I can swim, but in your eyes so I drown

2012-01-31

Kör väl lite snabbt på ett inlägg nu. Sista Januari idag, en hel månad har gått i det nya året. Helt sinne att det gått så fort, ändå så har den här månaden känt som en evighet. På bara en månad har mitt liv förändrats en stor del. Och det är bara för mig att lära mig och leva med det.

Har precis ätit middag. Var inte sugen på mat någonting idag, men jag tog iallafall lite rester från gårdagens måltid. Ville inte ha någon äcklig ris och kassler idag :') hihi.

Imorse var vi ju ute och åkte skidor. Det gick ju kanon. För att varit ett år sedan man stog på de långa plankorna, så gick det kanon. Ramlade inte en endaste gång tillochmed. Resten av dagen har bara runnit förbi. Sista lektionen, elevensval, så gick jag runt det mesta hit och dit. Har ingen lektion då, fråga mig inte varför. Så jag går mellan hos massa andra lektioner. Som idag hälsade jag på teknik, jägarexamen, syslöjden, spelstugan osvosv. Hahah, och alla lärare lackar på mig och slänger ut mig, gulligt !



mobilbilder från skidåkning 2011, fina tider ~

vi är Zeijlonbarn, vad hade ni förväntat er?

2012-01-30




Man måste ju visa sin bästa sida när kameran är framme, eller hur? Så söt syster jag har. Hela dagen idag har sett ut att chillat med henne. Jag njuter av tiden och ta vara på stunderna då jag har henne vid mig. För vem vet vad som händer i framtiden, än sålänge är framtiden okänd och vad som helst kan hända.

Fösökte blogga lite förut, tidigare ikväll. Men blogg.se strulade visst lite så jag kunde inte logga in på en lång stund. Var det bara så för mig eller för dig med?
Springer just nu runt i huset och letar efter de sista klädsplaggen tills imorgon. Imorgonbitti så blir det att åka skidor för min del, jag och min klass. Och eftersom det var -15 imorse, så förbereder man sig att det är kallt imorgon också. Jag kommer bli helt mobbad över mina kläder jag kommer ha på mig, haha :') Jag måste försöka hitta några bättre kläder, för annars kan jag väl aldrig visa mig igen. Så förjävligt ser det ut, HAHAH. Sitter faktiskt i jacka, mössa, vantar och massa mer tjocka kläder på mig redan nu ikväll. Hahah, och det börjar bli väldigt varmt ;) Men jag ska fortsätta med klädletande lite mera innan det är läggdags, vi hörs :)

första dagen efter helgen

2012-01-30

Jaha, om man skulle försöka köra på ett inlägg då? Hej på er :DDDDD känner att jag är på ett väldigt spralligt, oseriöst humör med mke energi i mig. Så vi får allt se hur det här kommer sluta.

Sitter förtillfälligt och är social med Anna, skickar massa låtar till hennes mobil and so. Hon har ju fått hem sin nya idag, hon är redigt glad. Samtiditg så vi sitter och dunkar musk som "Rosa helikopter" eller "Heja Bamse". Hahah, vår musiksmak äger. Har stort sett hela eftermiddagen, sedan jag kom hem från skolan, bara varit social med syster och chillat med henne. Vi har lekt en del med hennes mobil också. Som tagit helt seriösa bilder på oss, hihi. Får se om jag visar upp något ikväll :')

Annars skolan idag, har varit hel okej, som alla andra. Det har blivit lite sprucken glas, tralalala - garvat så man tjuter så att man måste gå ifrån lektionen, haft andra fnittriga lektioner, haft kuratorn som lärare för en timma... osvosv. Så det kanske inte har varit en dag precis som alla andra, eller? ;)


ett inlägg om lite kameror

2012-01-29

Var en sväng i Västervik hela förmiddagen. Eller eftermiddagen? vad det nu blir ;) haha. Men iallafall, var där en sväng och bara chillade och så. Hittade inte på så mke, fikade lite och hanlade. Kom hem igen, då jag klädde på mig för att vara redo att vara ute en lång stund. Hade bestämt mig för att ta en lång fotopromenad. Men jag var ute kanske 30 sekunder? innan jag vände och gick in igen. Jag bara känne inom mig vilket humör jag var på och vad som skulle hända. Jag bara kände av hur hela fotograferingen skulle gå snett och jag skulle fått ett sådan gulligt utbrott på mig kamera :') hihi.
Så istället så sitter jag här framför skärmen med lite Moa Lignell-musik på, är social med Anton, och forskar om massa olika systemkameror. Jag vill ju somsagt ha en nikon, har ingen redig bestämd. Jag har gått efter vad folk har tyck om dom och sett på bilder, hur bra dom är osv. Robin vill också ha en systemkamera för hans filmande, men han vill ha en Canon. Vet inte exakt vilken. Men han har forskat redigt mke om dom, läst massa och så. Och han säger att de är bättre än en nikon. Och han tycker att vi kan köpa en system tillsammans. Men jag vill ju helst ha en helt egen, och så har jag något emot Canon, men jag har ingenaning om varför? men jag börjar nog tänka om på det just nu, nu när jag läser massa. Och det är väl inte så fel att ha en Canon, Robin kanske har rätt? Får nog prata lite med honom :) Men vad tycker ni? Nikon eller Canon? nu är jag inte precis ute efter vad ni har för någon, utan vilken som ni tycket är bäst! tog bara några randomkameror på bilden ~


Dagens sötis

2012-01-28

Har inte kört med "Dagens sötis" "Dagens låt, "Dagens lista" osvosv - på jätte länge nu. Inte en endaste gång under det nya året faktiskt. Så jag tänkte om jag skulle köra igång igen. Och visst passar den här lilla minigrisen som dagens sötis? :D fy vad söt! skulle ni kunna tänka er att ha en sån liten gullegris?


today it's a saturday

2012-01-28



Ser man på, lite nyttnytt här. Dock så såg jag det här igång med, men då orkade jag inte ta upp det, hih. Ser ni också det här när ni går in på blogg.se, eller är det bara jag? De står ju dock att det bara ska vara under helgen. Men det var lite snyggt tyckte jag. Men jag vill nog endå ha tillbaka den gamla.

Jag har gått och funderar hela dagen om det är Lördag eller Söndag idag? jag känner mig helt borta för att jag inte har en blekaste aning. Så jag var tvungen att fråga pappsen, och det var ju lördag idag :) Men jag har inga större planer för idag. Jag vill knappt ha några planer ens, är inte ett dugg på humöret för att göra något. Ville knappt upp ur sängen i morse, ville bara sova bort hela dagen. Hahah.

