en liten sammanfatting av mitt år 2011 !

Det hände en del iallafall. Vänner, fotografering, massvis av plugg, "renovering", sjukhus för mig, sjukhus för mamma, skaffa hamster, högtider, Robins student och bal, blev fjorton, High Chaparall, mke hundvakt, Rix Fm festvial x2, Kalmarresa, "läger" med åttan - fårbo,





























































































Det här var en liten sammanfattning av mitt år. Vi hörs nästa år!

5 timmar till det nya året

2011-12-31

Oherregud, snart är det ju 2012. Jag kom på det nu. Eller jag har vetat om det hela året? men nu fick jag känslan med mig också. Vart lite pirrig nu med. Vad är nyår att vara nervös över?

Ska iallafall hoppa in i duschen nu. Och fixa mig tills kvällen. Blir att åka in till stan dåva. Jag hade viljat att träffa lite mer gött fölk, kanske några gamla vänner. Men mitt sällskap funkar nu med.

Det står inget mer på fb än "Gott nytt år", överallt. På alla bloggar också. Är de inte lite förtidiga. Tycker jag iallafall ;) haha. Men gott nytt år på er!
 


sista dagen !

2011-12-31

Sista dagen på året nu då. Hejdå 2011, och hej 2012! Helt otroligt, det är ofattbart. Och vad händer under min nyår då? Mitt rum ser helt förjävligt ut, så jag ska städa det nu på dagen lite snabbt. Kanske lite trevligt och börja det nya året med lite renhet och fräscht, eller vad säger ni?
Sedan ikväll blir det förmodligen att dra in till staden. Vet inte riktigt upp till hundra än, men jag får hoppas. För annars kommer min nyårsafton suga som fän -.-' vilket som den redan gör. Jag har världens huvudverk också, fyfan alltså.

Men nu måste jag gå och äta någonting. Har inte ätit nått än på hela dagen, så det kanske är dax. Det är faktiskt ett av mina nyårlöften. Eller jag har ingen redig nyårlöften, bara små putti. Men det är att börja äta mat, minska med godisätandet, börja motionera, ta i tag i skolan! Har ni några löften till er själva? :)

fredagskvällen

2011-12-30

Tidigare ikväll så bakade jag kladdkaksmuffins. Bara för att jag var så grymt uttråkad. Visste typ inte var jag skulle ta vägen? Men de vart lyckade iallafall. Och ett smakprov fick man på köpet. Så jag och pappsen satte oss och tog en fika tsm. Bara vi två hemma, och det är väldigt skönt!

Nu tänkte jag sätta på någon film. Vet inte vilken riktigt än. Men jag funderar på Sunes Jul. Den julkalender är ju så härlig. Men då måste jag springa upp till Robins rum för att leta rätt på skivan. Orkar jag det?


så går det när man känner Zeijlon

2011-12-30

Förut idag när pappa var inne och hämtade mamma från jobbet, en bilen är trasig. Så kom jag och Anna på en helgalen ide`. Förut idag var vi ju somsagt i stan och köpte skor. Och så fick man gratis tekoppar på köpet, så vi tog en som stog "farmor" på och en "mamma". Så jag och Anna skulle slå in den till mamma medans pappa hämtade henne. Och när vi slår in paket, så kan ju var som helts hända. Vi är ju Zeijlonbarn så inte underligt. Så vi gjorte först ett vanligt paket. Men papper och snöre runt + en såndär liten klisterlapp som man skriver på. Men senda ville vi skoja till det. Vi hittade massa klistermärken med kycklingar på, som vi satt över hela paketet. och så snurrade vi in det med tejp, och ännu ett lager med inslagningspapper och ännu mer tejp. Snacka om vilken chock mamsen fick när hon skulle öppna det. Det gick knappt, så mke tejp hade vi tagit på. Men så är det när man ha två döttrar som oss :D

först såg det ut såhär, när vi bara var lite oseriösta med kycklingklistermärkena ~


och andra sekunden ser man inte snörerna eller något längre, utan bara julpapper och tejp ~




30. tio saker som jag gillar att göra.

2011-12-30

Kör på sista dagen för 30-dagaslistan. Tio saker som jag gillar att höra? hmm.

1. Umgås med mina fina vänner
2. fotografera
3. äta choklad/godis
4. lyssna på musik
5. sjunga och dansa galet
6. shoppa
7. mysa ner mig i sängen och glo på film med godis i näven och tända ljus
8. hitta på helt galna saker
9. skratta så att man dör
10. duschaaaa

vad blir det under min nyår?

2011-12-30

Helt otroligt, det är nyår imorgon. Det är dax för ett till nytt år. Bort med alla beskymmer för 2011, för här kommer det nya under 2012! Nytt år, nya händelser.

Men jag är fruktansvärt sur, jag har ingen att fira nyår med. Hur är det möjligt? Först, så tänkte jag och Moa vara tillsammans och fira. Men hon fick andra planer med familjen. Sedan pratade jag med en klasskompis, men det blev inte så mycket bestämt. Sedan pratade vi familjen med några vänner till oss. Vi vart inbjudna för Stefan, men sedan hade Monica andra planer som han inte visste om xd så då vart det också kört. Sedan kom jag tillbaka till klasskompisen, Malle, och att vi skulle fira ihop med andra. Vi pratade och bestämde det, men sen så kunde inte Anton självklart. Så då sket sig i det också. Och nu så sitter jag här alldelles ensam på nyår. Visst så har jag mamsen och pappsen, men roligt att en fjortonårig flicka ska fira med dom helt mobbad, för att hon inte har några vänner som står ut med henne -.-' HÄRLIGT! Så är det någon som vill fira med mig i sista minuten såhär? inte? Hör av dig på facebook eller mobilen, finns alltid!



bilder från förra året ~


kom hem för några minuter sedan

2011-12-30

En sväng till Västrevik och Gunnebo var väl inte så fel. Åkte först in till staden. Kollade på skor och lite kläder. Hittade ingenting som intersserade mig upp till hundra. Köpte iallafall lite mat till djuren här hemma. Kan de behöva.
Efter Västervik så åkte jag till Gunnebo, till farmor. Hon hade egentligen andra planer med att åka till hjorted. Men det hoppade hon fram. Så jag hann iallafall få en fika och träffa henne and so. Och nu så har jag kommit hem igen. Em bra start på dagen iallafall :)

Västerviiiiiiiiiik

2011-12-30

Drar in till staden ännu en gång. Vi hörs när jag kommer hem!

I want you to make me feel like I'm the one you will ever love!

2011-12-29

Var superskönt med en dusch. Stog väldigt länge faktiskt. Hihih, ovanligt? Strax efter det så blev det middag. Och sedan resten av kvällen så har jag fixat mina naglar, och läst en hel del ur "läxboken".
Nu ska jag gå och tända upp mitt rum med lite ljus, gå och göra varm oboy, och sedan bädda ner mig i min säng och fortsätta läsa. Om jag inte ska glo på lite film? med syster kanske tom? får se hur jag gör. Hoppas ni får en mysig kväll iallafall :)

 

Anna skrattade åt mig klädstil igen. Undrar varför? Jag som tycker att den är så snygg. Men bor man på landet så gör man, och är man en Zeijlon så är man. Men jag tycker faktiskt inte att min stil var så värst idag? Jag går bara klädd såhär hemma, oftas efter jag har duschat. Då tar jag bara på det första jag ser. Så jag ser inte alltid ut såhär ;)

29. Den bästa present du fått

2011-12-29

Det är helt klart alla mina vänner dåva ♥ Men om vi menar present som i julklapp och födelsedagspresent, som de antagligen menar. Så har jag faktiskt inte något speciellt. Jag gillar mina saker som jag får lika mycket. Visst, en del saker är väl bättre än andra. Men en som jag vart nöjd med är ju min kamera. Som jag fick hösten 2010, en tidig julklapp. Även att jag ofta får damp på min kodak och jag gnäller på att den inte funkar, så är jag ju ändån glad att jag fick den. Annars så skulle jag ju inte ha något att fotografera med idag, om man nu räknar bort min lilla digitala kamera som jag har kvar. Och jag hoppas att jag snart får en system också :)


ska värma mig med vatten

2011-12-29

Har precis kollat klart på någon film som gick på tv:n. Ingenaning om vad de var för någon, men det var iallafall okej. Just nu ska jag vandra vidare till duschen. Låter super härligt!

