bild 7: den nyaste bilden på dig själv.

2011-08-30

Jag i skolan idag. Herman är fotografen. Han tog en massa bilder på mig, och här är en av dom. Jag sitter och nördar med min mobil när den levde. Jag skulle ha njutit av tiden...

Dagens sötis

2011-08-30

Har inte kört med Dagens sötis på ett bra tag nu. Glömde förra veckan, slarvigt av mig. Men här så kommer en video till er. Det finns inget speciellt med den. Djuren är bara allmänt söta :')

förväl rödis !

2011-08-31

Nu är jag klar med allting för kvällen. Jag har packat och tänkt genom allt till lilla resan. Och så har jag städat mitt rum. Nu ska jag sätta mig ner vid en bok och läsa lite. Eller så tar jag ett glas o´boy och sätter mig framför tv:n och se om det finns någon bra att glo på. Antagligen inte, så det blir nog en bok istället. Försöka och läsa ut boken Expert på att rodna. Har kommit en bra bit i den nu. Gäller bara att försöka att läsa ut den i helgen så slipper jag den sen.
 


Har fortfarande inte fått igång min mobil. Så det blir väl att vara utan ett tag nu, jippie ! Jag tackar ännu en gång för Martin, Moa, Emelie och Izza. Ni är bäst :')

en dag med otur i

2011-08-31

Vilken dag det har varit, och som inte är slut än ! Skoldagen har varit helt okej. Det är bara att jag fick lite panik, för jag har inte någon mobil längre. Jag skyller på mina kära vänner Emelie, Moa, Izza och Martin. Att det är dom som tog sönder mobilen. Så nu vet ni alla, jag kan inte nås genom mobilen !

Här hemma så tar jag just en paus för allt packning. Har inte nämnt det någongång innan nu. Men jag och min härliga klass ska åka bort imorgon. Inte så jätte långt härifrån, vi ska bara till Fårbo. Tror iallafall att det hette så. Ska bo där till fredagen. Så jag är tillbaka vid kvällen där igen. Så jag packar förfult nu. Måste vara väl förberedd. Ska också ta med mig kameran, så ni får antagligen så lite bilder från dagarna. Nu ska jag skriva lite till Emmy sedan ska jag fortsätta med att packa. Och passa på att städa mitt rum samtidigt med ;) haha.

känns som en fredagskväll..

2011-08-30

Ska springa in till mitt rum nu och läsa lite hade jag tänkt mig. Kom på att jag faktiskt håller på med att läsa tre böcker just nu. Jag kommer förmodligen blanda ihop alla med innehållet. Men ha en trevlig fortsatt kväll med er allesammans. Så går jag och läser lite nu :) hörs !

bild 6: en valfri bild.

2011-08-30

Höhö, bara för att jag tyckte att ankan för så söt :') träffade på den när jag och Izza för i staden och for.

sköna planer

2011-08-30

Sitter här i mina varma kläder och sockor i det regniga vädret. Det här är vad jag kallar för typiskt höstväder. Inte alls kul, det är liksom höst nu. Och snart är det vinter också, bara fyra månader kvar. Känns verkligen som en kort tid när man säger det då. Jaja, jag och mina tankar ;)

Hemkommen från skolan nu. Ska ta en macka att smaska på lite. Känner en aning hunger i min mage. Ska antagligen bädda ner mig i soffan med täcke en stund.Och kolla lite på tv:n.  Och sedan ska jag ligga med lite musik och bara läsa i min säng resten av kvällen ;d haha.

två bilder från skolan ~

Vi hörs om några timmar igen

2011-08-29

Först lite plugg nu, och sedan godnatt för mig. Vi hörs imorgon igen. Hoppas att ni har haft en toppenstart på en helt ny vecka, som aldrig har varit här ;) haha, ingen fattade det där typ. Men sov så gott ni med sen, godnatt !

lite att skratta åt

2011-08-29

Hittade lite roliga videoklipp från Idol genom åren. Jag tror att jag ska garva sönder åt alla ! :') hihi. Grabbarna Jonathan och Martin, fy vad bäst.


expert på att rodna

2011-08-29

Hellooo på er igen :) Sitter här för mig själv lite. Har lite smått och gott i handen. Det var graits godis i Ica idag med. Det är gratis, så varför inte passa på att ta då? Är lite trevlig mot folket med. Sitter och sjunger med i musiken och väntar lite granna med, på några småsaker.
Vet inte vad jag ska skriva till er. Allt är bra med mig. Det är en ny vecka och måndagen har redan gått. Allt har varit bra i skolan, inga problem. Känner av att jag kanske måste sätta mig vid läxorna ett litet tag. Och med läxorna menar jag med att komma någon vart i den här boken !

 

bild 5: en bild som gör dig glad.


Emelie Westergren och jag i början av sjuan ! Gamla goa tider säger jag bara.

the school

2011-08-29

Då blir det att dra sig till skolan igen. Ingen rolig dag som jag ser det. Men det funkar väl. Hade svenskaläxan tills idag, den som jag inte visste hur långt vi skulle jobba. Men jag har kommit en bit med den, så jag klarar mig nog. Annars så får jag jobba till på lektionen nu. Ett väldigt långt pass ha vi faktiskt.

Men hoppas att ni får det bra idag ! Bloggar sen när jag kommer hem igen, hörs !

det är en söndagkväll

2011-08-28

Och jag borde sitta med min svenskaläxa just nu. Men det är så tråkigt, så vet jag inte än hur långt jag ska jobba. Är sugen på att baka lite också. Har inte gjort det på jätte länge. Så om jag skulle ställa mig i köket?
Blev nu för någon minut sedan enamen hemma, ungefär. Skönt att ha huset för sig själv. Då måste man inte visa någon hänsyn till de andra som bor här. Hahah, men jag vet inte om jag ska baka något eller. Fundera på kladdskaksmuffins. Men egentligen ska vi ju inte ha massa onyttigt... Det är så irriterande när man inte kan bestämma vart man ska ta vägen -.-


bild 4: en bild på en viktig person.

2011-08-28

Emmy Ahlkvist !
Kanske inte har kännt henne så länge. Men när jag fick reda på hennes bakrund, så vart jag superlycklig för att jag fick chansen att lära känna henne. Har väntat på den här flickan i hela mitt liv.

Boys don't cryyyyy

2011-08-28

Hemkommen från Norrhult nu. Mamma och jag åkte ur för att träffa mormor och morfar lite. Och så kände ju mamma att hon var tvungen att berätta om sjukan och så. Men nu är jag hemma igen. Det har regnat här en stor del. Jag som trodde att det skulle bli soligt? Känner lite så här att jag sitter och pratar om vädret för er xd haha. Men har inget bättre för mig att skriva..

Ja, sitter och kollar lite på den här tönten. Funderar på vad han tänker med egentligen? xd visst så finns det folk som tycker att han är roligt. Men jag bara tycker att han har problem typ xd haha. Men jag kan ju få ut ett skratt om jag sitter tsm med någon och kollar på honom, men annars så nej. HAHA.

en litet morgoninlägg

2011-08-18

Sitter här och väntar tills köket ska bli ledigt. Så att jag kan gå och äta lite frukost. Idag så blir det att göra ett försökt till att bli klar med svenskan tills imorgon. Jag har ingenaning om hur mke vi ska arbeta till vilka uppgifter. Så jag kör på lite bara. Annars så ser det ju ut som om det kommer bli en fin dag idag, hahah. Solen är uppe iallafall och det är ju inte alls många moln på himlen. Det kommer nog gå bra :)


jag väntar och väntar...

2011-08-27

Ska byta plats nu. Ska gå till tv- rummet och sätte på tv:n och plugga där framför istället. Det var så tråkigt här. Ingenting händer och alla är så tysta. Så jag vandar vidare med mina böcker. Det går faktiskt rätts så skapligt. Lite långtråkigt men det funkar ;)

blev ändrade planer liksom

2011-08-27

Ja, så här går det när jag får reda på att jag blir ensamen hemma och min pappa precis har gett sig av. Hämtar alla mina skolböcker och sätter mig här framför och pluggar. Har hög musik på som jag sjunger med, är social med folket och gör lite nytta till skolan samtidigt. Det blir liksom att jag gör det roliga i det tråkiga. Så att det tråkiga blir roligt ;) haha. Får se hur det går för mig. Om jag lär mig något. Tror faktsitk det här kommer gå rätts så bra om jag får chansa själv.

bara en liten hälsning

2011-08-27

Blir att sätta sig och läsa läxor nu. Känns inte så jätte frästande, men det måste göras. Vill gärna lyckas med mina betyd ;) Hoppas iallafall att ni får en grym rolig lördagskväll. Och att ni har det rolig och mysigt med de ni gillar :D hörs iallafall!

Dagens låt

2011-08-27

Jag tror att väldigt många ungdomar tycker illa om den här låten, tycker att den är dryg och tråkigt. Eller inte ens har hört den. Men jag kan erkänna, att jag tycker att den är helt underbar. En jätte fin låt som jag verkligen tycker om. Visst så är det ju inget låt som jag sitter och lyssnar på precis i vardagen. Men jag hör den ju när vi brukar åka i Impalan ;) Tyck vad ni vill, men jag älskar den !

bild 3: en bild från i somras.

2011-08-27

Bara för att den bilden visar en otrolig rolig sommar med massa bad !

en lördag nu igen

2011-08-27

Vet inte precis vad jag kan skriva till er? Dagen har inte börjat så mke än. Igår så var vi inne i Lysningsbadet. Det var en såndär bilträff med massvis av gammla bilar. Jag låg mest i våran Impalabil och sov med musik i öronen. Jag var otroligt trött. Sedan när vi kom hem runt elva kanske, så tog jag bara ett glas o´boy och satte mig vid läxorna. Läste genom allting bara lite fort. Gick faktiskt och lade mig sedan. Bara för att det är helg igen så tänker jag iallafall hålla tiderna på sin plats lite. Men hon hade väl hunnit att bli halv ett.

