Äntligen fick jag din blick igen :)

Ska snart dra mig till soffan, tänkte att jag skulle se en bit av tvprogrammet Ullared. Har inte följt det den här terminen, det brukar ju vara bra. Så jag tänkte ta i tag i det ikväll att se det, och sedan duscha håret om jag inte ska hoppa in toltalt i vattnet.

Idag var det iallafall första skoldagen efter sportlovet. Tror nog att jag har hittat på någonting varje dag på lovet, som jag bestämde och klara av. Väldigt stolt faktikst (a) Men skolan var okej och man kände sig hemma igen vid allt liv och sina vänner <3!

Men måste dra om jag ska hinna se någonting av programmet. Jag håller förresten på att leta efter en till bra 30-dagar som jag kan köra med :) får se om jag hittar någon som jag gillar.

Har förresten fått gratis sms nu igen (y) nu så är det inte så lugnt vd mobilerna längre, jag är tillbaka. Så sms på nu vafan, 0730622126!

och där försvann det sura :D

2011-02-27

JAG ÄR KLAR MED RELIGONEN!! jippie, äntligen. Nu så får man gå och hoppas på att den blir godkänn med, annars vet jag inte vad jag gör. Jag har kämpat så jälva mke och länge med det här nu, äntligen däger jag bara! nu slipper jag skiten :D haha.

Det här blev ett väligt oseriöst inlägg, men jag blev så överlycklig :D hahah, jippie.
Ska nog gå och baka en kaka nu till mig själv :) ska kolla var man kan baka, hoppas vi har grejer och allt hemma. Nu ska vi fira att jag är bäst :D

Glöm inte frågestunden, till fredag den 4/3. Fem inlägg neråt med denna :D tihi

anything goes for me

2011-02-27

Jag blev väldigt dålig på att blogga när 30 dagar tog slut. Inte så bra, måste ta i tag mera. Jag måste egentligen plugga religon men jag orkar verkligen inte, jag är på väldigt dåligt humör just nu. Jag vet inte varför, ingenting har hänt men jag känner mig bara för att vara lite sur.

Ne, jag går tillbaka till tv-rummet igen och sätter mig vid min familj. Kommer antagligen inte komma något mer inlägg mer idag om jag inte tar i tag i religonen och måsta sätta sig framför dataskärmen. Kanske hinner med med bloggen då en snabbis.

I kväll blir det iallafall att kolla på Solsidan, Wallander. Och så måste jag duscha och iallafall göra någonting på religonen. Med eller utan datan, spelar ingen roll ;) Har det tills tisdag och jag har lite kvar att göra.

Mina gratis sms tar slut idag med och jag har inte hunnit att köa påfyllning. Så hejdå alla på mobilen :( Kommer faktiskt sakna er lite och min mobil, haha


I need you...

2011-02-26

Börjar bli väldigt slavrig nu med bloggen, men det är inte lika kul. Att sitta här varenda dag och skriver om din tråkiga dag ;) 30-dagar är iaf slut nu, jag gjorde visst inte den sista igår men jag hann inte och jag hade ingen bra tanke till ett annat ögonblick. Förrgår vatt heller ingeting, men jag visste inte ens vad ordet betyder, ambitioner. Vad är det?

Ikväll så är hela familjen hemma :) det blir nog bara att sitta framför tvn igen. Och glo på den där melodifestivalen. Jag tänkte ta i tag med religonen nu, det är bara det svåra kvar. Jag tänkte ju att mamma kunde hjälpa mig men hon är ju upptagen av att baka någonting.

Då så är jag vid liv igen

2011-02-26

Då så har natten varit och nu är det en ny dag. Har inte hunnit med så mke än, sov ganska länge idag. Haha, jag och mamma har nördat tvspelet Super Mario :D tihih.
Kom där ifrån just nu, jag tänkte sätta mig här lite snabbt innan jag börjar min dag. Jag känner mig väldigt skitig så jag sak nog gå och ta en dusch om vi har varmvatten.
Idag så tänkte jag ta i tag i relogoen och göra klart den helt, sedan kanske gå ut och fota eller hitta på något med familjen? Får se vad som händer och sker :)

godis i mitt hjärta :D

2011-02-25


Bilder från mobilen ~

Ska egentligen sitta i soffan nu och glo på let's dance men jag kom på att jag har bloggat skapligt dåligt idag. Så jag sprang hit nu på pausen men jag har väll ändå missat massa danser.
Men jag sitter där inne iallafall med mor och far och käkar massa godis. Delvis mitt eget, polly, och pappas lösgodis och mammas osbågar :D haha, jag kommer ha väldgt ont i magen sen när jag ska sova. Sitter just nu lite vid fb och lyssnar på musik. Skriver lite med folk oxå på msn, haha. Kanske inte det interssanta som finns xd
Men ska nog rusa tillbaka :) sees

Måste skynda mig

2011-02-25

Vendela kommer snart hem hit, så jag måste skynda mig lite. Jag tänkte plocka ordning lite i huset också så att det inte ser helt förskräcklit ut. Haha ne, så farligt är det inte.

Men ska sminka mig lite och borsta tänder/håret. Hon borde väll komma när som helts tror jag.

bloggar mer ikväll, det lovar jag!

lite mer nytt nytt :)

2011-02-24

Dagens köp från HM. Ett vitt/blå randigt stort linne, svarta till gråa hårspännen.


Nära ögat ;d

2011-02-24

Jag börjar bli slarvig på att gå upp om mornaran igen. Idag så låg jag kvar till 11, det känns inte så bra. Det var Anna som fick mig att flyga upp ur sängen. Jag, Anna och mamma skulle tydligen åka in till stan. Delvis för att kolla på min syn och sedan hälsa på mormor och morfar med lite.
Jag var jätte nervös att min syn skulle vara mke dålig så att jag skulle behöva ha glasögon eller behöva göra en operation ;s jag passar verkligen inte i glasögon och jag vill inte ha risken att dö. Men jag behövde inte göra något av det. Jag hade ingen dålig syn, det var bara att mina ögon styrde lite som dom ville och därför att jag såg en aning suddigt och dubbelt. Det är svårt att förklara vad som är fel och vad han sa, men jag ska träna mina ögon på något vis så att jag ser rätt igen :)

Åkte till mormor och morfar och tog en fika där. Anna och jag sprang ner till stan med lite snabbt. Hon hade hittat en tröja på HM som hon ville köpa, jag passade på att shoppa lite oxå. Men det vart bara ett linne till och några spännen till håret. Jag känner att jag har slösat mke pengar på kläder dom senaste dagarna nu, tihi.

Dag 28 - Det här saknar jag

Det är mke som jag saknar och vill ha tillbaka i mitt liv. Men det jag saknar allra mest är ju min barndom. Jag saknar det otroligt mke, så mke att det inte finns ord till det. Jag vill vara ett barn igen, vara liten då man slapp alla beskymmer och man var oskyldig. Då man kunde ha skoj och inte tänka på vad andra tänkte och hur dom var och man måste passa in och ha viss stil och massa. Man kunde var sig själv helt och hållet på alla olika platser. Man var fri från det onda och lycklig, det fanns inget fel i barndomen <3

Jag tror att det inte bara är jag som saknar sin barndom, jag tror att det är
väldigt många som gör det om dom tänker efter hur enkelt det var. Jag
kommer inte på något beskymmer som jag hade som liten, man hade inget
som man var tvungen att tänka på. Usch, ungdomen är ju verkligen svår om
man jämnför med sin egna barndom.

