sista inlägget för onsdagen

2011-11-30

Första december imorgon. Då blir det för er som gör sånt, att öppna första luckan i era chokladkalender och se första avsnitter av julkalender på tv. Någon som vet vad det är för någon kalender iår? Har ingen koll eftersom jag inte har föjlt det på ett bra par år nu. Men det skulle vara roligt om det var någon kalender som man kunde kolla på och följa. För då känns det ju ännu mer som jul och att man är liten igen. Och den känslan älskar jag ju bara mer än något annat.

Pluggandet ikväll.. ja vad ska jag säga? Vill bara bränna upp böckerna, och sedan gå vidare till skolan och bränna upp den med. Strypa lärarna osv. En sådan uppfattning har jag nu :) Så känner av att jag inte är på ett sånt bra humör nu då. Så jag säger godnatt nu med detsamma!


jag bjuder på en bild som jag tog för någon dag sedan ~ vi hörs!

försöka sätta igång igen?

2011-11-30

Jag har letat lite efter 30-dagarslistor. Och jag har hittat en hel del. Men jag fasnade för en som jag nog kan köra här på bloggen. Och jag tänkte ta bort några punkter, eller rättare sagt dagar så att ni förstår. För att bara ha 24 st kvar, så att det är en dag för varje dag till julafton, att jag startar imorgon. Så att det blir som en julkalender här på bloggen. Men jag kunde inte bestämma mig för vilka dagar jag skulle ta bort då, så jag kör på 30 st ändå ;) men vad tror ni om listan?


1. Fyra saker jag stör mig på
2. Fem saker jag är beroende av
3. en sak som får mig att le när allt är trasigt
4. Vad jag vill bli när jag blir stor
5. Ett brev till dina föräldrar
6. Detta finns i min väska
7. Fem platser jag vill åka till
8. Vad brukar jag ha på mig
9. En bild på mig som liten
10. En nytagen bild
11. Det här åt jag idag
12. Mina favoritartister
13. en bild som påminner dig om en rolig upplevelse
14. En låt som får mig att gråta
15. något du gillar att äta
16. En bild som påminner mig om gamla tider
17. sju saker jag vill göra/uppelva innan jag dör.
18. något som skrämmer mig
19. Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag
20. En bild på mig tagen utomlands
21. Vad jag tycker om Justin Bieber
22. En bild på mig från varje årstid
23. hur känner jag mig för stunden
24. En person i min släkt
25. Någon jag inte skulle kunna leva utan
26. Något jag inte skulle kunna leva utan
27. En bild på en sak jag inte sett på länge
28. Min favoritfrukt
29. Den bästa present du fått
30. tio saker som jag gillar att göra.

råpluggar

2011-11-30

Jag tror att jag dör av allt det här pluggandet. Har suttit nu från klockan fem och pluggat utan några pauser. Fyfan. Och hur mycket man än nöter in det, så känns det som att man inte lär sig ett skit.

Men jag har gett upp rätts så mycket nu. Så har tid en stund till att blogga lite "seriöst" till er. Skoldagen har varit helt okej. Har fått reda på lite betyg i vissa ämnen. Och än så länge så ligger jag bra till i dom. Helt otroligt att jag får mina första betyg snart. Är fortfarande nervös inför det. Eftersom jag har sånna starka och höga krav på mig själv. Vilket som jag verkligen inte gillar.


vart är all snö?

2011-11-30

                           från 2010, vart är all snö nu då?

Har varit hemma nu i cirkus en timma. Bara slappat och kollat läget. Nu ska jag börja plugga stenhårt. Ska inte vänta allt tills kvällen som jag gjorde igår. Stort misstag säger jag bara.

Fast det är visst middag om några få minuter. Men jag startar nu ändå. Kommer antagligen inte vara så aktiv här idag då skulle jag tro. Men jag tänkte starta med en lite roliga 30-dagars listan ikväll. Få se hur det går till. Vi hörs iallafall gött fölk :)

tre bilder...

2011-11-29
... från en vanlig träslöjdlektion från dagen. Bara för att jag är ensam tjej behöver jag inte arbeta (yplugghästen? nae

2011-11-29

Oh gud vad segt det är att plugga. Jag känner på mig att jag verkligen inte kommer hinna med med allt om jag ska vara så är seg. Det är de förbaskade betygen som gör mig stressad och oro. Jag vill ha bra betyg, men jag orkar inte ta i tag i skolan för att få dom. Men ska försöka att sätta fart nästa termin.

Nu tänkte jag ta en dusch efter allt det här onödiga kämpandet som inte ledde till något. Jag har kommit på att man blir väldigt varm när man pluggar? eller så var det bara för att jag satt i en tjocktröja.

osocial

2011-11-29

        och när hade snön tänkt sig att komma till oss? Det är faktiskt advent.

Jag sitter och pluggar o pluggar. Nej inte precis. Men jag borde göra det. Har kört igång lite med geografin och engelskan nu. Det är bara att rulla vidare. Ska försöka "bli klar" med det idag. Eller hur man ska säga? Få in det i skallen nu så att jag börjar säkra mig tills provet.

Så jag kommer nog vara rätts så osocial ikväll. Men om jag känner mig själv rätt och har tid, så kommer jag vara rätts så aktiv sent på kvällen. Då brukar oftas inläggen komma här på bloggen ;) håller ni inte med?

en egen taxi

2011-11-29

Sorry för att det inte vart något mer inlägg igår. Fast var rätt så upptagen. Försökte förstå mig på geografin och nöta in den. Som jag skriver i varenda inlägg nu typ. Jag börjar bli rätts så tjatig. Men allt går åt helvete säger jag bara. Förvånad? knappats.

Marie sov över hos oss inatt med. Marie och Shelby. Så då fick man en egen taxi till skolan. Hon övningkör ju och älskar att köra bil. Så då körde hon mig till skolan. Härligt, så slapp jag stå och vänta på bussen. Men självklart åker bussen en bit framför oss påväg till skolan. Men sedan så åkte vi två olika vägar. Så Marie körde tävling med den om vem som kom först till skolan. Hahah, kan man bli mer skönt eller?


känns som en mörk söndag

2011-11-28

Brr, det var ju ganska så kallt ute. Och jag som inte hade så mycket kläder på mig heller. Jag slängde bara på mig det första jag såg i garderoben. Och det menar jag bokstavligen. Det blev lite knasig stil och det passade inte alls ihop. Men jag bor ju bara på landet, och jag skulle bara ut där ingen ser mig. Tror knappats att djuren bryr sig och börjar skratta åt mig? ;)

Iallafall, direkt när jag kom in igen så gjorde jag varm oboy. Så att jag värmde upp mig igen, det behövdes. Jag satte mig och läste genom geografin ännu en gång. Vilket som jag ska gå och göra nu igen.


typiskt mig

2011-11-28

Har suttit och försökt nötat in geografin i skallen på mig. Går inget vidare. Har även klippt i skinnet på mig på benet med en sax av misstag. Skapligt grepp som gjorde skapligt ont. Och nu forsar det med blod och det finns inget ploster på det här stället. Kan man få mer otur än mig eller?

Nu ska jag iallafal slappna av lite. Gå ut med min kamrea och bara njuta och inte tänka på något annat. Så vi hörs! :)

no school today

2011-11-27

En extra dag ledigt efter helgen. Studiedag! Men om man han en pappi som min, och hans minne inte räcker så långt. Så blir man väckt vid sju ändå. Men med att kämpa lite, så kunde jag iallafall somna om.

Nu ska jag bara äta lite frukost. Och sedan tänkte jag faktiskt dra mig ut en stund. Att fota lite och så. Det är ett fint väder, och nu har jag äntligen batteri i kameran också. Jag fotade lite igår med. Fast det funkar ju inte seriöst att ladda över bilderna till datan! jag blir så arg på't. Så nu får jag väl be Robin om hjälp.

gå inte ut, för då blir du blåst av Berit

2011-11-27

Och vem är tjejen som är klar med religionen nu då, och är på ett mke bättre humör? jo jag. Äntligen säger jag bara. Och med lite hjälp av en hjälpsam vän, tack Malle :) nu ska bara jag hjälpa Anton med religionen också. Sitta och skriva alla svar till honom. Usch, jobbigt. Men lite snäll måste man ändå vara mot sina vänner.

Annars så sitter jag här med musik på. Och är då social med Anton, Malle och sedan lilla Emmy. Ska snart gå till tv-rummet där folket sitter, och skryta om att jag är klar med religionen. Bara för att jag har haft damp på't hela kvällen. Hihi, låter lite som mig. Men vi hörs gott folk. Och var försiktiga i stormen.

välkommen hit "Berit"

2011-11-27

Sitter här ännu en gång. Är social med de två töntarna precis som igår, Anton och Malle. Och Malle påminner mig självklart om religionen när jag väl hade glömt bort det. Så nu har jag sprungit efter böckerna för att jobba lite med det. Så att jag blir klar någongång.

