Ny header :)

2011-01-31

Före                                                                     Efter :D

En kompis ville testa och göra en header så jag lät henne göra det på min blogg. Men det vart väll inte så dum för att göra en header för första gången. Ska ha den här ett tag oxå så hon så att hon blir glad :) Sen får jag göra en egen som var tanken för första gången.

Dag 5 - Vad är kärlek

För mig och min åsikt så tycker jag ärr kärlek är ett mke starkt ord! 
Som jag tycker det så är kärlek när man antingen får glädje/lycka eller att man själv ger glädje/lycka till någon man tycker om väldigt mke. Men visar sin kärlek till någon. Man hållar vst vid den hårt och vosar hur mke man tycker om den personen och älskar den.

Så tycker jag iallafall.

Söndagen är avklarad :)

2011-01-30

Då är det kväll. Kom ut från ducshen för några 20 minuter. Sprang genast till tv:n för att inte missa någoting på tvprogrammet Solisdan xd Just nu är det paus där så det här får gå lite fort.
Mitt rummet är helt färdig nu. Med allt, sängen, garderoben och självaste städningen. Det blev mke mer yta utan sängramen tycker jag. Och det känns mke större och frächare. Fast sängen vart ju mindre utan ramen xd haha.
Bilder med sängen och självaste jobbet :)

Bara sängramen.                                                   Klart, så det ska se ut. 

Jobbet :D gick ju som smock.

Städa, fixa, rensa rummet-dagen ;)

2011-01-30

Har städat och dånat hela dagen i dag inne på mitt rum. Först på förmiddagen efter frukosten så började jag rensa min garderob lite grann. Tog ut alla kläder som var för små och fula. Och sedan så hittar jag massa saker från när jag vara liten på hyllorna i garderoben. Lite roligt faktiskt att se dom leksakerna igen. Och vilka minnen man har med dom sakerna. Varför dom nu stog i min garderob? det är en frågan det.
Men nu, så är äntligen min garderob fin både i korgarna med alla kläderna i, krokarna med kläder och hyllorna med kartonger xd Inga för små kläder finns det nu eller för fula, haha.

Började damma sedan i hela rummet, i hörn och skåp. Sedan så började vi plocka med min säng. Jag, mamma och Anna. Jag har ju en sängram runt min som jag verkligen inte vill ha kvar. Den är ful och passar inte in ett skit inne på mitt rum. Håller fortfarande på med det. Har precis ätit var middag och nu så ska vi fortsätta och sätta dit benen på sängen så att den kan stå, och kasta ut sängramen. Ska dammsuga hela mitt rum efter det. Och sen, är mitt rum klart.  Då har jag rensat, städas och fixat :) känns riktigt skönt redan nu efteråt.

Sedan blir det en skön dusch efter det ähr slitet. Kolla på solsidan senare ikväll och Wallander oxå kanske. Får se hur trött jag blir. 

Dag 4 - Det här åt jag idag

Frukost: två skogaholmsmackor med pastej på, tillsammans med ett glas o´boy.
Mellanmål/lunch: Två röstamackor med smör och ost på. Och ett glas juice - glocken.
Mat: Två portioner med klyfftpotatis, kött, gurka, tomat och majs.

Kvällen har inte varit än så jag vet inte vad jag kommer äta eller om jag kommer äta något över huvvetaget. Men mellan dom här måltiderna så har jag gått och ätit lite after eight som jag har kvar från julklapp ;)


usch...

2011-01-29

... är så trött. Har suttit och kollat på fångarna på fortet och sms med Emelie hela kvällen. Känns skönt att ha tillbaka mobilen och nå folket i världen. De laget som jag hejade på på fortet van ju inte. Men det är bara en unklig liten tävling och nu så är det programmet slut.
Jag har beställt lite mer afrikanska saker från Jotex.se. Hittade ganska mke faktiskt men jag köpte inte allt ikväll. Kan ju dela upp sakerna lite och inte slösa bort alla pengar på direkt. Alla saker kommer den 15 feb förutom en sak, den kommer 25 mars ;o Får gå och vänta så länge, usch igen.

Kollade på en film nu som var efter fortet. Den verkar ju bra. Men jag är skit trött och skulle gå och lägga mig. Men då så såg jag att datan var ledig här i huset igen så jag tänkte lite på er. Att få ett inlägg igen innan läggdags.
Nee, håller på att gäspa så mke så att jag dör. Äh, nu skiter jag i det här. Godnatt!

Våren kommer snart till oss. Den varma våren efter den kalla, långa, vita vintern!

Dag 3 - Mina föräldrar

Jörgen och Susanne.

Jörgen är då min far. Han är 49 år gammal och hans födelsedag är den 9 Juni. Han är uppväxt på landet Rosenlid. Tsm med hans mor (farmor) Inga-Britt och hans far (farfar) Martin och sin lillasyster (faster) Gunilla.
Pappa gick aldrig på gymnasiet när han var ung så han har ingen utbildning. Han fick jobb strax efter högstadiet
och han flyttade ut från sitt hem ganska tidigt med som jag minns historian.
Han träffade mamma genom Gunilla. Gunilla och mamma var vänner och kände varandra, dom är lika gammla så inte unligt. Men gonom det så sågs ju mamma och pappa ofta.

Just nu så är han arbetslös, han har svårt att hitta jobb däför att han inte har någon utbildning. Så gör inte det misstaget att hoppa av skolan. Han klagar ju själv på det nu när han försöker hitta något bra jobb. Men han jobbade på Gunnebo Hörletråd för två år sen. Där så gjorde dom tråd som Gunnebo är känd för ännu idag tror jag och dom kallade den fabriken för Hörletråd. Och då är det inte sytråd utan ståltråd. Men tydligen så gick det inte så bra för dom så fabriken fick läggas ner. Och det var året 2009. Men på sommaren 2010 så fick pappa praoa på Gladhammars kyrkogård. Han tjänade ju inga pengar direkt men han fick ju testa lite nytt och se om han tyckte om det. Och nu på sommaren 2011 så ska han jobba där och tjäna pengar som kan behövas.
Hans personlighet så är pappa en ganska lugn människa om man tänker efter. Ganska så pratglad och vill oftas ha någoting att göra. För han gillar inte precis bara att sitta och ta det lugnt.

Susanne är då min mor. Hon är 43 år gammal och hon fyller år den 25 maj. Hon är uppväxt i stan i ett hus som ligger nära Corner inne i Västervik. Kommer inte ihåg redigt namnet på gatan. Men där bodde hon med hennes mor (mormor) Berit och hennes far (morfar) Bertil och hennes storebror (morbror) Christer. Hon har även sin älsta bror, Bosse (morbror). Men han bodde knappt kvar hemma när mamma fanns. För det är hela 18 är mellan dom två syskonen.
Jag vet inte om mamma gick på gymnasiet eller vad hon gjorde, eller vad för linje hon äns gick på då. Men nu jobbar hon iaf med utvecklingstörda. Och det är gatan som är på andra sidan vägen av kvantum (är inte så bra på gatonnamn här precis) och där har hon jobbar väldigt länge.
Hon säger själv att hon alltid har velat jobbat med människor och det har hon ju fått göra.
Hon flyttade väll ut när hon hade träffat pappa. Dom bodde först i Gunnebo tror jag på lite olika ställen. Sedan så när mamma bar på Robin aå letade dom efter störe hus och då så hittade dom Stensnäa där jag/vi bor nu. Här så har väll dom bott kanske runt 20 år?
Som person så är mamma en väldigt bestämd person och vill gärna ha rätt på det första.

Känner ju att jag kan så mke om mina föräldrar och har ett bäst minne -.- Kanske inte så jätta rolig fakta men det får duga iaf.


Med en vän och familjemedlemmar.