Alla har sin egna stil och jag har min

2011-02-23

Kläder som jag har köpt idag (y var väldigt nöjd med dagen. Köpte 5 plagg och lite scrapingsaker till mitt album. Jag hade inte min kamera med mig så det blir bara bilder från här hemma, det fick bli att använda min sååå bra kamera på min mobil. Massa roliga bilder vart det där på. Men jag orkar inte att springa och hämta den.

byxorna och linnet är köpta idag


2011-02-23

Har inte hunnit med att blogga så mke idag men jag berättade ju varför igår kväll. Jag har inte så mke tid nu heller för jag ska plugga lite religon hade jag tänkt. Joo, man har ju läxor på lovet -.- usch, är inte lov till att man ska slippa att plugga och inte ens ha tanken på skolan.
Men jag vill gärna få bra betyg så jag vågar inte hoppa över det ;s Men det är inte så stor läxa, bara att den inte går så jätte bra.

blir att åka bil imorgon bitti

2011-02-22

Imorgon så drar jag till Norrköping med mamma och syster. Vi ska ta en runda på stan och shoppa, behöver verkligen kläder. Jag har bara massa gamalt i min garderob.  Vi åker mellan 7-8 tiden på morgonen, så jag hoppas ju på att du är vaken så att vi kan smsa under bilresan. Jag kommer ha väldigt tråkit i bilen upp dit. Eftersom att jag inte kan läsa när jag sitter i en bil som åker, för då får jag bara en spykänsla. Så det blir väll bara mobilen, musik och folk :D haha

Men det som jag tänkte berätta var att det inte kommer bli så mke bloggande här under dagen. Men kanske flera styckna under kvällen :) Men jag får se om jag kanske hinner med ett kort inlägg på morgoen, du får gärna titta in.

Dag 27 - Min favoritplats

Min favorit plats är ju absolut nära mina vänners håll. Jag känner mig trygg och hemma vid dom, och jag ser att dom mår bra och så. Men bortsett från det så har ju alltid skogen och nära naturen varit en plats som jag gillar som ni kanske har hört och sett.  Jag har blivit uppväxt vid skogen, jag har lekt i skogen i hela mitt liv. Jag har mina platser där som jag går till. Skogen är en del va mig ännu idag, även att jag inte är det lika ofta. När jag var ett litet barn så var jag där dagligen och lekte i kojor och pinnar med min syster Anna. Vi kunde vara där i regn och snö, solsken som molningt. Inget kunde störa oss när vi väl var inne i våran fantasin.
Men idag, så går jag bra dit på sommaren då det är mest fint väder. Och när jag ska fotografera såklart, och när jag mår dåligt eller bara vill ha en promenad så går jag nära naturen. När jag vill vara ensamen eller bara få tillbaka mina minnen av skogen. Jag stöter på skogen väldigt ofta, den är inte så svår att missa när man har skog runt hela sitt hus.

tigerrr

2011-02-22


Det vart att fotografera nu på kvällen ensamen. Jag har försökt lite med Anna idag att vi kunde fotografera men hon gnällde på att sitt hår var skitigt och hon inte hade några kläder. Men man måste ju inte se bäst ut hela tiden, hemma så vill ni inte se hur jag ser ut ;s Men det vart att fota lite i ensamhet när Anna stog i duschen.

Idag så vart det en slappdag. Jag har inte gjort så mke mera än vad jag brukar göra i min vardag. Jag spelade en stund Green Day wii förut med Stina och Anna. Fotograferat och bara hängt lite med Anna nu på kvällen.

känslan av renhet :)

2011-02-22

Det passade verkligen bra med ett bad igår. Även det vart väldigt sent. Jag hoppa i vattnet tio på kvällen och kom ut igen runt kvart i 11, det var ett långt och härligt bad. Och så gick jag ocg la mig efter det badet, blev helt slut.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, får se om det kanske blir att åka in till stan för att kolla min syn. Eller vi kanske måste beställa tid för det.

Annars så är det ju ett fint väder ute. Kanske ta med kameran ut och fotografera :) 

Dag 26 - Mina rädslor

Min allra största rädsla är fönster.
Jag är mke rädd för det och det har jag varit i dom senaste åren. Det är verkligen en dum förklaring bakom det. Men jag hatar fönster och unviker dom så mke som jag kan. När jag är ensamen så kollar jag aldrig ut ur fönster, jag går oftas in i rum där det är minst fönster i. Det spelar ingen roll om det är mörkt eller ljust ute eller inne, jag är livrädd för fönster och jag kommer nog inte få bort min rädsla ifrån det. Så rädd är jag.

Mörker kommer sen.
Jag hatar mörker. Man ser inte om vad eller om det är någoting runt om en, om det är någon där eller något. Det kan ju finnas vad som helst ute, utan vi ser eller vet om det. Det kan bara komma upp någoting var som helst och skrämmer livet ur oss.
Usch. Jag är mest rädd för mörker ute, jag går verkligen inte ut så fort det är mörkt. Och jag är ju fortfarande livrädd även om jag har massa personer med mig. Inne så är det en aning mera okej, för då vet man vad det är i huset. Men om jag är ensamen en mörk kväll så tänder jag varenda lampa i huset så det inte blir någon överraskning för en.

Min tanke var ju att..

2011-02-21

..ta ett varmt bad med lite lungnade musik. Men sen kom ju Stina hem och tog min badtid till att duscha. Bäst för henne att hon duschar snabbt för jag vill ha mitt bad, jag vill var ren och fräch :)
Anna, mamma och jag har småpratat lite om att åka till Norrköping för att shoppa lite kläder och sådant som behövs. Tanken var ju imorgon men det sprackt lite, så vi åker på onsdag ist.
Undra vad jag ska hitta på imorgon, eftersom jag ska hålla igång. Idag så har jag städat i mitt rum, det är iaf någonting och men får ett rent rum som pris ;d
Jag måsta beställa tid hos optikern också, jag har väldigt dålig syn och har haft det ett bra tag. Så det blir väll förmodligen glasögon för mig då ;s usch...

Vilken kuslig natt ;s

2011-02-21

Satt uppe hela natten ungefär. Kollade först på Solsidan med familjen vid åtta, sen Wallander och sedan en skräckfilm från klocken 11 till 1 på natten. Okej, det var egentligen ingen skräckfilm men jag satt ju ändå där och skakade. Jag var ju livrädd att sova sedan precis efter. Usch, har nog aldrigt i mitt liv varit så rädd för en film.

Vaknade runt nio idag med, fast låg kvar ett bra tag i sängen. Idag så ska jag nog städa lite i mitt rum, vill ha det fräscht. Jag har bestämt att jag ska vara igång med någoting varje dag nu på sportlovet så att det inte bara blir ett slapplov. Jag ska iaf göra någoting, om det är litet eller stort spelare ingen roll. Någonting vaje dag bara. Och idag så blir det städing då. Får se hur fort det går, ska ta ett bad tänkte jag oxå efter det om vi har varmvatten så det räcker. Sedan så måste jag plugga med. Jag ser ju att lov är till att man inte ska tänka på skolan men så var det inte, religonen måste göras.

dåligt bloggande idag igen..

2011-02-20

Ska dra mig till tv igen efter det här inlägget. Ska kolla på Wallander med dom familjemedlemar som är hemma. Har inte haft för mig så mke idag. Har mått lite dålgit tycker jag, inget som jag ska dra upp här. Om du vill veta någoting så får du fråga mig ist.
Tanken för dagen var att dra ut och fotografera lite. Det har varit väldigt fint väder, solen har varit framme och lyst starkt. Men det har varit isklallt här. 5 minus tror jag att det har varit, kanske inte låter så kalt med det är det.

Men nu ska jag dra mig, ses. Och jag lovar att ta i tag i bloggandet mera. Men jag har faktiskt inte fått mitt liv för datans skull. Jag har väll andra akterviteter som jag måste göra :)

Lite nytt nytt

2011-02-20

tog tillbaka min gamla header igen. Tycker mer om den än den som jag hade först. Jag vet inte men jag har väll tröttnat på bilden. Men vi får se om den gamla dyker upp igen efter ett tag :) 

Dag 25 - En första

Ah, vad ska jag berätta om? mitt första djur, kärlek, mobil eller vad? Jag har inget speciellt om att berätta så egentligen kan jag ju ta precis var jag vill.

Ne, jag tar bara min första...klass? Och lägger upp en bild på den.

Min första klass blev ju när jag böjade skolan vid 6-årsåldern. Det var i Gunneboskola och förstaklassaran fick heta Trulle. Det var en mke roligt tid, man fick lära sig rim och lekar. Nya vänner och lärare. Det är oxå en av mina drömmar, att tiden ska rinna tillbaka.


Ska gå och...

2011-02-20

..duscha håret hade jag tänkt. Jag vill få med Anna ut på en fotograferingrunda. Får väll se om Stina har lust med. Det var ett tag sen jag använde min kamera tycker jag. Jag blir allt för slarvig att använda den. Men det har varit så kallt och snöit som sista dagarna. Men jag ska nog försöka att förbättra mig :)

puh, vilken dag

Godnatt säger jag bara ;d
snark, snark, snark.

