vart inget onyttigt ikväll, och det är jag glad över

2011-09-30

Ska nu gå och borsta tänderna, skölja av ansiktet, borsta håret osv. Göra mig lite redo för natten helt enkelt. Ska sedan bädda ner mig i sängen och fortsätta läsa boken Syskon Kärlek.
                                  

Har varit rätts så trött hela kvällen tycker jag. Imorse så var jag skapligt trött med. Så mke så att jag inte orkade sminka mig eller äta frukost. Utan jag bara gick upp, tog på mig kläder, borsta tänderna och genom håret lite också. Och sedan sprang jag bara upp till bussen och åkte iväg. Det var min snabba morgon det.

Men jag tänkte att jag kan visa upp lite "höstbilder" imorgon för er ist. Som blev tagna idag. Men hoppas iaf ni har haft er en mysig fredagskväll och en fin start på eran helg :)

kladdkaka?..

2011-09-30

Nu blir det att glo på Idol tsm med sin far. Kanske blir att baka en kladdkaka i pausen? är jätte sugen på att baka. Men inte alls sugen på att äta någon sött. Ska ta och lugna ner mig med allt onyttigt har jag besämt mig för. Och att börja träna igen. Gjorde ju det i våras och början av sommaren. Men sen så valde jag att börja till hösten igen för att det var så varmt.

Men jag får se hur det blir av det hela. Ska iallafall gå nu :) hörs senare!

You are in my head, day and night

2011-09-30

Så är jag inkommen till huset igen. Väldigt skönt ute. Och solen lös i ögonen hela tiden. Har inte ens kollat genom bilderna än, och hinner inte att göra det heller. Men jag tror iallafall att det vart några styckna lyckade. Fotade mest på löv och sådan. Sånt som visar att hösten är på väg.

Nu ska jag ställa mig i köket och laga min middag. Familjen ska äta någon tacospaj som jag vägrar att äta själv. Usch, det är verkligen ingen rätt som jag gillar. Potatismos och tacospaj är de två maträtter som jag avskyr mest. Kan knappt känna doften av dom innan jag spyr ;o 

Ingen bild från idag ~ 

tar min vän ut en sväng

2011-09-30

Nu har jag fått i mig en liten macka och jucie. Slipper jag gå hungrig tills maten. Sitter just nu här med lite musik på och skriver till er. Innan jag ska gå ut. Jag kände att det är ju ett sånt fint väder ute. Som en sommardag. Och man måste väl passa på och njuta av den då, när det kalla kommer strax. Solen är framme och det kan bli jätte många fina bilder om man har en kamera. Så jag tänkte att det kunde vara en smart ide. Att ta ut min kära kamera en sväng och se om jag får ihop till något.

Hade ännu ett oförberett "engelskaprov" idag i skolan. Nu så var det hörförståelse. Inte min bästa sida precis, men det gick ändå rätt så bra.

Men måste skynda mig ut. Innan solen försvinner igen, bara för att jag ska ut. Tycker faktisks att ni också kan ta på er skorna och traska ut :)

is the true feelings I have for you?

2011-09-29

Har kollar på Idol osv ikväll. Nu ska jag ta en macka innan det börjar igen. Ska sedan faktiskt göra mig ording för natten redan. Nejmen jag ska borsta tänderna och klä om till "nattkläder". Sedan blir det antagligen att sitta och mysa i soffan ett tag till, om det går något fint på tv. Eller så låser jag in mig på mitt rum för natten. Och börjar plugga och läsa.

Igår sent på kvällen - så började jag helt plösligt städa mitt rum? Hon var väl något runt klockan 12. Jag skulle bädda ner mig och läsa lite ur boken som jag läser just nu, Syskon Kärlek. Och så såg jag att lite nytvättade kläder låg framme så jag började jag städa undan det. Och så helt plösligt så städade jag hela mitt rum ist. Så när jag vaknade imorse jag vaknade jag i ett rent rum :) haha.

visste ni det här om mig?

2011-09-29

- Jag är super lättskrämd. Även om någon säger "Bu"! på ett lätt och skämtsamt sätt så hoppas jag till som en galning. Och det får dom att skratta.

- Jag tycker själv att jag har både dålig hörsel och syn. Det är därför jag säger "va" hela tiden, men det kan också bero på att jag tröttnar på att lyssna när det är något tråkigt.

- Jag är svår för att visa mina känslor. Och i verkligheten så pratar jag helst inte om vad jag tycker och tänker på samma sätt som jag kan göra på mobilen, fb osv.

- Jag har alltid trivts med grabbar på ett annorlunda och underbart sätt än tjejer. När jag var liten så var jag ungefär som en kille själv och va knappt med några tjejer alls. Nu så umgås jag med både och.

- Jag är inte den personen som vill bråka. Om någon vän blir sur eller ignorerar mig så låter jag för det mesta den va tills den kommer tillbaka själv. Annars om det är någon "fiende" som jag bråkar med så är jag inte så lätt. Jag är envis till att ge upp och jag käfter mke och tänker inte ett dugg på om jag sårar dom.

- Jag känner att jag vill förändra mig själv nu. För jag tycker att jag är så pass elak och dampig mot folk. Även att de bara tar allt som skämt och tycker att jag är rolig och stört skön så känner jag mig osäkerhet i det hela.

har jag rätt om det?

2011-09-29

Sitter ensamen i huset ikväll också. Med lite Green day musik på. Jag känner av att det inte kan vara så kul att läsa min blogg på den här tiden? Det händer knappt något i mit liv just nu. Inte när jag har så här mke plugg. För då sitter jag bara framför det hela tiden. Det är faktiskt att jag själv tycker att jag är tråkig.

it's you and me in my dreams

2011-09-29

Två dagar i rad som vi har fått sluta en aning tidigare. Känns skönt, vädligt skönt. Var i stan idag med halva skolan. Kollade på en teater. En teater som har varit sann och hänt på riktigt en gång i tiden. För min del så sög den, fast väldigt sorgligt om man tänker på att allt hade hänt på riktigt.
Vi hade "engelskaprov" idag med. Det gick väl skapligt för mig. Iallafall så att jag blir godkänd. Känner panik i mig för det förbaskande geografin. Fick reda på att alla frågor som jag kämpade med i går, och som läraren hade sagt skulle komma med på provet, inte kommer att komma med på provet. Något av det. Känner mig väldigt besviken och stressad.


bild från bussen idag in till stan. Då jag och mina två vänner + några tre-fryra personer till fick åka en stor hallensbuss själva för att vi kom försent en liten stund. Så vi fick inte plats i de andra bussarna där alla andra våra vänner satt i, haha. 

mitt huvud snurrar

2011-09-29

Känner mig helt förvirrad för skoldagen. Vet inte alls vilka lektioner vi har idag osv. För vi ska åka in till stan också. Och kolla på någon teater som går. Och jag har ingenaing om när vi ska åka in. Mina vänner säger att vi nog hinner med med en lektion nu på morgonen innan vi tar bussen in. Så jag antar att jag har idrott? gud, måste sticka upp till bussen nu också. Annars så missar jag den med.

jag kan för engångs skull känna mig stolt

2011-09-28


Jag är äntligen klar med geografin! :D gud vad glad jag blev nu. Att jag slipper att tänka hela dagarna att jag måste ta och läsa massa om afrika. Nu gäller det bara att läsa genom det några gånger per dag så att det sitter tills på måndag. Så får jag hoppas på att jag klarar av det.

Hann faktiskt klart med läxan precis till tid för Idol. Så ikväll så missade jag det inte iaf. Det börjar snart igen. Då får vi veta vilka som åker ut och vilka som fortsätter. Vet faktiskt inte vem jag håller för. Har ingen favorit än precis, känns som att jag inte alls har någon koll på't längre.

 


I do anything för you

2011-09-28

Nu hör jag att pappa kommer hem igen. Så då blir det att gå härifrån och börja plugga med honoms hjälp. Hoppas verkligen att jag hinner med att bli klart med det ikväll. Svenskan lyckades jag faktiskt att bli klart med idag i skolan. Bara lite mer att göra innan det är helt 100.

Sedan ikväll så ska jag ta en extra lång dusch. Längtar verkligen att stå under varmt vatten som rinner ner på en. Och att bli ren och fräsh till dagen därpå.
Blir också att glo på Idol som går ikväll. Kollade aldrig på gårdagens avsnitt nu som jag skulle ha gjort, det funkade tydligen inte osv.
tycker faktiskt att Alexander ska bort från juryn. Eller heter han Alexander? inte ens det vet jag. Men vi hörs iallafall senare :)

miss a person very much right now

2011-09-28

Jag har nu ätit upp min middag precis. Är precis kommen från matbordet. Och så vandrade jag vidare hit. Ska först bara kolla läget hos alla bloggar och facebook. Ska sedan kolla på avsnittet på Idol från igår. Missade det för att jag satt här istället. Så jag tänkte kolla på det nu när jag ändå är ensamen i huset.
Jag skriver väl igen om någon timma antar jag. Ska då sätta mig med böckerna, igen. Gud, jag blir aldrig klar för att jag inte hittar viljan till att sitta och plugga om kvällerna. Får försöka bättra mig nu. Måste verkligen det !

kvällens arbete på bloggen

2011-09-27

Nu har jag suttit här i någon timma för att försöka få ihop en ny header till er. Gick inte så bra med det ikväll. Kände att jag inte hade med mig min fantasi. Men det får vara såhär så länge iallafall. Orkar inte sätta mig igen, när jag är helt slut på det. Jag kan fixa ordning den någon annan dag. Bakgrunden får bli svart för tillfälligt. Kanske inte den roligaste färgen, men somsagt så har jag inte med mig min fantasi.

Och jag ska gå nu och äta lite kvällsmat. Så att jag får i mig lite i magen. Sedan ska jag kolla genom geografin. Men så, vad tyckte ni om det nya? :)

en liten fräck flicka

2011-09-27

Duktigt Linnea! Har inte blivit av att plugga så mke ikväll. Mamma drog in till stan nu på kvällen för att träffa någon vän. Så jag vart ensamen här och har inte kommit igång än rikigt. Jag känner av att hela provet kommer gå åt skogen. Jag som lovade mig själv att ta i tag i skolan nu till åttan.

Blev inte precis någon ny design idag. Ser att klockan är 8 nu med. Vill ju se Idol fast det kanske är smartare om jag hoppar över det. Försöka med all min kraft med det tråkiga böckerna.
Fast jag känner, att jag iallafall måste ändra header. Så det blir lite skoj för er. Bloggen bli ju ändå ett år idag.

