9. Fem bilder från ett minne 2011


Alla dagar med mina grymma vänner dåva. Kommer nog bli dödad en hel del nu pga bilderna, men jag tar risken :')

8. två saker jag längtar efter

1. Bättre tider. Då allt känns bättre och jag mår bra. Kommer aldrig bli som förut och jag kommer aldrig må lika perfekt som jag gjorde förr. Men bättre än såhär kan det iallafall bli, det vet jag!
.
2. Sommaren! Hela jävla sommarlovet, då man slipper falska jävlar i skolan, idiotiska lärare och äckliga prov. Bara ta vara på friheten och det extrema underbara sommaren som kommer bli perfekt :D

vilken glad och lycklig tjej jag var i somras ~

min långa helg

2012-05-29

Fredag; var i skolan på för/eftermiddagen som vanligt. Ville bara dö hela dagen och springa där ifrån, det är de enda jag minns från den skoldagen :') efter skolan så drog jag direkt in till stan, till morsan. Fixade mig lite, gick ut med Shelby and so. Sedan tog jag cykeln och cyklade iväg till morsans jobb. Att cykla i den hettan som var då är ingen dröm kan jag lova. Var stort sett död när jag kom fram, och så cyklade jag fel väg hela tiden och tog längre vägar osvosv.
Men var iallafall på mammas jobb till strax efter 6 på kvällen. Hon fyllde år somsagt så jag var där och firade henne. Men sedan vid 6 så cyklade jag hem igen. Var ensamen hemma ett tag sedan åkte jag hem till farsan igen.
Lördag; åkte jag till Hjorted runt tio på morgonen. Några vänner skulle konfirmera sig klockan tolv. Så jag åkte dit för att fota dom lite and so. Ska även på några andras konfirmation på söndag igen. Men ah, det var väl skoj. Åkte sedan hem, och åt lite middag, sedan åkte jag och pappa ner till Gunnebo till farmor. Faster och kusinen var hemma i helgen från Skåne. Så träffade dom ett slag. Pappa drog på kvällen men jag stannade hos dom längre. Och farmor, Gunilla, jag och Ella åkte till Hjorted för att hälsa på farfar lite. Satte dit lite nya blommer and so. Åkte sedan tillbaka till Gunnebo igen. Där vi kollade på Eurovision song. Så stannade hos dom långt in till natten. Gunilla skjusade hem mig igen runt halv tolv.
Söndag; träffade Gunilla och Ella igen ett tag, innan de skulle åka hem till Skåne igen. Jag och Ella gick ner till sjön ett slag för att fotografera. Det flippade ut lite... Det började med att hon råka skvälla lite vatten på mig med en pinne, och det slutade med att vi var genomblöta som om vi hade hoppat i med kläderna på. Och det var vi nära på och göra också :') men som tur så gjorde vi inte det! men jag var sjukt nära på att ramla ner i vattnet från ett berg (y Men när de två åkte hem, så var jag bara hemma lite och solade. Sedan skulle jag åkt till Ankarsrum till några vänner, men det slutade med att jag satt i Impalan till Västervik istället. Där jag och pappa tog en fika och så. Bara lite mys en söndagskväll.
.
Det var min helg det. Den har varit helgrym och har inte haft en stund ledigt ungefär. Har ju slängt upp en hel del bilder som ni nog inte har missat, och det räcker nog.
Just nu sitter jag i köket och försöker plugga på lite geografi och religion.. och lite idrott. Har fan mig fyra prov de närmaste dagarna. Så jag sitter här, är sjukt stressad och har panik. Har inte börjar med ett skit, och just nu har jag ingen tanke på att försöka börja heller. Så det blir väl att sumpa de här proven precis som alla andra. Bara för att jag är så äckligt dukig i skolan (y fan bara ta och brinn ner skolhelvetet, och alla lärare också som ger oss alla det här idiotiska uppfigterna. Är så jävla obeskrivligt taggad till sommarlooooooooooooovet ♥