Det känns som att det är en söndag. De brukar oftas vara så här sega. Man är bara hemma och hittar på småsaker i hemmet. Och gör inget mer än att chilla typ. Men jag har inte orken eller humöret med mig till att dra någonstans idag.
Men vi hörs senare iallafall! :)


bildbrist, måste börja ta nya bilder ~


jag hatar mig själv

2011-12-29

Godmorgon på er. Klockan börjar närma sig ett och jag är stort sett nyvaken. Eller jag vaknade runt halv tolv, men kom inte upp ur sängen förrens nu. Usch, jag hatar mig själv när jag sover bort hela dagen. Jag hatar att sova länge, jag vill upp tidigt och göra något av dagen!
Men jag antar att det är dax för frukost nu också. Så att jag får i mig något. Zandra är också här på besök. Det känns ju ännu bättre när man är nyvaken... Så blir väl att sätta sig inne hos dom och vara social också. Men vi hörs :) hoppas jag blir på bättre humör genom dagen.



Ser ni inte sett den nya header som jag fixade igår? tryck då F5!


ny header på G

2011-12-28

Har nu suttit en stund och försökt fixa ihop en ny header till bloggen. Är stort sett klar och jag vart nöjd. Men nu ska jag kolla om den passar in på självaste bloggen också. Hmm, känner att jag kommer få lite smått otur med det. Men annars så har jag kvar den som jag har nu och så fortsätter jag med nästa försök :)


it's the little things that make life big

2011-12-28

Hemma efter ännu en heldag inne i staden. Den här gången träffade jag släkten och åt kalkonmiddag, som jag berättade förut för er. Det var kuligt och gött. De små barnen mellan 4-8 var ju där, så det var ju inte speciellt lugnt kan man ju säga. Men jag var iallafall inte med i buset så mke. Tur det, hade för det mesta ont i huvudet.

Hade även på mig min nya stickade tröja på mig idag. Den som jag köpte igår, det enda jag köpte igår, och det enda som inte var med på rean -.-' Den är mer blå i verkligheten, och kortet är inte det perfekta, men jag tog det bara lite fort ~


28. Min favoritfrukt

2011-12-28






o-o-o-onsdag

2011-12-28

Har nyss kommit från frukostbordet. Jag vet, lite sent att äta frukost men sån är jag! Nu ska jag vandra vidare till badrummet and so. Fixa mig tills att åka iväg till Västervik. Ska ju somsagt till mormor och morfar på kalkonmiddag med hela släkten. Låter supergott! Vi gör det varje år efter jul. Eller förra året vart inte av, så det ska bli gott och äta det igen. Hoppas bara att kalkon är lika gott som jag minns det för två år sedan ;) Ha det gött!

ska snart somna in i drömmarnas värld

2011-12-27

Nu ska jag stänga av datan, vandra till badrummet, tvätta ansiktet och fixa mig till natten, bädda ner mig i sängen, och antagligen glo på film eller läsa. Kom på nu att vi har ju en liten miniläxa över lovet. Att läsa ut en bok, har jag nämt det? tror faktiskt att jag har gjort det redan. Men det är nog bäst att jag fortsätter med att läsa då. Är supertrött också. Jag förstår inte varför? jag brukar jämnt var sjukt pigg om kvällarna. 
Imorgon blir det iallafall att dra in till staden Västervik igen. Och den här gången till mormor och morfar med hela släkten. Kan berätta mer imorgon. 

Så då kan jag väl passa på att säga godnatt gött fölk! ♥

hemma i hemmet igen

2011-12-27

Stort sett inget bloggande idag heller. Men har inte varit hemma någonting och har inte ens varit närheten av någon dator. Iallafall ingen som jag kunde använda.
Drog in till staden med syster strax efter jag hade skrivit till er? Vi drog in till rean. Vi har ju inte träffats på ett tag så vi tyckte att det passade sig att vi hittade på något tsm. Och så är ju mellandagsreorna igång, så varför inte? :) hittade inte speciellt mycket. Köpt iallafall en sak - en stickad, blå tröja. Super mysig. Fast den var dock inte med på rean, så typiskt.
Efter shoppningen så drog vi hem till Lydia och Johan, och den andra Johan kom senare in i kvällen. Chillade mest, och i mitt fall var det dax att halvsova. Sedan var vi där hela kvällen lång. Drog och käkade på åhmans också and so. Så kom vi hem för någon timma sedan nu. Härlig dag iallafall :)

Har även snackat lite med Moa om nyår. Det gick visst inte försig att jag kunde hänka henne. Men så har jag hittat några andra töntar att hänga med. Men vet inte om det kommer bli av ens? låter inte så seriöst i mitt fall.


bilder från förrförra året, I think? ~

27. En bild på en sak jag inte sett på länge

2011-12-27

Snön dåva. Den var bara här en lite kortis innan jul. Men sen försvann den igen. Vart är alla stora högar med snö?

mot staden

2011-12-27

På dagens schema så står det att man ska dra in till staden med syster. Låter härligt i mina öron. Shoppa lite ur rean som pågår. Hoppas man hittas massa fint nu när man har pengar.

Andra natten i rad då det blåser till storm ute. Inte för att jag stör mig så mke på't. Jag kan sova i lugn och ro. Men det är väldigt jobbigt ändån.

Nehe, men om jag skulle gå och fixa mig då tills dagen :) vi hörs!


gammal bild på oss dåva ~

ingen ruuuuubrik

2011-12-26

Känner att jag inte alls har varit på någon blogglust de sista dagarna. Kanske ska jag ta en paus? Får se imorgon om det går bättre.
För tillfälligt så sitter jag med lite musik på, och så håller jag på och läser förfullt. Emmy tipsade mig om en blogg som äger av en ung flicka, hon väljer att vara anonym. Men hon skriver en lång berättelse, en novell, om en flicka som heter Paulina. Och att ett möte med Ulrik förändrar hela hennes liv. Orkar inte berätta så mke. Så varför inte ta en titt själv och ta reda på vad det är? KLICK!

Kom på att vi har ju ett födelsebarn idag :D Lille Anton, som inte är så liten längre, fyller ju fjortis. Wohooooooo! nejmen ah, Grattis på da :')


snygg jag är då -.-' aja, en gammal bild från fårbo ~


26. Något jag inte skulle kunna leva utan

2011-12-26

* datorn
* mat
* vännerna
* pengar
* dryck

haha, bara en massa random saker. Men jag orkar inte tänka seriöst. De står inte i någon speciell ordning!







slarvbloggarn

2011-12-26

Godmorgon kära läsare! Jag vet, vi är långt i från morgon. Men eftersom jag inte har bloggat något under förmiddagen så kan jag väl lika gärna säga godmorgon nu då :)

Skulle ha dragit in till stan med syster och mammi på mellandagsreorna. Men så bliv det icke. Anna drog iställer till en kompis, mamma hade jobbat natt och var tvungen att sova mycket. Och jag råka försova mig jag med. Gick inte upp på morgonen precis.

Men nu har jag iallafall precis kommit ut ur duschen. Sjukt härligt att svalka av sig. Och nu ska jag fortsätta med Emmys födelsedagspresent som inte går något vidare.

Julen 2011

2011-12-25

Tänkte visa upp de bilder som jag har från gårdagen. Tog somsagt inte allt många. Hade både ingen lust, ingen tanke på't, och så suger min kamera. Jag hatar den. Den suger att fotografera med, den tar urusla bilder. Men iallafall, jag försökte ta lite juliga bilder på granen med. Men de bilderna vart ju inte på topp. Så tänkte ta nya ikväll och se om kameran lyckas en aning bättre då :)








två dagar

24. En person i min släkt


25. Någon jag inte skulle kunna leva utan




juldagen

2011-12-25

Juldagen. Har inte så mke lust att blogga faktiskt om jag ska vara ärlig. Inte efter gårdagen och så är jag fortfarande helt slut.
Men idag, juldagen. Dagen efter julafton. Hade ni föresten en bra jul? :) idag vill jag iallafall gå på bio. Ska kolla upp det lite nu och se om filmen går idag ens. Annars så får jag hitta på något annat.
Det vart ett väldigt snabbt, kort och tråkigt inlägg. Men har somsagt ingen lust alls till det här. Så vi hörs :)

Julafton över

2011-12-25

Julafton är över, för ca en timma sedan. Tänk att vi gör så här mke innan jul för en dag som går superfort. Har ni någonsin tänkt på det? Vi bakar, städar, köper julklappar, räknar ner dagarna med kalender, pyntar, tar in en gran osv. För en endaste dag som går över på en sekund. Helt otroligt egentligen.
Men min dag har iallafall varit super. Nu måste man bara vänta ett år till tills man får uppleva den igen, haha. Har dock inte fotograferat så jätte mke. Men jag visar upp de bilder jag har tagit imorgon eller någon dag framöver :)

Just nu sitter jag här i det svarta huset för mig själv. Alla har gått och nanat efter den här dagen. Och jag tänkte faktiskt också göra det. Sitter just nu och är social med massvis folk på fb. Och så har jag precis "öppnat" min julklapp från Emmy. Och jag började stortjuta. Hon är helt underbar den människan, tvillingsyster!