27 september 2011

2011-09-27

Har varit hemma runt två timmar nu kanske. Så det är väl dax för ett inlägg? Ska ändå gå nu så fort jag är klar. Och sätta mig framför böckerna igen. Men den här gången med mammas hjälp, så då kanske jag kommer någon vart. Hoppas iallafall att jag hinner med allt i geografin ikväll, så jag slippert sen.

Idag så blir bloggen ett år. Ojoj, känns ju inte så länge sedan jag startade den. Ska jag fira med en helt ny design. Vet nog en bekant redan nu som gör superfina designer till bloggar. Så om jag ska fråga henne igen.





Idag är det ingen vanligt dag för det är bloggens födelsedag, hurra hurra hurra! haha nej, det var för töntigt ;d


kvällens inlägg

2011-09-26

bara någon bild som jag tog någon gång i veckan...


Baket gick kanon, om någon undrar. Så jag har haft det lite mysigt nu med min familj. En god fika nerbäddat framför tv:n och kollat på Idol.
Nu ska jag fortsätta mig kväll med massa plugg. Måste försöka bli klar med allt så fort som möjligt nu. Känner på att stressen börjar komma.
Ska också lägga mig tidigt ikväll. Har varit jätte trött hela dagen idag. Det var nästan som att jag råka somna till i skolan. Har haft världens huvudvärk också. Som bara kom helt plösligt och aldrig vill gå över.

Aja, blir det här sista inlägget? Säger iallafall godnatt redan nu isåfall :) och så hörs vi imorgon igen allesammans.

känner mig lättad

2011-09-26

Har just nu suttit och skrivit en hel uppsatts på mindre än en timma. Känner mig redigt stolt. Då slipper jag oroa mig för den längre. Då är det bara att gå vidare till nästa plugg. Men innan det så tänkte jag faktiskt att jag skulle ställa mig i köket och baka. Har tjatat ur er nu om att jag ska baka hela tiden. Men att det alltid har kommit något imellan. Men nu så ska jag baka :) få vi hörs gott folk.


bli och baka sånna!


tre bilder från igår

2011-09-26


värre än värst

2011-09-26

Så har måndagen redan åkt bort. Eller iallafall dagen i skolan. Vad man än gör så går alltid måndagar lika fort. Även att det är sega och tråkiga lektioner. Mitt förhör på religionen gick väl ganska bra. Kunde ha gått bättre, men Helen sa att det dög och att hon vet att jag kan :) 

Skolan fortsätter här hemma för min del. Ska sätte mig hela kvällen och plugga. Delvis bli klar med min läxa i religionen tills nästa måndag. Och sedan plugga på geografi och svenska-provet som kommer så småningom. Får man ens ha så här mke prov och läxer på varandra? ;o

vad tycker ni om min idè?

2011-09-25

Jag funderar nu på om jag ska sätta mig och göra en header och sätta dit en ny bakrund på bloggen? Det känns så tomt och tråkigt med allt vitt. Med det förstås, på tisdag så blir bloggen ett år. Och jag tänkte om jag skulle fira det med en helt ny design? hm, något som jag ska gå och fundera över. Vad tycker ni?


saknar mig gamla och första design! ~


en dag med en fin vän

2011-09-25

Vilken superhärlig dag med Emelie. Filmen var helt fantastiskt den med. Grät inte så mke som jag trodde att jag skulle göra. Är väldigt ömtålig med sorgilga filmer faktisit, hahah. Men det gick bra. Och om du inte har sett filmen Jag saknar dig. Så tycker jag verkligen att du ska göra det. Den var bra och man fick fram skratt i den också :)
 


Ändå så var filmen inte ett dugg som jag hade förväntat mig. Men det var roligt att gå tsm med Emelie och se den. Och jag gillade deras dialekt, på ett sätt. Hahah.
Har inte än ätit någon mat än, och jag hoppar nog över det också. Tar bara någon macka med o´boy sedan innan det bli läggdags. Nu hade jag tänkt mig att läsa på religionen som aldrig förr. Kan en hel del av den, oväntat.

vi är beroende av tekniken

2011-09-25


Har nu varit lite social med syster som har städat hennes rum. Har suttit och spelat spel på mobilen inne hos henne. Och fixat mig ording. Kan ju inte precis påstå att jag äger på't. Men det gick väl skapligt ändå ;d Ska snart dra upp till bussen. Ska bara vänta till Emelie smsar mig. Kommer nog bli grymt att se filmen med henne. Har saknat att vara med lillen också <3

now I'm sitting here again

2011-09-25

Nu är Linnea vaken vid bloggen igen. Ska börja fixa ordning mig och fixa lite nu tills dagen. Ska dra in till stan med Emelie. Glo på bion Jag saknar dig. Äntligen så får jag se den, den sista veckan som den visas. Har väntat och väntat. Och stort sätt alla mina vänner ha redan sett den. Jag vet redan nu och jag kommer sitta och tjuta hela filmen.

Annars ikväll så ska jag bara plugga har jag bestämt. Måste klara av religionen imorgon. Men vi hörs allesammans! :)

Dagens låt

2011-09-24

Eric Saade - Hearts in the air

Inte för att jag precis lyssnar på Erics låtar någonting. Men jag har verkligen ingen fantasi i mitt huvud ikväll känner jag. Och jag hörde denna på radion nyss, så jag tänkte varför inte? Kanske lite uttjatad på radio. Men jag kanske har läsare här på bloggen som gillar Eric?

Mamma Mia here i go again

2011-09-24

Har nu kommit från tv:n precis. Har suttit och glott sedan åtta på filmen Mamma Mia! med min käraste syster.

Åkte ner till Godishuset förut ikväll innan åtta. Köpte lite smått och gott. Har inte ätit lösgodis på hur länge som helts. Så jag passade på lite såhär en lördagkväll. Vart ju inget bak så. Plockade fram allt till det, men sedan såg jag att vi inte hade socker så att det räckte.

Nehe, men om jag skulle avsluta min Lördagskväll med en skön dusch? Min dag blev helt okej för mig. Massa plugg men har ändå hittat på lite andra saker :) hoppas ni har det gött!

you're all that I need

2011-09-24

Härlig känsla man får när man känner av att det kommer gå lite bra på förhöret på måndag. Har suttit stort sätt hela dagen fastklibbad vid böckerna. Svenskan har jag kommit en ganska bra bit med. Gud vad stolt jag är över mig själv.

Var även ute lite förut idag med vovven. Tog en fotorunda. Vart inte så många lyckade bilder inte. Kämpade inte så mycket för att lyckas heller.

Just nu så vill jag få med Anna till köket för att baka lite. Var länge sedan på när jag gjorde det tycker jag. Även att det kanske var förra helgen. Men det ligger blockchoklad i kylskåpet som lockar lite, kanske göra en stats med cookies?

kort inlägg

2011-09-24

Inte så länge sedan då jag satt vid köksbordet och åt frukost. Vaknade väldigt sent idag, usch. Ska iallafall gå och stänga in mig på mitt rum nu. Sätta på lite musik och börja plugga. Försöka bli klar med svenskan, och sedan få in lite i skallen om religion.

Jag kom på nu, att jag redan har gått i skolan nu i en månad och två dagar. Gud vad tiden går alltså. Men det är bara att ta i tag och kämpa.
Nu när det blir den 27:de i veckan, så har jag haft bloggen i ett år. Kändes som att jag startade den förra veckan. Någon mer än jag som inte hänger med i tiden riktig?

en good start på sin helg

2011-09-23


Nu så sitter man ensamen hemma i soffan med sin syster. Jag fastnade vid någon film som går nu på tv, efter Idol. Den verkar skapligt bra, Resan till jordens medelpunkt heter den. Går antagligen på fyran?

Dagen och kvällen med vännerna var helt lyckad. Har haft det jätte kul och mysigt. Maten var verkligen god, och orkar nog ingenting mera nu ikväll.

Men ska gå tillbaka till soffan och sova lite. Får se när filmen är slut, så får jag hoppas att jag orkar att plugga lite efteråt. Jag behöver verkligen att göra det. Men så är jag en lat person som inte får så mke gjort när det gäller läxor ;o Men jag ska ta i tag i det hela dagen imorgon. Och så blir det att träffa Emelie på söndag. Så min helg rinner nog bara iväg skulle jag tro. Men vi hörs! får se om jag drar något inlägg senare :)


 


grillningen avklarad

2011-09-23

Kvällen har varit fantastiskt så här långt. Nu så kanske det blir att spela lite Rock Band innan klockan slår 8 och det blir Idol. Vet inte hur länge vännerna ska stanna. Men om det inte allt blir försent så blir det plugg och dusch ikväll. Men jag måste gå nu om jag ska hinna spela någonting. Vi hörs allesammans. Och jag hoppas ni får det lika kul som jag har det den här fredagskvällen :)

tidsfördrivning

Sju fakta

Hemstad/ort: Västervik
Hårfärg: Gulblont
Längd: 165 kanske?
Ögonfärg: Gulgröna
Skostorlek: 38
Humör: Glad och pigg
Vänster eller högerhänt: Högerhänt, men använder båda

Tio saker om ditt liv
Har du nånsin varit kär? - Ohja
Tror du på kärlek? - Ja
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jadu
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej
Har du nånsin tyckt om någon utan att tala om de för honom? - Jadu
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Beror väl på
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Inget som jag vet? eller jo, fast inte precis någon hemlig då
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Mjoe, jag vet inte

Tio saker
Kärlek eller pengar? - Kärlek
Vin eller öl? - Ingenaning
Dag eller natt? - Dag
One night stand eller förhållande? - Förhållande
Tv eller internet? - Internet
Pepsi eller cola? - Cola
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Beror på
Färgfoto eller svartvita? - Olika
Telefonkontakt eller face to face? - Face to face nog
Bilddagboken eller facebook? - HAHA facebook


Nio har du någonsin

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Njae
Har du nånsin viljat ta livet av dig? Nejj, inte precis
Har du nånsin gjort något du ångrar? - Jodå
Har du hoppat bungy jump? - Nejj
Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Hahah nej
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Nejdå
Har du nånsin gått på bio ensam? - HAHAH nejj
Har du nånsin tyckt att världen suger? - mjo

Tio  K ä n s l o r
Saknar du någon just nu? - Ja faktiskt
Är du glad? - Jodå
Är du fundersam? - Sudär
Är du uttråkad? - Nejjdå, har mina vänner
Är du tysk? - Nej?
Är du italienare? - Nej,
Är du finsk? - Men nejj
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Har aldrig varit
Gillar du någon just nu? - Lite granna

Om dig:
Hur mycket är klockan just nu? - 15:34
Namn? - Linnea Zeijlon
Hur många barn vill du ha? - 2 kanske
Vill du gifta dig? - Njae
Rullar du spaghettin eller skär du den? - Ehm, skär tror jag?
Har du ätit sushi? - Nejj
Favoritglass? - någon magnum kanske
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - Jag vet inte?
Humör? - Har jag inte redan svarat på frågan?

