latmasken är framme ;D

2011-01-13

Har verkligen INGEN lust att blogga just nu.. är lite trött. Skolan har varit rätts så lång tycker jag. 2 timmars svenska -.- man tröttnar verkligen ut på det.
Ne, jag ska gå in på mitt rum, bädda ner mig i sängen med täcke och kudde och bara vila av mig. Eller aå kanske det heter att man koppla av sig xd tihi. Kanske ska läsa en bok med. Får se vad mitt huvve säger om det :)

Jag vet inte mina känslor för dig, dom är nog större än vad jag anar. Vad är det som händer? jag kan inte styra mig själv så fort du är i närheten. Varför just jag? det finns nog inte någoting jag älskar mer än när vi sittet tsm och skrattar, när du får ditt söta leende på läpparna, när dina fina ögon kollar rakt in i mina. Du är verkligen alldeles för fin och jag kom på nu att jag älskar dig <3!

I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.

KommentarerLÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0