S T U D I E D A G

2012-01-27

Är det dax för mig att berätta en lång histora om min dag nu eller? haha. Kan iallafall göra en kort sammanfattning. Har som rubriken säger, studiedag idag. Och jag o Anna drog till Gunnebo runt två tiden. Och det var så fult, för vi gick upp till bussen en timma innan den skulle komma -.-' Anna läste fel på klockan och sa "bussen går om några minuter". Så vi gick upp, och stog där några 40 minuter innan vi fattade vad som var felet. Hahah, Anna är så jävla blåst, hon gjorde min dag! ♥ I Gunnebo så gick vi iallafall till fritte först, och kollade om Anna fick praoa där. Och så gick vi vidare till Dagiset för att se om jag kunde få prao där. Både jag och Anna ska höra av oss senare i veckan, så får vi svar om det.
Sedan drog vi hem till farmor. Hälsade på henne lite och se hur hon hade det. Fick fika som vanligt osvosv. Stannade där rätts så länge, till strax efter fyra då pappsen hade slutat jobbet så han kunde hämta oss.

Här hemma har jag inte hittat på så mke. Bara chillat med familjen. För tillfälligt så sitter jag och drygar med mina små vänner, ovanligt? hihi. Väntar också på att pappi ska komma hem med mitt fredagsgodis, vindruvor ♥


två bilder från idag ~

man ser bara massa vitt ute

2012-01-26

Hur kan klockan redan hunnit bli nio? där vart jag redigt förvånad när jag såg det. Jag vet inte vart dagen försvann, känns ju som att jag kom hem från skolan nyss and so. Men jaja, den här "korta" dagen har iallafall varit helt okej. Imorse, jag fick en känsla av att jag hade försovit mig halva skoldagen ungefär när jag vaknade. Men som tur, så hade jag inte det. Jag vaknade tidigare än vad jag brukar göra tom, hah.

Skolan, inte så värst mke att säga om den. Hade historiaprov som jag fixade helt kanon. Satt också och chillade mke hos Sten och åt glasstårta som han bjöd på, hihi. Var ensamen hemma en bra stund när jag kom hem från skoldagen. Chillade bara med hög musik och social med fölket.
Annars så har Shelby varit här hemma ikväll. Älskar den vovven, den bästa :') för tillfälligt så sitter jag och drygar som fän mot Malle, haha stackarn. Men jag funderar på att dissa honom toltalt nu och gå o duscha eller något liknande. Vi hörs allesammans :)


tror inte att någon har missat hur mke snö det är ute? Dock så är bilden tagen igår, så det har möjligtvis kommit mera ~


25 dagar i året 2012

2012-01-25

Kom hem från skolan, klivde in innanför dörren, bytte kläder på direkten, och sedan ut igen. Jag passade på att springa ut igen med kameran, innan det blev för mörkt. Försökte ta lite vinterbilder nu när det har kommit en hel del snö. Men jag skakade väldigt mke, så det blev inte allt många lyckade. Får ta en ordentlig runda på fredag kanske? Då jag slutar skolan tidigare så det inte hinner bli mörkt tills man kommer hem :)
Nu när jag kom in igen, så tog jag ett glas varm oboy, och en nybakad tekaka som jag gjorde sista lektionen på hemkunskapen idag. De satt redigt fint kan jag meddela om.

Annars, skoldagen, den har varit helt okej. Inga överdrivet jobbiga lektioner och sånt. Var nära att bli mulad också, men helvete att jag ville det så jag sprang där ifrån. Hihih, men fan heller att jag vill ligga i snön :')






kvällens schema

2012-01-24

Jag dra väl med ett till inlägg nu på kvällen. Var rätts så gnällig och sur i början av kvällen, haha. Och stackars mamma och Robin som försökte prata med mig, för att vi skulle snacka om kamror and so. De fick typ bara massa suriga svar tillbaka :') hihi. Men är på ett mycket bättre humör nu. Har luggit inne på mitt rum i sängen em stor del av kvällen, med levande ljus tända, lite svag musik på, en hund bredvid sig som gosar och så pluggar man. Ett helt okej sätt på att plugga på faktiskt.

Nu känner jag lite hunger i magen, hur jag nu kan göra det? Men jag ska nog bara ta ett glas oboy. Sedan avslutar jag med en avkopplande dusch. Vi hörs mina goda vänner :)


kommer vintern nu?

2012-01-24

Snön kom tillslut. Lite sent kanske? vad tycker ni om att det snöar snöstorm, hiss eller diss? tog lite slarviga bilder genom fönstret bara. Tänkte faktiskt ut och fota nu, men det har ju börjar mörknat lite. Får se :)

Kom hem från skoldagen runt en timma sedan. Blev bara att låsa upp och kliva in i huset, dra på hög musik och ställa sig i köket och börja laga mat. Så att pappa eller mamma slipper göra det vid fyra då de är helt slutkörda från arbetsdagen. Så nu har jag precis skalat potatis. Så nu är det bara att vänta tills alla kommer hem så man kan sätta allt på spisen också.

Vi hörs senare allesammans, och bli inte insnöade nu och ta det försiktigt på vägarna :)

första och sista inlägget för idag

2012-01-23

Så, nu når jag en dator igen. Så jag kör på en snabbinlägg till er innan jag drar och ska plugga sönder min hjärna, resten av den långa kvällen.
Skoldagen har varit.. bra? lite skum, alla har varit på konstigt humör tycker jag. Och jag var en av dom. Eller så var det kanske bara jag som inbillade mig. Men iallafall, blev hämtad av mamma efter skolan. Så jag slapp ta den där förbaskade bussen. Drog raka spåret in till stan. Där vi åkte hem till mormor och morfar. Lilla morfar fyller ju år idag, så firade honom. Grattis morfar :D hihi. Var en mängd med folk där, så har lite huvudvärk nu. Men jag kom iallafall hem för någon halvtimma sedan kanske. Och nu ska jag sätta mig ner och nöta in hemkunskapen och historian. Tror inte jag kommer komma igång med pluggandet ett skit ikväll, så jag känner lite press på mig. Har nämligen tusen till prov -.- så vi hörs gött fölk! :)


bjuder på en bild på Anna, mormor och morfar från sommaren 2010 kanske? ni har nog sett den tidigare


Söndagens andra inlägg

2012-01-22

Halloj där! :) känner mig plösligt på ett vädligt bra humör. Och jag förstår inte varför, eftesom jag måste sätta igång med pluggandet nu. Har precis kommit från middagsbordet. Så nu får jag jobba med en mätt magen. Ikväll så ska jag bli klart med mina två svenskauppgifter, som är inlämning på imorgon. Sedan plugga på läxförhöret i hemkunskap till på onsdag. Och till historiaprovet tills på torsdag. Det borde jag väl klara?

Hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll, så hörs vi någon gång lite senare :) kram!


det kommer något vitt från himmelen

2012-01-22

Godmorgon :D vaknade för några två timmar sedan eller något liknande. Har inte hunnit gjort mer än att ätit frukost, fixat iordning mig och sånt.
Idag så skulle vi har åkt till mormor och morfar i staden. För att fira morfars födelesdag som är imorgon. Men eftersom mamma jobbar hela dagen idag, så åker vi imorgon ist efter skola/jobb. Så då vart jag tydligen ledig idag. Hm, vad ska man hitta på?

