En jättekul kväll :)

2011-04-30

Sitter hemma hos Annie nu med Annie och Izza :) var nere vid parken och kollade brasan lite, fyrverkerierna hoppade vi över. Det var så kallt ute. Träffade inte på så många folk. Kamerna hade jag med mig med, jag kan visa lite bilder imorgon när jag är hemna. Nu så bir det nog att kolla på en skräckfilm tror jag :))

kvällen blir i Ankarsrum ;)

2011-04-30

Är ju valborg idag, får hoppas att ingen har missat det. Jag ska iallfall åka till Ankarsrum och vara med Izza och Annie. Blir säker flera men vi har iallfall bestämt. Ska åka vid åtta dit och möta på. Majbrasan och så börjar väll runt halv nio, nio. Tar med mig kameran och så.

Har precis ätit lite smält choklad med jordgubbar. Blev inte så igår för att jag brände sönder hela chokladen, upps xd haha, duktig jag är i köket. Och nu så sitter jag här med musik och pratar lite med Izza om kvällen, ska bli skojigt :)

Hittade en snygg, lite gammal bild på dom :) för söta <3

Solsken, vad skulle man göra utan dig?

2011-04-30


två bilder som jag tog igår.

Idag så har dagen bara bestått av att sola ungefär. Vad skulle man göra utan solen, gå kritvit? xd haha. Tänkte om jag skulle gå ut nu med och fortsätta att sola. Ett jäävligt varmt och skönt väder kan man ju säga. Med lite svala vindpustar lite då och då. Hoppas att det är så här fint ända fram till hösten nu, eller ännu varmare och skönare :)

Valborg, äntligen!

2011-04-10

Hej! har varit dålig på att blogga. Men det är så tråkit just nu och jag har inte tid att tänka på bloggen när det är så här fint väder ute :) igår vaknade jag skapligt, gick upp o duschade o fixade mig ording. Jag åkte till Gamleby marknad med mor och syster. Hittade väldigt mke fint, men köpte inte så mke. Bara en väska och lite godis. Jag hittade en härligt turkost sommarlinne, men jag hade inte pengar. Träffade väldigt många vänner och bekanta, väldigt roligt. På dagen så klippte jag gräset lite och var hos toffsa en stor del. Fotade lite och så, tog bara lugnt.

Idag är det valborg och jag har väll inte helt bestämt vart jag ska åka. Några vänner blir det väll antagligen att vara med. Om jag ska till gunnebo så ska jag vara med Moa och kanske några mer om vi träffar på. Och om jag ska till västervik så får jag väll se om jag stöttar på någon :)

Kvällen..

2011-04-29

Vet att jag har bloggat dåligt idag, förlåt. Men jag har verkligen inte haft lust för bloggen. Ikväll så blir det talang 2011 och jordgubbar med smält choklad :))


äntligen är kvällen här!

2011-04-28

Äntligen så har jag lite tid över så att jag kan blogga. Har varit upptagen hela dagen, knappt någon paus. På förmiddagen så var ju jag, Anna och mamma i Frödinge för att fika i Ostkakeboden. Dom hade tydligen inte öppet för att fika, bara att köpa. Så vi köpte en kladdkaka och en annan tårta och åkte mot Norrhult till mormors och morfars stuga. Ville egentligen in till Vimmerby för att träffa Emelie, men hade somsagt ingen tid till det. Lite synd, för jag saknar henne jätte mke! Hon är alltid så upptagen, har ju inte tid att få träffa henne <3!

Fika hos mormor och morfar. Robin var där med och snickrade lite och hjälpte morfar att bygga ut badrummet där ute. Åkte hem och då hjälpte jag till ute i trädgården. Rensade bort alla kvistar, kottar och stenar från gräset. Sedan så klippte jag framsidan av gården och en liten del av baksidan. Och nu har vi precis haft besök av kusinen Jessica, hennes man och barn :) fikat och bara umgåtts. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Anna ville sola med mig i kvällsolen, men jag vet inte vad hon vill nu?

Ska vandra till köket nu

2011-04-28

Ska äta lite frukost nu då. Har inget gott hemma, får se om jag hittar någonting. Idag ska vi iallfall åka till Oskakeboden i Frödinge, om det heter så. Jag tror nog att det bara blir jag, Anna o mamma. Vet inte om jag ska ta med mig kameran, om jag har lust för det.
Måste duscha med innan vi åker, så det blir väll inga mer inlägg förren vi kommer hem :)

det blev ändrade planer kan man säga..

2011-04-27

.. vi åkte upp till Linköping idag istället. Robin kom och klagade att han också ville upp dit, men hade ingen tid imorgon. Så vid tolv slaget så satte vi oss i bilen och körde iväg. Det vart inte så jätte stor shoppingrunda. Jag hittade inte så mke som jag ville ha. Men jag fick iallfall hem tre klädsplagg. Vi gick i Ikanohuset, Ikea och så gick vi bort till skopunkten. Försökte att hitta ett par skor, men det fanns inga för mig.

tröja, Cubus - leggings, Cubus - shorts, Cubus


Kom hem nu igen runt sju. Dagen har varit jätte skoj, fint väder har det varit och varmt. Imorgon så blir det nog att åka till Ostkakeboden i Frödinge med mamma och Anna på förmiddan. Får se om någon annan vill hänga med med. Det är det ändå som jag har planerat för morgondagen :)

pigg o glad :))

2011-04-27

Har precis ätit min frukost nu ungefär. Det vart lite sent att äta den. Men idag vaknade jag vid halv nio som jag brukar, Bella väcker mig alltid vid den tiden.
Sitter nu och funderar på vad jag ska göra av dagen. Anna, jag och mamma ska hitta på någonting tillsammans hade vi tänkt. Kommer inte på någonting som vi ska göra. Imorgon hade vi tänkt att åka till Linköping och shoppa lite. Det var ett bra tag sen känns det som, så det är väll på tiden nu då.