Fyra Grejjor

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Tror inte så
Har du en hund? - Nej
Sover du helst själv eller med någon? -  Just nu, själv
Tror du på spöken? - Andar, ja lite


S k u l l e:
Skulle du vilja vara längre? - Nejj, kortare
Skulle du vilja kyssas nu? - :s
Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej


Kan:
Kan du röra på öronen? - Ah
Kan du slicka dig på näsan? - Nära iallafall
Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja
Kan dina föräldrar lita på dig? - Ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Skulle prata efter 5 minuter
Kan du va på en fest utan att dricka?- Jodå
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Mjoo
Kan du suga? - Hahah
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Det blir nog lite svårt

Har:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - Ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Jadå
Har du syskon? - Ja
Har du någonsin haft sex med någon? - Nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? - Det har dom säkert gjort
Har du varit full den här månaden? - Nejdå
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Ahh
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Mjoo, inte seriöst
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - Nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - Nej
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - Fortfarande nej
Har du ljugit på någon fråga än då? - Nejjdå

Vem:
Vem älskar du? - Vännerna
Vem hade du senast sex med? - men seriöst? 
Vem vill du bli full med? - Ingen just nu
Vem är den bästa artisten/gruppen? - Ingenaning
Vem pratade du senast i telefon med? - Någon vän tror jag, eller mamma kanske?
Vem är snällast i världen? - Jag såklart,
Vem vill du prata med? - Just nu?
Vem sov du senast med? - Min säng
Vem vet allt om dig? - Ingen i hela världen
Vem hatar du mest? - Ingen just nu
Vem kramade du senast? -  Maria
Vem kan berätta allt för dig? - Dom flesta

my heart is for you

2011-09-23

Jag känner av att jag är ganska så dålig på att blogga. Men det har varit så tråkigt på den senaste tiden. Det har inte hänt så mke i mitt liv för att jag har haft så mke plugg för mig. Men jag ska försöka att bättra mig nu :)

Sitter här i den ensamna huset. Med lite musik på och är social. Kommer antagligen sitta kvar här rätts så länge, om jag känner mig själv rätt. Men egentligen så borde jag behöva sätte mig och läsa på lite till prov och sådant. Har knappt någon tid för det ikväll. Några vänner kommer hem till oss och vi ska grilla tsm. Vem vet, årets sista grillning? Förhoppningsvis inte. 

you are in my mind, all the time

2011-09-22

Har stortsätt precis ätit mat. Kycklingsallad! Och ni som följer min blogg har ni nog snappat upp att det är min favorit. Nu ska jag bara sätte mig framför tv:n lite och slappa med en fullproppad mage. Ska sedan ta hand om läxor och prov. Försöka klara av det och bli klar, innan det är försent. 
Är sjukt trött idag med. Vet inte varför. Med det har kändes som att jag ska somna hela tiden under skoldagen. Därför ska jag lägga mig i soffan nu med en påsatt tv.  

det här gör Linnea just nu:

2011-09-21

Kollar efter bio. Både jag och Emelie har inte sett denna film som verkar jätte bra. Och vi har inte träffats på länge, så vi funderar på att gå tsm. Eller det har vi planerat ett bra tag. Men nu kom äntligen en helg som Emelie var ledig i. Annars så har hon en massa häst-tävlingar, plugg och massa annat. Men tiderna på när filmen går är inte så roliga. På lördag och söndag så går den vid klockan tre på dagen. På fredag så visar de inte filmen alls, och imorgon vid 6 på kvällen. Ska höra av mig till Emelie och se hur vi ska göra :)

Dagens sötis

2011-09-21

Vem har sagt att största måste vara modigaste och vem säger att den minsta inte är farligt? Haha, så gulliga det är!

säg aldrig nej till dina drömmar

2011-09-21

Dax att blogga igen kände jag. Sitter här lite uttråkad och har ingenaning om vad jag ska hitta på. Skolan idag har varit seg. Väldigt seg men rolig. Izza är tillbaka, underbart att få träffa henne igen. Engelskaförhör och hemkunskapsförhör, de båda gick helt bra. Tror nog att jag lyckades väldigt bra med dom. Som vi får hoppas också iallafall.

två bilder från hemkunskapen ~

Nu är jag hemma igen, eller har varit det nu ett vädligt bra tag. Har inte hunnit gjort så mke. Ätit mat, kollat lite på skolböckerna och så. Ska nu sätta mig och skriva till Emmy kom jag på. Och så skulle jag också kolla efter bio till helgen kom jag på att jag måste göra också ;d

med det här inlägget så säger jag godnatt

2011-09-20

Ska ta och hoppa in i duschen nu och skölja av mig lite. Med varmt och hett vatten som rinner längst kroppen, längtar. Sedan ska jag ta och bädda ner mig. Eller först gå genom allt plugg igen. Innan jag får släcka lampan och sova. Tror faktiskt att jag kommer klara av hemkunskapen bra, engelskan går det väl lite sämre med.

Allt det här har jag gått genom och läst och pluggat med, känner mig stolt! 

Men vi hörs imorgon igen allesammans! :) Godnatt på er.

bild 27: en bild på gammal dig.

2011-09-20

Gulligt! Har ingenaning om hur gammal jag kunde vara där. Men jag kommer ihåg att det var en dag efter skolavslutningen tror jag, för jag hade kvar min fläta i håret under natten tills dagen efter. Och den såg bättre ut dagen innan ;) och sedan kläderna ska vi ju inte tala om! var väl bara något som jag drog på mig.

I'm so close now to succeed in this

2011-09-20

Helloo allesammans :) hur står det till? Ser att klockan redan är sex. Ehm, vart tog dagen vägen? Så jag måste ju sätta mig ner och plugga. För kvällen kommer bli upptagen av duschning och tv:n antar jag. Så jag har väl inget val till att jag måste sätta mig nu.

Skolan har varit helt okej, som alla andra dagar. Började dagen med en orientering. Det första jag gjorde med mina vänner var att gå fel. Bara några meter från startlinjen så gick vi fel och "vilse". Och jag var inte så ren, fräch eller trevlig när jag kom hem från våran lilla promenad i skogen med alla träsk i ;) Sedan hoppade vi över språklektionen. Och om man räknar bort slöjden och elevensval så hade vi egentligen bara en redig lektion idag, som gick väldigt bra.
 


Så här såg Maria och Moa ut idag i skogen. Fast jag var så snäll och tog kartan och ledde dom hem igen :)


bild 26: en bild på vad jag avskry mest.

2011-09-19


Usch, dammsugare. Avskyr verkligen och är rädd för dom. Ni får tycka vad ni vill när jag berättade det. Men jag har haft en viss uppväkt med dom som kanske inte ni har haft, som gör att jag tycker illa om dammsugare ännu idag.

God kväll

2011-09-19

Sitter just nu och kollar på Idol som är paus på för stunden. Så tänkte springa hit och dra ett inlägg för er. Har bara gjort en under hela dagen kom jag på. Men jag ska iallafall kolla klat på programmet. Ska väl försöka och plugga där imellan lite också. Och sedan sätte mig med det helt efter Idol då. Vet inte hur mke läxor vi har, ligger en hel hög här bredvid mig. Med massvis av böcker och papper. Hoppas iallafall att jag klarar mig.

Men nu hör jag signalen av Idol, vilket betyder att det börjar igen. Hahah, vi hörs allesammans! :)

I miss you so much, my friend

2011-09-19

Jag vet att bilden är uttjatad ~

Då är man inte hundvakt längre. Carola har kommit hem igen från Spanien, med sin familj. Så hon kom och hämtade Chivas för någon timme sedan nu. Kommer nog sakna den där gnälliga och envisa vovven.

Sitter just nu här och äter choklad. Det är egentligen mat snart. Men jaja, jag orkar den med. Skolan idag har varit helt okej. Har bara fått reda på att jag har tusen läxor och prov. Så det blir att sätta sig och plugga efter middagen.

ha det gött i drömmarna nu

2011-09-18

Kom ut från duschen för cirkus en halvtimme sedan. Nu ska jag bara torka håret lite. Så att jag inte går och lägger mig med dinsurt hår, då blir det ingen fräsh kudde. Sedan ska jag bädda ner mig i sängen med täcke och kudde, plugga och sedan släcka lampan :)


Sov gott allesammans, och få en fin måndag imorgon med en härlig start på veckan.

 


från 2008 till 2011

2011-09-18

Har precis kommit in från en snabbpromenad tsm med Anna och Chivas. Lite små regningt sådär men ändå skönt ute. Just nu ska jag väl sätta mig framför böckerna och plugga lite. Ska även ta i tag i min ögonträning. Vänta till Anna är klar med duschen och sedan vänta tills det finns varmvatten för mig med.
Imorgon då är det måndag igen. Alltså en ny skolstart på en vecka. Lite läxer har jag till nu, som ni antagligen har förstått.

Kollade på Idol förut som jag visade er. Måste passa på att kolla nu, när det är smått kul. För sedan då allt blir på allvar och det är direktsändning. Så kan jag hålla med om att det inte är lika kul. Är verkligen impornerad på den här grabben om jag ska vara ärlig! Anderas Larsson!


next for me:

2011-09-18

bild 25: en bild på vad du vill bli när du blir stor.

2011-09-18


fotograf, eller kanske på ett dagis?


I want to return to time and be happy again

2011-09-18

What happend with you. I want to have you back ~

Det ska inte behöva sluta såhär

2011-09-18

Nu så ska farmor åka hem snart igen. Så då vet jag inte precis vad jag ska hitta på. Kanske fortsätta med min städning som jag höll på med igår. Eller sätta mig framför skolböckerna. Eller en till promendag med Chivas? Vet inte om jag orkar eller vill, det regnar och är blåsigt ute. Usch, man märker verkligen av att hösten är på gång och är här. Löven har ju redan hunnit bli röda och falla ser jag ute. 
 
