hörs någon annan gång

2012-04-29

En lördagsnatt som denna har man bara viljat strypa lite folk ditt som datt. Men jag förstod att det är sånt man inte får göra. Så istället fick jag fortsätta lida i min säng och somna gråtandes.
Mår åt helvete dåligt. Så har ingen lust att blogga alls, hoppas ni förstår. Kanske kommer tillbaka imorgon, dagen därpå, eller dagen därpå, eller kanske om en vecka eller en månad. Får se.
Ska iallafall åka in till stan och se om det gör saken bättre. Hörs ♥

världens segaste lördag?

2012-04-28

Klockan börjar redan närma sig tio och jag har suttit framför dataskärmen skapligt länge nu. Kanske dax att gå ifrån nu. Men kom på att jag kanske ska köra med ett inlägg först.
.
Vaknade sjukt sent idag. Eller egentligen inte, vaknade skapligt men låg kvar alldelles för länge. Min dag har bara beståt av utomhus och datorn. Var ute en stor del av eftermiddagen. Har äntligen börjat att träna. För nu börjar vädret bestämma sig att det ska bara ljummet ute. Behövde även en stund för mig själv och tänka klart på en del saker.
Inte ett skit händer, tråkar ut. Har precis skivet en massa till Emmy, härligt det. Funderar på om jag ska dra igång någon film också. Njaa... äh, vi hörs :)

random bilder


Önskar er en mysig fredag

2012-04-27

Sitter just nu i tv-rummet och kollar på Let's dance tillsammans med pappsen, Robin och Johanna. Robin och Johanna kom nyss hit, och antar att de åker snart igen. Samtidigt som jag glor på tv så är jag social med mina knasiga vänner som är någonstans i Sverige nu, på ett konfirmationsläger. Säger bara HAHA till dom :')
.
Tidigare ikväll var jag och pappsen hos några vänner till oss i Ankarsrum. Tog en fika med dom och bara var tillsammans. Trevligt faktiskt!
Fick reda när jag kom hem från skolan idag, att det var Gamleby marknad just idag. Och den är jag faktiskt intresserad att gå på. Men jag hade ju ingenaning om att det var just idag, så missade det. Vart besviken faktiskt. Och tror nog att den marknaden bara varar en dag?
.
Skoldagen var både uppe och nere. Det var några stunder så jag kände mig allmänt nere utan någon redigt anledning. Och vissa stunder skrattade jag ihjäl mig. Jag är lite som jag är. Somsagt så är mina vänner på läger, med konfirmationen. Ungefär hela åttan är med. Känner mig lite mobbad som sitter hemma medans de är borta hela helgen tillsammans. Hahah, men jag har det trevligt här :))

Varit i Västervik i två dagar

2012-04-26

Kanske dax för ett inlägg då. Bloggade ingenting igår. Vad gjorde jag igår förresten? Var i skolan som vanligt, garvade så jag tjöt och hade det kul. På kvälenl åkte jag in till stan till morsan. Just det ja, det var det jag gjorde. Regnade hela dagen igår, mest duggregn. Och det fick jag promenera i två gånger med Shelby. Duggregn i motvind och med en hund, härligt! var också ute på natten och fotograferade. Ville få lite nattbilder. Men vädret förstörde allt så det blev inga bra resultat.
.
Idag då, vaknade runt halv nio av en hund som ville ha uppmärksamhet. Fick iallafall lite sovmorgon. Vid nio skulle jag träffa åttorna vid simhallen. Fick börja med lite simning. Eller vart ingen simning för min del eftersom jag inte kunde, men vart blöt ändå eftersom folk inte kan låta bli att skvätta på en :)
Lite lunch hemma, sedan blev det bowling. Körde med Linnea och hon ägde ut mig toltalt, HAHA. Och sen vart det bara att sätta sig på bussen med Herman och åka hemmåt. Men ska in till stan snart igen :') hihi. Fast inte för att stanna, utan kommer hem ikväll igen.