7. Någon jag saknar

Utan någon tvekan, Anna Zeijlon helt klart! min allra fina syster! Saknar henne så äckligt mycket så det gör ont långt in i mitt hjärta. Jag hatar att vi inte bor ihop längre, att vi har förlorat en stor del av våran kontakt. Vi träffas aldrig längre, kanske en gång i månaden? och den stunden brukar inte alls vara länge. Antagligen några minuter eller några få timmar. Jag vill bara att allt ska vara som förut, jag vill ha dig tillbaka. Alla kvällar vi hade tillsammans, du är den jag kan prata allt med. Verkligen exakt allting! Du är en äkta person! Vi känner inte varandra längre, jag vet ingenting om dig. Fan vad jag saknar dig. Kom tillbaka, allra älskade syster ♥

6. En blogg jag läser varje dag

Om jag ska vara ärlig så följer jag ingen blogg upp till 110 %. Men Moa's blogg är iallafall en favorit. Hon har en grymt snygg blogg och den är Sveriges största emo/scene core blogg. Hon är en sjuttonårig tjej, kommer/bor i Stockholm och är bisexuell. Hon är en galen tjej som gör en massvis galenskaper. Som passar väldigt bra in på mig med :') hennes blogg är underhållande och hon skriver mycket om pepp också. Pepp för andra personer och självförtroende. Vilket som jag behöver... Men hon är en super glad och gullig tjej. Och hennes blogg rekomenderas stort!

bildbomb; mina o Ellas dagar

Sa ju att det skulle bli en bildbomb :') men mer orkar jag inte slänga upp nu, kanske någon annan gång. Skriver också imorgon mera vad vi gjorde. Men tack för de här dagarna Ella, vi ses lite mer innåt i sommaren igen ♥

5. Två webbsidor som jag ofta är inne på.

Blogg.se och Facebook.com, helklart! Sitter där varje dag. Såklart är jag inne på fler sidor också, men de två är de absoluta.

misstolk i Facebookchatten :')

Konfirmation i Hjorted 2012


4. En gammal bild


Ölandsbron 2008/09/10, kommer inte ihåg vilket år :')

3. Tio sanningar om mig

1. Jag gillar att umgås med killar mer än tjejer.
2. Jag kan sätta foten bakom nacken.
3. Jag gillar att åka bil på kvällen.
4. Jag saknar mig syster så det gör ont, och jag vill ha tillbaka henne.
5. Jag litar inte på något längre upp till 110%, förutom två styckna.
6. Jag vill spola tillbaka tiden då allt var bra.
7. Den här sommaren ska bli den bästa på länge.
8. Jag har svårt att få färg på mig.
9. Jag äter aldrig med kniv.
10. Jag är rädd för framtiden.
En gammal bild dåva ~

vilken random skoldag det har varit

2012-05-24

Dagen började helt kanon! Hade gympa på morgonen som jag inte var med på. Men vi utan kläder fick orientera ändå, en och en. Gick väl skapligt. Men garvet som uppstår då Maria kommer tillbaka till skolan med bara en sko på foten, för den andra ligger i något träskt i skogen lika så hennes jacka och kartan :') HAHAHA. Då getingarna anföll henne i skogen så hon sprang för livet. Och jag förstår henne eftersom hon är allergisk. Men ändå, HAHAHAHAH.
Så jag och Izza missa mer än havla svenskalektionen som var efter, eftersom vi föjde med Maria och gympaläraren till skogen för att hitta sakerna igen. Men sedan fick vi inte gå så mke mera eftersom vi bara gick i sprumpor. Så vi satter oss på vägen för att vänta tills dom kom tillbaka. Så länge så stekte vi i solen och pratade en hel del. Efter en lång tid så insåg vi att dom hade dissat oss, så vi gick tillbaka. Mer var väl det inte med de. Maria har inte hittat sina saker ännu, stackarn.
Men slutet av dagen gick bara så åt helvete. Fyfan, vill bara gråta, dö och allting. Skämde ut mig så jälva mke. Och då menar jag verkligen skämma ut mig, och inte bara välte en stol eller nått i matsalen. Vill seriöst inte till skolan imorgon. Jag kommer bli utskrattad... KUL.
.
Men som ni nog har märk så har jag börjar med 30- dagar igen. Vilket kommer göra så jag bloggar mindre om vardagar, men på helgerna kommer jag nog blogga mera. Men i den här helgen händer det väldigt mke, så får se hur mke det blir :) hörs så länge!

