en dag om geografi

2012-02-29

Min dag har bara handlat om geografi. När jag kom hem, började jag, pappa och Robin snacka om geografi på direkten tills maten. Då vi också snackade om geografi. Sedan blev det att läsa på på geografiprovet imorgon, och nu har pappsen förhört mig. Just nu under kvällen kan jag allt upp till hundra typ. Men hur kommer det se ut imorgon? jag kommer sitta där som ett frågetecken men papprerna framför mig.
Jaja, jag tycker iallafall att jag har kämpat bra ikväll. Och nu förtjänar jag en macka och ett glas oboy. Och lite mys i soffan med tv på. Ska faktiskt gå och lägga mig tidigt idag med har jag bestämt :) kan säga godnatt redan nu, godnatt!en extra dag i år


Tjugonionde februari, det är inte varje år det datumet får vara med i kalender. Skottår!

Helloo! Har precis kommit från matbordet. Eller satt där typ en timma med broder och pappsen. Vi har diskuterat geografi och mitt prov imorgon. Jag är lite osäker på om jag kommer klara det. Men ska försöka plugga stenhårt ikväll så att jag klarar det skapligt. Har fått reda på att vi har engelskaläxa tills på fredag också. Så blir att plugga på den också. Så ska nog inte sitta något vid datorn idag men än nu. Eller jo, sent ikväll kanske när jag är helt slutkörd efter allt pluggande ;d

Idag i skolan, har varit helt okej men kanske lite dryga lektioner. Under svenskalektionen så skulle våran rektor vara med. Grymt drygt, man fick inte göra någonting för henne och hennes humor sög.. Sedan blev det ett författare besök senare på dagen under no-lektionen. Cannie Möller var det, om hon heter så? Hon stannade i en timma och snackade på som bara den.
Har även gjort hemkunskapsprovet idag. Det gick rätts så segt i början och jag kände mig osäker. Men jag fixade det tillslut. Och jag fick faktiskt ett VG på't om vi ska se det i det gamla betygskalan. Fick tillbaka svenskaprovet också som jag gjorde innan lovet. Blev iallafall godkänd vilket som var det sista jag trodde. Men jag är iallafall glad över det :)
passar jag som plugghäst?

2012-02-28

Tänkte dra ett litet snabbt inlägg nu såhär innan middagen. Bloggade ingenting igår, mer än min långa text om mitt liv. Hahah, och det kanske vart lite för hård uppfattning om att jag inte vill att folk ska tycka synd om mig osvosv. Har fått massa av kommentarer och sms där det stårt något liknande med "förlåt, du vill ju inte att man ska tycka synd om dig, men det låter så hemsk och..." osv. Det är väl sjävlklart att ni får tycka synd om mig så om ni vill. Men bara att ni inte tar i för mke och förändras mot mig. Jag är liksom fortfarande gamla vanliga Linnea, haha.

Igår gjorde jag ändå inte så mke speciellt. Stog i köket och lagade middag åt familjen, chillade galet med syster, pluggade osv. Som en vanlig hemmadag.
Idag har jag bara hunnit med skolan ungefär. Kom hem för någon timma sedan eller så. Dagen har varit lugn och skön. Har inte känt av någon trötthet, huvudvärk eller knappt någon hunger. Men istället så skadade jag ryggen och har haft ryggsmärtor typ. Nu ska jag bara äta lite middag, sedan drar jag igång och ska plugga stenhårt. Önska mig lycka till. Dax att bli en plugghäst och försöka klara av skolan. Fyfan...där får ni svaret

Dax för mig att skriva av mig lite igen. Många har frågat mig samma fråga på senaste tiden. Så nu kände jag tvong att dra upp det här så jag slipper skriva samma historia om och om igen för varje person. Läs hela texten så du slipper undra mera och fråga, för alla svar har ni i texten här nedan. Jag vet, kanske lite lång men den är värd att läsa ~ 

Många kommenterar, smsar och frågar mig hela tiden om mina föräldrar ska skilja sig, och här får ni svaret. Ja, det ska dom. Fick reda på't första eller andra dagen av 2012. Så jag fick en tuff start på mitt nya år. Jag tog hela den här grejen väldigt hårt. Så jag hade ingen kontakt med någon vän på hela den veckan ungefär (hade ju fortfarande jullov en vecka till då) Jag unvek att prata med dom osv, eftersom jag mådde så dåligt. Men när skolan började försökte jag vara som vanligt och låssades som ingenting. Jag är ingen som vill sitta och prata om det, för det klarar jag inte. Så jag valde att inte berätta för mina vänner på direkten, utan väntade tills jag blev med redo. Men jag kan dra upp historian här så ni slipper fråga hela tiden.
Så det är min mamma som ska flytta in till staden Västervik. Pappsen vill bo kvar här ute på landet. Men vi får se hur länge han får och klarar det. Eftersom han inte har något fast jobb ännu, och har svårt att få det. Eftersom han aldrig har gått på gymnasiet. Och det är för att på hans tid så fick man jobb i ungdomen så lätt. Så han började jobba efter han hade gått ut nian. Men fabriken som han jobbade på la ner för något år sedan nu. Och sedan dess har han varit arbetslös men praoat lite här och var. Så just nu så prakteserar han på en annan fabrik. Så det kanske blir svårt för honom att behålla huset eftersom han inte tjänar så mke. Men vi får se vad framtiden bjuder på. Annars om det går dåligt, så kanske han sätter sig i en billig lägenhet i Ankarsrum eller Gunnebo eller något liknande. För att samla ihop sin ekonomi. För han vill inte bo i Västervik, hellre landet skulle jag tro. Han är ingen redig stadsmänniska.
Men iallafall, så min familj kommer sprittlas. Det känns åt helvete. Men bättre det än att bo ihop. Mina föräldrar skiljs inte för att de bråkar och sådant. Det är mera att de här tappat känslorna för varandra.
Mamma ska flytta den 1 April till vår nya lägenhet. Det är det bestämda datumet. Men som det ser ut, så får vi nog flytta tidigare. Jag tror själv mitten av Mars. Men vi får se. Nu förtillfälligt, så bor hon inte hemma. Hon bor hos en kompis i stan. Och vi två får träffas ungefär en gång i veckan typ, om hon har tur. Min pappa är hemma och drar sig, och jobbar på vardagarna. Så honom träffar jag stort sett varje dag om jag inte har något annat för mig. Robin är fortfarande hemma och har inte flyttat hemmifrån. Honom träffar jag också ofta, om han inte är i stan eller något sådant med sina vänner. Och Anna bor hemma ännu. Men hon är mycket i Västervik nu hos sin pojkvän. Så jag får sällan träffa henne också. Vilket som jag tycker är jätte synd, och jag saknar henne grymt mke.

Men lägenheten tycker jag är bra faktiskt. Den ligger bra och den är snygg. Det är ett hus, men tre lägenheter i. Vi får hela övervåning för oss själva. Och så är det två lägenheter där nere. Ena familjen är en barnfamilj, med en man, kvinna och en liten unge. Andra familjen vet jag inte redigt. Men jag har för mig att det bara är en kille där. Men lägenheten är snygg. Ovanlig i formad och rum osv. Den gillar jag faktiskt och tror att jag kommer trivas. Den är på ett perfekt plats också. Den ligger mellan Willys och stationen, om någon förstår vilket område jag menar då? xd vår gata heter skeppargatan eller något liknande. Men lägenheten är en femma, men jag vill få den till en sexa. Eftersom det är sex rum, ett kök och två badrum (vardagsrum är en av de sex rummen om ingen förstår sådant) Men den är nära till allt. Buss/tågstationen, gymnasiet, mataffär, sjukhuset, kyrkan(?), självaste stan, en del vänner, Lysingsbadet. Vi kommer liksom ha allt runt om oss, och det gillas.