Marie och Shellby är även här. Härligt det, så att hon kan få mig på ett litet bättre humör med hennes skämt osv :) så att jag inte tänker på plugg hela tiden. 
Ska avsluta kvällen med dusch också. Kan inte bli härligare att avsluta sin helg.Blåser det mycket hos er förresten? Har Berit hittat hem till er? Här så blåser det ganska så mycket. Men har hört att det är värst i Göteborg, Skåne och de trackterna. Stackarna säger jag bara.


vi kör på ett sånt här

SENASTE:
Dryck: äcklig jucie
Telefonsamtalet: Anna syster
Sms: orkar inte springa och hämta mobilen
Sång du lyssnade på: Ulrik Munther - my own little heaven
Gången du grät: länge sedan

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: nejdå
Varit otrogen: absolut inte
Varit kär: ah
Förlorat någon speciell: inte förlorat upp till hundra
Varit deprimerad: njah
Varit så trött att du somnat sittandes: har jag säkert

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: jodå
Fått ditt hjärta krossat: njae
Skrattat så du börjat gråta: absolut! min fritid det
Träffat någon som förändrat ditt liv: jao ♥
Insett vilka som är dina äkta vänner: typ
Fått reda på att någon har pratat om dig: typ ja,
Kysst en kompis: njaoo

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: ingenaing, 2 kanske?
Vill du ändra ditt namn: inte just nu iallafall
Vilken tid vaknade du idag: typ vid nio, fast gick inte upp förrens elva (a
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt här tror jag
Någonting som du längtar till: julen, sommaren, tisdag, ikväll
En sak som du skulle vilja ändra med ditt liv: inget som jag kommer på just nu iallafall
Vad lyssnar du på just nu: nu är det tyst för låten tog slut ;d
Vad gör dig irriterad just nu: en konstig känsla som jag har inom mig
Singel/Upptagen: singel
Tatueringar: jag är för putti än

DIN/DITT FÖRSTA:
Operation: har inte gjort någon (y
Piercing: öronen
Tatuering: jag har inte blivit äldre sen förra frågan
Bästa vän: min första? det måste ha varit Samira då
Sporten du spelade: fotboll tror jag
Husdjur: kaniner
Vaccination du minns: ingenaning
Förälskelse: min familj
Alkohol du drack: dricker icke, har bara smakat

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET:
Läppar eller ögon: beror på ju ;)
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: lika lång som mig eller längre
Romantisk eller spontan: öhm?..
Snygg mage eller snygga armar: mage tror jag
Tatueringar eller piercingar: tattu
Känslig eller inte: båda
Ragg eller förhållande: förhållande
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nejj
Tappat glasögon eller linser: har inte ens något av det
Haft sex på första dejten: oskuld
Krossat någons hjärta: antagligen
Blivit arresterad: njae
Dissat någon: mjo
Gillat din killkompis (mer än som en vän): njao

första advent

2011-11-27

Det är ju första advent idag. Jag kom på det när jag satt vi frukostbordet och såg ljusstakarna. Helt otroligt att det bara är fyra veckor kvar till julen nu. Men vart är snön? Det ska vara snö på första advent, det är ett måste. Om den inte kommer tidigare. Och så måste den iallafall hålla till nyår. Så vart är snön? Istället är det ett blåsigt, grått väder ute, usch.

Men glad första advent allesammans :) om man kan säga så?


inte min bild ~


nyvaken flicka

2011-11-27

Om jag skulle vandra ut till köket och äta lite frukost. Låter som en vettig ide, men jag orkar inte. Men jag får väl hitta orken igen efter att suttit här ett tag.

Var rätts så rastlös igår och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Så jag satt här framför för det mesta och var social med två töntar. Och tiden gick så söligt. Jag trodde att hon vart tolv-ett så att man fick gå och lägga sig, men så var han bara åtta?


lördagskväller

2011-11-26

Sitter här framför skärmen ännu en gång. Är social med folk som Emmy, Malle och Anton. Jag känner mig som en hjälpsam kompis just nu. Som en god fè,  som hjälper andra. Men det är inget som jag ska dra upp här.

Jag kom inte så jätte långt med det där pluggandet. Jag öppnade inte ens böckerna. Inte så bra av mig. Men det är en lördagskväll. Och jag ska bara vara hemma och chilla. Ta det lite lugnt och så. Kanske dra på en film och baka? Nej, inget onyttigt. Jag är trött på massa onyttigheter nu :)

Dagens låt

2011-11-26


ditt leende förgyller min dag

2011-11-25

Var ute en stund förut. Var social med vovven och kastade boll med henne. Jag förstår egentligen inte meningen med den leken? springa efter en boll fram och tillbaka, hah. Jag tog med kameran ut också. Men självklart vandrar oturen bredvid mig, så batteriet var slut. Och det var en perfekt ljus och väder till massvis av fina foton. Men nej, så blev det inte.

Har hjälp mammi också med allt adventspynt. Så nu är lite upphängt och så. Och imorgon blir det att tända allt med. Men nu ska jag gå och köra igång med pluggandet. Även att jag inte är på humör för det. Vill bara kasta iväg böckerna. Men jag måste ju komma någon vart i livet.

26 November

2011-11-26

Och jag är vaken igen. Eller har varit det någon timma nu. Men nu är jag tillbaka här till er efter en natt.
Idag blir det att plugga på religionen. Försöka bli klar med alla frågor där osv. Sedan måste jag börja läsa på till geografiprovet som är på torsdag. Vet redan nu att jag kommer sabba det. Eftersom han gör såna jävla svåra prov.
Sedan ska vi börja sätta upp ljusstakar och så idag med. Så då blir det att sätta upp min stjärna i fönstret också. Lite juligt måste det ju vara där inne. Kommer ihåg när man var mindre och pyntade inne hos sig också med tomtar osv. Men det passar precis inte in i mitt rum längre. Och sedan orkar jag inte med det (a


godnatt säger jag bara

2011-11-25

Jag känner mig väldigt rastlös och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag vill så gärna sova. Tänk, ligga i sängen och bara vila ut. Och så somnar man in långsamt. Men jag vet inte. Klockan har ju inte hunnit att bli så jätte mke än. Jag trodde hon var mke mera, mitt i natten. Och hela familjen är fortfarande upp och har liv för sig här hemma i huset. Jag får försöka vara uppe ett tag till iallafall.

Men jag säger godnatt nu med detsamma. Så hörs vi imorgon igen. Morgondagen för mig blir att plugga, och sedan sätta upp lite ljusstakar osv. till på söndag. Men godnatt allesammans :)

Idol tvåtusenelva

2011-11-25Har suttit i tv-rummet och glott lite på Idol 2011 tillsammans med pappa, Johanna och Robin. Kärlek var temat ikväll. Var väl som alla andra fredagskvällar. De var bra men idol blir långtråkigt efter en stund. Alltså självaste programmet.

Just nu så sitter jag här. Satt mig ungefär precis. Och jag är lite social med folk, som ex. Anton. Ska ta och läsa lite bloggar och kika in hos dom nu :) 


förfärligt

2011-11-25

Det har brunnit! Fick reda på det mitt under skoldagen då min vän från Värnamo skickade sms och frågade om jag var okej. Och såklart fattad jag ingenting vad hon menade? men det visade sig att det har brunnit ute i Västerum. Här läst lite om den nu här på internet. Och så har jag snackat lite med Anton som bor där i närheten, och pappsen som brukar hänga med i nyheterna och veta allt. Fast jag är faktiskt lat och orkar inte sitta här och rabbla upp massa till er om självaste grejen. Eftersom jag själv inte vet så mycket om det. Men om ni är intersserade av allt det som här hänt under nattens gång, så kan ni läsa lite själva, eller kolla på bilder och se på videos. Så HÄR kan ni se en video om det och interjuv. HÄR kan ni läsa om hur skolan är hotade av branden. Eller HÄR kan ni läsa om de skadade personerna och den "försvunna" kvinnan. 
 

brand
Det enda som är kvar är en svart mark, och en skorsten.


dagens buss asså

2011-11-25

Och så måste jag berätta en liten historia för er som hände mig idag. Det var när jag hade slutat för dagen och gick med Anton upp till bussstationen. Moa och Linnea hade inte sluta än så jag drog utan dom. Och så ser jag den tidiga bussen stå där och typ väntar på mig. Så jag tänkte ta den för då skulle jag komma hem tidigare. Så jag gick där mot den och när jag bara var en bit kvar till bussen, så ser jag att han stänger dörrarna och kör iväg. Så jag börjar ju kuta efter i bussens tackt och avbröt Antons och min samtal och sa bara ett snabbt hejdå. Jag bara bankade på bussen och skrek stanna typ, sprang där i min fart. Men jag kom iallafall med den. Men snacka om en sur gubbe. Men det var nog en rolig syn för mina skolkamrater. Jag har ingenaning om hur jag såg ut? Men jag har en bild om det i min huvud. Och jag skrattar åt det. Se en liten flicka springa bredvid en stort buss och skriker, haha.do you remember when we had fun together?

2011-11-25Och så var det fredagsdax igen då. Helt sjukt vad veckan gick fort. Bara jag som tyckte det? Har iallafall haft en skönt och rätt så slapp vecka.
Idag så har jag bara haft två lektioner kan man säga. Startade med engelska. Som jag inte ens minns vad vi gjorde på? Sedan drog skolan till kyrkan. "Fira" lite eller vad man kan kalla det för. Eftersom det är fösta advent på söndag.
Och sedan hade jag matte resten av dagen. Körde på ett prov som kunde ha gått bättre. Men eftersom jag kände mig sur och trött och inte hade min hjärna med mig alls så gick det inte på topp.

nu säger jag godnatt

2011-11-24

Då har man precis kommit ut ur duschen. Ska bara föna håret och sedan tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon är det ännu en ny dag. Får se vad den bjuder på. Jag vet iallafall att vi ska till kyrkan med skolan. Eftersom det är första advent på söndag. Och sedan har jag prov imorgon också. I matte, fast jag kan allt. Får se om man får sin gamla hjärnsläpp under provtiden och jag misslyckas helt som alltid? :)

Men vi hörs imorgon igen gott folk. Skulle inte tro att jag hinner med med något morgoninlägg innan jag drar till skolan. Eftersom jag går upp fem minuter innan bussen går ungefär. Så är det när man älskar sängen :') Godnatt på er!

känns som en kväll i december

2011-11-24

Kan man få en mysigare kväll eller? Suttit framför tv:n med vänner och familj. En hund i sitt knä som vill gosa. Och glo på JulLotta och sjunger med i låtarna. Så härligt säger jag bara. Känns verkligen som jul när man kollade på det programet. Och påtal om jul - idag är det exakt en månad kvar tills julafton. Jag känner lite panik i mig. Fråga mig inte varför jag känner av det? Men det går alldeles förfort framåt.Men nu ska jag ta en macka och lite oboy så att jag inte går och lägger mig med en hungrig mage. Och så ska jag vara lite social med Marie, mamma och Anna som sitter runt kökbordet och har samtalet om julen. Härlig stämning! :'D

- livet leker

2011-11-24

Eftersom jag inte hade något att göra i min väntan till efterrätten. Så satte jag mig och gjorde en ny header. Var inte så seriös först. Men sedan så kom jag på att jag lika gärna kunde byta. Kanske inte vart perfekt. Men det blev iallafall lite nytt. Bytte bakrund också till helvitt. Vad tyckte ni om alla ändringar? Ska jag försöka ha det såhär ett tag nu?

Men nu är kakan klar. Och jag tror faktiskt att jag tar en liten smal bit ändå. Eller får se hur mycket "gäggamoja" hon har på den ;) haha. Vi hörs gott folk.

torsdag

2011-11-24


Härligt när man har en vän som övningskör som då är ute på vägarna hela tiden, och som kan hämta en från skolan. Så jag slapp att stå och vänta på bussen i 40-50 minuter.
Historialektionen var iallafall slappt. Om man nu kan kalla det för historialektion. Vi slutade iallafall tjugo-trettio minuter innan än vad vanliga fall. Härligt!