Just nu så sitter jag här nästan ensamen hemma. Har lite musik på som jag sitter och sjunger med på.

tar en lång paus kan man säga

2011-08-26

Pappa ska dra in till stan med mamma, och de vill att jag ska hänga med. Jag sa först nej, föra allt pluggandet. Och pappa blev arg på Ankarsrum skola för att vi har så mke arbete redan, haha (y Men jag tror att jag följer med ändå. Och umgås lite med mina föräldrar. För det är ju heller inte då dumt. Men vi typ hörs ikväll! :)

Linnea som arbetar

2011-08-26


Ni ser på bilden ovanför vad jag har gjort nyss och kommer fortsätta med. Och kommer att göra i helgen, jippie. Men det är iallafall inte några jätte svåra saker. Så jag klarar det nog får man hoppas.  Vad ska ni hitta på i helgen då? :)

Jag såg också igår när jag var hos Izabelle, att Rix Fm har lagt upp bilderna från Linköping. Lite sent tycker jag, och det var inte så jätte många bilder de la upp. Lite synd, de tog massvis på oss. Och så vart vi filmade också :)men tryck HÄR för att komma direkt till bilderna.

bild 2: en bild på en vän du inte träffat på länge.

2011-08-26

Vendela Åstrand, saknar dig gumman !

två mobilbilder från dagen

2011-08-26

Kom hem för en kort stund sedan. Skönt att jag får vara ledig lite nu. Första veckan i skolan har redan gått. Ändå så har man mke arbete att jobba med. Men det har iallafall varit roligt att börja jobbat med sin klass igen. Och fått lite nya vänner för den delen.

Nu kanske jag ska ta lite och äta, kanske inte är så jätte hungrig. Men jag måste nog fylla på magen lite. Har bara left på 3 godisbitar idag. Det var ett gratis smakprov på en ny sorts kola på Ica. Så jag öste ner i mina två stora fickor. Fick väll ner runt 30 styckna iallafall. Så har lite på att mumsa i mig i kväll. Hoppas att det finns någon bra på tv också som man kan glo på med :)


sov så gott med er

2011-08-25

Vart inget bloggande idag ungefär. Tänkte dra mig till sängs nu alldeles strax. Men jag ville också vara snäll mot er och dra ett kort inlägg. Skolan var helt okej idag. Har haft överenergi men lektionerna har bara gått bra. Har fyra läxor tills nästa vecka. Så det blir då en plugghelg för mig. Trodde inte att jag skulle få det förren långt in i framtiden. Men tydligen så vart det den första helgen istället. Men jag klarar nog av allt får jag hoppas. Har prov i historia på torsdag också, jätte kul.
Drog hem till Izabelle sedan efter. Vi har haft det jätte roligt under hela dagen. Som vi oftas har. En helt fantastikst dag. Måste helt klart görast om med då mke skratt.

Nu sitter jag här hemma. Har tagit en macka som lite kvällsmat. Har lite kontakt med Emmy och Izza nu. Men ska välla säga hejdå snart, ska sitta uppe lite till. Man måste ju passa tider nu när det är skola. När man ska upp skapligt på morgonen där på. Usch !

bild 1: en bild på dig som liten.

2011-08-25


Jag hittade ingen bättre bild på mig. Bilden kanske är tagen 2004, eller kanske 03? Någonstans där iallafall.


dagen innan fredag

2011-08-25

Jag har tvättat håret, kollat på Vakna med the voice, sminkat mig, packat, klätt på mig. Känner mig rätts så redo för en till skoldag. Tror att dagen börjar med idrott. Inte så farligt iallafall. Tror att schemat inte heller ser så farlig ut nu när jag kollar på det. Inga jätte jobbiga lektioner iallafall :) 

Efter skolan så drar jag nog till Izza kanske. Får se hur det blir. Om jag orkar stå ut med henne en heldag, hihi.

 

Linnea som konsnär...?

2011-08-24

Satt ju någon kväll framför blocket och pennan. Lite kul att jag börjar med min gammla hobby igen. När jag var liten så gjorde jag inget mer än att teckna ungefär. Idag, så har jag inte tecknat på en evighet. Men nu så har jag börjat igen. Känner av att jag iallafall kan teckna lite än. Hittade även två gamla bilder som jag gjorde i mellanstadiet eller låg kanske. Jag minns när jag satt och gjorde dom med min kompis :')


Haha, tror att jag garvar ihjäl mig åt dom, haha xd

det är min tanke iallafall

2011-08-24

Tänkte att jag skulle köra igång med 30 dagar igen. Fast den här gången, så handlar det om bilder. Tänkte också att jag kör igång med det imorgon istället för idag. Här är listan på´t iallafall. Hoppas att ni gillar det :)

bild 1: en bild på dig som liten.
bild 2: en bild på en vän du inte träffat på länge.
bild 3: en bild från i somras.
bild 4: en bild på en viktig person.
bild 5: en bild som gör dig glad.
bild 6: en valfri bild.
bild 7: den nyaste bilden på dig själv.
bild 8: en bild från ett gammalt blogginlägg.
bild 9: en bild på en tid du saknar.
bild 10: en bild som påminner dig om gamla tider.
bild 11: en bild på en person som är snygg.
bild 12: en bild på en person som är väldigt snäll.
bild 13: en bild på en person du kan berätta allt för.
bild 14: en bild på en konstig tid i ditt liv.
bild 15: en bild på en person som du vill vara med.
bild 16: en bild som får dig att skratta.
bild 17: en bild på dig och någon från din familj.
bild 18: en bild som du aldrig har lagt upp.
bild 19: en bild på en person som du saknar.
bild 20: en bild på ditt naturliga "jag".
bild 21: en bild från idag.
bild 22: en bild på dig och någon klasskompis.
bild 23: en bild på din favoritmat.
bild 24: en bild på din favoritfilm som liten.
bild 15: en bild på vad du vill bli när du blir stor.
bild 26: en bild på vad jag avskry mest.
bild 27: en bild på gammal dig.
bild 28: en bild på mitt bästa sommarminne.
bild 29: tre bilder från mitt rum.
bild 30: en utomlandsbild.

det blir som man gör det till

2011-08-24

Folk har frågat lite efter tröjan som jag fick av Rix Fm i fredags. Och självklart så kan jag ju lägga upp en bild på den om ni så vill. Jag bad Ulrik signera den också. Har bara använd tröjan i någon timme på någon kväll för ett tag sedan.


Ja, har suttit med mina läxor ikväll. Jag har börjat åttan och det är dax för betyg. Så vill inte sumpa allt precis. Jag hör också att det regnar mkt ute, kanske har gjort det ett tag. 
Ska nu vänta tills varmvatten. Ska sålänge påbörja att skriva lite till Emmy. Sedan packa gympaväsken tills imorgon, och gå lägga sig. Inget mer med det lixsom ;) 

jag just nu:

2011-08-24

Har suttit ett tag nu och läst boken Expert på att rodna och lyssnat på musik till det. Det är min läxa tills på måndag. Att läsa ut halva boken ungefär. Så det blir inte så svårt. Jag har faktiskt hunnit med en bit. Är det någon som har läst det här boken av mina läsare? Jag tycker iallafall att det är helt okej. Har ju inte dock kommit in i den så mke, så kan inte bedöma den precis helt.  

då är allt som vanligt igen...

2011-08-24

Om jag skulle göra ett inlägg till er. Kan ju börja med att berätta att jag försov mig i morse. Eller inte så mke. Jag kom väl upp klockan kvart-tjugo över sju. Så jag hade tjugo minuter på mig iallafall, innan bussen ko. Och så försökte jag hinna med att få med allt och så till skolan. Men det ordnade sig iallafall.
Har haft helt vanliga lektioner idag med. Börjat jobba med allt och så. Och om ni vill veta, så har jag redan fått läxor faktiskt. Både i svenska och i hemkunskap. Så ja, jag behöver ju inte vänta i det sista. Så jag ska sätta mig lite ikväll faktiskt.


ska gå och packa gympaväskan

2011-08-23

Var inte länge sedan jag satt vid matbordet. Men nu så sitter jag här istället. Ska snart gå och packa gympaväskan hade jag tänkt, och hitta några kläder till morgondagens skoldag. Tredje dagen i skolan imorgon redan, haha. Hade också tänkt att gå tillbaka till tecknandet ikväll. Försöka bli klar med bilden som jag "påbörjade" igår. Får se om man hinner och orkar. Måste duscha innan jag ska hoppa i sängen. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag vet att jag har sagt det flera gånger inna, men jag har gjort det också. Men ikväll så ska jag gå och lägga mig extra tidigt. För alla dagar i en vecka nu så har jag varit klarvaken halva natten. För att jag är så spänd eller glad över något. Men ikväll så ska jag bryta det, och därför gå och lägga mig skapligt. Och sova gott som ett sött lamm hela natten! :D

hihi, söta! Får se om jag slänger upp någon bild på bilderna senare. Men har det så bra så länge då! :) 

allt jag har att säga den här gången

2011-08-23

Hemma från en heldag i skolan med vanliga lektioner. Har jobbat på och allt är som vanligt igen. Känns faktiskt skönt att vara tillbaka, haha. Alla är väl tvärst imot mig nu.
Nu ska jag ta lite kontakt med Emmy. Sitter också vid facebook och har jätte tråkigt, är lite social med folk och så.
Pappa är just nu och hämtar mamma från sjukhuset. Hon är äntligen utskriven där ifrån. Så hon mår ju antagligen bra antar jag då? haha.

nu blir det skola igen

2011-08-23

En ny dag, alltså en ny skoldag. Och har så tar man det inte lugnt i den första veckan. Utan vi ska börja med lektionerna stenhårt idag. Som på morgonen så ska man ha gympa. Känns kanon när man inte ens är nyvaken än. Och att man knappt har gått i skolan en halvdag.

Kunde inte sova så mke igår. För jag var så glad och överraskad. Helt chockad med. Jag fick reda på en helt omöjlig sak om en kompis till mig. Fattar inte fortfarande  att det här hänt :D Så glad är jag!