Har ni sett förresten hur mke det snöar ute? :D jag vet egentligen inte vad jag tycker om det. Om jag vill ha snö, eller inte. Hahah, snöar det hos er?


gammal bild  ~


börjar närma sig natten

2012-01-21

Mysig kväll ändå :) lite plugg i början. Men sedan drog jag igång med lite ljus och film med lite smått och gott till att käka. Och med smått och gott så menar jag faktiskt inte godis, för det har jag slutat med sedan året började, hihi. Men jag hittade lite annat i köket som jag kunde använda som lördagsgodis ;) Det blev iallafall att se på filmen "Emma och Daniel Mötet". En rätts så bra film faktiskt. Typ andra gången jag såg den eller nått.

Men nu ska jag fortsätta min kväll med en härlig dusch. Om vi har varmvatten förstås. Vilket som vi måste ha! Tror inte det kommer någon mer inlägg efter det här, så godnatt :)

rolig dag..

2012-01-21

Städa, plugga, städa plugga osvosv. Har stortstädat hos Bella som aldrig förr, även i mitt egna rum. Rensat gareroben lite halft, och dammsugit huset. Vad är det för fel på mig? Är det såhär jag slösar bort min lördag? Snart är det iallafall middag. Vilket som jag ser framimot eftersom jag har gått hungrig nu ett tag. Sedan blir det att läsa genom lite läxor.
Under kvällen ska jag iallfall ha lite lördagsmys på mitt egna sätt. Och sätta de jobbiga och urtråkiga sakerna bakom mig, hihi :)

Om det tändes en stjärna för varje gång jag tänker på dig skulle natten vara ljusare än dagen

2012-01-20

Jaha, klockan hade visst redan slagit halv sju. Kanske ska gå och göra något av min kväll. Men ska nog dra en liten kort inlägg för er.
Jag vet att min blogg suger förvärligt just nu. Att jag inte bloggar mer än en gång per dag typ, och att jag aldrig skriver något interssant. Men det händer för mycket i mitt liv nu. Som jag måste ta i tag med, tänka genom och jag måste försöka lugna ner mig lite. Men jag kommer igång med bloggen när allt är över igen. Eller över kanske är fel ord. Det här är min framtid nu, det finns inget över i den.

Skolan idag, vad ska man säga om den? Hade ju musikprov idag. Trodde faktiskt att jag skulle kunna mera av det. Men endå så gick det skapligt. Tror iallafall inte att jag kan få ett F, för då jävlar, hihi. Men annars så har det varit rätts så blandat i skolan. Sorg, glädje, garv. En fin dag iallafall :)


Jag bjuder på en urgullig fin bild på Emelie och vovven Jojo, så söta! Emelie, du vet vart du hittar mig ♥

känner mig som en plugghäst, men jag bryr mig bara om skolan, typ

2012-01-19

Snacka om en redig trött tjej här nu. Har pluggat sedan sex eller något likande. Har gjort nio sidor i den förbaskade svenskaboken. Så nu är jag äntligen klar. Imponerade? det måste ni vara. Har också läst genom ett 100m tjock häfte två gånger. Nej nu överdriver jag nog alldeles för mke med storleken, men ett stort häfte med massa text. Svarat på massa frågor osv. Det här vart en redig pluggarkväll. Endå så har jag inte lärt mig ett skit :') jag kommer sumpa provet imorgon helt toltalt.

Nejmen nu ska jag ta en rejäl paus. Och ta en rejäl dusch, sedan äta lite och sedan läsa genom musikhäftet igen. Efter allt det, blir det att nana.

Lite "pluggbilder" och vad jag gjorde samtidigt ;)




Jag vill vakna upp och veta att allt är som förut

2012-01-19

musikprov den 20/1, inlämning två uppgifter i svenskan den 23/1, historiaprov den 27/1, hemkunskapsprov och geografiprov vecka sju. Dom behövde väl inte ta kål på oss på direkten när vi kommer till skolan, eller?

Hör att pappsen kommer hem nu, tror jag iallafall. Så då blir det inte att vara ensamen hemma längre. Så typsikt. Men ska endå gå och köra gärnet nu med pluggandet. Säger så väldigt ofta, men jag gör det aldrig. Hahah, så kanske dax nudå.
Skoldagen idag har endå varit rätts så chill. Bara lite för mke känslor och tankar som har kommit upp kanske. Men hela eftermiddagen så var det slappa lektionen som man knappt behövde jobba på :)


kvällens inlägg

2012-01-18

Plugga, äta min mat, duscha, plugga, sova, sitta här. En kort och bra sammanfattning om vad jag ska göra resten av kvällen. Kom på nu att jag har ju prov på fredag, musiken. Visst, så har jag pluggat lite mini på't. Men igår och idag hade jag glömt bort det helt toltalt. Så det är nog bäst att jag försöker sätta igång med det igen.

Jag tror att väldigt många, om inte alla, av er redan har listat ut vad som händer i mitt liv. Var som sagt på en visning idag, vad för visning? jo, till ett boende. Ett boende till mig där jag ska bo i med min familj. Har egentligen så mke mer att berätta, men jag väntar med de sakerna. Det får räcka med att ni får veta att vi håller på och packar om dagarna. Det andra, kan jag vänta att berätta med tills jag har vant in mig i mitt nya liv and so. Tror faktiskt att många har en tanke om vad den saken kan vara också.

Men ska äta nu, vi hörs! :)


slänger upp en urgullig bild på Shelby, bara för att jag fick träffa vovven idag efter en månad eller nått :')

en skön känsla

2012-01-18

klockan har inte hunnit bli ett ännu, och jag sitter hemma redan. Känns skönt att veta att min klasskompisar sitter på en tråkig no-lektion och skriver fakta om ögat, när jag sitter hemma och äter macka. HAHA

Men jag msåte dra nu, ska ju dra in till staden Västervik. Kan skriva mera när jag kommer hem vad som egentligen händer. Ha det gött så länge, hejsvejs :)

sitter i väntan och väntar

2012-01-17

Väntar på att lite varmvatten ska komma, så att jag kan ta mig en dusch. Skönt att skölja av sig och bli ren. Hihi, det säger jag typ varje gång jag ska duscha..

Imorgon så slipper jag halva skoldagen, skönt det. Slipper läxförhöret i hemkunskapen iallfall, no lektionen också. Lilla mammi kommer och hämtar mig vid skolan runt halv ett tiden kanske, och så drar vi in till stan. Där vi möter Anna och Robin också, och så ska vi fyra gå på en visning. Känner att allt börjar närma sig nu, och att jag kanske borde ta och berätta för mina vänner vad som händer. Vädligt många har frågat vad det är för fel, hur jag mår, vad det är som händer i mitt liv osvosv. För att de ser att något är på tok. Fast jag har inte haft orken till att berätta, och så har rädslan hindrat mig också. För man kan ju inte berätta ett skit för någon utan att hela Sverige vet om det dagen efter. I sånna här stunder, så litar jag knappt på någon alls...

