1h och 30 min kvar av dagen

2011-07-31

Nu så känner jag av vovven. Nu sent på kvällen då hon har varit hemma länge. Jag som hade hoppas på att min allergi höll på att bli bra och att jag tålde den lilla sötnosen. Men icke sa nicke. Men det är inte så farligt, det kliar inte så mke i ögonen som det brukar göra iallafall.

Tänkte om jag skulle göra Anna lite sällskap nu. Och sedan kanske sätta på en film. Just nu så sitter jag här. Händer ingenting någonstans. Har lite bra musik på sådär. Får roa mig lite iallafall.

Golden

2011-07-31

Golden

Vet inte om rasen heter något mer, jag vet bara att det är en golden. Det är den här hunden som vi har haft hemma precis. Det var första gången vi hade den lilla sötnosen hemma och var hundvakt åt henne. Det är då mammas kompis hund - Marie är hennes namn. Det finns även en till ägare till hunden. Shellby heter den här hunden. Vet inte om det är rättstavad på dens namn, men det uttalas så iallafall. Och det är Shellby som är med på bild. Tog den idag när hon lekte med mig och Anna. Shellby älskar att vara ute, och vill knappt komma in. Gillar att leka med bollar och gosedjur. Har blivit en favorti hos henne med, eftersom jag lekte så mke med henne idag.

irish softcoated wheaten terrier

2011-07-31

Eftersom vi har varit hundvakt åt två olika hundar på sistone. Med lite lika namn, som jag tycker iallafall. Så tänkte jag berätta lite nogrannare för er. Så att ni inte rör ihop det så mke. Eller så att jag inte rör ihop det så mke för er. Hihih.


Irish softcoated wheaten terrier

Det är den hunden vi är mest hundvakt för. Och som kommer till oss imorgon och stannar i tre dagar. Det är Carola med familj´s hund. Som kallas då för Chivas. Bara att deras hund är med korthårig än den hunden som är på bild. Alltså så är det inte Chivas som är på bild. Den är busig och gillar fönster, fötter och öron. Jag har även blivit en favorit hos honom, eftersom förra gången vi sågs fick jag massvis av pussar i ansiktet, hihi.

lyssnar på Robins trummande

2011-07-31

Nu har både vovven och Liselott med hennes familj åkt hem. Vi fick vara hundvakt åt mammas kompis hund idag också. Jag vet vad hunden heter, men inte hur det stavas. Men typ ******* uttalas det iallafall. Hon kom till oss lite innan Liselott kom. Som kom runt två tiden. Har iallafall haft jätte kul med både hunden och de små barnen. Men nu åker Stockholmarna hem imorgon. Kommer sakna de lite faktiskt. Det blir nog ett bra tag tills vi får de dom igen.

Imorgon så kommer lille vovven Chivas hem till oss klockan åtta på morgon. Jag vet att det kanske blir lite rörigt med alla hundrar här. Men iallafall så ska Carolas familj bort i tre dagar, så då får han vara hos oss. Och han ska nog trivas, det ser jag till, hihih. Men det blir väll bara uppstigning imorgon då.

har ingen bra rubrik

2011-07-31

Då har lille vovven Chivas varit här på besök. De åkte precis nu. Är inte länge sen jag var nyvaken heller. Kom upp rätt så sent. Idag så kanske det blir att träffa Knott, Love och Noah. Jag tror att mamma har fått tag på dom. Eller jag vet faktiskt inte. Men hon sa något om dom förut tror jag, men jag lyssnade inte precis. Har kommit på att det kanske är smart? haha.

Liselott med familj kommer 14.00 ropar mamma nu. Så nu vet jag det. Då ska jag bara säda lite i huset och så innan de kommer.

o´boy beroende?..

2011-07-30

Är verkligen inte på någon blogghumör idag känner jag. Sitter just nu här med min musik på. Samtidigt då jag hör ljudet av tv i tv- rummet där Anna sitter, och gnisselhjulet hos Bella. Annars så är det tyst och lugnti lilla villan. Det är faktiskt rätts så skönt att vara ensamen hemma. Om man räknar bort Anna då, haha. En bror som är med sina kompisar och sina föreldrar som är någon annanstans i världen.

Har suttit och glott på någon film hela kvällen. Har ingenaning vad det är för film eller vad den heter. Men bra är den iallafall. Sitter ännu en gång med ett glas o´boy i handen. Väldigt gott gott. Nu till kvällen.

Eva&Adam

2011-07-30

Bara för att jag och Anna är ensamna hemma, och är grymt uttråkade. Så ska vi sätt oss och glo på Eva & Adam nu tsm. Haha, kanske inte den bästa filmen jag vet. Men det fördröjer min tid. Blir så less på det här vädret. Inte alls kul. Den tar verkligen på mitt humör.

            

Dagens låt


Bara jag som går runt överallt och sjunger den? haha. Den låten fasnar seriöst i hjärnan.

morgonens inlägg

2011-07-30

Godmorgon på er allihoppa. Drar ett inlägg nu innan jag ska gå och äta min frukost. Mera regn var det idag ja. Hurra för det. Jag undrar verkligen vart det soliga och härliga sommarvädret är. Jag ör verkligen inte nöjd med vädret som har varit i hela sommaren. Sitter iallafall här uppe i huset helt ensam, vart är alla?

Jag vill träffa Liselott med familj också innan hon åker hem till Stockholm igen. Om det blir idag eller imorgon vet jag inte. Eller jag vet ju inte ens om de ha tid att träffa, hihi. Men det skulle vara kul och se dom igen.

Det glittrar

2011-07-29

Sysselsatte mig själv lite förut idag p.g.a det tråkiga vädret. Har målat naglarna och plockat ordning på mitt rum lite. Det vart inte så jätte bra med naglarna. Jag drog bara på med något glitternagellack som jag hittade.

Sen så åkte jag in till stan med syster och pappsen. Kollade läget bara om det hände något spännande. Det hände ju ingenting i Västervik. Det var verkligen tråkigt. Tog ett stopp vid Åhmans och fikade lite. Om man nu kan kalla det för fika. Drog hem och nu så sitter vi och glor på någon gammal film.

hjärnsläpp i ett halvår..

2011-07-29

Ända sen sommarlovet började, så har jag inte haft rätt någongång om vilken dag det är. Som idag tillexempel, är det fredag eller lördag? Jag har visst verkligen ett redigt sommarlov. Så här glömsk har jag nog aldrig varit.

Har iallafall svarat på frågestunden nu, som en del har sett säkert. Hade glömt bort den helt och hållet om jag ska vara ärlig. Det hade nog ni också gjort lite halft tror jag, haha. Så jag har suttit här en stund. Ska snart gå här ifrån och hitta på någoting.

Och nu segar datan lite, så kan inte lägga upp någon bild eller fortsätta inlägget...

Svaren på frågestunden

Postad av: M e l i n d a
1: varför började du blogga?
2: Varför började du blogg?
3: Favoritfärg?
Svar:
1. För att en stor del av mina vänner tyckte att det skulle passa mig att blogga. Så jag testade och så verkade det lite interssant.
2. Det är nog lila.

Postad av: Anonym
* va har du för kamera?
* hur länge har du bloggat?
* varfö e din blogg så bra?
Svar:
1. Jag har en kodak.
2. Från September 2010. Alltså i 11 månader nu.
3. Haha, har ingenaning. Men tack så mke.

Postad av: Amanda
Hur mår du idag?!
Favorit färg?!
Favorit artist?!
Vad ska du göra sedan?!
Favorit mat?!

kram!! :)
Svar:
1. Jag mår alldeles utmärkt.
2. Det är lila.
3. Jag har faktiskt ingen favorit precis. Men jag gillar Ulrik Munther, Minnah Karlsson och Green day. Det är bra musik.
4. Sedan ska jag nog börja rensa lite och städa mitt rum.
5. Det blir nog kyckling.

Postad av: Viktoria :)
Hur många besökare har du ber dag? :)
Svar:
Det beror på hur mke jag bloggar. Men mellan 20-40.

Postad av: Tom
Vad är det du tycker är mest töntigt med dig själv? :D
Svar:
Det är nog att jag är rädd för damsugare, fönster och bilar mest.

Postad av: Moa
Är du pälsallergier? =)
Svar:
Ja det är jag. Och det är inte det roligaste jag är med om.

Postad av: Elaine♥
favoritfilm´?
Svar:
Det är nog Remember Me och Dear John.

Postad av: Moa
Hur började du blogga? :)
Svar:
Hur jag började? ja, jag bara började för att mina vänner ville det.

Postad av: Sarah
Varför började du blogga?
Hur många läsare hat du?`
Svar:
1. För att mina vänner ville det, och så tyckte jag att det verkade lite roligt.
2. Mellan 20-40 per dag. Beror på hur mke jag bloggar också.

Postad av: Kristina
Hejhej. Ville bara fråga
hur du kan vara så söt och
är det många som läser din blogg? :)
Svar:
1. Själv så tycker jag att jag inte är det, men tack så mke.
2. Nae inte så värst många egentligen.

Postad av: Emil
Fotar du ofta, om inte så kan du väl göra det.
Du tar fina bilder! :D
Svar:
Ja, ibland gör jag det. Har inte blivit av så mke på senaste tiden. Eftersom min kamera dampar lite. Och tack så mke.

Postad av: Emilia
Hur länge har du bloggat?
Svar:
Jag har bloggat sedan September 2010. Alltså i 11 månader.