Men ska dra nu, hörs! :)

ska nog leta efter sängen nu ;)

Tar ett glas o´boy nu innan jag går och lägger mig. Kollade lite på filmen Dear John med Anna. Men jag orkar verkligen inte att kolla klart på den, är skapligt trött just nu.
Dagen idag har varit helt okej. Ett härligt sommarväder och många fina bilder fick jag till. Hoppas det blir lika fint imorgon, även att jag har hört att det ska bli åska? Vad det än blir för väder, så har jag inga bestämda planer inför morgondagen. Tänkte om jag skulle åka in till stan på kvällen tsm med Anna för att fotografera lite? det har jag velat länge, men har aldrig blivit av redigt.

Men hörs o godnatt :))


Solglasögon kan vara roliga :)










en rolig dag, blev inte att visa upp varje bild. Idag använde jag bara min andra kamera, den lilla gröna nu vet. Min kodak fick inte vara med idag, hihi.

tänkte om jag skulle visa upp bilder

2011-04-26

...som jag och Anna har tagit under den varma sommardagen. Har luggit ute en stor del av den med Anna. Har solat lite och fotat, snackat och bara umgåst.

Det här vart inte så långt inlägg, Robin ville låna datan en liten stund. De ska tydligen baka och ska leta efter recept här, men jag visar upp bilderna efter när dom är klara :)

det var inte med meningen

2011-04-26

Sov till halv tolv idag, en redig sovmorgon. Trodde att någon skulle väcka mig men så vart det inte. Det känns lite som att det har blirivt värre i svankotan. Kan inte röra mig någonting utan att det ska huggas och göra ont.

kollar ut lite nu och ser om det finns någon sol. Den kommer fram lite då och då. Om jag skulle ta en filt ut och ligga och sola lite. Tänkte om anna skulle hänga med :)

2011-04-25

Idag så blev det en redig slappdag för mig. har fortfarande skapligt ont i svanskotan, har inte blivit bättre. Men det ända jag har gjort idag är solat i det fina vädret som det har varit idag. Tror inte att jag har blivit så mke brunare. Sen har jag luggit och vilat lite i sängen och nördat ett Gameboy-spel som är egentligen urtråkit, haha. Jag försökte att fixa lite hos Toffsa oxå men det gick ju ingen vidare för skadan.

hörs imorgon igen :)

2011-04-24

Tänkte att jag skulle gå och sova nu för natten. Är väldigt trött och helt slut nu. Får se om jag får någon sömn i mig alls i natt, har fortfarande skapligt ont i svanskotan. Kan knapp röra mig längre. Har suttit i tvrummet nu hela kvällen och kollat på Natt på museet och Alice i underlandet. Haha, bra val jag gör.
Poster Natt på museet (2007)
Nehe, vi hörs imorgon. Vet inte precis vad jag ska hitta på då.

nya smycken till min hals :)

2011-04-24

Har kommit hem nu från stan. Var hos mina kusiner som hade ett smyckeparty, åkte in en sväng med mamma. Den ena av min kusin gör egna smycken som är jättefina. Köpte bara två halsband, ville egentligne ta hem allting. Bilderna vart så dåliga men jag tog dom bara lite snabbt för att visa upp för er. Det var dåligt ljust där ser jag.


resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kan inte göra så mke för svanskotan med det som hände förut idag. Måste nog vila ett tag.

ajaj :o

2011-04-24

Har slagit i min svanskota jävligt hårt just nu. Får egentligen skylla mig själv lite, för min klumpighet. Trillade rakt på baken, och nu kan jag inte röra på mig ungefär. Kanske inte så bra förklaring om vad som hände men jag orkar inte sitta här och blogga! Kort o gott. Ska gå och lägga mig i min säng och vila, om jag nu kan ligga ner.

Glad Påsk! :)


en vanlig helg, eller inte :))

2011-04-23

Först så får jag be om ursäkt för mitt hemska bloggande. Men det är påsk och jag har varit upptagen hela helgen. Igår så var jag ute hela förmiddagen med Anna. Senare på kvällen så var jag och min familj i Norrhult och grillade tsm med mormor & morfar och kusiner morbror/moster. Väldigt trevligt och gott. Vi var kvar där till halv elva på kvällen kanske, en helt underbar kväll. När jag kom hem så städade jag ordning i mitt rum och sedan så hoppade jag i säng.

Idag så vaknade jag vid nio, gick upp och åt lite halft påskfrukost. Åkte sedan in till Västervik med familjen och träffade släkten. Vi åt middag tsm och fikade. Firade påsk tillsammans samtidigt då vi firade min ingifta moster. Båda dagarna har varit helt perfekta. Hade inte med kameran till något av det så det blir inga bilder ikväll.