2011-01-29

I morse så fick man bara en kvart på sig att fixa ordning sig till dagen. Skulle in till stan med mor, Anna och Zandra, en kompis. Zandra ringde hem när jag låg kvar i sängen och frågade om hon fick hänga med oss inte till stan och om hon kunde komma om en kvart. Såklart så svarade mamma visst -.- Så jag for ju bara upp ur sängen och sprang i huset halft påklädd och letade kläder, åt frukost, sminkade mig, borstade håret/tänderna + allt dom där andra små sakerna. På 15 minuter. Mamma kunde ju ha väckt mig en aning tidigare.
Inne i stan så var vi både där och här, fram och tillbaka till affärerna. Hittade iaf lite saker till mitt nya rum. Jag vet inte om jag har nämnt det någoting här på bloggen för er? Men jag ska iaf byta stil i mitt rum. Från ett vanligt ungdomsrum till ett afrikansk och mysigt rum. Men jag ska inte ha så jätte mke överdrivet. Utan bara lite enkelt så man får in känslan om mysigheten. 
Anna hittade lite indiska saker till hennes rum, mamma och jag lite scrapingsaker till våra album och Zandra sitt databord som hom letade efter. Så alla blev nog nöjda.

Före                          efter

Sparbössor från när jag var en liten skit, vet inte varför jag har sparat dom men nu så ryker de, så dags.
När jag kom hem sen så började jag fixa och dåna lite i mitt rum som ni kanske såg på bilderna. Satt även dit överkastet som jag fick i julklapp. Mitt rum kommer nog bli rätts så bra. Senare idag så tycker jag att mamma och jag kan beställa lite afrikanska saker som jag har hittat från Jotex :) får se om hon nu har tid, ork och vill göra det.


Dag 2 - Min första kärlek.

Jag minns inte hur gammal jag var när jag fick min fösta förhållande. Men antagligen hade jag som andra 5-åringar.  Något förhållande då man inte ens visste vad ett förhållande var. Någon bara går fram till den andra och säger "nu är vi tsm" och den andra "okej"!
Men så är dom fortfarande bara vänner och inte ens förstår sig på kärleken. Men dom mindra barnen har ju sin fantasi. Alla har ju varit liten någon gång :)

Men den längsta och seriösta förhållandet jag hade när jag var mindre som jag kommer ihåg nu var med Filip.
Jag vet inte redigt vilken klass vi gick i eller hur gamla vi var men vi borde vart rätts så små. Och jag kommer inte ihåg hur länge vi var ett par heller. Men det finns en orsak att jag inte kommer ihåg eller har koll på det.
För det första så var en person som försökte göra slut mellan oss hela tiden och gjorde saker för att jag och Filip skulle göra slut, bråka eller något liknade. Och för det andra så var vi ju ganska små kan jag ju ana eftersom jag inte kommer ihåg så mke om det.
Men personen som gjorde det där mot oss hela tiden, det löste sig alltid, och bortsett från det så höll förhållandet väldigt länge. Och jag kommer ihåg, vi visste vad kärlek var. Jag var verkligen kär på riktigt. Och det var inget sådant fjantligt förhållande utan vi var med varandra hemma. Hade det mysigt med pussar och kramar.

Men nu förtiden så är vi bara vänner och det går bra. Vi var inte precis ovänner när vi hade bestämt att göra slut.
Utan vi både bestämde att vi skulle fortsätta att stå varandra nära och vi lyckades.
Men nu mera så går ju jag i A-klassen och han i B. Så vi ses inte varandra så jätte mke, men vi hälsar och pratar ändå när vi ses. Och båda vill bara vara vänner och vi ser inget i varandra längre.


Har äntligen gratis sms (y)

Jaa, rubriken säger allt, SMS MIG FÖFAN ;D då blir jag glad!
0730622126 ;*


Som tur så överlevde jag ;s

2011-01-28

Bloggade inget mer igår. Vet inte varför men det blev bara inte så. Det ändå som jag vill berätta från gårdagen var att på morgonen när jag skulle precis gå över vägen till busshållplatsen så kommer bussen med en jäklig hög fart och höll på att köra på mig ;s Det var skapligt nära, för jag var ju mitt på vägen när han kom i sin vart. Jag kan ju vara glad för att jag lever. 
När vi var vid skolan och alla hade gått ut ur bussen utom Moa, Emelie och Tilda. Och så stängde chafören bussdörrarna precis när Moa skulle kliva ut och började köra iväg, med dom i. Asså jälva busschaför, borde skämmas mke tyckjer jag.

Idag så är det freedag :) har varit i skolan och kom hem därifrån för lite över en timme sen. Nu så har jag bara suttit framför tv lite och här. Sms lite med mamma oxå och bad henne att köa nonstop och gratis sms till mig :D Så snart så kan jag börja att sms igen. Eller ah, lite senare i kväll, ni kan ju fan ta och börja sms till mig igen med! ;d Sms miiig, 0730622126 ;*

L I N N E A  Z E I J L O N*

Inlägg från skolan..

2011-27-01

Sitter just nu i skolan med Emelie och Maria. Vi ska precis sluta geografilektionen. Vi håller på med fakto om tornado. Det är ju lite kul ;) Har inte så mke mkera att skirva, sen har vi två timmars svenska. Ska sluta nu, sees senare idag :)

Dag 1 - Presentation om mig själv

Mitt fullständiga namn är Astrid Linnea Susanne Zeijlon. Linnea är mitt rediga namn, Astrid har jag fått av min mammas farmor och Susanne har jag fått från min mamma. Jag föddes 97-06-11 klockan 02:45 på natten. Alltså så blir jag 14 år i sommar.
Jag går på Ankarsrums högsadiet i 7A, jag vill gärna komma in på barn- och fritid programmet senare om jag inte blir intersserad av någoting annant. Jag älskar små barn, att gosa och leka med dom, det gör så att jag själv känner mig liten igen. Och så har jag nog "lekförmågan" kvar i mig. 
Jag bor tsm med min familj. Pappa, mamma, Robin och Anna. Vi bor i Stensnäs som består av fem hus och skog. Det är innan Gladhammar från Västervikshållet. Och här så har jag bott i min uppväxt - hela mitt liv. 
Men några av familjemedlemarna vill flytta och vi kollade/hittade ett hus vintern 2010 som inte än är sålt. Det är verkligen fint och stort och det ligger inne i Västervik. Och alla gillar iallafall någoting där tror jag. Men det är pengarna och skolan som oroar mig. 
Jag är den minsta i min familj, men det gör ingeting för mig. Det kan faktiskt vara skönt ibland. Det är 3 år mellan mig och Anna, 5 mellan mig och Robin.

När jag inte är i skolan så fotograferar jag mke, scrapar med min mor, skissar/ritar eller läser. Det är mina riktiga intressen. Jag kan spendera mke tid på datorn med, fast det är oftas bara vid bloggen, facebook och bilddagboken ibland.

Om jag själv skulle sätta ord på mig så skulle jag faktisk säga att jag är en väldigt snäll person. Bara om inte någon börja kata mot mig eller är för mke otrevlig då så kan jag börja käfta och ta upp näven. Men det gör jag inte mot mina närmaste vänner. Jag är en petig person, högljudig kan jag med vara och väldigt vild.
När jag var mindre så kunde jag min pappas vänners hemnummer utantill så jag gick nästan jämt till telefonen och ringe dom för att bara snacka. Men det är bara på telefon, annars så är jag en väldigt blyg flicka. Det har jag varit i hela min uppväxt och jag har fortfaradne en del kvar i mig. Men jag försöker så gott som jag kan för att få bort den, och jag lyckas nog mer för varje dag.
Jag har alltid haft en "killsida" inom mig. När jag var en liten flicka så var det mer som om jag var en liten kille. Jag har aldrig brytt mig speciellt mke om utseendet och perfektiteten. Jag struntade mest i om jag var smutsig och hur mitt hår såg ut o.s.v. 
Jag har alltid hatat färgen rosa, vilket idag med. Jag har aldrig drömt om att vara prinsessa. Jag lekte inte så mke med dockor och sånt. För mig var det bilmatta och bilar, lera, klättra i träd och berg, trasiga kläder, pistoler. Ah sån var jag när jag var liten. Men nu idag så är det en aning annorlunda. Jag bryr mig mer om utseendet men inte så mke som andra tonåringar/ungdomar. Klädstilen är bara något linne och leggings, den bryr jag mig fortfarande inte så mke om.