Postad av: Anonym
Hva synes du om Norge?
(Vad tycker du om Norge?)
Svar:
Känner ingen i Norge och har aldrig varit där. Men det verkar som ett fredligt land (Om man inte tänker på det som precis har hänti Oslo). Och det är säker fint där. Det är ju vårt grannland med så.

Postad av: Ellen
har du något intresse?
gillar du att resa?
Svar:
1. Ja, jag gillar att hitta på saker med mina vänner och familj. Och så älskar jag ju att fotografera.
2. Ohja, det är härligt.

Postad av: Matilda
gör du dina header själv? :)
Svar:
Ja, det gör jag faktiskt.

Postad av: Viktoria :)
Jag såg att du hade fått hm-katalogen, tyckte du om den? Vad tyckte du var fint? o vad ska du köpa? Du kan ha denna fråga på frågestunden om du vill :)
Svar:
1. Jag tyckte om den. Fast vår- katalogen var mer fina kläder i.
2. Jag hittade något linne o jacka som var fint.
3. Jag har tänkt på att köpa den jackan som jag kan använda till våren och hösten.

Postad av: Adam
När du skriver "mke" menar du då förkortningen till mycket? :P
Svar:
Haha ja. Egentligen så är ju förkortningen mkt. Men det är jag som är en typiskt smålänning och skriver mke istället.

Postad av: Felicia
Om du skulle beskriva dig med tre ord vad skulle de va för ord då?!! XD
Svar:
Jag vet inte redigt. Ungefär glad, snål och kaxig. Fast jag är ju förstås snäll!

Postad av: Ida
hej! ♥ här kommer många frågor! ;)
1.hur länge har du haft din blogg?
2.hur många nagellack har du?
3.vilka är dina bästa vänner?
4.cola eller fanta?
5.vad gillar du för godis?
6.vad är det roligste du har gjort nu i sommar?
7.lockigt eller platt?
8.vilken är din favoritfärg?
9.kan inte du göra ett video inlägg om nånting?
10.liseberg eller gröna lund?
11.favorit mat?
12.om fick välja vart skulle du helst vilja åka?
13.vad gör du innan du lägger dig?
14.vem var du senast tillsammans med?
15.tv eller data?
16.var gör du dina headrar?
17.vem är din förebild?
18.favoritlåt?
19.vilka bloggar läser du?
20.vad tycker du om mig?
21.svart eller vitt?
22.gillar du justin bieber?
23.puss eller kram?
24.gillar du nån?
25.var åkte du på semester förra sommaren?
26.ute eller inne?
27.vad har du för musik smak?
28.vilken är din favorit affär?
29.hur många väskor har du?
30.ska du ha smink när du börjar i 6:an?
31. vad tycker du om min blogg?
32.favorit film?
33.favorit sport?
34.gillar du ditt utseende?
35.Om du fick ta med dej 5 personer till en öde ö, vilka skulle det ha varit?
36.favorit blogg?
37.pool eller hav?
38.hur många mascaror har du?
39.popcorn eller chips?
40. hur vill du att din kille ska va?
Svar:
1. Jag har haft den sedan september 2010, alltså i 11 månader nu.
2. Mellan 14-16 st.
3. Jag har inte precis några bästa vänner. Men mina närmaste är Emelie, Moa, Linnea och Maria.
4. Fanta helst.
5. Choklad är favoriten.
6. Oj, svår fråga. Men det är väll alla påhitt med vänner oh familj.
7. Beror på hur ens hår ser ut. Men själv har jag ju platt.
8. Det är nog lila.
9. Jo visst. Om mina läsare vill det så.
10. Liseberg för min del.
11. Kyckling.
12. Utomlands så är det nog Grekland, Afrika och Hawaii mest. Men om du tänker bara i Svergie, så har jag ingen aning.
13. Antagligen läser eller lyssna på musik.
14. Om du menare som pojkvän, så vill jag inte säga.
15. Data.
16. På massa olika sidor.
17. Jag har ingenaning faktiskt.
18. Wonderwall & Sticks and stones - Ulrik Munther. American Idiot - Green day.
19. Om jag ska vara helt ärlig, så förjer jag knappt ingen. Men jag kollar in hos mina vänner då och då om dagen.
20. Eftersom jag inte har någon aning om vem du är, så kan jag inte svara på frågan. Men om man lär känna dig så är du nog snäll.
21. Vitt.
22. Nej, verkligen inte.
23. Båda!
24. Ja, det gör jag.
25. Till göteborg och några andra små resor.
26. Beror på, men ute på sommrarna.
27. Svår fråga. Ungdomlig musik som ungdomar? haha.
28. gina tricot, cubus och halft H&M.
29. Runt 5 kanske.
30. ehm, jag börjar åttan nu och jag använder redan smink.
31. Ingenaing, eftersom du hoppade upp så plösligt.
32. Remember Me och Dear John.
33. badminton är kul.
34. Halft kanske, inte precis.
35. Emelie, Vendela, Linnea och en hemlig. Den femte vet jag inte.
36. Har ingen favorit precis. Men Emilias är en rolig blogg.
37. Blir nog pool isåfall.
38. Två tror jag.
39. Chips.
40. Söt, mjuk&go, omtänksam, snäll. Det är nog det viktigaste för mig tror jag.

Postad av: Erik du vet XD
vad är ditt fullständiga namn och vad kallas du för mest och vad vill du bli kallad för? XD
Svar:
1. Det är Astrid Linnea Susanne Zeijlon.
2. Det är nog Zeijlon och fjortis.
3. Zeijlon, Z och Linnea.  

Postad av: Simon
för det första hur fan kan du va så smal!! för det andra hur mycket väger du inte du borde typ vara efter med vikten med din längd och ålder eller!??? :O
Svar:
1. Jag har ingenaning. För jag har inte försökt att gå ner i vikt, jag föddes så här.
2. Jag har ingenaning om hur mke jag väger.
3. Jo, det är jag faktiskt lite.

Postad av: Sofia
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Svar:
Jag har faktikst ingenaning om det.

Tack för alla frågor och jag hoppas att ni är nöjda med era svar. Annars så får ni väll fråga igen.

regn o regn

2011-07-29

Sitter här hemma ensamen med Anna i det här regnet. Sitter och har lite mysigt med mig själv här vid datan. Musik, ett glas o´boy och sen en chokladboll.

Vad ska man hitta på idag i det här vädret. Man kan ju knappas hitta på något som är utomhus. Man får hoppas att vädret går uppåt lite senare på dagen.


kväller

2011-07-28

Ska baka nu med Anna. Chokladbollar, och sedan kanske glo på en film tsm med henne. Det var ett jävla bra tag sen nu när jag såg på film. Tror faktiskt att Anna hinner klart met bakningen tills jag är klar här. För jag måste göra en till sak till innan jag kan gå här ifrån. Min uppgift blir väll att rulla bollarna i bakningen sen, hihi.

har inga bilder...

2011-07-28

Dax för ett inlägg till nu? Åkte hem från Emelie rätts så tidigt idag. Runt fyra-fem där någonstans. Bara för att hon var tvungen och ta hand om den där hästen. Hon ska tävla i morgon. Hoppas hon lyckas bra iallafall. Hennes tävlingar intersserar inte mig så mke. Me ndet var iallafall roligt att hon hittade en ledig dag för mig.

Resten av kvällen har jag bara slappat och varit lat. Tagit det lugnt och så. Har inte kommit så långt med den där städningen som jag pratade om. Så jag tänkte att jag kunde sitta här ett tag, och sedan ta i tag inne hos mig.

drar till Emelie nu


STRESSAD

2011-07-28

Är sjuk stressad. Försov mig ju idag. Just idag. Bara för att mobilen inte ringde. Sitter här och försöker få ner min frukost. Jag ska ju vara hos Emelie typ, nu? Och jag måste hinna duscha med. Gjorde ju inte det igår. Hade annat att tänka på och så kanske vi inte ens hade varmvatten då. Det har vi säker inte nu heller. Men jag hoppas att Emelie tål och vänta lite. För det tar ju en stund till blackstad med. Och jag trodde ju att pappa skulle tjusta mig. Och han hittar ju till alla ställen i Sverige typ, men har jobbar tydligen. Så mamma ska tjusta mig till Grönhult. Hon säger att han iallafall hittar till Blackstad, men sen vet inte jag vart man ska för att komma till grönhult? 

Snart så är min andra macka uppäten. Då är det bara att kuta till duschen, skynda skynda skynda.

Godnatt på er!

2011-07-27

hm, går nog och lägger mig. Det är väll det bästa. Orkar inte sittta upp längre, för isåfall så ligger väll mig huvve i tangentbordet snarast. Hoppas att jag hinner med med ett litet inlägg imorgonbitti.

23:15

2011-07-27

tänkte om jag skulle leta efter min säng nu. Ska upp imorgon. Ta en skön morgondusch och sedan dra till Emelie. Så kanske inte blir så mke mer bloggande imorgon. Får se iallafall. Om jag kommer hem skapligt så måste jag städa undan på mitt golv i mitt rum. En stor klädhög och lite sågspån utspridd sendan dagens städning hos Bella. Annars om jag kommer hem på kvällen, så är jag nog för lat för det. Är nästan hundra på det. För jag känner väll mig själv, haha.

Hm, inte så mke mera att säga.

kom hem tomhänt

2011-07-27

Var en timme nu sen jag kom hem från Linköping. Dagen har varit helt okej där borta. Det dåliga var att det var ett för fint väder. Det är ju det här vädret vi har väntat på? och då ska jag sitta i bild och gå inne i affärer. Hm, inte så okej för mig. Köpte ingenting heller. Konstigt för min del. Brukar alltid köpa något iallafall. Men inte idag tydligen.

