matmatmat

2012-01-08

Då har kocken varit framme i köket med. Har lagat kycklingsallad. Vi ska strax äta, vi väntar bara på att pastan ska svalna lite mera :) gash, min mage vrålar efter mat. Det var länge sedan jag kände så här mke hunger. Och mitt nyårslöfte med att börja äta, det rullar på kanon ju. Har ätit frukost och ordentligen med mat under dagarna i en vecka nu. Hoppas det håller sig den här veckan också eller om skolan kommer förstöra allt... vilket som det troligtvis kommer göra.

Kommentarer
Postat av: Mahtab

Varje dag under hela nästa vecka kommer jag att länka en person på min blogg ( http://matiib.blogg.se/ ) Så om du vill vara med och kanske få en länkning inför ca 1000 besökare är det bara att anmäla sig här: http://matiib.blogg.se/2012/january/vill-du-fa-en-lankning-pa-matiibbloggse.html#comment



Om du inte gillar sånna här kommentarer så sorry<3

KRAM

2012-01-08 @ 22:04:42
URL: http://matiib.blogg.se/
Postat av: Mahtab

fin blogg! allt bra?<3

2012-01-08 @ 22:05:19
URL: http://matiib.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0