Det här är livet

2012-04-24
Vilket härligt väder! Har ni också sol och värme? Det är tisdag idag, vilken betyder att vi slutar en tidigare tidigare från skolan än vanliga fall. Kom hem strax efter halv tre. La mig på direkten ute i solen med tunna kläder på min och med god glass, grym musik och kameran. Livet är allt för härligt ibland.
'
I skolan har jag delat väldigt mke skratt. När vi hade trädslöjd lyckades Mathias damsuga upp sina nycklar så de fastnade i något av alla rör i rummet :') synd att han lyckades få ut dom.. Sista lektionen, elevens val, så var jag på hemkunskapen och bakade. Fick hjälpa två sjuor som aldrig hade haft hemkunskap. Så fick baka några baugetter eller något liknande. Skapligt gott faktiskt :)
'
Ikväll ska jag inte göra något mer än plugga, chilla, fota, sova, packa. Ska dra till morsan imorgon igen, och va där tills torsdag eller nått. Ska ju vara i Västervik med åttan på torsdag. Simhallen och bowling, wohoo!

middag om några sekunder

2012-04-23

Fyfan så trött jag är. Lyckades ju att bara få en timma sömn i natt. Även att jag inte gick och la mig så sent som jag brukar, jag var väl i sängs redan halv tolv. Men somnade inte förrens vid fem eller något på morgonen. Och så går det där alarmet igång vid 6, roligt! Så jag har varit sjukt trött hela dagen, men lyckas att varit på gott humör ändå.
Emelie och jag satt och tjöt på svenskalektionen, bokstavligen. Vi skrattade så mycket att vi inte kunde hålla tårarna inne. Jag säger bara att vår humor tillsammans ägen ut alla andras :')

seg söndag

2012-04-22

Idag blev det en sån där seg dag, då man varken vill eller orkar göra någonting. Det är blött och regnit, och man vill bara bädda ner sig i sängen och sova och vänta tills nästa dag börjar. Exakt vad jag tänkte göra snart, eller ikväll. Bädda ner mig i min säng tidigt, dra på en film med oboy osv. Mysigt :D
Drog somsagt till morsan igår och var där tills idag. Kom hem i eftermiddags igen. Jag gjorde inte så mke där inne. När jag kom runt två eller tre tiden, så vad jag själv hemma i lägenheten. Ungefär i tre timmar eller så, jättekul.
Under natten tänkte jag dra ut och ta nattbilder också, men ingen ville hänga med ut. Och jag tänkte vara nära självaste stan och fotografera, och där vill ju inte jag vara själv med alla fulla gubbar osv. Får ta den fotograferingen någon annan gång.

Du är den som får mig minnas alla mardrömmar jag drömt.

2012-04-21

Sitter här och väntar på något roligt ska hända. Vet inte om jag ska åka in till stan idag eller inte. Får inte tag på någon av mina familjemedlemmar osv. Så jag kanske bara ska strunta i det och vara hemma istället.
Känns som morgon för min del. Även att jag vaknade för två och en halv timme sedan. Men åt nyss min frukost. Men jag är fortfarande sjukt trött och seg. Blä!
Igår så gjorde jag inte så möe. Skolan som vanligt, även att jag missade första lektionen. Lyckat! Resten av kvällen jag var bara hemma och mysade framför tv. Kollade på Let's dance, New girl och någon mer film. Var nära att somna där framför ;o hihi

Jag älskar dig allra finaste storasyster ♥


för trött för att komma på någon bra rubrik

2012-04-19

Oh herre jesus vilken dag! Planerna var ju att äta middag här hemma innan jag åkte på öppet hus. Men det hann jag inte med innan man fick sms från lille Linnea att de var påväg in. Och jag som inte hade ätit något på hela dagen mer än frukost. Men det vart att sätta sig i bilen och åka iväg. Stannade hos mamma och sprang där i lägenheten några två minuter. Delvis för att lämna stativet till kameran till Robin, och sedan ta något snabbt att äta. Som vart en av mammas goda tekakor. Sen gymnasiet! Var där hela två timmar, mellan fem och sju. Och vandrat och vandrat och det känns som jag träffade alla från min kontaktlista på facebook där. Jag sa ju hej mer än vad jag gick xd haha. Men det var faktiskt trevligt där borta. Och i några stunder var det dom att pappa var den som skulle börja på gymnasiet och inte jag. Stannade på bygg ett antal gånger, haha. Och fick typ tusen miljoner papper med mig hem.
Nu blir det att plugga ännu en gång. Musik och engelska, wohooo! Skulle hellre vilja sova nu. Skulle kunna somna som en stock, så trött är jag!