Imorgon blir det att dra sig till blackstad dyngböl. Och träffa Emelie lite då.

ICA låten ♥


hihi, för gullig!

mitt hjärta brinner för dig

2011-07-26

Ska försöka att blogga nu, även att Anna sitter och glor på. Gillar inte precis när folk läser det jag skriver i inlägget när jag bloggar. Har faktiskt ingenaning om varför, haha.

Kanske blir det sista inlägget för ikväll? tog min kvällsmat för en stund sedan. Ska se nu efter det här inlägget om det finns någon bra film på tv. Ska väll snart gå och lägga mig också, antar jag. Ska upp imorgon, det blir att dra sig till Linköping. Hör att Bella är uppe också. Så det blir att somna till ett gnisslande högljud hjul och gnagnade galler. Fast är ju förstås van vid det. Så det blir nog inte så större fel. 

Har inte haft några roliga bilder i inläggen på sistonen. Det är nog dax att ta en runda med kameran tror jag. Här kommer det bara någon bild.
 

fem styckna in mot stan

2011-07-26

Jag, Anna, Robin, Johanna och mamma åkte in till stan förut runt 6 tiden kanske. Och tog en glass tillsammans. Det var lite folk ute ändå på staden. Kom hem för en stund sedan. Och nu så kolalar vi om det finns något bra på tv. Hittar inget som lockar mig precis.

Imorgon så pratar vi om att åkte utåt mot Linköping, Kalmar, Vimmerby eller något liknande. Det blir nog mot Linköping i såfall. Får se om man hittar något i den staden. Känner inte så mke av shoppningkänslan.

Dagens sötis


Ekorrar är faktiskt ett smart och smidigt djur. Jag har hittat bevis på det t.o.m. Gulligt att de har lärt ekorren allt det. Jag kan faktiskt berätta att en i min släkt. Har gjort en ekorre helt tam. De matade den lilla damem och hon bodde hos dom. Helt sött, men tyvärr så är den ekorren uppe i himlen nu. Alla måste ha sitt slut och bli gammla.


Så den här lilla ekorren får bli Dagens sötis här på mig blogg.

kanske dra mot Västervik?

2011-07-26

Känner av att jag har varit dålig på att blogga idag. Det var ju lite mindre bra. Just nu så åt vi middag för en stund sedan. Och nu sitter jag, Anna och mamma och funderar på vad vi ska hitta på under kvällen. Det går inte så jätte bra för oss. Men vi tänkte att vi kunde åka ut till Liselott och barnen. Skulle vara skoj och träffa dom igen. Tror att mamma är påväg att ringa nu.


Spegel

2011-07-26

Anna kom på rubriken.. Om ni undrar alltså.

Är här hemma i huset och är ensamen med mina syskon. Sitter och snacka med syster lite om inbrott, jobb och vuxenvärlden och så, haha. Töntigt samtal för min del.

Vet inte redigt vad man ska hitta på. Eftersom jag inte har någon tjust till någonstans. Om mamma kunde komma hem så kanske vi kunde hitta på något. 

Haha, jag och Anna sitter och försöker hitta på något helt nytt bakrecept. Haha, undrar om vi lyckas? xd Har inte ni något gott recept. Ni får gärna komma med tips och idèer med era favotirer. Kontakte mig isåfall :) 

hundvakt !

2011-07-26

När jag öppnade min dörr från mitt rum helt nyvaken i morse, så såg jag en hund kom och sprang rakt mot mig och hoppade upp på mig. Det fick mig att vakna allt. Är hundvakt åt Chivas. Ska bli kul och ha en liten hund här hemma. Just nu så är han ute och går promenad med mamma. Så jag passade på att hinna med att äta frukost och sitta här lite. Vet inte hur länge vi ska vara hundvakt. Får se iallafall.

Inte Chivas på bild. Men det är iallafall den hundrasen - irish softcoated wheaten terrier. Bara att deras hund är lite mer korthårig.

Rolig start på dagen får man iallafall! :) vad har ni för er annars då?

kvällens inlägg

2011-07-25

Ska snart gå och lägga mig faktiskt. En hund kommer hem hit imorgonbitti. Så då blir det och sitta hundvakt. Blir nog kul. Ska bara slänga i mig ne tekaka och ett glas o´boy innan jag hoppar i säng.
Hoppas att ni alla har haft en rolig kväll? Min blev iallafall helt okeja i norrhult. God fika och mysigt vid ljusen. Men vi hörs imorgon, godnatt på er! :)

bara något

2011-07-25

Drar till Norrhult nu. Anna och mamma sitter i bilen och väntar på mig, hihi. Hejdå! :)

en obehaglig känsla

2011-07-15

Ska snart gå och hjälpa till med maten tänkte jag. Blir lite kyckling, ska bli gött. Sedan så ska vi åka ut till Norrhult hade vi tänkt och hälsa på lite kanske. Så att vi hittar på något. Och så är det så mysigt där ute. 
Känner lite sjuka i mig. Vill verkligen inte bli sjuk. Kan man ens bli sjuk på sommaren? haha. Jag har aldrig varit med om det iallafall. Ni kanske tycker att jag är lite töntig och trög nu. Men jag säger bara min sanning.


Haha, bara någon bild från där ute ! 

lite om frågestunden

2011-07-15

Ja, då har man kommit ut ur drömmarnas värld och är tillbaka här istället. Ska snart äta frukost. Jag fasnade här vid bloggen lite bara. Försöker svara på kommentarer och så.
 
Föresten så har jag tanken med att avsluta frågestunden ikväll kanske. Så pass på nu under dagen att fråga med massor av frågor. Om ni hittar till inlägget. Det är långt ner kan jag säga. Ett tips för er som vill vara med i frågestunden och fråga, ni behöver inte fråga så mke mer om när jag började blogga, hur många läsare jag harvaför jag började blogga och sånt. Jag har redan fått så många av de frågorna ;) så ställ någon annan rolig fråga tack, hihi.

Ha det bra så länge! 

Ännu en gång - Detta fält måste fyllas i

2011-07-24

Ja, då sitter jag här igen då. Har ingenting att skriva egentligen. Är hur trött som helts. Har varit det stort sätt hela dagen. Fast dagen har ju varit rolig ändå. Roligt att komma ut lite och träffa folk.

Frågestunden finns där nere någonstans, ska nog avsluta den snart. Så pass på!

Ska förresten vara hundvakt för Chivas en heldag på tisdag. Ska bli kul och lära känna honom lite mer också. Han ville inte leka med mig så jätte mke idag. Jag tålde honom galant idag. Det kliade inte en smula i mina ögon, och näsan lekte inte med mig heller. Helt superskönt är det för mig.

Har en känsla inom mig, som jag aldrig har känt förut

2011-07-24

Har ätit upp min middag nu då. Så nu är det bara att sitta och vänta tills gästen kommer. Bakade kladdkaka förut. Så att vi har någonting att bjuda på iallafall. Har inte så mke kaker hemma just nu.

Jag mår fruktansvärt illa just nu. Jag vet inte varför. Får ont i magen oftare nu för tiden, oftas efter när jag har ätit. Hm, bara att jag inte håller på att bli laktos eller något liknande. För då orkar jag inte med mig själv, haha.


en fin sommardag

2011-07-24

Har kommit hem nu från en fika i Tofvehult med mamma, pappa och farmor. Skulle egentligen åkt till Hjorted och fikat. Men vi tyckte att det var mysigare i Tofvehult. Vi bjöd farmor för att hon har varit snäll och lånat ut hennes bil åt oss. När våran har varit trasig nu.

Just nu så ska jag påbörja med en städning i huset. Fast, det är nog bäst att jag håller mig undan för damsugaren. Delvis för att jag är rädd för den, och så har jag haft sönder våran två gånger på en kort tid. Ska hjälpa med maten och sedan baka lite. Ska få främmande av Carola ikväll tsm med hennes lille vovve.


Våra hjärtan till Norge

2011-07-24

Jag har hört om de otäcka i Norge som det flesta i Svergie också har gjort. Helt ofattbart att det hände just i ett sådant fredligt land som Norge. Och att spränningen vart mitt i Oslo med. Visst så kände jag ju ingen i norge precis, men jag lider med er. Men det är ju faktiskt vårt grannland också. Tänk så många oskyldiga personer det är i himlen nu, eller är fruktansvärda skadade. Jag hoppas tills framtiden, att det inte finns sånna här idioter på jorden.

               

när man förlorar, så vinner en annan

2011-07-24

Godmorgon till er som är uppe och läser min blogg nu. Är ni vakna där hemma eller. Själv så vaknade jag för drygt en timme sen. Ska duscha nu, duschen står där i väntan på mig. Ska snart dra ner till gunnebo och sedan till hjorted. Får se om man träffar på någon rolig.

Är på ett ovanligt bra humör. Känns det som iallafall. Vaknade på rätt sida idag tydligen. Hur är det med svenska folket då? Glöm INTE frågestunden där nere någonstans. Du får fråga precis vad du vill. Och jag svarar med sanning på allt.

kan man ha tråkigare än mig?..