Känns som att den dagen var igår! och ja, man ser lille mig lite granna i videon, den är snodd från Emmy!

God jul allesammans!


dagen före Julafton

2011-12-23

bild i repris från 2010 ~

All snö är borta. Den var här i veckan, men dagen innan julafton smälte den bort. Så typsikt alltså. Jag och Anna satt och samtalade lite med varandra förut idag. Vi tänkte och trodde, att om det snålar med snö i vinter - så kanske det kommer mer åt sommaren? Som ni kanske minns kom det faktistk snö i våras, i maj. Tänk om det blir så igen? att snön kommer på våren och sommaren? och tänkt om i framtiden, att snön har bytt årstid och det börjar snöa till sin födelsedag istället då det ska vara sol? usch, hemska tankar. Jag vill ha sommar på mig födelsedag och massa snö på julafton. Punk och slut för min del :)

Påtal om övrigt, så blir det inte att visa upp några bilder på granen ikväll. Och blir förmodligen inte i helgen heller. Kommer inte bli så mke bloggande överhuvudtaget som jag berättade förut. Men under kvällens gång så har vi bara myst med varandra, familjen och jag. Fikat julfika framför tv:n och klätt granen tillsammans.
Julafton är om 12 minuter. Så jag kan väl önska er alla redan nu en riktig god jul :D  

julegran

2011-12-23

Nu blir det att klä granen här hemma tsm med familj :) bilder kanske kommer ikväll. Annars på söndag eller någon annan dag efter jul. Vi hörs sålänge!




två dagar

22. En bild på mig från varje årstid

Jag har faktiskt rätts så snålt om bilder på mig själv. Gillar faktiskt inte att fotografera mig själv. Så har inga bilder till er.

23. hur känner jag mig för stunden

Trött, gnällig, hungrig. Och så har jag en redig längtan tills imorgon och till mig julkänsla kommer. Ni förstår nog inte hur irriterande det här är när man inte har någon julkänsla alls.


23 december 2011

2011-12-23

Det är helt otroligt, det är julafton imorgon. Om några få timmar bara. Och jag har fortfarande inte hittat min julkänsla. Jag får panik! Snön har också smält ner till underjorden. Nu ser man grön mark igen. Det finns inget slask ens. Vad är det här för jul?

Jag vet att jag inte har bloggat något på hela dagen lång. Men jag har inte haft tid till det. Eller tid har jag väl haft mer eller mindre. Men så sov jag ganska länge och har slösat bort dagen på att fixa och dåna massa. Har städat en del i huset, har nästan läst klart boken, har städat ännu mer, och så har jag försökt letat efter min julkänslam haha. 
Som ni nog förstår så kommer det inte bli så mke bloggande imorgon heller. För vem sitter på julafton och bloggar? då man ska umgås med de nära och kära och ha kul. Inte jag iallafall. Tror inte att någon kommer läsa mina inlägg imorgon heller så ah ;)  


jag säger godnatt med det här

2011-12-22


KÄRLEK

hur går det med kärleken? både upp och ner
är någon kär i dig nu? i think so maybe
är du kär i någon nu?  gillar kanske?
vem är sötast just nu? många
har du berättat för någon person att du inte har känslor för den fast du vet att den har det för dig?: typ ja
tror du ens på kärlek? jodå


HAT

vem/vilka hatar du verkligen? nämner inget här
varför hatar du dom? har mina speciella anledningar
hatar någon dig? ingenting som jag vet

DIN KLASS

vad tycker du om din klass? typ bäst
vem/vilka har finast kläder? Linnea or Moa
vem tror dig vara mest perfekt? ingenaning
vem har fulast skor? någon av de där tre typerna
vill du byta klass? nejdå

vem litar du mest på i din klass? Emelie tror jag
är någon utanför? beror hur man ser på't

SOCIALT/VÄNNER

har du många vänner? jodå
vem har du alltid roligt med? väldigt många
vem litar du MEST på? Emmy och Anna
vilka är de du berättar först för när de hänt något? Emmy och Anna
vem känner dig bäst? jag har faktiskt ingenaning?
brukar du bråka med dina vänner? nejdå

välj två vänner som..
du litar på: vädligt många
får dig glad: det är inte så svårt att göra mig glad
du skrattar ofta med: säg någon som jag inte har skrattar tsm med?
är saknad: Emelie, Vendela
du vill träffa: många
du känt länge: Moa


PERSONLIGT
fullständigt namn: Linnea Zeijlon...
kön: tjej 
ålder: fjortis
längd: 167 kanske
födelsedag: 11 junibarn
hårfärg: fult gulblond
ögonfärg: görngula
boende: hemma
skostorlek: 38
vänner: många
humör: lite trötter

FAMILJ
Mamma: Susanne
Pappa: Jörgen
Syskon: Robin och Anna
Husdjur: kaninen Toffsa och hamstern Bella

KÄNSLOR
har du gråtit för att du varit arg? jodå
har du varit kär i någon du inte haft chans till? har jag nog
när grät du senast? länge sedan nu
är du oftast sårad & ledsen men visar det inte? nae, eller va?
menar du det du säger? öhm ah

DITT ELLER DATT
pengar eller kärlek? kärlek
singel eller
förhållande? beror på, förhållande
sola eller bada? bada
mobil eller dator? datan
gröna Lund eller Liseberg? Liseberg
mc Donalds eller Burger King? inget helst
dans eller sång?: båda,
fotboll eller innebandy?: fotboll
flyga eller åka båt?: båt tror jag

ÄRLIGHET
lovar du att vara ärlig?: visst
har du varit kär i din bästa kompis?: njae
har du ljugit? ao
har du fuskat på ett prov? ah
har du rökt utan att dina föräldrar vet? faktiskt inte
har du en hemlighet som bara du vet? jao


RESOR
har du varit utomlands?: typ
i vilka länder har du varit?: Danmark
har du åkt flygplan?: nej
tåg?: jao
båt?: jao
buss?: jao
har du bott utomlands?: nä
vart isåfall?: -
kan du något annat språk?: engelska, sedan förstår jag danska och norska också


RIK ELLER FATTIG
hur mycket får du i månadspeng?: på kortet får jag 200 tror jag? annars så får jag när jag behöver det

har du..
eget rum? yes
egen TV?: ah
DVD?: ah
dator?: njae
mobil?: ao
kontokort?: aoo
över 2000 kr?: yes
pool?: nä
studsmatta?: hade
cross/moppe?: typ
pingis/biljardbord?: nä
jacuzzi?: nä
bastu?: typ
villa?: aa
märkeskläder?: njaoo
smink/smycken för över 5000 kr?: nae

DAGENS
kläder?: tajts, linne, tjockärmad och underkläder
smink?: foundation
smycken?: nyckelarmband till skåpet
humör?: trött,
gjort?: sista dagen i skolan
göra?: läsa och sedan sova


bara två dagar kvar

2011-12-22

Jag har nu slagit in paket, läst och smått städat mitt rum. Och jag känner mig gladare än vad jag var förut. Då jag hade huvudvärk som envisades om att släppa. Men nu känner jag iallafall inte av något :)
Just nu så sitter jag med lite musik på, och är social med massa vänner. Bara chillar galet. Som vanligt alltså. Är väldigt sugen på att baka något. Men jag känner, inte nu två dagar innan julafton. Och så har vi ju hållt på och bakat massa till jul. Så nu får det nog räcka. Men jag är ändån sugen på att stå i köket och baka. Men jag är inte ett dugg sugen på att äta något sött, haha.


hemlig julklapp :)


Dagens sötis

2011-12-22

Hahah, jag garvade bara åt videon. Men grodor kan också vara smarta och spela spel på mobilen. Och så kan de ju alltid överraska med oväntande saker som i slutet av videon :')


när vi är med varandra, känns som tiden stannar

2011-12-22

Jag hade bäddat ner mig och börjat läst lite i boken igen. Men sen nu för en stund sedan så vaknade jag? så jag hade visst råkat somna. Och just nu så dunkar huvudet hårt. Har fått huvudverk, inte skönt.
Känns också som att klockan är sex eller nått på kvällen. Men så ser jag att hon inte har blivit mer än stax efter tre.
Men eftersom jag fortfarande är lite trötter, och har ont i huvudet, så har jag inte så mycket till blogglust. Så vi hörs senare ikväll ist med ett gladare humör :)

hörde jag något om jullov?