Jag är inte bara en person, utan flera. Jag är en helt olik person beroende på plats och vem jag är med. Det finns nog inte någonstans då jag är likandan som vid andra. Jag är heller inte mig själv någonstang om man tar bort klädstilen och sånt. Jag vet egentligen inte varför jag inte verkligen visar mig själv helt och hållet om ni förstår var jag menar när jag säger så.
 


Jag gör som alla andra - 30 dagar!

Jag har bestämt att jag ska köra med 30 dagar så det iaf blir en aning roligare för er här på min blogg. För ni som itne vet vad det menas så är det en lista som jag ska göra under 30 dagar, en sak för varje dag Hoppas att ni får lite mer tanke på att besäka här :)

Dag 1 - Presentation om mig själv
Dag 2 - Min första Kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Jag kör den första när jag kommer hem från skolan :)

Rubriker -.-

2011-01-25

Jag är trött på att man måste ha en rubrik med varje inlägg. Det tar ju minst tio minuter för mig att komma på en, ändån så är dom lika dåliga. Jag suger verkligen på rubriker, varför måste det finnas? xd Gillar varkligen inte dom. Haha, ett inlägg om rubriker :D Men som mina nära brukar säga till mig, släpp ut ilskan ! Okej, den var dåligt -.- xd

Onödig inlägg, jag vet. Men hade inget annant roligare för mig just nu :)


Inget kommer bli som 2010 ;/

2011-01-26 idag!
två systrar på sommaren 2010, saknar <3

Har inte bloggat någonting idag. Det kan ju faktiskt bero på att jag inte har haft någon tid över förren nu till datan. Har varit i skolan, det ända "interssanta" som hände där var att jag och Annie gick hem till henne för att hämta hennes mobiladdare -.- för att ladda i skolan xd haha, hon har ju sina idèer. Men så laddade hon ju inte den förren sista lektionen. På lunchen så var jag lite med Herman... hade ingen annan att vara med, var trött på mina gamla vanliga kompisar :D
Här hemma så har jag jobbat lite med min nya hobby :) scraping, har kommit rätts så långt med albumet faktiskt. Ska kanske visa upp lite av det här på bloggen? tihi, får se om någoting blir av. Ska snart gå in i ducshen och tvätta av mig lite, hann ju inte med med det i morse precis.

Men då måste jag nog göra det nu så att jag kommer skapligt i sängen ;)

Linnea scrappar ;)

2011-01-25

Hittade till slut ett album på stan idag på pysselhuset xd Om ni nu vet var det är för någon affär. Jag visste ju inte att den fanns änns, haha. Hittade även en massa andra saker som jag kan använda till mitt scrapbooking som det nu heter. Det låter så fult och falsk, scrapbooking -.- haha. Jag stör mig mke på det namnet.
Var nära att köpa gratis sms men blev inte så. Hade inte precis någon sådan ork att åka ner till självaste stan. Men det får bli en annan dag ist. Vi stannade vid kvantum och sprang in där en snabbis på hemvägen.

Här hemma sedan så har jag och mamma suttit i hobbyrummet och scrappat sen efter maten var. Fast tog en paus nu och då passade jag på att blogga lite medans datan är ledig. Men ska snart gå ut dit igen för att städa undan lite efter dagen.

Västervik...

2011-01-25

Kom hem från skolan för några 15 minuter sen? Tog mig en macka och satte mig här samtidigt. Vi har bestämt oss för att åka in till stan. Och med "vi" menar jag mig, mamma och Anna :) Köra en minirunda i Västervik och köpa några saker som jag måste ha. Men har lite ont om tid nu, behöver att fixa mig ordning lite och sånt.
Sees, bloggar mer när jag kommer hem eller ikväll! :D

Jag kanske jag skaffa gratis sms med idag till mobilen. För ingen fattar ju inte att jag inte har pengar och alla vill tydligen få tag i mig och tjatar lite smått att jag ska skaffa. Så det är väll bättre att skaffa lite gratis ist :) Så sms från och med.. ja, ungfär senare idag xd Bra försklaring, men ni märker att när jag sms med dig så har jag fått.
0730622126 ;* Bra att veta ;)

Lite måndagsmys :)

2011-01-24

Det finns egentligen inget att skríva till er. I min dag så har det inte hänt så mke än skolan, och den vet ni ju redan hur den var.
På kvällen så var Robin lite godis sugen och ville ner till GH för att köpa. Han försökte få med mig och jag började inse att jag faktikt oxå var lite smått sugen på det ;p eller, ah.
Så jag, Anna, Robin och mamma åkte ner dit och köpte lite. Sen vart det hem igen och sätta sig vid matbordet och börja plugga engelska, samtidigt med lite godis att mysa på. Fick faktiskt lite sällskap med mamma och Anna. Så läxan är gjord och klar. Religonen börjar jag imorgon ist, orkar inte mer ikväll. Sedan så har jag och Anna suttit och snackat lite med varandra om typ skolan som vi vanligvis gör någongång på dagen? eller inte om skolan varje gång. Men det är roligt, iaf med henne :D Sedan vart det att sätta sig här.

Tror nog att jag, Anna och mamma ska in till stan imorgon efter skolan. Jag vet inte, men jag behöver det iaf och får väll se om någon hänger med mig. Slipper lite av engelskalektionen iaf, lite skönt.

Känner att mina inlägg är ganska så korta och tråkiga. Men det händer inte så mke i min vardag. Men jag har faktiskt tänkt på att starta med 20 dagar som alla andra. Lite roligare blir det iaf :)

Munnen? ;o vad ska den vara bra för...

2011-01-24

Igår så vart det ju inte alls att gå lägga sig och sova tidigt som jag trodde och ville. Kollade ju först på Solsidan till halv 9 på kvällen. Sedan satt jag här och bloggade och höll på lite vid internet till halv 10 ungefär. Sedan gick jag in till Anna bara för att kolla läget med henne och så, men då vart det att sätta sig där och börja snacka om minnen, livet och massa andra konstiga saker. Mitt i natten, jag satt väll där inne till typ halv 12? jag tror att klockan hade hunnit blivit så mke. Men två timmar med att bara använda munnen. Asså åhh.

Men jag kom väll i säng runt den tiden. Sov ganska djupt tror jag, kändes så iaf. Jag hoppade upp ganska så sent i morse. Men jag hann iaf med att fixa ording och sånt och det är saken.
Skolan har väll varit okej idag. Bara att jag har haft lite humör idag och varit ute från vännerna lite. Men jag behöver lite tid för mig själv ibland och bara tänka genom allting. Det kan vara skön.
Kom hem hit till huset, tog två röstamackor och nu väntar jag på mat xd haha.


jag är bäst :D / Robin

2011-01-23

Det var mke roligt hemma hos mormor och morfar förut idag. Vi åkte runt halv 12. Vi sprang in på en blomster affär och köpte två blommor till honom innan, en sort som han sa till oss att han önskade sig. Mina morbröder och kusiner var där hemma oxå. Vi fikade och lite tsm. Jag käkade mig mest mätt på godis xd haha, Anna med tycker jag.

Åkte hem runt halv 4 tiden. Vi stannade vid Biltema på vägen hem. Jag skulle se om dom hade album till mina foton. Men dom hade inte några som jag sökte.
När jag kom hem så fotograferade jag lite granna på mig själv xd tihi. Sedan så satte jag mig i hobby-rummet igen och fixa och dåna lite. Och nu så är jag klar med allt där ute. Så nu är det bara att hitta ett album och sätta in bilderna där så är det klart. Och kanske piffa upp lite med xd

Nu på kvällen så satt jag och glodda lite på Solsidan. Det var roligt som oftas då alltså. Och nu så sitter jag här. Anna och robin sitter ungefär bredvid mig och kollar i skolkatalogen. Vi skrattar lite till lärare och sånt, nee. Jag bara skämtar. Det lbir positiva komentarer till dom -.-  

2011-01-23 :)

Ska snart hoppa in i duschen och duscha. Göra min i ordning och fräsh till när vi åker in till stan. Vi ska hem till mormor och morfar idag. Det är ju morfars dag idag, om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur gamal han blir. Men vi ska iaf vara där och fira och fika tillsammans.

