bilderna tagna av mobilkameran

2011-06-30

Mitt rum ser, eller rättare sagt såg, ut som ett bomberslag. Tills jag var så duktig att städa upp. Det är bara att dammsuga kvar och damma, och det gör jag i morgon. Eftersom klockan har hunnit att blivit rätts så mke nu. Och så ska jag nog passa på att rensa ut min garderod lite med. Men just nu så ska jag äte lite kvällsmat som förtjäning till det stora jobbet. Hörss :)

Bilder på mitt rum innan städningen är klar. Visst var det stökigt. Dock så var det mitt i Bellas burstädning också ;)

var ett tag sen sist

2011-06-30

Var ju ett tag timmar sen sist ju, hihi. Så jag tänkte att ta ett inlägg nu på kvällen. Mellan då jag bloggade förut och nu, så har jag städat Toffsat bur. Både inne och ute. Det var ju inte någon härligt stank då jag städade vid toaletthörnan. Men det gick väll ändå bra. Så nu har hon det lite renare och fräshare hos sig :)

Jag skulle behöva att städa Bellas bur med. Jag vet inte om jag riktigt vill det. Det är så himlans långtråkigt. Men det kanske skulle vara lite kul för Bella att få det renare. Menmen, får se om jag gör det en aning senare ikväll. Nu ska jag bara ta´t det lite lugnt :)

 

 


bilden från igår

2011-06-30

Har varit ute stortsett hela dagen nu och försökt att sola lite. Men ändå så får jag knappt någon färg på mig. Varför är min kropp så envis med att få lite färg på sig? förra sommaren så fick jag ju jätte snabbt och en fin brun. Iallafall vad man ser på bilder. Har iallafall varit ensamen hela dagen tsm med Anna. Fast mamma slutar jobbet nu tror jag. Så hon borde komma hem snart.bara något inlägg

2011-06-30

Ligger ute på trädgården och solar mig lite. Aah, helt unedrbart är det. Bara att solen gick i moln nu. Bakom ett hätte stort moln. Vill ner och baaada! Någon som vill träffas i den här värmen? :))

är inget mer än sommar nu

2011-06-19

Har kommit hem från sjön nu då. Det var väldigt mysigt, i solnedgången. Var där nere med Anna, mamma och pappa. Var verkligen gott med maten och fikat. Hihi, Anna och jag matade fiskarna med majs och skinka. Gör ju inget att man blir liten igen, eller? Men nu så är jag hemma igen. Sitter och lyssnar lite på musik och laddar ner lite bilder från mobilen.

alltså så blir det tre dåliga mobildtagna bilder :))vatten är härligt

2011-06-29

haha, skapligt kul det var med lite vattenkrig. Senare så blir det nog kanske att följa med och handla lite mat, eller kanske inte. Och så ikväll så blir det nog att äta lite mat vid sjön. Ska bli väldigt härligt. Blir att hoppa i och ta ett dopp till också. Det är så skönt att bada i det här stekta vädret. Vi har också sett att Anna har blivit bränd på HELA kroppen, medans att jag inte har fått någon färg alls. Och det skämtar jag inte om, jag är helt kritvit. Och det är inget som jag gillar.

 
bilder från idag :))


hej o hejdå

2011-06-29

Blir att köra lite "vattenkrig" med syster nu då. Har varit nere vid sjön en stor del av dagen också. Har inget mer att skirva. Mer än att säga VA UTE MED ER OCH NJUT :D Man har ju inte precis någon lust att sitta inne och blogga? haha. Det är ju sommar vafan. Värmen har ju äntligen kommit.

klipp o klipp

2011-06-28

Vi har haft lite gäster hemma nu på kvällen. Var en stund Zandra och rasmus åkte nu. Vi planerade lite för semestern i sommar.
Just nu så klippar mamma mig. Blir att ha kvar min gamla frisyr, även att jag inte gillar den. Mamma klipper bara av det slita, alltså topparna. Jag får gå till en fisör någon dag och göra en helt ny frisyr kanske. Har någon några bra tips till ny frisyr. Ni får gärna komentera då lite och berätta. Är skit trött på mitt hår. Fult är det, hihi.

Hej sommaren!

2011-06-28

Man kan ju verkligen påstå att det är sommar nu. Det är ju som en öknen där ute. Man svettas innan man har varit ute i en sekund. Det passade verkligen med ett bad förut. Men när jag kom hem var jag mera varm än vad jag var när jag gick. Sommaren har verkligen kommit nu på allvar. Och det, är skapligt skönt.

Ska gå ut nu till Anna som sitter ute på altanen och bara njuta. Är fortfarande ensamna. När mamma kommer hem så ska hon klippa mig. Hurra, bort med det slitna håret.

"Morgonen"

2011-06-28

Äter frukost just nu? vaknade väldigt sent, för att man inte blev väckt, haha. Anna håller på att packa lite fika och så. Vi ska dra ner till sjön och ha lite roligt. Alla har sina egna ärender idag. Vi är just nu själva hemma, och snart så blir huset själv hemma. Pappa jobbar, mamma är i stan med kompis, Robin ute på en båt med en kompis och ska antagligen sova där. Anna väntar bara på mig lite och sen ska vi dra oss neråt.

Igår föresten, minigolfen var verkligen kul. Även att man är en dålig förlorare, haha. När vi hade spelat lite så gick vi ner till donken för att ta en glass. Sedan gick vi världens långa promendag genom hela västervik. Kom hem sedan vid elva på kvällen. Det blev verkligen en roligt dag igår, tack alla!

 


en liten sommarbild.


en dag i staden

2011-06-27

Har då kommit hem från en dag i stan. Redigt varmt var det, och jag som klädde mig till lite muligt väder. Men vi tog bussen vid nio in. Gick till simhallen för att Anne ville träna lite på morgonen hos atic. Men det öppnde inte förrens tolv tydligen. Så vi gick i våran egna tackt ner till stan igen. Hittade massa kläder, men jag kunde ju inte köpa allt. Men jag gick och provade alla möjliga kläder. Anna tröttnade efter en stund så hon gick till gymmet när klockan hade slagit tolv. Så gick jag ensamen på stan lite. Letade som en galning efter ett par shorts. Alla är visst förstora för mig, på bredden. Men till slut så lyckades jag att hittta ett par som jag köpte. Jag köpte också en tjocktröja. Visst så är det en varm sommar nu. Men jag tänkte lite till sommarkväller så kan det vara skönt :)

tröjan ska vara mörkblå. Kanske inte syns på bilderna.

Sedan kom Anna tillbaka efter lite mer än en timme. Då gick vi och tog en fika, som lunch. Skulle sedan gå den långa vägen från stan till mamma jobb (ligger nästan vid kvantum). Vi vart helt slutkörde. Vid netto, som ligger bredvid kvantum så var vi så trötta så vi bara föll ihopp. Gå aldrig på stan, UTAN något att dricka. Man dör då, för jag vet det. Sedan så åkte vi hem med mamma och nu så sitter jag här.

Ikväll så blir det att köra minigolf med Anna, mamma och Marie. Jag tror inte att jag ska ta méd mig kameran. Tyvärr ;/

måndag

2011-06-27

beger mig till stan nu tio i med Anna. Ska bli kul att umgås lite med henne faktiskt. Hon ska träna först så jag vet inte redigt vad jag ska hitta på då. Men sen så ska vi ner till stan. Åker hem vid tre med mamma, eftersom hon slutar jobbet då. Vet att jag redan har berättat hela dagen typ, men jag gjorde det en gång till nu, haha.