2011-12-22

Och jag är fri från skolan :D eller iallafall runt två veckor. Har ingen aning om när jag börjar sedan igen efter lovet. Men det tar jag reda på sista sekunden. Orka tänket på det nu. Känns dock som att jag ska till skolan imorgon som vanligt. 
Den korta dagen i skolan har iallafall varit helt okej. Bara lite långtråkigt and so. Men vi glodde på Innebandy som alla andra år. Niorna mot lärarna, och självklart så vann niorna. Sedan tillbaka till klassrummet så vi fick våra betyg. Alla öppnade deras betyg på direkten och jämförde med varandras. Medans jag satt där och väntade med att öppna tills jag kom hem. Delvis för att jag inte ville se mina betyg själv, och så vill jag inte att andra ska få reda på dom. Jag hatar verkligen att snacka om mina egna betyg. Varken om de är toppenbra eller sämst, jag visar knappt för någon. Inte ens mamma har fått sett dom än även att hon har frågat, hah.

Sedan vart det hem och nu har vi jullov :D så jag önskar er alla en riktigt fint jullov nu i två veckor. Och njut av tiden :D


inte en sån julig bild, men det är iallafall en bild från innebandy ~



21. Vad jag tycker om Justin Bieber

2011-12-21

Ja vart ska jag börja? helt otrolig att jag kommer nämna människan på min blogg. Men iallafall, jag har inte lyssnat på hans musik. Jag lyssnar inte på hans musik. Och jag kommer förhoppningsvist inte göra det heller. Jag har inte något emot honom som person. För det kan jag ju inte ha eftersom jag aldrig har träffat honom eller vet hur han är. Det enda jag vet om honom är att han heter Justin Bieber och att han sjunger som, ja vad nu ens tolkning är av rösten. Jag har aldrig hört en helt låt av honom. Bara massvisa av halvor av låtar. Och som jag ser det nu vill jag verkligen inte börja lyssna på honom. Jag är inte precis tjejen som sätter sig fast på unga kända killar som andra tonårstjejer oftas gör. Utan jag unviken den musik så mke det går. Jag lyssnar varken på Eric Saade, Justin Bieber, Erik Segersted, Andrè Zuniga osv. Jag följer inte med i tjejernas strömmar när det gäller musiken. Eftersom jag hatar det de lyssnar på. Ulrik Munther är nog den enda "tjejidolen" jag tycker är något lunda bra.
 
Iallafall, ramlar ur ämnet. Justins utseende av min åsikt är typ..: ucsh, blä, ful, äcklig. Men vi alla tycker olika. Så kom nu bara inte till mig och tracka ner på lille mig för att jag inte gillar honom? sånna personer som gör sånt bevisar bara på att de är omogna och inte kan acc andras åsikter. Vi alla tycker olika. Och om ni inte kan acc det så kan nu ju tänka hur det skulle gå om alla hade somma åsikt om ALLT? ;) men iallafall, inte precis det ämnet jag skulle komma till. Men det är min åsikt om den pöjken iallafall.


mina ord och tankar till henne

2011-12-21

20111215-201901.jpg

Fotograf Fransson hade en tävling för en stund sedan på hennes blogg. Men som nu är avslutad. Vill bara berätta det här för att visa vilka underbara personer det kan finnas på jorden. Man kunde alltså vinna hennes egna handgjorda halsband som ni ser på bilden ovan. Och när man anmälde sig skulle man berätta om man skulle ge det till någon speciell och varför. Och underbara Emmy var med och deltog och skulle vinna smycket till mig. En finare syster får man leta noga efter!  ♥


Så underbart fin hon är asså. Jag vill bara springa till henne och ge henne en stor bamsekram. Fan vad jag vill träffa henne igen. Tänk att två personer som är födda på två olika år, men ändån är vi så lika. Läskigt lika. Du kom som en solstråle fram till mig och lyste upp hela mig värld. Emmy Ahlkvist - vill aldrig förlora dig, du är halva mig ♥ släpper inte taget om dig förrens du ber mig om det. Vill dela flera år med dig med skratt och lycka i!


en kort sväng in till staden

2011-12-21

Var nu på kvällen inne i storstaden Västervik. Köpte julklappar and so till på Lördag. Tog även en fika med pappsen. Sitta och njuta lite tsm med honom.
Nu ska jag slå in julklappen så att det är klart. Sedan ska jag faktiskt fortsätta att läsa boken. Jag kom inte något vidare långt med den förut. Men det är inget stress på't heller så :)


imorgon sluta vi

2011-12-21

Nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen, och börja läsa. Känner mig fortfarande lite frusen av mig efter att stått och väntat på bussen. Och så måste jag börja läsa en bok som heter "M som i Mara", eller något liknande. Man kan säga att det är en läxa över lovet. Ska läsa ut boken och det är väl bäst att sätta igång redan nu? :)

Emelie åkte hem förut från skolan, hon mådde inte bra. Jag får hoppas på att hon kryar på sig nu så att det inte blir något nu lagom till jul. Hoppas hon kommer imorgon iallafall. Hon fick sin julklapp av mig idag, jag glömde den inte hemma. Bra jobbat Linnea!

svenska nästa

2011-12-21

Första lektionen för onsdagen är snart avklarad. Vi har inte jobbat någonting på den här samhällslektionen. Vi skulle gå och glo på niorna när de spelar spökboll och bandy and so. Men det fick vi tydligen inte. Så därför släppte Sten in oss här, och vi får göra vad vi vill.
Just nu så sitter jag och är social med Emelie och Linnea på facebook. Och de sitter bara några meter från mig här i salen. Hahah, roligt liv.

Snart så kör jag på svenskalektion. Inget som jag ser framimot. Sedan har jag hemkunskap, engelska och lite sådant under dagen. Vrålhungrig är jag också. Missade frukosten pga stress, fy.

20. En bild på mig tagen utomlands

2011-12-20

Har aldrig varit utomlands. Förutom Danmark då när jag var liten. Och då var jag i Legoland, har du hörs talas om det? Jag tyckte iallafall att det var jätte roligt där. Så ni kan få en bild från det :)


rullar in mot kvällen

2011-12-20

Duschningen är klar. Så nu blir det att slå in Emelies julklapp och ta med den imorgon. Känner på mig att jag kommer vara stressad imorgonbitti och glömma det här hemma. Hahah, typiskt mig. Ska även ta något och äta känner jag. Magen bara skriker efter något.
Men tydligen så ska jag först hjälpa Anton med svenskan? Så då blir jag fastklistrad här ett tag. Men jaja, får väl ta och va lite snäll mot vännerna :)


min sista kväll sedan är jag fri

2011-12-20

Nu blir det att plugga svenska. Sista kvällen innan den ska lämnas in. Och jag är stort sett klar. Så jag har inget att oroa mig för. Vad skönt, kom på en sak nu. Att det här är den sista kvällen jag pluggar på typ i tre veckor. Nu vart jag till en glad tjej. Men bäst att jag sätter igång nu. Annars så blir jag sittandes här hela kvällen med uttjatad musik på och dryga med mina vänner på facebook. Och det har jag ingen stort lust till, haha.

dagen efter måndag

2011-12-20

Och jag missade bussen som gick hemmåt. Jag, Moa och Oskar gjorde det, lyckat. Så då vart det bara att ställa sig och vänta på nästa buss, som var försenad. Snacka om att jag vart på dåligt humör ute i kylan. Men tur hade man iallafall lite härligt sällskap i väntan.
Annars så har dagen varit helt okeja. Har fått reda på en del betyg och så i olika ämnen. Jag ligger rätt så skapligt till iallafall. Inte något som jag hade förväntat mig, men det känns skönt. Och på torsdag har jag dom i mina händer.

Idag är det bara fyra dagar kvar tills julafton. Jag håller nerräkninger nogrant. Har fortfarande ingen julkänsla i mig. Typiskt. Men nu ska jag iallafall gå och tugga i mig varm mat. Så att jag värmer upp mig igen efter en lång stund ute i kylan :) hejsvejs! 

19. Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag

2011-12-19

Jag har inte precis någon fast person som jag vill byta med. Sånt har jag inte precis funderat över. Men det skulle vara roligt att byta med någon kille. Se vad deras tankar är och hur mke de använder sin hjärna? får se vad de tänkter på egentligen när de gör sina knasiga saker.