Men ska springa upp till bussen nu. Så att det inte är det första man gör, att missa bussen. Men jag får hoppas att vårat konstiga schema och så, funkar iallafall. Lycka till er alla andra också :)

kommentar o svar

2011-08-22

Fick en kommentar förut idag som såg ut så här:



Svar: Det som har hänt min mamma är att hon har tappat balansen. Hon märkte det i fredags. När hon går så dras hon sig mot vänster och ramlar ungefär. Så hon unviker att gå då. Och så kan hon inte styra vänstra armen/handen. Utan den flyger lite som den vill. Det är inte något större fel på henne. Vi har inte precis fått svar på vad det är. Men det är inget speciellt och inget dödsfarlig. Hon mår ju fortfarande bra och kan röra på sig.
Och för att jag åkte rullstolsrally på ett sjukhus, var för att jag var grymt uttråkad och mamma med. Så jag ville testa på rullstol och mamma ville gå lite. Och så gasade jag på lite och svängde hit och dit med världens fart, som jag då kallar för rullstolsrally. Och mamma var ju med mig då och filmade mig fakitskt. Så jag hade kul MED henne ;) så ligger det till just nu.

sitter här och äter min choklad

2011-08-22

Jag åkte in till stan till mamma på sjukhuset idag igen. Jag och mamma tänkte åka in till henne efter skolan. Men jag kände att jag bara ville hem då. Men hon har det bra som vanligt. Hon mår bra och allt. Hon ska sova där över natten, så hon kanske kommer hem imorgon eftermiddag någongång. Får se vad läkaren säger till oss :)

En anna sak som jag har gjort ikväll, är att jag har suttit och tecknat väldigt mke. Har påbörjat med en ny teckning, eller på ett sett så har jag gjort det. Det är inget som jag orkar visa upp nu. Jag orkar verkligen inte gå ändå till mitt rum, leta efter kameran, ta kort, ta ut minneskortet, gå till datan och ladda upp det. Jag är nog för lat för det, hihih :)


ibland så undrar man

2011-08-22

Jag hade det lite tråkigt, och när jag har tåkigt så kollar jag på sånt här och funderar på vad folk tänker med egentligen. Men visst, några är väl rätts så coola, hahah. Njut av stunden !


en bild från när jag var en sjua ;)

2011-08-22

Jag tänkte blogga när jag hade kommit hem. Men Emmy tog min tid istället, hihih. Så jag hade ingen lust till att sätta mig och blogga efteråt. Men skoldagen som bara gick till 11, blev inte så farlig. Vart väl lite uttråkad kanske. Men det var mest bara för att jag var rastlös och hade mke energi i mig. Det kändes som gamla vanliga tider. Då jag står och väntar på bussen på morgonen och åker rakt in till min stökiga klass. Så allt är som vanligt igen, eller?..

Jag har också haft lite koll på Rix Fms hemsida. För att se om de har slängt upp bilderna på festivalen från Linköping i fredags. För att jag inte hade så jätte mke att bjuda på. Men de lägger aldrig upp bilderna. Nu ser jag att de har tom laggt upp bilder sedan de var i Göteborg, och det var igår. Det var ju efter Linköping. Tycker att det är väldigt slarviga nu för tiden.. Men får se om det händer något. Jag hajar tillisåfall.

är jag redo nu?

2011-08-22

Nu är jag stressad och klar. Jag han klart på sekunden. Nu ska jag bara vänta till Moa smsar mig när jag kan springa upp. Fösta skoldagen är här då. Fast jag har en sån länge en halvtimmes frihet kvar, haha. Men nu kör vi, jag börjar åttan! Är ni redo?

en bild från sommaren 2011

2011-08-21

Ska gå och tvätta mina skor nu, tills imorgon. Ska bara köra ett godnatt-inlägg till er. Jag måste väl gå och lägga mig snarast. Om jag ska komma upp på egen hand imorgon. Har iallafall haft ett supersommarlov. Bara lite otur med vädret rätts så ofta. Mke regn och åska har det ju varit.
Men börjar åttan imorgon. Helt otroligt att jag har hunnit med att bli se här stor. Men ja, godnatt alla. Och lycka till i skolan imorgon för er som börjar då :)


och det blev en smäll igen...

2011-08-21

Fick reda på för några sekunder sedan av min bror att en lastbil har vält vid E22 precis här jag bor. Robin hade sätt bliljuset från polisbilder och hade då sprungit upp och frågar en polis om vad som hade hänt. Och så berättade de att en lastbil hade vält då. Det är väldigt tråkigt med krockar och liknade på vägarna. Att folken inte kan ta det lite lugnt. Det har hänt väldigt mke har vid vägen där jag bor. Snart så kör de väl så fort att det flyger på vårt hus. Jag hoppas verkligen att det komemr lugna ner sig snart med trafiken. För deras egna bästa !

Det kommer säker stå någon om det här imorgon i Västerviks tidningen. Så om ni vill får reda på saker så läs där då.

jag ägde på rullstolsrally

2011-08-21

Kom hem från sjukhuset för några få minuter sedan. Mamma har det bra och hon kommer nog hem imorgon som det ser ut. Jag tänkte också åka och hälsa på henne efter min skoldag är slut imorgon. Vi går ju bara till elva så. Får se om det blir så.
Jag hade lite rullstolsrally i sjukhuset också. Grym kul det var. Filmade in också, haha. Har inte kollat på videon så jag vet inte hur den blev. Men jag ska nog göra det senare ikväll. Ska också måla naglarna. Det är ett måste. För jag hatar att vara utan, och delvis så går bara mina naglar av när det inte finns någon nagellack på.
Jag funderar på att ta duschningen imorgonbitti. För jag inser att det nog är det ändå sättet att jag ska lyckas att komma upp ur sängen. För jag älskar morgonduschar grymt mke. Och så kommer jag vara den ända imorgon som är uppe i vårat hus. Så det blir ju att försöka få upp mig själv. Jag får nog prata med pappa så att han fixar vatten till mig tills imorgon :)

bara lite tidsfördriv

2011-08-21

Här är sommarlovet 2011 lista som ALLA måste svara på!

1. Gjorde du någonting den här sommaren som du aldrig gjort förut?: mjoo
2. Ångrar du det?: verkligen inte ! :)
3. Har du varit full i sommar?: nej
4. Har du pussat någon i sommar?: kindpuss
5. Isåfall vem?: en kompis 
6. Badade du mycket? : nej, inte så jätte mke
7. Rökte du?: nej !
8. Snusade du?: nej ! 
9. Förlorade du någon vän?: nejdå 
10. Vilken låt påminner mest om det här sommarlovet: Boys don't cry - Ulrik Munther. Eftersom jag har hört den live fyra gånger i sommar.
11. Vad skiljer det här sommarlovet från förra?: mycket mycket
12. Grillade du mycket i sommar?: inte mke, men några gånger iallafall
13. Åkte du vattenskidor?: nej, men det låter kul
14. Blev du tillsammans med någon?: nej
15. Fick du någon ny kompis i sommar?: ah, nu i slutet :D 
16. Tror du att nästa sommarlov kommer bli bättre?: jag har redan planerat massa ;)
17. Har du druckit tills du spytt?: nej
18. Sårat någon?: tror inte så iallafall
19. Förlorat en vän?: har ni redan frågat, nej !
20.Träffat nya människor?: jodå
21. Kysst en främling?: nej
22. Tagit droger?: nej
23. Haft en sommarflört?: nej
24. Gråtit?: det har jag nog
25. Skrattat tills du kissat på dig?: hahah nej
26. Tältat?: nej, men det blir nog snart :)
27. Varit vaken en hel natt?: nästan
28. Solat?: ah
29. Badat?: ah
30. Haft ett förhållande?: nej
31. Gjort dig riktigt illa?: faktiskt inte :D
32. Gjort några nya percingar/ tatueringar?: nej
33. Läst en bok?: ja
34. Skickat fel sms med flit?: nejnej
35. Suttit vid datan en hel natt?: nej
36. Näckat?: nej
37. Solat naken?: nej !
38. Fått utegångsförbud?: nej
39. Sagt “jag älskar dig" och menat det?: ja
40. Sagt “jag älskar dig" och inte menat det?: nejdå
41. Varit i slagsmål?: nej
42. Pussat någon utav samma kön?: kindpuss
43. Sjungit högt på ett berg?: typ ;)
44. Kysst någon i regnet?: nej
45. Kysst någon i skogen?: nej
46. Kysst någon du inte borde?: nej
47. Tappat rösten?: nej 
48. varit på en festival?: absolut, och det måste göras om ! :D
49. Gått upp i vikt?: nej, tyvärr inte
50. Gått ner i vikt?: kanske
51. Brännt dig?: nepp
52. Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken?: nej, för jag får ju ingen färg på mig -.- 
53. Varit utomlands?: tyvärr inte
54. Gjort ett bra köp?: ja, det har jag säkert gjort
55. Tagit upp kontakten med en gammal vän?: lite granna
56. haft skadeglädje?: hahah
57. Sovit under bar himmel?: nej
58. Vad kommer du sakna mest? ojoj, väldigt mke ;o
59. Har du sommarjobbat? nej, förliten än..
60. Har du svart ärligt på alla frågor? jodå :)

you are in my heart

2011-08-21

Jag, Anna, mamma och pappa drog in till stan strax efter då jag hade bloggat. Vännen i Ankarsrum hörde inte av sig till oss när vi hade försökt få tag på henne. Så vi bestämde att åka in till stan och fika tsm istället. Men när vi var framme så mådde inte mamma bra igen. Så vi fick köra henne till sjukhuset. Så hon ligger där inne igen, ska antagligen sova över där också. Läskigt att sova över på ett sjukhus egentligen. Och rummen är inte alls hemtrevliga. Ena väggen hade blommiga tapeter, den andra randigt och den tredje var enfärgad. Gardinerna vad fyrkander på, och alla andra saker var bara vita. Bra smak de har. Men jag tror att det kommer gå bra för mamma igen.

två bilder från idag ~


Pappa, jag och Anna åkte till kvantum efter vi hade varit en stund hos mamma. Vi tog en fika och handlade. Och nu så står pappa och lagar mat. Blir nog att dra in till stan ikväll igen till mamma. Annars så ska jag måla nalgarna också och teckna lite hade jag tänkt :) ville bli klipp ikväll, men det går ju inte när mamma inte är i hemmet. Så håret får se ut så här ett tag till, jippie. 

En dag kvar av friheten..