Marie och Shelby är ju fortfarande kvar här hemma. Och vi har just ätit middag. Någon slags pyttipanna. Och nu håller mamma på med en efterrätt. Tuppkaka som vi kallar det för. Det är som en sockerkaka kan man säga. Fast jag står nog över. Gillar det inte så värst.

Ikväll så ska jag nog börja plugga till geografin också. Har prov på't nästa vecka. Ska försöka att arbeta med religionen också. Så att jag kommer någon vart med den. Men vi hörs :)

 


sitter i skolan

2011-11-24

Sitter här i skolan på historialektion. Vi får faktiskt sitta vid facebook, blogg osv för Sten. Han är rätts så chill. Vi har ju varit i Totebo hela dagen. Fast vi hann hem till skolan igen och kom precis till historian. Men eftersom andra klassen när de var i totebo i tisdags så fick de sluta tidigare än vanligt. Så Sten var rättvis mot oss med och vi får göra stort sett vad vi vill.

Jag kan blogga mera när jag kommer hem. Ska faktiskt vara duktigt och arbeta lite grann. Marie är också ute på vägarna och övningkör. Så det sägs att jag får skjust hem och slipper åka buss. Härligt säger jag bara :)

Dagens sötis

2011-11-23

haha, vi kollade på den här i skolan idag. Och min fantasi är inget vidare till "Dagens sötis" precis. Ni måste ha ljud på när ni kollar på den, och kunna lite granna engelska. Lyssna noga så ni hänger med i självaste grejen ;d


gamla goa tider

2011-11-23

Satt förut under dagen och rensade bland mina bilder. Det är ju inte några jag har. Men jag har slängt bort en hel del nu. Men jag hittade en bunt med bilder på mig och Emelie från sjuan. En tid som man saknar grymt mycket!
att man kan sakna en sån person så mycket även att man ses varje dag ~

middag

2011-11-23

Sitter här och försöker få lite uppmärksamhet från Shellby. Men icke sa nicke, inte vill hon leka med mig. Jag som känner att jag är på ett rätts så busigt humör.
Är iallafall social med Anton och Malle på fb, och med mamma och Marie som är i köket. Antar att det snart är middag här hemma. Fast jag vill nog hoppa den, eftersom vi ska äta lasange. Ska se om jag hittar något annat eget att laga till. Så att jag iallafall får något i magen.

Men vi hörs gott folk, lite senare ikväll :)


  

halv studiedag

2011-11-23

Och jag är hemma. Hade ju somsagt halv studiedag idag. Vi slutade en timma innan bussen gick. Och jag orkade inte gå och dra mig i skolan då, så jag bad mamsen komma och hämta mig.

Eftersom mitt minne inte är så långt så tänkte jag inte alls på att jag var ledig halva dagen idag. Annars så kunde jag ju ha gjort några planer till dagen. Men det ville inte mitt minne. Så jag vet inte redigt vad som händer idag. Jag är sugen på att baka. Men jag är absolut inte sugen på något sött. Men jag får se vad som händer. Njut! :)

man lär sig av sina misstag

2011-11-22


Nu sitter jag här i min väntan. Jag väntar på att det ska finnas varmvatten i huset så att jag kan avsluta kvällen men en varm dusch.

Under dagen har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Bara varit hemma och slappat. Chillat och tagit det lugn med min ro. Hade inget plugg ikväll att ta i tag i. Eller jo, religionen och geografin. Men de har jag så mycket tid till. Så jag tog lite ledigt ikväll ;)

Nu ska jag läsa genom lite bloggar och vara social med vännerna. Har letat lite efter nya 30-dagar listor. Har hittat en del interssanta som jag kanske kan hålla igång. Får se när det blir av. Eller vad tycker ni? :)

Dag 15 - Min idol.

2011-11-22

Jag tänkte att det kanske var dax nu att göra sista dagen av 15-dagars listan som jag har hållit på med ett bra tag nu. Så att jag har den klar. Så att jag kanske kan hitta en ny lite roligare, så att jag håller dagar för dagar? ;)

Men min idol. Hm, jag har faktiskt ingen idol. Jag gillar vädligt många på olika sätt. Och jag kanske har mina idoler fast inte hundra riktiga idoler. Men på deras sätt. Om ni förstår hur jag menar? Hahah, så det har var ganska så enkelt. Har helt klart bara inget svar till er, tyvärr.

tisdag 22 november 2011


Tisdag idag, så alltså slutar vi en timma tidigare från skolan än vanligt. Härligt! två dagar i rad då man är hemma tidigare.
Har precis tagit en macka som har smält ner i magen nu. Och just nu sitter jag bara här och slöar. Orkar inte göra så mycket nu efter en lång, ansträngande skoldag. Jag klarade iallafall idrottsprovet skapligt. Tror jag iallafall, men jag vet nog att betygen blir rätts så bra.
Om jag ska vara ärlig så är jag lite nervös nu, inför betygen. Första året för mig. Och jag vill gärna klara av det och inte sumpa det första jag gör. Men problemet är att jag inte har all ork med mig för allt plugg. Och nu med det nya systemet också. Känns som att det är svårare nu att komma högre upp än vad det var med förra?


I love when you say my name

2011-11-21

Jag har suttit och läst om och om den där texten till gympan. Men ändå så lär jag mig inte så mycket, som jag ser det. Men jag får hoppas att det lyckas att lösa sig på tolv timmar.

Ska läsa genom lite mera nu. Tycker att det är en massa tjat om skolan på min blogg? Men iallafall, ska läsa genom den nu innan nio. Då det blir att kolla början av "Det okända", och fika lite tillsammans med pappsen. Och sedan bara gå tillbaka till pluggandet. Min blogg blir så urtråkig när jag bara har massa plugg att ta i tag i. Jag skriver ju inget mer. Kom gärna med tips om vad ni vill läsa om här :)

Dagens lista

2011-11-21

DAGENS
kläder?: tajts, linne och tjocktröja
smink?: mascara och foundation
smycken?: ingenting
humör?: glad, lite trött
gjort?: varit i skolan
göra?: plugga, sova

idrott och hälsa

2011-11-21

Middagen har rullat ner i magen. Så nu kurra inte den mera och jag är mätt, skönt. Så jag antar att det bara är för mig att gå och plugga. Plugga stenhårt till provet imorgon. Känns lite som att jag kommer misslyckas toltalt. Så det är nog bäst för oss alla att jag läser på nu. Ses :)

skoldagen avklarad

2011-11-21

En rätts så lugn skoldag. Hade bara tre lektioner, slappa också. Engelska, svenska och no. Sedan drog vi in till stan med hela skolan, för att kolla på skolbio. Det var väl okej. Bättre än att sitta och arbeta med religione och sånt. Vi kollade på filmen "Tusen gånger starkare". Har sett den innan med klassen, men det var okej.
                             

Nu tänkte jag antagligen gå och hjälpa till med maten, eller sätta mig och läsa genom idrotten tills imorgon. Har ju idrottsprov på morgonen. Härlig start på dagen. Men så jag vet vad jag ska göra ikväll iallafall.

vart ingen seg söndag idag inte

2011-11-20

Blev en liten mysig kväll ändå. Sitta med musik och tända ljus i sitt nystädat och om möblerat rum, och plugga. Det är inga farliga läxor att sitta och plugga på ikväll, bara idrotten. Kan väl den inte så jätte bra, men ska läsa genom den några få gånger till senare innan lampan släcks.
Duschat har jag också hunnit med. Och just nu kollar jag på Beck som går på tv. Fast tråkiga nyheter just nu. Och då springar jag hit som alltid.

Imorgon är det skola ännu en gång. En ny vecka, en ny start. Men som jag har för mig så är den här veckan rätts så slapp.

Måndag: bio med klassen.
Tisdag: vanlig dag, men inga jobbiga lektioner.
Onsdag: Halvstudiedag.
Torsdag: till Totebo med klassen.
Fredag: vanlig, men slappa lektoner.


Till minne av Lasse Brandeby

2011-11-20


Har ni hört om det? Natten till den tjugonde november försvann Lasse Brandeby från världen. 66 år gammal vart han. Om ni vill vet amer, läst då mer om det HÄR!

R.I.P !

en lååång söndag

2011-11-20

Jag vet att jag inte har boggat något alls idag. Men jag sa ju också igår vad jag skulle göra hela dagen ut idag, eller hur? Har ju hållit på med en stortstädning i vår stuga med familjen. Vill göra era medvetna om att det inte känns något annat än jul. Vilken härlig känsla det har varit hela dagen. Vi alla går runt och städar, hjälps åt och sjunger tillsammas till radion som står på. En redig julkänsla. Det är ju inte så länge kvar tills julen är här heller. Om bara en månad, fem veckor. Jag stör mig enormt på hur tiden kan gå så fort.

Nu har jag stått och lagat mat också. Bara fisken som är kvar som pappsen står och lagar till. Sedan är det mat här hemma också. Lax, potatis, sallad. Det är en middag som jag är sugen på idag.

Kvällen blir till att fortsätta städa antagligen, sedan plugg, duscha och Beck på tv:n. Det blir nog bra. Får vi hoppas iallafall. Och imorgon är det skola igen. Träffa alla trötta elever ännu en gång :) men vi hörs!

klockan har slagit tolv

2011-11-19

Jag mår sjukt illa fortfarande, jag är sjukt trött och jag är gnällig. Så det är nog bäst för oss alla att jag går och lägger mig nu. Ska tydligen upp vid fem också enligt mig själv. Så jag vill nog sova lite innan jag går upp igen ;)
Nejmen imorgon kör vi på städning. Vi körde igång lite ikväll också, med att rensa. Istället för att plugga. Jag är så grymt seg på att sätta igång med pluggandet. Jag väntar tills sista minuter ungefär. Inte bra, jag måste nog ta och skärpa till mig om jag vill komma någon vart.