Det är varmt ute faktiskt. Och solen har kommit fram. Men det börjar säker att regna i stan bara för att vi just ska in. Brukar oftas vara så.


vet att bilden är utjatad. Men har inga nya.


fördröjer på min morgontid

 
SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - tungan
2. vara seriös eller oseriös? - bero på
3. Dricka grön eller röd mjölk? - vit gärna, men mellanmjölk
4. Brinna upp eller drunkna? - inget av det?
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - vänner
SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? - ah
2. har du skolkat? - ah
3. varmt eller kallt? - varmt
4. soligt eller regn? - soligt
5. fanta eller cola? - fanta
6. är du nyttig av dig? - lagom som bäst

OM MIG
1. vad heter du? - Linnea Zeijlon
2. syskon? - syster o bror
3. Vart bor du? - Där vid stensnäs, du vet
4. Hur många barn vill du ha? - 2 helts
5. Vill du gifta dig? - nja
6. Favorit tid på dagen? - haha, beror på
7. Humör just nu? - trött men glad

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - ne
2. Sjungit? - yes
3. Blivit kramad? - ah
4. Känt dig fånig? - haha, självklart
5. Saknat någon? - ah
6. Dansat galet? - inte precis
7. klippt håret? - ne
8. Gråtit? - nae

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - faktiskt inte
2. Har du en hund? - nej ;/
3. sover du helst ensam eller med någon? - beror på
4. Tror du på spöken? - andar ja
5. Är du mörkrädd? - jodå

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - ah
2. Föredrar du långa föhållanden istället för korta? - långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ah
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig?- ne
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk?- jodå
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - kan nog ha hänt, men inte på den senaste tiden
7. Har du varit på en blind-date? - nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ah
9. Saknar du någon av dina ex? - ne
10. Somnat gråtande pga kärleken? - aoo
11. Brukar du tänka på dina ex? - ne

KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? - alla
14. Är du ofta med dina vänner? - ibland
15. Vad brukar ni hitta på? - olika saker
16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ah
17. Vem vet mest om dig? - ingenaning
OM DIG
1. Hur lång är du? - runt 1.64
2. Vart bor du? - jag har inte flyttat sen den förra frågan
3. Är du nöjd med ditt rum? -  sudär
4. Vilken är din riktiga hårfärg? - blond
5. Vad väger du? - 39
7. Har du någon sjukdom? - ne
8. Är dina föräldrar skilda? - nej
9. Gillar du skolan? - haha, nej
10. Hur svarar du i telefonen? - beror på lite
VAD
1. Åt du senast? - frukost
2. Drack du senast? - 0´boy
3. Har du på fötterna? - inget mer än tår o hälar
4. Lyssnar du på just nu – tystnaden
5. Gillar du mest hos dig själv? - vet inte

jag borde sova och få sömn

20111-06-27

Fråga mig inte varför jag är uppe så här tidigt. Knappas så vet jag det själv. Tanken var väll att hinna duscha, men det gör jag ju lätt som en plätt. Jahopp, jag sitter här i det tysta huset och äter min lilla frukost. Två pastejmackor med ett glas o´boy. Alla sover om de inte jobbar.

Har egentligen inte ett dugg att skriva till er. Ska sitta här en kort stund till och sedan ska väcka Anna för att se lite hur hon mår och lite så. Hon måste ju kolla buss också. Och hon sa att hon skulle göra det när jag duchade. Men ah, får se om jag hittar något roligt häör nu då, om någon är vaken.

dagen som har gått fort

2011-06-26

Det vart tydligen inte att blogga så mke idag. Fast så har jag ju inte gjort så mke under dagen, så jag har ju egentligen haft tid till det. Men jag har bara inte haft orken till det. Man måste väll ha ett liv lite utanför blogglivet. Men som ni kanske ser så har jag bytt header ännu en gång. Men det var faktiskt Anna som tyckte det. Men jag blev rätts så nöjd med det själv. Sedan så har jag lagt till en liten "faktatext" under min profilbild. Som nu förtillfellet, inte finns någon profilbild i, haha.

Var nere vid Godishuset förut med Anna och pappa. Jag såg för någon vecka sedan att de hade fått tillbaka en godisak som jag bara älskade när jag var liten. De godiset fanns bara på marknader och jag fick alltid köpa sån för mormor och morfar, hihi. Har just nu, ingen bild på det. Så att det är lättare att förstå, men det kommer nog imorgon istället :)

Förresten så ska jag och Anna in till stan imorgon. Ska upp tidigt för att hinna med att duscha och så. Sedan så åker vi in till stan runt tio med en buss. Anna tränar vid simhallen medans jag tittar på eller gör något annat. Sedan så ska vi gå på stan för att shoppa. Det är jag som drar ner henne dit. Bara för att i onsdags så hittade jag massa snygga kläder till mig själv, fast vi skulle köpa presenter till Anna då. Så det blev inte att shoppa något till sig själv. Sedan vid tre då så slutar mamma sitt jobb, så åkter vi hem med hemkörning med mamma.

Men bäst att jag går och lägget mig nu, hörs. Kanske hinner med ett snabbinlägg på morgonen där imorgon.


avslutar med en liten bild :)


Godmorgon alla i Sverige

2011-06-26

Då har jag äntligen kommit upp ur min säng. Tänkte att jag skulle äta lite frukost nu, så att min hungriga mage blir mätt. Vet inte vad jag mer ska skriva?.. Härligt väder idag, eller? :D Då kanske man kan bada idag. För det var ett jäkla bra tag sen man gjorde, bara för det här regniga vädret.
Ska äta nu, hörss :))

en lördagkväll


Har inte tagit min o´boy än, hihi. Men jag sitter och lyssnar på denna låt. Jag tycker att den är jätte vacker. Det får mig att tänka på att vara på bättre humör och verkligen ta vara på tiden i högstadiet. Själv så tycker jag att det är jätte kul på högstadiet, även att jag bara har gått ut sjuan har och två år kvar. Det är så vilt och underbart. Det är bara lektionerna som är tråkiga. Jag känner av att jag inte vill bli mer äldre än vad jag är :)

kvällen har varit helt okeja

2011-06-25

Har inte hitta på så mke under kvällen. Kollade lite halft på Sommarkrysset. Det var första gången i år :) för mig så känns det lite som sommar då, att den är börjat. Men sedan när man kollar ut på vädret så ändras känslan fort. Har regnat och åskat här hemma. Inte alls kul nu på sommarlovet. Det har ju gjort det under hela veckan nu. Hoppas att det inte håller i sig resten av sommaren ;o
Tänkte om jag skulle ta ett glas o´boy nu. Och vara lite onyttig av mig. Får se om jag är sugen om någon minut då jag har gått här i från ;) haha.


bara jag som skrattar?

2011-06-25

hihi, jag läste lite på Fokis blogg. Vet egentligen inte varför. Jag följer inte hennes blogg precis, men ibland så bara tittar jag in lite då och då. Så just nu så hittade jag en liten rolig sak på hennes blogg. Något som jag sitter och skrattar för för mig själv.

best cookiepackaging ever?.. ;) haha, afro cookies, så fånigt. Och jag tänkte också lite som henne. Vilken smak den hav pogrundav den färgen, helt kolsvart och det ska vara en cookies som man ska kunna äta.

vad kommer det bli av sommaren?

2011-06-25

Har städat i Bellas bur nu, och liite i mitt egna. Men jag ska nog vara lite duktig och fortsätta med städningen efter när jag har ätit nått. Det blir och göra min egna mat, är verkligen hungrig. Men jag är inte precis någon kock i köket så det blir bara att göra lite pasta med korv :)

Åksan har visst kommit fram med stora mörka moln över oss. Så pappa ber mig att stänga av datan nu, så hörss :))

Midsommar i bilder o text!

Midsommar i solhem 2011. En överkul midsommar.
Vi åkte till Solhem runt tolv. Sedan när alla var samlade, och det var runt ett, så gick vi alla ner till en grannsjö. Där åt vi vår lunch tillsamman. Potatis, rostbiff, sill, potatissallad och massa annat. Jag och Anna gick hem efter det för att hämta batterier och så till min kamera (det var då jag bloggade). Tog cykeln tillbaka och så. Hade lite nutidsrunda och lite andra akterviteter. Grillade senare på kvällen och så, var jätte gott kan jag säga. Sedan så tog jag och Anna cykeln och cyckla hem igen. Vi vet egentligen inte varför faktistk, vi hade bara lust av någon anledning. Sedan så blev det fika på jordgubbstårta och kaffe. Sedan blev det bara att alla blev fulla och jag satt och mysade med Anna med ostbågar och chips ;) 

Glad midsommar allihopa!

Jag säger det lite senare än alla andra. Men ni vet ju varför. Hade ingen tid alls till bloggen igår? ;)

midsommar är överkul!

2011-06-25

Vaknade runt tolv idag. Sov verkligen som en stock inatt. Midsommaren som firades i Solhem blev helt underbar och rolig. Kom hem runt två tiden på natten. Egentligen inte så sent. Kom i säng vid halv tre, tre. Försökte slå ihjäl en fluga som var inne hos mig. Men jag missade alla gånger och sen orkade jag inte med, haha.
Bilder från gårdagen, kommer senare idag när jag orkar. Är fortfarande helt slut. Hoppas alla andra mår bra? :))Vill få tag på Emelie också för att se lite mer solklart om hon ville med mig till stan på måndag?.. Du får gärna svara på sms Emelie! Förövrigt så ska jag läsa lite bloggar nu och sedan, jag vet inte vad jag ska göra sen. Dax för att städa Bellas bur iallfall :))


Nu är det sommar

2011-06-24

Jag kör med ett litet inlägg. Glad midsommar alla kan jag ju börja med :) hoppas ni får en rolig dag.
Jag själv och min familj firar lite med massvis av vänner borta vid solhem. Jag och Anna stack hem nu bara för en kortis för att hämta nya batterier till min kamera så att hon inte dör helt plösligt. Men vi ska gå tillbaka nu, hörss :)

kommer nog hem väääldigt sent, så kanske inte blir något mer bloggande idag.

datanörd?