Chivas åker hem imorgon igen. Det har redan gått en vecka med honom. Men jag tycker att det har funkat rätts så bra. Han har trivis som det ser ut. Och vi har trivis med honom :)


jag märkte att jag vaknade lite sent

2011-09-18

""



Sitter här framför med en liten macka och ett glas o'boy. Fin frukost så här sent. När den är uppäten så ska jag gå ut med Chivas ett slag. Innan farmor kommer på besökt, om några minuter kanske. Så måste springa ut nu isf, hörs! Och få en fin söndag nu allesammans.

vad är det för hund vi är hundvakt åt?

2011-09-17

Gud vilken hund man ska vara hundvakt åt då. Först tar han fram en trädpinne från våran ved och gnagar sönder, så hela golvet blir skitigt. Så då bev det bara att hämta soppborsten och soppa upp efter honom. Sedan är han envis och ville gå ut till mörkret. Och jag offrade mig, även att jag är livrädd för mörker. Men vi gick ut, och kom in lika fort. Kom inte ens till tomtens gränns. Men det var kolsvart ute, jag hörde massa ljud runt omkring mig, Chivas vart vild och ville springa ut till ängen. Och då fattar man att det finns djur där. Helt plösligt så står väl ett vildsvin mitt framför ögonen på mig.
Så jag vände och gick in igen. Och nu ligger Chivas och halvsover. Tyst som en mus, väldigt skönt. Och jag ska väl ta fram skolböckerna och sätta mig för att plugga lite här. Samtidigt då jag har lite svag musik på :)

bild 24: en bild på din favoritfilm som liten.

2011-09-17

Det är ju absolut Lotta på bråkmakargatan! Jag tycker även att det är kul att sitta och kolla på idag. Man får upp gamla minnen av det ;) Jag fick även höra när jag var mindre att jag var lik Lotta. Både i utseènde messigt och personlighet. Vi båda var blonda med kort hår, små och lika kläder. Vi båda stampade med fötterna när vi var arga eller inte fick som vi ville, gjorde hysserier, överraskninger, busade och mera.


Dagens låt

2011-09-17

det här är min vardag

2011-09-17


Nu har Maire och mamma varit hemma ett tag. Åt lite fika och hade det trevligt. De åker nu igen till jobbet för att jobba lite. Tänkte plocka ordning lite i huset med dunkade musik. Låter faktiskt lite lockande, jag börjar med köket ;) Hur kan egentligen städning låta lockande? jag är en tonåring också, jag ska avskyra att städa... Men jaja.

du vet vad jag känner för dig

2011-09-17

Har precis kommit in från en jätte mysig promendag med Chivas,allt var så perfekt. Solen lös i ögonen, vinden var lätt. Chivas löd mig och gick helt perfekt och busade lite. Och så lite svag bra musik på. Det kunde inte bli bättre.

Nu vet jag inte redigt vad jag ska göra. Jag börjar undra vart min familj är och hur länge jag ska vara ensamen med gnällspiken. Jag hör hur han börjar gnälla igen. Typiskt att han ska vara som en vallhund. Att ingen får gå ifrån honom och han måste ha koll på alla. Jaha, jaja, vad ska jag hitta på nu?

envisa hund

2011-09-17

Pappa pratade någonting om att jag fick sova ut idag? hm.. hur gick det. Det går inte så perfekt när det finns en hund i huset. Som sätter sig precis vid min dörr och ylar och gnäller. Bara för att ingen är hemma och han är ensamen, och vet att jag ligger och sover där inne. Men sen vart han tyst. Men då hade jag redag hunnit blivit klarvaken. Så nu har jag kommit upp ur sängen också.
Och jag får nog tänka bort frukosten för nu begär Chivas att jag ska gå ut med honom. Gud vad hunden vill och får. Men det är väl bara att sätta på skorna och traska ut.

pappsen kom hem igen

2011-09-16

Och nu var jag inte ensamen längre. Pappa kom hem med lite smått och gott till mig. Tack pappsen! :D Så det blir att tjocka sig på massa onyttigt. Antaligen sitta här hela kvällen och vara social mot mina vänner, eller sätta på någon film.. hm?

Blev iallafall att baka kladdkaksmuffins under Idols gång. Så jag missade lite och så. Men ikväll så orkar jag inte ta något provsmak av muffisarna. Är för mätt. Även att jag inte har ätit något, bara en rad choklad ;)

mörk bild som är tagen av mobilen ~

om allt kunde bli vanligt igen

2011-09-16

Äntligen så har jag fått tyst på hunden. Han har sprungit runt i hela huset som en galning, och självklart precis när jag blir själv hemma med. Han har tagit saker och börjat leka med och tagit sönder, gnällt och krafsat på dörren hela tiden. Så jag har haft ett väldigt hårt jobb här nu. Men tack så kom pappa hem och då vart han äntligen tyst.

Det är en fredagskväll och jag har ingenting att hitta på. Tänkte om jag skulle gå ut med Chivas, för skoj skull. Sedan vid åtta om det är så ska jag glo på Idol. En film skulle vara mysig också att glo på med. Har inte gjort det på ett bra tag känns det som. Och kanske kladdkaksmuffins att smaska på samtidigt? Jag kommer på lite saker nu som jag kan göra ;)

bild 23: en bild på din favoritmat.

2011-05-16



Jag älskar rätter med kyckling i. Det är så himlans gott. Men min absoluta favorit är nog en speciell kyckling som mamma brukar laga till. Tsm med klyftpotatis, såser och sallad. Fast det har jag ingen bild på. Men next så kommer kycklingsallad med baguetter, mums.
 

kommentar o svar

2011-09-16

Postad av: Vendii
Om: glasögonorm? nejtack
Kommentar: Hur tränar du dina ögon då? c:

Svar: Nu ska jag försöka få till ett bra svar här om jag kan ;) haha. Men jag kan säga förlåt redan nu för de suddiga bilderna och det dåliga ljuset på dom. Men jag tog de bara lite snabbt, och ljuset var ju inte det bästa där jag befann mig just då. Men jag kan börja med att jag fick hem en bild från sjukhuset när jag var där första gången. I våras då någonstans. Och den ser ut så här:

Det är två ofärdiga katter på var sin sida. Man ska hålla upp pappret en bit ifrån sig i ögonhöjd. Sedan ska man hålla i en penna mellan pappret och ögonen. Kolla på spetsen på pennan. Så här:



Sedan får du hystera lite med pennan fram och tillbaka. Längre mot ögonen eller mot pappret. Tills du ser tre katter. En katt kommer imellan de två ofärdiga katterna, och blir till en hel. Sähär:



Och när du ser tre styckna. Så drar du sackta bort pennan, och fortsätta kolla på pappret. Och försöker att inte tappa bort den tredje katten. Utan försök att håll kvar den på sin plats där imellan bara utan penna. Och så drar du pappret med de tre katterna på sakta närmre dina ögon. Till den försvinner, då är det bara att starta om igen ;)


En liten seg träning kanske. Det ska jag sitta och göra tio gånger per dag, om och om igen. Men det blir inte så farligt. Det tar ju inte så många minuter.
Och förresten, på de två sista bilderna så ritade jag dit den tredje katten i mitten. Bara för att ni skulle se hur jag menade. För man kan ju inte fotografe sin syn? ;) haha.
Hoppas att du är nöjd med ditt svar Vendela iallafall. Och ni andra som har undrar, och hoppas min förklaring vart gödkänd.


fredag eftermiddag

2011-09-16

Härligt med fredag. Hemkommen från skolan är jag också. Skolfotot tror jag att det gick bra. Bara om jag log i kameran så ska det nog funka. Haha, stog kanske lite stel med? Men vi får se när man får hem katalogen. Vart även med på bild till miljöbilder. Tvingade med stackars Izza på det, så jag hoppas att den kommer med.

Nu blir det iallafall att kolla läget lite här på internett. Så vad som händer hos folk. Vi hörs iallafall. Ska även också sätta mig och försöka få till ett bra svara på en kommentar som jag fick igår :)

vad har man inte vänner till?

2011-09-16

Var en stund sedan jag kom ut ur duschen. Nu så har jag mest sprungit runt i huset för att hitta kläder tills idag. Jag kunde inte välja mellan min gråa stickade tröja, eller mitt peace-linne


Men Emelie hjälpa mig till att ta linnet. Så nu sitter jag i dom kläderna och äter frukost. Måste äta lite snabbare så att jag hinner med allt. Undra hur det kommer gå idag med skolfotot. Alla andra år har ju gått förlävligt. Så kanske är det dax att bli bra på bilderna för en gångs skull? det få vi se vid 10.00 ;)

mina ögon vill slockna

2011-09-15

Ska väl strax gå och lägga mig. Ser ingen mening att vara uppe längre när jag inte orkar någonting. Det är nästan så att jag smäller i huvudet i tangentbordet. Eller om jag gå till soffan istället där min familj sitter och lägga sig kanske? låter mer trevligare. 
Imorgon blir det uppstidning vid sex för att duscha. Skolfoto är det ju, måste vara fräsh. Har inte än redigt bestämt vad jag ska ha på mig. Men jag antar att det bara är att dra på sig något. Varför vara uppklädd egentligen. Det är bara att dra på det man brukar ha så att man visar vem man är ;)

Fick en kommentar förut, som handlar lite halft om min syn. Tror att jag drar ett svar på den imorgon istället. Eller om jag orkar och sätta mig och försöka förklara nu?

bild 22: en bild på dig och någon klasskompis.

2011-09-15

lille Anton som är efter där bakom ;d

remember me, please

2011-09-15

Nu har jag kommit in från min kvällspromenad med Chivas. Han var verkligen på hugget idag. Ville bara leka och letade efter pinnar. Han hittade typ en fem meters lång pinne som han envisades om att ha med sig. Men tillslut så blev det att ta den lilla 10 dm pinnen som låg bredvid ;) haha.

Chivas ligger just nu precis bredvid mig och sover. Vilken slöhund han är. Nu blir det att försöka köra med min ögonträning tio gånger. Kan väl inte ta så jätte lång tid? Sedan försöka och få lite liv i vovven.

glasögonorm? nejtack

2011-09-15

Sådär, då är man hemma i huset igen. Och framför vid datan har jag också kommit till. Tänkte väl att jag strax skulle gå ifrån. Finns inte så mke mera interssanta saker att göra.