Sedan skulle jag vilja byta liv med en överdriven fjortis. För att se vart de får sina idiotiska ideèr från . Och för att få reda på vad de tänkter om männsikor, varför de trackar ner på folk som de gör, och lever inte för något annat. Och så vill jag veta om de tycker att de själva är snygga i sitt översminkande face och blonderat hår och kroppen osv.  Och så vill jag se hur dom är hemma hos sina föräldrar också, om de är samma person eller inte. Eller om dom förvandlar till mammas lilla flicka/pojke.


mot böckerna

2011-12-19

Jag kan väl köra med ett litet snabbinlägg nu, innan jag ska ta i tag i svenskan. Vi har massvis i svenskan som vi ska vara klara med till på onsdag. Och jag gör ju typ allt förutom att jobba på lektionerna. Så det är väl bäst för mig egna skull att jag försöker sätta igång nu. Så att jag får några betyg. Kan ju inte precis påstå att jag är så smart av mig. Gör inget i skolan så att jag måste jobba hemma. Hahah, inget som jag tipsar om precis.  


haha, är det där typ jag då eller? Jag kör på bara för att jag vill ha någonlunda bra betyg.


måndags eftermiddag

2011-12-19

Och jag har kommit hem från den sista måndagskoldagen för det här året. Helt otroligt att det här är sista veckan. Och att det är julafton på lördag redan. Känner att allt det här blir rätts så tjatigt på mig blogg för tillfälligt ;d hah.

Just nu sitter jag iallafall och äter russin. Jag har ingenaning om varför egentligen. Russin är bara så himlans gott samtidigt då det är jätte äckligt. Är även lite social med Emmy och Malle, alltid lika trevligt. Väntar även på att middagen ska blir klar. Det tar så långt tid och jag är väldig hungrig, ååh!

söndagens kväll

2011-12-18

Skulle precis gå och duscha nu. Men så hör jag att Robin går och gör det. Så jag får väl vänta ännu längre då. Sitter just nu och är social med Malle tönten. Men om jag ska gå och glo på Beck istället. Det börjar bli väldigt långtråkigt att sitta här nu.

Imorgon blir det att åka tillbaka till skolan. Och gå den sista veckan innan i skolan till jullovet. Helt otroligt att vi redan är påväg in i den andra terminen i åttan. Fy vad tiden går fort. Är också väldigt nervös för mina betyg, jag vet redan nu att de är usla. Stackars mamma när hon ser dom..


random bild ~


18. något som skrämmer mig

2011-12-18

de står inte i någon speciell ordning ~
1. dammsugare
2. fönster
3. mörker
4. framtiden
5. att bli lämnad ensamen








fjärde advent

2011-12-18

Fjärde advent och sex dagar kvar till självaste julafton. Det snöde somsagt igår, fast det smälte under natten och det var bara lite kvar på morgonen. Men det posetiva är att det har snöat hela dagen idag med. Hoppas temparturen sjunker så att det blir kallt. Så att snön kan stanna.
Om jag ska vara ärlig så har jag inte så mycket till julkänsla. Jag vet inte varför, men det känns verkligen inte som jul. Hoppas bara på att den kommer nu i veckan. För annars blir det ju inte kul.
Just nu så har vi gjort klart pepparkakshuset. Och nu står vi och gör julgodis. Blir att ta kort på allt och visa er ikväll :) men nu blir det att ta paus av allt bakning och påbörja med middagen.

söndag 18 december

2011-12-18

Om jag ska vara ärlig så orkar jag inte blogga just nu. Det är inget speciellt, utan bara för att jag är trött. Känner att jag inte har vaknat till riktigt än. Vaknade för en timma sen ungefär. Usch, hatar att sova såhär länge. Känner på att jag har varit helt trött och hängig hela helgen. Vad kan det bero på?

Iallafall, nu blir det att sätta ihop pepparkakshuset. Det vart försent igår. Vi hann inte för att vi gjorde annat. Så då blir det att göra det nu. Jag och Anna skulle åkt och glott på bio idag med. Men jag vet inte om hon har lusten till det längre. Får se hur det blir :)

17. tio saker jag vill göra/uppelva innan jag dör.

2011-12-17










Jag skulle kunna sitta här och bomba er med massvis av bilder. Det finn så grymt
mycket jag vill göra eller uppleva innan mitt liv tar slut. Men jag har valt ut ett få
tal bilder iallafall :) det var svårt kan jag berätta, haha


halva bakningen klar

2011-12-17

Nu går jag över från en glad tjej till en besviken. Jag hade tagit massa bilder under bakningen. Och laddat över de till datan, och nu så hittar jag dom inte. Och jag har raderat dom på kameran redan. Så mina bilder är borta. Kan man få mera otur än mig eller? Har bara några få tråkiga bilder kvar, blä.
Vi är iallafall klara med lussebulle och pepparkaks baket nu. Degarna tog aldrig slut. Herregud vad mycket det var att baka upp. Nu har vi bara kvar att baka julgodis och kakor och sådan.

Ni kan få några få bilder nu. Så ska jag ta nya bilder tills kvällen :) njut!




snabbt inlägg

2011-12-17

Tänkte bara göra en liten snabbhälsning till er. Är just nu mitt uppe i baket. Har stått i köket nu över två timmar. Och fler timmar blir det. Har också väldigt ont i magen efter att pepparkaksdeg. Jag äter nog mera än vad jag bakar, hihi.

Men nu gnäller mina syskon på mig att jag sitter här. Så det är väl bäst att jag går tillbaka. Vi hörs senare ikväll då :)

vilken julkänsla

2011-12-17


Jag vaknade, tittade ut, och sedan så jag att det snöade! Det gjorde verkligen min dag. Äntligen så känns det lite juligt. En vecka före jul så kom snön. Hoppas verkligen nu upp till hundra att det håller i sig.
Bilderna är lite halvdana. Men jag tog de bara lite snabbt för att visa er. Just nu är det stora julaftonsflingor ute. Härligt!

Men nu blir det att sätta igång med julbaket med hela familjens hjälp. Kommer ta hela dagen. Så kanske inte kommer vara så aktiv här. Men det kommer säkerligen bilder på't i kväll :)


16. En bild som påminner mig om gamla tider

2011-12-16


mot Anna !

2011-11-16

Nu ska jag gå till Anna och vara social med henne. Hela kvällen ska jag vara hos henne har jag bestämt mig för. Bara för att vi båda är rastlösa och vet inte vad vi ska htta på, och för att jag vill bara chilla med henne som vi gjorde alltid förr. Så vi hörs antagligen senare in mot kvällen :)


kock för kvällen

2011-11-16

Nu har man stått i köket tsm med syster och lagat till maten. Det var tydligen vi två som skulle stå för det ikväll, det blir tacos. Perfekt middag till en fredagskväll :)
Och jag o Anna har nog kommit på att vi är de söligaste kockarna som finns. Det tar en kvart för oss att skära en tomat. En en kvart för skära gurkan osv. Hahah, vi vet iallafall vad vi inte ska bli när vi blir stora.
Nu sitter vi i väntan på Robin broder. Att han ska komma hem så att vi kan sätta oss runt matbordet. Hoppas han kommer snarast, för jag är grymt hungrig. 

 

fredagsdax

2011-12-16

Ännu en dag så har jag lyckas att komma hem från skolan. Och som vanligt så har jag glidit genom skoldagen med massa garv och damp. Men nu är jag äntligen hemma och nu har jag helg. Slappa av lite och bara vara hemma. Ska faktiskt ha en bakhelg med hela familjen den här helgen. Det blir nog roligt :)
Sedan har jag bara några dagar kvar i skolan tills det är jullov. Jag fattar verkligen inte att det redan är jullov. Kändes ju som att åttan började nyss. Och att vi redan kommer in i den andra terminen. Herregud, snart går jag väl sista året på gymnasiet också.

två random bilder från någon mattelektion ~



sista inlägget

2011-12-15

Och jag är utkommen från duschen. Fy vad härligt det var. Brände nästan sönder skallen av mig så hett jag hade det. Innan jag stack och duschade så låg jag några 30 minuter eller nått i tv-soffan med resten av familjen och kollade på "Tomten är far till alla barnen". Och då kom Shelby som också ville mysa. Så hon la sig på mig och gosade ner sig. Somnade och snarkade. Härligt med lugn och ro.