2011-06-23

Blir att sitta här vid datan med Anna då. Vi ska kolla på klassträffen. Missade ikväll för allt folk och firade. Så det blir att sitta här en timme, sen får man se vad som händer resten av kvällen :)

kort inlägg

2011-06-23

Ser ni någon skillnad på bloggen igen? ;) haha. Men jag får faktiskt ta och sluta med det här nu. Jag ska ha den här headern ett tag även om jag börjar tröttna på den.

Har haft gäster här hemma en stund nu. Mormor och morfar. Våran Morbror, "morster" och kusin kommer lite senare på kvällen. Har fikat lite på kakor och bullar. Senare så blir det är äta på tårta. Ska gå och vara lite social mot gästerna nu. Hörss!

idag är det ingen vanlig dag..

2011-06-23

.. för det är Annas födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis på 17-årsdagen syster <3

hittade en grymt gammal bild på henne.

jag sitter och kämpar för det här?..

2011-06-23

hihi, nu så har jag ändrat header igen. Men jag vill ha något nytt. Den andra har jag haft ett tag nu och har tröttnat ut. Men jag får se hur jag kommer känna för den här. Båda är ju bilder på som är tagna från sommaren 2010. Så det är ju allafall sommarheadrar, haha. 
Vilken tycker ni, som jag ska ha som header?

första


eller andra

sjätte inlägget

2011-06-22

Jag kände på direkten efter när jag hade skrivit förra inlägget, att headern inte var den rätta. Så jag har suttit här sen dess och försökt gjort den rätta som känns som mig. Men nu fick jag damp på skiten och blev sur. Så jag satte dit den gammla så länge. Sen får vi se vad som händer i framtiden.

Förmodligen så är det här den sista inlägget för idag. Blir väll antalgien att ta något att äta eller bara ett gott glas o´boy. Får se, hörs imorgon! :)

femte inlägget

2011-06-22

Som ni kanske har sett så har jag gjort lite ändringar här på bloggen. Eller om ni inte ser någon skillnad, så tryck på F5 knappen. Men jag vet inte om jag tyckte om det, det nya. Men jag tänkte ändå fråga en kompis snarast om hon kunde göra om bloggen helt och hållet. Om inte du är bra på det och vill hjälpa mig? Men nu så har jag det så här så länge. Ni får tycka vad ni vill. Kan hålla med om att den inte vart så jätte fin. Headern är ju lite suddig med, vilket som jag stör mig verkligen på.

fjärde inlägget

2011-06-22

Sådär! Då har jag ännu engång kommit hem från stan. Jag, Robin och mamma åkte in för att handla lite. Det vi missade o handla igår, typiskt oss. Robin h'ngde bara med för att köra, UTAN övningkörskylten! Just det, han har tagit körkortet nu. Grattis broder, och kör nu försiktigt!
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på precis. Om jag ska kolla på tv om det finns någopt bra. Eller bara lägga mig och läsa någon tidning eller bok.

Härliga rubriker jag har idag ;) kanske lite dryga men det bryr jag mig inte om. Bara att det står något där uppe.


bilden har inget med inlägget att göra..

 


tredje inlägget

2011-06-22

Har kommit hem från stan nu då :) har iallafall hittat lite presenter till Anna. Hittade också massa kläder till mig själv, men jag köpte ingenting. Och fråga mig inte varför heller. För det vet jag inte. Jag och Anna gick själva först på stan. Så mamma gick till en kompis och var med henne. Anna gick runt i massa olika affärer med mig efter sig så sa hon allt hon gillade som hon såg. Tog en fika tillsammans lite senare och bara tog det lugnt. Åkte sedan med mamma till Lager 157. Jag kom på, att där köpte jag två vanliga linnor bara. Hittade en jätte skön och fin tjockärmad som skulle passa gallant till sommarkvällarna. Men det var allt för dyr enligt mamma.
Efter det så åkte Anna ner till gokarten med några vänner. Så passade jag och mamma på att springa ner till affärerna och köpa det hon hade sett som hon gillade + lite till :))
Och nu så sitter jag äntligen hemma. Med verk i fötterna ochsåvidare. Snart mat här hemma. Ska bli väldigt gott, är utsvulten. Det blir bara pommes med lite chicken nuggets skulle jag tro.

andra inlägget..

2011-06-22

Har duschat nu och är nästan klar för att åka in till stan med mamma och Anna :) Hoppas at vi hittar något åt Anna. Det blir förmodligen att jag och Anna går lite själva för att se om Anna hittar något. Så går mamma själv för att köpa sakerna åt henne :) haha

första inlägget

2011-06-22

Har ätit min frukost nu och kollat lite på tv. Just nu så sitter jag här och borstar tänderna lite, haha. Sedan får jag se om vi har varmvatten. Ska isåfall duscha och göra mig lite ren och fräsch. Sedan idag så måste jag säda mitt rum, det ser verkligen förgävligt ut. Mamma ska åka in till stan idag med för att köpa presenter till Anna som fyller år imorgon. Jag tänkte att jag skulle följa med. Det skulle vara lite roligt att komma ut lite med. Efter dom här regniga dagarna och så. Får se om man själv hittar något på stan med :)


Slänger upp en bild bara från sommaren 2010.


22:28

2011-06-21

Kvällen är nästan slut nu då. Min kväll blev bara att plocka upp matvaror ur påsar, kollat på tv och nu äta lite kanske. Min tanke för kvällen var ju att duscha en lång dusch. Men eftersom alla andra tog upp varmvattnet så får jag vänta till imorgon. Ville också baka en kladdkaka till familjen. Men alla kom hem så sent efter sina jobb, kompisar och mataffären. Lite synd faktiskt.
Men imorgon så är det en ny dag med nya händelser. Jag funderar på att jag ska starta min dag imorgon med en dusch. En varm och skön morgondusch. Får bara se om orken finns inom mig då :))

ordning o reda löning på fredag

2011-06-21

Har varit snäll nu och gjort en handelsnota åt pappa. Så när han kommer hem från skogen så att han slipper och sitta o berskymma sig för det, så kan han åka på direkt om han nu vill det :) det skadar inte något att tänka på andra och vara lite snäll någon gång ibland.

Man får ju ursäkta för sin lilla slarviga handstil. Men bara att man kan läsa det så spelar det ingen stor roll.

det är en vanlig dag..

2011-06-21
Börjar inlägget med en bild som jag vart ganska så nöjd med.

Då så har tisdagen nästan gått ur sin väg då. Har ingenting att blogga om, har väldigt tråkigt. Det är inte så lätt att blogga om man inte vet om vad. Jag håller på och letar lite efter 30-dagar lista. Men jag hittar inte någon som interssantar mig. Men just nu så sitter jag och pratar lite i telefon. Men lilla Monica. Vi planerar lite tills midsommar :)

tänkte blogga lite

2011-06-20

Åskan har varit framme nu på kvällen. Som tur så är den försvunnen nu så att jag kan blogga lite. Sitter och lyssnar på musik, läser bloggar och kollar facebook lite.
Funderar på faktiskt att byta ut designen här på bloggen helt och hållet. Och jag tänkte att en vän skulle kunna hjälpa till lite. får se om det händer någongång i veckan.

har sommaren kommit nu?

2011-06-20

Det är jäkligt varmt ute. Jag vill ju springa ner till sjön för att ta ett dopp. Men Anna har ju fortfarande sin lilla förkylning kvar så hon vill inte häng med. Någon anna som vill träffa mig idag?..
En del av familjen har kommit hem nu. Får se om man hittar på någonting tsm med de, antaligen inte.
Och bilden är tagen för någon timme sen kanske.


Ni som inte ser så är det en häst.

jag har det bra

2011-06-20

Då har äntligen sommarlovet startat. Härligt. Känns dock inte som att det är sommarlov, tycker inte jag. Men vädret är skapligt idag osv. Får hoppas att det håller sig så att man kan gå och bada senare.
Är ensamen hemma med Anna. Pappa jobbar, mamma är och bestiktar bilen, Robin är i stan och gör något.
Så nu ska jag gå ut och sätta mig med min syster som sitter ute på altanen och bara njuta av den härliga sommaren med lite glass och musik!Slänger upp bilden för att den väcker fina minnen!

rekord: världens största...Poe kan vara världens största häst

Drygt två meter hög och ett och ett halvt ton tung, då kan man verkligen prata om hästkrafter.
Poe är av rasen Clydesdale och är på väg att skriva in sig i rekordböckerna. Den aktuella rekordinnehavaren, Remington från Texas, är 198 centimeter från hovarna till manken. Poe är två centimeter högre.
Ägaren är själv bara 160 centimeter lång och har en specialtillverkad stege när hon ska kliva upp på Poes ryggGeorge är världens största hund, han är en Grand Danois 1,09 meter i mankhöjd och 111 kilo. George är den största hunden hittills uppmätta.