Äh, men vi hörs senare ikväll eller imorgon. Piggare och på ett mke bättre humör :) hejsvejs!

typ mina känslor just nu

2012-01-17



Har inget att skriva förtillfälligt, tror jag. Kom hem från skoldagen för två timmar sedan eller något likande. Har varit hemma ensamen tills nu. Och då ska jag sätta igång med pluggandet. Usch, jag orkar verkligen inte! Men skolan, det här väl varit helt okej. Hela eftermiddagen har varit slapp och man har inte behövd att göra så mke. resten dög väl den med. Men vi hörs senare ikväll ist :)

I want you to make me feel like I'm the one you will ever love!

2012-01-16

Då har jag varit ensamen hemma hela kvällen. Kvällen som inte har kommit än, haha. Nejmen sedan middags tid runt fem tills nu. Härligt! Hela huset för lilla mig, då blev det hög musik, fb, och bara drunkna i mina egna tankar.

Men nu när en del av familjen kommer hem igen, så ska jag börja plugga. Låter det som en rolig kväll? haha nej knappats. Kom på nu att jag skulle ta i tag i min prao. Hahah, vilket hästminne man har :')


give me summer, please

2012-01-16


Jahopp, då har halva måndagen gått. Regnig och blöt, usch. Skoldagen har väl varit precis som alla andra, inget märkvärdigt. Allt har varit bra osvosv. Har nog varit på ett väldigt fnittrigt humör, haha.

Ikväll så ska jag nog tänka genom lite vart jag vill praoa and so. Det är snart dax för min tur. Okej, det är vecka 12-13, men man måste faktiskt vara ute i god tid. Jag har tänkt mig något dagis kanske, och sedan någon slags affär. Men jag vet inte. Får tänka genom det lite mer noggrannare ikväll, och sedan kanske ringa med för att bestämma :)

har någon en bra rubrik?

2012-01-15

Roade mig under kvällen med en dusch, tv tittande, och skratt med båda sina syskon. Fortsatte med rensningen av skolböcker, och den här gången kollade vi genom Annas och Robins saker. Fyfan vad mke garv man kan få ur sig egentligen :') fina syskon det !


haha gammal bild det dära, från 2009 ~


Nehe, Anna sitter helt mobbat i köket och gnäller på mig att jag ska komma och vara social. Så får väl ta min oboy och gå dit. Kommer antagligen inte blogga mer ikväll, så godnatt :)

fnittrigt humör

2012-01-15

Då har man fått lite skratt ur sig. Jag och Anna kör hårt med rensningen, och den här gången så hittade vi en kartong med massvis av bilder och skolböcker från när jag gick i trulle and so. Så vi har suttit och garvat åt hur jag ritade som liten, hur jag skrev berättelse och hur jag skrev över huvudtaget. HAHAHA, så fult.

Har inget mer att säga, så vi hörs någon annan gång! :)

ingen speciell lördagskväll

2012-01-14

Under kvällen så har jag halft pluggat. Eller nej nu ljuger jag, jag har inte ens kollat på läxorna även att jag borde ha gjort det. Har svenskaförhör på måndag, så kanske ska köra igång.. imorgon.
Annars så glodde jag på Gladiatorerna med en stort del av familjen. Myspys med lite smått och gott. Men jag åt ju inget, har ju slutat med godis...


Lyckat värre. En sak som hände för en mini stund sen. Anna låg i min säng och tog upp hela platsen, så jag skulle hoppa lite lätt på henne. Men ist så gjorde jag så att hon drämde till sig och fick en stor fet bula mitt på panna. Så nu går hon runt i huset med ett baconpaket på huvudet. Tjuter lite smått och vill verkligen inte till skolan på måndag. Hahah, livet leker ibland :')

dålig bloggare

2012-01-14


Har inget blogglust med mig alls längre. Kanske ska ta en lång rejäl paus av bloggen, eller bara ta och lägga ner't? Får se vad som sker. Det händer väldigt mke i mitt liv just nu. Både i och utanför skolan. Saker som jag måste tänkta genom och börja inse att jag kommer få leva med det.

Idag, en lördag. Vad händer då? Jo blir fortsättningen med rensningen från igår. Det är välla bara att köra hårt antar jag. Äh, vi hörs. Har inget mer att säga er :)

bättre sent än aldrig

2012-01-13

Emmy har äntligen fått sin födelsedagspresent. Över en vecka försenat. Förlåt Emmy! Men jag hoppas verkligen att du gillar det lika mke som jag gjorde. Tänkter alltid på dig när jag ser det. Grattis igen i efterskott, haha :')



så gulligt

2012-01-13


Det där roade jag mig med min familj. De stängde in mig i en Ullaredpåse och slängde med mig. Det skulle nog fått plats med två Linneor där inne. Det var faktiskt gott om plats :)

Just nu så är jag, Anna, mamma och Marie igång och rensar i huset. Vi rensar ut massvis av olika gamla saker från när vi var minder osv. Som vi inte behöver längre, det tar bara plats. Och till det har vi Smurfmusik på högsta volym :D haha. Ha en härlig kväll allesammans.

fredag den trettonde

2012-01-13

Fyfan vilken väder det är ute. Just nu så är det världens snöoväder. Usch usch, det gillas inte. Vilken tur att jag hann in innan det började med stormen. Fick vänta i en timma eller nått på den förbaskade bussen, utomhus. Och med Love och Oliver med, gör inte saken bättre ;) Love hällde öl på mig, putta ner mig i en backe, sparka på mig osvosv. Och så satte han sig bredvid mig i bussen och mobbade mig massa, så roligt.
När jag kom hem så vart det genast på med tjocka kläder sedan ut till pannrummet. Och så satt jag där ute i en kvart eller nått, för att värma mig. Tills jag vågade mig in till rummen i huset igen, haha. Och nu sitter jag här :)

Har ni haft någon otur ännu? Det är ju fredag den trettonde. Oturens dag. Jag har inte haft så mke otur mer än bussen då. Annars så har det faktiskt varit väldigt lugnt för min del :)

G'night

2012-01-12

Jag har duschat, fixa mig tills natten, varit social med familj och vänner o underhållat dom med min cirkus i en plastpåse. Hahah, och pappsen som tror att han också är en fotograf bara för att jag fotograferar kom fram med kameran för att självklart ta kort. Bilderna kan jag visa imorgon istället. För just nu har jag inte tid. Har lite annat att göra innan läggdags. Har fortfaraned inte lyckas att vända tillbaka dygent så bra, så måste försöka sova tidigt idag, haha. Vi hörs och godnatt :)

nu dansar vi ut julen

2012-01-12


Julpyntet åker ut nu från huset. Även att det inte har slagit över till ett nytt dygn. För det är väl imorgon det är tjugondeknut eller något, då man ska plocka ner allt som hör till julen och dansa ut granen?
Iallafall, har snackat en hel den med Anna nu om dagen. Känns otroligt skön kan jag meddela om! Marie är här förresten, för det har jag inte berättat va? Så nu blir det att vandra till tv-rummet där alla är och vara en social flicka :) hörs!  

en regnig torsdag

2012-01-12


Fy vilket väder det är idag. Regn och plaskt. Har ni också mke regn? Som jag tycker det så skulle det vara bättre med snö. Hård och fast snö. Men det kanske är lite försent för att komma nu.