Just nu sitter jag iallafall med ett glas i handel med god oboy i. Ska även föna håret nu och sedan vandra vidare till sängen. Men jag vet inte riktigt om jag vågar att föna det. För hela huset är nersläkt, så jag undrar om alla sover? Jag kör nog en liten snabbis ändå. Men godnatt på er, så hörs vi som vanligt imorgon :)

min torsdagskväll

2011-12-15

Nu vill jag bara ställa mig i duschen i en lång tid. Skölja av mig och bara stå och njuta. Stå och tänkta och funderar. Sedan efter det blir det bara att fixa sig för natten. Kanske ta ett glas oboy eller något liknande innan. Sedan vill jag sova. Är jätte trött och vill att det ska bli en ny dag med nya tag i :)

Ikväll har vi gjort pepparkaksdeg till helgen. Blir att baka pepparkakor och pepparkakshus tsm med familjen. Härligt! Sedan har jag bara chillat en hel del av kvällen. Bara hängt lite med Anna and so. Har insett att jag verkligen har saknat henne. Vi träffas ju aldrig längre. Det var länge sedan vi hade en "pratkväll" tillsammans. Då vi bara snackar bort hela kvällen och njuter med varandra. Hon är ju alltid i västervik, och jag här hemma och vi sköter vi egna liv liksom.  


ett års gammal bild ~


15. något du gillar att äta

2011-12-15

Det är som väldigt många andra också gillar - godiiiis. Super gott. Eller bara om det är rätt sort, annars styr jag typ av det. Choklad är ju självklart en favorit hos mig. Men just nu har jag, eller försöker iallafall, att ha ett uppehåll för godisätadet. För jag hade en tid då jag åt vädligt mycket. Tror att det var början av åttan. Och där efter beslöt jag att sluta äta. Eller tar ju då någongång ibland. Men inte alls ofta. Så det går rätts så bra för mig faktiskt :)


ute faller regnet

2011-12-15

Fy vilket regnväder. Hellre vill jag ha snö än det här. Vart är allt snö förresten? Bara en vecka kvar till självaste julafton och det har inte kommit någon snö än. Den måste nog ta och rappa på lite nu.

Har iallafall kommit hem från skolan. Helt genom blöt är jag, jippie. Så ska gå nu och leta upp varmare kläder att mysa i mig i. Och snart får jag i mig lite varm mat också. Eller snart o snart, om några 30-60 minuter ;)

Skoldagen idag har varit helt okej. Har bara skrattar genom den typ. Iallafall de två sista lektionerna, geografi och historia. Lille Anton fick åka hem också efter första lektionen. Han sa att han mådde dåligt så vi tvingade hem honom även fast att han inte ville och sa att han mådde bättre. Hihi, så går det när man berättar för oss att man känner sig sjuk. Men han får iallafall ta och krya på sig lite ! :')

trött efter en slappdag

2011-12-14

Hela kvällen har jag både suttit här och varit social med Anton och Malle. Ovanligt? knappats. Men också har jag bara luggit i min säng och halvsovit. Chillat med musik på, och så har jag pratat med Emmy en stort del. Hon har även skickat massvis av videos och bilder som jag har kollat genom lite noggrannare nu. Alltid lika roligt :)

Ska faktiskt gå och lägga mig snart. Är super trött efter dagen. Även att jag inte har gjort ett skit. Så hörs vi imorgon igen antar jag, gonatt! :)

14. En låt som får mig att gråta

2011-12-14

Jag har då nog aldrig börjat gråta till en låt, tror jag iallafall. Isåfall så är det väl att låten är till en sorgsen film eller nått? Så jag har inget redigt svar till er. För jag gråter helt enkelt inte till låtar :)

Dagens sötis

2011-12-14

Har kommit på att jag inte har kört "Dagens sötis" för er på en evighet. Så det kanske är dax för att försöka och köra igång igen. Här har ni en video med massa katter på som råkar ut för saker. Ett tips, det blir roligare om ni har ljud på och kanske två styckna så ni kan skratta tsm :)


random bild

2011-12-14


Blev väldigt dåligt bloggande igår. Men lever jag för att blogga eller? haha jag har ett liv utanför skärmen också. Kom iallafall hem från skolan för cirkus en halvtimma sedan. Dagen har varit chill, inte haft massa jobbiga lektioner med massa jobb i. De sista dagarna brukar oftas bara vara slappa och lata innan jul. Härligt det! 

Men nu ska jag gå till köket och vara duktig o hjälpa pappsen med middagen :) så vi hörs senare ikväll igen. Kommer nog inte hitta på något speciellt, utan bara vara hemma. Hörs !  

skrivkramp

2011-12-13

Har precis skrivit klart en lång historia för Emmy vad som händer i mitt liv, haha. Så nu har jag fått lite skrivkram. Hoppas iallafall att hon gillar att läsa om mitt liv. Nu ska jag gå och mysa ner mig i sängen med Shelby. Gosa med henne och sedan börja läsa någon bok som vi jobbar med i skolan. Bättre att börja nu än att ta allt på sitt lediga lov, eller? :)


bild från sommaren dåva, saknar't ~


13. en bild som påminner dig om en rolig upplevelse

2011-12-13

Oj, det finns ju så mke som jag kan välja mellan som jag har varit med om i mitt liv och vill göra om. Men jag tar och visar upp två bilder från somras. Den 11 Augusti tillochmed. Kommer ihåg hela dagen som om den vore igår. Jag var i Kalmar med mamma, Anna och Marie för att glo på Rix Fm live. Det var ju första gången jag och Emmy träffades, och det var så vi träffades också ju. Mitt i publiken så såg vi varandra :') Men det var en riktig rolig dag det.



Lucia dagen

2011-12-13

Och jag är hemma från dagens skoldag. Den har varit rätt så chill. Kom dit, och gjorde typ ingenting. Drog sedan för att glo på skolans Lucia och fikade efter det. Sedan hade vi bara två lektioner efter det. Vi glodde på film på den sista så ah. Sjukt skön dag det har varit i skolan. Och jag har varit mera mig själv igen och det börjar rulla framåt.

Nu ikväll så blir det nog bak här hemma. Vi bakade en hel del igår. Knäck och så, lite julgodis. Anledningen till att vi börjar så sent med vårt bak är för att föräldrarna jobbar så pass mycket och vi barn har skolan. Men nu blir det att sätta igång igen :)

Hoppas ni har haft och får en bra Lucia dag allesammans :)


12. Mina favoritartister

2011-12-12

Jag har faktiskt inte någon favorit. Utan jag kan lyssna på stortsett allt. Green Day, Ulrik Munther, Moa Lignell, Minnah Karlsson, bara radion. Allt från himmel till jord.
Men jag är inte precis förtjust i flickornas Idoler. Som t.ex Danny, Eric Saade, Justin Beiber osv. Deras musik unviker jag så mycket som jag kan. Inget illat menat mot dom. Men nej, jag lyssnar inte på typiskt "tjejmusik". Det är nog mest bara Ulrik Munther som jag kan lyssna på av tjejornas favoriter :)



en kväll med vänner och familj

2011-12-12

Jag står i köket tsm med Marie, mamma, Anna och Robin. Självklar ligger Shelby bredvid med och glor på. Vi bakar knäck tillsamman. Det går faktiskt skapligt. Köket står kvar på sin plats iallafall.

Nu ska vi slå oss ner framför tv:n och glo på Halv åtta hos mig. Det ska tydligen vara med några Västervikare. Och då måste man ju alltid kolla och se vem det är :) om det är någon som man känner igen.

måndagstråk

Lovar du att vara ärlig? visst, annars är det ju ingen grej med det hela ;d
Du heter: Linnea Zeijlon
Smeknamn: Zeijloooooon
Beroende av: vännerna
Vad säger du för att imponera på någon:
haha ingenaning
Hur imponerar man på dig: öhm jao bra fråga, va bara dig själv !
Brukar du skratta för dig själv: jao, skrattar stort sett jämt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: ett långt kedjebrev
Var bor du: helt utmobbade från alla andra
Trivs du där: nej, inte just nu iallafall
Äger du några converse: ne, passar inte i't
Är du allergisk mot något: ja, pälsdjur ;o
Hur svarar du i mobilen: "ao hallå?"
Brukar du komma i tid: faktiskt ja
Favorit dryck på morgonen: oboy
Rakar du benen: haha ah
Är du blyg: är grymt blyg mot okända och nya personer
Sysslar du med någon idrott: nae, är för lat
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njae
Är du nöjd med ditt liv: jodå, skapligt
Är du bortskämd: nejj
Vad gör du i morgon: skolan typ
Vad längtar du till: snön, julgodis, vännerna and so
Har du bra vänner och äkta vänskap: yes
Hur gammal är du: fjortiiiis
Tycker du om någon just nu: njaoe, kanske
Gröna eller röda äpplen: röde
Är det okej att gråta: jodå
När grät du senast: länge sedan nu
Vad skulle du göra om du vann en miljon: spara och slösa, hihi
Bär du glasögon eller linser: inget
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nejdå
Har du piercing: i öronen
Är du singel: yes
Vill du gifta dig: gjorde det i fredags :D eller, det var rättare sagt inställt.. :(
Vill du ha barn: när jag är äldre, ja
Är du bra på att laga mat: hah, om ni menar att man är bra när man bränner upp hela köket så ja
Är du flygrädd: mjo
Hur vig är du: kan iaf sätta foten bakom nacken (y
Vilken är din favoritglass: har ingen favorit precis
Vilken ögonfärg har du: gulgröna
Har du någon gång gråtit dig till sömns: aoo
Senast när: länge sedan
Röker du: nejdå
Hur ofta tränar/motionerar du: jag ska börja nu i vår med det igen
Senaste låt du hörde: Moa Lignell - When I held ya

första dagen på veckan

2011-12-12

Och jag är tillbaka här efter en lång dag i skolan. Har varit fullt upp hela tiden känns det som. Nej men har knappt suttit still and so. Dagen har ändå varit rätts så slappt. Fick 1-2 timmar rast för att läraren inte kom till lektionen, lyckat.