Igår efter maten så var jag i hobbyrummet och höll på, precis som jag sa. Men jag blev trött på att arbeta så jag hittade massvis av bilder i ett skåp sen vi var små. Mke roligt faktsitk att sitta och kolla på sånt. Och jag har bestämt att jag ska göra ett album med mig i sen jag var liten. Självklart så får famljen och vänner oxå vara mer på bilderna i den, tihi.
Jag kollade sedan på fångarna på fortet. Jag hejade såklart på småsyskonen bara för att jag är den minsta i min familj och jag vet presic hur dom känner sig. Sedan så gick jag ut till hobby-rummet igen och kollade klart på alla bilder tills klockan var runt elva på kvällen. Haha, sedan så var det en film på tv som Anna och mamma glodde på som jag oxå satte mig och kollade på på slutet av den.
Sedan vart det natt och sova. Men måste nog hoppa in i duschen nu om jag sak hinna.

Snön kommer igen!

2011-01-22

tjuu igen :) Hittade inte min kamera förut idag när jag skulle ut och fotografera. Letade i hela huset och jag bad pappa om hjälp med att leta. Och han hittade den, på mitt rum under massa papper och böker. Inte precis där jag letar på första hand xd Måste nog ta en sädning i mitt rum, gör nog det imorgon som jag säger varje gång det behövs, haha. Hoppar varje gång.
Men jag såg att kameran behövdes laddas så jag gjorde det, sedan var jag hungrig och tog lunch. Men sedan när den hade laddat klart så började det att snöa ute. Så jag struntade i det.

Har iaf ätit klart maten nu med familj, potatis med köttfärshlimpa och brunsås. Ikväll så tänkte jag sitta lite i mammas hobbyrum och hitta på något där ute. Antagligen teckna eller plocka ordning där ute lite åt henne.
Duscha senare ikväll och även så ska jag kolla på fångarna på fortet !

Just nu så sitter jag här vid datan. Är vid facebook, bilddagboken och bloggar. Sitter även inne på msn och skriver lite med olika personer.
Nehe, om jag skulle gå och avsluta min lördag :')


Jag saknar dig så ;(

2011-01-22
Idag så är det den dagen som är innan sista dagen på heglen, Lördaaag!

Jag tänkte att gå ut lite och fotografera. Min tanke var ju att Anna skulle hänge med oxå men hon kanske inte vill, men vi får se om jag får med hennen ut till naturen. Använder min lille minsta kamera för min kodak funkar ännu inte än. Jag har pratar lite med båda mamma och pappa att jag vill ha en system ist för min kodak. Kodaken tar inte så bra bilder, inte på personer iaf. Då så är min lille gröna mke bättre. Men det kan ju oxå vara att jag inte precis har lärt mig den klart än oxå, så jag ska ge den en chans. Det kan ju gå bättre. Jag tänkte ju heller inte precis köpa en system på direkt nu men jag tänker börja spara lite pengar.

Vaknade rätts så tidigt tror jag nog idag, men jag låg kvar till halv elva iaf. Åt frukost och glodde på High School Musical 3 som gick på Disney Channel xd haha.
Behöver egentligen ta en dusch innan jag sticker ut med kameran. Men det har jag inte någon stor lust till, det ska ändån inte bli några ego bilder ;p

P.S

               Jag älskar dig <3!
         

             


Hela fredagen

2011-01-21
Kan man sakna något så enormt mke som Sommaren 2010? <3

Har precis gått ifrån Let´s Dance. Har suttit där hela kvällen från åtta och glott på det med familj. Robin och Johanna bakade en paj till kvällen med. Men jag är inte så förtjust i några pajer, men dom fick i mig en liten putte bit paj och jag höll på att spy ;s
Idag så har Zandra varit på lite besökt hos oss. Det är en vän till oss i familjen. Hon kom när vi satt vid matbordet och åt pommes xd och var kvar till Le´s danse började då. Det var lite roligt att få träffa henne igen, det var ju i vintar senast ju, tror jag?
Idag annars så har jag varit i skolan, hände inte så mke mera interssant än vanligt. Det är ju fredag iaf så det är ju lite roligare lektioner än annars. Men dom funkade som vanligt med. Har varit fast vid en bok hela dagen oxå ungefär både hemma och i skolan. Lånade den idag på bibblan och så tog hem den och det var typ 5 sidor kvar i den? haha, det var inte så mke att bjuda på tills man kom hem. Men jag iaf påbörjade med en annan bok idag oxå, så jag har läst lite här hemma. Skulle egentligen behövt städat i mitt rum idag men jag vet fakstik inte var min fredag försvann?

Är klockan redan 19:40

2011-01-20

Ska snart hoppa in i duschen. Ska bli skönt med en varm dusch och bli fräsch igen. Är på ett ganska surt humör just nu, vet egentligen inte varför men ändå. Jag får nog tagga ner lite mot min familj.
Fan vad tråkit det var att blogga just nu. Det finns inget att skriva om till er, inte om skolan och hur den har varit där för att då blir den här bloggen som en blogg med massa lära i, eller ah. Och dagen hemma har varit seg men ändå gått fort, så nej det finns inte där heller.

I will not give up...

2011-01-19

Ett litet kvällssnabbinlägg tänke jag. Det jag mer tänkte på var att hoppa i säng och sova lite tidigt ikväll. Det skulle bli bra med lite sömn nu, längtar till den varma sängen.
Har kollat lite på tv ikväll, just nu så är det fuskbyggarna. Kollade bara på halva för att jag tänkte skriva här lite, sen gå och lägga mig och så orkar jag inte kolla klart på´t. Det var lite långtråkit tyckte jag.
Men jag ska bara kolla runt här lite på datan och sedan blir det att borsta tänder. Nehe, ses imrogon eller nått :) Godnatt! ;*

Jag litar inte på isen!

2011-01-19

Idag så har jag varit lite deppig tycker jag. Börja dagen med att skämma ut mig på påstigning på bussen. Snubblade typ med väskan med sätet så att jag halvramlade och sedan så gasade ju chafören i botten när jag stod upp så jag sprang ju mellan säterna på "stigen" där och kunde inte sätta mig xd tihi, det låter iaf lite som mig. På morogen i skolan så hade jag lite engelska, var ganska så trött då men inte sur. Gick iaf skapligt bra idag. Lite teknik, matte och historia, bra. Gympan var ju rolig, övade på handboll, nee jag gick ifrån lite. Eller det var att en inte fixade det där precis så jag tänkte ta en liten paus frånt allt tjafs och så, så jag satte mig ju vid Sammy på bänken. Fast det vart ju att vara där och leka lite med honom ist. Haha, kastade lite bollar här och var på folk och oss själva :) Lite roligt faktiskt.
Sist på gympan så körde vi någon lek, med massa bollar som farde här och var i luften. Vi var två lag och Sammy sprang helt vilt mitt på planen för att samla in bollaran till oss som vi inte nådde. Bara för att han inte var med på gympan så fick han ändå hjälpa till lite. Haha, det såg as kul ut. Och tack vara mig och Maria så vann vårat lag varje gång mot dom andra, förutom en gång då <3

Här hemma så har jag inte gjort ett skit, orkar inte skriva så mke mer om det så sees :)

Jag står för den jag är, så det så !

2011-01-18

puh, tisadagen är snart över. Det känns ju som nyss att det var morgon och jag satt inne vid rektor. Ja, det gick faktiskt på för mig. Han började att säga imot mig lite men då så tog jag en nivå högre. Jag tänkte fan inge ge upp vid första taget. Men jag fick honom på sin plats iaf och jag kom in på hemkunskap ! roligt :)
religonläxan var ju till idag, och den kunde jag. Så allt gick som planerna där. Jag var kanske lite sur på sista lektoinen, engelska. Menmen, jag är inte samma person någonstant ! Jag är typ en helt annan person beror på plats ojag är på och vem jag är med ! Så man kan säga att jag massa andra personer men bara att det är andra sidor av mig. Men det är så jag funkar och jag kan inte göra något åt det.