En kort och lagom inlägg för min helg utan att bli uttråkad. Och i morgon så blir det att åka på lite party ;)

Herr&Fru

2011-04-21

Sitter i vardagsrummet och glor på Herr och fru tillsammans med pappa och Anna. Har precis tagit ett glas varm o´boy med kex. Är paus nu så jag passade på att springa hit då.
Har inte hitttat på något speciellt idag. Har städat lite i Bellas bur och lekt med henne. Tagit det lugnt och nu på kvällen så har jag bara suttit vid tv:n.

Kom på att jag inte bloggade mer igår som jag hade tänkt mig. Hihih, måste verkligen ta i tag i bloggen nu igen. Börjar bli en slarvmaja ;o

12 dagar från skolan (y)

2011-04-21

Nu så är det äntligen påsklov, lite mer än en vecka ledigt. Härligt! Dagen har varit helt kanon, den har dugit. Lite no på morgonen, inget svårt. Geografi och film i två timmar ungefär. No/matte och sen äta tårta. Vi åt lite tårta på slutet av dagen. För att fira att det var påsk och för Annies skull. Hon kommer ju inte gå kvar i Ankarsrum efter lovet. Jag kommer sakna henne enormt! Fick ens inte ta förväl till henne idag.

Här hemma har jag inte än så länge hittat på något. Men får se vad som händer, det är bara att röra sig framåt :)

engelska-bas

2011-04-20

Sitter i skolan och har engelska bas med Peggie, hon stavas så va? xd haha. Jag vart klar med mina uppgifter på en kvart så jag får egentligen ha rast för henne. Men sen så sa hon att vi fick använda datan till annat som blogga och facebook :D väldigt schyst av henne tycker jag.

Bloggade ju ingenting igår. Men jag orkade verkligen inte och så hade jag ingeting att skriva om. Men dagen såg väll ut som alla mina andra, fotade lite tror jag. Och så lekte jag lite med Bella och fixade lite med hennes bur. Det var ett väldigt fint väder igår, sommaren har verkligen kommit. Jag var ute och fixade i Toffsas bur med, måste så lite nytt gräs i hennes bur med. Är ju helt tort och jordigt bara i hennes utebur efter den långa och kalla vintern.

Peggie kommer nu och ser vad jag gör och läser xd haha, och hon säger att hon stavas så, Peggie :)

allt var så jävla bra <3!

2011-04-18

Dagen har varit helt okej. Var somsagt inne i stan på morgonen så jag fick en kort sovmorgon. Åkte in till sjukhuset med mamma för att kolla min syn ännu en gång. Fick droppar först, allt vart suddigt och jag kunde inte läsa eller skriva eller se. Men allt gick bra och vi ska tillbaka någon gång i livet. Jag kom tillbaka till skolan vid lunchen igen. Självklart så skulle vi göra ett "test" och vara ute på livsskunskapen. Såg ingenting när vi var ute och jag kunde inte göra testet för att jag inte kunde läsa. Men det sved jävligt mke i mina ögon när vi var ute för solen. Ser fortfarande lite suddigt med det går nog över tills i morgon :)

Har kommit på att jag har helt glömt bort 30-dagar som jag startade med. Väldigt slarvigt av mig, men det var inte så bra tidspunkt med att starta det med. Har och är upptagen väldigt mke. Tar nog en paus av 30-dagarna så märker ni nog när jag börjar igen :)


blir att åka in till stan nu :)

2011-04-18

blir att åka in till sjukhuset med mina ögon igen. Ska ta droppar och undersöka bakom mina ögon för att se vad felet är. Så jag kommer förmodligen se suddigt resten av dagen och kanske tillochmed i morgon. Får se hur det går nu då :)

grillningen <3











en sommardag :)

2011-04-17

Det blev att grilla me några vänner, kameran fick också hänge med. Det var jätte roligt och skönt med grillning ute i skogen. Vi hade superkul och det vart många fina bilder. Orkar inte lägga upp bilder nu så jag gör det senare ikväll. Men vi var där i ungefär 3 timmar kanske? Det måste verkligen göras om. Sommar väder har det varit ute hela dagen idag och det är än. Tänkte gå ut och ta en promendag kanske. Annars så måste jag plugga, städa, duscha o sova ikväll. Imorgon är en ny skoldag, nya tag. Ska inte vara i skolan på morgonen för jag ska åka till sjukhuset, om ögonen igen. Har inte så mke mera att skriva nu :)

en springtur och solning gjorde susen

2011-04-17

Har precis kommit in nu från en springtur o lite solning, väldigt skönt i det här fina vädret. Känns verkligen som sommar nu. Ska hoppa in i duschen snart, Anna måste bara bli klar först. Ska nog gå ut en sväng och leta fram efter en hängmatta?

Ikväll så blir det nog att grilla med några vänner tsm med familj. Inte helt bestämt men vi tror nog att det blir så. Kommer verkligen kännas som sommar, första grillningen. Nu är äntligen den här, det vi alla har saknat enormt och letat efter, sommaren <3!

en 5-taggare (y

2011-04-16
glömde ju att berätta förut att jag o Anna hittade ett älghorn på fotorundan idag, En fem-taggare. Han måste ha varit stolt ;)

en fotorunda med Anna :)

2011-04-16

har precis kommit in från en fotorunda med Anna. Blev väldigt många bilder idag. Det är ju som sommarväder ute också. Vi gick bara i tröjor och nu så har vi dörren öppen. Känns verkligen som sommar nu, det är bara ledigheten som saknas ;o Anna tycker att jag ska lägga upp varenda bild nu som vi har tagit. Men det hoppar jag nog över, delsvis för att det tar förbaskat långt tid och så vill jag inte visa massa dåliga bilder på mig ;) men jag kan väll lägga upp hälften typ, alla som vart bra.