2011-08-21

.. Innan man ska tillbaka till skolbänken. Så hur jag ska njuta av min sista dag? Det är rätts så dåligt väder här jag bor. Så kanske inte så jätte kul att åka in till stan där det kanske regnar. Men jag funderar på om man ska dra sig till några bekanta i Ankarsrum kanske. Låter lite lockande :) Men ska bara försöka att få tag på dom också, så vi hörs!

you look so good out

2011-08-20

Jag borde ju gå och lägga mig nu. Klockan är ju redan ett. Och skolan är snart. Det gick inte så bra för mig att vända tillbaka på dygnet som jag trodde. Men jag fansade här igen, som vanligt. Men jag har suttit och skrivit till Emmy nu. Tröttnar aldrig på't. Det är så himlans kul att skriva till den tjejen. Har så mke gemensamt :))
Men vi hörs väl imorgon igen. Godnatt alla som läser min blogg nu, hihi :))

Dagens låtar

2011-08-20

Lady Gaga - Born this way. Den är rätts så uttjatad på radio kanske för er. Men jag har ingen fantasi med mig just nu. Ni har ju lyrics med, så ni kan sitta där hemma och sjunga med :) haha.

Kom också på att jag inte körde med någon Dagens låt vid förra veckan. Så jag gör såhär: Här så har ni Ulrik Munther också med Born this way. Så får ni lite att lyssna på. Och så kan ni ju lyssna lite på skillnaden mellan de två låtarna :) Ja, och för er som inte hör eller vet det, så är det samma låt..

en film som jag vill se !

2011-08-20

Jag vill se den här filmen - Jag saknar dig. Det verkar väldigt bra. Min vän Emelie vill se den med mig. Men hon har inte hört av sig alls. Jag tror att den var bioprimier på igår. Någon som vet det? isåfall så kan du ju lämna en kommentar. Jag har bara läst om den på en baksida av boken. Och jag drog mig verkligen till den. Både böckerna och filmen känns spännande.

Rix Fm festival 2011 Linköping

2011-08-20

Tänkte att det kanske var dax nu och berätta lite om gårdagen. Har inga bilder till er, förutom er som är Ulrik Munther fans. Det regnade hela kvällen då uppträdandet var. Så jag ville inte riskera att försökta min kamera. Så jag gömde den under min jacka. Men jag fotade på Ulrik när han uppträdde vid lilla scenen på dagen. För då regnade det inte.
Men dagen började ju med att stiga upp tidigt. Men ja, då bloggade jag ju till er så jag behöver inte berätta så mke om det. När vi kom fram så gick vi runt lite och kollade läget lite. Kollade hur det såg ut och så. Vi hade också ursikt om någon kändis skulle komma fram, haha. Strax innan två så var det en tävling vid lilla scenen då man kunde vinna en Jag <3 Rix Fm festival - tröjor. Och jag, Izza och Magda vann en varsin. Blev delvis bästa vän med han som stog på scenen och körde med ljud och så, haha. Vi stog och pratade om Ulrik Munther tsm. Men sen när grabben kom in på scen så körde han Boys don't cry. Jag, Izza och Magda stog längs fram :) Om ni vill se uppträdandet på video då är det bara att klicka HÄR. Sedan så gick vi upp till Ulrik och då signerade han min tröja. Stog även och pratade lite smått med honom.
Vi åkte till Ikea hållet efteråt. Där vi åt mat och gick lite smått i affärer. Åkte tillbaka till Rix Fm då vi ställde oss vid den stora scenen och väntade tills det skulle börja. Fick extremt bra platser där med, stog vid räckerna/staketen. Skulle bli frymt bra bilder från min vinkel, men som somsagt så ville jag inte riskera att förstöda kameran.
Hemvägen hem var mysig. Vi bäddade ner oss i filtar och täcken, drog på Ulriks låtar på högsta volym, mumsade på bullar, kex och saft och kollade på bilder/videos från dagen. Här kommer några bilder iallafall. Hoppas de duger för er :) 





Fick två bilder på Ulrik då han ler in mot kameran. En när jag bad honom, och den andra när jag och Izza stog neranför scenen och han helt plösligt vinkade till oss och log :) Men det förstås, om ni vill se lite bilder från Rix Fm, så kan ni trycka HÄR! Då kommer ni till förra veckans då de var i Kalmar. Men sen kommer det ju upp bilder på Rix Fms sida. Fast det har inte kommit upp någon än som jag ser, men jag kan säga till om någon är intersserar :)

en Lördag

2011-08-20

Helloo alla goa och glada. Hur har ni det? Jag såg på klockan att dagen snart är slut igen ju. Känns ju inte alls länge sedan då jag steg upp för sängen. Men igår så somnade jag skapligt och fick sova ut till 11 idag. Känns skönt och inte behöva gå hängig hela dagen. Mamma är hemma igen från sjukhuset. Hon mår bra och så. Det är verkligen en seg dag i dag. Snart så börjar skolan igen.

Om jag ska vara ärlig så har jag inte ätit någon frukost än. Jag har inte ätit någonting mer en ett litet kex idag. Inte så smart av mig, jag vet. Och ni ska verkligen inge göra detsamma som jag gör! Men jag känner ingen hunger iallafall. Och jag är inte alls sugen på att äta något.


en förhandstitt

2011-08-19

Har så får ni se lite om vad jag har gjort idag. En liten smygtitt till er, för er som inte orkar vänta tills imorgon. Ulrik Munther innan signeringen med  Boys don't cry. Linköping 14.00 Lilla Scenen/upplevelseby.

Sorry för att ni måste luta på huvudet för att se det bra. Men orkar inte fixat. Det är Izza som filmar.

ibland så har man tur i oturen

2011-08-19

Dagen har varit helt toppen. Men om jag ville att den skulle bli bättre, så skulle jag ha sagt att vi kunde ha slippt regnet. Vädret hade rätt för en gångs skull. Och den dagen behövde tydligen vara idag. Har regnat stort sett hela dagen. Men det har varit helt toppen ändå. Orkar inte skriva något om dagen nu. Eftersom jag är trött som jag förstod att jag skulle vara efter den här dagen.

Men jag kom hem för någon timma sen kanske. Fick också reda på att min mamma ligger på sjukhus. Hon blev inlagd idag. Inte den nyheten man vill höra när man kommer hem från en toppendag i Linköping. Men hon kommer förmodligen ut imorgon igen, så det var inget farlig :)

Ja, bilden har ni sett tidigare

2011-08-19



Ja, kanske blir det här sista inlägget för idag. Tror inte jag orkar blogga när jag kommer hem. Jag kommer säker vara stendöd och gå till sängs på direkten när jag kommer in till huset. Men jag kommer iallafall få en super dag tsm med Izza. Hoppas ni också hittar på något kul och njuter. Vi hörs allesammans! :))


Linköping, snart så är jag hos er

2011-08-19

Ja, jag är väl stortsett klar då. Ska snart springa upp till vägen för att bli upphämtad. Eller okej, runt en halvtimme kvar. Så vad ska jag göra nu? Jag kunde ju ha sovit en timme till imorse. Jag skulle ju ändå hunnit, och en timme sömn till skulle inte sittta så fel.

Har hört att det ska regna typ över hela småland idag. Låter inte så jätte kul. Men jag hoppas att de har fel som alla andra dagar. Förra gången i Kalmar så fick vi faktiskt sol under dagen. Även att de hade sagt regn då med. Så det löser sig nog, får vi hoppas.

gäsp gäsp*

2011-08-19

Har hoppat ur en halvtimmes dusch nu. Gud vad skönt det var. Är super trött också. Även att jag gick och la mig skapligt igår, så fick jag bara 3 timmars sömn inatt. Jag somnade inte förren tre tiden på natten kanske. Helt otrolig. Jag hoppas bara att det är för att jag är så spänd för dagen. För annars så blir det ju ett stort problem nu när skolan börjar.
Jag ska bara läsa ett mejl från Emmy. Sedan ska jag gå och äta något. Och fixa allt annat. Izza kommer och hämtar upp mig runt tio. Så jag behöver nog inte stressa så mke :) Men det var nog allt för det här inlägget.



Ja, typiskt jag det där nu. Hoppas jag orkar hålla ihop under dagen.


klockan börja ticka mot sömn

2011-08-18

Nu är jag klart för ikväll. Mitt rum är skinande rent och min hamster är glad att hennes bur inte stinker mera. Och det är jag med. Åt lite mackor för en stund sedan. Kan inte gå och lägga mig med en hungrig mage inte. Men jag måste väl gå och lägga mig snarast. Ska upp tidigt imorgon, funderar runt sex kanske. Ni kanske tror att jag är helt otrolig. Men jag vill gärna hinna med med en lång och varm dusch innan dagen börjar. Finns nog inget bättre än morgondusch. När man är helt nyvaken. Och så måste jag börja vänja mig med att gå upp tidigt och gå lägga mig tidigt. Eftersom snart så börjar ett helt nytt år i skolan igen. Efter en lång sommarlov som inte ens har känt som sommar, haha. 

Sitter och snackar med en bekant vid fb. Hon tycker att jag är helt otrolig när jag stiger upp så tidigt på mornarna. Hahah, hon bara skrattar åt mig jämt och tycker att jag är helt otrolig. Som vissligen många fler tycker också. Men jag är van, vill inte vara som alla andra. Jag gillar att vara onormal och det trivs jag med :)


jag har underbara vänner!

2011-08-18

Jag höll på med städningen. Men sedan så kom jag på att jag skulle göra en snabb sak här vid  datan. Och så fasnade jag här som vanligt. Har suttit länge nu och skrivit till Emmy :) En fantastiskt tjej som jag bara har kännt i en vecka. Om jag ska vara ärligt så var det faktiskt Ulrik Munther som förde oss samman. Sitter även och pratar om imorgon med Izabelle.

Men måste väl gå nu och fortsätta min städningen. Kom ju på Bellas bur också ska bli ren idag.  Och mina naglar måste målas om igen. Eftersom de vart helt förstörda härmondagen.

look in this

2011-08-18

Ja, jag är helt slutkörd. Har inte gett upp om tröjan förrän nu. Jag hittar den verkligen inte. Så jag ger upp, och så ska jag gå nu och börja röja upp på mitt rum. Måste ju städa undan det man har dragit fram. Sedan så blir det att städa Bellas bur.
Och så senare ikväll, eller om jag inte gör det imorgon, så ska jag duscha iallafall. Och så ska jag gå och lägga mig tidigt. Fick ingen sömn inatt, och om jag känner mig själv rätt, så kommer jag ligga helt spänd inatt med för morgondagen. Så det är bäst att jag bäddar ner mig i tid, så att jag inte somnar allt för sent.