Så, hur kommer jag bo med veckorna och sådan? ja, jag funderar på det väldigt mke. I början kommer det ju bli hit och dit hela tiden för packning och sådant. Men sedan kanske jag kommer bo kvar hos min pappa mest. Eftersom det är närmare till skolan and so. Och ja, jag ska antagligen gå kvar i Ankarsrumskola. Och det kanske tar lite tid att vänja in mig i allt det här också. Och att åka framocktillbaka varannan vecka kanske blir jobbigt för mig i början. Men mina föräldrar vill ju att jag bor så, så att de båda får träffa mig i jämn mellanrum och blablabla. Men jag får se om jag vill göra så när jag har vant in mig i allt. Mina syskon då, hur kommer de bo? Anna säger att hon kommer bo i stan hela tiden. Och kanske komma till pappa ibland någon helg i månaden. Men jag förstår henne faktiskt. Hon har skolan, alla sina vänner, pojkvän och sånt där i stan. Och det är det jag är livrädd för. Att förlora kontakten med min syster. Vi kommer inte träffa lika ofta. Och det är svårt för mig, för vi har en rätts så udda och komplicerad kontakt som andra syskon inte har. Det är svårt att förklara. Och den speciella kontakten är jag livrädd att förlora. För om jag förlorar den, förlorar jag min syster. Usch, vill inte tänka på tanken ens. Så vi fortsätter. Robin vet jag faktiskt inte hur han vill bo. Han kommer väl mest fara som han vill, haha. Nej men jag har ingenaning faktiskt. Han är ju tjugo nu också, kanske dax att flytta hemmifrån?

Sådär, nu vet ni vad som händer i mitt liv då. Och som jag tror att en del av er har räknat ut, är det pga allt det här som jag inte plugga och inte gillar skolan längre. Jag påverkas som in åt tusan av allt det här. Så jag la av med skolan för några veckor sedan. Igår var den första dagen jag plugga riktigt redigt på här hemma. Alla de andra proven och läxor som jag har haft, har jag sumpat som bara den. Men jag har inte brytt mig. Men jag ska försöka komma igång med skolan igen. Men det kommer gå åt helvete så ah. Förvänta er ingenting.
Det var därför jag blev skickad till skolans kurator i början av terminen också. Jag vet inte om jag nämde det här på bloggen. Men Ankarsrums kurator sökte upp mig och gav mig en tid till att komma till henne. Hon sa först att det handlade om min syster. Och jag blev livrädd om att hon hade blivit nerslagen eller något liknande, haha. Men iallafall, att hon sa att det handlade om min syster var nog för att Anna hade fått ett "utbrott" eller vad man ska kalla det för, i hennes skola pga allt det här. Så hon pratade ut med en asistent i hennes skola, Lotta, som hon litar hundra på. Och Lotta oroade sig över mig att jag också var sånhär i skolan och att det påverkades. Därför ringde hon min kurator för att boka tid åt mig. Men jag var bara hos kuratorn några fem minuter sedan stack jag. Jag litar verkligen inte på okända personer, och verkligen inte på henne. Hon säger att hon har tystnadsblick, men håller det inte alls. Och jag behövde inte prata ut med henne, jag hade mina egna vänner och syster.

Men som jag sa, jag mår dåligt fortfarande över allt det här. Och jag vill helst inte prata om det, men jag vill absolut inte att ni ska gå och tycka synd om mig och förändra er mot mig och blablabla. Jag vet redan personer som har blivit så. Visst, det är väl gulligt av er. Och det är ju helt okej att ni frågar hur det är med mig osv. Men inte så pass mke att ni förändras mot mig och pratar om det hela tiden, för då tänker jag ju mer på't vilket som jag inte vill. Jag är glad att mina klasskamrater som jag har berättat det för inte tog det så. Utan de kör på och drar sina elaka kommentarer över mig som det brukar och behandlar mig lika illa :') haha nej men ah. Och om jag berättar för dig, sprid då det inte vidare till nästa. Jag får reda på't lättare än vad du vet. Och det är bara onödigt att göra det, för då bevisar du ju själv att du inte är någon att lita på. Och så vill jag gärna berätta det själv för dom som inte vet. Så att dom håller käften och slipper gå och fundera över det och hör det från rätt person, alltså mig då. Punkt och slut! Tackar och bockar, jag var klar för stunden! :) ha det gött allesammans!

helt otroligt

2012-02-26Jag har faktiskt plugga under dagen. Kanske inte så mke som jag hade hoppts på, men jag har iallafall lärt mig lite. Fan jag är faktiskt stolt över mig själv. Har inte pluggat såhär mke på flera veckor framåt. Kanske jag kan komma igång med skolan igen?

Har just nu suttit här framför ett bra tag nu. Bara för att mina vänner håller mig kvar på facebook. De har verkligen inte liv :') ska iallafall hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch igen. Sedan blir det att plugga sista gången ikväll och sedan nana. Ska gå och lägga mig tidigt idag med, så att jag kommer upp imorgon till skolan. Men vi hörs någon annan gång iallafall :)

välkommen våren 2012

2012-02-26

för ca fyra veckor sedan ~


för ca fyra timmar sedan ~


är jag trötter i de sju dvärgerna?

2012-02-26

Hahah, jag var visst väldigt trött igår. Satt här framför och nördade tills klockan slog åtta. Då jag bestämde mig för att gå till vardagsrummet där Melodifestivalen stog på. Jag bäddade ner mig i soffan och jag visste redan då att jag skulle halvsova genom programmet. Halvt rätt hade jag väl, jag somnade efter andra bidraget. Den första bidraget, såg jag utan problem. Under den andra halvsov jag, blundade men hörde musiken ändå. Och så minns jag inte mer av den kvällen. Så jag somnande. Och jag låg där i soffan och sov djupt hela natten tills imorse. Så det vart att sova i vardagsrummet i natt igen, precis som i tisdags eller när det var? haha. Men nu har jag iallafall fått min sömn.

Har varit ute en sväng nu. Kände för en promenad i skogen i det fina vårvädret. Tog med mig kameran också, så några få bilder vart det iallafall. Men nu måste jag gå och starta mitt pluggande som jag ska hålla på med hela dagen. Inte för att det kommer bli av, men jag kan iallafall skriva det och låtsas vara duktig och smart. Har två prov den här veckan, både på onsdag och torsdag. Det är i hemkunskap och geografi. Usch för skolan imorgon. Vart tog lovet ivägen? veckan bara rann iväg ju. Men vi hörs iallafall goda vänner :)


hemma i villan i Stensnäs

2012-02-25

Nu är jag hemma i Stensnäs igen. Väldigt skönt måste jag faktiskt säga. Och jag mår lika illa nu som jag gjorde när jag kom hem i torsdagsnatt. Jag är vrålhungrig och jag är svintrött. Vad blir det? ett dygn är tjugofyra timmar, så runt trettio timmar utan sömn. Det låter ju härligt. Nu ska jag iallafall ställa mig i köket och laga mat. Sedan äta och plugga fram tills klockan åtta. Då det blir Melodifestivalen, och till det blir det att halvsova. Och efter blir det helsova. Hahah, dålig humor...

Dagen har iallafall varit härlig. Kom iväg till Vendela idag iallafall. Vi gjorde inte så mke mer än gick på stan en sväng, kollade på filmer och bara chillade. Visade även mitt nya hem som jag kommer bo i om någon månad. Härligt att träffa bruden igen iallafall. Sedan vid halv 6 drog jag till Marie igen, packade ihop mina grejer och så fick mamma tjusta hem mig. Så nu sitter jag här.