2. En person som betyder mycket för mig


1. Fem bilder som gör mig glad


börja igen? mjo

1 - Fem bilder som gör mig glad.
2 - En person som betyder mycket för mig.
3 - Tio sanningar om mig.
4 - En gammal bild.
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Fem bilder från ett minne 2011.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig.
13
- En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild jag har tagit som betyder något.
16 - En bild som är över ett år gammal.
17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 - Tre filmer jag sett och gillat.
21 - Tre saker som finns i mitt rum.
22 - En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 - En bild på mig och en kompis.
25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – En bild på mig och ett syskon.
28 - En bild på min mamma när hon var yngre.
29 - En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten.

om tre veckor fyller jag moppe!

2012-05-21

Har inte haft något lust alls att blogga under helgen. Har därför inte gjort det heller. Men kan berätta lite om min långhelg :)
.
Torsdag; var jag då i Norrhult i mormor och morfars sommarstuga. Träffade en hel del släktingar och firade morfar. Har redan berättat allt det.
Fredag; mitt på dagen var jag i Hjorted med farmor. Vi planterade lite nya blommor hos farfar and so. Vad gjorde jag resten av dagen? var ensamen hemma länge och chillade väl mest i solen.
Lördag; åkte tidigt in till stan med pappi. Tog en fika, som blev frukost för mig, och tog bara en sväng med raggarbilen. Jag stannade även där inne när han åkte hem igen. Satt i ett trapphus i två timmar utanför morsan. Eftersom jag hade glömt mina nycklar här hemma och ingen var hemma hos morsan. Och hade typ inget batteri på mobilen, lyckat! men jag åkte hem på kvällen igen efter en heldag i Västervik.
Söndag; var jag ute hela jävla dagen och arbetade häcken av mig i trädgården. Fråga mig inte var som tog åt mig? Hade hoppas på att jag hade fått jätte fin brun färg efter en heldag ute i solen, men fan heller. Är fortfarande vit ;o Var även ensamen hemma hela kvällen.
.
Men idag är det måndag igen :D och det innebär en helt ny vecka, och skola. Men idag har jag varit otroligt glad och haft en hyfsad dag i skolan. Nu tänkte jag fixa mig lite och åka in till stan. Delvis för att handla med pappi, och sedan snackade om han någon träff. Är så rastlös som jag är så måste jag göra något, så varför inte hänga med in då? eller stanna hemma och vara själv..? låter lockande, men jag åker nog in ändå :')

har fått en del frågor om min header

2012-05-20

Har fått många frågor och kommentarer om hur jag gjorde min header. Hur man får till ett bildspel till header. Jag är inte precis experten på att förklara saker, det vet nog de flesta. Så det är nog bättre att jag länkar sidan där jag fick hjälp ifrån; http://www.designadinblogg.se/slideshow-i-headern-headern-byts-ut/.
Där kan man även hitta mera hjälp till att fixa sin blogg så att man får till det :) ha det bäst och lycka till!