Finns på mobilen :D

Zzzz, Zzz, Zz



Dag 24 - Det här får mig att gråta

Jag grät faktisk för några minuter sen inne på mitt rum. Jag vet inte helt 100 varför, men jag bara kände att det kom något blött från ögonen rinnande ner från kinden. Men det är inget som jag ska ta upp mer här på.

Men det som får mig att gråta är minne, båda för glädjen och sorgen. Vänner som sviker, ljuger och bara lämnar en, bråk och problem. Det är rätts så mke och jag kan ju inte sitta här och babbla upp allting. Men det är ju oftas sorgen som får tårana att rinna ner från mig, det är ju det mesta. För glädjen så gråter jag intt så jätte mke för, det kan bara vara om det är något jätte fint minne. När man var mindre så kunde man ju börja gråta när man slog sig eller något liknadne. Men det gör inte jag så mke idag, om jag slår till bara något lätt så bryr jag mig inte mer om det. Men om jag slåt i hårt och får ont så skriver jag "fan", "jävlar" eller något. Mer händer inte.

Det är ju mig själv också som får mig att gråta. När jag är på dåligt humör eller inte någoting går för mig så kan jag bli förbannad, men senare så kommer tårarana ist. Humöret gör mke för det blöta.

bilden från google

lillSmurfen :D

2011-02-19

Jag är ensamen hemma tsm med syskonen och Stina :D och då sitter jag här med hög musik av Smurfana. Haha dom är ju så gulliga. Jag hade en gång en skiva med alla deras låtar på, undra om den skivan finns kvar här någonstans i huset? De skulle jag vilja ha igen, haha.

Anna och Stina har oxå bakat lite kola, julkola som vi brukar ha på julen. Och nu så står dom och förbereder till maten och jag bara sitter här och släpper loss :D haha

en långfredag

2011-02-19

Jag är hemst ledsen att jag är så dålig på att blogga. Men igår somsagt så sa jag ju på morgonen att jag kanske inte skulle hinna med att blogga. Men det hann jag ju, iaf med 30-dagar men sen inte om dagen i stan. Utan det får bli att berätta idag.

Började ju med att klara av den sega morgonen. Men jag kom upp skapligt bra, runt 6 tiden steg jag upp och duschade. Jag blev klar med min solstol på slöjden med :D väldigt stolt, har hållit på med den över ett halvår nu. Men nu så gör jag strumpor/socker. Körde lite med svenska, no och musiklektionen efter det. Och bild på den sista. Sen vart det att rusa upp till bussen med Emelie.
Vi tog först en fika när vi kom in till Västervik. Sen så började vi att shoppa. Jag köpte inte så mke eftersom jag, Anna och mamma ska antagligen till Linköping eller kalmar nu någongång i veckan och shoppa lite. Så jag sprarade pengar till det mer ist :) Men tre klädsplagg iaf och lite godis.

Vi höll på att missa bussen oxå när vi skulle åka hem, för vi trodde att det fanns en busshållplats där vi Åhlens. För det finns ju det på andra sidan av vägen. Men vi stod där och vänta och så åker bara bussen förbi. Så vi fick ju springa till sjukhusets busshållplatser fort för att inte missa den andra bussen som kom någon minut senare.

Jag kom iallafall hem runt 6 kanske. Och då la jag mig bara i soffan och vilade efter en lång dag. Kollade på let's dance sen på kvällen tsm med familj :)

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Skogen. Skogen är en plats där jag oftas går till på sommeran om jag är på dåligt humör, mår skit eller något har hänt. Skogen har alltid varit en av mina närmaste "vänner". Det kanske låter lite konstig att man kan ha en skog som vän. Men jag har alltid varit nära det, endas sen jag var liten. Skogen lugnar ner mig och får mig på bätter humör. Jag går oftas promenader där jag har mest minnen på i skogen, eller så hittar jag en sten som jag sätter mig på och funderaa lite på olika saker. Eller så går jag en långpromendag längs skogsvägen.
Skogen är det första som gör mig glad. Men sen är ju vad det handlar om och vad jag har på för slags humör men mina vänner jag mig ju oxå glad. Utan dom, ingen Linnea Zeijlon.

Dag 22 - Det här upprör mig

Det är mke i livet som kan uppröra mig. Men jag kan ju inte sitta här och rabba upp det minsta. Men det som upprör mig och gör mig arg är folk som ljuger, sviker och bråkar. Och så är det folk som tror att dom kan allting om mig men egentligen kan dom bara en smula av mitt liv, men det upprör inte mig så mke men det är irriterat. Men det är mest om folk som upprör mig. Folk som tror att dom är sååå coola men dom är bara stora töntar, folk som går mot mig, folk som alltid ska ha rätt, folk som bara blir förbannande för att man råka säga något litet fel, folk som står och snackar skit om en bakom ens rygg, ah det är rätts så mke som ni märker.

Men det här gör mig riktigt arg, två nära vänner som bråkar med varandra. Dom står och skriker fula ord till varandra mitt framför mig, det gör mig ledsen oxå. Så är det för mig just nu. Dom tänker ju ingenting på mig om att dom båda betyder lika mke för mig. Och så vill dom båda ha med mig för att ha någon att snacka skit om, asså de tänker ju inte alls på att jag är jakligt bra vän med dom båda. Att dom tror att jag är ett pris som men tävar om, ne sånt skit får dom ta hand om sjävla. Jag ska inte vara med i deras problem.

Om du vill vara med i leken så måste du leken tåla

2011-02-18

Idag så hinner jag inte att blogga förren på kvällen. Egentligen borde jag inte sitta här nu men jag ska köra det här lite snabb. Jag har duschat så jag måste torka håret och borsta ut alla tover. Idag så ska jag vara i skolan som vanligt och vara en duktig flicka  med att jobba stenhård ;s Det är ju sista dagen sen så är det ju sportlov i en vecka.  Sen så åker jag och Emelie direkt in till stan efter skola för att shoppa lite, en heldag för bara oss två själva *Gilla*!
Så jag kommer inte hem förren 6 eller något liknaden ikväll. Och då ska jag äta för jag är förmodligen vrålhungrig, och sedan så kanske datan är upptagen så det kan ta sin tid innan jag kommer tillbaka.
Men nu måste jag fortsätta med att bli klar :) 

Dagen idag som är torsdag

2011-02-17

Tjabba! Nu så sitter jag här igen, ska snart kollla lite på busstiden tills imorgon och så måste jag höra av mig till Emelie. Så det här får gå lite snabbt.

Dagen har varit än så länge helt okej :) i skolan började vi med samhäll, kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde där. Men jag bloggade lite mellan där innan geografin började på rasten. Sedan hade vi två timmars svenska ;s Men det gick ändå ganska bra, jag skrev en hel berättelse. Har nog inte jobbat så hårt på en svenskalektion i A-rum som jag gjorde idag tidigare.
Sista lektionen så var det ju gympa. Vi skulle åka skridskor, en favorit ju hos mig. Men jag, Annie och Maria skulle inte vara med så Mattias gav som uppgift till oss att gå till konsum i Ankarsrum och sedan ta kort på det så vi hade bevis på att vi hade varit där? okej, men det gick ju bra. Vi mötte på många snövallar och vi fick ju hjälpa varandra att komma över dom, haha xd
Maria var ju självklart tvungen att ha mobilen uppe och ta kort, eller det har hon haft hela dagen. Vi stannade hos  Annies farmor och åt sockerkaka innan vi skulle fortsätta tillbaka till isen där alla andra var.

Bilder från dagen ~

Jag nördar spel på Emelies mobil ~

Jag ser kritvit ut i ansiktet, men det är solen som gör ~

Fråga mig inte var jag håller på mig eller hur jag går över en snövall ~

yeah, vårat bevis på att vi var där ~

haha, ser ni det ensamna, övergivna lövet som är på toppen av trädet ~

rast i A-rum :)

2011-02-17

Sitter här med Annie, Emelie och Maria. Det är Maria som har tagit fotot, jag är helt klart inne i spelet som Emelie spelar :D haha. Geografi snart, får se hur det går för oss :)


Dag 21 - Ett annat ögonblick

ett annat ögonblick, förra gången då jag skulle skriva om ett egonblick gick ju inte så bra men nu så har jag en tror jag.