Usch vad illa jag mår, det är ju värre än måendet i torsdags. Magen skriker som en galning, ögonen stängs hela tiden, och huvudet dunkar som bomber. Fyfan, dax att få upp humöret lite tycker jag :)


Min middag det. Makaroner, körv och julmust ~


upp och hoppa neger-råtta

2012-02-25

Sitter här pigg som en mört på en lördagsmorgon. Klockan har bara hunnit att bli sju på morgonen. Och jag har ännu inte fått min sömn. Har luggit klarvaken hela natten lång medans man hör att de andra sover så djupt. Det är fusk, jag vill också kunna sova. Har haft vovven Shelby och kissen Wiggo på mig också under natten. Tillochmed dom kunde sova. Men tillslut så tröttnade jag att ligga där och glo upp i taket så då startarde jag dator istället. Försöker skriva tyst på tangentbordet för att inte väcka folket i lägenheten. Hör hur de vänder på sig och låter och håller på, haha. Undra om det är jag som stör dom så att de är lättväckta, eller att de bara drömmer något konstigt? ;d

Idag blir det iallafall att träffa Vendela. Som jag har berättat tusen gånger innan. Får se hur det här kommer sluta. Om jag kommer ligga hemma hos henne och sova eller om jag kommer kunna stå ut. Jag fick ju rätts så mke sömn igår. Så jag borde väl kunna hålla ut. Nejmen om jag ska gå tillbaka till sängs. Eller nehe, såg att Shelby hade tagit upp hela soffan nu. Så då blir det väl stanna här och vänta tills klockan blir åtta, halv nio. Då de andra ska vakna att vi ska äta frukost tsm. Någon som är social med mig tills dess? :)

pluggfredag

2012-02-23

Sitter just nu i Västervik i Maries lägenhet. Försöker plugga men istället så fastnar man här. Skulle bara söka upp något djur som jag inte visste vad det var. Och sedan blev det en "snabbtitt" på facebook, och sedan sitter man här och bloggar med musik på. Men jag måste fortsätta att plugga. Ska nog göra lite oboy också.

Ska även sova här inatt. Och imorgon så drar jag till Vendela. Grymt länge sedan jag träffade bruden. Så det är väl dax igen. Jag har bestämt, varken om hon vill eller inte, att vi ska börja träffas ofta nu när jag snart bor i Västervik också. För vi kommer bo i samma område typ. Nära varandra iallafall, kanske tre minuter :D hihi nej men ah måste fortsätta nu. Vi hörs gött fölk. Och hoppas ni får en härlig fredagskväll. Kom nyss på att det var fredag ;)

Där från ni en gammal härlig sommarbild på bruden :')


jag var visst lite trött

2012-02-23

Godmorgon! Jag vet, klockan är halv två och jag säger godmorgon. Men det är faktiskt godmorgon för min del, vaknade för några 20-30 minuter sedan. Så jag var väl väldigt trött, mer än vad jag trodde. Endå så la jag mig skapligt igår. Efter jag hade bloggat så svarade jag på några kommentarer. Efter det gjorde jag mig ordning och la mig i sängen, skickade iväg några sms och sedan låg jag där och snarka.
Så nu är jag uppe sent, och har slösat bort hela min dag i säng. Fy, hatar't. Gillar verkligen inte att sova såhär länge. Man slösar bort dagen och så hinner man inte göra något tills det blir middag och kväll. Men jaja, det var väl bra att jag fick min sömn :)

Idag så ska jag börja med en dusch. Punk och slut, höhö. Nej men jag känner mig redigt ofräsh. Sedan måste jag städa Bellas bur, och måste plugga, och sedan kanske det blir stan ikväll. Så det är väl bäst att jag sätter igång nu så att jag hinner. Ska nog börja med dagens viktigaste måltid, frukost!


om man bara ägde en grön bebisdräckt nu

2012-02-22


Herregud, jag är uppe än? Ja, klockan är bara tio och jag säger så. Men jag är faktiskt helt död typ. Men endå känner jag mig lite pigg konstigt nog? Har ju inte fått min rediga sömn sedan natten mellan tisdag och onsdag. Så det kanske är bäst att jag sover mina timmar nu. Hela huset är redan släckt. Kanske för att ingen är hemma. Mer än pappsen som precis gick och la sig. Så nu blev jag sugen på att sova jag med. Får se hur jag gör, eller så kanske jag drar på en film? Men iallafall, godnatt på er :)

tillbaka helt sliten

2012-02-23

Åh herregud, vilket långt dygn det har varit i Ankarsrum. Åkte ju somsagt till Zandra och dom först med mamma. Stannade där ett tag över en fika. Sedan så stack jag över till Malle och var där med honom och Anton. Vi körde på en filmkväll. En filmnatt och filmdag också. Kollade bara på film. Eller det stog på film hela tiden, men sedan kanske vi inte kollade jämt. Skräckisar ♥
Jag kan ju bara varna er lite såhär. Om ni håller er mer över ett dygn utan att gå på besök på toaletten, och inte äter ordentligt över ett dygn, och sover inte mer än en timma på ett dygn. Då mår ni inte bra efter det. Precis det jag har gjort nu. Senast jag åt ordentligen och besökte damernas var igår morse. Och jag fick inte göra det igen förren nu ikväll. Okej, lite har jag ätit men endå. Så nu är jag verkligen trött och sliten. Ska bara slänga mig i soffan nu och sova med en tv på. Så vi hörs gött fölk! :)

halva lovet har gått

2012-02-22

Sådär, nu är jag duschat och nästan helt klar för att åka. Har packat ner allt jag behöver, förutom kameran. Måste fråga om Robin ska ha den först osvosv. Nu är det bara vänta på att mamma ska komma. Och så drar jag och hon, och kanske Anna också, hem till Zandra och dom. Bara umgås ett tag med en fika. Senare mot kvällen drar jag hem till Malle och är där med han och Anton. Sover där och ha filmkväll. Vet inte redigt när jag kommer hem igen. Men det får vi se.

Just nu så är jag och Anna ensamna hemma. Och då drar vi ju igång med våra galenskaper. Som just nu är jag rädd för att vi ska spränga köket och dö. Så mke som vi håller på med en sak just nu. Ska nog inte berätta vad vi gör, för då blir vi väl mobbade :') HAHA.


kärlek ♥

2012-02-22
Jag tog bara videos från när han vad "reklampauserna" i Melodifestivalen år 2008. Finns många mer härliga videos med honom. Men jag satt och garva åt dom här med mina syskon för någon dag sedan. Och så satt jag och glodde på dom igårkväll då man också fick skratt ur sig :') han är ju för söt!

V-viken idag

2012-02-21

Bloggade inget mer igår. Men faster Gunilla kom hem till oss på kvällen, från skåne. Så vi träffas inte så ofta. Skulle träffat kusinen Ella också, men hon hängde inte med. Får se om jag hinner träffa henne lite imorgon eller ikväll.