Firande i Norrhult

2012-05-18

En mängd av släktingar träffade man i Norrhult igår. Vi åkte ju ut för att fira morfar som fyllde för ett bra tag sedan. Vet inte redigt varför vi firar honom så sent? han kanske ville ha lite mer vår på hans firardag, eller hans syskon kanske inte kunde komma ner till oss när han fyllde? äh, jag vet inte. Åkte iallafall dit runt tolv på förmiddagen, och var där till nio på kvällen. Det enda vi gjorde var att äta kändes det som. Först middag, sedan paj till efterrätt, sedan en kopp kaffe och någon kaka, och sedan kom den rediga fikan med massa kakor och bullar. Ah, mormor är ju så söt :') men jag hade det väl trevligt, fotade lite också. Men vart inte så många bra bilder. Det var trångt i den lilla stugan med alla 25 pers typ.

åker snart ut till riktiga landet

2012-05-17

Usch, vaknade vid åtta idag. När man väl är ledig och får sova ut, så måste man alltid vakna tidigt och inte kunna somna om. Men det förstås, jag sov igår mellan klockan 6 till 9 på kvällen :') gick upp och åt lite, tog datorn och bäddade ner min i sängen igen och garvade till Lillabloggen till två på natten. Då jag tänkte försöka sova igen. Har du hört talas om honom, Lillabloggen? en dö skön person!
Men nu ska jag gå och fixa mig färdig. Ska snart åka ut till Norrhult till mormor och morfars sommarstuga. Hela släkten ska komma ut dit. Men jag har ingen aning om varför vi alla åker ut egentligen? xd haha. Men ah, bad Robin att ta med kameran så det blir nog lite bilder :) vi höres!

Här har du hemkunskapsläxan Izza :*

B-vitamin
 • B-gruppens vitaminer: Tiamin Bl, Robiflauin B2, Niacin.
 • Behövs för: energiomsättning, nervsystemet och huden.
 • Brist kan ge skador på nervsystemet, hudförändringar och trötthet.
 • Finns i magert kött, mjölkprodukter, bröd, ägg och ärtor.
 • B2 behövs för att bilda blodkroppar, protiener, vävnader, tillväxt och nervsystemet.
 • Brist kan ge skador på nervsystemet samt blodbrist.
C-vitamin
 • C-vitamin (askorbinsyra) behövs för att bilda kroppsvävnader, blodkärlens hållfasthet, måtståndskraft mot infektioner, att kroppen ska kunna tillgodgöra sig i järnet i kroppen.
 • Brist kan orksaka trötthet, försämrad sårläkning, blödningar i tandköttet.
 • Finns i paprika, boccoli, svarta vinbär, hjorton, jordgubbar, nypon, kiwi och apelsin.

Vatten
 • Vatten är ett mycket viktigt näringsämne som ingår i våra vävnader och deltar i alla livsprocesser.
 • Vatten löser och transporterar näringsämnen till kroppens olika delar, reglerar kroppstemparetur och för bort avfallsämnen.
 • Vätsketillförseln och vätskeförlusten ska vara lika stor.
 • Vätskebrist kan uppstå vid extrem hetta, feber, svettningar, diarre och kräningar. Symtom kan vara huvudvärk och trötthet.
Ni andra behöver inte bry er eller kommentera inlägget. Det åker bort så småningom igen. Det är bara en läxa en vän ar tvungen att få tag på ~


sju bilder från gårdagen


exakt en månad kvar till sommarlovet!