Det låter inte som en jätte farlig kväll. Mer åt det mysiga hållet isåfall. Vad ska ni andra hitta på då?


Och kolla in det här. Min stastistik ökar från dag till dag. Det gillas verkligen av mig. Det är bara att fortsätta. Jag tycker bara att det är kul. Lämna gärna en kommentar också! :)


har ingen rolig rubrik i hjärnan just nu

2011-08-18

Har sprungit runt i hela huset nu för att hitta en ynklig liten tröja. Har inte hittat den ännu. Den finns seriöst inte kvar i huset. Jag har rotat genom överallt där kläder finns. Och jag har vänt uppochner på mitt rum. Så det ser ut som ett bomberslag just nu. Så då fick jag ännu mer jobb att göra, jippie.
Ne, jag kanske ska lugna ner mig lite nu. Ta det lugnt och ta någon att dricka och kanske en liten chokladbit. Hörs så länge! :) 


mer bloggande idag !

2011-08-18

Och jag börjar nu. Kom väl upp för någon timme sen. Inte alls glad på mig själv för att jag sov så här länge. Men jag behövde det också samtidigt, somnade inte förrens runt fyra inatt. Helt otroligt, jag var jätte pigg hela natten. Åt frukost med Anna för en stund sen också.

Idag så ska jag försöka få ut en madrass som ligger mitt på mitt golv i rummet. Från helgen då Izza sov här. Haha, har inte tagit ut det än. Ska hinna med att städa Bellas bur, och beställa klipptid. Måste verkligen klippas, innan skolan börjar. Vill egentligen bara raka av håret och få ett helt nytt. Är så trött på mitt hår, usch.

var väll dax nu

2011-08-17

Jag vet att jag inte har bloggat någonting idag. Men det har verkligen inte lockat mig. Fast nu så sitter jag här, och har gjort ett bra tag. Så jag tänkte att jag kunde slänga upp något till er.
Jag undrar om hösten här kommit nu. Har regnat här hela dagen. Och åskat som det aldrig har gjort förr. Vissligen så höll det inte på så mke, men jag trodde en stund att åskmolnet var innanför taket. Så högt lät det.

Sitter nu vid facebook och skriver med lite glada personer. Som Izza, sitter och planerar lite inför fredag. Ni som missade det inlägger som jag skrev det i, så ska jag åke till Linköping på fredag med Izabelle. Vi ska på Rix FM festival tsm. Ska bli jätte skoj, ser verkligen framimot det!

Izabelle Adolfsson!

Dagens sötis

2011-08-17

Jag skulle aldrig kunna motstå att plocka upp den här lilla ungen. Otrolig gullig, skulla gärna vilja ha sötnosen hemma hos mig i knät. Vet inte vad som är sötast redigt, valpen eller de otroliga söta ljuden som den får till.

Just nu:

2011-08-16

ensamen i Stensnäs

2011-08-16

Just så drog pappa in till stan med en sväng med impalan. Så då sitter jag här framför skärmen ensam. Har hög musik på och sjunger. Kan det bli bättre? haha.
Ska nog ring pappa. För att be honom köpa hem en chokladbil till mig. Är grymt sugen på något sött fortfarande...

hunger hunger

2011-08-16

Skriver lite snabbt till er innan jag ska hitta något att äta. Är sjukt sugen på choklad eller något liknande, och det ligget ju choklad i kylskåpet... hm. Ne men jag ska väl hitta någon macka och äta. Och sedan sätte mig framför tv:n där iCarly är på nickelodeon. Haha, ne jag har inte växt ifrån det än. Men det programemt är facktiskt roligt.

Sedan så MÅSTE jag städa mitt rum. Hann ju aldrig det igårkväll. Och så måste jag måla om mina naglar. För det förstördes helt igår med, haha. Klumpis ;)

Snabba frågor

Namn:
Linnea Zeijlon.
Född (år):
1997.
Bor i:
Västervik.
Smeknamn:

Zeijlon.
Familj:
Pappa, mamma, storasyster och storebror.
Ögonfärg:
Gröngula.
Det visste ni inte om mig:
Attt jag kan få bak min fot bakom nacken.
Gillar:
Att skämma ut folk och dampa runt.
Favoritgodis:
Choklad såklart.
Husdjur:
Hamstern Bella (sibirisk dvärghamster) och kaninen Toffsa (vädur).
Stjärntecken:
Tvilling.
Fritidsintressen:
Vännerna och fotografering.
Vad är du rädd för?
Damsugare, fönster, bilar, mörkret och höjder.
Vad är det första du tänker då du vaknar på morgonen?
"Jag har gott om tid så jag hinner att somna om".
Hur många signaler går innan du svarar i telefonen?
Vem bryr sig?
Vad finns under din säng? 
Sladd, en låda och damm. 
Vilket är ditt turnummer?
Ingenaning, har ingen speciell.
Vem är den kändaste kändisen du träffat?
Ulrik Munther, eftersom han är Svergies största flickidol. 
Ord eller uttryck du säger ofta?
"Tönt", "Men hallå?!", "...helvetet", "men jävla skit" och "mamma". 
Vanligaste färgen på dina kläder?
Vitt och jeansblått. Har oftas tröjor med tryck eller text på, och det brukar vara i alla möjliga färger.
Hur många kuddar har du i sängen? 
Allt mellan 4-6 st.
Spelar du något instrument?
Inte precis, men trummor är kul att sitta vi ibland.
Vad har du på väggarna i ditt sovrum? 
Tapet, någon tavla kanske. 
Har du varit kär?
Ja, det har jag.
Vad får dig att skratta?
Folk som klumpar sig och skämmer ut sig toltat.
Vad får dig att gråta?
Allt för sorgliga filmer.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
BINGO! JAG VANN! JAG VANN EN MILJON KRONOR!!

kan man säga Godmorgon nu?..

2011-08-16

Linnea Zeijlon*

00:40

2011-08-15

Att duscha vid halv tolv är smart, bra Linnea. Haha, ne men jag ska hoppa i sängs nu. Ingen ide att vara kvar uppe längre. Har skrivir massvis med Anna syster och Marie på facebook nu. Jag tröttnar ut på dom. Hahah, men hörs imorgon! :))

en gammal bild från Norrhult

2011-08-15

Jag påbörjade med att måla mina nalgar svarta efter maten. När jag hade blivit klar med en hand, så kom mamma in och frågade om jag ville följa med till Norrhult. Och det vill jag alltid, så himlans mysigt där ute. Och jag frågade om vi kunde vänta lite så att jag hann klart med andra handen också. Men det gick ju inte, för då skulle det bli för sent eftersom att jag är så sölig. Så jag åkte dit med en hand målat.
Hemkommen nu och har målat klart mina fem andra naglar. Så det håller på torkar samtidigt som jag föröker blogga till er. Går ju inte så bäst precis. Ska snart hoppa i duschen. Att städa blev inte av idag. Hann inte med med det nu på kvällen.

lite kul kul

2011-08-15

Fick nyss se att mina bilder på Ulrik Munther från festivalen i torsdags, kom med på en fanblogg om honom. Bloggen namn: Ulriksfanblogg.se :) Lite kul att se att mina bilder dög för att komma upp där. Så att jag inte bara är känd på min egen blogg. Utan att mina bilder kommer ut lite överallt. Men att kopiera min bilder är FÖRBJUDET utan tillstånd. Fråga snällt till mig. Och skriv varför du vill ha dom och till vad. Så får du kanske svar om att du får. Glöm inte i såfall att lämna din e-postadress. Som bara jag kan se. Tack så mke!

strax mat

2011-08-15

Snart så är det mat här hemma. Funderar på om jag ska gå och se om pappa behöver någon hjälp i köket. Ska måla naglarna senare också hade jag tänkt. Ingenaning om vilken färg. Måste också städa undan i mitt rum från helgen. Längtar enromt till fredag också. Ska träffa Izza igen och så ska vi åka till Linköping på rix fm fastival igen. Ska bli sjukt kul att gå med henne. Hoppas bara att hennes mamma får ledigt så att vi kan åka :))

Sommaren, vart tog du vägen?

2011-08-15

Om en vecka, så har jag ungefär precis kommit hem från skolan. Helt otroligt att tiden går så här fort. Sommaren är över nu. Det kan jag verkligen inte förstå. Könns ju inte ens som att den här börjat..
Viss börjar man att tänka på sommar när man ser en bild på en blomma, med en grön och solig bakrund. Det får mig att tänka på en varm sommardag iallafall.

Autograferna från Ulrik Munther

2011-08-14

Glömde ju att visa upp de också. Och för ett tag sedan så bad en tjej mig att rita av en bild av Ulrik Munther. Först så ville jag inte, men hon bönade och bad så mke. Så jag satte mig en kväll och gjorde det. Och så sa hon att jag skulle visa den för Ulrik själv. Så att han skulle signera den. Det var jag tvärst imot, för jag suger verkligen på att rita personer. Men hon lyckades att få mig göra det. När jag gav den till Ulrik, vart han helt överraskad och sa ungefär "Men gud vad fin"! jätte högt och glatt. Och då vart jag helt överraskad, haha.



När han skrev den:



orginalett

Rix Fm festival 2011 Kalmar

Morgonen såg ut att gå upp klockan halv sju för att duscha och hinna fixa sig till den stora dagen. Åkte sedan vid halv elva, hämta upp en vän och sedan körde iväg ber till Kalmar.
Kom fram och försökte hitta till stortorget. Kollade hur många folk hade kommit och så. Anna och jag gick runt lite i affärer och så innan klockan två. Då vi stod vig lilla scenen och lyssnade på när Ulrik Munther sjöng Boys don't cry och signerade lite åt oss. Stog runt två meter från scenen kanske. Hade en väldigt tur med platsen.