2011-07-23

Pappa spelar musik i tv- rummet så att jag knappt hör min musik här. Kollade iallafall lite på Sommarkrysset förut. Inget bra för min del iallafall. Var inga bra artister. Daniel Karlsson var ju med, tror jag ska spy på honom. Har nog inte hört någon med så dålig röst och låt. Usch, man skäms ju bara att veta namnet på honom. Han och hans sämsta låt Oh my gud. Ni kan ju lyssna själva -.- och bara se dansen också? ;o

lite mer MMM i livet

2011-07-23

Nu är jag här igen. Har inte hitta på så mke under dagen. Just nu så sitter jag och läser olika tidingar och smaskar på choklad. Pappa köpte en liten chokladkaka till mig, även att jag nästan inte bad om det.Funderar på om jag ska köra en omgång med Dagens blogg. Så jag frågar er vad ni tycker, om jag ska har det eller inte. För det är ju ingen mening om jag kör med det om ingen vill vara med. Eller hur? Men bara lämna en kommentar med ett ja eller nej på vilken du nu tycker, efter när du har läst klart inlägget. Tack! :)

Glöm inte frågestunden som är en bit neråt!

take a chance, to do exactly what you want

2011-07-23

Har städat en hel del i vårt lilla hus nu då. Känner lite hunger i min mage. Och det är nog en tid till maten. Så kanske ska ta någon litet och äta nu. Ikväll så ska jag baka kladdkaka till familjen som vi ska sitta och muma med :)

Ska läsa lite bloggar nu tror jag innan jag letat efter mat. Ha det gött!


Dagens låt


Minnah Karlsson - Twist and shout.

Hittade ingen bra video på´t. Men det får duga med den här. Då får ni se lite dansande tjejer på köpet också.

om drömmarna kunde bli verklighet...

2011-07-23

Glöm inte frågestunden sju inlägg neråt.

Ska kanske gå utåt lite nu. Eller kanske plocka ordning lite på mitt rum. Eller kanske duscha och sedan ta något att äta. Är sugen på att baka något med, men inte sugen på att äta någon bakelse. Hmm, det fanns mke att välja på som jag ville göra nu, haha. Får se vad jag hittar på. Är inte så bloggsugen just nu faktiskt.


Du är det finaste jag vet

2011-07-23

Två nätter i rad med blixtrar och dunder. Har aldrig varit rädd för åskan, men de här två nätterna har faktiskt varit på gränsen till det.

Men nu är det en ny dag. Och det är en fin stor sol ute. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska försöka hitta någon ledig kompis att träffa kanske. Får se iallafall. Hur har ni det då, hemma hos er? :)

High Chaparral 2011


du är där inne i mina tankar

2011-07-22

Sitter just nu och kollar på lite kläder och laddar upp bilder. Ska snart visa upp mina bilder sedan High Chaparral. Har hitta en snygg jacka på H&M som jag kan ha på hösten och våren. Ska se om jag hittar några andra små klädsplagg också. Får se om man beställer något ikväll, eller i framtiden.

Glöm inte Frågestunden som är fyra inlägg neråt. Har ingen aning om när jag ska avsluta den. Vi får se när jag orkar sitta och svara på frågorna. Så pass på nu förfan och fråga! :)


Dagens sötis

Ja, nu gör det ju inget om läraren inte tror på sin elevs ursäkt med att hunden åt upp läxan. Utan nu har man bevis på att sin katt ut upp den istället. Hihi, gullig katt. Sån skulla man vilja ha :')

Home, sweet home

2011-07-22

Vaknade min första morgon i min egna säng. Väldigt skönt att sova i en bekväm säng men svala kuddar och täcke. Åskade hela natten här. Kunde knappt somna igår för att det blixtrade så mke. Det bara lyste upp i mitt rum hela tiden. Har nog aldrig varit med om ett sånt väder, någonsin. Men jag fick min sömn, och idag så vaknade jag väldigt sent.

Semester har iallafall varit rolig. Och det känns skönt att vara hemma igen. Vi kom till våran stuga runt tre tiden på dagen ungefär i tisdags. Dagen var väldigt regning, så vi var väl inne för det mesta. Onsdagen och torsdagen så var vi inne på High Chaparral hela dagarna. Och så igår kom vi hem mellan halv åtta- åtta. Bilder kommer senare idag :)


Hemma i Stensnäs igen

2011-07-21

Hejsan alla. Är tillbaka vi datan, har kommit hem nu från min semester vid High Chaparral. Har förresten tagit reda på att det stavas med två r ;) hihi. Har inget som jag orkar att berätta nu från semester. Imorgon så tror jag att jag kommer visa mina dagar i bilder bara. Om jag orkar. Har inget speciellt planerat tills imorgon.

Är helt slut och trött. Men klockan är bara lite över tio. Och det är sommarlov, så det känns lite sudär att gå och lägga sig så här tidigt på ett fritt sommarlov. Men jag kanske ska packa upp min packing. Då borde tiden gå lite väll. Och så slipper jag ta i tag med det imorgon.

Men har allt varit bra hos er eller. Vad har ni hittat på? :)

FRÅGESTUND

2011-07-18

Dax att åka snart då. Tycker att vi är klara skapligt tidigt, än vad vi brukar vara. Kanske det här blir sista inlägget? Tiden går så sakta den här sista tiden. Anna sa att hon skulle föna mitt hår nu. Skulle vara skönt om hon gjorde det. Men knappas att hon gör det egentligen, haha.

Kanske ska köra en frågestund nu på bloggen. Som jag kan avsluta antagligen torsdagkväll eller på fredag. Så har ni kanske det lite kul här på bloggen? Kör nog på det. Fråga vad du vill, och hur många frågor du vill. Jag svarar på allt och tycker bara att det är kul :)


Godkänner alla frågor senare i tiden!

hejhopp!

2011-07-19

Nu är jag uppe och styr igen. Sitter här och bloggar medans jag äter frukost med. Så fort jag är klar, så ska jag hoppa in i duschen och ta min sköna morgondusch. Sedan är det bara glo genom packingen ännu en gång, och lägga till lite saker. Sedan är det bara att dra sig iväg :)

sista inlägget för ikväll? antar så

2011-07-18

Blir ingen sommar utan körsbär. Eller blir det?

Då så kör jag med sista inläggt för ikväll. Har suttit i tv- rummet med Anna och kollat på Johan Falk som har gott. Ska nog hoppa i sängs nu. Ska bara vänta tills Anna är klar i duschen. Så att jag kan få mina tänder rena. Skulle vara en fördel. Så länge får jag väll sitta här och hitta på något.

Har inget mer roligt att skriva. Godnatt på er iallafall. Ska upp tidigt imorgon, delvis för att duscha. Och sedan så måste jag ju hinna med att blogga lite också. Haha, hej så länge :)

min resa i tre dagar

2011-07-18

Tänkte att jag skulle berätta lite om resan nu. Kanske är dax nu, haha. Kvällen inna, så att ni vet vart jag tar ivägen. Åker om några timmar, om man ser det så. Men jag, Anna, Robin, Johanna och mamma + en vänfamilj med tre pers. Ska åka till High Chaparall tsm. Vi åker imorgon runt halv 11, 11. För min del så blir det väll att gå upp lite tidigare, för att hinna ta en morgondusch. Vi ska bo i en stuga som ligger nära parken. Det är inte i självaste High Chaparalls camping. För den suger som jag minst det. 
Men när vi kommer dit imorgon så ska bi grilla lite tsm och så. Bara ha det mysigt. Sedan på Onsdagen går vi in och lika så på torsdagen. Sedan på torsdagskvällen så åker vi hem igen. Och på vägen hem så kanske vi stannar till på en galleria eller något liknande. Som jag mest vill gå, jag som kom på idèn ;) Hm, alla stavar olika till självaste namnet. Jag stavar High Chaparall. Fast på bilden såg jag nu, att de hade skrivit High Chaparral. Men två R istället för L.

bilden från mobilkameran

2011-07-18

Liselott, Viktor, Love och Noah åkte hem runt nio. Efter det drog jag, Anna, Robin och mamma ner till GH för att köpa lite gott. Till resan imorgon. Men nu är vi hemm igen. Och jag kan säga att det har varit en jätte kul kväll. Det har varit mke bus i de små barnen. Jag vart visst deras favorit ikväll. De satt och klängde och klättrade på mig. Haha, de är ju för söta. Hoppas att jag får träffa dom så snart som möjligt igen.

Nu ska jag nog gå genom min packning så att jag är upp till 100 att jag har med allt jag behöver. Min packning på bild. Tycker inte att den vart så stor iallafall ;o eller?


kort och gott

2011-07-18

Pakcingen är klar, får hoppas att jag har fått ner allt nu. Är snart mat här hemma, så jag ska väll gå och duka åt mamma. Haha, roligt inlägg. Men jaja, hejdå :))

dina ögon glänser så mycket att stjärnorna skäms

2011-07-18

Nu är städingen i mitt rum äntligen klart, delvis lite i huset med. Så nu är det rent både i Bellas och mitt rum, haha. Nu ska jag bara påbörja med den där roliga packningen. En del packning är faktiskt redan klar. Men det går nog fort att packa. För jag har gjort en seriös lista och tänkt genom allt. Men jag känner av, att jag kommer glömma någonting iallafall. Typiskt Linnea grej. Glömmer alltid en liten sak men ändå viktigt på vilken semester som helts. 

Bloggar mer senare. Om ni undrar, så kan gästerna komma när som helts efter fyra. Så det kanske inte blir så mke bloggande.