2012-05-15

Helloo! Nu är jag tillbaka efter att varit lite off :D Igår så hade vi en idrottsdag i skolan. Med massa längdhopp, höjdhopp, kula och sådant. Så var ute i det blåsiga vädret hela dagen. Men det positiva var väl att vi slapp lekitioner och fick sluta som en fredag. Jag var iallafall med på längd, kula och spjut. Inte så intressant, det gick uruselt. Delvis för att jag inte hade gjort det där grenarna över ett år, och så stäckte jag benet så otroligt.
Stannade i Ankarsrum efter skolan, med Anton, Malle och Matte. Hur mke gjorde vi? inte alls mke. Gick till ica, var ute, spelade basket, de spelade dataspel osvosv. Och jag fick träffa Antons hundvalp när han skulle hem. HUR SÖT SOM HELTS! det var nära att jag tog den :') Men innan jag drog hem för dagen, så cyklade jag och Matte hem till honom. Han har precis flyttat till a-rum och jag ville se, haha. Men det är roligt och se hur andra bor. Sedan kom jag hem runt halv tio. Ville bara gå och lägga mig på direkten, för så trött var jag! Men jag hade inte ätit på hela dagen, så jag tog en korv och baugetter, satt här lite och kom till sängs vid halv elva-elva iallafall.
.
Idag, har jag gått i skolan trött, sliten och med enorm smärta i bena. Så att jag knappt kan gå. Men jag får väl se lite på den positiva sidan, jag fick sluta en hel timme innan mina vänner :') för jag hade ingen lärare på min sista lektion, så fick dra hem. Så just nu sitter jag här ensamn hemma, dunkar musik och är social med lite annat folk. Och det ska jag fortsätta med, så vi hörs! Ni får bilder från igår ikväll eller lite senare ~

Linneornas dag idag

2012-05-13
Imorse så blev jag väckt av farmor. Hon har ju alltid koll på födelsedagar, namnsdag och massa andra speciella dagar. Så idag ringde hon mig för att gratta mig på min namnsdag. Tydligen så är det Linneas dag idag.
Men ah, gick upp och fixade ett glas oboy, satte mig här och kollade klart på Emil i Lönneberga. Kollade på halva filmen inatt, men orkade inte kolla klart. Så gjorde det i morse. Resten av dagen som har varit har jag luggit ute och solat, pluggat och skrivit som en tok. Ska fortsätta med allt det ikväll också. Tänkte om jag skulle kolla på Lotta på bråkmakargatan också. När jag väl börjar kolla på en Astrid Lindgren film, så fortsätter jag glo på alla andra. Hihi, men dom är ju på tok för bra :')

Dagens köp,

2012-05-13

Var en sväng i stan nu på eftermiddagen. Tog en runda i Dollar Store och en fika på Ica Maxi med pappsen. Tänkte egentligen bara slösa min dag i sängen och plugga. Men tog en sväng ändå. Sov ganska länge. Eller jag låg vaken kvar i sängen rättare sagt. Men jag fick hem lite iallafall från Dollar Store. Har suddat ut en sak från bilden som jag köpte. Kan inte visa den eftersom det är en födelsedagspresent till morsan som fyller år om några två veckor. Och hon kanske läser min blogg, har faktiskt ingen aning? Men jag tog inte risken att visa den iallafall.
Så ikväll blir det är mysa framför tv:n och smaska på godis samtidigt då man kollar på hockey och hejar på Sverige. Sedan när blev jag sportintresserad? Men ikväll möter väl Sverige mot Italien? Dom tar vi, får vi hoppas :)
Men först, så ska jag spela lite trummor o gitarr nu och sedan plugga till hemkunskapsprovet som jag har på onsdag. Måste börja i god tid. Ha det gött :D

mysdag med massa film

2012-05-11

Har just nu precis kollat klart på Barnen i Bullerbyn- filmen. Extremt bra! Jag älskar filmerna som Emil, Lotta, Madicken, Barnen i Bullerbyn, alla de som Astrid Lindgren har gjort. Får mig känna liten igen :') och det får mig känna en extrem längtan till sommarlovet och sommaren över huvudtaget. Men det är ju lov om en månad, och vädret är ju redan på topp.
Jag gjorde lite kladdkaksmet till den lilla filmtitten. Hahah, snacka om att tjocka sig. Ikväll blir det ännu mer filmtajm. Då ska jag tjuta till filmen Remember Me. Mer händer det väl inte idag. Chilla galet för det mesta.
Skoldagen har funkat. Har varit på ett redigt damphumör. Emelie och jag lekte som småbarn på tekniken. Jagade varandra och dränkte oss i frigolit. Och jag, Maria, Izza, Mathias och Anton dampade ut på sista rasten. Vi alla gick mot Anton typ och osvosv. HAHAH, fina vänner (y