Men vi hörs imorgon igen och så hoppas vi att jag är på bättre humör då :) godnatt!nu blir det att sätta igång hjärnan igen

2011-11-19

Jag sitter och lyssnar på när min familj sitter vid köksbordet och planerar för storstädningen imorgon. Det känns lite som att det kommer vara ett hårt arbete hela dagen ut. Men man får iallafall ett fint hus efteråt. En belöning till sig själv för sitt slit :) 
Men nu tänkte jag låsa in mig på mitt rum och plugga stenhårt. Haha nejmen jag ska plugga iallafall. Försöka nöta in i det jag har som hjärna. Så vi hörs antagligen senare ikväll :)

Dagens låt

2011-11-19

Jag kör på den Dagens låt nu medans jag sitter här. Ska gå ifrån nu så ah. Hoppas ni gillar det, vet inte om jag har lagt upp den innan? Men iallafall, Trofast - Tiden när man var barn.

nittondenovembertvåtusenelva

2011-11-19

Och jag är hemkommen igen och kan äntligen köra på ett inlägg. Vaknade väldigt sent idag, hon var nära att bli tolv tror jag. Så jag var visst lite sömning. Drog sedan till Tovehult med mamma och Marie. Tog en fika och fotade lite också. Drog sedan en sväng in till Västervik. Delvis för att Marie ville köra bil lite, och för att jag skulle fota lite granna.
Kan ju säga på direkten att jag är sur på min kamera för att den aldrig funkar som jag vill. Och bilderna blir aldrig bra inom min åsikt. Jag vill ha en system och det är nu!

Och nu går det tydligen inte att ladda upp bilderna till datan heller. Ååh, jag orkar seriöst inte med sånt här. Det ska alltid strula med mig. Ne nu låter jag som en liten surtant. Men vi hörs senare, så ska jag försöka fixa allt det här så ni får lite nya bilder :)- våga drömma

2011-11-16

ooops, råkade visst somna till lite i soffan. Fast jag har ändå hört vad alla har sakt, men ändå drömt samtidigt. Så jag har halvsovit kan man säga.

Men har iallafall kollat på Idol. Amanda åkte ut ikväll. Det gjorde inte så mycket för mig. Bryr mig inte så värst mycket heller.

Kladdkakan var super god. Men jag har väldigt ont i magen nu. Usch så ont jag har. Jag kunde inte ens äta upp för jag verkligen fick en känsla av att spy upp allt jag hade ätit i hela mitt liv typ. Hoppas bara på att min mage redan var full av mat så den inte klarade av att få ner mer. Än att det är något med magsjuka att göra. För det orkar jag verkligen inte med.

Det vart inte att ta upp skolböckerna någonting idag. Jag vart inte så förvånad över det. Men jag orkar bara inte med den förbaskade skolan. Det ända vi har är massa jävla prov, läxor och förhör. Och allt på en och samma gång också. Vi får ju inte något liv längre om vi vill klara av dom liksom. Usch.

kvällen innan lördags morgonen

2011-11-18

Nu var baket klart och en liten städning i köket. Nu är det bara att vänta till klockan slår åtta. Då jag, pappa, mamma och Marie ska mysa ihop oss i tv-soffan och glo på idol. Samtidigt då vi njuter av min goda kladdkaka. Jag bloggar säkligen efter Idol skulle jag tro. Så vi hörs så länge. Och ha en fin fredagkväll allesammans :)


och lille jag har spridit mitt intresse till min käraste far som är fotografen till bilden. Han kom bara fram och tog kort när jag stog och bakade. Och jag är medveten hur snygg min frisyr är och klädstilen ;)

nu kör vi igång

2011-11-18

Ensamen hemma. Så nu blir det att dra på musik på hösta volym, va social med folket, och börja baka kladdkaka. Så vi hörs senare. Om jag lever då eller om huset står kvar. Hej så länge :)

mätt i magen

2011-11-18

Är ungefär precis kommen från matbordet. Har ätit kyckling till middag idag. Det var ett tag sedan nu när jag åt en sådan portion.

Just nu känner jag mig bara seg och orkar inte göra någonting. Är lite social med vänner och andra bloggar. Fast jag måste nog ändå gå och läsa genom läxor. Har inte gjort det så jätte mycket än.
Ikväll kommer nog Marie också. Så då blir det att baka kladdkaka. Mums. Bagaren kommer fram igen. Har inte bakat på jätte länge känns det som. Och det kanske jag inte har gjort heller?
 


kall fredag

2011-11-18

Saknar sommaren grymt mycket. Då det var varmt och man var fri!


Hemkommen från dagens skoldag. Har varit rätts så slappt och skönt. Inte några överdrivna jobbiga lektioner iallafall. Bara segt med att ha matte halva dagen. Men det gick. Hade någon redovisning på engelskan också. Gick bättre än vad jag trodde.

Idag blir det att läsa genom lite läxor, men bara nu på dagen. Orka sitta med dom annars på en fredag liksom. Men eftersom jag har läxförhör på måndag och prov på tisdag så måste jag. Men ikväll ska jag nog bara vara hemma och njuta och chilla med familjen.
 


sitter framför skärmen igen

2011-11-17

Och jag är tillbaka. Kom hem för cirkus en timma sedan. Så har inte hunnit att vara hemma så länge ännu. Det vart alltså en heldag i lille A-rum idag då. Precis som igår. Först var jag i skolan, var rätts så chill och skönt. Sedan vart det hem till Matilda, Marcus och de två små barnen.
Blev klippt av Matilda. Hon klippte inte bort så mycket, men den syns iallafall. Ska egentligen spara mitt hår så att de växer ut. Och sedan fixa till en redig frisyr. Låg sedan med ungefär en månads bebis på mig hela kvällen. Runt 3 timmar kanske. Hon låg och sov på mig och jag satt och halvsov jag med. Supermysigt. Ska nog hem till dom lite oftare ;) 

Har ingen bild på mitt "nya" hår ännu. Men det kommer nog imorgon. Ska iallafall försöka komma ihåg och fixa det. Läste genom lite av mitt plugg förut. Så kanske ska gå och fortsätta med den igen? :) hörs!

f.r.o.s.t

2011-11-17

Har fått tag på mamsen nu. Vi drar mellan 17-18 någongång sa hon. Så om jag skulle gå nu och duscha genom håret lite. Så att jag inte kommer dit med skitigt hår? kanske inte så fräsht.

Kylan har även dragit in sig riktigt ordentligt nu. Så jag har äntligen börjat att använda jacka. Hahah, i mitten av november. Väntar tills sista minuten. Massa har tjajat på mig men jag har inte tyckt att det ha varit så särskilt kallt förrens nu liksom.

halva dagen har redan gått

2011-11-17

Har nu äntligen kommit hem från skoldagen. Har ätit lite också, så att jag inte går hungrig till kvällen. Är ensamen hemma, fast tror faktiskt att Robin också är hemma uppe hos honom.

Skolan idag jag varit helt okej. Tycker faktiskt att jag har jobbat skapligt bra på alla lektioner och varit med. En klapp på axeln till mig själv.

Man undrar när man ska åka tillbaka till a-rum igen för att klippa sig? Mamma är just nu i stan och övningkör med en vän, skulle jag tro. Och till dom vi ska till, han slutar inte förrens fyra. Och vi vet inte om vi ska komma på direkten eller om de ska äta middag först? Får se. Tänkte faktiskt att försöka få tag på mamma nu.

jag vill se !

2011-11-16


en trötter här

2011-11-16

Vi kör på ett till inlägg. Bara för att jag har varit så oaktiv idag. Ska snart dra härifrån, och köra lite på läxor hade jag tänkt. Eller om jag ska göra dom med datorns hjälp så att jag kan sitta ett tag till?
Iallafall, händer inte så mycket hos mig just nu för tillfälligt. Är social med folk på fb, har lite smått musik på och chillar bara.Imorgon så blir det klippning för min del. Tänkte om jag skulle stanna i a-rum då med efter skoldagen. Så att jag slipper att åka fram och tillbaka. Eftersom de bor i a-rum som jag ska klippa mig hos. Det är några vänner till mamsen.
Fast jag tror nog att jag drar hem ändå. Finns ingen rolig att hänka med hem. Och isf har väl de inte tid eller vill bara inte stå ut med mig. Så får se om jag hinner med något inlägg där imellan isåfall om jag åker hem :)

en dag i A-rum

2011-11-16

Förlåt för att jag inte har bloggat något under dagen förrens nu. Men har inte varit hemma på hela dagen och har inte haft tillgång till dator. Men nu så kan jag köra ett inlägg.

Skolan idag har varit helt okej. Det har känns som torsdag hela tiden tycker jag. Så har gått och längtat efter att det ska bli morgon för att det skulle vara fredag då, hah. Men lektionerna gick snabbt och smidigt.

Efter skolan så hänkade jag med Malle hem med Anton och Izza. Vet inte riktigt vad som hände där, men jag satt där hemma iallafall. De tvingade mig till att spela på deras konstiga spel, roligt. Så nu kan jag det. Dödade Anton flera gånger. Oskar och Malle också för den delen :') känner mig redigt stolt över det.


där har ni dom, spelnördar ~ fattar inte att det är deras vardag..

bara att börja med sitt "arbetsliv" igen

2011-11-15

Har suttit och pluggat nu de senaste 1-2 timmarna. Det går kanon! Jag kämpar på med religionen och försöker bli klar med den. Får hjälp av mamma och Marie också. Så då går det dubbelt så bättre. Man får ju skratt i undervisningen också. Det är bra, skratt behöver man.

Jag tror nog att vi inte har så mycket plugg som det är på bilden. Jag slängde bara i lite mappar i väskan idag och drog hem. Så några ämnen av dom har vi inga läxor i ens. Hahah, lyckat. Och så har jag suttit och pluggat under helgen på något som vi inte ens har något läxförhör eller prov i, bravo Linnea! :)

you change my world, everything

2011-11-15

Har inte varit hemma så länge ännu. Och än så länge är jag ensamen hemma. Fast familjen kommer väl hem snart de med skulle jag chansa på.

