två nätter i västervik

Och jag är tillbaka! Har varit lite off här, och det är för att jag har sovit två nätter hos morsan. Och då blir det inte så mke dator. Kom in till Västervik på tisdagskvällen. Hände väl inte så mke då. Mer än en promenad i spåregn med syster och vovven, lite mys framför tv och så. Bara en mysig kväll.
Igår så sprang jag och Anna på stan. Det regnade vilken som gjorde mig lite småtjurig. Men vi fick en liten runda iallafall. Men jag fick inte med mig något hem. Icke sa nicke. Men jag tycker det är bättre att jag sparar mina pengar tills när jag ska åka till Ullared den sjunde maj. Och jag behövde inget speciellt mer än skor. Det hade jag vädligt svårt att hitta också. Jag cyklade ut till Lager 157, glodde på skokällaren osv. Och ändå så hittade jag inget par som verkligen fastnade. Så jag struntade i det och åkte hem till mamsen igen. Och på kvällen bakade vi bullar, möms :)
Idag så kom Robins flickväns mamma på besök i lägenheten, och samtidigt kom morfar också för att fixa något åt oss. Så då vart det en fika på några personer. Gött gött. Sedan kom pappsen och hämtade mig vid fyra efter jobbet. Och då åkte vi faktiskt en runda och hittade ett par skor till mig. De är snygga, men jag vet inte redigt om det är min stil och om jag passar i dom? men ni får iallafall bild på dom senare :)

Kommentarer
Postat av: Smilla

Sv: samma här! :)

2012-04-12 @ 22:13:20
URL: http://smillaelsajohanna.devote.se
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: Tack!

Önskar dig en grym fredag! :)

2012-04-13 @ 01:47:36
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

haha, så kan det gå :D

2012-04-13 @ 05:47:37
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Nova

Hoppas din dag blir toppen. :D

2012-04-13 @ 09:44:28
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/
Postat av: marina

sv. så lite så och tack själv :) Allt bra?

2012-04-13 @ 10:42:43
URL: http://marinapalme.blogg.se/LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0