Imorse så gick det bra. Kände igen mig i sjukhuset och jag fick ha min gamla läkare igen. Hon som knappt kan tala svenska. Jag brukar aldrig skratta åt utlänningar som talar svenska. Men hennes sätt att prata på och hennes dialekt. Det kan man inte motstå. Så jag satt det hela tiden med ett fult flin och skrattade till lite då och då. Känner mig lite elak, men ja. Men jag ska iallafall få tillbaka min normala syn igen. Om jag tränar en träning som jag har fått minst 10 gånger om dagen. Ska väl funka om jag kommer ihåg det. Så jag är glad att jag inte hade någon allvarlig synskada. Så jag kan tacka nej till glasögon. Ville verkligen inte få det. Ni kan ju tänka er mig i glasögon så försår ni nog? ;)


mot sjukhuset i Västervik

2011-09-15

Godmorgon alla som läser det här :))

Ska strax åka in till den stora staden. Om ca 5-10 minuter. Sitter just nu och borstar tänderna. Ska gå vidare och försöka hitta ett par strumor till mig, haha. Men får se hur det går för mig på sjukhuset. Men vi hörs senare idag då jagberättar mera :)

sjukhuset ~

nu blir det att gå tillbaka till drömmarna om dig

2011-09-14

Ska väl gå och lägga mig snarast. Ska gå upp tidigt imorgon också. Men det var skönt med en dusch. Körde på en lång en, alltid lika skönt om kvällarna.
Ska gå genom svenskan lite. Jag har lämnat en fråga som jag inte förstår mig på, haha. Men vi hörs imorgon igen som vanligt alla läsare. Ingenaning om jag kommer hinna med ett morgoninlägg. Får se hur tidigt jag vaknar ;) haha, hejdå <3

nu blir det duschning

2011-09-14

Har ätit min lilla kvällsmat då. Nu blir det väl bara att ställa sig i duschen. Tvätta sig och bli ren till morgondagen. Sedan är det bara svenskan kvar av dagen. Och efter det blir det sömn för mig.

Imorgon så blir det att åka till läkaren. Vid åtta, så blir ingen sovmorgon som jag hade hoppats på. Kolla upp mina ögon igen och prata om min syn. Inte det roligaste som jag vet. Speciellt när jag inte ens hör vad min läkare säger knappt. Vill gärna ha en svensk till nästa gång. Men jag hoppas iallafall att min syn blir bra igen. Vill inte se så här resten av livet om man säger så.
Sedan blir det bara att åka tillbaka till skolan och sätta sig på lektion. Vet inte vad jag har för lektionen imorgon. Vet iallafall att jag skippar gympan så att jag slipper att släpa med mig väskan. Skönt, men hörs allesammans!

Dagens sötis

2011-09-14

Idag så är det inte precis något djur eller människa. Utan idag så blir det ett tåg. Men jag skrattade så mke när jag såg det här lilla tåget första gången. Och det var så gulligt. Så jag kände tvong till att visa upp den här.

kommer just nu inte på någon rubrik

2011-09-14

Yes, jag är stort sätt klar med svenskan. Bara några få frågor kvar. Som jag inte fattar precis, så då blir det att be hjälp. Och då går det ännu snabbare. Får jag hoppas iallafall.
Nu går Chivas omkring i huset och piper och försöker få uppmärksamhet. Han var framme vid dörren och krafsade lite på den. Så om han kanske vill ut? ska jag offra mig och gå ut med honom. I det kalla vädret. Blir väl antagligen att göra det... Elller om jag får mamma till att göra det. Så slipper jag frysa och kan bädda ner mig under filt framför tv:n istället? ;)

Lille Chivas på bild :)

I miss you

2011-09-14

Gud vad jag vill se filmen. Många har sett den som jag känner och de tycker att den är jätte bra. Emelie vill gå tsm med mig och se den. Och jag väntar på henne. Men hon har ju aldrig tid, en hästtjej.
Den är väldigt sorgilg har jag hört och sett. Det är nästan att jag börjar gråta nu när jag bara ser trailern xd haha.

bild 21: en bild från idag.

2011-09-14

Jag var ju på Maxi med mammi förut ;)


en skön sol ute med en vind

2011-09-14

Kommit hem från en sväng inne på Maxi. Var där för andra gången, och jag börjar redan lära mig affären. Köpte tajts till på fredag, skolfoto. Och mat såklart.
Nu är jag hemma igen. Vet precis vad jag ska göra. Sätta mig framför svenskan. Känner lite stress i mig. Det ska ju vara helt färdigt imorgon. Och jag jobbade aldrig med läxorna igår. Hahah, kanske inte var så smart av mig.

Bara jag som märkte att det var storm igår när man skulle sova. Blåste ju enormt. Det är en väldigt kall vind idag med. Men inte lika farligt iallafall. Trodde seriöst att huset skulle blåsa bort eller ett träd skulle falla på vårat hus. Usch, hoppas verkligen att det lugnar ner sig ;o

svenska språket

2011-09-13

Har luggit i soffan nu hela kvällen. Kollat på idol och gosat lite med Chivas. Även att han inte redigt gillar när jag kramar om honom, han är inte precis som något gosedjur och gillar gosa, haha. 

Ska väl ta en sväng med honom ut. Så att han får friskt luft och får gå på toa. Sedan är det väl bara att sätta sig vid svenskan lite. Allt måste vara klart på torsdag, och jag har hälften kvar ungefär. Så det är väl bäst att jag sätter fart med det. 
 
Förresten, skulle göra någon slags "hälsning" till Malcolme och Anton att de är störda ;)

bild 20: en bild på ditt naturliga "jag".

2011-09-13


jag vill kunna kalla dig för min

2011-09-13

Tack Emmy för inlägget förut idag. Hoppas ni andra gillade det också. Alltid lika kul när andra folk vill blogga hos mig, så säg bara till vettja.


Men nu, har varit ute med hunden och ätit mat. Har precis fått en ny mobil igen. Eller ny och ny, tagit över Annas. En mycket snabbare, fräshare, snyggare och den ser precis likadan ut som min förra rödis.

Men det är bara att ge hit era nr igen. Eftesom alla har åkt bort ännu en gång.

Studiedag imorgon, skönt. Då behöver jag inte känna att jag försover mig till något om jag vaknar sent. Snart blir det väl att sätta sig vid svenskan igen. Och kolla på idol om en halvtimme, om det är ikväll?

vad är rubriker bra för?

Jag har ju förstått att det är endel av Linneas kompisar som undrar vem jag är o så. Jag kanske skulle ta o presentara mig? xd.
Ja, jag är då Emmy. Ahlkvist i efternamn om det är någon som undrar. Jag bor i en liten stad mitt i Småland som heter Värnamo. Haha, jag väntar mig inte att ni ska veta något om den, inte särskild stor eller känd heller för den delen. Men någon kanske känner till High Chaparall? Det ligger en bit utanför. O nån kanske känner till typ Bruno Mattson? Han kommer härifårn. Eller om någon är intresserad av fotboll, så spelar Ifk Värnamo i Superettan nuförtiden :)
På min fritid spelar jag fotboll, lyssnar mycke på musik o är med kompisar, jag ägnar en hel del tid till läxor o sån skit oxå. Alltså är jag som de flesta andra tonåringar. 

Usch, tycker det är lite trögt i min hjärna just nu.. Har aldrig gjort sånt hära förut, så det får väl bli som det blir. Men jag kanske skulle ta o berätta hur jag o Linnea träffades? Hehe, du får skälla på mig sen Linnea om jag inte får det xd. 
Men såhär va det: 
Det va en kall, grå o regnig morgon. Det var alldeles tyst, inga fåglar kvittrade. Nere på fobollsplanen spelade barnen fotboll o plaskade i vattenpölarna. Vid bäcken badade ormarna bland stenarna o mössen gömde sig under löven. Haha, nej skojar. Ska va seriös nu :)

Den 11 augusti tror jag det va, men iallafall, då var det rix fm festival i Kalmar på schemat. Jag ville ju självklart dit bara för att Ulrik Munther skulle spela, han skulle även spela och signera på Lilla scenen. Så du gick man ju dit o kollade oxå. Haha, jag o min syster fick ganska bra platser faktiskt. Men lång som jag är känner jag ju mig "ivägen", o tur va det xd. Haha, Linnea o hennes syster ställde sig bakom oss, o jag kände att jag måste ju ändå fråga om de ser. Haha, så jag väntade mig om o frågade o de svarade att de gjorde de. Sen vart det inget mer med det.
Som ni vet så är ju Linnea jätteduktig på att fotografera, right? :) Hon hade skickat in endel av sina bilder på Ulrik till ulriksfanblogg, o hon hade fått en länkning till denna bloggen oxå. Så jag kollade bloggen, o fick se Linnea xd. Snacka om att bli förvånad. Det var ju den tjejen jag träffat för några dagar sen lixom? Så jag kommenterade lite o nu har vi fått jättebra kontakt :)
En kort berättelse om en lång historia.


Bara för att det var genom Ulrik vi träffades :)
Den här bilden är från när jag var i Jönköping o kollade på honom för andra gång, om någon undrar xd.

Men det här var nog allt för mig, hejdå eller nåt ;p


I could not stop dreaming about you

2011-09-13

Man märker verkligen att jag är trött. Idag så försov jag mig. Vaknade runt nio i morse. Jag förstog på direkten att jag hade försovit mig stort. Så jag sprang upp och bara tröck ner mig en macka, sprang till badrummet och borstade tänderna och sminkade mig. Sedan var det bara att be mamma att tjusta mig till skolan. Jag hann bara att missa gympalaktionen. Och det är ju inte så farlig. Resten av dagen har jag klarat av helt utmärkt. Tisdagar är inte så sega. Rätts så sköna lektioner.  

Men nu så tänkte jag ta en lugn promendag i skogen med Chivas. Tror att han ligger och väntar på det faktiskt. Eftersom han ligger precis vid dörren. Så om jag ska vara lite snäll mot honom :) hihi.

Så länge så vill min vän Emmy blogga lite åt er här. Så säg hej till Emmy! ;d

minns ni det lika mke som jag?

2011-09-12

Gud vilken dag. Och nu så är den över. Hela kvällen så har jag varit aktiv mot Chivas, pluggat svenskan och varit social med mina vänner. Imorgon så måste jag försöka att bli klar med svenskan helts. Så jag vet ju redan vad som kommer bli av med morgondagen. Precis likadan som idag. OM jag inte åker in till stan, som jag förmodligen inte kommer göra. 
Sedan på onsdag så är vi lediga från skolan, studiedag! Då så blir det förhoppningsvis till stan med mamma och Anna. Jag måste det, ett nödfall för min del. Sedan på torsdag så ska jag tillbaka till "sjukhuset" på morgonen. Blir att upprepa med mig och mina ögon. Om ni minns det? Har ju synproblem. Och jag var på sjukhus och hos opptikern i våras och ska tillbaka nu igen. jippie.