Orkar inte lägga upp några mer bilder, datan segar lite nu ;)

Sekt bröd <3

2011-04-16

Har ätit min frukost nu då. Stekt bröd och ett glas o´boy, gott. Bilden är tagan med mobilkameran så den kanske inte är den bästa, haha jag vet.
Idag vet jag inte redig vad jag ska hitta på. Måste nog ta ett städ inne på mitt rum, igen. Bella bara stökar till hela tiden, hihih. Sen ikväll så ska jag nog plugga lite religon och no, är inte färdig med det än. Sen blir det kanske något gott och någon film? får se vad dagen bjuder på :)

Dag 03- En bild från någonstans du har varit.




Öland med familj 2009

det har jag köpt idag :)

2011-04-15

Har varit i stan lite idag med mamma. Köpte egentligen inte så mke, bara lite smink och leksaker till Bella. Hon är verkligen bortskämd som alla mina andra djur är och har varit. Haha, för mig så ska dom trivas så bra som möjligt. Vi tog en fika tsm med. Nu vet jag inte precis vad jag ska hitta på, vi har precis ätit middag. Det vart att äta lite sent idag, haha. Vi kom inte precis igång med maten i tid. Pappa ska visst åka ner till farmor i gunnebo nu hade han tänkt. Undrar om jag ska hänga med en tur. Det var länge sen jag träffade farmor och så har jag inte någon bättre för mig ikväll. Så jag hänger med nog, får se om jag träffar någon annan också i gunnebo xd

pappa ska tjusta mig

2011-04-15

Får tjust  från pappa idag till skolan. Väldigt skönt att slippa stå och vänta på en seg buss i kylan. Det är 0 grader ute just nu, hoppas att det blir varmt över dagen. Tänkte om jag skulle åka in till stan efter skolan. Får se hur jag gör :) Men måste gå nu och åka.

har städat hos Bella nu :)

2011-04-14

Så nu är det rent och fräsht igen i hennes bur. Problemet är att självaste mitt rum ser förjävligt ut nu. Jag får väll ta en städning där med senare ikväll. Jag måste plugga med. Har pluggat varenda kväll nu på sistonde. Jag behöver lite frihet känner jag, någon som vill hitta på någon?

Vet inte redigt vad jag mer kan skriva. Känner att min blogg är väldigt vädelös just nu. Jag skriver inte så mke om dagarna och så händer det inte så jätte mke i mitt liv.

Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.

Ja, det är inget svårt med det hela. Jag tror nog att alla redan vet vad meningen är med mitt bloggnamn. Men annars om jag måste berätta så är det självaste mitt namn, Linnea Zeijlon, www.LinneaZeijlon.blogg.se



nytt inlägg ;)

2011-04-13

Haha, jag har tagit reda på att det är den trettonde idag ;) haha, om någon ville veta alltså.

Har inte börjar plugga än, inte så bra. Jag gör det väldigt svårt för mig. Sparar allt till sista dagen typ. Nehe, men om jag ska ta någon och äta, är visst lite smått hungrig. Mamma och mormor har bakat bröd idag så jag tänkte äta upp det nu ;) och lite o´boy till, var länge sen med. Tänkte att jag skulle tränat idag med men jag orkade verkligen inte. Jag har inte haft så mkt ork till någonting idag tycker jag. Men jag ska iallfall äta nu, och sedan duscha lite och sista plugga och sova. Så får min kväll se ut :)

Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.


1. Jag kan göra många osäkra för mina tankar.
2. I sms så skriver jag oftas "haha" även att det inte finns något att skratta åt.
3. Jag kan inte än blåsa tuggummibubblor.
4. Jag suger på alla sorters namn.
5. Jag måste hoppa lite på en datastol för om den ska åka ner, annars så är jag förlätt.
6. Jag lever på att skämma ut mig själv och skämma ut folk.
7. Jag fryser nästan aldrig, på vintrarna så går jag i linne o t-shirt.
8. Jag äter aldrig med kniv. Om det är segt kött så sitter jag och kämpar med gaffeln för att köttet ska delas.
9. Jag är rädd för dammsugare, fönster och bilar mest.
10. Jag är mer som en kille än som en tjej.

Och det är bara att acc allt :) så här funkar jag helt enkelt. Och det blev bara någon slarv bild ;)

jag börjar idag :)

2011-04-13

Det är den trettonde idag va? orkar inte springa och kolla, haha.

Har inte gjort så mke idag mer än att ha varit i skolan och ätit mat nu. Men det har iaf varit en helt okej dag. Kanske varit lite trött och hängig i skolan men det är bara att kämpa lite för att hålla sig vaken. Hade engelska prov idag. Den ska vi inte tala om hur den gick, fick lite damp på den så vi lägger den åt sidan.
Ikväll så tänkte jag gå ut och springa lite. Var ett tag sen nu senast. Sen så måste jag plugga till musikprovet som är på fredag. Har prov imorgon med, i svenska. Men det kan jag nog, som jag tror iallfall. Har ändå inte grejorna hemma så jag kan inte plugga till det. Sen så måste jag duscha och göra lite små saker med :)

Tänkte att jag skulle starta på 30 dagar idag. Jag kör på den snart, så fort jag har gjort lite saker nu innan ;)

30 dagars listan...

Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 03- En bild från någonstans du har varit.
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”
Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?
Dag 07- En bild på dina gummistövlar
Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11- Mitt första julminne.
Dag 12- När och varför började du blogga?
Dag 13- En bild hemifrån
Dag 14- En bild på dig och din familj
Dag 15- Varsin bild på dina djur och namnen på dom
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok
Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?
Dag 23- Någonting jag vill ha
Dag 24- Favoritrecept
Dag 25- någon som du kännt på en ganska kort tid men som ändå betyder mycket
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?
Dag 30- Din favoritsång.

S T U D I E D A G !

2011-04-12

Har studiedag idag, ledigt från skolan. Hela tanken med den här dagen var ju att jag skulle sitta och plugga inför provet imorgon, men jag gör det efter det här inlägget ist :) har inte orkar på hela dagen och jag har försökt att komma undan, haha.
Idag så sov jag ganska så länge. Inte precis något jag är stolt för, ville komma upp tidigt och springa. Men Anna var ju inte hemma och det är så tråkit själv. Har kollat på film och lekt med Bella lite idag annars. Släppte ut henne i lekhagen, hon gillar verkligen den. Har byggt om den lite och lagt in lite nya saker till henne.

Har letat lite efter 30 dagar nu med. Hittat flera styckna och jag ska nog börja med en nu idag? annars så sitter jag lite på facebook och har lite musik på. Men ska nog gå och plugga nu med Anna, jag kan ju slänga upp 30 dagars lista nu lite snabbt så får vi se om jag börjar i kväll eller i morgon.

jag har inget att blogga om

2011-04-11

Har verkligen inte orkat och bloggat idag helt enkelt. Har varit påväg men sen kände jag att jag inte orkat :D haha, men det har väll varit som en vanlig dag som alltid. Det är måndag och det är en ny start. Var i skolan och allt gick prefekt nog. Skulle haft prov idag i no med läraern glömde, och jag gjorde ju allt för att hon inte skulle kommer på det :D haha, sån är jag.

Här hemma så harj ag gått och daget mest. Idag så har det varit en sådan dag då man inte vill eller orkar göra någonting. Men jag ska nog ta mig en macka och plugga nu. Haha, väntar tills sent på kvällen med det xd i morgon så är det studiedag för min del, väldigt skönt!

dagen har inte beståt av mke

2011-04-10

aoo, har ju inte hittat på så mke idag, precis så som det står i rubriken. Tanken var ju att jag skulle plugga hela dagen men så vart det inte. När jag insåg hur mke det var att läsa och lära så kände jag inte orken mera. Det var jätte mke som skulle göras, så det blir att sumpa provet i morgon. Jag tar faktiskt den chansen.

Aoo, jag och Anna har hållit ihop mke idag tycker jag. Vi har varit ute och tränar tsm, spelat wii tsm i någon timme istället för att pluggat. Och så nu på kvällen så har vi lekt lite med bella :) släppte ut henne i hennes lekhage som vi byggde för någon vecka sen till henne. Satt ihop rör ikväll som gick från hennes bur till lekhagen så att hon fick vandra imellan själv så vi slipper bära henne och så.


frukost

2011-04-10


Har varit ute och sprungit, ni vill nog inte veta vad som hände med mig. Jag vandrar med oturen efter mig tydligen. Ramlade i kladdig lera först och efter några steg efter så ramlar jag i en stor djup vattenpöl! nehe, men nu får jag iallafall en god frukost som mamma gjorde lite halft till mig efter den sköna joggningsturen (:

morgoninlägg

2011-04-10

Tjabba !
Gick upp vid åtta nu på morgonen, väldigt stolt över mig själv. Tänkte fråga Anna om hon villle hänga med ut och springa, är jaävligt pigg känner jag. Men det visade sig att hon redan var på klädd och var beredd. Haha, så jag gick upp och bara tog ett äpple för att lugna magen. Äter redig frukost senare då jag kommer hem som mamma ska ha fixat till oss ;) Jag ska bara sätta upp håret lite ordentligare nu och så ger jag och Anna ut och pringer, vid nio.

Nehe, bloggar mer senare, och nu lovar jag ;) hejdå så länge !

Saknar tiden, då det bara var vi två !


bagaren är här igen

2011-04-09

har pluggat otroligt mke nu i kväll, inte alls kul. Ändå så känns det som att min hjärna inte är så mke smartare än vad den var innan. Vi har fyra prov i veckan :o på måndag, onsdag, torsdag och fredag. Har lärarna tänkt att ta dö på oss elever eller?
Aoo, finns ju inte så mke att berätta om min dag. Ni fattar väll redan ändå vad jag har gjort hela dagen, pluggat somsagt. Jag sov ganska länge med, lite för länge. Och så har jag varit på väldigt dåligt humör, men det är väll mest för att jag är så stressad och känner att jag inte hinner med allt.
Ne, jag känner att jag måste ta en paus från pluggandet och göra något som lugnar ner mig lite. Som att baka, det funkar alltid :D haha, bakning här i Stensnäs igen (y)

~har inga nya bilder, båda kamrorna är döda~

vart inte att blogga så mke igår

2011-04-08

Det vart ju inte att blogga så mke igår som jag sa och tänkte. Men internett strula lite och så var den upptagen av robin mke. Men jag hittade inte på så mke ändå, tränade lite och pluggade. Det kommer ju blir en plugghelg den här helgen, jag måste nog gå och plugga nu t.o.m -.- kollade på talang 2011 på kvällen iallfall, tsm med Anna. Det var bra, roande. Jag vart verkligen imponerad av en kille på 16-års åldern som löste en såndär kub med fötterna så fort, och med händera på bara 15 sekunder? ;o ojoj, för mig tar det väll iallfall ett halvår! och det skämtar jag inte om, haha ;)