Sitter iallafall just nu i Västervik. Själv i Maries lägenhet med vovven Shelby och kissemissen Wiggo. Vi har precis luggit i soffan och myst med varandra. Hade både Shelby och Wiggo på mig, och så menar jag verkligen på mig. På min mage och hals, haha så söta.
Ska iallafall hitta på något med mamma snart. Hon kommer och hämtar upp mig alldeles strax. Antagligen ska vi hitta på något med Linus och Anette. Typ bowla eller något liknande. Eller om de inte kan så ska vi två gå på stan eller åka ut till Gränsö och leka med Shelby :) Har tyvärr inte min kamera med mig idag. Robin har den hemma och filmar med sina två polare. De har de gjort sedan klocka åtta i morse. Så jag väcktes allt, haha. Och min kodak glömde jag hemma. Men får se om det blir några mobilbilder endå :) nu har jag Wiggo i knät och myser, och Shelby nedanför fötterna, haha. Men ska nog fixa mig lite nu. Är helt hårig efter att de har luggit på mig. De fäller ju inte lite precis, haha. Men vi hörs :)
Slänger upp en bild på vovven och kissen. Ni har sett bilderna förut så det blir lite repris ~

ett inlägg till min fantastiska syster

Bara för att jag älskar henne!

Du ser mig som jag är, och accepterar hur jag är som person. Om du inte fanns på jorden så skulle jag inte stå här idag. Du har hjälpt mig genom livet mer än vad du vet om själv. Allt skit som har hänt mig och när jag har luggit på botten. Så har du alltid stöttat mig, varit på din vakt. Du får mig känna trygghet när jag känner mitt hat, svaghet och rädsla. Det är därför som jag alltid kommer tycka att du är den bästa systern. Du är speciell för mig. Och vi har en rätts så udda kontakt som andra syskon inte redigt har. Vi har gjort så mke tillsammans. Alla våra resor och stunder som vi delat, alla våra minnen. Dom betyder grymt mycket för mig. Det finns ingen bättre syster som man kan få än dig. Jag är så jävla glad, att jag fick dig. Om du försvann ifrån mitt liv så skulle jag inte längre kunna leva. Du är en stor del av mig. Det är du som har gjort så att jag har blivit jag och skapat mig. En hel dag med dig kan man inte vara ledsen i. Du får mig på gått humör, vad du än säger. Utan dig i mitt liv hade jag aldrig hittat hem. Jag hittar inte ord att skriva, ett stort tack till dig. Du hjälper mig upp när ingen annan ser mig. Det får mig att känna lycka. Jag litar på dig. Så mycket som du hjälpt mig genom att bara finnas. Jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt. Anna Zeijlon, du är min allra bästa vän. Du har den absolut största delen av mitt hjärta och du betyder allt för mig.
Du och jag har alltid funnits där för varandra. Du är den bästa systern en lillasyster kan tänka sig. Jag säger det inte ofta men Anna, jag älskar dig! Det är sorgligt att allt det här händer nu i våra liv. Jag vill bo tillsammans med dig tills jag blir vuxen och gammal. Jag vill att du stannar kvar hos mig för evigt. Du är en underbar människa kan jag lova. Du är bäst på jorden. När vi var små kanske det var bråk varje dag. Men endå har vi så otroligt många fina minnen. Vi växte ihop och blev grymt tajta. Vilket som vi är ännu idag, vilket som vi kanske inte är om en månad. Men det vet vi inte än, vi vet inte vad som kommer hända. För framtiden är okänd. Vi har gjort så mke tillsammans. Som tillexempel i skogen. Kommer du ihåg då vi satt i våran koja, och hela taket rasa över oss så vi var tvugna att ta våran "soffa" som stöd? haha, det är ett minne av miljoner. Anna du är min storasyster, och det glömmer jag ibland. Det är inte ofta då jag verkligen tänker på att vi två är systrar, jag ser dig mer som min bästa vän. Och det finns ingen bättre. Jag vill inte att framtiden ska inträffa. Jag är sjukt rädd för den, och jag hoppas att vi aldrig växer isär. För vi har samma kött och blod. Tänkt om vi inte hade varit syskon. Vem skulle jag ha varit idag? du är lärt mig så mycket genom dehär femton åren. Du har lärt mig att inte ta imot skitsnack lika mke, och att göra om det dumma alla säger mot mig till något roligt. Du har lärt mig att njuta av livet och gå vidare. Ha roligt och ha humor. Du har inte tänkt på hur mke du har lärt mig va? men du ska veta att det är mke. Tack för all stöd och kärlek jag har fått. Jag älskar dig syster, Anna Zeijlon! ♥

Jag bara kände för att skriva av mig lite. Har inte träffat min syster på en evighet känns det som. I onsdags var senast, och hon har inte varit hemma på hur länge som helst heller. Så jag saknar kvällarna med dig. Jag kände också för att ge er lite bilder på oss genom åren. Och visa hur fin min syster är och hur kul man kan ha med henne, och hur ful jag kan vara på vissa kort :') OBS, en del av bilderna är sjukt gamla! så mobba inte mig. Och ja, jag tog våra seriösta bilder på oss. Fint va?
Du är den bästa systern i världen! Det är värdefulla ord som jag inte bara säger för att du är min syster. Det är inte bara klotter utan det kommer faktiskt från din lillasysters hjärta! Jag menar varje ord jag har sagt i texten.
Om ni skulle ha delat hela era liv med denna brud, så skulle ni förstå exakt vad jag menar när det säger att hon är den bästa syster :') Jag älskar dig. Jag saknar dig. Jag behöver dig. Lämna mig aldrig!


I miss everything from my old life, give me back

2012-02-20

Bloggade inget interssant igår. Mer än det där urtrista testet som jag bara gjorde lite fort. Kände att jag var tvungen att skriva någonting iallafall. Hela dagen igår var seg och slö. Jag var bara hemma och chillade. Gick omkring i huset och grubblade. På kvällen satt jag bara här och nördade. Skrev en lång text till Emmy. Skrev ut alla mina känslor and so. Kände faktiskt rätts så skönt, men tycker endå synd om henne, haha. Skrev även en till lång jävla text. Som förmodligen ska komma upp här snart. Är till en speciellt person, nämligen min egna syster. Jag vet inte varför jag skrev det egentligen. Men jag kände för att skriva av mig och berätta för henne, hur speciell hon är. Saknar henne grymt mke just nu!

Idag så skulle jag upp tidigt hade jag bestämt. Men hur bra gick det för mig, haha. Om elva, halv tolv är tidigt så klarade jag väl det fint. Hoppade in i duschen på direkten. Kände mig grymt ofräsch. Gör det ofta när jag sover mke och länge. Och nu har jag precis ätit frukost ungefär.
Idag ska jag bara vara hemma. Iallafall som jag vet nu. Ska försöka plugga lite. Måste ta i tag med skolskiten nu. Annars, imorgon så ska jag, Anna och mamma dra till några vänner för oss och grilla tsm. På onsdag ska jag förmodligen dra till A-rum och träffa Malle och Anton. Antagligen sova över där också. I helgen någon gång så ska jag träffa Izza, Maria, Emelie, Moa och Linnea och gå på bio med dom. Resten av dagarna blir det plugg, och kanske andra vänner. Får se vad som händer. Vad har ni för planer för erat sportlov? :)


Bjuder på en gammal sommarbild. Har kommit på att jag saknar den tiden jävligt mke! ~


en sådan seg söndag idag

SENASTE:
Dryck: oboy 
Telefonsamtalet: pappa tror jag
SMS: Malle, Emmy?
Sång du lyssnade på: Moa - when I held ya
Gången du grät: grät på rikigt var väl första natten på året. Efter det har jag ju bara tjutit glädjetårar osvosv

HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: nae
Varit kär?: aoo
Förlorat någon speciell person: typ
Varit deprimerad: njao
Varit så trött att du somnat sittandes: mjoo, haha

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: nja
Fått ditt hjärta krossat: halft
Skrattat så att du har börjat gråta: min vardag :D
Träffat någon som förändrat ditt liv: inte i 2012
Insett vilka som är dina äkta vänner: typ
Fått reda på att någon har pratat om dig: jao