 
HAHA, hittade en gammal bild på mig från förra sommaren :') 

"Morgon inlägg"

2011-07-18

Hm, vart inte att gå upp så tidigt iallafall. Runt 11 kanske? bara för att jag har en föräldrer som inte väcker en. Har inte ätit min frukost, så jag ska göra det nu. Så fort jag är klart med inlägget. Sedan är det väl bara att sätta fart med sysslorna. Gästerna kan ju komma när som helts allt efter fyra.

Ska försöka få ordning på lite småsaker på bloggen senare idag. Om jag har tid. Får se om det blir mke att blogga. Jag kan ju ta och berätta lite om min semester som jag åkter på imorgon, men inte just nu ;)En länk till en rolig tävling. Tryck HÄR om du vill komma direkt till tävlingen, och kanske anmäla dig. Jag är själv med och tävlar. (Det blir en större chans att vinna när man gör reklam för den)

Godnatt och sov gott!

2011-07-17

Ska gå och lägga mig nu. Tycker att det är dags. Har ätit lite nu. Kände av att jag skulle bli vrålhungrig när som helts. Så att jag inte behövde studtsa upp mitt i natten sen för att äta. Ska försöka att komma upp tidigt imorgon. Så att jag hinner med allt utan massa stress. Godnatt gott folk! :)

varit en bra helg

2011-07-17

Har städat Bellas bur nu under kvällen. Så nu är det rent hos henne, men skitigt hos mig. Det blir alltid som ett bomberslag på mitt rum efter när jag har städat hos henne. Men det blir att städa bort i morgon istället. Blir lite mke att göra imorgon tycker jag. Baka, packa, städa och duscha. Sedan på kvällen så kommer det gäster. Min kusin och kusinbarn. Eftersom de inte kunde komma idag, och fira Robin.

Ni kanske undrar vad jag ska packa till. Om jag inte redan har sagt det. Men jag ska iallafall iväg med min familj + några vänner. Vi ska bort på semester i tre dagar. Så jag åker på tisdagen, runt 11 på förmiddagen kanske. Och sedan kommer hem torsdag kväll. Blir ett uppehåll på bloggen igen!

Får bli en bild på lille Bella iallafall!


Gillar ni det nya?

2011-07-17

Har suttit här länge nu. Bara för att byta bakrundsfärg och header här på bloggen. Haha, men vart ni nöjda med det. Är den fin? Själv så tycker jag om den. Får hoppas nu att jag har kvar den en stund.

Vill också passa på att säga Grattis till Robin. Som blir 19 år idag. Kändes inte alls länge sedan vi var små och lekte tsm :') Bilderna är från hans student som han tog början av sommaren.

Dagens låt


Lady Gaga - Poker Face

om kommentarsrutan

2011-07-17

Jag kan tala om för er att min kommentarsruta dampar lite då att ni vet. Det måste vara något fel på datan. Det var inte alls meningen att få dit texten där ens. Men jag orkar verkligen inte att fixa det nu. Har suttit jätte länge och försökt att lista ut vad det förbaska felet är.


så ni vet

2011-07-17

Har faktiskt en bra anledning till att jag inte har bloggat något under dagen. Det är för självaste min bror fyller 19 år idag. Grattis!! :) Gästerna har precis åkt hem. Så jag passade på att blogga lite. Ja, vad händer ikväll? Måste iallafall städa Bellas bur. Det är verkligen ett måste nu. Jag vet att jag har sagt det i flera dagar i rad nu, och att det aldrig har blivit av. Men det är för att massa andra saker kommer och hoppar upp framför näsan på mig. Haha, men ikväll så är det ett måste ;)

redan hunnit bli en söndag

2011-07-17

Kom på att jag inte har alls har berättat om kvällen/natten. Haha, har helt glöm bort det. Men jag orkar inte göra det nu iallafall. Ska strax gå och sova lite tänkte jag. Så fort jag har fått chansen att äta upp min macka. Jag kände att hungen höll på att komma. Så det var väl lika bra att äta något.


det saknades något

2011-07-16

Har gjort om header lite. Blom mönstret tyckte jag så mke om, så jag sparade det. Valde att lägga till en lite bild. Såg lite tom ut. Och så måste ju nya besökare som kommer till min blogg, veta hur ägaren ser ut som driver bloggen. Så att jag inte är helt okänd. Haha ;) men vad tyckte ni, vart det bra eller?

Tryck på F5 knappen. Om du inte ser någon skillnad alls på bloggen.

folks tankar

2011-07-16

Några folk undrar vad en Impala är för någon bil. Är inte precis en exptert på bilar om jag ska tala om sannigen. Men jag kan ju alltid visa en bild.

En sådan bil har vi. Det är dock inte våran bil som är på bilden ovanför. Hittade den på google.se. Men det är iallafall en Impala. Folk kallar de för raggarbildar. Man hade de förr för att ragga med de bilarna xd

drar till vis ännu en gång

2011-07-16

Nu ska pappa köra ut impalan från garaget. Och det kunde han inte tänka på lite innan. Jag som är redo och klar nu. Men det är väll bara att vänta ett tag då. Så länge kan jag ju lyssna på musik och hinna kolla facebook lite.

känslan när man är nyduchad

2011-07-16

Har precis kommit ur duschen nu. Som ni kanske kan lista ut, för rubriken. Ska bara göra mig ordning lite och så. Sedan så åker jag in till stan. Tjust av pappa, och så ska jag träffa på Emelie där inne. Äntligen har hon lite tid för mig. Vet inte när jag kommer hem, får se. Får se också om det blir något mer bloggande. Kanske innan natten kommer. Alltså innan jag ska gå och lägga mig ;) haha. Men hejdå, vi hörs!

något inlägg

2011-07-16

Har precis målat naglarna med Anna. Så det går inte så bra att skriva. Det blev att måla de orange. Haha, kanske inte låter sp snyggt. Men det vart det faktiskt, trodde heller inte det. Så nu ska jag hjälpa till med maten. Ska äta tacos. Sedan efter det så ska jag duscha, får se om jag hinner att städa bellas bur? hann inte att göra det igår precis.

Bara någon bild från medsommar ;)

Sitter just nu och kollar på när Anna fönar sina naglar. Haha, de torkar tydligen inte för henne. Så hon bestämmer sig att ta bort det. Hm, slösar på mitt nagelack.

Märker att jag har så roliga rubriker också. Haha, men det får bli så. När man inte har någon fantasi till det.

visfestival

2011-07-16

Åkte in till vis igår iallafall. Tänkte hoppa över det och gå idag istället. Och se om man hittar någon rolig vän att gå med. Bara att höra av dig isf om du vill. Men det var en fredagskväll igår, mina syskon var inne och mamma&pappa ville med åka in. Och de stort sätt tvingade in mig, för de tyckde inte att jag skulle sitta ensamen hemma på en fredag.
Så vi åkte in mellan 9-10. Träffade en av mammas kompisar, Marie. Så vi umgicks lite och hon släppte in på mig på krogen :D haha, hur känns det? en fjortonåring går in på en krog när det är mellan 18-20 års gräns.bilder tagna av mobilkameran.

Försökte hitta några roliga personer där inne. Någon kompis som man skulle kunna hänga på. Jag träffade många bekanta, men ingen intersserade mig att hänga på. Men det blev en kul kväll iallafall.

bara lite snabbt

2011-07-15

Är hemkommen nu från staden. Det var faktiskt rätts så trevligt. Skriver mer imorgon. Eller rättare sagt, senare idag ;) haha. Ska nog försöka sova lite nu. Och få lite sömn så att jag orkar nästa dag som kommer. Det är knappt att jag orkar trycka ner knapparna på tangentbordet. Bevis ett på att jag är helt slutkörd. Godnatt gott folk! 

You have my heart in your hand

2011-07-15

Om man skulle gå och städa bellas bur kanske? duscha skulle nog också vara en bra idè. Är ju vis i stan. Vet inte riktig om jag är på humör för det. Finns ingen rolig att gå med heller. Kanske imorgon. Är det fredag idag förresten. Har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig ;)


en mysig kväll igår

2011-07-15

Hade det lite mysigt igår kväll. Bakade tsm med min mor. Det blev att baka chokladbollar. Bara för att alla var sugna på det och så hade jag inget att göra under kvällen. Och sedan så satt jag på filmen Dear John. En väldigt fin film faktiskt. Tycker att ni ska ta och kolla på den någon dag. Så jag satt där med mamma, pappa och Anna och mysade lite med film och chokladbollar. Tänkte blogga efteråt men klockan var så sen. Och se var datan upptagen hela kvällen. Det är så ibland när man har en stor familj ;)

        
     

en fredag, eller?

2011-07-15

klockan har redan hunnit bli ett? förstår mig inte på tiden längre precis. Ett vädligt fint väder är det ute. Iallafall här hemma. Hoppas att ni har det lika fint hos er. Vet inte redigt vad jag ska hitta på idag. Om någon vill träffas, så är det bara att säga till.


Ni behöver ju inte bry er om håret på bilden! det var uppsatt i hästsvans oc det blåste som fan ;) så det ser lite miffat ut.

Dagens sötis


Dagens sötis får gå till en lite sälunge. Tycker verkligen att den är jätte gullig. Men jag tycker att det är lite sorgligt också. Den ser så liten ut och ensamen. Ser inte precis ut som att den kommer dit den vill. Och så får den till ett sånt sött ljud. Den är bara för söt, lille sälen!


fyra bilder från älgparken

mina dagar i Norrhult

2011-07-14

Då kör vi. Ska berätta om dagarna nu. Jag kör bara lite fort, så att ni vet lite ungefär hur jag har haft det och gjort. Orkar inte precis sitta här tills kvällen kommer.