Det var en mörk morgon i oktober, den 27 2008. Jag vaknade tidigt den dagen och kunde inte somna om. Jag satte mig upp och börja kolla på en film för att fördröja tiden, Sunes Jul. Efter en stund kommer mamma inrusande till mig och frågar efter kaninboken som jag hade. Vicky, min förra kanin, hade blivit allvarligt sjuk. Jag fick panik och jag skulle stoppa filmen och springa ut till henne men tv ville inte, den ville inte stoppa och jag vart förbannad. Det var försent, mamma kom in med dåliga nyheter, Vicky hade gått bort. Jag börja gråta floder, jag hade inte känt henne länge men hon fanns ändå i mitt hjärta. Hon vart bara ett halvår gammal.
Mamma var tvungen att åka in till stan, kommer inte ihåg vad hon skulle göra men jag blev ensamen i huset. Jag grät fortfarande och jag gick ut. Gick till kartongen där Vicky log i, jag kollade rakt in i hennes öppna ögen och sa tyst "Jag kommer att fortsätta att älska dig, vi ses en dag igen"! Jag kommer ihåg det tydligt, som om det vore igår det hände.
Jag gick in på mitt rum och letade upp efter Morres bur. Morre var min förra hamster. Jag ville få tröst, han fanns oxå i mitt hjärta och jag älskade honom. Han låg stilla på sin lilla sovplats som vanligt i buren. Jag såg att han inte andades, jag bärde upp honom. Där fick jag förklaringen, han hade oxå flygit upp till himelen.

Mitt livs värsta dag, jag vill aldrig att den ska upprepas igen. Du får säga, tycka och tänka vad du vill om det här. Men du kan inte såra mig mer än vad jag redan är. Det är ett ögonblick som kommer finnas tydligt i mitten av mitt hjärta <3



Jag har kommit genom dörren nu ;d

2011-02-16



Tjabba !
Kom hem för några få minuter sen. Har varit i Ankarsrum med några vänner i hela kvällen. Hände inte så mke där, åt lite smått och gott och drack läsk, gick promenad och lite. Egentligen så hade jag behövt att varit hemma ikväll. Jag tänkte ju plugga lite religon, engelska och sedan duscha. Men det kan jag göra imorgon ist.

Har ätit lite kvällsmat nu om någon var intersserad. Ska nog gå och lägga mig lite tidigare ikväll. Är trött och kroppen är nära att somna. Men jag kanske ska läsa lite innan sovdags. Men först så måste jag ju göra dagen 30 dagar här på bloggen :D

är snart mat här hemma

2011-02-16

Idag så vart det lite mer stressigt på morgonen. Vaknade rätts så sent, runt 20 över kanske. Och så var jag tvungen att duscha håret så att jag såg en aning fräsch ut, alla bara tog min duschtid igår kväll.  Sen var man ju tvungen att torka håret och borsta ut det, äta frukost och så vidare.
Kanske därför att jag har varit på så dåligt humör. Jag vet inte men jag har gått och varit ganska så surig idag men ändå så har jag skratta mke.
Hade ju engelskatestet till idag med, fick damp på skiten och jag bara sa till mattias att jag SKA göra om det, för jag kan bättre. Haha, så envis är jag :D

Men bloggar mer ikväll, ses :)

Dag 20 - Den här månaden

Vi är inne på den sextonde dagen i den här månaden nu, februari. I den här månaden så har det hänt lite saker iaf inte så jätte mke. Jag kan göra en lista och skriva dit dom större sakerna som har hänt.

* Storstädning i huset 
* mke fotografering
* väldigt mke bakning
* Skolan/plugggat
* stor förskylning
* firat födelsedagar

Det är ju inte så jätte mke speciellt, men det händer inte så mke i min vardag. Men sen så har jag ju gjort mer små saker som alla gör men inte tänker på att man gör det eller att det inte är så speciellt. i

jag skaka-a-a-ar

2011-02-15

Hallå där igen :D nu är jag tillbaka här på bloggen :)
Skolan har varit helt okej, bara varit lite segt. När vi skulle åka hem så fick vi stå och vänta runt 30-40 minuter på bussen innan den kom. Väldigt sen, jag var ju till is. Men annars så har dagen varit okej.

När jag kom hem senare så tog jag varm choklad, en macka och sedan kröp ner i soffan med täcke och glodde på Disney Channel och sms lite med folk.
Nu så har jag precis kommit från matbordet. Åt potatisplättar med becon (staving). Och nu så sitter jag här. Ska bara kolla lite på andras bloggar på facebook sen så ska jag börja plugga religon här vid datan. Vi är fortfarande kvar på Grekiska gudar, och det ska vara klart tills efter sportlovet :)

Jag förlorade men vann

2011-02-14

Jag och Emelie hade en liten tävling idag i skolan som jag har glömt att berätta om. Hon säger ju imot så mke om att hon inte är smal och jag inte har ett dugg fett. Men alla måste faktiskt ha fett för att överleva, som jag har hört iaf men det kanske inte är rätt. Det lät ganska så fel och fult.
Men jag tog med mig ett måttband till skolan för att mäta och så, och jag var noga som satan för att inte förlora.
Nu kommer jag ju inte ihåg vad för resultat och så vi fick, jag skrev ju i no-blocket och det ligger fortfarande i skolan. Men vi mätte iaf låren, överarmar, mage och sen kommer jag inte ihåg om vi tog vaderna med?
Men jag förlorade, jag var visst smalast. Men det skillde bara 13 mellan oss. Men jag sa till henne att hon vann egentligen "du vann på den ljusa sidan, du har mer muskler än mig bara för att du rider" :D haha

Dag 19 - Detta ångrar jag

Jag har mest bara småsaker som händer mig och i mitt liv. Och det är när jag skämmer ut mig och det gör jag ju liksom dagligen, det tillhör min vardag.

Men jag har inte något jätte stort som har hänt mig som jag ångrar, iaf inget som jag vill ta upp här då alla kan läsa. Men jag har faktiskt inte så mke mer att skriva, sorry. Men dom här 30-dagarna passade visst inte mig så bra, för det är väldigt många då jag har svårt att komma ihåg eller så passar dom mig inte bara.

14 feb 2011

Nu så är det kväller i Stensnäs. Klockan är snart åtta och jag tror att det är Sommar i Svergie ikväll? eller det kanske är i morgon. Äsch, det märker man.
Har iaf suttit lite på mitt rum  nu på kvällen och läst, smaskat på choklad från mamma och pappa och gosat med min lilla nalle som jag fick av Emelie idag. En väldigt mysig kväll faktiskt, kanske inte så mke umgås med familjen men det blir nu snart nog.

Har inte blivit av att plugga än, jag måste ta i tag i engelskan och religonen. Engelskan fick jag reda på idag igen att vi har till läxa tills på onsdag. Men religonen har jag ju tills efter sportlovet så det är ju gott om tid med den, och så ska jag göra den imorgon med i skolan :)
Men engelskan får jag ta och göra ikväll lite, och lite i morgon med så att jag delar upp det.


Valentine's Day

2011-02-14


joo som jag hoppas att ingen har missat så är det Alla hjärtans dag idag :) det är så mysigt tycker jag. Att umgås med vänner och familj, och dom som tur har ju pojk/flickvänner.

Skola idag iaf, som en helt vanligt dag. Det har varit lite ståhej, men det är inget jag kommer ta upp här. Jag fick en liten nalle av Emelie som en alla hjärtans dag-present. Den är jätte gulligt, kanske kommer en bild på den senare. Och jag hade ju självklart inget att ge henne, jag har inte haft tid att var inne i stan och det fanns inget hemma som jag kunde ge henne :( Men jag gav henne en varm kram iaf <3

Kom hem för några minuter sen så det har inte hänt så mke under dagen, alltså inget att blogga om. Jag vill heller inte berätta varenda sekund i skoldagen för det, som sagt, finns inget att berätta om om en vanlig dag i skolan och så kanske det inte är så kul att läsa om.
Men nu är maten klar här hemma snart, jag bloggar med ikväll.