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använder inte msn
Hur många barn vill du ha: ingenaning
Har du några husdjur: jadå
Vill du ändra ditt namn: nae, inte just nu iallafall
Vad gjorde du under din senaste födelsedag: var i Västervik
Vilken tid vaknade du idag: halv tio, tio
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt här
Någonting som du längtar till: Vänner, sommaren
Senaste gången du träffade din pappa: nu
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: mammas o pappas skiljmässa
Vad lyssnar du på just nu: musiiik
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: tror så?
Vad gör dig irriterad just nu: ett störande jävla ljud

Vad är ditt namn: Linnea Zeijloooooon :)
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: tvilling
Gymnasie: högstadiet i A-rum

UTSEENDE:
Hårfärg: fult blont
Längd: 1,68 kanske
Piercings: öronen om de räknas
Tatueringar: har ingen ännu
Höger eller vänster: använder båda, men jag är egentligen höger

DIN FÖRSTA:
Piercing: öronen
Tatuering: har ingen somsagt
Bästa vän: min första? Thilda eller Samira
Sporten du spelade: fotboll kanske?
Husdjur: kaniner
Förälskelse: jadu ;o

JUST NU:
Äter du: inte ett skit
Dricker du: ingenting
Är du på väg att: gå till köket
Lyssnar du på: Moa Lignell - When I held ya
Väntar du på: att den här dagen tar slut

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: tror så :)
Vill du gifta dig: nej

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögonen, eller båda
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: längre helst
Romantisk eller spontan: båda, skulle inte skada om han va lite romantisk.
Snygg mage eller snygga armar: mage tror jag
Känslig eller inte: där i mellan
Ragg eller förhållande: förhållande

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: nope
Tappat glasögon eller linser: haha nej
Krossat någons hjärta: tror så kanske
Dissat någon: jao
Gillat din killkompis (mer än som vän): kanske, jag vet inte

TROR DU PÅ:
Mirakel: vet inte
Kärlek vid första ögonkastet: tror inte så
Himlen: jag kan ju se himlen så klart som fan att den finns då? haha nej men jag vet inte :')
Tomten: haha nej
Att kyssas på första dejten: haha, gör det om du vågar

SVARA ÄRLIGT:
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Mjo, men det kanske inte är lätt? eller jag vet inte
Vad kan du verkligen inte leva utan: Vänner, syster ♥
Vad vet inte så många om dig?: att jag är bäst!

då kör vi på Lördagskväll

2012-02-18

Hej alla goda vänner igen. Det börjar bli en lördagskväll nu. Har ni några planer för kvällen? min kommer se ut att jag kommer mysa ner i soffan och glo på Melodifestivalen. Eller om det kanske blir Gladiatorerna. Äh, det får vi se. Och så ska jag ha pappsen som sällskap och sedan ett glas varm oboy, och om man ska ta en fika också, om jag vågar det.

Om jag ska vara ärlig mot er nu mina läsare, så ser mitt rum fortfarande ut som ett bomberslag. Och Bellas bus också. Har inte "hunnit" med att städat det än. Men pappsen kom hem efter jag skrev senaste inlägg. Så då blev det bara inte att jag städade. Men jag gör det imorgon eller nått. Eller imorgon så kommer ju förresten kusinen och fastern hem till Västervik från skåne. Så det kanske blir att träffa dom en snabbis? men ah, jag vet inte.


Ge mig sommar igen, TACK ~


en ängel till dotter

2012-02-18

Sådär ja, nu är jag helt utmattad. Det är lördag idag, och jag är ensamen hemma. Har varit det sedan halv åtta, åtta i morse. Och då tänkte jag, varför inte vara en såndär gullig dotter som jag kan vara ibland? Så nu har jag städat hela huset själv. Så nu är jag slutkörd. Och det var väldigt jobbigt att städa, speciellt att dammsuga. För att det står kartonger och grejer överallt för flyttningen. Men jag lyckades. Och jag var också lite rädd att våra grannar skulle komma hem till mig och klaga på min musik. Har verkligen haft sjukt hög musik på, Green Day tom, ännu värre, hihi. Men jag såg nu att jag visst har missat en fläck - mitt rum.
Det ser fortfarande ut som ett bomberslag. Lyckat Linnea, haha! Men om jag ska ta något att äta, och sedan fortsätta med städningen i mitt rum. Och så kan jag ju ta Bellas bur samtidigt också så att det är gjort. Har ingenaning om hur länge jag är ensamen hemma. Men det märker vi :) hihi. Vi hörs!

sportloooooooooov

2012-03-17

Ja, rubirken säger ju allt. Äntligen har jag sportlov. Slipper skolhelvetet i en hel vecka och alla idioter som finns där. Men har ju dock två prov redan veckan efter lovet. Och jag har sagt nu att jag ska försöka ta i tag med skolan efter lovet igen. Eller ja, det säger jag till mig själv efter varje skoldag. Men så det blir väl lite plugg på love endå.
Annars så har jag inga speciella planer för lovet. Blir väl mest chill, vänner, familj osvosv. Har bara lust att sova bort hela lovet om jag fick bestämma helt själv. Har ni sportlov nu också, eller har ni haft? :)


randombild ~

pluggmys

2012-02-16

Har suttit och pluggat nu med pappsens hjälp. Tror nog att jag kan fixa det här läxförhöret faktiskt. Första läxan/provet jag kommer klara på en väldigt bra tag. Eller jag vet ju inte ännu om jag klarar det, men jag får hoppas :)

Sen så var pappa tvungen att göra något annat. Så då fortsatte jag att plugga själv. Och med det tog jag fram lite mys och gott till. Som en perfekt stark oboy, baguetter och lite ljus. Om man endå ska plugga så kan man väl göra det på de mysiga sättet. Ska iallafall avsluta min kväll nu med en dusch. Puss och hej, hörs imorgon :)ska försöka och plugga snart

2012-02-16

Ska börja plugga nu. Men kände att jag var tvungen att blogga ett litet inlägg först. Har engelskaläxa tills imorgon, som jag måste ta i tag med nu och plugga till. Har inte gjort det än mer en att läst genom det några få gånger.
Skolan idag, har iallafall varit helt okej. Började dagen med en gympalektion. Medans min klass var i snön och lekte några lekar, så fick jag och Izza åka skidor ist. Och det gick ju jätte bra. Vi skulle uppför en backe som var precis bredvid skolan, som inte är alls brant, med skidorna på. Det tog oss hela lektionen att försöka komma upp ditt. När vi väl kom upp så var det bara att åka ner för då var lektionen slut. Och vi skulle inte ens åka uppför den backen. Utan vi skulle åka ett spår vid skolan. Och det var vi tvunga att göra innan vi slutade. Så jag och Izza åkte där helt mobbade medans alla i skolan glodde på. Och vi är ju inte så duktiga på skidor om vi säger så... Så där fick vi vårat straff för att vi inte är med på gympalektionerna :') Annars resten av skoldagen har varit okej. Tråkiga lektionen, tråkiga lärare. Som det ska vara alltså.