Det var vid klockan två då. Jätte roligt att träffa honom. Han var glad och trevlig, haha. Sedan så började självaste festivalen vid sju på kvällen. Där mellan den lång tiden, så åkte vi till Ikea och åt mat. Mådde väldigt dåligt då. Jag mådde en sån där jobbig illamående, så man känner att man vill spy hela tiden.
Men det gick över till kvällen. Jag och Anna stog nästan längs fram där också. Kanske 3-4 meter från scenen. Hade bästa platsen, för det var bara korta tjejer framför mig. Så jag hade världens bästa fotoursikt. Men som sagt så dampade ju min kamera lite. Så jag får ursäkta för det suddiga bilderna. Men sen så var det också att de aldrig stog stilla på scenen så det var lite svårt att fota dom.










Aoo, det var ju några artister till. Men fick inge bra bilder alls på dom. Det var alltså de som var sist ute, då det var väldigt mörkt på himlen. Men mitt i konseren så gick jag bakom scenen för att se om jag skulle träffa någon. Jag träffade iallafall Ulrik då. Så han skrev på min arm, blev alltså min tredje aoutograf av honom. Bilder på honom bakom scenen.



Ni kanske tänker nu varför jag inte sa till honom att kolla upp och le in mot kamerna. Men det gjorde jag. Fast det var vakterna som sa att han inte fick le mot kamrorna. Vaför han nu inte fick det, haha. Det får vi nog aldrig reda på.

Dagen vart iallafall helt kanon. Åkte hem rätts så sent. Sedan så stannade vi på donken någonstans på hemvägen, och så tog vi en hamburgare. I vilket mitt fall, blev lite pommes och dricka bara. Kom hem någongång runt natten igen. Runt ett kanske. Var helt slut, så jag somade på direkten och sov som en stock hela natten.


Bilderna kommer inägget efter.

2011-08-14

Jag tänkte att jag skulle sätta mig här vid bloggen, och lägga upp alla skapliga bilder från rix fm till er. Vart inte så jätte jätte många bra biler. Delvis för att det vart mörkt fort, och alla lampor och rök gjorde bilderna dåliga. Och för att jag råkade slå i kameran hårt, för att jag var stressad till Ulrik Munther. Hihih, lite klumpig får man va. Så kameran dampade lite och så. Men nu typ funkar den väl som den ska.

när man har kul, så går tiden fort

2011-08-14

Då så har Izabelle åkt hem nu då. Så vad ska man hitta på nu? Måste duscha snart iallafall, mitt hår är vädligt skitigt just nu. Just de, jag måste lägga upp bilderna från Rix Fm för er också. Har ju inte haft tid för det. Det har iallafall varit en superhelg tsm med Izza. Det här gått så himlans fort. Känns ju inte allt länge sen det var torsdag och Ulrik Munther höll mig i handen!

Izza fick blogga lite igår åt mig. Satt och gjorde annat jag. Hela dagen igår var typ bara skratt. Vi hade så himlans kul. Kommer lite mer bilder nu från hela helgen.









Nejj, nu får det räcka. Somsagt så fick nu ju lite bilder igår med från Izza. Tänkte att jag snart ska gå här ifrån. Har suttit ett tag här nu och börjar tröttna på´t. Men ikväll så kommer det bilder sedan torsdags. Och det lovar jag, bara för att jag har varit så dålig på att blogga i helgen för er :))

Bilder från dagen.

Hej, Izza här.  Linnea skulle gå o äta något, o sålänge tänkte ja ladda upp lite bilder från dagen o här kommer dom ;

gfjg
Åhlens häng. Oh yeah, vi älskade korten med musik :d
dsgfdgs
Fågelsång boken, HAHAHA. Fåglarna gjorde hundljud/grisljud. Den o korten gjorde våran dag :')

ghjkfd
Izza ~
fxfhs
Vet inte om Linnea blir så glad när ja laddar upp denna bild, men ser ni inte hur söt hon är ? :D

Fiskmåsen Kurt, värsta ful o mobbad. Han var ensam fiskmås i sitt ankumgänge. Kurt & co, oh yeah :d
ghsh
Har du kul Izza? Svar; JA !hgsdfhs
Har du kul Linnea ? Svar; JA!
xhbfs
Yesssssss , här var vi ja. ;d
gshs
Hello kitty godis hade dom på Hemköp ja!

Egobilder på bussen vare ja!
xbxcv
Julia, Magda o Linnea ;d
fjfdh
Busseeennn :D
sgfdfs
Har man kul på bussen så har man , HAHAH håller på att dö av garv på bilden .. :d
djdgj
Avslutar med en bild på en av Kurts guzzar :d
/ Izza

en dag i staden med Izza

2011-08-13

Är hemma igen nu. Med Izza bredvid mig. Hon ska sova hos mig inatt. Har ungefär precis kommit hem från en dag i stan. Har varit superkul. Skrattat ihjäl oss hela tiden. Och jag tappade självklart bort min mobil. Så letade efter den i en evighet, men hittade den till slut. Bilder kommer någongång. Det är bara så jävla segt..

sitter i Izzas rum

2011-08-13

Sitter hemma hos Izza nu. Ska snart gå och borsta tänderna tänkte jag. Dagen har varit super här i ankarsrum. Har kollat på film, haft lite fotografering och haft allmänt roligt. Imorgon så ska vi kanske dra i till stan med. Får se om vi skulle träffa några som Izza känner. Om de ville.

Men nu ska jag gå och borsta mina tänder. Sen ska vi bädda ner oss i sängarna med lite musik på och prata lite. Jag ser nu att jag inte tog med något att sova i. Hm, inte så jätte smart av mig. Har ju gjort smartare saker i livet ;) men hörs!

Har ju inga bilder heller. Sitter vid izzas lillasysters data, haha. Så ni får nöja er med lite text bara.

åker till Ankarsrum nu

2011-07-12

Så, ska dra till lille Izza nu då. Så jag hinner inte visa några bilder för er från igår. Men det kommer någon anna vacker dag säger jag då. Hihih, men vi ses imorgonkväll igen nog. Vet inte om jag bloggar något när jag ör hos henne. Men ni kan ju alltid kolla in :) Men hörss och ta han om er!

helt fantastik kul dag !

2011-08-11

Och så har jag kommit hem nu med ett stort leende på läpparna. Är helt slutkörd. Så jag orkar faktiskt inte sitta och blogga ett dugg just nu. Jag kan visa lite bilder och skriva lite mer imorgon istället. Om jag hinner och så, för ska kanske dra till Izza och sova där till lördagen. Så ska gå och packa lite smått nu kanske. Och då kanske det inte blir förren lördagskvällen eller på söndagen.

Men jag säger bara så här: Det har varit en helt fantiskt dag idag. Även om jag kanske inte var på humöret ett stund. Men jag har haft jätte kul. Att träffa alla som man vill och så. Har haft en vädligt bra tur med mig också, ibland så finns den där. Stog nästan längst fram vid scenen. Kanske bara 3 eller fyra meter bort. Och man fick egentligen bara en aoutograf av Ulrik Munther, men jag fick tre :D Och så stannade han upp lite för att le in mot kameran även att han hade lite bråttom. Gulligt, för hans fans.
Bilderna hade jag inte lika tur med. Min kamera suger ju. Så det vart bara bra bilder på de som uppträda först, för att det var som ljusats då. Och det var ju då Ulrik Munther, och några andra.

Vädert hade tur med också. Ingen regn alls. Marie alltså, vet inte vad hon pratar om. Det var lite muligt, men solen steg fram några gånger ändå. Har orkat med hela dagen med. Även att jag fick så lite sömn i mig. Hel otroligt. Men nu tror jag att jag ska hoppa i säng faktiskt.

Bäst musik just nu

2011-08-11

Rix FM festival Kalmar 2011. Här så kommer lille jag. Hörs ikväll då :)


bra start på dagen

2011-08-11

Har kommit ut nu efter en halvtimmes dusch. Väääldigt skönt, att bara stå där och njuta. Har äntligen hitta kläder som jag kan ha på mig. Har ingenabing om vad det blir för väder. Jag säger att det kommer bli sol dagen ut, eftersom jag har sett det. Marie säger att det kommer bli mke regn. Får inte ihop det precis..

Har fönat klart mitt hår lite halft. Ska göra det klart och sedan så måste jag äta frukost. Tror snart att min mage inte funns kvar efter allt svält.
Fick inte så mke sömn inatt heller. Var uppe flera gånger. Var nära och sätta mig här för att skriva lite till er. Men jag kände att jag var tvungen att försöka sova lite. För att orka idag. Fick iallafall 5 timmars sömn. Hoppas att det räcker långt iallafall. Så att jag inte bara svimmar ihop mitt i plubliken, haha.

Men ha det gött, gött folk! ;)

please, remember me

2011-08-10

Tänkte ta ett litet kvällsinlägg nu. Funderar på om jag ska gå tills säng snart. Ska somsagt upp tidigt imorgon. Vid sju kanske, för att hinna ta en lång och varm dusch innan dagen börjar. Och som jag sa förut, tror att dagen kommer bli jätte rolig och lyckad. Åker ju med några roliga personer.

Vet inte redigt vad jag mer kan skriva. Känner av lite att min blogg är urtrist just nu. Men så är det när jag är en männsika som bara njuter hemma av friheten. Snart så börjar skolan igen. Om tolv dagar, eller kanske elva.

berättar lite nu då

2011-08-10

Sådär, då så är nästan den här kvällen slut också. Just nu så har jag fixat och dånat lite för morgon dagen. Jag hann inte och berätta för er om imorgon va? Ska iallafall åka till Kalmar med Anna, mamma och Marie. Ska nog bli kul. Vi ska kolla på Rix FM festival. Ska redan åka runt halv elva. Eftersom vi ska göra ett ärende innan. Och så får man träffa Ulrik vid två tiden. Så måste ta och va i tid, för det finns nog en hel det av tjejfans till honom där innan. De artisterna jag mest är intersserad av att se är nog Jay Smith, Eric Saade och Ulrik Munther. Sedan så börjar självaste fastivalen vid sex på kvällen :) Så det blir en väldigt lång heldag där nere.