Här hemma så la jag mig på sängen och halvsov lite när jag kom hem. Jag vet inte vart tröttheten kom ifrån men jag blev helt slut när jag kom hem. Ätit lite smått har jag hunnit med oxå. Nu väntar jag bara lite på att Robin ska komma hem, han tatuerar sig just nu. Tihi, det är lite spännande.

You're the person I love <3!


Hera ~

Sitter och gör religonen just nu här på datan. Skriver olika myter om Hera - en drottning till alla gudar. Det går ju fort, det går som när en snigel går över en väg. Jag ska läsa en text och skriva om den till egna ord och sen läsa upp det i morgon i skolan, usch. Det är inget fel så med läxan, det är ju inte svårt men det tar över så mke tid av mig och min kväll. Nee, måste nog fortsätta nu om jag ska hinna med något annat ikväll med.

Håller på med den har stycket nu, men det är ju inte ens halva ungefär ;s

Skridskor 2011, 7a

2011-01-17

Idag i skolan så har det varit både uppe och nere. Åkte skridskor på morgonen när det var plask och blött. 5 plus grader var det hemma idag och säkert i A-rum med. Vem planerar och åka då? Joo, vår gympalärare. Men jag var iaf inte med för jag trodde att vi skulle ha åkt på ons eller torsdag. Så jag hade inga kläder till det. Men jag hade det lite roligt ändån, att få se hur många som klumpar sig och ramlar. Filmade gjorde jag med, men jag har lovat flera styckna att inte visa upp den på nätet. Dom vill inte vara med och det förstår jag facktisk. Men det kan komma bilder på det, precis som skidåknignen 2011. Dom har jag visst inte visat än. Men jag kan göra det någongång tsm med skridskoråkningen.
Fick reda på elevensval idag oxå. Vad vi hade kommit in på. Jag och mina närmaste vänner hade ju valt till hemkunskap. Jag var den ända som inte kom in på det och det är ju jag som vill det allra mest av oss -.- Så jag ska till rektorn imorgon och se, och om han käftar då kan han ju bara börja drömma :D
För jag tänker inte ha något annat, allt är tråkit där. Det är bara hemkunskap jag vill ha. Men nu så kom jag in på bild som andra val. Jag hade ju det förra terminen, och det vill jag inte ha något mer och göra. Så om jag inte kommer in på hem, så tar jag håltimma den timmen elevensval är, det är samma sak som att sitta på bilden. Men man gör verkligen ingeting där... Jag ger då mig inte upp på första hand, jag kämpar med saker så länge det bara går. Och om jag inte får/går så kämpar jag ändå lite till. Det är Linnea Zeijlon det !

Lite onödigt !

2011-01-17

Nu börjar det mörkna lite ute och här sitter jag och ska göra klart det sista på religonen som ska vara klar tills imorgon. Bloggade inte igår som ni säker har sett och märkt. Men jag fikade lite på daimtårtan tsm med familjen :D mums, den var redig god. Spelade lite granna på Sims och tv-spel. Läste nästan ut en bok oxå om ni ville veta asså :D Haha, Osynliga som boken heter. Ganska bra faktiskt, lånade den av en vän som jag nog måste lämna tillbaka snart.
Kollade på solsidan på kvällen tsm med familj, en bra serie som jag ska börja följa :)

Var ju uppe till halv tolv iaf, kollade på en skaplig bra film som gick på tv:n då på kvällen. Men jag har ingenaning om namnet på den och vad det egentligen vad det var för något, för jag kom in i den när halva filmen hade redan gått. Haha.

Ojoj ;s

2011-01-17

Här är det morgon, en ganska mörk morgon idag. Men det är väll för att det är lite mulet ute. Ska snart springa upp till bussen och köra iväg till skolan. Helgen är slut och det är dags för en ny vecka idag, vecka 3. Tre hela veckor har det redan gått på 2011. Idag så hoppade jag upp ur sängen runt 6, duschade i 20-30 minuter. Det var skönt med en varm dusch på morgonen, det behövdes :D Nu är jag iaf reda för skolan.

Bloggade inget igår och det är jag mke ledsen över, kan kanske skriva mer om det senare idag när skolan har slutat för mig.

då så var lördagen slut

2011-01-15

Hallå där igen ! Har suttit ungefär hela dagen här och nördat. Eller iaf från efter maten. Men jag skyller på mamma, att det var hennes fel att jag startade att spela sims igen.

Idag så vaknade jag runt 9 tro jag, men kom inte upp förren halv 11 kanske hon hade hunnit bli. Mormor och Morfar kom på besök idag. Bara för att se och höra hur vi mår och sånt. Det var rätts så länge sen man träffade dom sist. Och det kanske kan beror på att dom har varit sjuka stackarna. Men nu är dom friska igen som tur är. Men jaa, vi bjöd på fika lite och så, lite trevligt faktiskt.
Och nu på kvällen så har jag somsagt suttit här och så har mamma bakat daimtårta till kvällen med att mysa på tsm med familj. Just nu är den i frysen orörd och det blir tydligen inte att ta den nu heller. Den är för mjuk säger mamma och så har ju såklart alla gått och laggt sig nu typ. Men jag skulle gärna vilja ta en blit nu :D haha. Kan ju alltid smyga upp inatt ;p tihi, nee.
Imorgon så är det redan söndag, alltså skola på måndag. Om två dagar. Vet inte vf jag sa det där för det är ju såklart att det är skola på måndagen då? Måste få tag på en kompis och fråga vad man ska göra på engelskanläxa och när den ska lämnas in. Och sedan så ska jag skriva klart religonen oxå.

Men har tänkt och hoppa ner i sängs nu, godnatt <3!

Dags igen då ;D

2011-01-15
Då blir det att sätte sig igen
vid the Sims 3 med mamma.
Men först så ska pappa bara
ha datan ett litet tag.

Berättar lite mer om idag
dagen senare idag xd ´
haha, joo. Och nu har jag tid :)


Vad håller jag på med?

2011-01-15

Bloggade aldrig igen på kvällen igår. Höll på med annat och så var ju datan upptagen av sin mor. Men iaf så bakade Anna och Stina en kladdkaka på kvällen till dom som var hemma. Och jag var ju det så det blev mke gott. Och så fick jag slicka bunken efter, bar aför Anna är snäll :D haha xd Men det var gott med något sött i magen till när man kollar på tv på en mysig fredagskväll med familjen. Kollade på let´s dance, det var faktiskt rätts så bra. Datan var somsagt upptagen när tv var slut för mig så jag kunde inte blogga precis. Mamma satt ju och nörda Sims, haha? och jag då, jag hänge på med. Jag tog typ över spelet så hon fick typ gå. Haha, det var mke lääänge sen man spelade Sims, haha. Jag kommer faktiskt inte ihåg mera vad jag gjorde igår kväll. Men det här räcker väll som inlägg? haha.

Hallå där :D

2011-01-14

Förlåt så mke för min hemska uppdatering. Men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga. Jag vet inte vf men det var väll för att jag inte hade någoting att skriva. Jag har inte gjort så mkt det här senaste dagarna.

Då så var det fredag igen. Skolan har varit kanon som vanligt. Ah, jag mådde lite dåligt förut och inte någon sådan sjukan. Men jag har jobbat bra och varit rätts så lugn idag. Jag hade väll tagit på mig hårdhanskarna på mig själv xd haha, vilken humor man har då.
Ikväll så tänkte jag faktsikt att glo lite på let`s dance. Och kanske ha något gott till det? Det var faktiskt mke länge sen när jag var nere vid GH. Men visst, jag har ju julgodiset kvar. Men det orkar jag inte (a) haha, är inte sugen på sånt godis precis.

