a duck

2011-11-05

någon randombild från i somras ~


Vem är det som har varit en duktig flicka och nötan in sina läxor så pass mycket så att hon har tappat rösten? Har haft en liten "högläsning" för mig själv kan man säga. Jag snappar upp saker bättre då ungefär. Men nu ska jag gosa med Shelby ett tag och se om det går något bra på tv:n. Sedan gå vidare med plugget så att jag lyckas ännu bättre.

Imorgon så ska jag bara plugga hela dagen också. Får se om jag ska klippa mig med? skulle inte tro att det blir redan imorgon. Mamma har nog inte snackat med henne som ska klippa mig riktigt.
Vill så gärna färga håret också så att jag slipper min fula hårfärg. Men det sliter på håret så pass och det är slöseri på massa pengar. Jag vet, jag är super snål. Men sedan så har mamma och syster sakt att mitt hår börjar mörkna. Och att det börjar likna Annas. Så kanske blir det mera brunett inom en tid? :D så jag kanske ska vänta och så med hårfärgningen.

Kommentarer
Postat av: rrebecka

sv: tack detsamma! :)

2011-11-05 @ 22:44:15
URL: http://rrebeckan.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv; Tack så mycket, och desamma!

Kram

2011-11-05 @ 23:05:31
URL: http://sannahestners.blogg.se/
Postat av: sanashaba'

sv; tack detsamma du!(:

2011-11-05 @ 23:06:22
URL: http://ssanashaba.blogg.se/
Postat av: bella

hoppas du har haft en fin dag! :)

2011-11-05 @ 23:18:36
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0