halva torsdagen har gått

2012-04-19

Var inte länge sedan jag kom innanför dörren från skoldagen. Hela förmiddagen i skolan var bra, jag har nog aldrig jobbat så mycket i skolan på lektionerna som jag gjorde. Stolt ;d men efter lunch försvann den där duktiga flickan, gjorde typ ingenting på de tre sista lektionerna. Lyckat Linnea!
Sedan var jag nära att inte få komma hem. Busschauffören skulle inte ha stannat vid min busshållsplats om inte Moa skrek över hela bussen, tackar :') vi var väldigt nära att köra in i räcket när han bromsa också..
Sitter ensamen hemma och väntar på att pappsen ska komma hem. Då blir det bara att äta lite middag sedan så ska vi två åka in till Västervik till gymnasiet. Det är öppet hus där idag, och jag lovade Linnea att följa med henne. Så nu väntar jag att klockan ska bli runt fem och att hon ska smsa :)
Brist på bilder så det inte är sant ;o

en gul vårblomma

2012-04-18
Bloggade ingenting igår, mer än den där Från tio till ett. Det var någonting jag hittade på någons blogg. Anledningen till att jag inte bloggade mer, var för att jag försökte plugga igår till musikprovet jag har på fredag. Och så var jag på ett fruktansvärt dåligt humör. Det var jag hela dagen, tills jag vaknade på morgonen tills jag somna på kvällen. Men idag mår jag bättre :) alla har väl sina dåliga dagar.
Var inte så länge sedan jag kom hem från skolan. Okej, kanske några 30-40 minuter. Men iallafall, sitter och pluggar nu. Stolt att jag gör det. Brukar verkligen inte göra det mitt på dagen ;o Just nu har jag precis gjort klart en svenska uppgift. Så nu ska jag börja på engelskan, no, och musiken hela kvällen :) låter som en rolig dag va? haha knappats.

från tio till ett

10 saker jag tycker om:
Mina vänner.
Godis.
Att resa.
Att åka bil på kvällarna.
Midsommar.
Att fotografera.
Musik.
Att shoppa.
Livet.
Sol och vämre.
9 saker jag tycker mindre om:
Falska jävlar.
Att sommaren har ett slut.
Prov och läxor.
Att åka buss.
Sjukdommar.
När kameran är utladdad.
Mitt hår.
Att skoltiden är så lång.
Döden.
8 saker som finns i ditt rum:
En garderob.
Ett fönster.
En säng.
En hamster.
Böcker.
En lampa.
Ett foto på mig, syster, broder och farfar.
En tv.

7 saker jag vill göra i framtiden:
Klara av skolan.
Få ett bra jobb och tjäna mke.
Vara lycklig.
Resa jorden runt.
Hitta drömkillen.
Simma med delfiner.
Leva livet.
6 filmer jag tycker om:
Remember me.
Dear John.
Jag saknar dig.
Alvin och gänget.
Saw filmerna.
The twilight saga.
5 saker jag är rädd för:
Dammsugare.
Fönster.
Framtiden.
Mörker.
Höjder.