Nejmen nu måste jag försöka och börja plugga. Vi hörs någon annan gång i framtiden! :)


en bild på mig och bruden sedan i somras, saknar !


tid för att blogga

2012-02-15

Sådär, nu har jag gott om tid på mig att blogga. Så nu behöver jag inte stressa genom det här inlägget också, som jag gjorde förut.
Var ju somsagt och kollade på lägenheten/huset i början av kvällen idag. Vet inte precis vad jag ska kalla det för, för det är egentligen en lägenhet. Men den har formen och ytan som ett hus. Men iallafall, då då fick jag se hur mitt hem ser ut. Har ju annars bara sett från utsidan och sedan en riting av huset och rummen. Men nu fick jag gå i huset tom. Och lägenheten var ju helt okej. Den är ovanlig och inte som alla andra lägenheter, som tur! Allt var typ perfekt i lägenheten. Mamma, Anna och Robin är gnälliga om att två av sovrummen är små, och då menar jag små. Men för mig gör det ingenting. Jag kan ta den minsta om det är så :) men iallafall, jag gillade verkligen lägenheten. Formen på den och rummen osvosv. Tänk att jag ska dela mitt liv där nu, iallafall ett tag.

Men annars har jag väl inte gjort så mke mer under dagen. Stannade ett tag i Västervik efter visningen, tog en fika med Robin och mamma. Ska även ta något och äta nu och börja plugga innan läggdags.
Skolan idag, måste bara säga att stort sett alla har varit suriga, deppiga, eller allmänt skumma. Och det smittar ju av sig på mig, så då blir jag också på det humöret. Och det vill inte jag precis. Menmen, hoppas de är gladare imorgon :)) haha.skriver ett snabbinlägg

2012-02-15

Hade sutti och skrivit ett bra inlägg till er nyss. Men tror ni inte att jag kommer imot knappen och raderar allt? och jag hade ju redan ont om tid då, så nu får det här gå lite fort.

Sitter hemma hos Marie just nu. Ska snart ut till ovädret igen. Är det bara Västervik som har värsta snöovädret eller? med massa blåst och snö. Usch, allt det här vita kan ju smälta bort nu tycker jag. Ska iallafall gå och kolla på lägenheten/huset igen med mamma, Robin och Anna. Känns väl lite roligt. Att få se hur sitt andra hem kommer se ut. Vet inte om jag är taggad på att flytta in till Västervik om ett par veckor med bara halva familjen, eller om jag vill tjuta och spola tillbaka tiden. Men jaja, ska iallafall dra nu. Har somsagt lite ont om tid. Så vi hörs senare ikväll kanske :)

mysmys med fadern i huset

2012-02-14
Ska nu, efter att haft lite Alla hjärtansdag-mys med pappsen, gå och duscha. Ska blir härligt att avsluta en hård dag med en mjuk och varm dusch. Sedan ska jag bädda ner mig i sängen tidigt, läsa genom läxor lite. Sedan ska jag lägga mig skapligt ikväll också. Finns ingen ide att stanna uppe länge för min del. Och så är jag otroligt seg på mornarna nu för tiden så det inte är sant. Går upp ur sängen ungefär fem minuter innan bussen går eller något liknande. Tur att jag knappt alls är så tjejig av mig så att jag behöver tid på mig för att fixas till skolan.

När jag loggade in här och kollade på statestiken, så såg jag att den hade höjts otroligt mycket. Och jag tänkte hur det kunde vara möjligt? eftersom jag inte är så aktiv osvosv. Men det visade sig att jag har blivit länkat på Sveriges mest underhållande "emo"/scene core blogg, nämligen EpicFaiil. Läs den bloggen och du blir fast där! Det hände mig. Bloggen är grym och bloggerskan är grym. Hon har exakt samma peronlighet som mig med hennes galenskaper ~

den 14 februari

2012-02-14

Då har jag varit lite kärleksfull och bakat kladdismuffins till mig och pappa nu till ikväll. När man är singel och fri och gör vad fan man vill - som mig, så får man fira alla hjärtansdag med någon annan älskad än med den pojk/flickvän som man inte har. Som familjen och vänner. Halva dagen har man spenderat i skolan, alltså med vännerna. Och andra halvan med familjen. Men nu är det så att varken Anna eller Robin är fria och gör vad fan de vill, så det är någonstans i världen och firar med deras partner. Och mamma bor ju inte hemma längre, så då blir det jag och pappa bara :) så nu har jag gjort kladdismuffins som vi ska smaska på till åtta. Sålänge ska jag väl plugga kanske? och så måste jag ducha osvosv.Glad Alla HjärtansDag alla underbara läsare! ♥

kärlekens dag imorgon

2012-02-13


Okej har inte bloggat något idag, förutom att jag slängde upp massa bilder förut från helgen. Men så jag ska nog dra ett inlägg nu då. Kommer antagligen inte gå så bra att skriva. För att både lillfingret och ringfingret på vänster hand sover. Har alltså ingen känsel i dom, haha.

Idag så hade jag iallafall halv studiedag. Så gick bara halvdag i skolan. Hann bara med tre lektioner då. Geografi, egentligen så skulle det va en svenskalektion men hade geografiprov istället. Vilken som gick åt helvete för mig, men jag får faktiskt skylla mig själv när jag har lagt ner skolan toltalt nu. Sedan hade vi no och språk. Inte så interssant skoldag.
Kom hem igen strax efter tolv. Då jag var själv hemma typ och då satt jag o nördade här framför ett bra tag. Det var Anton som höll fast mig -.- Annars idag, så hade det inte hänt så mke. Jag, Anna, Robin och pappa drog ner en sväng till farmor förut. Vi skulle lämna tillbaka hennes bil igen efter att vi hade lånat den. Vi blev bjudna på fika osvosv.
Skulle egentligen ha städat och pluggat nu ikväll. Men ah, som att det blev av... Hoppas iallafall att ni har haft en härligt start på veckan :)

Jag gör också som alla andra, och påminner mina läsare att det är Alla hjärtans dag imorgon. Tror nog inte att en enda person har missat det nu. Så mke det står om det över allt. På bloggar, fb, sms osvosv. Hahah :) Hur ska ni "fira" den?

min helg i bilder

2012-02-13Avslutar bildbomben med en halvdan bra bild på kattjäveln Viggo :') hoppas ni har haft en lika härlig helg som jag har haft. Och att ni får en härlig vecka!

om min lördag

2012-02-12

Först vill jag säga förlåt för att jag är så seg på att svara på kommentarer och sedan att jag bloggar så dåligt. Men jag har varit upptagen hela helgen.

Sov över hos Marie en natt till. Så sitter själv i hennes lägenhet för stunden med kissemissen Viggo och lite musik på. Ska börja plugga snart. Eller jag borde göra det, men det kommer knappats bli av. Annars så ska jag äta middag med mamma, Anna och Robin här i Västervik idag. Mamma har bjudit hem oss barn osvosv. För att det var så länge sedan vi träffades och gjorde något tillsammans osv.

Kan berätta lite om igår. Det vart en helt lyckad dag. Var först nere på stan, kollade lite i klädaffärer för att se om man hittade lite nytt. Vilket som man gjorde, lite tröjor och linnen. Ni kan få bild på det ikväll när jag är hemma igen. Tänkte göra ett inlägg då med bara bilder i från min helg. Låter väl bra? :)
Träffade iallafall en hel den människor på stan som man kände igen. Alltid lika roligt. Åkte sedan runt 5-6 hem till Linus och Annette. Vart bjuda på middag hos dom. Även att jag inte åt så jätte mke för att jag redan hade ätit, men så var det verkligen gott. Fick sedan stanna där själv med Linus till mitt i natten, för att Annette, Marie och dom skulle gå ut. Jag och Linus hittade inte på så mke då. Kollade på någon skräckfilm, spela kortspel/uno och sov. Åkte hem till Marie igen någongång mellan två, tre. Då jag satte mig här för att vara social med Anton och Malle. De skulle tydligen dygna, och de ville att jag skulle hänka. Men de somnade ju så ah. Fick iallafall min sömn jag med runt fyra. Härlig lördag, men nu ska jag gå och fixa mig lite :) hörs!


sitter i Maries tvåa

2012-02-11

Sitter just nu framför Maries dator i hennes lägenhet. Har sovit över här och jag sov verkligen som en stock. Även att soffan vad smal och liten, och att katten gick runt i lägenheten.
Hade filmkväll igår. Så då satt man och stortjöt till filmen Jag saknar dig. Har sett den en gång innan, men igår vart det mer tårar än första gången, haha. Lekte även en hel del med kameran och åt russin. Mysig kväll, hihi.