Alvin och gänget (y


har kollat film med Anna nu, det vart Alvin och gänget. För gulliga, för bra! men är helt slut nu så ska nog gå och lägga mig, godnatt.

en ny dag, fredag :)

2011-04-08

Det är morgon här i stensnäs och jag sitter här och borstar tänderna, haha xd Idag så kom jag iallfall upp tidigt än vad jag brukar göra. Men jag kom väll upp runt 6, eller kvart över. Hoppade in i duschen, så nu känner jag mig ren och fräch till skoldagen som kommer. Har ätit lite frukost och så och nu så ska jag föna håret och borsta ut det. Vart inte så långt inlägg men jag måste gå om jag ska hinna ;) bloggar mer efter skolan.

fredag imorgon, härligt (:

2011-04-07

Har varit väldig upptagen idag så jag har inte hittat någon tid till att blogga. Verkligen ledsen, men det är så mke som händer och ska göras nu förtiden. Har iallfall varit i skolan som alla andra torsdagar. Var helt okej, gick super fort. Dagen bara rann iväg som jag tyckte.
Här hemma så har jag haft fullt upp med städning i både mitt rum o Bellas bur. Är inte ännu klar men det skiter jag i just nu. Pluggat har jag gjort nu, blir förbannad på skiten. Jag har ungefär 5 stora läxor som jag ska hinna med på dom här två veckorna, och det ska ju bli bra resultat oxå. Engelskan och no ligger först, dom har jag prov i snarast. Engelskan är väll okej, det går ganska bra. No får jag damp på, kommer verkligen få ryck på provet. Usch, nehe. Om jag skulle fortsätta med min kväll med att duscha, plugga och iallfall plocka i ording lite i mitt rum.

hejdå sjukan :D

2011-04-06

Känner mig jävligt pigg efter att ha varit sjuk nu i 5 dagar :) Har inte hittat på så jätte mke ikväll, borde ha tagit i tag i läxorna, men jag hittar ju inte min ork! :o Utvecklingsamtalet har jag ju redan skrivit om, och skolan. Anna och jag var ute och sprang nu på kvällen, var ute 40-50 minuter kanske? joggade bara lite lätt, vi ska bara först få upp konditionen lite. Senare så tar vi i mera. Så kommer mitt nya liv se ut: träning och plugg. Ska verkligen försöka och ta i tag i skolan nu, måste verkligen. Gärna innan åttan, då vi börjar få betyg. Då ska jag verkligen vara en pluggare :d haha, ne vi ska inte gå över gränsen nu. Men jag ska iallfall klara skolan galant.

Duschade för en stund sen, sitter bara i en stor tröja med håret uppsatt på något vänster. Tänkte om jag skulle äta någon nu, är väldigt hungrig för att vi åt så tidigt idag. Sedan läsa igenom allt som vi har i läxa lite smått, och så tänkte jag sova. Tidigt igen, kan vara skönt efter en sådan dag ;)

Gammal bild!

Skolan var det här :D

2011-04-06

Åkte till skolani dag, fick se om jag orkade den. Var där hela dagen och jag var skapligt pigg. Hur kul som helst att träffa alla igen, sin stimmiga och barnsliga klass som aldrig är tyst ;) haha.

Åkte hem efter skolan, åt middag skapligt idag. Så fort jag kom hem så fick jag sätta mig vad köksbordet och äta och vara glad. Tio, kvart över 4 så åkte jag till a-rum igen... skulle ha utvecklingssamtal. Onödigt om jag får använda mina ord, händer ingenting, segt och usch. Men jag lyckades att hålla mig lugn iallfall, och det gick skapligt. Jag hatar när lärare och föreldrar träffas, dom ska inte träffas. Och så hatar jag när massa folk pratar om mig som om jag inte vore där fast att jag precis sitter bredvid dom. Men bara: hallå, jag är här! du behöver inte prata med mina föreldrar/lärare som om jag inte vore här! ;o
Och så hatar jag närlärare försöker få kontakt med en, usch.

Nehe, pappa skulel visst ha datan nu, bloggar mera senare nog.

ingen skola idag inte

2011-04-05

Och jag är sjuk forfarande. Men jag mår bätter än vad jag gjorde i helgen iallfall. Jag funderar på att gå till skolan imorgon, få se hur mke man ligger efter och träffa alla igen :) Det känns som om det är onsdag idag, men det är bara tisdag. Eller det är tisdag va?

Har inte hittat på så mke idag. Sov väll ganska länge, sen har jag lekt lite med Bella och nu så har jag spelat lite wii, haha. Jag känner på mig att Bella kommer upp mke här på bloggen, jag skriver typ varje dag att jag har lekt med henne. Haha, men hon är ju så söt. Har inte än fått någon bra bild på henne än den som jag la upp på bloggen för någon dag sen. Hon är svår att fotografera, hon sitter aldrig still. Hon måste ha förmycket energi i sig xd haha.

Nehe, bloggar mera senare :)

Bella <3

SOMMAREN ÄR SAKNAD!