Glad Alla Härtans Dag allesammans <3 

 


Våren stiger upp

2011-02-13

Anna och jag var lite i kväll tsm och bara snacka och slappar efter den är hårda dagen. Vi pratade lite om att vi ska börjde träna i tidigt vår till sen höst. Och sedan på vintern gå till simhallen och simma några längder så att man håller igång hela året om. Jag tänkte förra sommaren att börja springa ute med badandet fick min tid ist med Anna och vännerna. Men Anna och jag ska börja så fort snön har försvunnit att gå i rask fart och sen öka och öka med farten. Sen i sommar så får vi ju bra träning med att simma/bada, man tränar ju hela kroppen med det. Och så får man det skojigt på köpet med :)

både här och där

kollade precis på Solsidan :) haha, dom är ju så knasiga av sig. Senare ikväll så ska jag kolla på Wallander och se om det är något bra, annars så går jag och lägger mig tidigt ikväll.

Anna och jag har ju som sagt städat idag med. Jag känner mig väldigt stolt över mig själv att jag gör det här frivilligt. jag har skrubbat väggarna i stora badrummet, damsugat i hallen, tv-rummet, soffan, och lite i köket. Plockat i ordning i tv-rummet och ställt sakerna på sin plats. Och senare på kvällen så rensade jag och Anna vid tidningar, rensade bort trasiga och allt för gamla. Kanske har jag inte hunnit med så mke men jag har gjort saker som har tagit sin tid, Anna har mer gjort dom mindre sakerna.
Pappa skjusade in oss till stan och bjöd oss på fika och godis som tack för allt, att vi har hjälpt till så mke i huset och så :) det var snällt av honom tycker jag.
Mamma kom hem ikväll med. En hel helg utan henne, hon har varit i Norrköping med några vänner och suttit på möte. Men nu är hon hemma igen.

Ska nog nu gå och göra en macka och o´boy och sätta mig vi tv igen. Blir att duscha imorgon bitti med :)

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Det är nog en födelsedag då vi firade mig och min kusin Dennis här hemma i Gladhammar. Jag minns inte så mke av den för vi var antagligen så små. Jag och Dennis fyller år på samma dag och datum, 11 Juni men vi är inte lika gamla. Det skiller 4 år mellan oss. 
Vi var ute i trädgården på framsidan med bord och stolar där släkten satt. Dennis fick ett långt paket som han öppnade antagligen där ute. Det var ett fiskespö som han ville genast testa. Så jag, Anna, Dennis och pappa (jag minns inte om några fler hängde med) gick ner till sjön som vi har på andra sidan vägen av vårat hus. Dennis fick upp en fisk på sitt nya fiskespö. Vi andra hade oxå ett varsitt fiskespö tror jag. Jag minns tyvärr inte så mke av den här dagen. Men Dennis fick upp en fisk som han verkligen slog ihjäl så att den skulle dö. Sen la han den fisken på en sten och pilla ut ögonen på den ;s usch, det låter inte så fräsht.
Men det var jätte roligt och jag minns inte så mke mer av den dagen.


Detta var ju skojigt

2011-02-13

Anna är på hugget idag igen, hon vill frotsätta med städningen från igår. Allt blev ju inte städat och fixar igår eftersom jag var helt slut efter 2-3 timmar inne i badrummet. Anna vill få igång med mig in på städingen och det ska jag oxå. Jag skulle bara blogga lite och kolla läget här på datan vad som händer.

Ikväll så ska jag duscha med, känner mig väldigt ofräsh. Väldigt fin väder uta men kallt, får se om jag tar kameran ut på en liten promendag.

Dag 17 - Mitt favoritminne

Oj det här kommer bli svårt. Jag har många minnen som jag gillar och skrattar åt. Jag kommer ju ihåg mängder från när jag var liten t.o.m. Vilket ska jag ta?

Men mitt favoritminne blir nog Sommaren 2010. Jag vet inte vaför jag har fasnat så mke för just den sommaren. Men det är nog att den var helt underbar, precis som en sommar ska vara. Jag träffade många nya vänner som jag nu älskar. Jag fick vara med om många äventyr med min syster. Jag var med vänner ofta och tillbringade halva sommaren med dom. Jag åkte på resor med familjen. Jag fick en fullängtan till att få se hur det skulle bli i en ny skola. Jag fick testa på många olika humörer som jag inte har träffat på tidigare. Nu vet jag inte precis vad man kallar det för, för det heter inte humör direkt. Men jag menar typ när man är glad, ledsen, lycklig, sur o.s.v. Och det var lite spännande, jag fick testa på båda glada och tråkiga humörer. Jag hade det roligt under hela sommaren och det fanns ungefär inga surigheter under hela sommaren 2010.

Tack alla som var med mig under sommaren 2010. Tack för att ni gjorde den sommaren så perfekt. Och jag hoppas så mke som det går att sommaren 2011 blir likandan om inte bättre <3

12/02 - 2011

Anna och jag har städat hela huset idag tsm :) Vi var "ensamna" i huset så vi passade på att börja städa lite. Det är mke enklare och skönare när inte massa folk är omkring en och ska störa. Jag känner mig faktiskt väldigt duktig och är stolt över det jag har gjort idag. Jag skulle städa i badrummet själv medans Anna tog köket och det tog runt 2-3 timmar för mig. Så länge hade jag ju inte räknat med precis, men det fanns tydligen mke att städa där inne.
Har precis kommit från matbordet nu kan man säga. Det vart att äta pommes idag och kyckling. Så nu är jag mätt tills dagen är slut.
Ikväll så tänkte jag duscha, iaf håret. Och sen kolla på melodifestivalen och se om det är några roliga personer ikväll. Annars så kanske jag sätter på en film och sover.

Har inte några nya bilder, det var länge sen jag använde kameran mot mig nu!

Emelie och jag har pratat och planerat lite idag. Vi har inte så mke tid att träffas på fritiden så vi har bestämt en heldag med bara vi två. På fredag är det planerat att den heldagen ska vara. Först så ska vi ju till skolan som vanligt, sedan åker vi in till stan och shoppar lite kläder och sånt. Senare på kvällen ska vi på bio. Vi har inte än hittat någon bra som vi vill gå på men vi får se vad som händer och sker :)

onödig komentar ;s

2011-02-12
Komentar får läsarna:

Från: aa
asså, lär dej stava och skriva så att en normal person kan förstå det du skriver innan du ger dej in på att börja blogga :S

Svar: Jag kan stava, om jag ska vara ärlig så hittar jag inget stavfel alls i inlägget Vad veckorna går fort där du komenterade. Och om du inte vet så är oxå och iaf förkortningar.
Jag skriver väldigt fort på tangentbordet och jag läser aldrig genom mina inlägg innan jag lägger ut dom så det kan vara att jag är för snabb på tangentbordet och trycker på fel bokstaver.
Och om du inte orkar se mina "stavfel" så behöver du inte ens följa eller läsa min blogg. Den här komentaren var väldigt onödig och omogen av dig. Om du inte kan stå för vem du är så behöver du inte heller komentera till mig. Det är bättre att säga vem du är och säga lite vänligare till mig att du tycker att jag ska träna på stavning om du nu tycker det. Men jag tror nog att dom flesta av mina läsare förstår vad jag skriver på min blogg utan några problem. Du får gärna svara på ett stavfel som jag har skrivit som är verkligen fel och inte någon bokstav bara.

vad veckorna går fort

2011-02-11

I kväll så ska jag nog bara ta det lungt med familjen :) bara vara hemma och slappa. Jag ska nog se på tv senare vid åtta när Let's Dance börjar. Jag har inte precis någon favorit där som jag hejar på, mina planer var ju att bagge skulle bli min favorit :D men han har ju tydligen åkt hem.
Jag skulle inte förvåna mig att jag lyckas somna i soffan senare oxå. Jag är fortfarande lika trött som förut. Herregud, jag sov ju djupt i natt.
Jag funderade på att baka Annas och mitt egna, Berg med snö. Om hon vill vara med och baka får hon avgöra själv. Jag tänkte iaf ha lite gott till kvällen.

Vem har beställt mer snö? Det stormar ju ute, blåser och är minusgrader. Usch, brr.

Dag 16 - Min första kyss

Jag var väldigt liten då jag fick en redig och första kyss av en kille. Så jag kan inte minnas redigt när jag fick den. Men kanske mellan när jag gick i klass 0-2 om jag inte gick på dagis? Ah, men mer kan jag inte besvara på den frågan.

Varför behövs sängen när golvet finns?

2011-02-11

Nu när jag kom hem så är jag ensamen hemma (y) Satte mig här precis när jag kom innanför dörren. Sitter nu vid facebook, bloggar och har hög musik på :D Det är roligt att vara ensamen.