 

bild 19: en bild på en person som du saknar.

2011-09-12

Annie Karlsson ! Saknar henne och hennes damp, vill att hon ska komma tillbaka.

vädret för veckan i Västervik

2011-09-12
¨
Ser väl rätts så hyfsat ut. Lite regn får man väl tåla också. Vi är ju påväg in till hösten. Eller rättaresagt så är vi inne i hösten. Årets regnårstid. Om ni undrar varför jag gör ett inkäll om vädret. Så är det för att jag inte precis har "tid" till att blogga just nu. Men kände att jag var tvungen att köra upp något snabbt :)

Chivas nya hem är här nu

2011-09-12

Hemkommer från en bra dag i skolan. Det har varit helt okej faktiskt. Nu så ska jag tänka över om jag ändå ska ta en promenad med Chivas? låter lite lockande att ha en hund som går vid en i skogen, med lite musik på. Han ligger vid dörren och kollar ut. Så om han kanske vill ut? Har ju inget annat att göra så..


hej alla tröttisar

2011-09-12



Snart är det dax för skolan igen. Undra hur det kommer gå? är inte precis sugen på att gå till skolan idag. Det är regningt och muligt, och tråkiga långa lektionenr. Men inte så jobbiga ändå, så jag står nog ut. Men då ska vi se: duscha klart, äta klart, packa ner böcker i väskan klart. Då är det viktigaste gjort iallafall.

Men har inte tid till att blogga mera. När jag kommer hem sedan så blir det att ta ut Chivas på direkten och gå en promenad. Hoppas det blir fint väder då iallafall :) hörs!

kommentar och svar

2011-09-11


Svar: haha ja. Hela våran familj, eller rättare sagt hela våran släckt, trivs där ute. Det är mitt på landet. Det är en jätte söt liten stuga de bor i och massvis av blommor på trädgården. Och så är min mormor och morfar alltid lika snälla och söta. De bjuder alltid på jätte god fika, och det känns som sommar där hela tiden. Jag och min syster brukar ju alltid bo där på sommaren några nätter :) alltid lika kul.

bild 18: en bild som du aldrig har lagt upp.

2011-09-11

Jag känner att det bara är och ta någon. Inte så jätte interssant bild, men jaja.

snart är söndagen förbi

2011-09-11

Det blev en sväng in till stan på kvällen helt oväntat. Mamma tänkte ändå åka in med Chivas för att träffa hennes vän Maire och hennes hund. Så jag och Anna hänkade. Hände en liten "olycka" med mamma när hon skulle ta i tag i Chivas koppel. Jag tjöt och skrattade åt det hela kvällen. Tills när jag kom hem, då kunde jag får stop på't. Men jag menare det, jag skrattade åt det hela kvällen när vi var där inne. Det såg så roligt ut. Mamma klarade sig ju, och hon tog ju inte illa upp heller.

Allt det där pluggandet som jag har pratat om. Jag inte blivit av alls. Få ta och sätta mig och göra det nu. Och sedan ta duschningen imorgonbittit istället. Blir lite ändrade planer, men det funkar ändå. Finns nog inget bättre än en varm dusch på morgonen.

lär vara trött ikväll

2011-09-11

NU har jag städat klart mitt rum och Bellas bur. Det tog mig en bra tag. Mer än vad jag hade räknat med. Det ser fortfarande förjävligt ut på mitt golv. Fullt med sågspån och hamstermat, så man kan knappt kalla det för ett golv. Så det blir nog att släpa fram damsugaren och damsuga lite. Usch, hatar att damsuga. Delvis för att jag är rädd för dom, och för att jag har tagit sönder våran damsugare två gånger på en vecka ungefär.

Men jag sitter just nu med en skål med kycklingsallad i. Rester från igår. Kände att jag var hungrig. Så jag såg att det stog kvar i kylskåpet. Duschningen har jag heller inte kommit så långt med precis. Haha, men jag är trött och det är en söndag. Alla söndagar är tråkiga och slöa. Och så känns det som att jag har så mke att göra idag.


mysig söndag

2011-09-11

Tänkte blogga lite för er. Ska väl snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Om vi har något varmvatten. Allt pluggandet måste jag också sätte igång med. Sedan är jag tvungen att städa mitt rum. Ser verkligen förfärligt ut där. Kom på att jag inte har städat hos Bella på jätte länge. Och det är ju inte alls bra, så får göra det med. Vill gärna göra alla saker klara innan kvällen kommer. För då kommer ju lille Chivas hit. Dax att vara hundvakt.

Så jag antar att det är bara och sätta igång med sakerna?..

ja, vad ska man säga?

2011-09-11

9/11 - dagen vi aldrig glömmer. 10 år sedan terrorattackerna i New York. 11 Sptember 2001.


duktig flicka

2011-09-10

Jag som hade tänkt och börja spela lite trummor?...

Nu har jag varit duktig också. Satt kvällen framför böckerna. Och jag gjorde klart halva religionen. Så jag kör på andra halva imorgon. Är verkligen stolt över mig sjäv att jag orkade med det. Om jag fortsätter så här så klarar jag nog av skolan galant ;) svenskan därimot, gjorde jag inget av. Men jag har ju hela veckan på mig + på lektionerna. Så det är väl inte någon sån bråska antar jag.

Satt nu vid tv:n och kollade på ett program om 11 September 2001. Det är ju 10 år imorgon sedan flygplansolyckorna inträffade. Som inte så jätte många har missan antar jag?..


Dagens låt

2011-09-10

Det får bli Jay Smith med In the Ghetto (Elvis). Snodde videon från Idol 2010, eftersom jag inte hittade någon bättre ;)

have the whole house to myself

2011-09-10

Sitter emsamen hemma just nu. Vet inte riktigt vart alla tog vägen. Men skönt att ha huset för sig själv iallafall. Så sitter här med hög Green day musik på. Måste väl gå och och börja plugga lite på religion, svenskan och hemkunskapen. Önska mig lycka till. Bara massa tråkiga saker också som jag ska kunna. Men som jag brukar tjaja med om man vill ha bra betyg så måste man kämpa för det också ;) 

Hoppas iallafall att ni får en mysig lördagskäll :))

bild 17: en bild på dig och någon från din familj.

2011-09-10

Jag har visat upp min syster verkligen mke här på min blogg. Och jag försökte hitta någon bild på mig och Robin. Jag trodde att jag hade en bild på oss, men hade visst ingen längre. Så det får bli en gammal bild på mig och Anna igen ;) hihi


vi drar ut till Norrhult

2011-09-10

Redan tio dagar i September, inte så dumt. Tiden går verkligen fort fram. Nu ska jag, Anna, mamma och pappa åka ut till Norrhult. Hälsa på mormor och morfar + släkt. Några släcktingar som vi inte har träffat på en evighet. Så jag har stressat lite här nu på morgonen, Försökt bli klar i tid. Nu väntar vi bara på pappa och sedan åker vi.

Men vi hörs sen allihoppa :))

kan allergier försvinna?

2011-09-09

Det är en fredagskväll, jag är fri, klockan har inte slagit tolv en, och jag är stortsätt stendöd. Hur kan jag vara så här trött egentligen? Har min vecka varit så jobbig, utan att jag har tänkt på't? haha.
"Gästerna" har inte åkt hem än. Så vill inte gå och lägga mig bara, när man har folk i huset. Väntar isf tills de åker. Vilket som kommer ta ett tag. Men jag känner ju inte av Shellby. Är ju pälsallergier, och jag har inte känt av någonting i näsan eller ögonen. Håller min allergi på att åka bort kanske? Är iallafall överlycklig att jag slipper gå och snörvla mig och klia i ögonen hela tiden.

Har inget mer roligt att berätta. Inget speciellt iallafall. Såg nu när jag loggade in att jag hade fått en kommentar. Och det var från en tjej som heter Molly som har hittat till min blogg. Känns som att hon har följt mig hela min väg i bloggvärlden. Men nu har jag inte hört något av henne under hela 2011 känns det som. Så blev jätte glad när jag såg att hon hade skrivit :) tror iallafall att det är samma Molly...?

bild 16: en bild som får dig att skratta.

2011-09-09

En grymt gammal bild kan jag ju ta och säga på direkten. Kanske 2007-08? haha. Kanske inte någon jätte rolig bild för er. Men när man vet "bakrunden" om den så får den till att man garvar så att man tjuter ;) 
 

gäspningar från trötter

2011-09-09
         
                               


Är en liten trötter nu tycker jag. Men är inte precis sugen på att gå och lägga mig ännu? Marie och Shellby är ju fortfarande här. Så det blir nog att lägga sig i soffa en stund och gosa med vovven.

Idol var bra ikväll. Myckte bra talanger det finns i Skåne, haha. Gillade verkligen tjejen i slutet. Minns inte vad hon heter? Men hon var grym iallafall. Och hon var osäker på sig själv och hade dåligt självförtroende? det förstår jag inte riktigt, hon var bra verkligen ;o

förlåt mig igen,

2011-09-09

Kom på att jag inte hade skrivit något redigt inlägg till er på hela dagen. Jag får ursäkta mig igen. Men bloggen börjar bli lite tråkig nu förtiden tycker jag. Om det är någon som skulle vilja gästblogga så vill jag jätte gärna det. Jag tycker bara att det är superkul, och mina läsare tycker visst det med. Så det är bara att ta kontakt med mig antagligen här, fb, eller vid 0730622126 ;)

Har iallafall haft Marie och Shellby här hemma näst intill hela dagen. Så har varit lite social med dom och så. Förhöret idag med engelskan. Gick rätts så skaplig, mke bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Så får se om Mattias är lika nöjd med resultatet som jag.

Nu så tänkte jag faktsikt ställa mig i köket och baka en kladdkaka till kvällen. Blir att sätta sig framför tv:n vid åtta för att glo på Idol med. Kommer nog bli mysigt, så vi hörs! :))


vet inte varför jag sitter här nu..

2011-09-09

Jag står och gör frukost nu? och jag måste springa upp till bussen om några fem minuter. Jag måste ju hinna med att borsta tänderna och då också. Vet inte vad jag tänker med, och varför jag sitter här? Men jag vet att jag måste skynda mig iallafall.