2011-04-04

gud jag kan ju ingenting om luften och vattnet, jag kommer ju göra bort mig helt toltat på provet i morgon. Men jag kanske ska stanna hemma tänkte jag ;) haha, men jag är faktiskt inte så pigg. Ingenting har blivit bättre idag, isf sämre. Men ikväll så måste jag duscha, plugga igenom allt och sova tidigt. Har suttit och snackat lite med Anna och Lydia nu i någon timme eller timmar? haha. Vi har pratat om allt möjligt, inget viktigt iallfall. Men jag tänkte ta en fralla nu och ett glad o´boy, kolla igenom pluggandet, duscha, plugga igen och sova. Så planerar jag nog min kväll, nu är bara frågan om den blir så med ;)
 

Sommarväder är det ute, 12+

2011-04-04

Har egentligen ingenting att blogga om. Sitter här lite på facebook och musik. Anna och Lydia står i köket och städar? haha, dom har lite konstiga samtal tycker jag, som jag sitter och lyssnar på och skrattar lite så ;) Haha, och anna sa till mig igår att Lydia kommar vara blyg och inte prata så mke, men hon babblar ju ihjäl sig där ute, haha. Haha, men jag måste väll fortsätta och plugga lite, hoppas att jag får vara hemma imorgon med så att jag får en extra dag inför provet :D

jag har dålig fantasi till rubriker ;o

2011-04-04

Har pluggat lite nu, pappa fick hjälpa mig lite. Orkar inte ta i och tänka så mke när man är helt genom förkyld med en rinnande näsa som envisas att inte sluta, dunkande huvudverk och hosta. Jag tror forfarande att det kommer gå åt skogen på provet. Just nu, så hopppas jag att jag är hemma i morgon med. Behöver en extra dag ;) haha.

Tänkte att jag skulle baka lite. Är verkligen baksugen, ni kanske tycker att jag bakar lite för ofta. Och det gör jag med, men jag älskar verkligen att baka. Har inte precis bestämt vad jag sak baka med jag tänker lite på chokladmuffins. Och inte kladdkakemuffins som annars ;) haha.

Är inte ensamen hemma nu längre men jag blir nog snart igen tror jag. Pappa har mke att göra tycker jag att det låter som. Men om jag skulle gå och baka nu? bloggar mera senare :)

någon bild från något bak ;)

Du är den stjärnan från de blå <3

2011-04-04

Vaknade för en stund sen och nu har jag lekt lite med Bella i hennes nya lekplats som jag och Anna byggde igår. Hon gillade den verkligen, det vart mke nytt för henne.

Jag är sjuk och sitter hemma och gör ingenting. Jag är ensamen och det är väldigt skönt. Och så funderar jag på att ta lite frukost nu, har inte ätit än. Det är världens finaste väder ute. Bara om det skulle vara lite grönare så skulle det vara som om det var sommar. Ska nog gå ut en kort sväng sen. Jag måste plugga oxå, till provet imorgon. Jag vet inte ens vad man ska kunna? lätt och plugga då lixsom, kommer ju gå åt helvete.

Men ja, ska gå nu, bloggar mera senare :)

vatten kan man bli ren av ;)

2011-04-02

Det har inte blivit så mke bättre med sjukan, just nu så har det bara blivit värre. Jag tvekar med att stanna hemma imorgon från skolan, jag orkar inte missa massa. Men jag kom på att det är ju halv studiedag i morgon, så jag skulle ju inte missa så mke om jag stannade i skolan. Men jag vill dit ändå, träffa alla vänner igen. Det känns inte skönt att vara ifrån skolan. Man tänker bara på att man kommer missa massa och ligga efter på lektionerna, och att inte träffa vännerna. Just nu så har jag huvudvärk, så fort jag rör huvudet hasigt så dunkar det till. Och för vaje steg jag går så dunkar det till. Näsan bara rinner och jag får inte stopp på det, och så är det massvis med hosta och nysningar. Kanske skulle stanna hemma från skolan imorgon ändå.

Som ni säkert läste i det förra inlägget så gjorde jag och Anna en "lekplats" till Bella. Har inte släppt ut henne där i än och det blir nog inte av med det i kväll. Men jag ska ha den till att hon ska få springa av sig någongång i veckan. Få se lite nytt och inte bara vara i hennes bur hela tiden :)

Men nu så ska jag nog äta lite och sedan måste jag duscha, känner mig väldigt ofräsh.

Söndag :)

2011-04-03

Har precis ätit min lunch nu, lite sent men ändå. Idag så har jag och Anna fixat och dånat lite till Bella. Jag läste i min hamsterbok att hamstrar vill gäran ha en anna lekplats där man kan släppa ut dom så dom får springa av sig lite. Så jag och Anna har suttit inne på mitt rum nu hela dagen och byggt med dupplo ;) dupplo är som lego men mke större. Så vi har fått ihop en fin lekplats nu till Bella :) vi ska tästa den senare idag och så får vi se om hon gillar den.

Bilder från bygget och till resultatet ~
 

 
annars så tänkte jag och Anna gå ut en sväng nu, kameran hänger nog med. Det är ju världens finaste vårväder ute, det är ju så att man kan gå i t-shirt om man vill. Men det ska nog jag hoppa över. Jag har blivit mera sjuk, näsan är ju igång nu med.

en lugn lördag :)

2011-04-02

har försökt att pluggat lite nu på kvällen till provet vi har på tisdag. Det känns lite som att jag inte precis kommer hinna med med pluggandet och inte klara av provet. Men jag får väll kämpa så mke som jag orkar och så får vi se hur det blir.