Skoldagen har väl varit hel okej. Som alla anda, finns inte så mycket att berätta. Förutom att vi hade en mattetävling. Vi alla i klassen var som en stort lag för att tävla mot andra åttor i norden. Fast vi satt i grupper ändå för att det inte skulle bli för rörigt. Jag och Emelie vart så stolta över oss själva. Det var väl den sista halvtimmen och vi båda var urtrötta. Och ingen förutom en grupp hade lyckas att lista ut en kluring. Så vi tänkte väl att vi skulle köra på den, vi började med att vara helt oseriösa och visste inte ens vad vi gjorde. Men det ledde ju till att vi hade rätt svar av alla i klassen. *stolta flickor*


en gammal gammal bild på oss ~

Nehe, orkar inte precis sitta och och skriva om skolan? Inte min grej precis, och så är det väl inte så kul att läsa om skolan heller. Men jag ska nog gå och ta i tag i mitt pluggandet lite. Se vad vi har läxor i så att jag hänger med. Hejsvejs!


bara en vecka kvar tills helg

2011-11-14

Sitter här och dricker min oboy och äter mina mackor som kvällsmat. Väldigt gött att få något i magen. Under kvällen har jag bara varit tsm med Shelby och sedan pluggat. Har läst genom hemkunskapen några få antal gånger. Får läsa på mera imorgon istället. Har frågat några av mina vänner också om det är något förhör på det. Men ingen har ju koll, de visste knappt att vi hade läxa i det. Så jag får prata med Mickaela imorgon :)

Har kelat och lekt mycket med Shelby under kvällens gång. Bästa kompisar nu. Men hon har tyvärr åkt hem. Och hon lämnade all sin hundhår på mig. Jag är dränkt i hennes päls på mig. Känns iallafall skönt att jag tål henne :')


ni behöver inte bry er varken om mitt hår eller klädstil på bilden. För där var jag ett troll för dagen som bodde i skogen :')


slösar min tid på det här :

VEM

Vem är i rummet med dig? Shelby
Vem fick du senaste sms av? Sammy
Vem tänker du på nu? jadu
Vem pratade du senast i telefon med? säker mamma
Vem kramade du senast? Emelie
Vem önskar du var med dig nu? jadu
Vem är din favoritsläkting? öhm, morbror såklart

VAR

Var är din mobiltelefon? i min säng tror jag
Var handlar du mest? ica eller klädaffärer
Var fick du tag på tröjan du har på dig? H&M
Var åkte du senast bil? Moa i bussen

VAD

Vad åt du senast? middagen - potatisplättar och bekon
Vad drack du senast? mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? jeansblå
Vad är den närmaste saken som är blå? min tröja
Vad har du på fötterna? strumper
Vad är din favorit färg? har typ ingen
Vilken film såg du senast? någon skräck i helgen
Vad hör du just nu? tv:n

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? aoo
Hånglat på en bio? nix
Hånglat i skogen? njae
tatuerat dig? nope
Sovit naken? när man var liten
Kört över hastighetengränsen? nej
Målat om ditt rum? jau
Dansat framför en spegel? såklart !
Fått hicka? öh ah
Dumpat någon? ja
Stulit pengar från en kompis? nejjdå
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? nej, eller va?
Varit i slagsmål? ingen riktig såndär
Smugit ur ditt hus? när jag var lite :') behöver inte precis smyga nu
Haft känslor för någon som inte känt desamma? ja
Hånglat med en främling? nix
Älskar eller saknar någon nu? mjo, det gör jag nog


tillbaka efter skoldagen

2011-11-14

Jag klarade av religionläxan idag utan några probelm, helt underbart härligt. Så nu är det bara att tillbringa sin kväll för nästa läxa. Vilket som är hemkunskap tror jag, på onsdag? Fast dock har vi nog inget skrifligt förhör på det. Utan bara att vi ska förstå oss på't. Jag får väl fråga någon snäll klasskamrat för att stå på den säkra sidan.

Shelby är fortfarande här hemma. Eller skrev jag någonting om det igår? Men hon åker iallafall hem ikväll igen. Hennes ägare har varit i Ullared under dagen, lyckos. Vill också dit faktiskt! Shoppa loss lite.jag hinner !

2011-11-14

Några få minuter kvar till jag ska springa upp till bussen. Så jag hinner med ett kort inlägg till er. Jaha, måndagmorgon. Det är bara att dra sig till skolan och sitta på lektioner halva dagen. Som jag har för mig så har vi nog inge jätte jobbiga lektioner idag. Vilket som är skönt. Vi börjar iallafall med svenska, vilket som är slappt.

Nu måste jag sluta och springa upp till hållplatsen. Så att jag inte missar bussen första dagen i veckan. Vi hörs antagligen senare igen när jag kommer hem :)

slapp söndagskväll

2011-11-13

Supermega skönt var det med en dusch. Stog i några 30-40 minuter och bara njöt. Super härligt. Har läst genom religionen också ett antal gånger ikväll. Ska göra det några gånger nu också. Innan Beck börjar igen. Sitter och glor på det, bara att det är en lång tråkig reklam nu med nyheter i. Så då passade jag på att springa hit för att köra på det sista inlägget.

I veckan någongång så ska jag klippa mig hos några vänner åt mamma. Skönt att bli av med det slitna och fula håret. Vill fortfarande färga. Men har inte hittat någon favorit än som jag vill ha på mitt huvud. Men jaja, mera snack om det senare när det är dax.

Ska springa till tv:n igen med religionen. Så vi hörs imorgon igen. Godnatt och få en fin start på veckan! :)

datanörden här

2011-11-13

Nu blir det att plugga och duscha för min del. Nöta in religionen tills imorgon. Jag kan den nästan utantill. Nu är det bara att se till att få med sig hjärnan in till klassrummet också. Hur det nu ska gå till? hah.

Lille Shellby är här hemma också. Så har lekt och gosat med henne en del av dagen. Nej men nu måste jag fortsätta mitt liv. Har varit en extrem datanörd hela kvällen nu, usch. Så vi hörs senare. Antagligen ikväll eller imorgon igen :)


Satt och bläddrade genom mina bilder. Och hittade den här? det var ett tag sedan nu när det togs. Izza är ju fotografen. Det var en helg på sommarlovet, goda tider då :D


Dag 13 - Något jag inte klarar mig utan.

2011-11-13Jag visar upp lite bilder på det allra viktigaste i mitt liv. Eller mobilen kanske inte är så super viktigt ändå. Men vänner och mat är ju det. Jag tycker att jag var väldigt smart som kom på maten ;) men sen finns det ju massa saker också som man inte kan leva utan. Men jag orkar inte precis sitta och och rabba upp allt.  


två "firarhönor"

2011-11-13

Söndag idag, sista dagen i helgen. Sedan är det tillbaka till skolan. Det är farsdag idag också. Och så fyller Emelie fjortis idag med. Grattis till dom båda då ♥Har inget bra kort på min fader. Så det får räcka med ett grattis till honom. Men då blir det väl att fira lite lätt honom då. Och jag tänkte baka mina cookies till honom. Eftersom att det verkar som att han älskar dom :') haha. Så då kan jag väl vara snäll och stå i köket till honom.


Dagens låt

2011-11-12

Förlåt så mycket för låten. Men jag kunde bara inte låta bli. Och så hade jag ingen fantasi ikväll till någon annan. Det är så att vi går och tjatar ut den här låten helt toltalt i skolan, och alla hatar den. Och jag vet att en del läser mig blogg från de folket. Och så var jag tvungen att vara lite elak mot dom då :')


en tröja

2011-11-12
Anna kom på den fina rubriken..

Jag försöka läsa genom religionsläxan förut. Det slutade med att jag låg och snarkade. Hahah, så typiskt mig. Men som tur lyckades Emmy väcka mig. Så att jag kom i liv igen. För annars kan jag väl inte sova inatt.

Ser att klockan redan har hunnit att bli halv tio. Gud, tiden går så fruktansvärt fort. Hör också att min mage kurrar lite. Om jag ska ta en fralla och tvinga ner den i min mage. Så att jag äter något så att jag slipper och dö. Hahah nej förlåt. Är på ett rätts så spralligt humör och kan inte låta bli mina kommentarer. Blir oftas så på kvällerna :')


a old picture ~


Dag 12 - Min favorit butik.

2011-11-12

Jag har inga favoriter precis. Känns som att jag inte har några favoriter av någonting? hah. Men iallafall, jag går i alla möjliga affärer. Men jag tycker att bikbok är en skön klädaffär, Gina tricot och Cubus är också rolig klädaffär. Lindex och H&M är jag inte så jätte förtjust i. Fast jag går i dom ändå. Kan hända att man hittar något snyggt. Fast oftas är det bara tråkiga kläder. Fula och inte alls några glada färger. 

Och oftas är det väl mest i klädaffärer jag går i. Om det inte är något som jag är ute efter i andra butiker så går jag ju självklart i dom med liksom? hah.
Men sen är jag inte precis den tjejen som följer mode och klär mig i "tjejkläder" precis. Med massa pynt och extra på. Som t.ex sjalar, bälten, smycken osv. Utan för mig gäller det bara ett par tajts/leggings och sedan någon tjockärmat eller ett linne/t-shirt med något tryck på. Och sedan var jag klar ;) är inte så mycket tjej av mig, bryr mig inte för det mesta. 


 


here I'm agian

2011-11-12

Härligt att träffa den goa Zeijlon-släckten i mormor&morfars lägenhet förut idag. Kom hem igen vid tre tiden kanske. Då jag läste genom religionen lite.

Nu har vi ätit tacos i familjen. Måltiden på en lördag, mums. Tänkte nu om jag skulle köra en dag på 30-dagars listan, här på bloggen. Det var ett tag sedan sen sist nu. Så det är väl dax skulle jag gissa på :)

till Västervik

2011-11-12

Nu blir det att åka in till Västevik. Om vilken sekund som helts. Vi väntar bara på Robin och Johanna som ffixar sig. Imorgon är det farsdag. Så mamma ville åka in till morfar idag för att "fira" lite. Härligt, då blir det go fika.


bild på Anna, mormor&morfar 2010 ~


Hoppas ni får det en toppen för/eftermiddag. Så hörs vi när jag kommer hem igen :)


00:59

2011-11-12

Sitter här själv i det kolsvarta huset, i tysnaden. Är social med Anton förfullt på fb. Har varit det nu i två timmar eller något. Så kanske dax att gå ifrån? Eller nej, ett tag till. Han är ju så snäll för mig att vara social även att han spelar massa samtidigt så att jag stör. Så får väl sitta ett litet tag till.


kände tvong till att slänga upp en bild på honom, hih ~


Och jag orkar inte precis sitta och blogga såhär i natten. Är verkligen för trött för det. Så det är bara att jag säger gonatt nu då?

ska värma mig nu

2011-11-11

Då ska man hoppa in i duschen nu då. Efter att ha suttit och glott på Idol 2011. Undra vem som åker ut ikväll? Ska ta en såndär lång och skön dusch och bara njuta av det efter en hård vecka. Det blir helt kanon!