Annars skoldagen, hm.. vad ska man säga om den? har både varit upp och ner. Härligt att umgås med sina vänner osv osv. Men så har det hänt en del som gav mig sjukt mke panik. Inget som kommer komma upp här, inom senare tid isf. Ni behöver inte bry er ännu. Hahah, det där lät helt katigt ;)

Annars för tillfälligt, så sitter jag är och är social med folk. Ska läsa genom bloggar och svara på kommentarer. Känner doften av middagen som lagas i köket. Gud vad min mage kurrar...

du får mig att le som ingen annan

2012-01-11


Jaha, då var man en nyvaken lite skitunge då. Lyckat att man går till soffan och sover precis efter middagen. Bevis nr ett på att jag verkligen va trött och seg idag. Kommer bli så roligt att ligga klarvaken inatt när man inte kan sova :')

Annars för tillfälligt så har jag lite musik på, social på fb, bloggar och nu ska jag skriva ett rejält långt mejl. Låter det kul när man verkligen inte kan hålla ögonen öppna? haha vi hörs :')

a wednesday

2012-01-11

Andra skoldagen har gått sin väg nu och jag är äntligen hemma. Dagen än så länge har varit helt okej. Har bara känt mig trött och slö. Av 6 lektioner så har vi haft två lärare. Våra riktiga lärare som vi har i ämnena, och det var i samhäll och hemkunskap. Alla de andra lektionerna fick vi ha vikarier. Bara för att våra lärare rymmer till England på några möten eller nått sånt.

Nehe jaha, nu ska jag ställa mig i köket och vara en såndär duktig flicka igen. Se om pappsen behöver någon hjälp med dagens middag. Potatismos med ugnstekt falukorv. Inte precis min favorit..


picture from the last summer, blåste asmke så håret ser lite miffo ut.. ~


10 Januari

2012-01-10

Fan, jag hade skrivit ett lång och bra inlägg till er just. Men självklart kommer min klumpighet fram och jag råka komma imot en knapp, som raderar hela skiten. Roligt värre! så nu får jag börjar om.

Men iallafall, har nu ätit min "mat". Vet inte redigt om jag kan kalla en macka för mat, haha. Men som jag förstod så påverkar skolan om hur jag äter. Har inte ätit något på hela dagen i dag förutom mackor. Gud så duktig du är Linnea!
Nu ska jag iallafall gå till duschen, dra på hett vatten så att man bränner skallen av sig, och bara stå njuta och tänka.


ett inlägg till sist

2012-01-10

Inget bloggande idag inte. Iallafall inte förren kvällen. Hahah, hej på er. Äntligen så sitter jag här framför skärmen igen så att jag kan skriva lite till er.
Första skoldagen är nu med avklarad. Den har faktiskt varit helt okej. Man fick ju träffa sina fina vänner igen. Och lektionerna, vi fick iallafall inte överdrivet mke med jobb att göra.
Efter skoldagen, så stannade man i Ankaersrum visst. Hos tönten Malle med tönten själv och Anton. Hur mke hittade vi på? Jag - ingenting. Dom - spela, haha. Drog sedan runt sju en snabbis hem till Rasmus och Zandra, och tog sedan bussen efter det hemmåt. Och nu är jag hemma :) 


gammal bild i mörkret där de sitter i sin fantasivärld -.-' TÖNTAR 

sista kvällen innan en ny termin

2012-01-09

Då är man hemma igen från en helkväll i lilla Ankarsrum. Roligt, mysigt, skratt, bus. Vad mer kan jag säga? Ha ett barn runt om sig hela tiden som har överenergi och leker. Och andra sekunden har man en 3 månaders bebis i famnen och myser. Härlig kväll! Och 2 åriga Meja ville att jag skulle sova med henne när det var läggdax. Men nejdu, så tidigt går inte jag och lägger mig och verkligen inte i någon annans säng, haha. Men hon fick iallafall en godnatt puss och kram :') gasch så gulliga.

Men nu är jag hemma igen. Ska ta en lätt macka nu med ett glas oboy. Sedan finns det väl inte så mke mera att göra tills man ska gå och lägga sig. Skolstarten börjar imorgon igen, och nu kör vi på en ny termin. Jag undrar verkligen hur jag ska komma upp imorgon? haha, det kommer faktiskt bli interssant att se :')


nio dagar i det nya året

2012-01-09

Har luggit i soffan ett tag nu och bara latat mig. Kollat på massa olika program på MTV, rekommenderar. För tillfälligt så ska jag väl sätta mig och äta lite middag. Efter det blir det att ställa sig i duschen och sköjla av sig. Och senare på kvällen när allt det där är klart så antar jag att det blir ankarsrum. Får se om jag hinner dra ett inlägg där imellan :) hörs!

bild från midsommar

2012-01-09


Då kör vi på ännu en ny dag. Det har varit ett strålande väder ute. Såntdär passande väder till fina bilder med kameran. Men gick jag ut och fotade? nae. Så jag missade massa fina bilder, fintfint.

Har nu chillat en bra stund med syster, och halvsovit. Men nu har vi kommit upp igen. Ikväll blir det antagligen att åka till A-rum. Några bekanta som bor där ute, alltid lika trevligt. Så Marcus och Matilda samt små barn, har får ni stå ut med Zeijlon.


en kväll med syster

2012-01-08

Ska strax säga natti. Är sjukt trött, och om två dagar är det skolan igen. Och jag som skulle vända tillbaka dygnet, lyckat värre. Anna kom hem ikväll igen, efter att bott i Västervik sedan onsdags. Känns faktiskt skönt att ha henne hemma igen. Så hela mig kväll har jag chillat med henne. Vi har delat vårat prat och skratt som alltid. Finaste syster, vill aldrig förlora dig! ♥

bjuder på ett års gammal skit bild :') ignorera mig please.  

