15:50

2011-10-26

Två dagar i rad då man har slutat tidigare och sitter i hemmet tidigare än vanligt, härligt. Jag bloggade förut idag på rasten har jag för mig. Så jag kanske redan har berättat lite om dagen. Men har iallafall haft det en rätts så lugn dag faktiskt. No provet är avklarat. Ni förstår nog inte hur lättat jag är. Jag klarade nog det galant.
Kollade på film somsagt halva skoldagen ungefär, eller en fjärdedel iallafall. Den var norsk och konstig. Det handlade om två män som deppade typ och hade problem, usch. Inte så roligt för eleverna. Vet inte vad lärarna tänkte när de satt på den filmen?


Bilderna är tagna idag på hemkunskapen. Vi gjorde fruktsallad med galss. Mumsigt och gött. Måste nog göra det någon gång hemma som lördagsgodis. Nu när jag försöker att dämpa ner lite med godisätandet.

Nu ber mamma om hjälp till maten. Så det blir att stå och skala potatis. Låter långttråkigt, men ändå ett måste. Så vi hörs! :)

Kommentarer
Postat av: emmi

Dagens bloggare är uppe och du kan redan anmäla dig till morgondagens!

http://fashiontwisted.com/2011/october/todays-blogger-is-3.html#comment

För större chans att vinna, sänd flera kommentarer!

2011-10-26 @ 16:22:25
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

sv: Jag med :O hatar verkligen prov och läxor hehe, men tror ju inte jag är ensam om det =) tur att det är lov nästa vecka!!

2011-10-26 @ 16:42:17
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: sanashaba'

sv;hahah ne precis! :D

hur gammal är du?(:

2011-10-26 @ 16:42:50
URL: http://ssanashaba.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0