Söndagen: Dagen då jag åkte dit. Kom till Norrhult ungefär strax efter sex. Pappa som tjusade ner oss, stannade på en fika. Sedan resten av kvällen så bäddade jag och Anna sängarna och packade upp lite. Vi fick bo i en egen stuga utanför självaste huset. Satt och kollade på tv och fikade bara lite på kvällen.

Måndag: upp vid nio, fixade sig. Och sedan dra sig till Älgparken som ligger strax intill Totebo. Så vi hälsade på älgarna lite. Var där förra året med. Fast den här gången så var jag iallafall inte lika rädd ;) Sedan så kom min morbror och ingifta moster till Norrhult för ett fik. Sedan hände det väll inte så mke mer på den dagen. Åkte och handlade lite och så.

Tisdag: så var vi i stan stort sätt hela dagen. Från elva till sex på kvällen. Mormor och morfar skulle spela boule. Så jag och Anna gick på stan så länge. Sedan gick vi alla upp till våran andra ingifta moster Netta. Fikade lite och så. Sedan åkte vi till till en resturang och åt middag. Åkte ännu en gång och handlade. Sedan begärde vi oss hem.

Onsdag: Då var vi mest bara hemma i Norrhult. Jag och Anna var ensamna hemma ett tag till tolv ingefär. Men vi umgicks bara hemma då och så. Det var ett sånt dåligt väder. Så vi hittade mest på saker inne.

Torsdag: Gick upp och åt frukost. Började sedan städa och plocka undan i våra stuga, packa ner allt från våran packning och så. Fick en fika innan mormor och morfar tjustade hem oss :))

Och nu är jag hemma!

JAG ÄR TILLBAKA

2011-07-14

Nu så får ni äntligen tillbaka mig vid bloggen. Har någon saknat mig. Vad har hänt hos er? Jag har iallafall haft det jätte roligt. Jag klarade mig fint utan data och mobil. Packade upp min packning nu när jag kom hem. Kollade lite i huset om allt stod rätt och så att huset stod på sin plats. Och just nu så sitter jag och kollar facebook och olika bloggar. Har missat en hel hög när man har varit borta i fyra dagar.

Orkar inte just nu sitta och skriva om dagarna. Om det blir ikväll eller imorgon har jag ingenaning om. Men det känns iallafall super att vara tillbaka :D

kör på sista inlägget nu

2011-07-10

Har duschat klart nu. Så det blir att föna håret och sedan sätta upp det lite. Sedan blir det att dra. Så, blir väll att säga hejdå nu. Hoppas att ni får det roligt i veckan. Och hoppas att vädret bjuder på sol. HEJDÅ!!


maten står på bordet

2011-07-10

Snart är det mat. Jag är klart med att städa mitt rum. Det här nog aldrig glänsit så mke där inne. Jag har gett alla djuren mat och så. Nu efter maten så är det bara att hoppa in i duschen. Sedan är det att bara att ge sig iväg. Ska verkligen bli kul. Men kommer sakna er! Men vi ses ju såklart åå torsdag igen.

har inga bilder så det får bli en bild från midsommar :)

packning avprickat på listan

2011-07-10

Då så var min packning klar. Anna var inne hos mig samtidigt när jag packade. Hon blev helt förvånad för så mke jag skulle ha med. Hon tyckte inte ens att jag skulle ta med mig min kamera? för att vi ska ut på landet. Haha, det är ju en självklarthelt att jag tar med mig min kamera. Väldigt många frågar om jag ska på en "Jorden-runt resa" när de ser min packing. Jag tycker inte att jag packar så mke. Jag packar det som är nödvänding att ha med sig. Som är rätts så mke saker ;)

Men nu ska jag se om det händer något på facebook och på andra bloggar. Sedan så ska jag städa upp det sista på mitt rum. Så att jag kommer hem till ett städar och frächt rum. Vi åker ut ungefär klockan 6-7 tiden på kvällen.

landet, här kommer jag

2011-07-10

Jahopp. Hej på er alla! Idag är det söndag. Sista dagen på veckan. Idag så blir det väl bara att packa, duscha och lite små städning. Ska kanske åka redan ikväll. Ska till Norrhult, som ligger lite utanför Ankarsrum. Så där ju inte så långt hemmifrån jag ska. Ska bo där tills torsdag då jag kommer hem. Finns ingen dator där ute på landet. Så det blir inga inlägg här på några dagar. Sedan på torsdag så är det ju vis i Västervik med. Men jag hinner nog med att blogga. Men hoppas att ni kommer få det trevligt i början av veckan :) Tror nog sjäv att jag kommer ha det superkul där ute. Brukar oftas ha det.


Juli 9, 2011

2011-07-09

Det var faktiskt roligt att komma ut lite i stan. Vi tog en raggarsväng med impalan. En rätts så lång en, vi åkte genom hela västervik kändes det som. Vi tog sedan en "fika". Vet inte precis om man kan kalla det för fika. Men jag tog en glass iallafall. I bägare, med två kulor ;) Jag tycker att det är dåligt att cafeèrna inte har det öppet om kvällaran på helgerna. Det är lite tråkigt.

I veckan kan jag tala om. Att det inte blir så mke bloggande här inte. Iallafall från måndag till torsdag. Ska ut på landet och leva där ute ett tag. Har ingen dator där ute. Så det kommer bli tomt med inlägg här då. Men jag kan skriva mer om det imorgon istället.

kanske mot Västervik!

2011-07-09

Fixade lite med naglarna förut innan middagen. Blev bara att måla dom svarta. Inte precis någon sommarfärg. Men det blir det någon annan gång. Nu så vill pappa ta med mig och Anna med Impalan. En sväng i Västervik och se om man träffar någon. Ska jag hänga med? han pratar också med att bjuda oss på fika. Får se hur det blir. Det är en lördagskväll, finns inte så mke att välja på.

Men hörs och hejdå!

Astrid Lindgren

2011-07-09

Har nu suttit och kollat på Kalle Blomkvist. Det var vädligt länge sedan jag såg det. Senaste var väll när jag var ett litet barn. Såg det en gång när jag var liten, och så vart jag jätte rädd för det filmen. Det var väll någon scen som jag tyckte var otäck då. Så nu var det första gången jag såg den sedan en lite bebis ungefär :)
Men det var faktiskt skapligt. Tycker faktiskt om Astrid Lindgrens serie och filmer. De är vädligt bra, speciellt Emil i Lönneberga. 
 

  

             

Dagens låt


Ulrik Munther - Sticks and stones

En mke bra låt som jag rekommenderar. För mig är det en bra låt så att jag hänger på och vikar på huvudet som Ulrik gör. Haha, kolla vid 0:39. Hihi, så söt.

flugor är ett envist djur

2011-07-09

Sitter här vid er igen. Sitter och lyssnar lite på musik. Den låten som ska bli Dagens låt. Det kommer lite senare i ett annat inlägg. Redigt härligt väder är det här ute. Ska försöka vara ute en stor del av dagen. Om inget viktigare hoppar upp framför mina ögon helt plösligt.

Det sitter en irriterad fluga mitt på dataskärmen. När man vifsar lite så sitter det kvar. Om jag nuddar det flyger den bort en centermeter och sen sätter den sig på samma plats igen. Vädligt irriterande.  Blir väll att hämta flugsmällan snart. Men då är den väll borta. Brukar oftas vara så.


spara & publicera

2011-07-08

Visste inte att klockan hade tickat iväg så här mke. Det har ju hunnit och blivit lördag. Så egentligen så börde jag väll skriva den 9:de iställat dör den 8:de där uppe. Men jag sitter här med musik och sitter och kollar lite på roliga videos. Haha, så roligt att jag tror jag ska dö. Men ska nog gå till Anna som sitter i tv- rummet ensamen, och göra lite sällskap med henne. Blir väll antagligen att gå och sova snart.


kvällen för mig

2011-07-08

Hemma från en kväll i Ankarsrum. Det var faktiskt jätte trevligt. Gick lite segt när gamla gubbar och tanter står på scenen. Inte precis deras plats tycker jag, haha. Var kvar där hela kvällen till elva då det slutade. Det var inte så dumt och spendera sin kväll i Ankarsrum. Men just nu så sitter jag och Anna ensamna hemma. Mamma och pappa åkte in till stan för att ta en öl med en kompis. Och våran bror har jag inte en aning om var han är. Jag och Anna sitter iallafall här och äter chips med lite musik.

en röd ros som blod

2011-07-08

Har precis ätit upp min kyckling nu som var till middag. Så nu behöver jag inte gå hungrig längre. Nu så ska vi bara fixa ordning oss i familjen. Och sedan blir det att dra sig till Ankarsrum. Berättade jag förut vad vi skulle göra där? kommer inte ihåg om jag gjorde det. Men jag säger igen isåfall. Vi ska till parken i Ankarsrum för att en av våran vän ska uppträda där tsm med massa andra på scenen. Ska bli lite spännande att se.