Nu blir det nog att bädda ner sig i sängen. I sitt varma täcke, och somna långsamnt in i drömmarnas värld. Låter inte det härligt? haha, godnatt på er :) 


matmatmat

2012-01-08

Då har kocken varit framme i köket med. Har lagat kycklingsallad. Vi ska strax äta, vi väntar bara på att pastan ska svalna lite mera :) gash, min mage vrålar efter mat. Det var länge sedan jag kände så här mke hunger. Och mitt nyårslöfte med att börja äta, det rullar på kanon ju. Har ätit frukost och ordentligen med mat under dagarna i en vecka nu. Hoppas det håller sig den här veckan också eller om skolan kommer förstöra allt... vilket som det troligtvis kommer göra.

tillbakaaaaaa

2012-01-08

Hej på er! Bra bloggande jag fick till igår, haha. Men från klockan 6 på kvällen till natten så hade jag filmkväll i Västervik. Vi skulle egentligen bowla, men det var för mke folk. Sedan kollade vi om det gick någon bra film på bio, men ingen lockade. Tillslut så gick vi till donken, köpte en glass, gick till hemmakväll och hyrde tre filmen som vi myste med tända ljus, vindruvor, och en gosig katt. Hahah, fin kväll.

Idag så har mormor och morfar hunnit att vara på besök. Fast dock så hann jag inte träffa dom så mke. Jag log i sängen och sov :') men de fikade lite ock kollade läget, bara chillade. Men nu blir det och tagga en ny dag. Hörs!

bjuder på någon solig random bild

2012-01-06


Godmorgon! om man nu kan säga det nu. Har inte hunnit med så jätte mke ännu, vaknade för ca två timmar sedan. Men nu ska jag iallafall sätta igång hjärnan och börja tänka. Fundera ut något som jag kan hitta på idag. Jag fundera på bio ikväll. Frågan är ju om det går någon bra då? haha, det där lät som att jag ska gå helt själv och glo, helt forever alone -.- men jag har ju såklart fölk till allt som jag kan umgås med. Nejmen nu segar datan ihop och dampar, så vi hörs! 

vart ligger skåne?

2012-01-06

hahah åh gud jag dör :') första gången jag såg den var tsm med Anna, och vi kunde verkligen inte hålla käften av garv. Inte för att mobba tjejerna eller nått. Geografi är heller inte mitt bästa och roligaste ämne. Men det här, gud det här är underhållning! Om man rättar till frågan till frågar lite så blir det rättare sagt: vart ligger skåne? haha, och hur fick dom in Emil i bilden? och att Malmö skulle ligga i Småland om han var skåning? xd

Har duschat under kvällens gång. Sjukt härligt. Hahah, ovantligt att jag tycker det eller? nej knappats xd Just nu så sitter jag i tv-rummet och göra pappsen sällskap. Vi glor på The vocie Sverige. Första gången jag såg det igår, det var faktiskt en smula interssant :)


reklam

2012-01-06

Jag är med och tävlar hos en tjej med namnet Sannie. Tävlinger går ut på att vinna ett fint porträtt av sig själv eller någon vän, familjemedlem, djur osv. Som är ritat av henne. Hon är jätte duktig och jag skulle så gärna vilja vinna :) Vill du vara med i tävlingen? KLICKA HÄR DÅ!

Till Sannie: De här bilderna är jag intersserad av att du skulle kunna teckna om jag så vann. På den första bilden så är det jag och min syster, bästa systern man kan önska sig och skulle bli en fin present till henne :)
Andra bilden är det bara lille jag på, en bild som har blivit en favorit hos vädligt många delvis mig själv. Du får välja vilken som ser mest interssant ut att teckna :) Puss och Kram! 



ensam hemma

2012-01-06

Alla familjemedlemmar är i stan. Hm, känner mig rätts så mobbad att sitta kvar på landet själv. Jag myser iallafall fortfande med film. Och det är fortfarande Pelle Svanslös som gäller. Ska fotografera lite också hade jag tänkt. Får se vad det blir :) hörs!

efter natten kommer dagen

2012-01-06

Ännu en natt med svår sömn i. Det ett väldig bra tag innan jag somnade. Vad är det här egentligen? Jag har väl aldrig haft svårt att sova, mer att komma upp ur sängen på morgonen därpå. Undra hur det kommer gå på tisdag så skolan börjar, och så måste jag ju hinna med frukost också. Hahah, good luck!

Påtal om frukost, så ska jag faktiskt gå och äta lite frulle. Har inte gjort det än. Så ska göra det, och samtidigt glo på otecknade Pelle Svanslös. Fortsätta där jag stannade igår. Haha gud att jag ens sitter och glor på't :)


you know what's beautiful? read the first word agian

2012-01-05

Nu har jag svarat på en del kommentarer, kollat läget på fb och andra bloggar. Så nu antar jag att det bara är att gå till köket, göra varm choklad till mig själv, bädda ner mig i sängen, och dra på någon film. Vad för film har jag ingen aning om än. Men det listar vi ut i sista sekunden :) vi hörs antagligen sent ikväll igen, eller imorgon.


en lång dag i Linköping

2012-01-05

Har varit hemma en timma nu, ungefär iallafall. En heldag i Linköping vart det då. Det har varit helt okej och det har varit roligt. Har gått i Ikano huset, Ikea + flera affärer där i närheten. Jag hittade lite kläder, men jag köpte faktiskt inte mer än en tjockärmad. Och lite hårtoffsar fick jag hem med. Tyvärr så kan jag inte visa upp det på bild, eftersom köpet ligger fortfarande kvar i bilen. Och bilen tog mamma och drog in till stan med, så ah.

Har också kollat massor på en systemkamera! Den kameran som jag har varit lite halft ute efter kostade inte mer än 4000 :-, och jag trodde typ 6000 :- eller nått, haha. Så jag får se vad det blir i det närmaste dagarna :D


GASH, vilken bildbrist ;o


mot Linköping

2012-01-05

Drar iväg till Linköping nu om några få minuter med mamma, Robin och Marie. Blir att gå i Ikanohuset, Ikea osv. Hoppas dagen blir lyckad och man hittar sig lite nya kläder :) Vet inte när jag kommer hem igen, men vi hörs väl senare ikväll.

helt osocial

2012-01-04

Känner av att jag är helt osocial idag. Har ingen lust för någonting. Men ska iallafall försöka och svara på lite kommentarer nu, och sedan måste jag dra iväg ett mejl till Emmy. Hm, roligt inlägg? knappats, vi hörs när jag är på bättre humör :)

kör vi på en ny dag

2012-01-04

Nu blir det att vandra tillbaka till tv-rummet där min familj sitter. Vara social där och se vad som händer. Vi ska hitta på något tsm under dagen med. Får se hur långt vi kommer med det...