Skolan har varit okej. Veckan har gått skapligt fort, det kännns ju som om det var fredag nyss och jag var sjuk. Men veckorna går fort :) slapp musiken idag. Anders läraren var sjuk så vi körde lite nutidstips i kanske 20-30 min och så slapp vi resten av den lektionen. Bilden vart det heller ingen av, Carena är magsjuk så vi fick håltimma då. Jag och Maria låg på bänkar och sov. Är så trött, har gått och jäspat hela dagen idag.
Men det kan bero på att jag råkade somna på golvet igår, tihi (a) Men jag har en förklaring till det. Min mobil var tvungen och laddas så jag satt den på laddning bredvid hyllan och min säng är på andra sidan rummet. Jag skulle sova men massa sms med mig och laddingsladden räckte bara till mitten av golvet så jag satte mig där för att säga godnatt och hejdå till folket. Men sen så vart jag fast där och jag frös, så jag tog ju ner täcket till mig och så ville jag inte sitta mer för jag fick ont, så jag tog ju en kudde med och la mig ner. Och så somnade jag och alla fortsatte att sms med mig xd haha Så jag har lite ont i ryggen och är trött fast att jag sov som en stock på golvet :)

Haha ah, men nu kommer pappa hem igen. Jag som ville vara själv ett tag till

Dag 15 - Mina drömmar

Mina drömmar är att först och främst klara av skolan och få en bra utbildning och betyg. Senare vill jag klara av mitt körkort och vinna en fin, fräch och skön bil. Få ett jobb bra jobb som man tjänar mke pengar på. Just nu är jag intersserad av mindre barn och leka/ta hand med dom, så kanske ett jobb på ett dagis. Jag gillar att fotografera med, men det vet jag inte om jag vill jobba med. Det kanske är med på fritiden och tjäna lite på det.
Jag vill ha ett stort hus, gärna med övervåning och stora rum så man frå plats utan att trängas. Jag vill ha man, och jag har fasnat på att få två barn. Gärna en tjej och kille så att jag får testa på båda. Men det spelar faktiskt ingen roll, jag kommer älska dom ändå. Jag vill inte bo mitt i en stad direkt. Gärna lite utanför tsm med några grannar som man kan umgås och bli vänner med.

Fast det är ju drömmar till mitt liv i framtiden. Nu så är det mer att jag vill ha pengar till en systemkamera fast att jag tror att jag redan har så mke pengar till en bra kamera. Och sen har jag ju många mindre drömmar som man går och drömmer om hela dagarna och önskar oftas att dom ska slå in, men några kan vara lite privata.


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag

Jag hade både i skolan och hemma samma kläder idag. Ibland när jag kommer hem från skolan så brukar jag byta till mjukisbyxor men inte idag.
Jag hade gråa strumpor, mörka leggings, vit t-shirt, grå kofta, bh, trosor och håret uppsatt i en hästsvans :)

bilder i bakningen

2011-02-09




Baka kladd :D

2011-02-09

Har bakat kladdkakemuffins nu :) Jag lyckade väldigt bra i köket men det tog sin tid. Mobilen fick ju vara med ;s då vet ni ju vafor, haha.

Du behöver:

till att göra smeten:                                 till att göra muffins av dom:
bunke/skål                                             smeten
slickepott                                               slickepotten
deciliter (dl)                                           sked
matsked mått (msk)                                plåt
tesked mått (tsk)                                   muffinsformar
kryddmått (krm)

Gör så här:

Kladdkakemuffins     200* i 20 min   20-25st
2 st ägg
3 dl socker

Rör om

1 tsk  vaniljsocker
4 msk kakao
1 krm salt
1 ½ vetemjöl
100 g smält magarin

Rör om så att allt blandas i bunken/skålen. Lägg smeten i former och in i ugnen.

Om du vill så kan du strö på lite strösocker när dom är färdiga. Du tar du en fil och häller i strösocker in den och skakar över en muffins.

är det redan Onsdag?

2011-02-09

Ska snart gå här ifrån men jag kan skriva lite snabbt till er. Kom hem från skolan för några 30 minuter sen? Dagen har varit bra och för dom som undrar, jag har tillbaka min röst helt och hållet nu. Fast jag kan vara lite hes ibland men då hostar jag bara till så får jag tillbaka den.
Engelskatestet som jag hade idag klarade jag av fint. Jag tror att jag kommer få fullpott på den, men det kanske är något litet fel. Gympa hade vi idag på idrotten, basket. Jag tycker att det är roligt när man kör på hel plan och alla i klassen är med i samma spel. Annars så är det tråkit då det bara är tre styckna i ett lag? Och så är basket så uttjatat efter gunnebo. Dom sista två minuterna på gympan så gick jag från spelet och kollade på ist. Jag är med igen nästa gång då vi kör hel plan, och jag är ingen skolkare för det. Jag tar bara min lilla paus.

Nehe, om jag skulle trampa vidare in till vardagsrummet där mamma sitter och spelar Super Mario, haha xd Jag tänkte var med lite, innan maten står på bordet.

Dag 13 - Den här veckan

Det är ju tisdag idag så det har bara gått två dagar i veckan. Men jag kan ju berätta ändå xd
I går (månda) så var jag först i skolan, och kom hem på eftermiddagen igen. Jag tog det nog mest lugnt när jag kom hem, eller typ hela dagen. På kvällen så pluggade jag lite engelska vet jag, och läste i en bok som jag har hållit på nu i ett halvår eller nått ;) bara för att jag är så snabb på att läsa, ne men jag har inte så mke tid till böcker. Fast att jag vill det, jag tycker att det är jätte kul att bara koppla av och läsa en stund.

Idag så var jag i skolan igen. Var på alla lektioner och jobbade, kom hem igen vid kvart i 4 kanske? satte mig ett tag vid tv. Sen in på mitt rum och var där tills maten var klar. Åt pannkakor och sen satte mig här. Det är det ändå jag kan beskriva om min vecka.

Men tills veckan så har jag inga planer. Engelskaförhör imorgon iaf så jag ska plugga ikväll. Kanske vara med någon? får se om någon har tid och lust att var med mig. Jag vill in till stan med för att shoppa, men det blir nog inte den här veckan.


Ny dag, nya händelser

2011-02-08

Var ett litet tag sen nu när jag kom hem från skolan, eller ganska så länge faktiskt. Har fått tillbaka min röst så jag kunde prata med folk idag :D Jag är väldigt glad för det. Men jag är fortfarande lite hes men det gör inget.
Hade hemkunskap idag och vi bakade bananmuffins. I vanliga fall så äter jag inte bananer men det blev faktsitk goda. Linnea och jag bakade idag tsm igen, vi fick runt 10 muffins var och jag tog hem några.
 
bilden tagen från google

Har precis ätit mat nu, pannkakor. Var inte sugen på det alls. Ikväll så tänkte jag att ta i tag i engelskan till imorgon och religonen lite. Anna och jag ska köra engelska tsm, iaf som jag har bestämt. Men sen får man ju se vilket humör hon är på. Juat nu så sitter jag vid facebook lite, har mobilen vid mig med för jag sms med halva kontaklistan typ ;o

Jag letar fortfarande

2011-02-07

Mådde bra i morse så jag tänkte ju att jag kunde gå till skolan, och det könndes skönt att vara tillbaka igen. Det har gått bra faktiskt bara att jag fick gå tyst hela tiden på hela dagen. Bara för att jag inte hade rösten tillbaka och det har jag inte nuheller. Men jag kan prata en aning mer nu, småviska :) men undra hur många som hör mig då förutom att säga va flera gånger.