4 ord som beskriver mig:
Nyfiken.
Lat.
Galen.
Onormal.
3 saker jag ser fram emot:
Sommaren.
Morgondagen.
Ullared-resan.
2 betydelsefulla personer:
Anna Zeijlon.
Emmy Ahlkvist.
1 bra låt:
Dead by april - What can i say.

it's hard to forget someone who gave you so much to remember

2012-04-16
Usch, hade utvecklingsamtal idag precis efter skolan. Fyfan säger jag bara! jag är ändå inte ett dugg nöjd med mötet, hade så mke mer att prata om och som jag ville berätta. Men jag fick aldrig redigt chansen och det blev inte av helt enkelt. Får väl vänta ett halvår till nästa.
Nu är jag inte mer än trött. Hade svårt att sova inatt igen, tog mig väl tre timmar tills jag somnade. Roligt! Det måste vara något fel på mig. Jag sover otroligt dåligt, jag är aldrig hungrig längre, jag klär på mig jätte mke. Inget av det är allt likt mig, jag brukar vara helt tvärt emot.
Men nu ska jag iallafall plugga lite grann. Har musik prov på fredag som jag nu har lovat att klara :') HAHA, vafan har jag gett mig in på..

a red tulip

2012-04-15
Har precit varit nere i Gunnebo med pappsen och hälsat på farmor. Hon bjöd på lite fika och babblade. Känns som att jag är där nere väldigt ofta nu för tiden, men samtidigt inte?
Sista dagen var det idag, tillbaka till skolan imorgon. Inte lika kul, men ska bli skönt att träffa alla igen. Har utvecklingsamtal imorgon också. Vid fyra, så det är precis efter skoldagen. Jag ser verkligen inte fram emot det, men samtidigt så gör jag det lite. Har rätts så mke att ta upp så att de fattar någon gång! Får se hur det hela kommer sluta...
Nej men nu ska jag gå och duscha, sedan läsa genom lite läxor. Jag är faktiskt sugen på att gå och lägga mig o sova, men det kanske blir alldeles för tidigt? Men jag får se :) vi hörs!

nä jag tror jag ska dö så söt!

Spola fram till 0:55 så kommer grabben!

en trött och sliten tjej

2012-04-14

Dagen igår var grym! Var först ensamen hemma hela förmiddagen. Och då blir jag en smula galnare än vad jag är i vanliga fall ;) sedan vid ett kom Emelie och vi drog in till stan. Hon fick se min nya lägenhet osv. Gjorde inte så mer än chillade och halvsov till klockan började närma sig 6. Då vi sprang ner till stan till bion. Där vi mötte Martin och Linus, och så glodde vi fyra på Hunger Games. Hade det grymt kul för att de drar sina efterblivna skämt osv. Bion var också bra. Bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt :) ett tips på film till er - hunger games.

Bild från google.se ~

Idag så vaknade jag hemma hos mamsen. Väldigt sent också, usch. Smsade pappsen på direkten och frågade om han kunde hämta mig. Han var redan ute och testkörde Impalan, så det tog inte så långt tid innan han kom. Vi tog en raggarsväng på stan, vilken jävla härlig sommarkänsla jag fick där asså. Grymt! Ska ut i solen nu och njuta :)

the new shoes

2012-04-13

Ännu en ny dag - fredag. Ska snart springa som en galning i huset och fixa ordning mig, hitta kläder osv. För snart kommer det väl ett sms från Emelie där det står "Vi är hos dig nu". Jag och Emelie ska dra in till stan, och hon sa väl runt ett kanske? om jag inte minns helt fel, som jag brukar göra.
Delvis så ska jag visa henne mitt andra hem i Västervik, nya lägenheten. Sedan på kvällen vid 6 ska vi glo på bio tillsammans. Hunger games dåva. Kommer nog bli bäst!
Vet inte ännu om jag ska sova i stan eller om jag kommer hem hit igen till pappsen. Får se hur det är med skjust och så. Men vi hörs :)