Det är en lördags kväll och det finns ingenting att göra. Kollade lite förut om det gick någonting bra på tv, någon film eller nått. Men det fanns ingenting som intersserade mig.
Har försökt att få upp Bella lite och leka med henne och lära känna. Men hon vill ju inte släppa sin sömn. Hon måste vara en annorlunda hamster, dom är nattdjur och trivs bättre i mörker än i ljus... det är kålsvart inne på mitt rum och hon vill inte komma upp? :o hahah.

Nehe, pappa säger att han ska fixa lite fika nu :) det är bara han, jag och Anna som är hemma. Väldigt lugnt och skönt. Ska bara kolla genom lite bloggar, senare går jag här ifrån.
Ska jag slänga upp någon bild med?

jag valde att ändra :)

2011-04-02

tjoosan igen. Blev klar med haedern så jag tänkte kolla om den blev bra på bloggen. Och det vart den, passade ju utmärkt. Får se om den håller sig och får sitta kvar där en stunt. Jag känner att jag byter rätts så mke header här på bloggen, och ofta ;) haha, men jag är en person som tröttnar på saker och ting väldigt fort.

tryck på F5 på tangentbordet om du inte ser ändringarna. 

halva dagen har redan gått

2011-04-02

Är hur sjuk som helts, orkar inte det här mera. Ont i huvudet och magen, hosta och ont i halsen och har knappt någon röst. Helt hängig och trött och orkar inte göra någonting typ. Vilken tur ni har att jag ens sitter här och skriver till er ;)
Jaja, hann inte med att blogga i morse för att mamma och Anna drog in mig till stan vid 10. Det kändes skönt att komma ut lite i det fria. Anna skulle kolla på joggnings skor. Jag och Anna ska börja springa nu i vår när jag har blivit frisk. Jag hittade oxå ett par skor till träningen som jag köpte. Vi gick lite i affärer med, köpte ett linne och mjukisbyxor, och mörkblåa tygskor. Så nu slipper jag äntligen mina vinterskor. Måste hitta en ny jacka oxå som jag kan ha nu i vår och på hösten.

Just nu så sitter jag och gör en ny header, får se om jag sätter dit den här på bloggen med. Har lite musik och sitter vid facebook med. Händer ingenting just nu... en mulen och tråkig dag

jag vill inte det här mer..

2011-04-01

tänkte att jag skulle gå och vandra till mig säng nu. Sova lite innan Talang 2011 börjar ikväll vid 20:00. Idag så har jag inte hittat på så mke, skulle egentligen haft behövt och pluggat lite på no. Men jag orkade verkligen inte, jag är så hängig och mår illa. Tror faktiskt att jag har blivit värre än i morse. Men det är iaf helg nu, skönt. Då så slipper jag och fundera på om jag ligger efter i skolan.

Nehe, sitter inne på fb och skriver lite med Martin o Sammy :) lite trevligt faktiskt, men har ingen lust att blogga mer. Höresss sen någongång :D

jag är glad för våran skull :')

2011-04-01

kom på att det är ju första april idag. Vilken tur att jag inte gick till skolan ändå, skulle jag bara bli lurad hela tiden, haha. Har ätit min lunch nu, en fralla och o´boy. Det vart lite som min frukost med, åt inte så mke i morse till fruksot. Men jaja, jag åt iaf en fralla och o´boy nu, kollade på Phineas och Ferb med på Disney Channel. Haha, de är bra faktiskt.


två nytagna foton -

Nu så tänkte jag gå och leka lite med Bella och lära känna henne mera. Hoppas hon inte sover och är en sömntuta ;)

Welcome to my world <3

2011-04-01

fick som sagt en hamster igår. Känns väldigt skönt att ha en liten hamster tillbaka som vän. Hon är jätte söt! Väldigt glad att hon fick komma hem till oss. Jag har inte än bestämt ett fast namn till henne än men jag vandrar lite till Bella. Tycker faktiskt att hon skulle passa i det, hon ser ut som en liten Bella :') <3 eller vad tycker ni?

inte så bra bild på henne men hon satt ju aldrig still ;o haha, för söt!

 

sjuklingen kom fram igen :o

2011-04-01

Vart inte att blgga någonting igår. Men jag var upptagen hela dagen av mitt liv tror jag, och så hade jag inte en sån stor lust att blogga. Jag var i skolan på dagen, helt okej och det funkade. Mådde lite dålig och så, men det gick. När jag kom hem så började jag plocka fram hamsterburen och sakerna som jag hade till min förra hamster för ca 3 år sedan? Vill skaffa hamster igen som ni kanske har hörst eller läst, och jag har fått tillstånd av föreldrarna oxå.
På kvällen så åket jag och mamma in på tjejkvällen i Västervik en kort stund. Var ju lite sen ute med att hitta en kompis att gå med, men en mamma går väll lika bra? Vi fikade och kollade lite på stan. Tärffade och såg väldigt så många som man kände igen där inne, haha. Och så fick jag köpa en hamster med :D hihih, förstår ni hur glad jag är, jag har en hamster igen.

tihi, men jag skriver mera senare, för nu så ska jag äta min fruksot, lite sent men ändå. Jag är hemma ensamen med mamma. Jag vet inte om jag har sagt det men jag har gått och blivit sjuk nu igen. Eller, jag har ju inte bloggat något så jag har ju inte kunnat sagt det precis kom jag på nu ;) haha. Jag kände mig dålig i morse så jag fick stanna hemma. Jag känner mig lite bättre nu, eller lite sämre.