Hörs ikväll. Får se om det blir några bilder. Ska iallafall ta med mig kameran för att.


bild från igår :)


kommentar o svar

2011-07-08

Fick en liten kommentar om Anna. En frågar om hon gästbloggar här mke. Men det svaret är nej. Det igår, var bara andra gången för henne. Och så vill personen att Anna ska börja göra det på min blogg. Och ja, det vill jag gärna med. Men hon säger att blogga, inte är precis hennes grej. Men visst, ibland så händer det att hon vill köra ett litet kort inlägg. Jag har frågat henne om hon vill starta en egen blogg. Men som svar så blir det bara ett stort nej. Men vi får se vad framtiden bjuder på. Hon kanske visar ett litet intresse lite längre fram? :)det är en vanlig dag och jag har det bra

2011-07-08

Jag är verkligen på ett toppen humör idag. Jag vet inte varför, för det är inget speciellt idag iallafall. Men jag mår hur bra som helts.
Har ju inte bloggat något idag så jag tänkte att jag skulle kunna göra det nu då. Har städat Bellas bur under dagen. Och så har jag skissat lite olika bilder. Ligger fullt med papper, pennor och alla mina bilder i min säng. Hihi, det är faktistk lite kul att jag har kommit igång med det igen. Det blir väll mat någon gång nu. Och så efter det blir det att hoppa in i duschen. Ikväll är det att dra till Ankarsrum :) ska bli kul!


dagen i bilder

2011-07-07

frödinge
Västervik

en stor tumme

2011-07-07

Är hemma i hemmet igen. Eller har varit det ett tag nu. Men min dag har varit jätte roligt. Var ju först i frödinge med mamma och syster. Mke trevligt. Sedan på kvällen så åkte jag, syster och pappa in med impalan och tog en raggasväng i Västervik. Sedan släppte an av oss och vi började fota. Tog sedan en yttligare en raggarsväng. Åkte till vännerna i solhem sedan hem.  Bilder kommer snart från dagen. De ska bara får chansen och laddas upp. Och jag läste nu lite noga vad Anna skrev förut. Hon fick ju blogga för mig för att jag hade så mke att göra. Haha, och hon är inte bäst :))


en stor tumme upp för dagen. Tack alla! hörs senare med bilderna.

yeeey, Anna här! :D

2011-07-07

Anna hääär! :D
Linnea fixar sig iordning så jag fåg blogga lite.
Vi ska nu in till stan med pappa på en raggarsväng och sen ska Linnea fota lite i "stora" Västervik!
Förut idag så var vi ju i Frödinge som Linnea sa förut, det var varmt och skönt! :)
Kladdkakan var supergoood! :D
Bilder under dagen kommer ikäll eller i morgon bitti :)

Men nu ska vi dra oss, så vi hööörs! :D
PUSS! // Anna Zeijlon den bästa!!! :Dostkakeboden i frödinge

2011-07-07

Nu har jag varit duktig och kollat öppetiderna. De hade öppet från mån-fre klockan 10:30 till 18:00. Om någon vill åka till alltså. Jag tycker verkligen om det kladdkaka som de bakar där. Den rekommenderar jag stort. Jag tror iallafall att det är deras som är god? haha jag vet inte. Men det kanske det är ;)Just nu så sitter jag och kollar på när Anna fönar håret. Väldigt kul faktiskt. Men då kanske det är min tur att duscha. Iallafall tvätta håret :) hej så länge!

 


en blomma

2011-07-07

Jag, Anna och mamma tänkte åka till frödinge tsm och fika lite. Jag ska bara titta om den ens är öppet. Annars så skulle jag inte sitta här. Inte när det är ett sånt här fint väder ute.
Om det inte är öppet så får vi försöka och hitta på något annat att göra. Har ni några förslag. Vad två döttrar och en mor kan hitta på tsm?
Anna stor just nu i duschen. Och jag ska nog duscha efter henne. Haha, det hela var ju att jag skulle kolla om frödinge var öppet. Men istället sitter jag på facebook och bloggar med musik till (y) Det är typiskt Linnea det!
 

tiden rinner bara iväg

2011-07-07

Känns ju inte alls länge sedan då jag satt och skrev första inlägget på bloggen igår. Kan inte tiden börja gå en aning söligare. Så att man hinner att hänga med lite.
Vill att det ska vara natt igen. Den natten som var nyss. Drömde en drömdröm, haha. Och det är inget som man vill ta upp här. Då varenda en i Sverige kan läsa det. Nej tack.

Ska äta min frukost nu iallafall. Kom upp runt halv tio, tio. Men orkade inte bara äta. Är inte precis sugen på någon fukost alls. Vädret är ju strålande fint idag ju. Solen har äntligen kommit fram. Det är säkert varmt ute också.

sista inlägget?..

2011-07-06
får se.. ;)

Sitter här och läser igenom massa kommentarer. Försöker verkligen svara på alla. Men det kan gå lite segt innan jag svarar. Men jag gör så gott som jag kan! Sitter just nu inne vid tv- rummet och kollar på någon polis serie. Blir väll att kolla klart på det, slutar nog vid helt tror jag.  Sen kanske jag ska hoppa i säng. Vill inte precis sova bort hela dagarna. Vill hinna med och njuta av sommaren. Värmen har ju kommit tillbaka nu efter ett antal regndroppar.
 


ska ut ett slag

2011-07-06

Ska nu gå ut på en liten promenad med Anna. Ute i naturen faktiskt. Får se om man hittar på någoting annat ute.

en bild på mig och Anna från förra sommaren :)

Kodak

2011-07-06

Sitter och kämpar med bilderna. Går inte så bra för mig. Har precis ätit mat med Anna och pappa. Det vart bara att laga till pommes och kött lite fort. Ska nog gå ut en sväng lite senare tror jag. Får se vad som händer. Som jag alltid brukar säga ;) haha.


blå himmel med några vita moln

2011-07-06

Sitter inne på mitt rum med musik och tecknar. Skulle ju egentligen kunna sitta ute på en filt på gården istället. För det börjar ju komma upp sol på himlen. Jag tecknar av massa olika saker. Personer, prydnader och så. Får se om jag lägger upp något här sedan. När de börjar bli färdigt :)

Bara några bilder som jag tecknade för läänge sedan. Minst två år sedan iallafall.

Linnea är upp igen

2011-07-06

Nu blir det väll att äta frukost antar jag. Gick och la mig vid ett igår, så det passade att få en liten sovmorgon iallafall. är fortfarnade jäkla trött. Tror nog inte att jag har vaknat redigt än. Vädret är fortfarande regningt. Hm, inte så kul på en sommar. Det har varit så här stort sett de här två veckorna ;/


bilden tagen från google.se

en vanlig tisdagskväll

2011-07-05

Jahopp, då så var kvällen snart över den också. Har inte så mke att skriva till er. Har tyvärr inget på hjärtat som jag vill berätta för er. Jag såg på Allsång på skansen förut. Det var inga bra artister ikväll, tycker jag. Man satt ju i väntan på Ulrik. För man vissta att han skulle komma med något bra.

Han körde med Boys don't cry. En av mina favoriter hos honom. Jag kan passa på att tacka till Anna och Lydia med för låtarna ;) tackar!

Känns som att det här börjar blir en Ulrik Munther- blogg. Men det blir det verkligen inte. Sånt stort fan är jag inte av honom. Haha.

Allsång på skansen

2011-07-05

Haha, pappa fick nyss veta vem Ulrik Munther är. Han bara "Jasså, det är hans röst jag hör jämt". Men vilken tur att han fick reda på att jag gillar hans röst. För pappa sa att Ulrik ska vara med på Allsång på Skansen ikväll. Han trodde det var ikväll iallafall. Jag vet inte vilken kanal Skansen är på, eftersom jag aldrig brukar kolla på det. Men det är väll antagligen på 4:an. Någon som vet? Och det börjar vid åtta ikväll tror jag. Så alla Ulriks fans, det är bara att sätta sig framför tv:n ikväll ;)

Lyckas ni hitta några kändisar som ni känner igen? :) på bild är det alla sångare som är med i Allsång på Skansen i säsongen.

                            
                                             
                                                                    Ulrik Munther!

Själv så tycker jag att Ulrik Munther har en fantastiskt röst. Och jag har mina favoritlåtar hos honom, jag lyssnar på honom ofta när jag sitter och bloggar. Och ja, jag lyssnade på honom när jag skrev det här inlägget ;) hihi. Och självklart är han söt och gullig i mina ögon också.

Dagens sötis


Dagens sötis får gå till en liten kattunge som kämpar med att vinna över sin spegelbild.

Tänkte att jag skulle börja och köra med Dagens sötis. Kör väll det, ungefär en gång i veckan kanske. Precis som Dagens låt som jag precis har börjar med också. Men hoppas iallafall att i kommer att gilla det.

musik o film

2011-07-05

Har egentligen ingenting att blogga om. Sitter här och lyssnar på Ulrik Munther. En röst som är jätte bra, rekommenderar stort.