två nätter i västervik

Och jag är tillbaka! Har varit lite off här, och det är för att jag har sovit två nätter hos morsan. Och då blir det inte så mke dator. Kom in till Västervik på tisdagskvällen. Hände väl inte så mke då. Mer än en promenad i spåregn med syster och vovven, lite mys framför tv och så. Bara en mysig kväll.
Igår så sprang jag och Anna på stan. Det regnade vilken som gjorde mig lite småtjurig. Men vi fick en liten runda iallafall. Men jag fick inte med mig något hem. Icke sa nicke. Men jag tycker det är bättre att jag sparar mina pengar tills när jag ska åka till Ullared den sjunde maj. Och jag behövde inget speciellt mer än skor. Det hade jag vädligt svårt att hitta också. Jag cyklade ut till Lager 157, glodde på skokällaren osv. Och ändå så hittade jag inget par som verkligen fastnade. Så jag struntade i det och åkte hem till mamsen igen. Och på kvällen bakade vi bullar, möms :)
Idag så kom Robins flickväns mamma på besök i lägenheten, och samtidigt kom morfar också för att fixa något åt oss. Så då vart det en fika på några personer. Gött gött. Sedan kom pappsen och hämtade mig vid fyra efter jobbet. Och då åkte vi faktiskt en runda och hittade ett par skor till mig. De är snygga, men jag vet inte redigt om det är min stil och om jag passar i dom? men ni får iallafall bild på dom senare :)

världens finaste hund - Shelby


vad finns det mer att göra?

2012-04-10

Nu har jag städat, vikt lite tvätt, packat, svarat i telefon när jobbiga säljare ringer och ätit. Så vad ska jag göra nu? Klockan har inte ens passerat halv två. Får vänta länge tills pappsen slutar och kommer hem så vi kan äta middag, och sen kan jag åka in till stan. Vad ska jag göra mellan de här timmarn? Får klura ut något.
Hade väldigt svårt att somna inatt. Jag låg vaken flera timmar innan jag fick min sömn. Och när jag väl låg skönt, halvsov och började precis drömma. Så kommer den där jävla förbaskade hamstern och gnagar som en idiot. Snacka om att jag lackade. Så jag kastade ut Bella :') kanske var lite elak.. men hon får faktiskt visa med respekt när jag visar henne respekt, haha.

water drops

2012-04-09

Då har jag iallafall lite fastbestämda planer på mitt lov. Imorgon blir jag själv hemma halva dagen, mellan sju på morgonen till fyra på eftermiddagen. Dax för pappsen att börja jobba igen efter påskhelgen. Och då ska jag städa huset har jag bestämt. Sedan på kvällen drar jag in till mamsen, och på onsdag ska jag och finaste syster gå på stan.
Sedan har jag andra planer, men som jag inte redigt vet när jag ska göra? men det märker vi lite längre in i framtiden ;d
Känns som att jag har glott på tv hela dagen. Kollade på Alvin och gänget 2 runt fem-sex till sju på kvällen. Och där imellan kollde jag på two and a half men. Och efter det blev det att kolla på Morgan och Ola-Connys program från Ullared mellan åtta och nio. Vilket jäkla tvtittande. Usch!
Nu ska jag iallafall gå och duscha, hejsvejs! :)

ännu en gång smälter snön

2012-04-09

Det har förändras en hel del på bloggen. Tryck på F5 om du inte ser någon skillnad. Har även fixat rätts så mke som inte syns eller som man inte lägger så mycket märke på. Men ni får hitta sakerna och förämndringarna för hand. Är inte rikigt klar ännu. Känns som att jag aldrig kommer bli det. Men jag orkade inte mer igår, så får se om jag fixar lite idag också.
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska nog bara vara hemma. Sedan vill jag åka in till stan någon dag för glo på nya skor. Inte blivit av än. Och om det kanske blir imorgon?.. äh vi får se :)

jag överlevde gårdagen

2012-04-08

Helloo allihoppa. Är många av er är trötta och slitna ännu efter gårdagen? Det är iallafall jag. Var somsagt i Solhem med pappsen hos några vänner och firade. Hade det jätte trevligt och roligt. Härliga människor, roliga aktiviteter, god mat och allt. En stor del av kvällen kastade vi pil på en piltavla. Kommer inte riktigt ihåg vad det heter? Men jag som verkligen suger på sikte + så har jag synfel, så lyckades jag vinna ändå. Snacka om stolt över sig själv :') dock så var de väl inte så nyktra de jag körde med... men ah.
Kom hem igen runt ett på natten. Bäddade ner mig i sängen på direkten efter att varit ute i kylan. Jag skulle sätta på en film, men jag hittade ingen bra. Så istället satt jag framför dataskärmen och var social med folk osv. Åt mina första godisbitar också året 2012! hihi.
mitt "påskägg", tack så mke! ~