Och jag som skulle börja gå och lägga mig tidigt dåva. Hur bra gick det? Kunde ha gått bättre än att gå o lägga sig vid halv tre på natten. Mjo, men vi hörs senare :)


BILDBRIST, måste börja fotografera igen ~


rubrik? inte fan vet jag

2012-01-04
Annas fina rubrik :)

Sitter nu här, i det mörka huset. Har min syster bredvid mig. Fast hon är inte så social av sig. Så jag valde att dra sista inlägget för ikväll. Klockan har slagit över tolv. Och jag ska snart bädda ner mig i sängen tror jag.

Kvällen har bestått av att luggigt i soffan och halvsovit, samtidigt som man kollar på film. Någon film som gick på tv:n, typ Juno. Var väl helt okeja.



Imorgon så är mamma ledig. Så vi ska tydligen hitta på något med henne. Och med vi, så blir det antagligen jag, Anna och kanske Marie? får se vad dagen bjuder på. Men vi hörs, godnatt :)

idag är det ingen vanlig dag för det är den bästa's födelsedag


Grattis på födelsedagen Emmy Ahlkvist. Idag, 3 Januari så är det dig vi ska fira. Idag har du left i fjorton år. Helt otroligt, nu blir det att fira ordentligt med massvis av presenter och tårtor med vänner o familj :D

Det här är till dig:
Emmy, du är en bokad tvillig. Du är min tvilling! Att jag har haft den här turen och lära känna dig. Det har snart gått ett halvår, och jag fattar inte det här än. Att du valde mig av alla miljoner, mig av alla i världen. Vart du än är och vart du än befinner dig så kommer du föralltid vara min tvilling för mig. Så mycket som du betyder för mig, går inte att beskriva. Jag finner inga ord som har en sån stort betydelse som du har för mig. Men jag hoppas att du förstår, du är en otrolig vacker person. Att jag till slut hittade dig i den här otroliga stora världen. Min egna tvilling. Jag har längtat efter dig i fjorton år, även att jag inte har känt dig så länge. Det var dig jag väntade på. Du var pysselbiten som fattades i mitt pyssel till mitt liv. Okej, nu låter det som någon kärlekshistora xd men jag hoppas att du förstår din betydelse för mig!
 
Den 11 augusti förändrade både våra liv. Vi vaknade upp på morgonen som vanligt. Vi visste inte att dagen skulle bli så speciell för oss båda, vi visste bara att vi skulle till Kalmar Rix Fms festival. Inte att våra liv skulle börja på nytt. Att en endaste mening, kan förändra två liv. "Jag står inte ivägen, ni ser va?". Det va de orden du sa till mig och min syster när du vände dig om i plubliken.
De var en helt underbar dag som alltid kommer finnas kvar i mitt hjärta. Dagen är ett underbart minne. Det kändes som igår, att du vände dig om. Ingen av oss anade att vi tittade på våra egna tvilling då. Ingen av oss anade att dina små ord skulle förändra två liv. "It's the little things that make life big".
11 augusti, det är dyrbara minnen som aldrig ska raderas. Den dagen som förändrade våra liv. Emmy, du är det bästa som har hänt mig!

Vi började bygga upp vår vänskap bara några få dagar efter 11 augusti. Du hittade till mig blogg, och vart chockad för att jag var tjejen du hade varit vänlig mot i publiken. Du hittade hit genom bilderna som jag hade fotat på Ulrik, en fanblogg till Ulrik hade lagt upp dom på deras blogg som du läste. Och du vart nyfiken att kolla på mer bilder till din fotokollage. Och så såg du mig, att det var mina bilder. Du tog ditt mod till att kontakta mig för att fråga mera om bilderna. Jag vart ju bara superglad att någon beundrade det jag gjorde. Och så märkte jag själv att det var ju flickan i publiken. Helt otrolig att man kan få en sån här underbar kontakt med en som man mötte mitt i en publiken av en ren slump.
Jag har lärt mig genom de här halvåret som jag har kännt dig, att inget är omöjligt. Allt kan hända, hur knasigt och overkligen det än är. Och att det finns ens andra själ där ute i världen. Jag har äntligen hittat min tvilling, jag är superglad varje dag för att jag mötte dig. Så tack för att du finns Emmy. Du är den bästa, viktigaste, finaste flickan på jorden. Den enda som förstårs sig på mig och mitt galenskap upp till 110%.

Väcker de här dig några minnen? :')






jag snodde videon från dig nu för stunden, är det okej? :') hihi





Kommer du ihåg när du gästbloggade hos mig också? hah, jag kommer ihåg dagen. Jag skulle ut med Chivasvovven på en promenad, och då skulle du gästblogga sålänge. Och det funkade inte och jag skyndade mig hem igen och allt xd haha, läst ditt inlägg HÄR senare vettja :D


Du var så vänlig mot mig när du hade samlat ihop mod och skulle fråga mig och du fick "låna" min bild på Ulrik till ditt fotokollage. Hahah, så gullig du var :')



haha, fint svar jag fick ihop till dig. Det här var första mejlet som jag skickade.



haha, allt det här ledde till en fin kontakt. Vi började mejla flera gånger i veckan till varandra. Och helt plösligt hade vi varandras nr, så då blev det en massa smsande också.




Och med allt det här pratande, så kom vi på att vi var precis likadana. Vi hade gjort och upplevt samma saker. Och vi var exakt likadana som personer, personligheten, som två tvillingar.
Och helt plösligt så snackar vi om precis allting med varandra. Vi litar på varandra upp till hundratio procent. Vi börjar snacka om killar, våra hemlighet, massa helt random saker, familj och andra vänner. Vi berättade allt för varandra. Vi hade hittat oss en redig sann vän. Vi förstår oss på varandra och vet hur den andra känner sig. Och nu, fy vilken fin vänskap vi har. Jag vet inte hur jag skulle kunna leva utan dig nu. Vem skulle jag vara då, om jag inte hade dig nu? usch vilken hemsk tanke. 
Så tack för att du finns Emmy! Och idag har du funnits i fjorton hela år. Så grattis ännu en gång och ha de bäst. Så hörs vi nog senare :D ♥

vad är det för dag?

2012-01-03

Nu står pappsen i köket och lagar mat. Och jag bara längtar efter att få äta. Men jag förstår inte redigt varför. Eftersom jag inte är ett dugg hungrig, och så gillar jag inte ens pannkakor. Knasiga jag!

En sväng till Västervik som jag var förut passade bra. Fick med mig två nya bh:ar, behövs. Sedan tog jag en fika med Marie, Anna, mamma och pappa. Kladdkaka blev det självklart för mig del, mums! Men då så började jag tänka på om det bara är godis, chips och sånt som jag förbjuder mig själv till att äta. Eller om det är kakor och bullar m.m också. Hm, får nog fundera över det hur jag vill ha det ;) kram!