Tänkte ta i tag på läxan lite nu? kanske en smart ide :)

Vet faktiskt inte vad det här va för inlägg? berättade bara om halva dagen och det var inte ens interssant. Men jag har inte ork att blogga, och min vardag är ju ändå tråkig ;)

Dag 12 - I min handväska

Jag har inte precis någon handväska. Det är bara onödigt för min del. När jag ska gå på stan eller nått så lägger jag bara plånboken i fickan med dom andra sakerna som jag behöver. Mer är det inte med det. 
Men därimot så har jag fyra väskor som jag turas om med att ha till skolan. Som jag använder, sen har jag ju flera skolväskor i huset sen när jag var mindre. Men just nu så är alla dom tomma, tror jag? Det är bara en väska som har en liten ynklig borste i sig efter gympan xd

Dag 11 - Mina syskon

Robin är min storebror. Det är 5 år skillnad mellan oss två. Han är 18 just nu och blir 19 den 17 Juli på sommaren. Han går ut skolan i vår och tar studenten. Han har gått på el-linjen men han ville först komma in på musik. Han jobbar med sitt körkort. Det har varit ett stort uppningshåll nu med att övningköra med det kan bero på hans skada som han fick på våren 2010. Han råka skära upp hanleden så att några blodådror gick av. Och efter det så kunde han inte använda sin högra hand. Men nu så är han frisk och kan använda båda händerna som vanligt.
Robin har en flickvän, Johanna Huhtala. Dom har varit par sen när dom gick på högstadiet på Ankarsrums skola. I år blir det att fira 4 år för dom, den 24 april. Robin är intersserad av att spelar trummor och gitarr. Han har ett eget trumsätt här hemma som han har i hans rum. Han är med i ett band med sina vänner, basen spelas av Sebban, sångerskan är Johnny och trummisen är Robin.
Robin är mke busig av sig. Han vill jämt hålla på att busa och röra på sig. Han kan vara bestämd och kan sitt vuxenliv xd

Anna är min storesyster. Det är 3 års skillnad mellan oss två. Hon är 16 just nu och blir 17 den 23 Juni på sommaren. Hon går på IV på Västerviks gymnasium och sattsar på att komma in på barn- och fritidsprogrammet efter sommaren. Anna har aldrig tagit körkort för moped för hon var aldrig intersserad för det. Körkort till bilen har hon inte börjar med att plugga till men det borde nog komma snart.
Anna har länge varit intersserad av katter. Ändå sen hon var liten. Hon har gjort en kattsamling av porslinkatter och hon är nog nära 30 styckna där. Men nu börjar hon tröttna på dom och har bytt intresset till Indiskt istället. Hon gör om sitt rum till indiskt med kuddar, porslin, gardiner m.m. Det hon jobbar med länge nu och det är inte klart, jag vet inte när hon började med det.
Anna kan vara lite bestämd av sig, hon är inte den typen som vill förlora.

Mina händer är iiis ;s

2011-02-06

Har kommit in nu från kylan. Har varit ute med Anna lite här och där i Stensnäs. Har fotograferat lite och lekt. Min röst är fortfarande borta. Eller lite ljud kan jag väll få ut från min mun men det bästa är nog att hålla tyst och inte slösa mer än nödvändigt. Så kanske jag får tillbaka min röst helt och hållet tills i morgon. Jag vill till skolan i morgon, hur jag än mår. För det första så saknar jag mina vänner <3 och för det andra så känns det som om man har missat ett år när man har kommit tillbaka till skolan efter några dagar sjukan. Men familjen säger att jag inte får åka om jag är så här i morgon med :(

Aja, kommer bilder ~




Robin skulle tydligen ha datan nu så det blev inte att visa så många bilder, men det duger. Några bilder vart bra och några andra lite sämre. Vad spelar det för någon roll? ;)

Trust me Izza <3!

Du ska inte behöva se mig gå ifrån dig <3
Jag kämpar med dig, lita på mig <3!


Vart försvann min röst?

2011-02-05

Har nästan tappat all min röst! :s Jag vill inte vara tyst, det kommer jag inte klara av! Jag kommer få utbrott, jag vill kunna prata när jag vill. Jag har inte fått prata på hela kvällen för mamma xd Snart så kanske min röst försvinner helt? Jälva sjukfeberförkylingcp ;d Jag vill vara frisk och kunna babbla :'(

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag



Jag har/hade bh, trosor, vitt linne, vitt långt långärman över.
Man får väll se lite rolig ut när man bara är hemma och är sjuk ;)

hosta kom nu med ;(

2011-02-05

Jag mår fortfarande dåligt som förut idag. Men nu så har hostan hittat till min hals med. Ska snart dra mig till tv-rummet till soffan tänkte jag, och lägga mig där och glo som en uggla. För där så sitter alla andra i familjen och mysar på godis. Robin, Anna och Johanna var ju nere ivd GH -.- godisgrisar, men jag fick Anna att köpa en Magnum Classic till mig :D

Ska senare vid åtta kolla lite på Melodifestovalen :) stavade jag rätt nu?

Att ingenting hjälper

2011-02-05

Är fortfarande sjuk, om inte värre. Har fått en aning ont i halsen och lite hosta, bara för att jag köpte en stor marabou till mig själv xd kanske inte det smartaste jag har gjort när jag är sjuk. Åt upp halva chokladkakan till let´s dance igår. Den andra halvan nu ligger kvar i kylskåpet. Näsan styr fortfarande och huvudet gör ont så fort man gör någonting. Varm är jag med, men inte lika mke som igår.  Nä, jag har tröttnat på det här redan efter en dag. Jag vill inte vara sjuk mera.

Idag så tänkte jag gå ut och fotografera lite, det var mke länge sen nu sen sist. Men så visade det sig ju att det blåser ute och då kanske man inte är så smart att gå ut när man är helt genomförkyld, och så blir det inga bra bilder heller. Så jag får se vad min lördag har att bjuda på idag :)

Godnatt på er :)

2011-02-04

höll på att skriva ett inlägg till er, men sen så råkade jag komma på en knapp så att allt försvann och jag orkar verkligen inte att skriva om allt ;d

En fredag hemma i sängen ;d

2011-02-04

Jag har ju lyckas att bli sjuk. Kände faktiskt av det lite igår när vi var i stan. Det här är inte alls roligt. Jag har ont i huvudet som om den skulle sprängas, min näsa är täppt, jag är varm som om jag vore solen, och svag är jag med. Förut idag när jag skulle göra ägg så satte jag mig ner på golvet för att nå en kastrull som var längst ner och längs in i ett underskåp. Jag höll ju på att inte komma upp igen. Jag bara satt där och kämpa som fasike. Skakig är jag oxå, men det brukar dom flesta bli när dom är sjuka tror jag.

Jag vaknade vid 7 på morgonen och skulle gå till skolan innan jag märkte att jag var sjuk. Så jag sa åt pappa att ringa in till skolan och så fick jag stanna hemma. Somnade om men vaknade igen runt 9 tiden. Gick upp och gjorde ägg och varm o´boy till fruksot. Satte på en film, High School Musical 2 fick det bli. Somnade en liiiiten stund där. När filmen var klar så gick jag till sängen igen och sov. Sov ganska så länge faktiskt, men jag vaknade av att jag var dö varm. Solen lös ju stark rakt på mig. Men jag lyckades att somnade om ändå igen och jag vaknade igen av att telefonen ringde och ingen svarade, jag var tydligen ensamen i huset. Och jag orkade inte spring upp för att svara. Somnade om igen efter en stunt. Gick upp igen runt två tiden och tog ett glas vatten, och sedan satte jag mig här när jag såg att datan var ledig. 
Nu ska jag gå ifrån och lägga mig i soffan och glo på tv igen, höörs :) 

Dag 8 - Ett ögonblick

Jag har många roliga och pinsamma ögonblick. Men just nu så står det bara still i huvudet och jag vet inte vilken av mina miljooner jag ska ta? Jag kan bara helt plöstligt på dagarna bara komma och skratta, och det är för att jag går och tänker på minnen som bara ploppar upp. Men nu när man anstränger sig för att komma på en så gör man ju inte det. Ingen bra iallafall.

Näe, tyvärr gott folk. Jag är verkligen ledsen men jag är för trött för att tänka och skriva. Jag skriver om ett ögonblick imorgon ist och låssas som om jag skrev den idag :D haha, godnatt <3

Bloggade för 3 timmar sen ;d

2011-02-03

Är hemma nu igen efter stan. Det var alltid lika trevilgit där hemma hos mormor och morfar. Blev bjuden på fika, saft och kladdkaka. Är hur mke som helst proppmätt nu. Mormor fick en sommartröja av oss, den passade mke bra på henne och hon kommer nog trivas i den i sommar. Det är jag bombis på.
 
Idag så har skoldagen varit rätts så seg. Men jag jobbade seriöst på alla lektioner och nästan alla sekunder xd haha, är väldigt stolt över mig själv just nu. Jag har bestämt och sätt krav över mig själv att ta i tag i skolan mera och jag lyckas ju ganska så bra redan nu. Så jag får se hur framtiden hade tänkt sig.