Vem vill ha en sån bjässe i huset? Georg har varit med i massor med tidningar och tvprogram. Annars ser han ganska snäll ut för att vara en stor svart hund, eller?
Han äter tydligen 50 kilo hundmat i månaden, oj då!? Hans ägare borde använda icakasse för att plocka upp efter han.


tips tack!

2011-06-19

Tänkte fråga om någon har lite bra tips till en bloggare. Så ens blogg blir mer interssantare och roligare. Så mer besökare vill komma osv. Skulle vara jätte kul om man fick en liten komentar med lite tips på. Själv så tycker jag att min blogg är urtrist och inte händer så mke i. Men det handlar ju lite om min vardag också. Egentligen så förstår jag inte att folk kan följa min blogg, att dom gillar den xd haha
Men jag är nöjd med mina läsare som jag har nu. Ni komenterar jätta mke och fina saker. Det får ni gärna fortsätta med :))

en stark rund cirkel försvunnen

2011-06-19

Jag känner att jag är en väldigt dålig bloggare just nu. Någon som har en rolig 30-dagarlista som man kan köra med? (:

Idag så har det varit en typiskt svensksommardag. Har regnat här hela dagen kan jag meddela om. Inte så värst kul. Har suttit inne hela dagen och försökt hitta på lite saker. Har inte lyckas så bra med det. Spelade lite tv-spel förut xd Just nu så vill jag baka lite chokladbollar. Men jag tror nog inte att Anna är så sugen på att baka, så det blir nog inte av ikväll. För det är inte så kul att stå i köket själv.
Då är ett ännu tråkigt inlägg skrivet. Jag kan ju inte påstå att min blogg är så kul. Men just nu så beror det på vädret. Det påverkar faktiskt sitt humör. Är trött och lite smått sur. Det ska vara soligt så man kan bada och vara ute. Kära vän som vi alla älskar, varför gömmer du dig bakom molnen och låter regnet besegra dig?..Kan inte tiden stanna ett tag, tack

2011-06-18

Bara jag som tycker att det inte känns som sommarlov?..

Har kommit hem från GH nu då. Jag skulle egentligen inte ha någonting. Är inte ens sugen på´t. Men jag kunde inte låte bli att köpa när jag såg allt. Men antaligen så blir det liggandes inne hos mig tills jag vill äta det. Eller så sitter jag ikväll och försöker få i mig för att inte gå och småäta senare. Ska nu bara kolla läget lite på facebook och kolla in på några bloggar. Så tänkte jag att jag skulle kolla om det är något roligt på tv:n efter det. Annars så blir det väll att göra någonting annat istället såklart ;)

Känns ju inte alls länge sedan den här dagen var. Då bilden togs. Kommer ihåg det väl kan jag säga, när vi klättarde upp där på berget och så. SAKNAR TIDEN!

 


Robins studentStudent 17 Juni 2011. Grattis broder och lycka till i framtiden <3

Gårdagen är avklarad

2011-06-18

Oj, vilken dag det var igår. Helt toppen. Kan inte förstå att min egna bror har tagit studenten. Helt otroligt, det känns ju inte alls länge sen man satt och lekte med honom. Men grattis iallafall Robin, du har klarat hela skolan nu <3
Först så var jag på min egna skolavsluting. Det var mest niorna som gjorde allt, åttorna och sjuorna satt bara och glodde på. Sedan så åkte jag hem. Var hemma en kort stund sedan så vart det bara att hoppa in i bilen igen. Var världens kö i stan överallt kan jag ju berätta. Robin sprang ut strax efter ett där. Grattade honom och fotograferade lite. Började spöregna och åska när vi var på väg upp till mormor och morfar. Var där en kort stund. Sprang sedan ner till stan igen för att se när studenterna åkte uppför storgatan i lastbildar och traktoren och sånt. Fotade massa och letade efter Robins vagn. Sedan vart det bara att åka hem och fixa det sista hemma innan alla kom dit. Robin och Johanna åkte med pappa i impalan en sväng inne i stan innan de åkte hem osv. Här hemma så var hela släckten och vi åt mat och fikade och så. Vid halv tolv på natten så åkte de sista gästerna hem och jag fick äntligen gå och lägga mig. Var skit trött efter dagen och är ännu det.

jag hittar inte tid på klockan

2011-06-17

Då så har äntligen de sista gästerna åkt hem. Klockan halv 12 på natten. Jag ska gå och lägga mig nu, är seriöst helt slut. Kommer inte orka göra någonting i morgon. Så jag har bestämt att det bara blir en ingenting-dag.
Tänk, Robin har tagit studenten. Min egen storebror har tagit studenten. Han tillhör inte skolan längre, han gick ut skolan för några timmer sen. Jag fattar verkligen inte att tiden kan gå så här fort. Vad händer nu, i framtiden? Känns ju inte länge sen jag, Anna och Robin lekte i snön när vi var små, när vi cyklade tillsammans och allt annat sött som vi gjorde.
Men jag bloggar mer imorgon om alla söta minnen och idag. Jag känner att huvudet kan falla ihopp när som helts nu i tangentbordet och bara somna..

Har sommarlov nu!!

2011-06-17

Har precis kommit hem från stidenten nu då. Har egentligen ingen tid att blogga. Några gäster har redan kommit hem till oss för studentfest. Robin har inte kommit hem än, han åker med Johanna och pappa i Impalan. Men måste städa undan det sista nu. Jag kan visa lite bilder ikväll. Om jag nu orkar efter den här dagen. Är redan helt slut efter dagen. Annars så visar jag imorgon istället.

Snart så gäller det, vi är nära

2011-06-17

Snart så är det dax, snart så springer jag upp till bussen och åker till skolan. Är bara tre timmar kvar tills man är fri. Nu gäller det, skolavslutning och student. Sen så slipper vi skiten!

måste måla mina naglar

2011-06-15

Jag kom på att jag måste måla om mina naglar också. Jag kan ju inte komma med gula o svarta naglar till skolavsluting och studenet imorgon, med vit klänning. Jag ska antagligen måla dom i ljusrosa eller vita, får se. Jag kom också på att jag inte har tänkt på vad jag ska på mig för skor imorgon? det hade jag helt glömt bort. Får kolla lite i garderoben och se om man hittar något. Som man antagligen gör :)Snabba sammanfattningar om min dag

2011-06-15

Har hjälp till att städa altanen nu. Har spolat på golvet, tvättat alla möbler, hämtat stolar ochsåvidare. Är riktig nöjd med mitt arbete. Ikväll så blir det att städa Bellas bur, mitt rum, och resten av hela huset. Mamma ska göra maten och baka det sista.

Skolan idag har varit helt okej. Ganska slapp om ni frågar mig. Kom först till skolan, städa ut skåpen då som tog några tio minuter. Sedan vart man indelade i grupper och skulle lösa några uppgifter, gick galant för oss. Sedan vart det ett kort möte i aulan med alla sjuor. Vi pratade om elfa och sånt, hade prisutdelning. Sedan vart det att sticka ner till brucksliden och kolla på fotboll. Niorna vann mot lärarna med 6-2 tror jag att det blev.
Sen vart det bara att åka hem. Har bara hunnit med att städa här :) Där var en kort och snabb sammanfatting om min dag.

känns som jag ska hosta sönder halsen

2011-06-16

Jag har faktiskt blivit lite värre än i går. Nu så har hostan kommit in i min värld. Hostade hela kvällen igår när jag skulle sova, med huvudvärk också. Men jag har iallafall inte fått någon förkylning än. Alla i min familj har gått på det och ska stanna hemma från sina skolor och jobb. Jag är den ända som ska arbeta idag. Men det blir ingen vanlig jobbardag för oss i Ankarsrum. Vi ska städa skåpen och så, kolla på fotbollsmatch lärarna mot 9:orna, och så är det ju dagen ful med. Det blir nog en ganska bra dag ändå :)

dax att sova för min del..