Godmorgon

2012-01-03

Nu så drar jag mig in till staden, för att göra några ärender igen. Tar bussen nu runt tio över med Anna och pappsen. Så går pappa till arbetsgrejen, och jag och Anna ner till stan för att möta mamma. Vi hörs senare! :)

långsam kväll

2012-01-02

Puuh, har nu suttit i någon timma och jobbat med födelsedagspresenten till födelsedagsbarnet imorgon. Och nu är jag äntligen klar :)
Så nu ska jag bara svara på lite kommentarer också. Älskar att ni skickar massa till mig. Så det är bara att fortsätta, ni får skriva hur randomsaker i dom som helst :'D
Efter jag svarat lite, så ska jag hoppa in i duschen. Ta en lång svalkande dusch. Så och njuta och tänkta. Låter som typiskt mig, haha. Sedan så ska jag gå och lägga mig tidigt idag! och inte som senaste natten då jag somnade på morgonen vid sex -.-' haha, hörs! :)


random bild, haha ~

för dålig fantasi till rubrik

2012-01-02

Har precis haft Rasmus på besök. Men nu drog han vidare med bussen in mot staden. Annars så ska jag stå i köket nu och hjälpa till med matlagningen. Har inga andra funderingar att göra. Blev inte att åka in till stan idag. Det vart för tajt med tid. Så vi tar det imorgon istället :) 

Ikväll så ska jag bara vara hemma. Fixa med det sista till Emmys födelsedagspresten. Hon fyller ju år redan imorgon. Så jag måste nog snabba på nu, haha ;)

bild från nyår

2012-01-02

Jag har ingen stor lust att blogga just nu faktiskt. Delvis för att jag är sjukt trött, har knappt fått någon sömn. Och så snurrar hela världen runt om mig. Min natt var som en evighet. Eftersom jag sover länge på dagarna och kommer knappt upp ur sängen, så tänkte jag gå och lägga mig tidigt igårkväll för att vända tillbaka dygnet lite. Så jag gick tills sängs vid halv tolv. Men som om man kan sova då eller? Låg klarvaken, kunde inte få ett blund. Sedan började min mobil låta och jag hoppade till som fan och ramla ur sängen. Och det gjorde en ju inte tröttare. Men så jag började smsa lite med gott folk. Och en av dom var min syster, och vi hade bara en vägg mellan oss. HAHA, hon frågade vad det var för 500 elefanter som dansade på mitt rum, bara för att jag dunsa så mke xd Men det hela slutade med att jag och Anna satt uppe vid köksbordet och hade dukat upp för lite mat, runt halvtvå. Sedan fasnade vi där i två timmar kanske. Och vi skulle försöka sova igen vid halv fyra. Hon var också jätte pigg och var inte alls pepp på att sova. Men jag låg klarvaken igen. Tills klockan började närma sig halv sex, så jag fick mig ett blund. Men då så startade självklart mitt alarm som jag har under skolveckorna? vid halv sex. Så då vart jag pigg igen, och kunde inte somna. Men när jag väl började sova så ringde mitt andra alarm vid halv sju? gaah, vilket dampt jag fick! Men sen så somnade jag till slut, fast då kom pappa och väckte mig runt nio igen... låter det som en rolig natt? det var iallafall min natt.

Nu så kanske jag ska dra in till staden. Förmodligen, får hoppas! Annars så vet jag inte riktig vad jag ska hitta på idag. Kanske något med min syster? Aja, hörs! :)



förra året

ÅR 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
yes

Höll du några av dina nyårslöften?
halft tror jag

Blev någon av dina vänner/bekanta förälder i år?
njae, inte någon som jag kommer på just nu

Dog någon som stod dig nära?
nope

Vilka länder besökte du?
bara Svergie

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012?
mjo

Vad var din största framgång 2011?
öh, ingenaning

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
11 augusti heltklart, sedan 1 september och 17 Juni


Största misstaget?
jag har nog inte gjort någon jätte misstag

Har du varit sjuk eller skadat dig?

jao

Bästa köpet?
ingenaning

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder skulle jag tro

Gjorde någonting dig riktigt glad?
jao

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011?

några styckna


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare tror jag?

Vad önskar du att du gjort mer?

njutit av livet, haha


Vad önskar du att du gjort mindre?
ingenaning

Hur tillbringade du julen?
inne i stan med släkten

Blev du kär i år?
kanske

Hur många förhållanden?
typ inget

Favoritprogram på tv?

"My Life as Liz" tror jag..

Största förändringen i år?
livet


Bästa boken du läste i år?
syskonkärlek

Något du önskade dig och fick?

jaootyp

Något du önskade dig men inte fick?
ah

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

var i Västervik och firade

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

ja, eller va?

Hur skulle du beskriva din klädstil år 2011?

öh, tunna sommarkläder året runt


Vad fick dig att må bra?

vännerna

De bästa nya människorna du träffade?
Emmy Ahlkvist, heltklart ♥
 
Årets sämsta?
inget speciellt tror jag?

Årets bästa?
alla galenskaper med vännerna, och somaren, och Emmy !


nyår 2011

2012-01-01

Somsagt så ville ju inte kameran vara vän med mig igår. Så det kommer inga bra bilder. Lyckades inte med en enda. Kan skylla på att jag inte hade någon stativ heller. Och jag kunde inte hålla så stadigt eftersom jag frös och hoppade till för varje smäll typ. Men nu borde jag ha sprara ihop klart snart så att jag någongång kan få min systemkamera.









Bättre bilder kommer genom åren, det lovar jag! Men nu ska jag börja glo på "Sunes Jul" igen. Får se om man får sällskap av syster också. Vet inte om jag kommer blogga mer ikväll, eller om jag kommer fasna framför tv:n. Men vi hörs när vi syns, och syns när vi hörs :)

16:51

2012-01-01

Är hemkommen igen. Åkte in en sväng till västervik ännu en gång. Delvis för att handla lite mat and so. Sedan en sväng till Marie, och sedan hämta upp syster. Men nu är jag hemma igen.
Blir att hjälpa till med middagen nu med. Blir att käka tacos. Firar det nya året med lite gott gott :) första middagen på året! Så vi hörs efter :)


första dagen på det nya året

2012-01-01

Första Januari tvåtusentolv. Första dagen på det nya året. Och vad händer då? har inga planer alls. Eller mamma är ledig för en gångs skull, så hon undra om vi skulle hitta på något. Om hon bara kommer med förslag så visst. Annars är det ingen som vill hitta på något?

Måste också försöka bli klar med en flickas födelsedagspresten. Vi har ju Emmy som fyller fjortis nu i dagarna. Grattis i förskott den bästa! ♥

Men lite bilder kommer nog senare under dagen, från igårkväll. Blev inte alls några bra kort. Och jag hade världens damp på min kamera så folket vågade inte vara närheten. Men jag ska kolla genom och se om det vart någon enstake bra :) nästa år ska jag iallafall ha en systemis att ta med!

2012 !!

NU ÄR DET 2012. ÄNTLIGEN!! Nytt år, nya dagar, nya händelse. Fårse vad året bjuder på? :D