Fick en liten kommentar från en läsare om filmen Remember Me förut. Om vad jag tycker om den och om jag rekommenderar den också. Och det kan ni läsa lite om HÄR. Gjorde det inlägget för någon dag sedan, eller kanske var det igår? ;)

Förresten så la jag upp ett inlägg förut. Men det syns inte. Får se om jag får till det iallafall, det handlar om Dagens Sötis. Ska starta med det också hade jag tänkt. Mina del av mina läsare tycker det iallafall.
Men har inget mer att skriva, så hejdå! :)

film igen

2011-07-04

Ska gå och kolla på någon film som går på tv nu, med den delen av familjen som är hemma. Alltså anna och pappa :) kollade nyss på slutet av Remember Me filmen på youtube. Eftersom jag knappt såg det hemma hos Vendela. Och så kommer tårarna ur ögonen. Men hörs!

irish softcoated wheaten terrierKollar lite på videos på de här små sötingarna. Det är en kull som jag kollar lite extra ofta på. För man kallar det för kull va? haha, ah jag vet inte xd Men iallafall, jag har kollat på de här hundarna sen vi hälsade på Carola och dom. Eftersom de har en sån hund, bara att deras är lite äldre. Och jag vill gärna ha en av de här söta valparna! Det är ju rasen irish softcoated wheaten terrier, den rasen funkar ju till pälsallergier. Som jag och mamma är då. Jag fasnade lite på den gulliga valpen, som ni ser vid tiden 0:50 ungefär. Hihi han/hon bara sitter där och kollar in i kameran som inngenting :')


de tar knäcken på mig

2011-07-04

Har precis ätit pannkakor till middag. Vet inte redigt vad jag ska hitta på nu. Kanske ta kameran och ta en runda med den. Och se om man hittar något att fotografera. Eller bara ta en långpromenad ute i skogen för att tänka gemon allt. Sedan igår så har jag kännt mig jätte konstig. Vet inte vaför, men ah. Det löser sig. Det gör ju det alltid annars så :) 

Men vad har ni hittat på idag då? något roligt? :))


tackar! :)

2011-07-04

Undra vad som kommer hända idag? klockan är redan halv två lixsom. Jag förstår inte vart tiden tar ivägen hela tiden. Den bara försvinner från mig. Sitter här iallafall och lyssnar på musik, sitter vid facebook, försöker svara på alla kommentarer, och läser bloggar. Känns som att jag har missat mke av allting, men egentligen så har jag ju inte det. Men jag vill tacka alla er där hemma för alla fina kommentarer jag får av er. Det är verkligen jätte gulligt. Och jag försöker svara så gott som, men det kanske går lite segt.

vill också tacka en tjej med namnet Jenny. Som gjorde mig till fyra plats på hennes tävling, DagensBlogg. Det var snällt av dig att välja ut just mig :)

fyra av fem

2011-07-04

Bloggade inget mer igår eftersom jag åkte in till stan vid åtta. Skulle gå på bio med Anna och mamma. Vi gick på Kronjuvelerna. Den var väldigt sorglig faktiskt. Först så trodde jag att det skulle var aen rätts så tråkigt film, som inte min typ. Men det var jätte bra. Så bra så att den förtjänar fyra stjärnor.

Men nu är det en ny morgon och en dag. Som ska hände massa nya händelser i. Och jag måste berätta, att sedan igår då jag såg filmen Remember me. Så har jag verkligen inte kunnat sluta att tänka på den. Och jag förstår inte varför. Jag har sett massa sorgliga filmer, men just den här fasnade i mitt huvud. Jag brukar tänka till mig själv att det inte är någon att vara ledesn eller rädd för, för att det händer ju inte på verkligeheten. Men det kan jag ju inte säga till Remember me filmen. För den största scenen har ju hänt verkligt. Jag kan ju inte säga för mke, till dom som inte har sett den. Men jag förstår inte varför jag inte får ut filmen ut ur mitt huvud.


den underbaraste!

2011-07-03

Har kommit hem nu då. Det var verkligen trevligt att tillbringa en vanlig söndag med Vendela. Vi kollade på en film, Remember me. Tror nog att vädligt många av mina läsare vet vad det är för någon film. Den är helt underbar. Det var första gången jag såg den, men jag hade sett någon scen av den innan.

Ett lite tips om du vill se filmen. Titta tsm med någon som du kan vara sjäv med. Som du vågar visa känslor för, t.ex. att gråta då. Det passar in på den här filmen. Jag höll på att börja gråta hela filmen, helt sjukt faktiskt. Men den var så fin. Slutet av filmen kunde jag inte titta längre, för annars så skulle jag varit död nu. För att jag hade drunknat i mina egna tårar. Så jag satt och kollade runt i rummet istället, haha. Sen dess, när jag såg filmen, så har jag verkligen inte kunnat sluta och tänka på den. Rekommenderar den verkligen till er. Ni kan slösa bort lite pengar till att gå och kolla den på bio eller hyra. Det är den verkligen värd. Filmen får helt klart fem stjärnor av fem av mig!

11:44

2011-07-03

Då så ger jag mig iväg till Gunnebo då. Jag är redo nu. Vi hörs senare när jag kommer hem kväll. Hejdåå :))
Den där söta tjejen som jag slka till är på bilden - Vendela <3tar mig en dusch

2011-07-03

För nu så har vi varmvatten till det. Så att jag får duscha i lite varmt. Hihi, så vi hörs vi sen! Får se om jag ens får tag på lille Vendela :) har inte hört något av henne.

har ätit min frukost nu

2011-07-03

Vet inte vad som hände med min mobil i morse. Jag ställde på alarm på klockan åtta. För att ha gott tid på mig att ta en lång och varm dusch. Men mobilen funkade ju inte. Men jaja, jag behöver väll inte vara som en snigel i duschen varje gång.
Ska till Vendela idag. Har saknat henne enormt mkt. Har inte träffat henne på evigheter. Så jag tänkte ta och börja ta kontakt med henne igen. Så vi ska träffas idag. Men jag har ingenaning om när. Jag får inte redigt tag på henne just nu, hihi.

Händer hos er då? Vad ska ni hitta på på en söndag. Hoppas vädret håller sig iallafall och ni får det kul :) hörss!

 
<-- Linnea&Vendela -->


sommarkvällar är härliga

2011-07-02

Då så har kvällen tillbringat i Norrhult då. Det var väldigt trevligt att komma ut på landet. Kom hem från en stund sedan. Och nu så försöker jag ladda upp bilder till datan från kvällen. Men det går så himlans segt.
Men jaja. Kvällen var jätte rolig. Och just nu, när jag sitter i väntan, så passar jag på och läser lite bloggar. Ska nog baka lite senare med lille Anna :) får se vad det blir, om det blir av ens.

 lite av bilderna kommer äntligen nu ~fick ett fint besök

2011-07-02

Fick ett fint besök, en meter utanför fönstret för ett tag sen. Tre dovhjortar som stod och betade. Och som tur som jag hade, så var ju kameran precis bredvid mig.

Nu så ska jag och Anna gå en promenad, ute i det vilda. Haha, får se om man möter på något djur igen. Kanske ska ta med mig kameran. Får se :)) hörs.Dagens låt


Green Day - Boulevard of broken dreams

en åskmorgon

2011-07-02

Vaknade runt tio av den hemska åskan som dunndrade precis över oss. Förfärligt oljud. Så det var bara att kliva upp, var ju ingen mening att ligga kvar precis. Väckte Anna och lite så, åt frukost. Just nu så har åskan precis slutat ungefär. Så den häll ju på ett bra tag. Jag är aldrig rädd för åskan. Men idag, så var jag på gränsen till att bli det. Det kom massvis med blixtar och smäller. Trodde ju att åskan var en meter övanför huset.Men idag vet jag inte vad jag ska hitta på redigt. P.g.a det dåliga vädret. Är ju fortfarande regningnt. Hoppas det blir bättre under dagen.

 


pigg som en mört

2011-07-01

Hej gott folk. Tänkte springa till vardagsrummet nu, och se om Anna och pappa kollar på något roligt på tv. Annars så blir det väll att sätta på någon film själv, och sitta inne hos mig. Haha, hörss imorgon. Det var nog sista inlägget tror jag.

Jag tänkte att jag ska börja och läsa mer nu för tiden. Gjorde ju det hela tiden förr. Det är faktiskt rätts så avslappande att läsa :)satans!

2011-07-01

Jag hade precis skrivit klart ett inlägg till er. Men så var jag så klumpig och lyckades stänga ner skiten. Så nu finns det inte kvar. Så jag antar att jag får börja om igen.

Har så tråkigt så jag tänkte att jag kunde blogga lite till er där hemma. Vet inte vad jag ska hitta på. Jag är helt slut och orkar inte att göra någonting. Men jag funderar på att sätta på en film kanske, och kanske halvsova lite. Skulle faktsitk sitta fint.

Jag brukar aldrig köra med sådant på mig blogg, men jag gör det idag. Jag kör med en Dagens Fråga till er.
Dagens fråga är en fråga som jag ställer till er som ni får svara på, med era egna svar som ni tycker passar in.är: hur tycker ni jag ska göra, för att min blogg ska bli interssantare. Så att ni tycker att det blir mke roligare att läsa den :) kom gärna med hur många tips som helts.

strömavbrott

2011-07-01

Åskovädret har varit framme här i stensnäs. Så har inte kunnar blogga. Men nu så är jag tillbaka igen. Alla i familjen hjälptes åt med maten förut. Det blev att grilla, väldigt gott. Pappa tog hand om grillen och mamma om klyftpotatisen. Och så gjorde barnen salladen. Men vi lyckas ju alltid att ha en sådan tur, så strömavbrottet kom mitt i maten. Så vi kunde inte göra någon klyftpotatis till middagen. Så det vart att sitta där och äta sitt kött, sallad, grillat bröd och sås. Haha, med det blev väldigt gott ändå faktiskt.

har klockan sin egna fart eller?

2011-07-01

Då var vi inne på juli då. Sommaren har redan gått sin väg känns det som. Som att det är slutet av den. Men såna hemska tankar kan vi inte tänka på nu, för vem vill tillbaka till skolbänken ;)
Dagen har ju redan runnit iväg. Hon är ju snart två. Har iallafall varit uter lite hos Toffsa nu. Men om jag skulle ta i tag restan av städningen nu eller? hm, kanske skulle vara en smart idè faktiskt :)


Och ja, jag står i badrummet och tar kort med mobilkameran ;) hihi