Sov väldigt länge idag, till halv ett kanske? skönt att sova ut ändå. Under dagen som jag har varit vaken, har jag inte gjort så mke mera än att försökt fått ordning på bloggen. Som ni nog har sett så har det förändras lite här. Men om ni inte ser det, tryck F5. Det är långt från att vara klart, men det är iallafall en början :)
Nu, snart, om någon halvtimme eller så. Så ska jag och pappsen åka hem till farmor för en fika. Skönt det! Så att jag inte bara sitter framför dataskärmen. Men vi hörs :)

mitt hem i Västervik

2012-04-07

en snöig Påskafton

2012-04-07
Nu är jag hemma i Stensnäs igen, skönt! Men det var mke roligare i stan än vad jag hade förväntat mig faktiskt. I torsdags var det roligt med egen tid med syster hela kvällen. Igår så regnade och snöade det hela dagen, så då var vi också bara hemma. Åt påskmat och myste med varandra framför Let's dance. Både nätterna sov jag kanon, och hade världens konstigaste drömmar, haha.
Idag så skjustade Johanna och Robin hem mig hit, sedan for de vidare till Ankarsrum. Vi hade väldigt svårt att komma hemmifrån med bilen i Västervik. Det var så snöigt och halt, så bilen ville inte upp för den lille backen. Men våran granne var så snäll och kom o hjälpte oss :')
Nu ska jag snart börja baka kladdkaksmuffins som vi tänkte ta med hem till Solhem. Sedan blir det bara att duscha och fixa sig. Vi ska vara hos våra vänner runt fyra tiden. Och vi kommer nog stanna där tills i natt. Så antagligen blir det inget mer inlägg. Eller jo, jag slänger nog upp ett med bilder i från dagarna :) vi hörs så länge!

det blir som man gör det till

2012-04-06

Jag lever fortfarande och jag mår toppen :) det tråkiga är bara att det regnar och har gjort det hela dagen stort sett. Men hellre regn än snö säger jag då.
Jag är fortfarande hemma hos mamma i Västervik. Just nu så dammsuger Marie hela lägenheten. Och vi ska nog snart börja fixa med maten. Rulla köttbullar och skala potatis osv, förbereda lite. Ska bli gött med påskbord senare idag.
Jag, Anna, Robin och Marie har hunnit handla lite också. Det var inte länge sedan vi kom hem. Nya växter blev det, tycker att det är grönt överallt i lägenheten. Mamma jobbar idag till tre, så hon slipper alla jobbiga sysslor..

Igår när jag kom hit så blev jag ensamen hemma med Anna. Ett väldigt bra tag faktiskt, till nio på kvällen eller så. Men det var skönt att få lite ensam tid med sin syster. Johan kom hit på kvällen också. Så jag var mest social med Anna och han hela kvällen.
Första natten här gick faktiskt bra. Jag sov som jag skulle osv. Men jag har ju redan lyckas och tagit sönder mina persienner, så det lyste in otroligt mke! Mitt rum ser ut som ett bomberslag redan också, ska fixa det senare idag då vi ska sätta upp min spegel och lite krokar.

Ikväll blir det bara mys här hemma, påskmys. Med godis, chips, cola osv. Och i mitt fall - russin och druvor :') jag har redan tagit tusen bilder, och dom kommer upp antagligen imorgon eller på söndag. Så ni kommer få se lite av lägenheten :) vi hörs så länge!