Jag känner mig lite sjuk? Jag vet inte om det kommer något men jag känner mig varm. Eller, ah det är jag ju typ alltid xd Men min näsa bara rinner och jag känner mig hängig, och varm ;d haha

Nee, ska bara köra ett inlägg om 30 dagar här på bloggen. Sen så ska jag nog göra lite på engelskaläxan så att jag inte sparar det till sist, och sen sova. Sova lite tidigare ikväll för att inte sjukan ska ta över makten i min kropp. Jag vill gärna vara frisk och pigg :)

Mormor fyller år :)

2011-02-03

Ska snart ge mig väg in till stan. Jag och familjen ska in till stan till mormor och mofar. Mormors födelsedag är ju idag så vi ska fira henne lite. Och så får man se om man blir bjuden med något gott.
Det här blev bara ett kort och gott snabbinlägg för jag måste fortsätta med att göra mig ording ;)

Men vi kanske höres sen igen ikväll ;)

KLT buss

2011-02-02

Asså jag glömde berätta förut för er om hemväge nfrån skolan med bussen. Några ungdomar i bussen skämtade lite med busschaufören och tryckte på stoppknappen fast att ingen skulle av. Och det var vid hyttan och det ligger nära mig. Och när Moa skulle trycka för mig när jag skulle av så funkade det inte. Så vi bad dom bakom oss men deras funkar inte heller. Och så visade sig att busscayfören har stängt av knapparna så att dom inte funkar. Men jag hade en aning tur. Rboin stog ju där på hållplatsen för att han skulle påke med den bussen till stan. Så jag gick till dörren för att gå av som normal. Men då öppnar han inte dörren för mig. Asså störd chauför -.-

Utedag i skolan ;d

2011-02-02

Vaknade rätts så sent i morse idag igen ;/ Får nog hitta viljan mera på mornarna tycker jag. Så jag fick snabba mig lite för att hinna med bussen. Åkte till skolan och väntade tills tiden skulle slå in tills vi skulle börja åka skidor. Det var ju ute dag idag i hela skolan. Jag skulle åka skidor på förmiddagen och skridskor på eftermiddagen. Åkte både sakerna med Moa :) skidorna gick utmärkt. Bara att jag ramla baklänges i en uppförsbacke och slog i svanskotan. Känns faktiskt som jag bröt den ;s Kan man göra det förresten? Sen så var jag en aning för nära att köra ner i ett dike fullt med vatten, usch.
Slutade en timma tidigare med skidorna. Fick en korv av Fredik på väg tillbaka till skolan efter skidturen. Det satte fin, tog ju typ 15 minuter innan jag åt upp hela den, haha. Sen gick jag och Moa upp til ica för att hon var hungrig. Jag tog och köpte en macka och fanta med. Åt det sen så väntade vi lite på att de andra folket skulle komma in till skolan igen. Det var typ bara jag och Moa som var i skolan, och vi kom knappt in för alla dörrar var låsta xd haha, men vi hittade EN dörr som var olåst, tur :)
Senare kom Herman så vi bara hängde lite med honom. Hade skapligt ont i svanskotan efter den lille olyckan. Kunde knappt gå eller sitta ;s
Senare så var det dags för skridskor. Jag gick ju med Moa till skridskorbanan. Tog mig på dom som vanligt, tog ett steg ut på isen. Kollade på dom andra som åkte och sen tog det bara stopp. Jag vände och skulle inte helt plösligt åka. Jag vet inte vad men mina ben bara vägrade. Så jag hänge där i 2 timmar ungfär. Tog av jackan och solade mig. Det var ett riktigt fin väder ute idag, varmt och solen var framme.
Sen så var jag hemma igen vid 2 :) fick sluta tidigare idag som om det var en fredag, kändes mke skönt.


Det kom ju aldrig

2011-02-02

I gårkväll så hände ju ingeting som jag hade planerat :( lite ledsamt faktiskt. Det vart ju inte att göra läxan, jag vet inte vart tiden tog vägen eller var orken försvann? Anna duschade ju rätts så sen oxå för att Robin tog hennes tid xd så vi hann ju inte baka någoting gott heller. Men det ända som hände som jag hade planderat var att kolla på Sommar i Svergie eller vad nu pogrammet heter :D Jaa, en sak iaf ;D Sms med Moa hela kvällen oxå. Om massa onödigt skit men ändå viktigt xd haha

Tog bara en slumpbild ;)

Våren börjar komma?

2011-02-02

Har haft lite gäster här hemma ikväll :) Det vart ju jag och Anna i köket. Bakade kladdkaka, två sattser. Vi bakade en kladdkaka var, haha xd Gästerna var familjen Karlsson och de kom runt 5 tiden. Vi fikade på kvällkakan när dom kom och pratade med skratt. Vi ungdomar fick hela soffan att ligga i för oss sjävla medans vuxna fick hårda stolar att sitta på :D Vi har planerat en semester tillsammans oxå tills sommaren 2011. Det kommer bli riktigkt kul nog. Orkar inte bertätta var, när och hur. Mamma väntar på datan faktiskt.
Dom åkte hem nu precis vid 8 och jag satte mig här nu till bloggen :) Men ska nog gå och fortsätta min kväll nu, sees ;)

Dag 7 - Min bästa vän

Jag har inte redigt någon bästa vän just nu. Jag är mest lika bra vän med alla mina näsrmaste. Men mina allra närmaste/"bästa vän" är ju Linnea, Moa, Emelie och Maria. Annie och Iza med, men kanske inte lika mke som dom adnra. När jag var mindre så var Samira en av mina bästa vänner. Vi blev det runt när vi var 5-6 år, någon stans där mellan. Och var det ganska länge.

Dag 6 - Min dag

2011-02-01

Jag vaknade vid sju tiden på morgonen men steg inte upp förren tjugo över ungefär. Åt frukost, sminka mig och fixa ording mig lite. Sprang upp till bussen, hann i sekunden ungefär.
Hade hemkunskap på första lektionen och då så var jag på bibblan och läste hela timman. Religon så satt jag vid datan och jobbade med tre olika gudar. No så jobbade jag med Emelie och vi forskade lite om blandningar. Sedan var det lunch i skolan. Inget märkvärdigt, åt en lite hög med morötter som vanlig. Sprang till ica med Herman för att han ville ha godis. Och så fick jag en hård flaska i ansiktet när jag satt på golvet i korridoren. Den skyldiga var Cevin men det var inte alls menart. Han bad om ursäkt flera gånger om varandra och jag fick inte ens ont.
Matten så jobbade jag runt 3 sidor, Isabelle var imponerad för jag var den ändå som förstod ungefär och inte hade bett om hjälp någongång. Engelska-bas, inte alls lika bra som resten av dagen. Jobbade inte så mke, det var lite svårt, förstod inte precis.

Hem, tog macka och satte mig här ett tag, ett bra tag faktiskt. Lite andra saker gjorde jag där mellan innan maten var klar. Spagetti med köttbullar. Åt upp och tog det sedan lite lugnt efter maten. Hoppade in i duschen runt sju och kom ut igen nyduschad och fräck vid halv åtta, stod i duschen i 30 min xd haha. Trokade håret och satte på mig kläder. Gick ännu en gång hit och just nu så bloggar jag? Ska nu fortsätta med min religonläxa, vänta tills Anna har duschat och sen så ska vi två baka :) vi ska baka vårat eget som vi själva har kommit på för mke lääänge sen, Berg med snö som vi kallar det ;d
Ska ha det sen till nio då vi ska kolla på Sommar i Svergie.

Så, nu har ni fått en sammanfattning av min dag och kväll som inte har hunnit komma än ;) tihi.

20 1/2 11


Amen Lollo, nu får du ge dig :D Var det så roligt att göra header till mig? Varför visade jag för dig för första gången hur man gjorde? Får jag ha den här ett tag nu eller ska du göra en till ny? Du får hitta någon anna att göra en header till ;d haha.

ah, som ni kanske ser och har märkt så har en vän bytt header igen. Hon gillar tydligen det? Memen, jag slipper det iaf :) Har inte hänt så mke under dagen än förutom skolan. Har varit på glatt humör hela dagen tycker jag.
Men ah, jag berättat mer om dagen senare ikväll. Är ju på den 5:te dagen nu i 30 dagar. Och då så står det att man ska berätta om sin dag. Så jag kasnke inte ska göra det nu, blir för utjatat. Så ja, sees då ;d