2011-06-15

Jag tror nog att det skulle vara smart att gå och lägga sig snart. Om jag vill hinna bli frisk innan fredag. Dagen har iallafall varit helt okej. Skoldagen kanske vart lite uttråkad, men det dög. Blåste mke men det var ändå mysigt att vara med sina vänner.
Här hemma så la jag mig och sov ganska så bra länge och det hjälpte min sjuka faktiskt, blev lite friskare. Har hjälpt till mamma att baka lite nu på kvällen och så. Imorgon så ska vi baka det sista och sedan så blir de storstädning i hela huset. Blir nog inte så farligt. Och så är det ju sista dagen imorgon i skolan. Om man inte räknar med skolavslutningen på fredagen. Vet inte upp till 100% om jag ska gå, blir nog lite tajt om tid om jag ska hinna med med Robins student också. Men får se, det får jag tänkte på lite mer imorgon :)
bara någon bild som jag tog idag..

fotograf: Linnea Zeijlon

2011-06-15


bara jag som tycker att det är torsdag idag?

2011-06-15

Har luggit i soffan ett bra tag nu. Sov lite granna med, härligt. Jag kan erkänna att jag inte känner av min hals så mke längre. Och huvudvärken har gått över för känge sen. Kanske kan man hålla sig frisk nu? Alla i familjen har fått förkylningar nu. Så jag måste hålla mig borta lite, så att jag inte får deras basiller till i min kropp. Förut när jag låg i soffan och sov så vaknade jag av att Robin stog och glodde på mig. Han började prata och min hjärna hade inte börjat arbeta än så jag hörde knappt hälften vad han sa. 
Ikväll så blir  det nog att fortsätta att baka och städa till på fredag. Hoppas vi hinner med med allting.
       

håller nedräkningen...

2011-06-15

Har verkligen ingen lust att blogga. Är trött och helt slutkörd. Jag tänkte gå och lägga mig i soffan och vila mig lite. Idag var det iallfall klassens dag i skolan. Innebär att varje klass får hitta på vad de vill. Så 7:orna åkte in till stan tillsammans och gjorde lite akterviteter. Tog med mig min kamera också om det skulle bli lite bilder. Vart rätt så mke, kan visa de senare.
Fick en present av Maria också. En sen födelsedagspresent. Men det är för att hon har varit sjuk de här dagarna och så. Men tack så mke för parfymen som jag fick av dig :)
Det här vart bara ett snabbinlägg, bara för att jag inte orkar att blogga. Hörs lite senare idag istället! :)

Bara två dagar kvar tills skolavslutningen är!! Sedan är det sommar, härligt. Ser dock inte oss sjuor som åttor senare till hösten.

bara ett test

1. Hur gammal är du om 5 år? - 19 år
2. Vem var den senast du träffade? - Robin
3. Hur lång är du? - 1.63 kanske?
4. Vilken film såg du senast? - eclipse
5. Vem ringde du senast? - ingen aning
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - "Hjärtat <3" till Emelie Westergren
7. Vad är dagens planer? - har bakat hela dagen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - båda, men mest att sms nog
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? - sambos
10. När såg du senast din mamma? - någon minut sen
11. Vilken ögonfärg har du? - gröngula
12. När vaknade du idag? - tio i sex
13. Har du någon gång hittat en katt? - jodå
14. Vilken är din favoritplats? - hos vänner
15. Vilken plats föredrar du minst? - ingen aning
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - nånstans i världen
17. Vad skrämde dig som barn? - damsugare
18.  Vem fick dig att skratta senast? - någon av vännerna
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? - hä?
20. Har du stationär eller bärbar dator? - stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? - trosor o tröja
22. Hur många kuddar har du i sängen? - 6-8 st
23. Hur många landskap har du bott i? - i ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? - nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - beror ju på
26. Är du social? - jodå
27. Vilken är din favoritglass? - magnum
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? - massa
29. Tycker du om Kinamat? - hah nej
30. Tycker du om kaffe? - nej
31. Vad dricker du till frukost? - juice eller ingenting
32. Sover du på någon särskild sida? - haha ingen aning
33. Kan du spela poker? - nja
34. Tycker du om att mysa? - jodå
35. Är du en beroendemänniska? - ingen aning?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - ao, min kusin
37. Vill du ha barn? - aoo, när jag blir äldre
38. Kan du några andra språk än svenska? - liiite engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? - tror inte så

Sommarlov om tre dagar

2011-06-14

Jag får verkligen inte bli mer sjuk än vad jag är. Roligt att vara sjuk de sista dagarna i skolan. Hoppas att det inte håller till början av sommarlovet bara..

Har en anledning till att jag inte har bloggat så mke idag. Ända sen jag kom hem så har jag stått i köket och bakat. När jag kom hem så stog mamma redan köket och bakade bullar, så jag hjälpte till. Sen så gjorde jag ne sats cookies kakor. Som blev väldigt lyckade. Sedan så vart det att äta mat lite snabbt. Efter det så gjorde jag en till sats med cookies. Just nu så står de i ungnene så jag passar på att blogga lite :) fast har ju inget mer att blogga om. Någon mer som inte kommer in på facebook kan jag ju passa på att fråga? jag glr inte det och det är väldigt irriterande.

första lektionen

2011-06-14

Sitter i skolan då. I sysalen med Moa och Linnea + massa till. De ska göra klart sitt syarbete. Har egentligen elevensval. Jag ska nog kanske bara vara kvar här en stund till, sen så ska jag gå till bibblan.
Har blivit sjuk också. Hela min familj är sjuka. Jag har ont i halsen och huvudet. Och det är inte lite jag har ont. Alla andra i familjen är förkylda. Hoppas jag inte blir förkyld. Det räcker med min hals och huvve.

har målat lite..

2011-06-13

Har då målat på mina nagalr lite. Bilden kanske vart lite suddig, men det är inget som jag bryr mig om. Just nu så hoppade anna in i duschen, jag som tänkte göra det. Men jag får väll sätte mig lite framför tv:n och glo, tills hon blir klar. Eller så kör jag duschningen i morgonbitti istället. Blir nog skönare så.
Jag tror att jag är på väg till att bli sjuk, så det blir inget kvällsbad för min del. Har fortfarande ont i huvudet och har börjar fått ont i halsen nu också. Det är inte bra, jag kan ju inte gå och blir sjuk till början av sommarlovet.

Linnea proppmätt

2011-06-13

Har ätit min mat nu då :) så jag tänkte att jag kunde gå och måla naglarna. Får se vilken färg det blir. Är helt ledig ikväll. Inget plugg, det var länge sen nu när jag var utan läxor och prov. Sjuan har verkligen varit ett hårt år. Även att vi har varit de ända sjuorna med så många läxor och så. När mina syskon gick där så var det så slappt det kunde bli. Men inte på 2011- talet, då så får vi sitta och slita ihjäl oss. Men det är snart två hela månader lov. Jätte hräligt. Men kommer ju sakna alla i sin klass, få ta och va mke sommar :)

Men ska dra mig, sees :)


en gammal bild på lille mig :)


bloggade jag igår?

2011-06-13

Det känns som att jag inte har bloggat på en evighet. Men det var väll igår som det var senast. Nu är det iallafall måndag idag då. Skolan har varit helt okej. Vi kör fortfarande med helt vanliga lektioner, men imorgon så är det den sista jobbardagen.

Nu så här hemma så är det snart mat tror jag, om jag inte tror fel. Jag ska bara sitta här lite sen måste jag väll hitta på något. Tänkte ta ett dopp ikväll, i sjön. Men ungefär hela familjen och fått sjukan, tom jag lite faktskt. Jag har en väldigt besvärig huvudvärk, och näsan kan ta och sätta igång ibland och rinna. Men annars så tänkte jag måla naglaran lite ;) hihi

alla mina presenter i bilder

2011-06-12
Jag kommer skriva vad det är och från vem eller vilka det är från :)

leksakskeppet till Bella - familjen (fattas en del, så vi ska byta ut den)

linne - familjen

eclipse filmen - familjen

badmadrass - familjen

hårklämmor - familjen

nagellack - familjen

200kr + kort - farmor

ihoppsydd linne&byxor - Christer, Netta, Dennis och Erika

linne - Christer, Netta, Dennis och Erika

linne - Christer, Netta, Dennis och Erika

300kr + kort - mormor och morfar

parfym - Bosse och Maggan

linne - Emelie

Tror att det var allt, men är inte säker. Tror nog att jag kommer få en present av Maria imorgon med. Hon hade iallfall köpt en till mig sa hon, fast hon var i Norrköping i fredags så jag kunde inte få den xd

från början till slut

Tänkte att jag skulle berätta hela min dag igår :) från början till slut.