Jag har tänkt lite på att byta header. Men jag suger ju på sånt. Johanna gjorde ju den som jag har nu och har alltid haft sen jag började blogga. Men antagligen så försöker jag själv den har gången eller så hittar jag någon vän, tihi.


latmasken är framme ;D

2011-01-13

Har verkligen INGEN lust att blogga just nu.. är lite trött. Skolan har varit rätts så lång tycker jag. 2 timmars svenska -.- man tröttnar verkligen ut på det.
Ne, jag ska gå in på mitt rum, bädda ner mig i sängen med täcke och kudde och bara vila av mig. Eller aå kanske det heter att man koppla av sig xd tihi. Kanske ska läsa en bok med. Får se vad mitt huvve säger om det :)

Jag vet inte mina känslor för dig, dom är nog större än vad jag anar. Vad är det som händer? jag kan inte styra mig själv så fort du är i närheten. Varför just jag? det finns nog inte någoting jag älskar mer än när vi sittet tsm och skrattar, när du får ditt söta leende på läpparna, när dina fina ögon kollar rakt in i mina. Du är verkligen alldeles för fin och jag kom på nu att jag älskar dig <3!

I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.

trötter!

2011-01-12

Idag så har vi åkt skidor med klassen då :) Klass 7a, 2011-01-12 startid: ungefär 14:10 :D haha, det gick ju skapligt..hrm. Fast jag tycker faktiskt att det var roligare förra gången, då fick man åka vart man vill och med vem man vill.
Filmade denna här gång med, det var bara början som var rolig. Massa fjantade sig och höll på mid kamerna och så xd haha. Men jag tyckte att jag pausa lite för mke, ungefär varannan minut xd och sedan så fick jag knappt filma för Mattias, eller han visste väll inte vad han sa till mig äns ;s för han sa olika för varje gång jag filma. Men men, bilder kommer iaf senare ikväll eller någon annan dag på det.

Just nu så är jag lite trött efter dagen. Har kollat genom skidafilmen + bilderna och sedan andra videos, mys framför tv lite, böcker har jag läst lite idag med, och just nu så sitter jag här och gör religonläxan. Den är faktiskt linte så dum, därför att den är lite konstig, handlar om gudar och sånt igen. Engelskaläxan försöker jag oxå förstå mig på, haha. Fattar inte redigt vad man ska göra?

Haha, men måsta sluta så jag iaf får något gjort på religonen. Hejdå, ses kánske senare ikväll :) <3

Skidåkning 2011... snart ;p

2011-01-12

Kom precis ut från duschen, det var rätts så skönt att gå upp tidigt idag för att duscha i en halvtimme. Bli fräsch och fin till skolan, haha.
Idag så ska vi åka skidor på idrotten. Ska bli skaplgt kul och ännu roligare än förra gången. Det bli antagligen en film idag med på´t :) Fast nu så ska heöa klassen åka skidor tsm eller nått, så det är inte bara jag och Maria xd
Sedan så blir det väll några andra lektioner oxå t.ex. engelska och historia. Historia var ju länge sen, ska bli roligt att få träffa Sten igen, haha.

Men ska göra mig mer klar till skolan, har 45 min på mig att torka mitt hår och borsta det ;s Inte ett lätt uppdrag. Sees :)

Mycket klagomål

2011-01-11

Idag så har jag fått läxa från skolan, i religon. Och det handlar lite om grekland och sånt om jag då har fattat rätt. Jag tänkte ju gå in på en sida som Helen visade oss som man har lite tips på, men datan kan inte hitta? antagligen så sitter jag väll och skriver en helt fel sida eller då har datan damp. Men jag frågar någon kompis senare, jag har ju en vecka på mig iaf.

Första gången i mitt skolliv faktiskt när jag sitter på bibloteket och pluggar. På no så ska vi forska lite ungefär. Jag gick ju till bibblan då och letade böcker till det och satte mig där inne och började plugga. Tänkte ju sitta vid datan då men min inloggningsak funkade ju inte. Elevensval hade jag idag, ska byta har jag bestämt... från bild till hemkunskap. Bilden är inte så rolig utan Carena. Matten gick sådär oxå, förstå mig inte på så mke med det vi jobbar med bara för att gunnebolärarna virvla ihop det för mig, men jag försökte iaf. Matteprov nästa vecka på torsdag med det, joo mer plugg.
bas hade vi sist på dagen, klagar gör jag, stort. Lärarna slarvar bort mitt engelskapapper som jag har skrivit mke på så jag får göra om hela skiten -.- Och så fattar dom ju trögt med att beställa hem svårare engelska böcker till mig. Och läraren kan ju förfan inte engelska ens, jag kan ju bättre än henne. Och då är det ju allvar ;s

Det är visst mke "klagomål" från mig på andra dagen i skolan ;) Men det förtjänar alla.

Att rita lite var kul ;D

2011-01-10

Hejsan igen, det var ju inte alls länge sen jag laddade upp en inlägg :D Haha, någon minut sen bara. Men jag tänkte bara att berätta lite mer om dagen, tihi. Jag har satt igång med en teckning till min... min mammas kusins fru. Haha, man kan ju säga mina sysslingars mamma. Då kanske ni förstår lite bättre för jag vet inte precis vad hon blir till mig xd Men både vi är intersserade av att rita, och så vill ju hon ha en bild från mig. Så jag fortsattet att rita lite på en påbörjad skiss, och när den nästan var klar (som på bilden) så märkte jag att det var en bild på andra sidan av den oxå som jag gärna vill ha kvar själv :(

Bilden ~
Om ni inte ser så ska den likna en blomma, det kanske inte liknar så mke nu, men det är dom minsta detalgerna kvar som gör hela teckningen.

Hemma idag så har jag... ritat då, tv, här vid datan på kvällen nu och lite annat. Nu när skolan har ännu startat igen så hinner jag ju inte med med bloggen så mke. Men bara för det så ska ni ju inte sluta att kika in här. På kvällen så är jag ju nästan bombsäker på att jag bloggar, det är då jag har mest tid och ork. Men sedan på dagen när jag kommer hem från skolan och sånt så kan det nog hända ibland
Men sluta inte att följa bara för det, det kommer säker att var som vanligt..ungefär ;p

Hej skolbänken...

2011-01-10

Har varit i skolan första gången igen efter ca. 3 veckors jullov. Det var jätteskojit att få träffa alla igen, känner mig som hemma igen ;) Och det blir ju liv på direkt så det känns ju som om man har gått i skolan länge som vanligt.
Joo, det vart ju att köra dom rätta lektionerna, här så tar man inte en lugn start. Idrotten var rolig, fast jag fick mina smällar. Fick en hård boll rakt i skallen och jag har fortfarande inte fått reda på vem det var xd Sedan så vart jag "överkörd" av en matta och massa personer på mig, jag satte mig på något annorluna sätt på baken och fick asa ont i svanskotan "/ Men jag klarade mig nog fint.
Sedan så var ju språket lite annorlunde med, engelska bas har ju jag. Och det har kommit in 3 st nya så vi är fler, vilket som inte jag gillar så mke. Betyder mindre hjälp till mig och jag gillade faktiskt gruppen som jag hade innan. Det kanske ska komma in ännu flera folk -.- jippie.
Inte för att jag har något imot folket, för det har jag inte.

Jag är nog redo !

1011-01-10

Godmorogn gott folk :) Nu så är jag vaken vid den här tidpunkten, ska ju springa upp till bussen snart. Skolan startar idag igen efter två och en halv vecka ledigt. Och så har vi ju gympa på morgonen, idrott allra först efter all ledighet. Men det ska bli roligt att få träffa alla er igen <3

Igår så bloggade jag ju inte, datan var ju inte ledig en ändaset gång typ "/ Joo, förutom på morgonen innan frukosten men då hann jag ju inte med att skriva. Det var ju Robin och pappa som delada på denna plats. Jag fick göra helt anndra saker.
Som jag t.ex. så skrev jag ner alla saker som jag ska bättre på år 1011 som inte gick så bra på 2010... Ja "mål" inför 1011 ungefär, bara för att jag hade det så tråkit. Igår var det verkligen en sådan trist dag tycker jag. Satt framför tv lite, fotograferade, läste och sånt.