Dagens sötis

2011-08-10

Pingviner att ett väldigt fint djur om ni frågar mig. Lite skickliga också, fast det kanske inte syns så mke på den här videon. Den bästa delen är ju helt klart när några pigviner har lyckas att komma upp, men sedan kommer det några andra bakifrån som puttar ner dom igen. Hihi, det förtjänar en plats på min blogg. Men vem vet, de kanske leker "herre på täppan".

Och lite ointerssant fakta, så väger jag lika mke som ett såndant djur ungefär. De väger runt 39 kg som jag. Väldigt många retas lite med mig för det ;)

blixtar som lyser upp

2011-08-10
         
Jaa, åskan har varit igång här hemma hela morgonen. Så ni kan nog lista ut varför jag inte har bloggat någoting på hela dagen. Blir väl snart mat, förhoppnings vis. Är rätts så hungrig.

Just nu så sitter jag bara här för mig själv vid facebook och lyssnar lite på musik. Imorgon så kommer jag inte kunna blogga på hela dagen. Kanske så drar jag ett inlägg innan elva iallafall, om jag hinner med det. Ska åka bort över en heldag. Hinner inte att berätta just nu vad jag ska hitta på, eftersom jag fick en sak jag måste göra nu lite snabbt ;)

och vad hände här då?

2011-08-09

Hahah, kolla vad jag fick syn på. Jag kollar ju aldrig på sånna här program. Så inget visste jag ju. Men jag ska kanske börja med att kolla på Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg och såndant program. Eftersom ibland så kan det hände sånt här.

Har ni hört någon av det här? Det går visst ryckten om att Allsången blev polisanmäld. Vet ju inget om det heller, eftersom jag inte läser aftonbladet eller någon tiding alls. Haha, någon som vet något om det här? Och tyckte ni att det här var fel för ett allsångsprogram?

ingen blogglust ikväll

2011-08-09

Jag har verkligen inget bloggsug just nu. Orkar inte blogga precis varje gång jag sitter vid datan. Anna, min syster har kommit hem igen. Hon hade visst bott hos sin kompis i tre dagar. Inte underligt att det har varit tyst här, hihih.

Har tagit en lite bulle nu som ett liten fika. Haha, är så sugen på någonting. Vi har inget sött hemma just nu. Men det förstås, vi har ju en blockchoklad. Så om jag skulle ställa mig och baka upp den till någonting gött. Tills kvällen då man kan sitta och mysa med sin familj framför tv:n med en bakelse i handen.


13 dagar kvar..

2011-08-09

Jag har nu kommit på att jag inte har träffat min syster på en evighet. Vart tog hon vägen? Hon kan ju inte bara lämna mig här, hihih.

Annars så sitter jag här och försöker lista ut vilken dag det är. Det känns verkligen som en onsdag, som en regning onsdag. Men det är väl tisdag. Ni hör ju själva vilken koll jag har. Men skolan börjar snart igen. Får hoppas att mitt minne kommer tillbaka tills dess iallafall.


Stod i köket för en stund sen med Robin och förberedde maten lite tsm. Är ensamna hemma, men mamma kommer väl hem snart igen. Men det var väl allt, vi hörsl! :)


de åskar och de dundrar

2011-08-08

Då så har åskan varit framme. Vilken sommar det här har varit. Bara massa regn och dunder. Vi hade iallafall lite fin sol i början. Det kan vi vara glada över.
Men har inte kunnat blogga p.g.a det här vädret. Så jag satte bara på lite musik från min mobil, och började läsa en bok. Det är faktiskt ett rätts så avslappande grej. Ska nog fortsätta med det under kvällen.

Just nu så sitter jag och pratar lite med Moa. Ser hur hon har det och så. Vi har ju inte hörts av under hela sommaren. Så vi sitter och försöker hitta en dag nu som passar oss båda att träffas.
Haha, hittade en gammal bild på mig och Moa. Skrattar ihjäl mig. Den kanske är från 08?


17:00

2011-08-08

Då har man precis kommit från matbordet. Fick ett litet besök av Gunilla mitt i maten också. Lite kul att hon är här i Småland från skåne. Ska nog snart gå till dom och vara lite socialt kanske. För man får ju inte alltid besök från skåningar.

Har delvis inte målat naglarna än. Jag har bara dragit på lite nagellackförstärkning. Som alltså är genomskillnigt. Hittar ingen bra färg direkt. Men jag målar en annan dag istället :) 


You know how I feel for you

2011-08-08

Det blev en lång sovmorgon idag. Inte så bra. Jag vill ju upp tidigt och göra något av dagen. Men iallafall, ska snart gå här ifrån. Ska börja måla mina naglar tänkte jag. Sedan så måste jag dammsuga i mitt rum, är massvis av sågspån över hela golvet.

Visst är det måndag idag? det känns som att det är en lördagsmorgon, hihi.


kommit ut ur duschen nu

2011-08-07

Nu har jag kommit ut ur badrummet. Ny duschad, alltså ren och fräsh igen. Om jag nu skulle ta den där o´boyen och njuta resten av kvällen? det låter frästande, men jag vet inte.

Ska iallfall dra mig nu. Vi hörs imorgon igen. Har inga planer för morgondagen. Om du vill hitta på något med mig så är det väl bara att säga till :)


Dagens låt

2011-08-07

Glömde ju Dagens låt igår. Så jag kör på det idag. Kesha - Cannibal får det blir. Har ingen bättre fantasi ikväll.

jag kommer alltid finnas hos dig, livet ut

2011-08-07

Nu så har jag äntligen avklarat min städning på rummet och hos Bella. Nu så ska jag bara gå och kolla om vi har varmvatten. Och om vi har, så blir det att ta en lång och varmt dusch. Om inte, så tar jag ett glas o´boy och går till tv:n och bara njuta av kvällen.

Just nu så är jag väldigt irriterad på en mygga som flyger vid mitt öra, och en fluga som flyger framför skärmen. Väldigt irriterande. Det går inte så bra att smälla dom heller. Det blir väll att hämta flugsmällaren snart...

Senare ikväll om jag hinner, så ska jag måla naglarna. Har varit utan nagellack i ett par dagar nu. Känns lite konstligt faktiskt. För jag har ju alltid på mig. Men annars så tar jag det imorgon.

Ulrik Munther - Boys don't cry

2011-08-07

Har en okänd familj här hemma just nu. Stannade här hos oss för att det hade hänt en lite olycka inne i bilen. Så vi hjälpte till med det dom bad om.
När man bor här som jag gör, nära stora vägen. Så får man träffa nytt folk ofta faktiskt. För det är många som stannar och så, med semester. Ber hjälp om vägen eller om ett glas vatten och så. Haha, lite kul faktiskt.

Idag har jag för det mesta bara lyssnar på musik och tecknat. Några här ville att jag skulle göra en teckning av Ulrik Munther. Haha, så nu har jag fått reda på att jag har Ulrik Munther- fans på min blogg. Men eftersom de bönar och ber så får jag väll göra en då, och sedan visa upp som de ville. Även att jag suger på att rita människor.  

Annars så är allt bra med mig. Och jag hoppas att du mår lika bra som jag :))

hör hur regnet faller sakta ner

2011-08-07

Vad ska man hitta på en sådan regnig dag? kanske fortsätta med det jag gjorde igår. Teckna lite. Det är faktiskt rätts så avkopplande. Men det var iallafall roligt att man har haft soligt i dagarna nu. Men någon gång så måste regnet komma.

Har ni någon ide på vad man kan rita ner på papprerna då? Ritat näst intill allting. Fast är inte så duktigt på att rita personer.

nattinlägg

2011-08-07

Vi kör på att det är en ny dag nu, för det är det ju egentligen.

Kom hem igen runt elva från en tur i stan. Vi träffade på massvis med raggers. Så det blev att vi stannade där ett tag. Tog en glass också. Tog det bara lugnt med varandra - pappa och jag. Kom hem igen. Då vi satt igång och gjorde baguetter. Och till det så satte jag på en film. Hmm, kommer inte ihåg vad det heter precis. Typ Raies your vocie tror jag. Det var lite sorligt på sitt sätt, men ändå värt att kolla på.


Just nu så funderar jag på att göra mig ording till natten. Lägga mig i sängen med radio på och somna till de. Låter lite härligt faktiskt.

 


lille pappsen

2011-08-06

Har inget att göra och pappa ska ändå åka in till stan med Impalan. Så jag bestämde mig att hänga på. En kväll med pappa är väll egentligen inte så dumt. Ska bara fixa mig lite och så drar vi oss :) Ses sen när jag kommer hem igen.

kommentar o svar

2011-08-06

Det var någon här som undra hur jag blir när jag är nära djur och så, med min allergi. Ja, svaret är väll att jag blir snorig och mina ögon kliar. Och ibland så kan det gå så långt så att jag får röda märken på min kropp som kliar som attans. Som eksem ungefär, min inte redigt.

Fast jag är ju förstås inte allergisk mot alla djur. Det är mest bara av hästar, hundar och katter. Och jag klarar ju av att vara med dom utomhus utan att allergin ska påbörja :) så det är ju lite positivt. Och sedan så kan det ju vara att jag tål några av de djuren. Finns faktiskt chansen till det.

leva livet

2011-08-06

Hejsan Hoppsan!
Nu så sitter jag här igen. Mumsar i mig lite smått och gått. Och så lyssnar jag lite på musik och är social mot folket. Idag ska jag bara ta en slappdag. Om det inte kommer komma något helt plösligt. Som förhoppningsvis, det inte gör. Kan vara skönt med att bara vara hemma också. Idag så är inte vädret på topp som det var igår. Men det funkar att vara ute ändå.

Och jag ber ännu en gång ursäkt för rörandet... Visste inte precis att det skulle bli såhär.

bort med dig från min blogg!

2011-08-06

Ni vet den där Golden-hunden som vi har varit hundvakt åt ett par gånger. Jag får längre inte visa bilder eller nämna dens namn här på bloggen. Så nu har jag suttit och raderar bort hundens namn från alla gammla inlägg. Så istället har jag skrivit *******. Det får vara dens namn så länge. Jag kan tyvärr inte berätta vad som pågår just nu och varför det här händer. Ni kan bara vara snälla och typ glömma den där hunden, haha. Men så fort det här har löst sig. Så berättar jag så fort som möjligt för er. Så länge, får ni gå nyfikna och fatta ingenting. Och om ni nämner hundes namn eller något liknade i en kommentar, så tar jag gensat bort den. Så ni vet.