Mamma kom in till mig runt kvart över sex för att fira mig lite. Hon började att jobba vid sju till tre. Så hon ville fira mig lite innan. Så vi fikade på bulle och dricka. Fick ett paket med, det var typ ett leksakskepp till bella. Med massa stegar, hyllor och hus på. Somnade om och sedan vid halv tio så kom pappa och Anna in till mig. Sjöng och jag fick två paket, en skit snygg tröja och filmen Eclipse. Gick upp och så var det framdukat som en frukostbufe på bordet. Där låg det ännu mer paket. Då jag fick nagellack, hårklämmor och badmadrass. Åt frukosten och sedan fick jag göra mig ording lite. Pappa och jag åkte sedan till Hjorted med farmor till farfar grav. Vi planterade nya blommor hos honom. Kändes skönt att vara hos honom lite på sin dag, saknar dig farfar <3... Fick sedan min present av farmor, en kort och 200 kr. Kom hem igen och farmor följe med in. Vi firde mig lite med fika och så. Efter det så försökte jag svara på alla gratulationer som jag hade fått lite här och där. Sedan hoppade jag in till duschen. Fick fixa mig ännu mer och så åkte vi in till stan. Träffade mamma och vi gick upp till min kusin, morbror och ingifta mosters lägenhet. Där nästan hela släkten var. Fick 300kr av mormor & morfar, två linnen och en ett annat klädsplagg av Christer, Netta och Dennis, parfym av Bosse och Maggan. Vi åt på smörgåstårta och frallor. Fikade på efterrätt, glass och chokladfingrar, bulle. Sedan så bara umgicks vi. Blev att åka hem sedan runt sju tiden kanske. Stannade vid kvantum och hyrde Little Fockers filmen och köpte chips och ostbågar. Åkte hem och hela familjen myste tillsammans framför tv:n. Sedan sent på kvällen runt elva så åskade det lite. Tänkte blogga med det gick inte då. Men jag passade på att städa Bellas bur eftesom jag glömde det i trosdags. Sedan vart det bara att gå och lägga sig. Alla presenter kommer i bilder senare :))

Dag 30- Din favoritsång.

Ulrik Munther - Life
http://www.youtube.com/watch?v=XUeXNgStzRM

Ulrik Munther - Boy's don't cry
http://www.youtube.com/watch?v=5amggGDKqNU

OWL -Fredagsmys
http://www.youtube.com/watch?v=gQO1r-D0xYk&feature=related

+ olika Green day låtar som jag gillar bäst
http://www.youtube.com/user/greenday?blend=3&ob=4
http://www.youtube.com/watch?v=RzB6JlEVYcQ
http://www.youtube.com/watch?v=NU9JoFKlaZ0
http://www.youtube.com/watch?v=r00ikilDxW4
http://www.youtube.com/watch?v=0Yi-LvnM_5M&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=r5aQFRc4okE&feature=related

dagen är inte slut riktigt än

2011-06-11

Har då precis kommit hem från staden. Har haft det jätte kul idag, verkligen en lyckad födelsedag. Dock så är ju inte dagen slut än. Nu ikväll, snart så ska alla i familjen samlas och vi ska tillsammans kolla på film. Det blir att kolla på Little Forckers som vi har hyrt. Blir att smaska på chips och ostbågar samtidigt :)

Tack förresten för alla gratulationer som jag har fått hela tide nunder dagen :) är väldigt glad.

då är man 14 år då :)


11/6 2011 - min dag

Det är ingen vanlig dag, för det är mn födelsedag, haha. Då var det dax att bli fjorton då. Hinner nog inte med att skriva så mke om dagen. Hela min dag kommer imorgon istället.
Förresten så uppskattar jag mina komentarer som jag får :) väldigt rolig att läsa. Fick fem komentarer på det senaste inlägget, om Simon Westlund. Tro mig, jag har facit till att lösa kuben, men det tar mig ett år ändå. Och jag såg alla avsnitt av honom, när han körde en i 15 sekunder, med foten, med en hand, fem styckna på 1 minut och det han gjorde igår :)

Men nu ska jag fortsätta min dag. Blir snart att duscha och åka in till stan :) Grattis Dennis förresten! :D

Min nyaste idooool

2011-06-10

Anna och jag är fortfarande ensamna hemma. Vi sitter och kollar på Talang. Vi både är fortfarande häpna av Simon med kuben. Även att han var för en halvtimme sedan eller mer. Vi fattar inte att han klarar det :o Han klarar det med foten, han klarar av fem styckna på en minut + en med bara en hand, han klarar det på en minut med ögonbindel. Hur bär han sig åt? Simon Westlund, du är min nya idol!
Om inte han vinner Talang 2011, då så förtår inte svenska foket på sig talang :))

Fick nyss reda på att han VANN! :D Anna och jag har gkjort så många glädjeskutt och skrik nu :DD

Min dag imorgon, bara min

2011-06-10

Jag och Anna fick tjust av Johanna förut till GodisHuset. Hon skulle ändå tjutsa pappa till Västerum, så vi två passade på att hänga på. Hämtade upp oss igen och körde hem oss, sedan så åkte hon vidare till stan. Så just nu så är jag och Anna emsamna i huset, och det kommer vi nog vara stort sett hela kvällen :) väldigt skönt faktiskt. Ska kolla på Talang 2011 och Wallandet precis som alla andra fredagar. Och tjocka oss på godis.

Imorgon så är det ju min dag. Kommer nog inte bli så mke bloggande. Jo kanske mellan elva till ett halv två. Får se, tror faktiskt att jag skulle kunna hinna med det faktsikt. Men ni kan ju alltid ta er en titt. Kanske har massa pauser som jag hinner blogga på. Men annars så kommer jag blogga rejält på söndagen :)

två tröjor

2011-06-10

Det här är tröjorna som jag pratade om förut. Den vänstra är den som jag har kämpat med på slöjden, vart rätt så nöjd med den själv. Men det blir bara en hemmatröja. Högra är den som jag fick av Emelie i present. Den var jätte fin Emelie, tack så himla mke <3!

fredag står det i kalendern

2011-06-10

Ni kanske har märk att jag har varit lite dålig på att blogga de sista dagarna. Är ledsen för det, men har varit upptagen lite. Och så har åskan varit i luften och då är vi tvunga att stänga av datan.
Men igår så fyllde ju pappa år, och Birgitta var här då. Vi fikade på bullar, kakor och tårta. På dagen så var jag ju i skola som vanligt, inget speciellt med den. Efter den så städade jag lite hemma åt pappa :) På sent kväll så satt jag inne hos Anna till typ halv tolv? vi satt och pratade om minnen, satt och tjöt för att vi skratta så mke.

Just nu så har jag kommit hem från skolan. Dagen har varit kanon. Emelie firade mig lite på morgon för mig dag i morgon, fick present och så, tack så mke <3 Hade slöjd sedan, och där blev jag klar med min tröja. Kan lägga upp bild på den och Emelies pesent sedan. Svenska, no och musik sotg näst. Lunchen så försökte jag hjälpa Christoffer lite att få tag på en bussbiljet. Hade bild sedan och då fick vi tillbaka våra prov. Blev inte så stolt över det kan jag ju säga.

en liten bild på mig, gammal!


Grattis far! :)

2011-06-09

Grattis pappa på din lilla dag. Vi har pappas moster här hemma som är på lite besök. Det blir fika så snart som möjligt, när kaffet är klart. Det blir inte att fira honom så mke idag, Birgitta är bara den ända gästen. Men vi ska fira pappa mer den 17 istället. Samma dag som Robin tar studenten. Vi tänkte att det skulle sitta bra, att vi är först i stan för att se Robin springa ut och så. Sedan så åker hela släckten hem hit där vi äter mat. Och på kvällen så vill antagligen Robin ut och då ska vi passa på att fira pappa lite .  Men nu är det fika här nu, ses :)

Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?

2010                                                                                              2011

Fast 2011- bilden är rätts så gammal, typ början av 2011 är det taget. Och så har jag uppsatt hår där i en hästsvans. Jag har ju egentligen kort hår. Det är väll mest bara det som skills- håret. Och då har jag visst bytt bena ser jag med.
mitt håt idag..

bak- kväll

2011-06-08

Då så ska man ställa sig i köket och baka lite då :) blir att baka cookies, min favorit. Ska ha det tills imorgon, för pappas fyller år, och till på lördag om det räcker. För då så är det ju min och min kusins dag. För er som det blev lite rörigt för så fyller vi år på samma dag, jag och min kusin, 11 Junibarnen ;)
Blir att fira hemma hos de, inne i stan. För att han blir 18 och han vill gå ut på kvällen. Men blir att börja med baket då :)

Det var minnen då man var oskyldig


Tänk tiden då man var barn. Allt var perfekt, mer än perfekt. Och nu, snart så sitter vi med jobb ;o Tiden går för fort. Jag hinner inte med i farten, i svängarna. Varför kan man inte vara liten förevigt? för det skulle vara något.