Joo, men ska börja klä på mig utekläderna nu så att jag hinner med :)

fan rubrik asså -.-

2011-01-08


Joo, mitt hår är väldigt skitigt där på bilderna :D Haha, jag skulle ha duschat idag men det hann jag inte med, eller hade ork till det. Men jag gör det i morgon ist, det är ingen som ser mig ändån. Förutom familjen då, men dom går ju lika skitiga dom med.

Men jaha, idag så har jag tagit det lugn. Fotat lite, kollat på bilder från somras på vännerna, sjön och lite natur.
Men nu är det läggdags för mig, vi ses imorgon :)

Fångarna på fortet ~

2011-01-08

Sitter och glor på Fångaran på fortet på tv4.. eller är det på den kanalen? Amen iaf, det började vid 8 och håller på till halv 10, så det här blir bara en liten snaddinlägg. Har inte precis någon bärbardata så jag kan sitta inne i tv-rummet och nu så är det ju bara en kort paus.
Efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, kanske gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag vet inte.
Nehe, om jag skulle återvända till tv. Jag har funderat lite, och det skulle vara lite roligt och vara med på Fångarna på fortet. Iaf några banor ser roliga och enkla som lille jag skulle klara av.
Men ska ta lite choklad nu och sätta mig framför dumburken igen :) sees!

2011-01-08


Tjoo :)
Lördag idag igen då, gud vad veckorna går nu förtiden. Skola snart igen nu ju, ska bli roligt att få träffa alla igen som man saknar. Men vet inte vad jag ska hitta på idag. Kolla på Fångarna på fortet ikväll iaf, men sedan kanske läsa ut en bok? Gå ut och fota lite var länge sedan. Eller, är det fint väder ute idag för det första? Jag har inget fönster här att kolla ut i. Men vi får se vad som tiden har och bjuda på.
Än så länge har jag bara hängt lite med Anna, pratat och vi tog en kortspeltur. Och nu så sitter jag här och lyssnar på Minnahs musik och gör annat på datan.

Det här vart ett ganska kort och ointerssant inlägg. Men det får duga :)
Förresten, har jag sagt att jag saknar sommaren 2010? ;o Har jag säkert, 100 gånger kanske. Men ingen sommar kommer att bli lik den ;(

Kom så dansar vi :D

2011-01-08

Hej igen :) Ikväll så startade Let`s dance igen. Det var väll roligt. En ny juryn ist för Maria, nya "expertdansare" och deltagare, har inte någon favvo redan precis. Det kanske bli nästa vecka man tänker på det mera. Idag så tänkte man ju mer på vilka som var med. Det var inte så många i år som jag verkligen känner igen ;o
Men jag tror nog att jag kommer följa programmet i år, det gjorde jag ju förra året och alla dom andra åren, höhö ;p
Men bagge är ju bra, Bäst! Haha, en skönhet ;D

Nehe, Anna satte på en film inne hos henne med pocorn igen. Skulle kanske gå in och se vilken film det är och sedan antagligen sitta kvar och följa, eller så går jag ner i säng. Ses, Hejdå <3! Godnatt :*

fredag redan?

2011-01-07

Igår så bloggade jag inget va? ledsen för det. Men det hände inte så mke interssant, jag var lite hängig och gick med täcket runt om mig hela dagen. Kollade på film, Pelle Svanslös igen :) Men det var för jag har inte hade sett början så jag skulle bara göra det, med sedan så vart det att se hela alltet ändån, tihi. Satt och glodde på Göta Kanel 3 för första gången med. Den gick på tv4 vid åtta.
Men igår så låg jag faktiskt inte och sov halva dagen. Tror jag.. :s Men jag gick och la mig sedan på kvällen vid 12 tiden kanske?

idiot..!

Idag därimot :) En fin morogon... -.- Men jag hade ställt klockan på 8 som vanligt men jag tänkte sova lite längre för att jag har sovit så dåligt på natten. Men det gick ju inte som jag ville med sovmorgonen, och det är inget jag tänker ta upp här.
Ätit frukost har jag heller inte gjort än, bäst nog för mig att jag gör det. Sedan så vill jag ut eller bara låsa in mig på mitt rum eller något annat som gör att jag får vara ifred. Vaknade inte på rätt sida och inte bara om det.
Dåligt humör är jag på kan jag bara säga, och inget mer.

fräscha Linnea :)

2011-01-05

Ny duschad, ny klippt i håret, filade naglar, nylackade naglar. Kan men bli frägare ;p Haha.
Så där så har jag berättat mig kväll för er. Det vart ju inte att lägga sig tidigt idag som jag hade bestämt mig. Men det var faktiskt datan och folket på den som limmade mig fast här :)

Men nu så försöker Anna att skära kola till mig, haha julkolan har vi kvar än, haha. Men det är nog bäst jag hjälper henne nu.
Hejdå <3

Varför hände det just idag?

2011-01-05

Tjoo där igen :) Nu så tänkte jag skriva lite till er. Jag vaknade idag somsagt vid halv 1-1... Vilket som jag ångrade på direkt. Men när jag kom in så satte jag mig i tv-rummet och glodde. Tog väll frukost där mellan med. Sedan under dagen så har jag spelat lite kortspel, suttit här, spelat go-cart (tvspel), kollat på gamla foton på mig och lite annat. Inte så mke alltså. Tog sen sista kladdkake biten idag som vart över från igår kväll, haha. Men det blev oxå gott med lite söta saker :D
Ikväll så ska jag duscha, bli klippt, fila naglar, lacka dom... Jaa. Blir väll en bra kväll tycker jag.

Sees :) <3

en saknad tid
Vad har hänt med mig?

2011-01-05

Hejhej! Vaknade för en stund sen. Vid halv 1 ;o Jag kan verkligen inte fatta att jag ligger kvar så länge. Liksom jag går och lägger mig inte så jätte sent om kvällaren, iaf inte igår. Och så ställer jag ju mobilen på halv 8 på morgonen. Men det hjälper ju inte ett piss.
Jag vill verkligen inte ligga kvar i min säng, jag vill gå upp vid 9 eller nått. Men det är kroppen som vägrar att gå upp, för den tycker att min säng är så skön och man åker ner i madrassen. Jag ska skaffa en hård säng -.-
Men jag har bestämt mig: Idag så ska jag gå och lägga mig mellan 8-halv10 och så ställer jag mobilen på halv 8 imorgon och den ska ringa upp var femte minut.
Så sträng ska jag vara mot min kropp idag. Så jag får bara vara uppe 7-9 timmar idag alltså, men så blir det när man sover bort hela dagen. Punk och ett stort SLUT !

Nu är jag arg D: haha, neej bara skoja litegranna i inlägget. Men jag är sur på min kropp och jag ska göra så som jag har skrivit ;p
Haha hejdå :)

Godnatt :*

2011-01-04 kl. 23:35
Ses imorgon <3!

Kvällen idag :)

2011-01-04

Har precis bakat klart en kladdkaka till familjen. Det ska bli gott att smaska senare ikväll med glass. Och det gick ju super att baka den. Jag frågade först pappa om han var sugen så att det inte bara var jag, han svarade typ att jag kunde göra halva receptet bara då, alltså en liten kladdkaka. Så jag började göra en då. Sedan så skulle jag fråga mamma om en bra form till en liten kladdkaka (hon hade precis kommit hem från jobbet) och då så frågade hon vf jag hade gjort en liten, för vi är ju 5 st hemma ikväll för att Robin och Jonny hade kommit hem. Så när smeten och allt var klart, bara att den skulle in ugnen. Så var jag tvungen att bära fram alla ingredienser igen och hälla i hälften som var kvar i smeten.
Men nu så står den i ugnen och är snart färdig :) Haha, vid ungefär 11-halv 12 så sitter man och käkar kladdkaka :D Vet inte var jag fick iden att baka just nu, men jag kände väll att det var länge sedan.

Nu har jag missar något.. eller?