Just nu så springer jag runt i lägenheten och fixar ordning mig. Ska dra mig neråt mot stan och gå i äffärer, även att fotografera lite. Får se vad dagen med bjuder på. Ha det så gött sålänge. Så ses vi när vi hörs, och hörs när vi ses :)

helg på G

2012-02-10


Jag är fortfarande på ett strålande humör som igår. Och det är fortfarande för samma sak. Är alltså fortfarande superdupermegajätteglad för kameran :') hihi. Kan inte släppa det precis. Töntig, jag vet! Men ni kan nog inte förstå hur mke jag har längtat efter en systemkamera.

Men det är äntligen fredag idag. Och jag har kommit hem från skoldagen. Visst så har jag varit hemma i några timmar nu, men ah. Sitter här och äter vindruvor samtidigt då jag är social med Emmy och Malle. Väntar på att pappa ska komma hem. Jag vet egentligen inte varför, för det är inget speciellt jag vill honom eller så?
Skolan idag, har varit helt okej. Mathias är ju tillbaka, så ingen tyst stund längre... Men annars så har det varit extremt mke skratt och fnitter tycker jag.

Ikväll ska jag möjligtvis åka in till stan. Träffa lite fölk, sedan vara ute och ta kvällsbilder men systemis. Kanske kör på en filmkväll också? Ska sova där om jag nu åker in. Och så blir det stan imorgon och mera fotografering. Sedan resten av helgen, blir det bara plugg och städa sitt rum. Låter väl som en helt okej helg endå? :)

S Y S T E M K A M E R A ♥

2012-02-09

Kanske inte de bästa systemkamerabilderna. Men det är ju faktiskt första kvällen med skönheten. Jag har ju inte hunnit lärt mig henne ännu. Men det får duga sålänge :') Var beredd på bildbomd!Det får duga sålänge, för nu måste jag hoppa i ducshen. Vi hörs igen imorgon antagligen. Kommer nog inte sitta mera här framför. Aja, vi hörs!
FORTFARANDE EN GLAD TJEJ HÄR! Kan inte lugna ner mig! En glarade tjej får man nog leta efter, mihihi.

Glad tjej dag in o dag ut

2012-02-09

Då kör jag på dagens första inlägg då :) är superdupermegajätte glad just nu, och har varit hela dagen. Eftersom det här huset som jag bor i äger en systemkamera nu :DDDD JA! Det är faktiskt min käraste bror som har köpt en, för hans filmer and so. Och jag har lånat den hela kvällen och fotograferat sjukt mke. Jag ska se lite hur den är som kamera och så. Sedan får jag se vad resultater blir, om jag och Robin delar kamera, eller om jag köper en helt egen. Men jag är ändå superglad fast att det inte är min kamera :') mihihih.

Men iallafall, om dagen. Skolan var sjukt dryg idag. Har mått illa, haft huvudvärk som aldrig förr, och har känt mig svimfärdigt hela dagen. Usch och blä. Och det blir det ju inte så mke bättre då man har engelska i tre timmar på raken?!?! okej, vi hade en kort lunch mellan and so, men endå. Tre engelskalektioner på raken typ, på en dag? KUL! not...
Sedan har jag faktiskt lyckas pluggat lite idag här hemma. Woho, det var första gången på en evighet! Men jag har ju geografiprov på måndag. Så jag försökte sätta igång lite idag med pluggandet. Och jag har läst genom allt tre gånger :') resten av kvällen har jag ju då fotograferat. Och jag ska nog fortsätta med det, om jag inte ska ducha och äta lite nu ist? Men aja, känner att jag är rätts så oseriös för att jag är så glad, så jag bör nog sluta nu. Men aah, hörs! Bilder får ni se snart också, måste bara ladda upp dom :'))

bilder från idag, igår och iförrgår

2012-02-07

Herre Jesus vilken dag det här varit. Började med att ta min lilla sovmorgon som vanligt, så att jag bara får fem minuter på mig att fixa till dagen. Hahah, jag är alltid lika bäst på att komma upp ur sängen på morgonen. Men iallafall, i skolan hade jag två och en halv lektion ungefär. Samhäll, svenska och lite matte. Svenska provet - åt helvete med skiten. Jag bryr mig inte längre! Alla tjejer i klassen åkte in till stan på matte lektionen, för vi skulle till ungdomsmottagningen. Så vi missade lunchen i skolan, så då vart det att vandra till donken på stan. Där det vart glass till lunch för min del ♥ Men iallafall, drog till det där tjejsnacket. Där jag låg i soffan och hade mina egna tankar i skallen. Lyssnade inte så mke på snacket, orka vara med i sånna samtal.
Sedan skulle vi ta bussen hem igen, och där vart det lite kaos. För vi lyckas alltid vara så smarta av oss, så vi alla tog fel buss. Och så märker vi att våran buss, som vi egentligen skulle åka i till Ankarsrum, åkte exakt bakom bussen som vi satt i. Vi bara "vafan, där är ju vår buss?!". HAHAH, så alla hoppade av vid en busshållplats igen, utan jag och Moa, för att ta A-rum bussen så att de kunde komma hem. Jag och Moa skulle ju endå inte till Ankarsrum, så vi kunde ta den andra xd Hahah, men snacka om smarta! och så körde bussarna om och om varandra igen på hemvägen. Ååh så drygt.Glöm inte hoppet, glöm inte din dröm

2012-02-07

Ska hoppa in i duschen nu. Stå där länge och låta det heta vattnet rinna på kroppen. Har varit frusen hela dagen, så det ska bli redigt skönt att få värme på sig nu.
Har inte bloggat idag någonting. Men jag har prov imorgon, svenskan, och jag hade ju inte pluggat så mke på't. Vilket som jag inte har gjort nu heller. Har inte läst ett skit på hela dagen. Vilket som jag hade planerat att göra. Jag har helt enkelt gett upp hoppet. Jag är så förbaskat trött på skolan, ni kanske förstår nu hur trött jag är på skitet. Fyfan, har sagt till mamma att jag vill hoppa av skolan. Men nae, det fanns inte med i hennes tankar.

Imorgon, så blir det bara en halv skoldag för mig och alla andra tjejer i 8A. Vi ska dra in till stan på lunchen och ha något tjejsnack eller något liknande. Jag vet inte redigt. Så vi slipper tre-fyra lektioner, och vi slipper killarna, haha. Annars vet jag inte vad som händer mer imorgon. Har ju somsagt det där förbaskade provet som jag tjatar ut, önska mig lycka till!
sitter i Västervik

2012-02-06

Sitter nu hemma i Maries lägenhet. Har varit i Västervik hela dagen, om man räknar bort skolan dådå. Mamma kom och hämtade mig efter skolan så skjusade hon mig till tandläkaren här i v-vik. Så jag har besökt tandläkaren idag då, efter att kunna hållit mig undan runt två-tre år. Jag har tagit reda på att jag hatar att gå till tandäkaren. Har varit sjukt gnällig hela dagen bara för att jag skulle dit. Och nu efteråt har jag gnällt att jag känner känslan i käften ännu när hon drog i mitt tandkött. Fyfan vad ont det gjorde!
Jaja, drog iallafall hem hit till Marie efter det. Åt middag och nu sitter vi alla bara och chillar. Jag måste egentligen plugga. Men orka, jag vill seriöst bara hoppa av skolan nu. Jag är så trött på skiten. Så mke så att jag inte ens skulle tveka på att bränna ner mina skolböcker och självaste skolan.