Då så var det onsdag ännu en gång. Allt har varit som vanligt. Skoldagen och så, allt har varit vanligt. Här hemma så har jag faktiskt inte hittat på någonting om jag ska vara ärlig, bara slappat och tagit det lugnt. Var hemma ensamen en stund förut. Spöket i huset visade sig tydligt. Lite läskit nu förtiden att vara hemma ensamen, när man vet att det finns besökare i huset. Men egentligen så gör det inte så mke, bara att de kan överraska en så himla lätt ;o


Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?

För att jag vill att min blogg ska bli någonlunda roligare. Att folk vill komma och kollar på vad det är för någon rolig dag idag :) och så vill att jag själv ska ha lite roligare. Att det blir lite roligare att blogga och så :) vet inte om det funkar precis men det känns lite som så :)


Juni 8, 2011

2011-06-08

Bloggade ingenting mer igår visst. Blev inte av. Försökte plugga på samhällen, några ord som vi ska kunna tills imorgon. Sedan så var datan upptagen stort sätt hela kvällen.

Just nu så har jag precis haft engelska. Är klar med mina uppgifter och så. Fick MVG på en uppgitf, stolt :) haha. Hemma så ska jag försöka plugga igen. Och sedan om vädret blir lite bättre så kanske det blir en fotorunda. Det var ett bra tag sedan, balen var nog den senaste. Igår så var de som en öknen i världen, och idag så blev det mulare. Jag som

Dag 26- Din favorittid på året.

Min favorittid på året är ju helt klart hela sommarlovet. Att bara sitta och njuta av friheten. Inte behöva tänka på att man måste kunna saker. Att plugga eller att inte missa bussen, att slippa allt gap och skrik. Sommarlovet är som att stoppa tiden länge. Att slippa skolan på mer än två månader.

Man kan vara ute sent på kvällen och fortfaraned se ute. Bada när man vill, bli brun. Gå i tunna kläder och bara kan springa ut ens att behöva tänka på skor och alla andra tjocka kläder måste på. Och man känner känslan av sommar, man ser grönt vart man än kollar och det doftar ljuvligt. Man hör fåglaran sjuna sent på kvällen. Att gå barfota och känna gräser under sin fot som kittlas. Sommarlovet är en jätte skön känsla enligt mig!

syslöjdtime

2011-06-07

Sitter ännu en gång i sysalen och syr lite. Har sällskap med Emelie, Moa, Linnea och Maria. Vi har egentligen matte, men vi måste bli klara med våra uppgifter. Om jag har lite tur med mig så kanske jag kan bli klar idag. Om Anne kämpar på nu ;)

Idag vet jag inte redigt vad jag ska göra. Jag måste kanske in till stan snart, min far fyller år på torsdag. Annars så pluggar jag väll lite och kanske tar ett dopp idag med. Klarade förresten provet idag rätts så bra nog tror jag. Får tillbaka det nästa vecka antar jag.
Men nu måste jag fortsätta, bloggar mer när jag kommer hem :) 

Då var tiden inne igen då..

2011-06-07

Då så var dom har fem lediga dagarna slut då. Men det har varit kul och har haft roligt. Har hittat på lite olika saker för dag för dag. Ännu en gång så ska vi tillbaka till skolbänken. Men det är nog inte så farliga lektioner idag, tror jag inte. Har prov iallfall, i religionen som jag har försökat att plugga på. Tror nog att jag kan fixa det. Ska läsa genom det lite nu också.
Gick upp tidigt för att hinna med att duscha och så. Är helt färdigt nu. Hoppas dagen blir lyckad och inte allt förjävlig :)

Dag 25- någon som du kännt på en ganska kort tid men som ändå betyder mycket


Emelie Westergren!
Vi har kännt varandra nästa ett helt år nu. Vi fick kontakt mitten av sommaren 2010, det var hon som sökte upp mig. Vi visste att vi skulle hamna i samma klass senare i hösten i 7:an på Ankarsrums skolan. Och nu så är vi väldigt bra vänner och står varandra nära :) <3

känns som sommarlov :)

2011-06-06

Då har Anna och jag pecis kommit hem från ett bad. Det passade verkligen bra i den här värmen. Vi solade en hel del också, ingen av oss tycker att vi har fått någon fräg. Nu så tänkte jag och Anna ta en filt och sätta oss i solen. Jag ska ta med mig religionen och plugga, och Anna vill antagligen sola lite.

seees och hööörs :))

Sveriges nationaldag...

2011-06-06

Ännu en lung morgon i Svergie :) funderar på att gå ner och ta ett dopp kanske. Om Anna vill hänga med. Idag så är det Sveriges nationaldag. Händer väll inte något speciellt här hemma. Jag gav som förslag till familjen att ta lite fika och gå ner till sjön och ha lite mysigt. Får se om det händer någon gång idag.Just nu så har jag precis spelat lite tvspel, Super Mario, med mamma, haha. Och nu så ska jag kolla lite här, på facoebook och bloggar.

 

 

 


era åsikter?


Men tyckte ni att den vart bra? om jag kanske ska ha kvar den en liten stund iallfall. För orkar nog inte sätta mig och göra en ny på direkten. Men tryck på F5 om ni inte ser något.

Slå det om ni kan ;)

2011-06-05

Robin och jag cyklade ner till godishuset förut ikväll. Jag kan ju säga att det var väldigt jobbig. Visst så är det inte så långt hemifrån oss ner dit. Men att cykla på en jätte liten cykel som knäna når ovanför styret på, och att växel inte funkar så man var tvungen att trampa för livet för att komma en meter, och cykla uppför massa branta backar - så var det min mest jobbigaste träning i hela mitt liv. Men jag fick min belöning, köpte tuggummi där nere. Så var det bara att cykla hem igen. Jäkligt många bakar och skit. Att Robin ens fick med mig, att jag ens gjorde det? haha.

Som ni nog har sett så har jag bytt header. Den kanske inte vart så där jätte bra. Men jag ver så trött på den gamla nu så jag gjorde en ny bara på en snabbis. Gör ording en liten bättre imorgon eller när jag har tid.

Nu så har jag suttit här vääldigt länge. Så kanske ta en macka och sätta mig i tvrummet och se om man hittar någon sevärt. Sen är det väll bara att plugga och sova :)

Dag 24- Favoritrecept

100 g Arlasmör
1 dl strösocker
1/2 dl farinsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
1/2 vaniljsocker
100 g blockchoklad

cookies kakor :)

I want you to stay with me forever

2011-06-05

Har kommit in från solen igen då. Har luggit ute på baksidan på en filt och pluggat. Pluggade religionen och engelskan. Upptäckte att jag nästan kan engelskan. Helt solklart :)

Ska ta en paus från pluggandet nu tänkte jag. Skulle behöva ta bort mitt gamla nagellack och sätta dit nytt. Får se om det blir av :) Men nu så tänkte jag göra en ny header kanske, får se om det blir något fint.

inkommen från en stekande sol

2011-06-05

Har suttit ute i trädgården och solat o läst. Tycker inte att jag har fått så mkt mer färg på mig innan helgen började, fast att man har solat hela helgen. Tänkte ta ett glas vatten eller saft nu, skulle sitta väldigt bra.

Åkte ut till Tovehult förut runt tolv kanske? tillsammans med mamma, Robin och Johanna. Det var skönt att komma ut lite, och inte bara sitta hemma och plugga.