2011-01-04

Förstår ni hur mke jag saknar sommaren 2010? Den var den bästa på länge, det var inte en sån stilla och lugn sommar som man latar sig på. Utan det var liv och skratt, sorg o glädje, jag fick mke nya vänner, och förlorade en hel del. Men det är så livet ska se ut, det var en helt underbar lång sommar <3 Vill ha tillbaka !

Tjena ! Sitter här och skulle precis gå ifrån ungefär. Men jag tänkte bara skriva lite snabbt till er. Robin skulle ha datan nu, han och pappa började ju prata om skrivan till datorn.
Men idag så har jag varit på upp-och-ner humör. En sekunden så är jag surig och trött. Men andra är jag pigg och glad. Men det har funkat rätts så bra ändån, jag har spelat lite Green Day igen, läst hälge, suttit här.
Men ah, ses :)

Min natt som jag skulle berätta om ;D

Natten till d. 3 jan

Jag satt och glodde på film tillsammans med mamma och Anna på kvällen innan sängen ropade. Filmen var ganska bra faktiskt :) Men den var slut tio över 11 ungefär, och så borstade jag mina tänder och lite så. Sedan när jag låg i min säng så kunde jag inte somna, hade rätts så svårt för det. Men jag fick ett halvtblun innan en klocka börjar tjuta i vardagsrummet där mamma var fortfarande. Och klockan var runt kvart över 12 eller nått? Och det tog ju ett tag innan den stängde av sig för det gick ju inte så bra för mamma.
Men jag gick upp till henne och frågade vad det var och sedan så gick jag mot köket och tog ett glas vatten. Gick mot mitt rum igen. Tände taklampan (vf jag nu gjorde det) och så såg jag att det var rörigt och så tänkte jag ju att vi skulle få gäster idag, så jag började dunsa och låta i mitt rum. För jag skulle städa helt plöstligt mitt i natten ;o Och flyttade på möbler och allt gjorde jag. Vad hade jag i skallen då egentligen? och stackars dom som skulle sova eller försökte, för jag lät verkligen. 

Sen så låg jag i min säng igen vid kvart i 1 på natten eller nått, och så somnade jag på studs :) Haha

2011-01-03 fortfarande

Sådär, då så har det gått en dag med dom där små busfröna. Det har varit jättekul att få se dom igen. Vi lekte och härdje mke. Den minsa ungen hade ju vattenkoppor, Noah. Men det kan man ju bara ha en gång i livet och det brukar man ha som liten. Men jag, därimot har inte haft det någon gång i mitt liv ;o Så jag kan ha blivit smittad och fått vattenkoppor nu :s Fast det brukar man märka runt två veckor efter smittingen. Men gud, föreldrar som har barn på dagiset brukar säga "" åh nej, min 2-åring flicka har vattenkoppor". Ska då min mamma säga då "Oj, min nästan 14-åring har fått vattenkoppor"  -.-
Jätte kul, men det är bättre att få den nu innan jag bli ännu äldre. Ju gamlare mer blir ju dessu värre det blir med vattenkoppar... blää.

Men nu är det mat här hemma, och jag är jätte hungrig. Så sees :)

därför så kan jag inte blogga nu.

2011-01-03

Tja där! Idag då kommer min kusin med hennes barn och man från Stockholm. Det kommer att bli kul och träffa dom igen, det var ett tag senast. Men iaf så är dom inte här hela dagen, jag skulle gissa mig på att dom stannar till eftermiddag, eller oj... heter det så? men runt  två tre tiden kanske... Så får se om jag hinner och har ork med att blogga då.
Men annars så är det bra idag, sedan så måste jag bara berätta för er om min natt ;o Men det hinner jag inte nu.. Dom kan komma vilken sekund som helst.

Jag kanske är liten, men jag är tuff!

2011-01-02

Hallå där igen :) Hur är det med er?
Jag tycker att jag är rätt så dålig när det gäller bloggen. Oftas så bloggar jag bara på kvällen och berättar om mina dagar som det inte händer så mke i, och så blir det ju bara det inlägget om dagen. Ne, jag ska bli bättre, jag lovar!

Men idag... så vet jag typ inte vad jag har gjort ;o Men antagligen ingeting då. Men det är ju okej att bara slappa lite med. Ta det lugnt när det är lov och man vet att man inte har någoting att plugga på.
jaa, och allt är bra med mig, har haft lite ont i huvvet och magen idag. Det kommer jag iaf ihåg ;) Just nu så sitter jag här och lyssnar lite på Idol Minnahs låtar, och sjunger med av det jag kan av texten.

Bara för er skull och skratta lite här så kan jag ju säga en gåta till er :D

Varför är Linnea Zeijlon så mke bättre än dig?
Svar: För att hon är bättre än bäst!!!

Jag tycker om den gåtan faktiskt :) Jag kom på den förut när jag satt och pratade lite med Anna, vet inte vf men det kom bara ut ur min mun.


kameran ~

2011-01-02

Tjoo :) Jag vill bara prata lite om kameran, egentligen kanske inte något som intersserar er? Men jag kan eller får använda min kodak ;( För det första så har jag inget redigt minneskort till den. För man fick ju inte med ett spe. till kodat med i paketet -.- Och så strular det lite med datan. Ändas sen kodaken kom in i min värld så kan jag inte lägga upp bilder till datan. Så jag får lägga undan den kameran en stund tills vi köper ett ridigt stort minne till den. Men bara för det så betyder det inte att bloggen ska bli tråkig utan bilder?... 

.. utan jag har ju fortfarande min lille gröna kamera :D Jag sa ju att det var bättre att behålle den själv. Så varje ny bild som ni ser från mig är tagen med den gröna. Från och med nu idag tills jag säger till att jag kan använda min nyaste kamera igen.
Men faktiskt så tar ju den lilla kameran skapligt bra bilder ju, tycker jag iaf. Så det kommer nog gå bra, jag har ju bara haft den i två år och blivit stolt över korten som den tar (:

Och så nu vet så kan jag igen lägga upp bilder till datan från kameran.


Lördaaag

2010-01-01

Hejsan där  (: Igår så kom jag i sängen rätts så sent. Så jag sov till halv ett på förmiddagen idag. Så jag har inte varit uppe så länge, och då har det ju inte hänt så mke.
Igår på dagen så städade jag, på nyår ;o Men det såg så förjävligt där inne på mitt rum. Jag städade bort alla saker som inte var på sin plats, dammade hela rummet, damsög, satt upp nya gardiner men jag glömde ju att stryka dom. Så det blir min dag idag lite. Sedan så bytte jag påslakan oxå. Det var alldelaes nytt från paket. Så det var ju tvungen att tvätta med, så det blir mammas uppgift idag :D haha.

Sedan vid fyra tiden halv fem så åkte pappa, mamma, Anna och jag in till mormor och morfar då. Vart middag vid fem. Nyårsbord blev det, det är likadant som julbort ungefär. Sedan så åkte Anna till hjorted för att fira med några vänner där så jag vart ensamna barnet hela kvällen. Men det gjorde ju inte så mke.

Men ah, annars så är det bra med mig. Och idag tar jag det nog lugnt. Ta fram godis, bädda ner mig i sängen och kolla film skulle inte sitta fel just nu. Ses där (:

1 Januari 2011


Jahopp, då så var det nya året inkommen med fyferkerier och fest (: Själv så var jag hos mormor och morfar och firade 2011 välkomen till jorden, tillsammans med mamma och pappa oxå. Det går väll lika bra med att fira lite med vuxna än att gå ensamen med andra ungdomer på stan och dricker. Och så vet dom inte äns vad dom håller på med. Nee, jag förstår mig inte på folk som ska bli fulla hela tiden. Men det var bättre att var hos dom med lite firande än inget alls, för vi hann inte att planera innan dagen var här om man säger så. Men det var väll trevligt ändån. Försökte fotografera lite på raketerna från balkomen, vart inte dom bästa precis man det duger tycker jag. Och  så hade jag ju den lilla kameran och tog med (:


Nee, jag är väldig slut nu i min kropp så jag går och bäddar mig. Godantt ;*