P Å S K L O V

201-04-05

Kör på ett litet snabbt inlägg såhär sålänge pappsen dammsuger lite. Efter att han är klar så ska han skjusta in mig till stan till mamma och mina syskon. Ska bli kul att träffa dom, speciellt Anna. Har saknat henne som fan!
Idag var det iallafall sista dagen i skolan, så nu har jag påsklov. Så skönt! Har inte så mke planerat till lovet, mer än att jag ska fara lite fram och tillbaka, träffa vänner, shoppning och så. Men har egentligen inte ett skit planerat mer än i morgon och övermorgon.
Menmen, ska börja fundera på att avsluta nu och dra mig. Kommer antagligen inget mer inlägg idag. Kommer va för upptagen med att umgås med folket i Västervik. Vet inte när jag kommer hem till pappsen igen. Antagligen imorgon kväll eller på lördag förmiddag. Sånt märks. Men vi hörs och ha de bäst :D

I try to be all you need

2012-04-04
Sådär! Då har jag packat lite inför imorgon då jag åker hem till mamsen. Så nu är jag redo för första natten i mitt andra nya hem. Eller jag är inte redo ändå. Känns som att jag ska åka hem till en kompis och övernatta. Men jaja, det får vi se då hur jag är, får min sömn och trivs osv.
Skoldagen har varit seg idag. Även att vi bara hade tre lektioner. Samhäll, no och hemkunskap, och de var ju bra slappa. Sedan glodde vi på film över två/tre lektioner. En engelsk film som heter Forrest Gump. Och det var segt och tröttsamt.
Nu ska jag bara chilla hela kvällen och inte göra ett skit. Precis som de andra två senaste dagarna. Skapligt skönt. Vi hörs :)

svart&vitt

2012-04-03

Sitter just nu i vardagsrummet och bara chillar framför tvn. Sitter sjukt skönt just nu, och min far vart en slav åt mig nu. Han hämtar kakor och jucie till mig, så snällt :')
Idag har jag heller inte gjort ett skit. Mer än skolan då, som var helt okej. Inga speciella lektioner och inget speciellt hände. Precis som vanligt. Det är faktiskt väldigt skönt att bara sitta hemma och inte göra någonting, när man har haft över en vecka helt upptagen om dagarna.


ju mer du spottar på mig, desto mer blommar jag

2012-04-02

Första skoldagen efter två härliga praoveckor. Dagen har varit både ner och upp. Kan ju först börja med att skryta lite, och berätta att jag klarade det där jäkla religionsprovet tillslut. Helene, läraren, fick kolla genom provet precis efter jag hade gjort det. Eftersom jag var så osäker på mig själv och trodde att jag inte hade klarat det. Hon kunde ju inte redan då sätta poäng, men hon sa iallafall att jag klarade det :) tack och lov säger jag bara!
Vi fick två lektioner i rad med svenska. Det var ju så roligt, att jobba i ett häfte över två timmar. Yoga hade vi också någon timma. Öhm.. ah. Jag skyllde på att jag inte var så vig så jag inte kunde vara med, och så är jag över-rörig, hihi :')
Just nu så sitter jag ensamen i ett nystädat hus. Pappsen är och handlar och sedan slänger lika saker på sopptippen. Så under min ensamna tid har jag städat hela huset. Hade lust att bli till en ängel igen. Har även lagat mat idag osvosv. Så jag har varit en redig super ängel, hihi. Robin har varit här idag också. Alltid lika roligt att se sin bror!

april april din dumma sill

2012-04-01

Har stort sett precis kommit hem från stan. Åkte in runt ett med pappsen. Tog även med mina saker som jag ska ha hos mamsen, även att de bara är ungefär fyra saker. Men så jag och pappa åkte till mammas lägenhet först. Bärde in mina saker till mitt rum. Så nu har iallafall pappa fått sett lägenheten också, och så har jag flyttat jag med nu. Jag tänkte först göra det på lovet, men varför inte nu istället. Så har jag det gjort.
Träffade på bror, syster, Johan och Marie i lägenheten. Mamma jobbade visst till åtta ikväll.
Efter lite styr i lägenheten så åkte jag och pappa till Maxi. Tog en fika tillsammans och bara umgås. Gick sedan in för att se om det fanns skor till mig. Skor fanns det, men inga som jag ville ha. Istället så köpte jag mjukisbyxor och tajts. Det behövs!

Resten av dagen, vad ska jag göra då? Ska nog plugga. Har inte börjat med det ännu och jag har provet imorgon. Så jag känner att det är nog dax. Men som om det kommer bli av.. -.-
Random bild från dator. Har fortfarande inga bilder här. Ska försöka fixa det någongång ~