Funderar också på att ändra header? något som jag kan gå och grunna på lite :)

För mig, är du perfekt

2011-06-05

Igår så låg jag ute i gräsmattan med musik och pluggade, gjorde det efter jag hade arbetat lite i trädgården. Senare så åkte jag, Anna och mamma ner till godishuset för att köpa glass. Det satt perfekt, en fin belöning för det hårda arbetet. Mamma släppte av mig och Anna på hemvägen vid sjön. Så vi gick ner och tog ett kvällsdopp. Senare så var klockan runt nio när vi kom hem. Så satt jag vid tv lite och pluggade ännu mer. Kvällen vart väldig rolig :)

Idag så kom jag upp väldigt skapligt. Kollade på tv lite och åt frukost. Just nu så sitter jag här och hitter inte på så mke. Tänkte att jag skulle göra klart alla religionsfrågor nu. Och senare vid tolv så åker jag och Mamma till Tovehult för att fika lite. Blir nog bra. Sen ska jag sola och hitta på saker idag. På kvällen så ska jag sitta och nöta med religionen och engelskan. Låter som en bra dag iallall :)

svårt med rubriker

2011-06-04

Jag, Anna och Robin gick ner till sjön förut idag, vi tog oss ett dopp :) Det var verkligen härligt, skönt att svalka av sig lite. Dagen har ju varit jätte varm. Solade lite förut idag, vet inte om det vart så mke skillnad. Åt mat för någon timma sen kanske. Och nu är vi ute och arbetar. Jag sprang bara in en stund nu för att blogga. Mamma och Anna arbetar med buskarna, och jag jobbar i Toffsas bur lite. Kan vara lite roligt för henne och ha lite sällskap :)
Jag vill också åka ner till Gudishuset för att köpa en glassbägare. En liten belöning till oss alla. Får se om det blir av. Skulle ju somsag plugga hela dagen, men inget har blivit av. Men om jag inte klarar av provet så får jag faktsikt skylla mig själv :)

typiskt jag där uppe ;o

det blir en vanligt dag

2011-06-04

Jag cyklade ner till sjön förut. Anna ville inte hänga med så jag tänkte bada lite själv. Jag hade hoppas på att jag skulle få sjön för mig själv. Men det var massvis med folk där nere. Så jag hoppade över badet. Nu så sitter jag här hemma och vet inte redigt vad jag ska hitta på. Mamma är i stan och handlar. Så när hon kommer hem så tänkte jag att jag kunde köra igång med pluggandet :)

har tråkit, någon att smsa? 0730622126

en fin vit klänning

2011-06-04

Jag skulle somsagt gå upp tidigt idag för att hinna med med lite saker. Mamma skulle väcka mig när hon går upp, och det är väll runt 8-9. Men jag sov till halv elva. Mamma väckte mig bara en gång sen så glömde hon bort mig. Så jag sov till halv elva, jippie, halva dagen har gått.

Nu så vill jag faktiskt ta ett morgon dopp. Om Anna vill hänga med vet jag inte, men nu ska jag iallfall göra det. Sen så ska jag plugga tills kvällen blir. Idag så måste jag bli klart med religionen, kunna engelskan och samhällen. Undra hur det kommer gå?

klänningen som jag köpte igår :)


Dag 23- Någonting jag vill ha


en nikon d5000


pengar


natti natti :)

2011-06-03

Är hur trött som helst nu. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Har kollar på Talang 2011 nu på kvällen, och Wallander är nu med. Har försökt pluggat religion samtidigt på pauserna. Har väll lyckas med 2 frågor ikväll eller nått. Haha, men måste verkligen ta i tag i religionen nu. Provet är lixsom på tisdag och jag har inte kommit hälften med frågorna än. Jag känner mke av stress och press.

Jag ska bara kolla när Wallander slutar på tv. Om det är mke tid kvar av den, så ger jag upp och går o lägger mig. Om jag inte ska ta en macka först. Har bestämt att jag ska upp tidigt imorgon. Undra hur det kommer gå. Och så ska jag plugga en stor del av dagen. Hahah, kommer ju aldrig bli av.

Home, sweet home

2011-06-03

Har precis kommit hem från en tur i Linköping och Söderköping :) Är helt slut i kroppen nu och är helt varm. Funderar på att gå ner till sjön för att ta ett bad och svalka av mig lite. Dagen har iallfall varit jätte roligt. Haft skoj och gjort roliga saker.

Gick upp vid sex, duschade. Åkte vid åtta till Norrhult, hämtade upp mormor & morfar och tog deras bil. Och så gav vi oss iväg till Linköping :) gick först in i Ikano. Hittade mycket fina kläder. Men köpte inte så mke mer än en klänning till Robins student, och piratbyxor. Har hittat en ny favotiraffär - Gina Trico. Jag gillar tröjor med texter, färg och bilder på. Hittade massor av snygga tröjor där inne, men jag tänkte att jag inte skulle köpa så mke. Eftersom jag blir fjorton på nästa lördag och det är bara kläder jag önskar mig mest. Gick i Ikea senare, hittade inte så mke där inte.
Åkte senare ut utanför Linköping till en stor blomsteraffär. Mormor & morfar favorit, haha. De köpte växter och så, vet inte om vi också gjorde det? ;o Senare åkte vi vidare till Söderköping, där vi åt mat. Senare vart det bara att åka hem till Norrhult igen. Lämnade av mormor & morfar och tog våran egna bil och körde iväg. Fast, det blev ju att stanna där ett bra tack faktiskt. Mamma körde ju rakt in i ett berg som skrapade upp bilen lite underfrån. Blev världens kaos. Vi fick inte loss bilen, så morfar fick komma med sin bil och dra upp våran med. Jag hittade lite chips som jag tuggade på och kollade på dom så länge dom andra kämpade :D

Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.två bilder !

ett liv utan dig, skulle inte vara ett liv

2011-06-02

Då så har pappa och Johanna precis åkt in till stan. Så då blir jag och Anna ensamen hemma, skönt :) fick som uppgift att städa lite i köket av pappa. Så det blir väll och göra det snart.
Har inte blivit något bad eller godishus idag inte. Ingen ville hänga på lille mig, haha. Men ikväll så måste jag verkligen plugga religion. Jag sa det igår med, men jag gjorde det aldrig. Men ikväll så måste jag. För man vill ju få på resultat på prov. Vill också ta ett kvällsdopp senare, behöver svalka av mig.

Störande, jag kan inte så mina besökare, hur många besökare jag har. Men kan inte komma in på sin statistik. haha tror att det heter och stavas så. Men störande... -.-

toorsdags förmiddag

2011-06-02

Då har vi kommit in på den andra dagen i Juni. Har inte hänt så mke här i Stensnäs. Sov väldigt länge idag, till halv elva tror jag. Gick upp och åt frukost tillsammans med Anna. Och nu så sitter jag här lite. Ett väldigt fint väder ute, kanske blir ett bad idag med? funderar också på att cykla ner till Godishuset och köpa glass. Är iallfall ensam hemma ungefär med Anna. 

Imorgon så blir det iallafall att åka till Linköping runt åtta tiden. Får se om jag hinner med med något morgoninlägg. Bli oftas stressad på morgorna, men det beror när jag kommer upp ur sängen också. Men jag ska iallafall åka med Anna, mamma, mormor och mofar. Blir nog roligt, ska gå i Ikanohuset och ikea :)

Bild från igår. Känns som att det är första dagen på sommarlovet idag.

Dag 20- Min favoritbok

kör ett sista inlägg.

Min allra favoritbok blir nog Oönskad. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig kommit till slutet på det, kanske kommit till det sista kapitlett. Men boken är iallafall jätte bra. Jag har själv boken hemma. Det är en bok som jag  verkligen rekomderar om.
Det handlar om flickan Anna som bor på ett barnhem. Hon tänker att hon inte borde vara här, inte ska existera, men det gör hon. Hon skriver ner sina tankar i en rosa anteckningbok som hon håller väl gömd, som så mke annat, är förjbjudet på Grange Hall (barnhemmet) där Anna har växt upp.
Hon träffar en pojke som heter Peter en dag, som målar upp en alternativ verkligehet. Har hon rätt att leva? Kan hon fly sitt liv som Oönskad? Vågar hon föja Peter? 


 


film dax

2011-06-01

Sitter i tv:rummet och glor på film :) vet inte redigt vad det är för något. Började kolla på den när halva filmen hade gått, Alla älskar Alice tror jag att det heter. Det är reklam just nu, så jag passar på och bloggar så länge.

Bakning vart det ikväll. Vart att göra muffins med chokladbitar. De ser ut dom blåbärsmuffins, haha. Och dom var lite missbildade med.
Sitter just nu vid facebook och skriver lite med Martin, trevligt trevligt. Ska börja läsa lite bloggar med tänkte jag :)

Men nu börjar film en igen, sees :))

ett bad :)

2011-06-01
Bilder från badet förut idag.

Det blev att sticka ner till sjön förut idag. Anna och jag tog ett dopp innan maten. Just nu så har kvällen börjat. Har inte hittat på så mke. Men jag tänkte om jag skulle baka lite muffins eller något liknade. Skulle vara lite kul, och gott. Senare mer åt kvällen så ska jag plugga lite tror jag. Det är nog bäst så.

första juni tvåtusenelva

Hejsan! Då så har vi kommit in i Juni då. Närmare sommaren, härligt. Skolan har vait helt okej idag. Lite jobbiga lektioner och tråkiga, men det har funkat. Det var sista dagen i dag i skolan. Och nu har jag fem dagar ledigt. Härligt, slipper skolan ett bra tag. Men jag måste sitta hemma och plugga ändå, usch.

Jag vill gärna ta med Anna till ett bad nu. Hade idrott sista timmen idag. Vi var ute och körde vollyboll. Är fortfarande helt svettig och varm. Får se vad som händer :)