Har ju engelska på moronen nu. Undra hur det kommer gå. Men iallafall, jag får kämpa på så mke jag kan. Men nu måste jag rusa om jag ska hinna i minuten, hejdå ! :)

en "godnatt" bild till er

2011-09-08

Nu så har jag varit duktig och gjort både engelskaläxan och läxan jag har för mina ögon. Duktig jag känner mig. Jag har även hunnit med att skrivit lite till Emmy. Så nu förtjänar jag någon macka innan jag gå och lägger mig. Ska gå genom engelskan igen för att vara säker. Känner att jag inte kan mer än hälften, även att jag kan det. Men det går nog bra imorgon. Engelskalektionen är på morgon tror jag. Härligt start på dagen. Men vi hörs iallafall.

Med den här bilden säger jag Godnatt. Till er käraste läsare!

bild 15: en bild på en person som du vill vara med.

2011-09-08
Izabelle Adolfsson ! Känns som att jag inte har träffat henne på en evighet ;o

ett kort berättande om dagen

2011-09-08

Hemma hos er igen. Är jätte trött och vill bara lägga mig och sova. Men jag har faktiskt tusentals läxor att ta i tag med. Har förhör imorgon, och vill gärna klara det. Ska bara sitta här en stund till.
Dagen vart iallafall okej. Skolan var väl helt som vanligt. Lektioner, läxor, raster och vänner. Åkte till Gunnebo där efter till Moa. Länge sedan jag hade mina fötter i hennes hus. Sedan vid halv 7 så stack vi på ett möte. Höll på en timme och så åkte jag hem där efter.

Så nu sitter jag här. Somsagt, ska ta i tag i mina läxor nu om en stund. Så vi kanske hörs senare ikväll. Om jag inte får helt fullt upp ;) haha, hej så länge !

Godmorgon allesammans

2011-09-08

Är rätts så stressig. Så jag har ingen aning om varför jag sitter här då. Det hela började med att jag tog en liten sovmorgon, sedan så stog jag framför garderoben i en halvtimme. Hittade ingenting att ha på mig. Mina bekväma kläder är självklart i tvätten. Så nu har jag bara dragit mig på någonting. Kanske inte ser perfekt ut, men det ser heller inte allt för dum ut.

Men det får duga. Ska gå och stressa mig lite mer nu, innan bussen kommer. Hörs ! :)

bild 14: en bild på en konstig tid i ditt liv.

2011-09-07

Inte precis någon JÄTTE konstig tid i mitt liv. Det var mer att det inte var verkligt. Att tiden har gått så fort att Robin är klar med skolan. Förstår det fortfarande inte. Jag tror att han än går i skolan... haha.

doppa för bästa smak

2011-09-07

Jag satte mig och försökte plugga nu. Istället så råkade jag somna framför böckerna. Här är en tjej som är lite trött visst. Så ska gå och lägga mig snarast faktiskt. Ingen ide att vara uppe längre om man inte orkar göra någon mer.

Testade förresten för första gången och doppa Ballerina kladdkaka i mjölk ikväll. Det var godare när man doppade än att äta det rent. Fast då ska man doppa ordentligt. Vart en bättre smak då. Fast det är ingen kex som jag kommer äta frivilligt ändå. Var inte så jätte gått. Inget som frästade mig iallafall. Men den dög iallafall, inget som man dog av.


nu blir det go fika

2011-09-07

Nu har jag iallafall lust att blogga. Så jag kör på ett inlägg nu. Ska egentligen sitta och plugga nu. Men jag har inte redigt kommit igång med skolan än. Måste börja arbeta lite mera känner jag, har inte precis vaknat av all ledighet. Men jag får väl försöka att sätta mig lite ikväll. Eller det är kväll nu, men jaja.

Nu så blir det en kvällsfika här hemma. Med syster och pappsen. Lite bullar och kex, och saft. Inget speciellt med det, vi var bara sugna.

Imorgon förresten, så kommer jag nog inte kunna blogga på hela dagen. Ska först till skolan som vanligt, sedan hem till en kompis och på kvällen på möte. Så jag vet inte redigt hur jag ska hinna meda att plugga imorgon heller? Jag måste ju ta i ta med det, får ju betyg nu liksom.

Dagens sötis

2011-09-07

Man kan inte lite på varje person eller sak i världen. Som det här kattungen, litar inte alls på den gula tennisbollen som ligger mitt på golvet. Hon får bli Dagens sötis idag ;)

hösten 2011 påväg?..

2011-09-07

Då så var natten slut. Har sovit jätte skönt och djupt inatt. Så jag envisade om att gå upp idag. Men nu har jag fötterna på jorden igen. Är helt tyst i huset. Är uppe själv. Folket jobbar och sover.

Ett väldigt regnt och blåsig väder är det idag. Man märker att hösten är på väg. Man ser ju redan gula löv på träden. Eller de har man gjort väldigt länge. Och det är inte någon rolig känsla. Tycker inte jag iallafall. För då känner man att sommaren är helt slut...



Men ska dra till skolan nu. Vi hörs senare! :)

då är det natt igen

2011-09-06

Ska väl gå till sängs nu. Och få lite sömn i mig. Men det var trevligt att få lite gäster ikväll. Även att de kanske inte var här så jätte länge. Vart inte precis bästa kompis den här gången med Chivas. Men jag har ju hela nästa vecka på mig, då man ska vara hundvakt :D
Just nu har vi en annan hund här hemma. Blir en sån här "hundtid" igen. Har massa olika här hemma. Men kommer ni ihåg den här hunden?

var ett bra tag sedan jag visade bilden. Får fortfarande inte precis nämna hunden här på bloggen egentligen. Men bilden avslöjar väl inte allt för mke? Vovven ska iallafall sovaöver här inatt. Sedan åker hon hem imorgon igen.  
Men ska gå och lägga mig nu. Vi hörs imorgon igen allesammans. Godnatt! :)

lite gäster på väg

2011-09-06

Chivas på bild, när han åker bil!

Jag hade rätt! Lille Chivas ska ju komma till oss idag. Nu på kvällen, om en halvtimme ungefär. Så det blir att ha lite gäster här då. Sedan så måste jag plugga resten av kvällen. Vet knappt på vad jag ska plugga på. Men det går nog. 
Sitter just nu har och har en filt runt om mig. Känner att jag vart lite frusen. Och lite musik på. Ska bara blogga färdigt. Alltså så ska bilderna ladda klart, och sedan ska jag gå. För snart så kommer de ju, haha.  

bild 13: en bild på en person du kan berätta allt för.

2011-09-06

min syster Anna Zeijlon !

har inga roliga bilder till er...

2011-09-06

När jag kom hem för en stund sedan, så trodde jag att en hoppande och glad hund skulle komma fram till mig. Men det fanns ingen. Jag trodde att vi skulle vara hundvakt åt Chivas idag. Men det kanske inte var just idag, kanske imorgon. Äh, jag vet inte. Kommer ju antagligen höra och märka något. Så nu vet jag inte redigt vad jag ska hitta på. Var ju beredd på att gå ut och gå och ta han om vovven. Men jag sätter mig väl framför tv:n lite istället :) orkar inte precis göra någon annat. Är trött och vill bara ta det lugnt.

hinner om jag snabbar mig

2011-09-06

Helloo!
Tänket för det mesta bara säga godmorgon till er. Hur fråga hur det är? Själv så känner jag mig frisk och pigg. Det är väl näsan som strulat lite fortfarande. Men det är en ny dag nu, som alla andra morgonar också. Undra vad som händer under dagen? Inte speciella lektionen  i skolan inte, inte såjätte roliga heller.

Men måste rusa nu så att jag hinner med upp till bussen. Hejsvejs! :)

bild 12: en bild på en person som är väldigt snäll.

2011-09-05

Alltid Linnea Edvardsson!

det är lent och mjukt

2011-09-05

Sitter just nu i tv- rummet och kollar på Idol och äter tacos. Väldigt mysigt och gott. Undra vem som blir kvällens bästa? Om det kommer någon med en otrolig röst.

Har då klippt mig. Ser inte så mke skillnad. Tog somsagt bara lite på topparna och så. Ska fundera över en ny frisys sen ska jag dra in igen. Har ni några bra ideèr och tips om snygga frisyrer? :) skulle uppskattas.
Köpte en ny jacka också. Den är nästan som åretrunt jacka, haha. Men det funkar utmärkt till vintar som våren och hösten. Men det blir någon bra. Ni kan få se en bild på den imorgon, förmodligen blir det inte av ikväll.
Men ska sätta mig vid Idol igen :) hörs !

bussen går snart

2011-09-05

Tänkte skriva till er innan jag springer upp till bussen. Den går inte förrens halv, så det är inte en jätte brådska. Har iallafall fixat mig lite ock så. Har bara suttit och glott på tv nu till tiden slog in. Vet inte vart jag ska ta vägen i stan sedan. Eftersom jag inte har några pengar alls på mobilen så jag kan ju inte nå mamma och Anna. Då skulle ju gå på stan också en stund. Men får se om jag hittar eller når dom på ett annat sett ;) hörs ikväll iallafall! :)

skön grabb

2011-09-05

Sitter är och kollar på busstider, eller rättare sagt så gör Izza det åt mig, haha. Ska dra in till stan om någon timma. Och är borta tills ikväll.

Förresten, såg ni på idol igår? Det har ju börjat igen. Jag tycker att det är lite kul att se på't nu. När folk kommer och söker sig. Och det är så kul när det är folk som låter som en stickad gris, eller när folk kommer för att skämta med juryn. Det är något som jag kan sitta och garva i åratal åt. Jag såg den har grabben igår. Bra röst hade en verkligen. Trodde inte det när han startade gitarren. Såg lite kul ut, så jag fick nog ut mig ett litet skratt. Men sedan hörde jag honoms röst.

Bara till Emmy !

2011-09-05

En liten speciell sak som är till Emmy. Ni andra behöver inte precis bry er ;) haha.

vi slutade tydligen tidigare

2011-09-05

Jag tänkte blogga men jag hann inte igårkväll eller i morse. Så jag gör det nu istället. Men jag har iallafall blivit frisk nog så jag åkte till skolan idag. Då kanske några av er vad jag gör hemma nu? Men det visade sig att vi hade halv studiedag. Något som jag hade missat stort faktiskt. Även att eleverna brukar ha koll på sina frihetsdagar. Men jag fick reda på den i morse i bussen på väg till skolan att vi slutatde vid lunch. Så nu är jag hemma.