Min mage mår inte så bra just nu. Den blir ofta dålig efter när jag har druckit o´boy, vilken som jag har precis gjort nu. Och ibland efter andra saker som jag stopper i magen. Undra om det är något som jag inte tål längre?

Men vi hörs så länge. Hoppas ni har en fin fredag för er? :)

hade inget bättre för mig


Året 2011!
även att den inte är slut än ~


Hur har året 2011 varit för dig? kanon än sålänge
Bättre än förra året? tror faktiskt så
Något du aldrig komma glömma? slutet av sommarlovet och början av åttan !
Har du flyttat under 2011? nej, men vi har kollat på lite hus
Har du hittat en ny låt som du älskar? kanske
Har du kysst en främling? nejjdå

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit under 2011? ja, vad ska man säga?
Har du varit kär? jag vet inte om det är rediga känslor eller om jag bara gillar honom,,
Har du sagt "Jag älskar dig" till något? troligen
Har någon sagt "Jag älskar dig" till dig? jodå
Har du haft ett hemligt förhållande? hah nej

SORG&HÄMND

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? naeh
Har någon i din släkt avlidigt: nix
Har du slagit någon med knytnäven? under året? jag har ingenaning, men jag tror så
Varit i slagsmål? har faktiskt varit undan för det

PERSONLIGT

Har du gjort något som du ångrar? har väl alla
Isåfall vad? tror du seriöst själv att man skriver upp det här då eller? 
Har du skämt ut dig? något gör jag väl varje dag
Isåfall hur? men åh -.-
Har du varit ute en hel natt? typ ja
Har du blivit tagen av polisen? nejdå :)
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? hah ah typ
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? men ja 

SKOLA&FRITID

Vilken skola går du på? I Ankarsrum 
Har någon varit elak mot dig i skolan? inte precis
Hatar du någon i skolan? kanske inte hatar, men ogillar väldigt mke
Har du gjort något framsteg? knappats
Haft alla rätt på ett prov? på ett förhör isåfall

VÄNSKAP

Träffat nya personer till vänner? jodå, många ♥
Har du förlorat en vän? inte på så sätt
Har du fått tillbaka kontakt med en gammal vän? lite
Har du gått bakom ryggen på en vän? nope
Har du ljugit för din bästa vän? har inte precis någon bästa vän, men alla har nog dragit en vit liten lögn.

Green Day

2011-11-11

Huset för mig själv. Fast är dock inte ensamen hemma. Storebroder är hemma, fast i hans lilla hus där uppe. Men jag kan göra vad jag vill här nere! Och som vanligt blir det hög Green Day musik på och ha kul.
Sedan när pappsen kommer hem igen efter att varit och handlat, så ska jag starta med pluggandet lite. Ska bara köra en kort stund med det.

a friday

2011-11-11

Det är ju redan fredag idag kom jag på. Vart tog veckan ivägen? Bara jag som har tyckt att den har runnit iväg med sin egna tid. Känns ju inte alls länge sedan det var måndag.

Men jaja. Sitter här hemma just nu. Väntar på att någonting ska hända. Har lite musik på och är social med vännerna.
Ikväll blir det bara att vara hemma och ha det mysigt. Måste plugga lite faktiskt, men det går nog fort. Sedan dusch och Idol med smått och gott.bild från google.seVart grymt mycket sugen på lösgodis nu. Har inte köpt det på en evighet. Bara tiggit av andra, hah. Men jag ska ju sluta med småsaker. Så det blir nog inget ;o

det vart en sväng till staden

2011-11-10

Det vart att åka och bowla. Just därför har jag inte hunnit med att blogga så mycket. Vi drog precis efter middagen, alltså någongång efter fem.
Hade det rolig även att det gick åt helvete för mig att bowla. Är en rätts så dålig förlorare (a men då blir det att man får dubbelt så tur till nästa gång. Drog till Donken och självaste stan där efter. Chillade bara och njöt. Drog hem igen och har varit hemma i en timma nu kanske. Och därimellan har jag pluggat. Känner mig rätt så.. stressad, över det. Över alla läxor och prov som är på g till oss.

Har förresten äntligen gratis sms igen, så smsa på gött fölk, för nu får ni svar också! 


Dagens sötis

2011-11-10

Tror faktiskt inte att någon har missat de här? ;)

bowlingkväll?

2011-11-10

Marie frågar om jag vill hänga med och bowla ikväll. Hm, ska jag hänka och vara social och ha roligt samtidigt? Eller ska jag vara en plugghäst och duktig, och sitta o plugga hela kvällen. Måste nog få reda på om vi ska ha skrifligt förhör imorgon på engelskan - innan jag kan bestämma mig för det.


bild från google.se


hemkommen från skolan

2011-11-10

Gissa vem som lyckades kanon på sitt prov idag? Jo jag :D känner mig redigt stolt. Jag kunde svaren på alla frågor. Men nu är det bara frågan om jag har pluggat in rätt svar? Men det borde jag, eftersom jag har skrivit av en väns som vet vad han gör.

Ja, vad händer nu då? Vet inte vad jag ska hitta på. Är så uttråkad så det inte finns. Så det är väl bara att gå mot köket och hjälpa till med middagen. Ikväll blir det att plugga religion och engelska. Att man inte kan få det lite fritt någongång?

Sveriges historia

2011-11-09

Tillbaka efter någon timma plugg. Försöker verkligen nöta in orden i min skalle och betydelsen av svaren på pappret. Det går väl sisudär.
Delen av familjen som är hemma sitter framför tv:n och glor på Arga snickaren. Och så mumsar de på ostkaka till det. Vill också vara med och mysa. Men eftersom jag hatar både Arga snickaren och ostkaka, så skippar jag det och är social här istället ;)

Min mage kurra väldigt mycket. Även att det inte är så himlans länge sedan vi åt. Men jag får väl äta lite mera då. Ska gå vidare till historian igen snarast. Ska bara sitta här en stund till :)


Dagens lista

2011-11-09

Dagens humör: glad, galen, energi i skolan, trött vart jag här hemma.

Dagens mående: helt okej.

Dagens borde: plugga, plugga, plugga !

Dagens frisyr: platt utsläppt.

Dagens smink: mascara och fondation.

Dagens klädsel: tajts, linne, tjockärmad, underkläder.

Dagens planer: har ju varit i skolan, och ikväll plugga !

Dagens materiella vill ha: öhm, kamera?

Dagens Fundering: svaren till provet.

Dagens beroende: mobilen.

Dagens tråkigaste: lektionerna.

Dagens längtan: bli ny dag.

Dagens superlängtan: sova.

Dagens tidning: västerviktidningen

Dagens låt: Green Day - boulevard of broken dreams


hemma från skolan

2011-11-09

De här två dagarna har jag varit rätts så dålig på att blogga i. Och det kommar nog bli samma sak idag. Ska plugga och nöta om och om igen. Nu är det historian som gäller, prov imorgon på't.
Idag hade jag samhällen förresten. Jag kunde allt från häftet utantill och innantill. Men sedan när jag fick provet och såg alla frågor. Vad var det för några frågor ens? inte något som jag hade pluggat på iallafall. Jag svarade iallafall på nästan allt. Men jag tror inte att jag blir godkänd faktiskt. Eller isåfall blir det väl precis på stråt.

Måste verkligen ta i tag i skolan nu. Vilket som jag tjatar om hela tiden. Men jag måste om jag vill komma in på linjen på gymnasiet som jag vill.
Så det är bäst att jag går och pluggar nu. Så vi hörs :)

tisdags kväll

2011-11-08

Utkommen från en kvälldusch. Superskönt som alltid. Har pluggat på ganska så bra ikväll faktiskt. Men det kunde ha gått mycket bättre om jag ska vara ärlig. Syster var lite sällskapssjuk, så fick vara med henne lite. Och det var härligt det, känns som att hon aldrig är hemma längre, att vi aldrig träffas längre? så det passade bra :)

Ska föna håret nu. Sedan läsa på läxorna lite mera. Sedan tänkte jag faktikst gå och lägga mig. Har fått väldigt dålig sömn de här två senaste nätterna. Så det blir att försöka att ta igen den nu :)

Så jag antar sista inlägget för ikväll. Så godnatt på er igen. Känns inte alls länge sedan jag sa det till er förra gången. Hahah, vad tiden går fort!plugga, plugga och plugga

2011-11-08

Om man skulle sätta igång och plugga? låter som en vettig och bra idè. För jag måste verkligen klara de här proven nu.
Jag har världens huvudvärk just nu också. Det kom helt plösligt som en bomb i huvudet. Usch, dunkar väldigt hårt.

Får se ikväll om jag hinnar att göra dagen från 30-dagar. Har varit rätt så slarvig med det. Fast jag har ju fått en bra fart med den nu?

Men vi hörs senare gött fölk. För annars kommer jag väl aldrig igång ;d 

andra dagen i veckan

2011-11-08

Hallå där!
Då har halva tisdagen rullat in. Har varit i skolan halva dagen och kom hem från någon timma sen nu. Är ensammen hemma, superskönt. Verkligen efter en lång skoldag med massa arbete i. Så kommer man hem och är själv. Så slipper man en familj runt om sig, hah.

Ikväll ska jag plugga, plugga, plugga! Förhoppningsvis inget mera. Hela dagen igår försvann. Läste bara genom samhällen två gånger eller något liknande. Men idag måste jag nöta in det så att jag kan det tills imorgon :)bussen går snarast

2011-11-08

Förlåt för att jag inte bloggade något mer igår. Men hade Marie och Shelby hela kvällen, till elva eller något liknande. Så jag var med dom hela tiden. Hade det jätte gosigt med Shelby. Vi två log i soffan och sov typ :') super skönt.

Jag måste nog sticka nu igen. Eftersom min buss går vilken sekund när som helts nu. Men vi hörs efter skolan då jag ska blogga :) så får ni ha det så bra så länge.

Dag 11 - Min önskelista.

2011-11-07

hah, om jag ska vara ärlig så har jag redan skrivit ner lite på min önskelista till jul. Gjorde det för inte så länge sedan. Fast jag önskar mig ingenting speceillt. Typ två saker som jag verkligen vill ha. Och några saker som jag bara kom på lite random.