Men jaja, jag ska nog fortsätta att sitta här mera. Och de andra fortsätter väl att kolla på "Sofias Änglar" på tv:n. Och eftersom det här är Maries data som jag lånar, så har jag inga bilder som jag kan bjuda på, tyvärr. Men vi hörs! :)

en vintrig söndag

2012-02-05

Hejsan alla glada barn, även dom sura o arga ;)
Känner mig skapligt glad idag igen. Kanske lite gnällig pga skolan and so. Har ett prov på onsdag och jag har inte börjat plugga, eller bara läst genom det en gång. Och det var nyss. Satt i pannrummet i en timma ungefär och läste genom mina svenskaböcker. Jag har kommit på att det är lättare att plugga i pannrummet än i köket eller sitt egna rum. Det är varmare, mysigare, tystare, och så finns det inget annat att hitta på där ute, så då blir det att jag sitter och pluggar. Annars så hittar jag ju på massa annat när jag ska plugga, haha.

Nu om några minuter så kommer mamma och hämtar mig. Så ska vi åka till Ankarsrum en snabbis, och hämta upp Robin. Sedan drar vi in till staden Västervik. Mormor fyllde år i fredags, så vi ska fira henne nu idag. Och jag antar att släkten kommer and so. Men iallafall, grattis mormor i efterskott :) Ska dra nu iallafall, ta hand om er!


Ni gillade tydligen bilderna som jag slängde upp igår så pass mke, så här får ni en till vinterbild ~


hej vintern 2012

2012-02-03
Idag så spenderade jag min förmiddag, eller eftermiddag utomhus med min lilla kamera. Och idag ville visst kameran vara vän med mig, så det vart många lyckade bilder. Men jag orkar inte visa upp mer än sju bilder från fotograferingen. Men det kommer ju dyka upp här på bloggen lite då och då. Men så härligt, då har man några ordentliga vinterbilder också. Så nu kan snön försvinna igen :)

Ska läsa genom och plugga lite till svenskaprovet som jag har i veckan nu. Tills klockan börjar närma sig åtta då jag tänkte se Melodifestivalen. Det är ju start på't ikväll. Kanske lite roligt och se? :) hörs iallafall!

helg efter veckan

2012-02-03

Okej, nu är jag här igen. Bloggade inget igår, förutom en såndär tråkig tidfördrivslista. Men jag hade delvis inte tid till att blogga eller ork. Men nu så är jag tillbaka, och kan väl berätta vad jag egentligen gjorde igår. Var i skolan som vanligt på för/eftermiddagen. Hände väl inget speciellt. Ringde till Gunnebos dagis igen om prao, och jag fick plats. Och om jag ville så skulle jag få vara där båda veckorna också. Men jag har lust att testa på något annat med, men om jag inte hittar något mer så blir det heltklart att vara där båda veckorna.
Jag tog bussen från skolan direkt ner till Gunnebo. Det skulle ju komma hem en snubbe hem hit, som skulle se på vårat hus för att se hur mke det är värt osvosv. Och så ville jag inte vara hemma. Skulle egentligen stanna i Ankarsrum hos Malle, men snacka om att han dissade mig. Och alla andra var upptagna, roligt. Så då vart det att åka hem till farmor ist. Så jag var där tills kvällen. Åt hennes fantastiska goda pannkakor :') glodde på foton från när jag var liten, och massa annat som man kan göra med äldre, haha. Men var hemma runt sju-åtta igen. Då jag skulle egentligen suttit och pluggat resten av kvällen, men istället vart det att nörda här och duscha och sånt.

Idag, så kom jag en aning försent till skolan. Snö och bussar går visst inte ihop har jag tagit reda på. Men vad har annars hänt? haft matte halva dagen som vanligt, för tråkigt. Fick tillbaka mitt musikprov också. Det kunde ha gått bättre, men jag är väl lite nöjd ändå. När jag kom hem runt två, så var det ett otroligt vackert väder för fotografering. Solen stod uppe perfekt, och sedan den här mängden av snön. Kunde blir grymt fina bilder där. Men jag var så frusen och lat av mig. Så det blev inget som vanligt...


Nytaget fönsterbild. Har ni också 45415287 meter snö hos er och halft snöstorm? Det har ju snöat här sedan igår uten uppehåll ~

det kallas för tidsfördriv


ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? ingenaning
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 3 tror jag
Vad tycker du om kärlek? beror på ju
När kramade du någon sist? - idag
Kramade du någon speciell person? - jadå
Har du svårt för att bli kär? - nja, tyvärr
När kysste/hånglade du med någon sist? - ingenaing
Ångrar du det? – -
Är du singel? - ah
När fick du senast en komplimang? - idag kanske?
Har du hånglat med någon av samma kön? - nejdå

HAR DU NÅGONSIN:
Playat? – nej
Hånglat med nån riktigt ful? – njae
Hånglat med fler än 50 pers? - ne
Gjort något riktigt dumt? - har väl alla
Gjort något du verkligen ångrar? - mjo
Blivit polisanmäld? - nej
Fått din mamma att gråta? – ao
Slagit ner någon? - Slagit ner och slagit ner.. 
Skämts över dina föräldrar? – haha ah
Skämts över dig själv? - aoo
Sagt jag älskar dig och menat det? – jodå
Tar du droger? nej
Vad hatar du verkligen? – jadu, finns mke  
Varit kär? - jao
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? – inte riktigt stenkär i, men gillat
Är du ensam nu? – nej
Vill du gifta dig? – njae
Vill du ha barn? - ah, någongång

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - lille jag
Såg dig gråta? - Om "kyletårar" räknas? så var det Maria idag när jag fick tårar för att det var så himlans kallt.
Fick dig att börja gråta? - kylan somsagt
Du gick på bio med? - ingenaning faktiskt ;o
Skällde på dig? – det måste nog ha varit Mäggän

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - kyletårarna dådå
Kramat någon? ja
Pussat någon? - nej
Köpt någonting? - tror inte det
Sjungit? – såklart
Saknat någon? - mjo
Vem? – massa

första februaridagen för iår

2012-02-01

Då har middagen smält ner i magen och jag är mätt och glad. Det låter ju härligt. Idag är det tom första februari. Vi rullar in i andra månaden för tvåtusentolv, helt otroligt om ni frågar mig. Men det är väl bara och köra på antar jag :)

Min blogg har blivit helt ointerssant på den senaste tiden. Har bara blivit ett inlägg per dag ungefär, och inte så interssanta inlägg heller. Eftersom jag är mycket bara hemma eftersom jag har så mke plugg. Så jag skriver ju inte så roliga saker. Men nu tänkte jag fråga er, och vad ni vill läsa om på min blogg? Vad tycker ni är interssant att läsa? vad vill ni jag ska skriva om förutom min uttråkiga vardag? några tips och ideèr? skadar in någon att lämna en kommentar :)

Nu har jag precis ringt efter prao också. Försöker få tag på dagis som jag kan vara hos. Men de säger att jag ska ringa imorgon igen, så det får jag inte glömma. Många säger att jag skulle passa hos dagis och små barn, så jag tänkte satsa lite på't och se vad jag tycker om det :)