det här fick jag med mig hem från Ullared

2012-05-09
Jag sa ju att jag inte köpte mke. Är grymt besviken och vill somsagt bara åka tillbaka och ta en redig shoppingrunda ~
Kommer inte vara så mke mer aktiv här idag. Eftersom jag har ett prov, en redovisning och en inlämningsuppgift tills imorgon. Och jag är inte klar med något av det. Provet har jag inte ens börjar plugga på, vet inte vart böckerna är. Men nu ska jag leta upp dom och börja plugga! Det har jag lovat Moa, annars blir hon arg :') så vi höres imorgon, eller sent ikväll. Önska mig lycka till. HAHAHA, döda mig.

en resa till Ullared

2012-05-08
Sorry för de sämsta bilderna. Men jag hade min kodak, och den får jag alltid sån damp på för att den suger. Och så fotade jag inte alls mke, så kanske är lite tråkiga bilder ~

Åkte somsagt till Herman på söndagskvällen. Vi gjorde väl inte så mke. Var ute i Grönhult, glodde på film och snackade. Vi kollade inte klart på en endaste film, utan vi kollade på en massa filmer istället. Natten mellan söndagen och måndagen fick jag inte en endaste blund. Har sovit sjukt dåligt hela helgen med bara några få timmars sömn. Men vi gick iallafall upp runt fyra på morgonen. Fixade oss och sedan satte oss i bilen vid fem och åkte till Vimmerby. Satte oss på bussen där och körde iväg till Ullared vid kvart i 6. Försökte sova i bussen också, men var självklart för pigg. Istället luta jag mig bara tillbaka och njöt av stunden med musik i öronen och en social Herman. Bussen var trång och fylld med massa tråkiga personer. Hahah, elak jag känner mig. Men det var bara tanter och äldre :')
Sedan kom vi äntligen fram till Ullared runt halv tio kanske? WOHOO. Jag shoppar alltid loss när jag kommer till större affärer, och trodde jag skulle göra det nu med när jag kom till Ullared för första gången. Men fan heller, köpte inte alls mke. Är sjukt besviken på mig själv faktiskt. Jag vill bara åka ner igen och ta en redig shoppingrunda, haha. Men visar senare vad jag köpte. Men det var grymt roligt där inne!
Hemfärden satt jag och Herman och käkade kinderägg, och lekte med innehållet. Och så satt vi och sjöng på barnsånger över hela bussen. HAHA. Stackars dom som satt i samma buss som oss asså. Hoppade av i Ankarsrum iallafall och där fick pappsen komma och hämta mig. Och jag kom hem hit igen runt halv tio tror jag :) helt död. En helgrym dag det blev asså! Tack allesammans som var med och gjorde min dag. Det här måste göras om! ♥

Jag. Är. Död.

2012-05-07

Jag är hungrig, ofräsh, trött, gnällig, lycklig, glad, sur, och snart död. Men det är det förkänt. HAFT EN HELGRYM DAG I ULLARED. Men som ni nog förstår så mår jag pyton just nu. Så jag ska ta en macka, en dusch och sedan sova. Jag måste få sömn. Jag bloggar mer imorgon :)
Någon randombild från Valborg ~