* Ny kamera, Nikon.* pengar till en kamera. För att jag knappas kommer få en.Det är de två jag mest vill ha. Sedan så är ju julen så kall, och jag älskar stora tröjor. Så jag skrev upp det på önskelistan ;)

* stora tröjor.


(större tröjor än på bilden)


och så får jag alltid godis på julafton. Det är ju liksom en del av det hela. Haha nejj men jag brukar få det av mormor och morfar. För att det är svårt för dom att hitta på att köpa julklappar till en tonårstjej som bara vill ha dyra saker osv.


klar med första dagen i skolan

2011-11-07

Första skoldagen är avklarad. Känns seriöst som att det bara hade varit en vanlig helg. För allt var som helt vanligt. Vi var trött på morgonen, stimmiga och jag hade mitt vanliga irriterande humör, hah.

Just nu så är det stortsätt kaos här hemma. Shelby och Marie är på "besök" här i Stensnäs. Och vi i familjen försöker hjälpas åt att laga mat, haha. Det slutat som Sunes Jul :') om ni har sett den? det borde ni tycker jag.

Vill ha den som julkalendern iår, hah. Kollar inte precis på julkalendern längre, har inte gjort det på fyra år eller något. Det har blivit så urtråkat de senaste åren för att det inte är några roliga. Men man kan inte bli för gammal för Sunes liv inte. Så han kan vara med i julkalendern igen som repris. 

Men ska fortsätta mitt äventyr till liv. Vi hörs senare ikväll :)

Sunday night

2011-11-06

Sitter och ugglar framför tv:n och glor på Beck. Fast det är nyheter just nu. Och meningen var att jag skulle plugga här mellan. Men jag gör det senare istället. Jag kan ju det mesta också. Känner mig verkligen superstolt för det.

Imorgon blir det att återvända till skolbänken. Starta en ny vecka med massa plugg i. Komma igång igen och bli av med sitt liv, haha.
Men jag tror att detta blir sista inlägget för ikväll. För jag skulle tro att jag inte orkar att sitta och blogga efter en hel film som slutar vid tolv, då man har luggit och halvsovit i soffan. Så jag kan lika gärna säga godnatt nu då. Godnatt gött fölk! :)
kvällen börjar dra in sig

2011-11-06

Har suttit och pluggat nu med mammas hjälp. Och det visade sig att jag näst intill kunde allt på samhällen. Så glad jag vart när jag insåg att jag har fått in något i skallen ;) ska bara plugga in ännu mera och nöta, så att det sitter fast och jag känner mig mera säkrare. Så kommer jag nog på fina resultat på provet.

Ikväll blir det att ta en lång varm dusch. Måste göra sig lite redo för skolstarten igen. Och sedan blir det Beck resten av kvällen. Mysa lite med familjen och bädda ner sig i soffan. Underbart härligt. Händer hos er ikväll då? :) sommar ♥


Dag 10 - Ett program du tycker om och varför.

2011-11-06

Jag har inte precis något favorit så. Men jag gillar väldigt många program. Men jag tycker att My life as Liz är väldigt bra. Jag vet inte varför, har nog ingen anledning till varför jag kollar på det. Jag är en ganska "nybörjare" med att gilla henne. Men hennes program är interssant och bra. Det handlar om Liz liv och hennes beskymmer i tonåren. Kärlek, vänner, familj osv. Hon är en grym tjej som står för vem hon är. Men ah, jag rekomenderar det verkligen iallafall :)


sunday

2011-11-06

Söndag, sista dagen på lovet. Och imorgon blir det att återvända till skolan. På ett sätt ska det bli skönt att börja igen, att få träffa alla personer. För mig gör det ingenting att lovet är slut. Men jag undrar vart den tog vägen? Jag hade så mycket planer varenda dag på lovet, men allt blev ändrat ungefär. Men det har varit kanon ändå. Känns som att det bara har varit en helg tycker jag, haha.

Men nu ska jag sätta igång med pluggandet. Hoppas ni får en fin söndag! :)

a duck

2011-11-05

någon randombild från i somras ~


Vem är det som har varit en duktig flicka och nötan in sina läxor så pass mycket så att hon har tappat rösten? Har haft en liten "högläsning" för mig själv kan man säga. Jag snappar upp saker bättre då ungefär. Men nu ska jag gosa med Shelby ett tag och se om det går något bra på tv:n. Sedan gå vidare med plugget så att jag lyckas ännu bättre.

Imorgon så ska jag bara plugga hela dagen också. Får se om jag ska klippa mig med? skulle inte tro att det blir redan imorgon. Mamma har nog inte snackat med henne som ska klippa mig riktigt.
Vill så gärna färga håret också så att jag slipper min fula hårfärg. Men det sliter på håret så pass och det är slöseri på massa pengar. Jag vet, jag är super snål. Men sedan så har mamma och syster sakt att mitt hår börjar mörkna. Och att det börjar likna Annas. Så kanske blir det mera brunett inom en tid? :D så jag kanske ska vänta och så med hårfärgningen.

Dagens låt

2011-11-05

mat om några få minuter

2011-11-05

Har nu stått i köket och fixat med maten tsm med pappsen. Kycklingsallad blir det. Kanske inte så länge sedan vi hade det, men när jag finns i huset så är vi nyttiga av oss ofta ;) Så jag har stått och skärt massa grönsaker osv.

Har även varit duktig och tagit i tag med mitt pluggande. Satt i en timma förut och det gick faktiskt skapligt. Ska fortsätta med det nu ikväll med.  Och så avslutar jag nog kvällen med film, mys och lite smått o gott.

Men nu piper det från ugnen och visar att bugetterna är klara. Så nu blir det att sätta sig vid kökbordet och äta sallad :D gött. Ha det bra så länge :)

pluggis

2011-11-05

Nu ska jag gå och plugga samhäll. Kanske inte det roligaste att göra en lördag. Men jag måste ta och klara av skolan nu. Och för det måste man plugga. Även att är är ungefär det tråkigaste som finns.

Är också hundvakt över helgen. Och gissa för vem, världens gosigaste Shellby. Så då kanske man får sällskap nu när man pluggar som förra gången. Då jag låg i min säng med böckerna och musik, så kom Shellby och la sig tätt intill mig och började mysa. Härligt hund det där :) men vi hörs!


lördag morgon

2011-11-05

Då är man uppe igen och ännu en dag väntar framför sig. Sitter just nu och väntar tills min mage ska bli en aning hungrig. Gick upp för någon timma sedan, fast har inte ätit någon frukost än. Kände bara att det inte gick att trycka ner något. Så jag väntar tills jag blir mera hungrig.

Såg ni på Idol igår? Om ni gjorde, så ni Moa? Hon fick med sig hela publiken och juryn till att stå och klappa. Helt otroligt. Hon körde sin egna låt på scenen. Hon var grymt nervös innan hon skulle gå upp för att hon skulle sjunga sin egna låt sa hon osv.
Somsagt så har jag inte haft någon favorit och har inte det nu heller. Men Moa var ju sjukt bra :)


vi alla har varit små någongång

2011-11-04


- När jag var liten var jag mer som en kille än en tjej.

- När jag var liten var skogen mitt andra hem. Var bara hemma till middagen och för natten.

- När jag var liten hatade jag färgen rosa. Vilket som jag fortfarande gör.

- När jag var liten var jag sjukt blyg. Men ändå en kaxig tjej.

- När jag var liten kunde jag äta flera kastruller med bara pasta i.

- När jag var liten drömde jag inte om att bli en prinsessa som det flesta andra, utan det var brandman eller polis som gällde.

- När jag var liten hade jag en livligt fantasi som jag levde i.

- När jag var liten hittade jag alltid på hyss och bus, så ingen litade på mig

- När jag var liten åt jag en brödsort så pass mycket att vi döpte om den för "Linneamacka" här hemma, och det säger vi fortfarande. Även att jag inte äter det så mycket. 

- När jag var liten var jag en djurälskare.

- När jag var liten var jag lik Lotta på bråkmakargatan, både med utsèendet och betèendet. Det sa folk som t.o.m inte kände mig.

- När jag var liten älskade jag att klä ut mig.

- När jag var liten "höll jag örat". Vet inte precis hur man ska förklara? Men det var istället för att suga på tummen.

- När jag var liten kunde jag inte säga R.

- När jag var liten lekte jag aldrig med tjejleksaker, utan med kill leksaker.

- När jag var liten var jag aldrig rädd om mig, och jag struntade för det mesta om det var farligt det jag gjorde.

- När jag var liten hade jag nästintill bara killar som vänner. Kanske någon enstake tjejkompis. 

- När jag var liten hade jag en vackar sångröst. Men den försvann när jag växte.

nu blir det tacos

2011-03-04

Snart blir det mat här hemma, tacos. Mumma på't. Ska väl hjälpa att skära de sista grönsakerna, så att pappa slipper göra allt jobb.

Ikväll ska jag bara plugga. Ska börja efter maten tills kvällen då Idol börjar. Ska verkligen sitta och råplugga. Frågan är om det blir av nu? Jag brukar alltid hitta på annat och låssas som att jag "glömmer" osv, hihi.

Går fortfarande inte att ladda ner bilder. Vad är det för fel nu då? Orkar inte med massa sånt här då det inte funkar, usch. Men får väl ta och fixa det senare.

Sålänge får ni en google.se bild från mig :)slut spelat

2011-11-04

Oj, när man spelar trummor så rinner ju tiden bara iväg. Satt det uppe runt en och en halvtimma. Bara sitta där och slå lite med pinnar så att ett ljud kommer fram. Så härligt. Ska nog bygga upp mitt intresse för trummandet lite mera. För det är ju sjukt kul.

Jag fotograferade lite också. Men nu är det något fel antagligen på kameran, minneskortet eller datan. För det går inte att ladda övet till datan från kameran. Får testa lite senare och se. Annars så måste jag leta upp felet.

Nu har jag ingenaning om vad jag ska göra? känner lite hunger i min mage. Så om jag ska vara duktig och ta något att äta. Bliv väl så :)

drums

2011-11-04

Anna har varit hemma här ett tag nu. Hon förstörde min frihet. Haha nejdå. Sitter just nu och lyssnar på en grym Green Day låt, som har grymma trummor. Och så tänkte jag, det var rätts så länge sedan nu när jag satt vid ett par trummor och spelade lite. Så om jag skulle passa på nu och sno Robins lite när ingen är hemma? :D låter väldigt lockande. Så jag tror att jag gör det.