Och ni kan lugna ner er lite. Det är inget allvarligt som pågår ;) Och jag får be om ursäkt för det här rörandet nu. Men det blir bättre snart igen. Och allt kommer bli som vanligt.

kanske onyttigt, men gott

2011-08-05

Har varit nere vid godishuset i verkebäck nu också. Lite godis till en fredagskväll sitter ju inte så fel. Ska snart gå till tv- rummet och sätte mig vid min familj. Ska se vad de glor på och se om det finns något roligt på tv. Gosa lite med vovven också. Hon ska hem snart igen.

Har inte blivit så mke bloggande idag. Jag är hemsk ledsen. Men en sån här solig och varm dag ska man väl inte sitta in på - och blogga? haha, ne då får ni faktiskt stå ut till kvällen innan inlägg kommer. Man kan ju inte missa vädret nu när det väl har kommit.

solens strålar

2011-08-05

 


Då är jag hemkommen från en dag i stan. Var där inne tillsammans med Anna och mamma. Vart bara att hoppa upp imorse och stressa i mig frukost och fixa ordning mig lite. Tog verkligen fel kläder idag. Det är ju jätte varmt ute och så kommer jag med en tjockärmad. Men jag och Anna hittade inte på så mke där inne. Gick lite i affärer och fikade och bara var tillsammans. Var verkligen inte på shoppningshumör idag. Det var jätte tråkigt. Och det är lite skumt och höra det från mig.

Vi hämtade upp ******* också. Så hon är här hemma igen. Ska nog gå ut och leka med henne. Eftersom hon tigger om det. Och det är väll inte så farligt att komma ut eller? ;)

bilden tagen idag

2011-08-04

Sitter här med en rinnande näsa. Jag känner verkligen av *******. Jag trodde att allergin hade gått över lite. Men nu är vovven hemma hos sig iallafall. Lotta och Janne med. Det här varit jätte roligt att träffa dom igen. Middagen var super god och super trevlig.

Funderar på nu att kolla film med Anna. Är så jävla godis sugen också. Helt otroligt, har nog aldrig varit så här sötsugen. Sitter även och har ett halft roligt samtal med Robin och Johanna om frisyrer. Jag behöver verkligen klipp mig. Får nog ringa och beställa tid imorgon kanske.


please give me a chance

2011-08-04

Har kommit in nu. Har varit en sväng ute på trädgården med hunden. Har både lekt och slappat. Härligt med en vovve som en bästa vän.

Nu så håller mamma på att fixa maten. Lotta och Janne kommer väll snarast. Nu så ska jag även hänga på mamma och vovven med en promendag :) hörs!

gulliga vovven

2011-08-04

Då så har vi lilla ******* här hemma igen. Är hundvakt eftersom ägaren jobbar. Vet inte hur länge lilla vovven ska vara här. Men jag tycker att hon borde ha åkt hem innan middagen iallafall. För då kommer gäster hem hit. Göteborgarna ska vi ju bjuda på middag. Och de ha ju också med sig sin hund. Och den hunden är lite vild som jag minns det, så det kanske inte skulle vara passande att ******* var kvar.

Men om jag nu skulle leka lite med henne :))


11 minuter kvar

2011-08-03

Märkte att vi inte hade ägg hemma förut, så då blev det ingen bakning då. Istället så åkte jag, Anna och pappa in till stan med Impalan. Tog en sväng och glodde om det fanns några roliga personer ute. Det var inte så mke att hurra för. Så vi åkte och handlade ägg och åkte hem igen.
Så nu har jag bakat kladdkaka som är klar om några minuter. Så jag ska gå och börja duka upp lite. Hejsvejs! :)

hejdå Chivas

2011-08-03

Då så har Chivas åkt hem då. Så vad ska man hitta på nu? Har inget att göra och ingen hund att ta hand om. Kom på att jag aldrig bakade igår, vart ju att fastna vid tv istället. Så om jag ska göra det ikväll kanske.

Men de här tre dagarna med vovven här hemma har faktiskt varit roliga. Kul att testa på ett liv med en hund. Och se hur det är. Kommer sakna den lilla rackaren. Hihih, men han kommer ju bo här i en vecka i september faktsitk. När hans ägare ska utomlands. Det ska nog blir lika roligt.

hello and goodbye

2011-08-03

Har nu hjälp till med maten. Har stått och gjort sallad. Väldigt långtråkigt om ni frågar mig. Men så det blir väll att äta alldeles strax. Potatisen ska väll bara hinna och bli klar. Det är bara det vi väntar på. 

Chivas ska hem nu på kvällen. Runt 5-6 där någonstans. Så det blir väll att leka lite adjö med honom efter maten. Fick också reda på att mammas kusin är här hemma i Västervik från Göteborg med frun. Så det kommer över på middag imorgon. Då blir det att äta lite kyckling. De har med sin hund också. Glömmer alltid bort vad hon heter, hihi. Men det känns som att vi har mke hundar är hemma. Haha, men det är roligt. Även att jag är allergisk.  

lunchdax för mig

2011-08-03

Har inte hittat på något speciellt under dagen. Gått promenad med Chivas och lekt lite. Bara tagit det lugnt. Kan vara skönt ibland. Idag så ska Chivas hem igen. Familjen Henriksson kommer hem från deras semester i Stockholm. Just nu så tänkter jag på vad jag ska äta lite lunch. Eller det kanske blir mellanmål istället.

spider man

2011-08-02

Det var jätte skönt med en dusch, och ett halft bad. Hihih, jag kände mig lite badsugen. Så jag tog ett snappt dopp. Efter det så hade pappa gjort baguetter till mig. Så jag satt i soffan i tv-rummet och smaskade på det och ett glas o´boy.

Just nu så kollar jag på film som går på tv tsm med Anna. Spider-Man är det som är på skärmen. Spännande, för den filmen har jag inte sett många gånger.

Ska väll gå och lägga mig snart. Eller får se när filmen är slut. Anna gjorde pockorn, så om man skulle smaka lite? ;)

duscha duscha duscha

2011-08-02

Ska hoppa in i en varm dusch nu. Och sedan gå i myskläder hela kvällen. Blir nog fint. Får se om jag får rycket på att baka senare med.

Bara någon bild för något kladdkakebak för några veckor sedan.

Dagens sötis

2011-08-02

Haha, har inget ord för de här små uttrarna. De är för gulliga. Och självklart ska de får vara med på min blogg.

bilden från vintras

2011-08-02

Då är man själv i huset. Inte ens vovven är hemma. Han är i stan med mamma och träffar *******. Förresten, gårkväll då vi var i stan. Det var faktiskt kul. Chivas och ******* träffade varandra för första gången. Och de lekte och vi fyra människor umgicks. Tog en glass tillsammans och så med. Kom hem rätt så sent. Så jag bloggade inget mer, hade inte lust för det.

Tänkte om jag skulle baka en kladdkaka och ha det lite mysigt. Fast inte precis nu, är inte så jätte länge sen vå åt.

Kom på att det är tisdag idag. För det är det va? Men det betyder att jag ska köra med Dagens sötis. Får se vad jag hittar ;)

har inget roligt att göra

2011-08-02

Har ingenting att göra. Det är jätte skönt ute. Men jag har ingen fantasi idag så jag kommer inte på något att göra. Försökte leka med Chivas förut, men han var också helt slut. Det är jätte härligt med det här varma vädret. Men jag vill inte förlora min fantasi och inte orka göra någonting ;) 

Imorse så var det bara för mig att stiga upp och vräka i mig min frukost. Sedan dra ut och gå en promenad med Chivas. Kom hem och har varit ensamen hemma med syskonen tills nu. Och det börjar närma sig en promenad till med vovven också.

Västervik!

2011-08-01

Har hunnit med och gått en promenad nu och ätit. Helt gott med grillat, men sallad och kall mjölk. Redig sommar där. Och vädret är ju inget mer än perfekt. Solen värmer oss varmt och vi svettas. Ska snart åka in till stan. Ska bara byta lite kläder och göra mig fräsh. Så kanske vi ses ikväll igen :)

det luktar grillat

2011-08-01

Nu har jag ännu en gång - kommit in från en promendag med Anna och Chivas. Härligt att komma ut i värmen. Fast jag tog på mig fel kläder förstås. Jag blev så varm.

Nu så blir det att sätta fart på grillen och grilla lite. Får se om det finns någon som jag kan hjälpa till med. Annars så får jag väll göra Chivas lite sällskap och leka med honom. Tycker nog att det är dax att visa upp en bildpå honom nu.

Suddiga bilder. Jag är medveten om det. Men det är inte så lätt att fotografera en hund som aldrig är still ;)

sooool

2011-08-01

Jag kom ju på att det är den första Augusti idag. Det hade jag faktiskt ingen tanke på. Just nu så är jag och Anna själva hemma med Chivas. Så vi är ute och leker lite med honom. Det är verkligen varmt ute, verkligen!

Mamma åkte in till stan med Robin och Johanna. Mamma skulle gå på Rusta och Karlssons och se om det fanns några billiga leksaker till vovven. Har inte precis några bollar eller så här hemma till honom. Och Robin och Johanna skulle väll på något möte tror jag. Men ska sticka ut till Anna nu. Hörss :))

Saknar att bada. Har inte gjort det sedan dagen då bilden är tagen. Och det var ett bra tag sedan. Kanske ska ta ett dopp idag? hm..

Hej på dig

2011-08-01
Ännu en gång så har Anna kommit på den fina rubriken. Snäll syster man har som hjälper en i nödfall, hihih.

Är här hemma och leker lite med lilla Chivas. Har varit ute och gått med honom och så. Trivs verkligen med honom, han är verkligen en snäll vovve. Bara att jag har kommit på att jag inte tål honom. Eller jag tål honom helt utmärkt tills han hoppar upp till mig och slickar i ansiktet. För då får jag tydligen röda fläckar och det kliar som attans. Men jag känner inte näsan eller ögnen iallafall. Så på så vis så tål jag honom.