Sitter just nu och trycker i mig en macka eller två. Ska försöka få tag på mamma och pappa som jobbar. Ska till stan snart, eller senare, för att klippa mig. Kom som en överraskning till mig igår. Så jag fick inte precis chansen att tänka ut hur jag skulle klippa mig. Vill ha en helt ny frisyt och en annan färg. Men nu så ska jag bara toppa mig.



Hahah, hittade en grymt gamal bild på mig. Då jag hade långt hår. Eller det syns inte så tydligt på bilden. Men fyfan säger jag bara. Jag tror jag ska dö xd

 


everywhere i go it's you I see

2011-09-04

Har suttit nu i hela eftermiddagen och läst. Har försökt gott som att blivit klar med boken "Expert på rodna". Men den tar ju aldrig slut. Har ungefär 100 sidor kvar. Men idag orkar jag iallafall läsa boken, om man jämnför från igår. Men boken är faktiskt rätts så bra. Inte så urtrist som jag trodde från första början att den skulle vara. Den duger iallafall. Även att den inte precis är min typ av bok.

Nu så ska jag skriva till lille käraste Emmy. Sedan ska jag återvända till boken. Så att jag blir klar med den tills imorgon på svenska lektionen. Mår faktiskt lite bättre nu också. Så det kanske blir skola för mig imorgon, tackar ! :)

bild 11: en bild på en person som är snygg.

2011-09-04

Jag har ingen person som jag tycker är så jätte snygg ;) haha. Så det funkade ju inte så bra...

en icke godkänd helg

2011-09-04

Känner mig inte så jätte mke bättre idag heller. Söndag är det idag, innebär skola imorgon. Hoppas att jag mår bättre då. Att min sjuka försvinner under dagen nu, och natten. Idag vart det inte att sova ut så mke. Gick upp mellan 10 och 11. Rätts så okej ändå. Den här förkylningen förstörde min helg toltalt. Har bara varit hängig hela tiden, och snorig. Det ändå roliga som har hänt, var ju förmiddagen i fredags då jag fortfarande var i Fårbo :) 

Just nu är det jätte fint väder ute, solen är framme. Och alla som är hemma är ute och far. Vill också gå ut och hitta på någon. Men jag vill också in ta risken och bli ännu med sjuk. Så jag stannar inne och försöker hålla mig så varm som det går.


Kolla vilken gammal söt bild som jag hittade :') kände tvong att visa upp den. Det är i Gunnebo i min gamla klass, i nollan kanske. Eller som vi kallade det för, Trulle. Hahah, snygg jag är. 


extra extra !

2011-09-04

Kommer lite extra uppvising nu från Fårbo. Malle hade tagit lite kort också + filmat mig lite. När jag spelar någon konstigt bilspel. Det var jätte kul, jag vann en gång tom. Skulle ha vunit andra gången också, men Anton störde mig. Ni kanske ser mitt ryck jag får på honom i den andra videon ;d





Dagens låt

2011-09-03

Hittade ingen bätter video på't, men den ähr får duga. Allesammans, Tove Styrke med White Light Moment. Ha en fortsatt bra lördagskväll! Ska strax gå och lägga mig om jag vill blir friks tills måndag.

kommentar o svar

2011-09-03

Fick en liten kommentar i inlägget Bort med rödis hit med lilis som jag tänkte ge ett svar på. Alltid lika kul när ni är aktiva och kommenterar :)

Postad av: Anonym
Kommentar: vad helvete menar du med rubriken? XD
Svar: haha ja, det var bara någon som jag skrev ner. Jag tänkte inte ens vad jag skrev, hade ingen fantasti till någon bättre rubrik. Men det jag menar är att inlägget handlade lite om min mobil. Och min gamla som nu är sönder, vad röd. Och den som jag har tagit över nu är lila. Så jag tänkte, jag kommer ju slänga bort "rödis" nu, och så får jag "lilis" som min nya vän. Så då vart det Bort med rödis hit med lilis.

Hoppas att du förstår, och ni andra också. För jag kan ju erkänna som ni också kanske har märkt nu att jag inte precis är expert på att förklara ;)

bort med rödis hit med lilis

2011-09-03

Är trött på mig själv, när jag är så här. Är verkligen jätte hängig och orkar inte någonting. Tänkte börja läsa förut, men tom det orkade jag inte. Jag var tvungen att sluta läsa för att inte somna med boken i ansiktet. Jag vill inte vara sjuk mer. Hoppas hoppas nu att jag blir friskt till skolan. Om man är hemma från en dag, så missar man allt. Och det vill jag inte.

Vet inte om jag har berättat det för er, men jag har mobil igen iallafall. Jag tog över Annas gamla. Kanske lite seg, eller väldigt seg. Tar typ tio minuter bara för att skriva ett sms ;o Men jag har inte några nr kvar alls. Så ni får jätte gärna skicka sms till mig med ert för och efternamn i så lägger jag till er, Tackar ! Har dock inga pengar just nu, men jag ska skaffa fram lite gratis snarast :) har fortfarande kvar mitt gammla nummer, 0730622126.

en sjuk Linnea

2011-09-03

Hela dagen har redan gått, och jag har inte hunnit med att göra någonting. Fast det kan bero på att jag sov till klockan ett. Ingen väckte mig någongång. De ville att jag skulle sova ut för att bli frisk. Gulligt av de, men jag vill ändå inte sova ända till ett. Jag försöker ju hålla dygnet på plats nu för att orka skolan. Men jag har inte blivit bättre för den lågna sömnen. Jag har blivit mke sämre. Hostan har kommit hit också, går och hostat hela tiden och snyter mig. Känner mig hur ofräsh som man kan känna sig. Usch !
Jag hoppas iallafall att ni mår toppen och gör något skoj. För min del så finns det inte så mke att hitta på. Det blir väl att sätta sig och försöka blir klar med boken Expert på att rodna och läsa ut den..

Fårbo 2011 - del 2

2011-09-03

Tänkte fortsätta att visa upp bilder för er nu från fårbo i torsdags. Njut av det !

















Det får det räcka med bilder. Kanske inte de bästa bilderna i världen. Men det är bättre än ingenting iallafall. Men det var en grym dag, kväll och natt med vännerna. Självklart så måste det ju göras om. Och som man brukar säga, De bästa stunderna är när man är tillsammans!

Fårbo 2011 - del 1

2011-09-02

Nu blir det lite bilder från igår i Fårbo. Kan ju börja med att säga att det blev mke roligare än vad jag hade tänkt mig. Vi hade lite akterviteter på dagen tsm, vi lagade mat tsm och gjorde massa annat skoj. Man kunde välja mellan att sova i rum, stuga, tält eller vindskydd. Jag skulle sova i stuga med Linnea, Moa och Izza. Fast jag och Izza drog ner till vindskyddet på kvällen istället där vårt grabbgäng var. Så vi sov "över" hos dom stället. Vi hade grymt kul och mysigt. Det vart väldigt varmt också. Vi låg i en stort hög på varandra ungefär. Anton låg in mot väggen på magen. Så jag använde hela hans rygg till min kudde, och så låg Izza på min mage. Vi trängde ihop oss och plösligt så fanns det inget plats för mig längre. Izza knuffade in mig hela tiden på Anton. På morgonen så rullade jag över Izza och la mig bredvid Herman istället. För då fanns det ingen plats för mig längre. Mycket skönare, fast han var en hård kudde.
På kvällen också så badade Izza och Mathias med kläderna på, haha. Men bilder kommer från en lång torsdagsdag nu som nästan aldrig tog slut.








Jag orkar inte mera. Jag behöver sömn snart, så att jag får bort den här förkylningen. Men mer bilder kommer imorgon iallafall. Så du får gärna ta en titt in här imorgon också :D hej så länge!

tack allesammans för gårdagen !

2011-09-02

Har kommit från soffan nu. Jag kollade på klockan och såg att den hade blivit lite. Så då gick jag hit. Sov jätte skönt i soffan. Men det känns inte att jag har blivit bättre precis, utan mera sämre har jag blivit. Mina vänner tjatar på mig att jag ska lägga upp alla bilder från dagen igår. Men jag vill ju ta ett glas varm o'boy och en lite macka före. Och åter igen gå till soffan. Och det tänker jag göra. Så ni får vänta lite mer efter bilderna. Men jag lovar att de kommer upp idag! :)

bild 9: en bild på en tid du saknar.

2011-09-02

Jag saknar tiden från sjuan. Visst så var det ju inte så jätte länge sedan man gick i självaste sjuan. Men det året var grymt roligt och jag vill göra om den. Så jag drar bara upp någon bild från sjuan som jag hittade nu. Och det blev en från vintras när jag och Maria var ute och åkte skidor med massa andra :))


jag är tillbaka efter en dag

2011-09-02

Är hemkommen från en tur i Fårbo med hela 8:an nu då. En redigt rolig "resa" måste jag säga. Är sjukt trött nu. Har inget att skriva till er som inte tar långt tid. Bilder och sådant kommer ikväll istället.
Jag känner mig grymt sjuk, har gjort det näst intill hela veckan. Och så var jag så smart och gick barfota hela dagen igår och idag i blött gräs, härligt. Och så sover jag utomhus för den delen, i ett vinskydd med mitt grabbgäng. Och + Izza då med. Det var rejält mysigt. Vi låg på varandra tätt intill och höll värmen tsm.

Men det är över nu. Så jag tänker att jag ska vandra till soffan nu och bädda ner mig i täcke. Ont i huvudet, halsen och näsan är igång såklart. Kan ju inte bli bättre. Men som tur så har jag en helg framför mig som jag kan vila och ta det lugnt i :) men vi hörs !

bild 8: en bild från ett gammalt blogginlägg.

2011-09-01

Jag bara tar någon som jag ser att jag har använt här :) Det blev en grym gammal bild på lite svampar, haha. Den är väl tagen hösten 2010 skulle jag tro.


ny månad - september

2011-09-01

Jag visste att det skulle smitta av sig till mig av sjukan som alla går och bär på. Och just i den här helgen med, jippie. Jag grymt ont i halsen, huvudet och näsan rinner som en galning. Jag hoppas jag blir bättre genom dagen. Det är blir nog det sista inlägget för mig nu. Och så hörs på imorgonkväll istället. Hoppas att jag inte har glömt något med packingen nu. Jag har en känsla av det... ;o

Men det kommer nog bli kul de här två dagarna. Jag hoppas att alla ni är friska och glada. Och att ni hittar på något roligt om dagarna. Vi hörs iallafall :) Hejdå !