Anna hjälpte mig att fota lite förut. Gick ingen vidare, för hon förstod inte riktigt vad hon skulle göra. Även att jag förklarade och visade noggrant. Men jaja, får lösa det dära själv istället. Men vi hörs :) 

 


ensamen hemma i det stora huset

2011-11-04

Ensamen hemma halva dagen, härligt. Föräldrarna slutar vid fryra och kommer hem runt halv fem kanske. Robin och Anna är ute och reser lite med sina vänner. Så nu är frågan igen, vad ska jag hitta på i det ensamna huset? :D

Har iallafall startat min dag med en frukost som jag äter nu, och lite hög musik på. Ställde klockan på halv nio i morse, för att vakna tidigt. Kom väl upp en halvtimme, timme efter. Så jag fick ligga och dra mig lite. Men vi hörs gott folk :)Men om jag skulle ta en runda med kameran? kanske en bra idè.

give me, give me

2011-11-03

Jag saknar att fotografera grymt mycket. Har inte gjort det på jätte länge. Har några andledningar till det faktiskt. För det första så har jag varit upptagen med annat, för andra så suger min kamera, det tredje så har Robin lånat den på den senaste tiden för filma osv. Så har inte vågat rört den knappt.

Jag vill verkligen börja starta igen och vara aktiv med att fota. Så att ni får några roliga bilder i inläggen också. Men somsagt, min kamera suger så det blir inga bra resultat. Eller så är det bara jag som inte förstår mig på den? hah nejj. Men jag önskar mig verkligen en systemkamera, en nikon! Jag sparar pengar och det är nästan att jag inte vågar köpa någonting för att slösa. Eller jag gör det knappt. De andra folket vid mig får betala. Som igår, mamma fick betala varje sak i vimmerby. Tillochmed en chokladkaka -.- då kanske ni förstår hur mycket jag längtar efter en kamera !

 


Dag 9 - Hur min framtid ser ut och varför

2011-11-03

Om jag skulle ta och försöka med att forsätta med listan? hah, kanske en smart idè.


Min famtid alltså. Jag har inte funderat så mycker över den. Jag låter mitt liv rulla på och så får jag se vad som händer och sker med de. Just nu så vill jag bara att min "tidiga framtid" ska bli kanon. Att jag går ut högstadiet med bra betyg och att jag kommer in på en bra linje på gymnasiet. Har funderat lite på barn- och fritids programmet där. Men är inte helt säker på vad jag vill gå. Att jag klarar de tre åren galant. Att jag får ett perfekt jobb som jag tjänar bra på, får ett stort fint hus med en familj. Kan inte säga så mycket mera :)


just nu:


inget liv utan musik

2011-11-03

Härligt, har hela huset för mig nu! Mamma drog precis in till stan med Shelby, lämna henne till hennes rätta ägare och sedan gå kvällspromenad. Pappa är och handlar. Storebror har dragit till Värmland med sin flickvän. Anna är med sina vänner. Och jag blev jag kvar hemma. Så vad ska man hitta på? vända huset upp och ner med dunkande Green Day musik så att grannarna lackar ut? :D


Hade det grymt skönt förut efter middagen med Shelby. Vi båda var helt slut och la oss i min säng och sov. Myste med varandra och snarkade. Grymt skönt! Har verkligen varit trött idag. Måste nog få till med mina sovvanor osv.

min vardag

2011-11-03

Har stått och skala potatis nu. Man måste ju vara lite snäll mot familjen när de är stressade. Så snart blir det mat skulle jag tro? eller klyftpotatisen ska nog stå inne ett tag.

Nu är lilla Shelby här hemma igen. Ägarna är just nu upptagna väldig mycket just nu. Hände en hel del i deras liv nu. Jag tror att vi ska vakta hunden i helgen också? får se. Så nu blir det att leka lite med henne :DHerregud, kollade ut genom fönstret nyss och det är kolsvart. Redan nu liksom. Helt otroligt, jag kommer ju åka hem från skolan på vardagar i mörkret. Härligt! Men snart så kommer snön och alla ljus fram nu till, så då blir det mysigt :)

14:14

2011-11-03

Somnade till en film igårkväll. Sjukt mysigt. Idag därimot så vaknade jag helt stel och seg. Gick upp från sängen jätte sent, runt halv ett? kollade fel på klockan och trodde att hon inte hade hunnit bli så mycket. Mina ögon hade visst inte vaknat redigt då.

Idag ska jag bara vara hemma som jag vet nu. Plugga genom allt som jag har nästa vecka. Jag har verkligen ingen lust för att sitta här och plugga ihjäl mig.
Men det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan på måndag, på ett viss sätt. Träffa alla trötta skolelever igen. Dampa runt och har skoj, haha.


någon gammal bild i skolan ~

plugg och åter plugg

2011-11-02

Jaha, då var det kväller ännu en gång. Om jag skulle gå och göra lite läxor. Vet inte om jag har berättat om min lilla historia? men jag blev klar med min novell igårkväll. Var jätte stolt och på ett super humör. Gjorde glädjeskutt osv. Hade suttit hela kvällen och bara skrivit om och om igen. Rivit ut sidorna från blocket och börjat på nya meningar. Jag fick inte ihop någonting. Men så vart jag äntligen klar med det. Och så läste jag genom novellen, och jag fattade inte ett skit av vad jag har fått ihop. Liksom inte ens jag fattade det, och jag som ska vara självaste "författaren" till den. Usch, så får nog starta om från början igen.

Grymt tråkigt att ha massa plugg under ett lov. Men det är bättre att göra det nu än att sitta och vänta in till de sista minuterna. Måste ta i tag med historian och samhällen också. Om jag vill klara av de proven. Men vi hörs gött fölk :)

tänkte om jag skulle baka

2011-11-02

..några muffins. Det var länge sedan. Och seda har jag inget att göra ikväll, mer än att jag måste plugga lite då. Men det gör man innan man släcker lampan för att nana ;)se vad jag såg

2011-11-02

Kolla vad jag mer hittade i Vimmerby. Men inget som lockade mig till att köpa men ändå alltid roligt att testa. Alla går omkring med kick overall nu förtiden. Och det är nog mysigt att gå omkring i en dräckt på kvällerna. Men det ser förjävligt ut måste jag säga. Iallfall den som är knallrosa. Hatar verkligen den färgen. Och så ser det ut som att man har skitit på sig där bakifrån i overallerna. Tycker även att det är överdrivet att gå med dom i skolan. Säger ju inte att det är fel. Det är ju bra att man vågar stå för vem man är och vågar visa sig. Men de är ju mer för att gå hemma i? tycker jag iallafall. 


 


hittade även en urgullig mössa i alla färgen och mönster :')


en tur i Vimmerby

2011-11-02

Är tillbaka igen. Och den här gången är jag lugnare och inte stressad över något :') som ni nog förstod så försov jag mig i morse. Jag, mamma och Marie skulle dra till Vimmerby och ha kört ifrån huset vid halv tio. Men då vaknade man istället. Mamma kom precis hem från att varit i stan för att hämtat upp Marie då. Och så ligger jag i min säng och sover fortfarande. Även att pappa, mamma, storebror, väckarklockan och sociala vänner hade väckt mig varsin gång på morgonen. Men jag tyckte visst att jag behövde en sovmorgon. Men vi kom iväg iallafall.

Var faktiskt inte på något shoppninghumör idag. Men jag fick med mig en tjockärmad hem iallafall. Super skön. Mycket kärlek till den från mig. Jag tog en storlek större än den på bilden för att drunka ännu mera i den. Ska nog aldrig ta av den nu i vinter :'D

När jag kom hem till huset igen var jag helt slutkörd. La mig i soffan med Marie och sov stort sett. Men sedan blev det mat som förstörde allt. Så nu har man precis kommit ifrån matbordet ungefär :) men dagen vart toppen ändå.


ojojoj

2011-11-2

Jag skulle ha suttit i en bil just nu med mamma och Marie påväg till vimmerby. Fast det vart lite ändrade planer. Jag vaknade vid halv tio och det var då vi skulle dra. Haha och jag som var så tjatig om att vi skulle dra. Tre styckna har tom väckt mig. Inte ens det hjälper :')

men jag har bråska då så vi hörs :D

en vanlig tisdag

2011-11-01

Nu är jag tillbaka i hemmet, och nu strular inte blogg.se längre. Härligt, då kan jag passa på att blogga lite. Innan jag drog till Norrhult förut så satte jag mig med mina läxor. Började skriva på min novell som ska vara klar om en vecka. Vilket som jag ska forställa med nu. Hade shellby som sällskap hos mig då. Antagligen stog hon fastklistrad hos Bella, eller låg bredvid mig i sängen och myste. Det är de jag älskar mest hos henne, hon är så grymt gosig av sig.Sedan drog vi oss iväg till Norrhult. Robin har lånat min kamera stort sett hela dagen till att filmat in en film. Så jag kunde tyvärr inte tagit med mig den och fotat några bilder till bloggen. Men jag hoppas att de två bilderna där uppe duger sålänge.
Men det var mysigt där ute. Att sitta i kylan och grilla lite. Vi drog hem strax efter fem eftersom det hade hunnit blivit kolsvart ute då. Och det är inte så roligt att inte se varandra.

Och här hemma har jag pluggat lite mera. Vilket som jag somsagt ska fortsätta med alldelestrax :)

blogg.se

2011-11-01

Sorry men blogg.se krånglar just nu. Det segar och inläggen vill knappt komma upp på bloggen. Får se om de löser det snarast. Hörs så länge :)


the picture is an old favorite

2011-11-01

Då har vi kommit in i en nya månad, igen. Känns som att det inte alls var länge sedan då oktober starade. Usch vad tiden går fort. Är det bara jag som tycker det?

Vi har iallafall kommit till tisdagen på lovet. Och idag blir det nog att dra till Norrhult. Mormor och morfar har sin sommarstuga där, och en dag på höslovet varje år har vi alltid grillat där ute. Det har vi gjort sedan vi är små och håller i det än.

När jag kom ut från mitt rum imorse så var det en hund som sprang runt i huset. Shellby är här! :D världens finaste hund, och gosigaste. Och hon får följa med på grillningen. Vet inte exakt när vi åker, men det blir väl snart?