femte i femte

2012-05-0

Hahah, förlåt för att jag är sämst på att blogga. Men har varit upptagen hela helgen. Är upptagen nu också egentligen, men jag tränger in en liten stund till att blogga :)
Fredags hände det ju inte så mycket. Jag var hemma själv en stort del av dagen i Västervik. Johanna och Robin kom på kvällen. Även mamma, Anna och Marie kom hem sent efter en resa i Ullared. Snacka om att de hade shoppat, haha. Det ska jag göra imorgon också!
Igår hände det inte så mke mera än att jag och mammi satt och nötade mina läxor. Försökte bli klara och det lyckades vi också bli. Jag, Robin, Johanna, Marie och morsan tog också en cykeltur över Västervik. Bara för att vi inte hade någon att göra.
Lördagskvällen vart framför tv:n. Kollade på Ishockey samtidigt då man smaskade på melon, glass och något som Robin hade bakat. Möms!
Nu har jag precis kommit hem till Stensnäs igen. Ska bara äta lite och packa, sedan drar jag till Blackstad till Herman. Och imorgon åker vi till ULLARED ♥ Wohoo, taggad som fan! Slipper en dag från skolan också, det gör en ju ännu gladare.

you don´t know what you´ve got until it´s gone.

2012-05-04

Någon som är i Västervik och har lust att träffas? Sitter helt forever alone i lägenheten men kattfanskapet, som inte är så social. Familjen kommer inte hem förrens ikväll. Så någon som har lust att göra min dag? hör av dig!

Annars så gör jag väl inte så mke. Har precis drygat massa med lite vänner på facebook. Lite såhär mysprat på en fredag, HAHA. Och jag måste väl egentligen sätta igång med lite skoluppgifter. Men jag vill verkligen inte. Dampar bara ut för jag har ingenaning om vad jag ska skiva? Gasch, jävla skola.


HAHAH, stämmer!

du är som luft för mig, alltså kan jag inte leva utan dig

2012-05-03

Egentligen hade jag lite skoluppgifter som jag kanske skulle ha gjort ikväll. Men jag hade verkligen ingen lust alls att göra dom, så jag tog en ledig kväll från det :') Jag får göra det imorgon efter skolan istället, då jag ska åka in till stan till morsan. Kommer ändå vara själv hemma där stort sett hela dagen, så kommer inte ha så mke att göra. Mamma, Anna, Marie och två till ska åka till Ullared och kommer inte hem förrens sent på kvällen. Och Robin vet jag inte om han jobbar eller inte?
Istället för pluggandet så har jag bara slappat idag. Tänkte sola i det härliga vädret. Men vinden var lite kall, och jag har ju redan bränt mig. Så jag hoppade det idag.
Just nu kollar jag iallafall på Let's dance med pappsen. Och snart har vi en smaskig kladdkaka att mumsa på. Bakade en lite fort. New Girl får jag inte heller missa, det är ett härligt program :D sitter också och drygar med lite vänner på facebook. Och Herman, ETT INLÄGG ÄR UPPE NU :D

Hoppas ni har haft en grym Valborg?

2012-05-02

Själv vart min sjuk rolig. Var i stan hela kvällen. Först vid 6 tiden på kvällen kom pappsen och hämtade mig och Anna med raggarbilen. Sedan träffade vi ett bra antal till raggarbilar så vi åkte såndär biltåg över hela Västervik, eller vad det nu heter :') var härligt! Vi blev runt sjutton raggarbilar som åkte på rad.
Sedan drog jag, Anna och mammi till kulbacken på kvällen. Kollade på Majbrasan och fyverkerier. Och äntligen hade jag en bra kamera till fyverkerier!
Anna och jag tog sedan en filmkväll tillsammans när vi kom hem igen. Mysigt! Glodde på "Ace Ventura" med Jim Carry, så då fick man sig ett skratt. Tack allesammans!andra maj tvåtusentolv

2012-05-02

Sitter i skolan och har för tillfälligt lektion. Har rolig svenska. Wohoo. Ska skriva någon uppsatts om någonting, har faktiskt kommit igång lite grann. Sitter tillsammans med Izza och är social, snackar om allt mellan himmel och jord. Härligt! Nu kommer Herman också, woho :') Marie är även social på facebook. Blir sjukt avundsjuk på henne för att hon får sitta ute i det härliga vädret. Så får jag sitta i en stekhet skola, usch!

Ikväll kommer även massvis av bilder här, från min valborg osvosv. Håll utkik, höres så länge :D