Har inga speciella planer inför kvällen. Vet iallafall att jag ska ta en lång dusch och bara njuta. Och sedan måste jag skriva till Emmy också och skriva av mig lite. Känner att 1000 tankar snurra runt mitt huvud. Inget som vi ska komma in i. Men Emmy känns som den rätta personen att berätta saker för, kan lita åt hundra på henne och hon förstår en så bra! tack Emmy Ahlkvist, för att du kom till mitt liv ♥ 


random bild ~


första morgoninlägget på länge

2011-12-12

Idag är jag uppe skapligt så jag hinner tom med med ett morgoninlägg. Har precis fixat ordning mig och snart blir det att springa upp till bussen. Tillbaka till skolbänken efter helgen. Hur har er helg varit? :)

Imorse så sprang jag ut med bara trosor och tröja på mig. Och jag ställde mig och skrek, hoppade, vinkade osv. Och det var för att mamma skulle åka och jobba. Jag hörde henne när jag log och sov att hon tog på sig och låste för att sedan åka. Och jag bara for upp, och anledning till allt det var för att jag ville få tag på min påfyllning. Hahah, mina gratis sms har tagit slut igen. Men hon hade ju sjävlklart inge påfyllning...

Men nu blir det att återvända till skolan. Hörs när jag kommer hem igen! :)

11. Det här åt jag idag

2011-12-11

Jag åt två mackor och ett glas oboy till frukost. Till middag så åt jag potatis och köttgryta, och ett glas mjölk till det. Sedan har jag tagit en bulle med, hihi. Mer blir det nog inte att äta idag faktiskt.

Tjuvarnas jul

2011-12-11

Den härliga känslan när man är nyduschad, älskart. Som ni nog har förstått så har jag precis kommit ut från duschen. Så nu är jag också ren och fräsh precis som mitt rum, haha.

Satt också lite med svenskaläxan förut. Trodde att jag hade glömt det i skolan, men så hittar jag det i jackfickan. Tur det. Så ni kan jag iallafall det tills imorgon :)

Jag kollade förresten på Julkalender förut idag. Första gången jag såg årets. Den verkar tyvärr vara helt usel. Precis som de andra tidigare julkalendern genom åren. Det är synd att de bara blir sämre för varje år. För att för mig så tillhör Julkalender julen fortfarande och det ska vara en tradition att kolla på den. Men nejnej. 
 


tredje advent

201-12-11

Klockan är ju redan sju på kvällen. Jag som trodde att hon var åtminstonde 6 eller nått. Ska iallafall snart börja plugga. Men först ska jag skriva lite till Emmy. För jag känner lite tvong till det.

Kom på förut idag också att vi är inne på tredje advent. Redan tredje, fy vad tiden går fort. Och ingen snö har vi fått ännu. Men pappsen sa att han såg en hel del domherrar utanför fönstret. Och det är ju ett tecken till att kylan kommer snart. Äntligen! För en jul är ju inget utan snö.


inte min bild ~


söndagsarbete här hemma

2011-12-11

Då har jag varit lite duktig och städat både Bellas bur och mitt egna rum. Skönt och ha den rent och fräsht igen. Måste bara damsuga också. Det ligger sågspån och hamstermat över hela golvet, hah.

      Bjuder väl på en gammal bild på Bella sålänge då ~ 

Nu ska jag gå och se om pappsen behöver hjälp med att laga till middagen. Har inget annat och göra så det är väl bättre att sysselsätta sig lite med att hjälpa andra :) sedan ikväll blir det att läsa genom svenskaläxan som är tills imorgon. Inget svårt för mig del, tror jag iallafall?

suuunday

2011-12-11

Söndag förmiddag då. Sista dagen på helgen och imorgon blir det tillbaka till skolbänken igen. Kom på att det är ju Lucia på tisdag. Redan nu på tisdag. Så himlans fort det går. Bara jag som inte hänger med i tiden?

 



Men jaja, idag så blir det att städa Bellas bur and so. Gjorde aldrig det igår eftersom jag var upptagen med lite annat. Så jag hann inte med det. Så jag ska gå och göra det nu :)
 


Dagens låt

2011-12-10



Det får väl bra gårdagens vinnare av Idol. Vilket som är rätts så uttjatat nu på alla bloggar, facebook and so. Men här har ni Amanda Fondell med vinnarlåten "All this way"

bak kväll igen?

2011-12-10

Och jag är ensamen hemma på en lördagskväll. Så härligt! Och då blir det antagligen att vända huset uppochner. Har redan börjar med att dra på hög Green Day musik så att jag blir döv.
Jag är sugen på att baka något också. Typ cookies eller något liknande. Men jag är inte ett dugg sugen på något sött. Och så bakade jag faktiskt igår, en kladdis. Men det gör väl inget att stöka till köket idag igen, eller? ;)

 


10. En nytagen bild

2011-12-10

haha, sitter och smaskar på tuggummi. Så då får det väl bli en bild på det.

hemkommen igen

2011-12-10

Och jag är hemma. Fy vad det blåser ute, världens storm. Men ändå så är det skönt ute eftersom det är plusgrader. Och jag är ju inte så frusen av mig.
Men lite bilder från Hjorted får ni senare ikväll. För kameran behöver laddas and so, och då går det inte att ladda över bilder hit samtidigt. Så ni får vänta lite.

Just nu så är jag sugen på att ta något och äta. Men jag är inte ett dugg hungrig. Så jag väntar tills maten, haha. Viktig information. Men jag måste nog ta och städa Bellas bur idag, och även ta i tag med mitt egna rum. Och jag ska nog börja redan nu, så vi hörsss!


11:59

2011-12-10

Har sovit som en stock hela natten. Jag var verkligen trött igår kväll. Men ändå så satt jag uppe ett bra tag och va social med Anton. Varför blir jag helt slut på fredagskvällarna? Varje fredagskväll när jag glor på Idol så somnar jag stortsett, haha.

Nu har jag fixat ordning mig lite and so. För snart, om en halvtimme så drar jag till Hjorted till farfar. Ser hur han har det. Och så ska vi pynta graven lite också, lite mera juligt. Jag tar med mig kameran så får ni se bilder sedan när jag kommer hem igen :) så länge kan ni få en gammal bild på't.

 

tidsfördriv mitt i natten

Dina känslor, tankar och humör:
Hur är ditt humör nu: toppen, bara lite trött
Vad tänker du på just nu: vad jag skulle svara på den här frågan
Saknar du någon just nu: jau, lite
Gillar du någon: kanske?
Är du kär: njaoe
Är någon kär i dig: haha fråga någon
Älskar du någon: vänner ♥
Hatar du någon: ogillar väldigt mke, ja
Hur är du om du är hungrig: lite gnälling kanske
Hur är du om du är trött: glad och skrattar åt allt
Om du sovit i tre timmar: öhm, som vanligt

Dina önskningar:

Du skulle egentligen velat heta: Jag har faktiskt ingenaning
Du skulle egentligen velat bo: inte här iallafall, helt utmobbade

Din högsta önskan är: att få så många önskningar som helts, att de aldrig skulle ta slut :')

Du skulle vilja ha: en kamera, det enda jag kom på just nu


ÄRLIGHET:
har du pussat någon som är äldre än dig?- ah
ångrar du det?- njaoe
Är du singel? - mjo
När fick du senast en komplimang? idag tror jag
Skulle du vilja ha sex med en kändis? haha xd

Vem vill du helst ha med isåfall? hm..

Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? yes


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nej
Hånglat med nån riktigt ful: hah nejdå
Hånglat med 2 eller mer på samma kväll: nä
Gjort något riktigt dumt? kanske
Gjort något du verkligen ångrar? ah
Varit nykter på nyårsafton? haha ja
Blivit polisanmäld? nejdå
Fått din mamma att gråta? mh
Slagit ner någon? typ nästan,
Skämts över dina föräldrar? jodå 
Skämts över dig själv? jao
Sagt jag älskar dig och menat det? men ja
Tar du droger? noo
Dricker du? alla dricker ju vardagligen :d
Vilka kläder sover du i? trosor och tröja
Vad hatar du verkligen? falska jävlar
Varit kär? joo
Är du ensam nu? nej.. 
Vill du gifta dig? haha nej, faktiskt inte 
vill du ha barn? inte nu iallafall


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag såklart
Såg dig gråta? öhm, länge sedan
gick på bio med? klassen tror jag xd
Skällde på dig? ingenaning faktiskt


fredagskväller

2011-12-09

Och vi vet vem vinnaren är. Amanda Fondell. Hiss eller diss på att hon vann Idol 2011?


Just nu sitter jag här och är social med Marie och lille Anton. Som vanligt då alltså. Sitter och lyssnar på Moa Lignell till det med. Härligt och höra hennes röst. Och grymt ont i svanskotan. Har nog suttit här för länge, även fast att jag inte har gjort det.
Men jag ska väl dra och kanske sätta på en film eller något liknande. Om jag inte blir fast här hela kvällen förståss, för att Anton håller mig kvar.

9. En bild på mig som liten

2011-12-09

Ja, bilden har kommit upp ibland här och där på bloggen. Så ni känner nog igen den. Men det är var väl tagen 2004 kanske? Jag var alltså runt 6 år. Jag tror så iallafall. Jag vet helt säkert att det är hemma hos Farmor och Farfars gamla hus, det har jag minnsan koll på ;)


är ni taggade?

2011-12-09

Nu ska jag springa till tv soffan och glo på Idol finalen 2011 tsm med familjen. Robin broder ber mig att baka någon kladdis eller något liknande till det. Så får nog ta och göra det i pausen om jag orkar. Men nu är det bråttom. Det har ju börjar redan, Idol finalen 2011 är igång!

Robin Stjernberg och Amanda Fondell är finalister i Idol 2011.

bild i repris ~


Idol final 2011

2011-12-09

Sitter i väntan på min bror min och Johanna. Så att vi kan börja äta kycklingsallad till middag. Är verkligen hungrig och min mage gör inget mera än gnäller. Så jag hoppas de kommer hem snart.

Sålänge sitter jag här och är social med lille Anton på fb. Och så har jag världens högsta volymen på musiken. Kommer vara helt döv efter det här.

Ikväll är det Idol final. Amanda mot Robin. Vem vinner? Jag hejar på ingen av dom. Jag höll på Moa stenhårt, men hon fick ju åka hem förra gången. Men jag ska iallafall se på't ikväll :)

Robin Stjernberg och Amanda Fondell är finalister i Idol 2011.


första dagen på helgen

2011-12-09

Och vi är inne på en fredag igen. Sjukt vad fort veckorna går nu förtiden. Det är ju redan tredje advent på söndag. Det är snart julafton. Om två veckor är det imorgon va? eller räknar jag helt fel.

Men skolan idag har varit helt bra. Har haft ett "engelskaförhör" och sedan religionsprov. Båda gick väl på sina sätt. Men tror att jag klarar mig. Och sedan slapp jag matten och musiken. Härligt det. Och så har jag börjat fundera nu på vart jag ska praoa. Vi satt och snacka om det i skolan en stund, vi ska ju göra det nu i vår. Ge oss ut på äventyr, haha. Men jag har ingen redig tanke än vart jag vill ta vägen. 


dålig uppdatering

2011-12-08

Har visst inte varit så aktiv här ikväll. Förlåt för det. Får bli lite bättre imorgon. Men jag har faktiskt inte gjort något speciellt ikväll. Läst genom läxor lite och duschat. Har bara varit hemma och chillat galet.

Imorgon är det fredag igen. Tycker att veckorna bara rinner iväg. Imorgon så sätts mina betyg också, ojoj. Och så blir det att ha som ett muntligt förhör på engelskan, och sedan religionsprovet som jag har tjatat ut helt. Blir nog bra.

Men nu ska jag gå och göra det sista av kvällen. Tror inte att det blir något mer inlägg, så godnatt :)


någon random bild från en mattelektion, Zeijlon ~


8. Vad brukar jag ha på mig

2011-12-08

Det är precis inget speciellt med det jag har på mig. Jag bär oftar på tajts eller leggings, och sedan antagligen bara ett linne eller tjockärmad till. Det går jag med året runt i skolan. Många kommenterar om hur jag kan gå i tunna tajts på vintern. Men jag är inte så jätte frusen av mig. Och så bara några vanliga tygskor till det och sedan ibland sätter jag upp håret. Och jag har samma kläder på mig hemma sedan med. Eller ibland så byter jag om till lite mera myskläder. Och då kan min klädstil se helt random ut.

Annars om jag åker till stan eller så, åker bort eller nått. Jag brukar gå i samma kläder som annars. Men ibland så klär jag "upp" mig lite mera. Om man nu kan kalla för det, haha.






2011-12-08


Har precis ätit lite mat nu. Härligt och göra min mage mätt efter hela dagen. Skolan idag har varit.. roligt? Har häft massa skratt i mig and so. Visst så skrattar jag näst intill jämt.

Jag gjorde aldrig religionsprovet idag. Och jag har ingenaning om varför. Så får sitta lite ikväll och plugga lite lätt, och sedan göra det imorgon. Ska försöka få med Isabelle, läraren, att jag får göra det på hennes mattelektion. Så att jag slipper undan den. För det är inte så roligt och ha halva fredar med matte precis, haha.


ATM

2011-12-07

Försökt att pluggat lite nu. Det kunde ju alltid ha gått bättre. Men jag får hoppas på att det går bra för mig imorgon på provet. De sätter ju mina betyg redan på fredag. Herregud asså, att tiden har gått så fort att jag redan ska få betyg.

Just nu sitter jag iallafall och är social med mina vänner. Som alltid då va. Fast ska dra nu för att få en macka i magen tillsammans med ett glas oboy. Så vi hörs :) får se om det blir någon mer inlägg för kvällen.

Jag är förresten med och tävlar på Hannas blogg. En otrolig duktig fotograf. Kika in hos henne vettja.


7. Fem platser jag vill åka till

2011-12-07

Jag vill åka till många ställen. Men eftersom jag är nyfiken på att åka utomlands och vill hälsa på massvis av länder och så. Så kan jag ju lika gärna bara skriva några länder jag vill åka till.

1. Hawaii
2. Indien
3. London, New York, Paris
4. Kina
5. Afrika

De står inte i ordning vilket land som jag vill åka mest till eller så. Utan jag har bara skrivit upp ställen som jag vill besöka Det var för svårt att skriva dom i ordning.



en vanlig onsdagskväll

2011-12-07

Början av kvällen för mig vart att sitta och skrapa lottor till mamsen. Jag och Marie gjorde det tillsammans och hade russin att mumsa på. Hahah, men det vart några små vinster ändå. 


Nu blir det att sitta kvar här en kort stund till. Sedan måste jag börja plugga åter igen. Jag måste verkligen klara av religionen imorgon. Så jag får sätta lite fart ¨på mig nu. Problemet är bara att jag är en sån seg person på att börjar plugga. Det tar år och dar för mig för att bara ta fram skolböckerna. Men nu måste jag verkligen.

halva dagen avklarad

2011-12-07

Hemkommer från skolan nu, skönt. Skoldagen har varit helt okej. Den har runnit genom alla lektioner som vatten droppar. Inga svårigheter osv.
Ikväll så ska jag bara sitta och nörda religionen tills imorgon. Jag måste verkligen klara av provet. .

Men nu är det middag här hemma. Så jag måste avsluta inlägget och dra. Vi hörs senare ikväll om jgag har tid :)

6. Detta finns i min väska

2011-12-06

Öhm ja, jag har en del olika väskor. Jag har ju min gympaväska, som jag har till skolan när det är nödvändigast. Alltså när jag har gympa? Och den är tom för det mesta. Sedan har jag en till "skolväska", men använder sällan. Det är bara om jag ska ta hem massvis med plugg som inte har hänt på ett bra tag nu :)

Sedan har jag ju min "handväska" då typ. Den som jag har med på stan och så. Där är det alltid fullt med saker. Massa onödiga saker också. Och då menar jag verkligen massa onödiga saker, haha. Här är typ lite av det jag har i't: sockerbitar, pengar, solbrillor, kalender, näsdukar, bandage, smink, headset, plånbok, penna o sudd, nycklar, tuggummi, badmössa, öronproppar, kortlek, någon liten bibel, hårsnodd/klämmor, plåster, kam, strumpor, gamla godispapper och andra pappersbitar, någon liten påse med ett kort i and so.


Bara ett snabbfotografi av innehållet i min väska. Taget med mobilkameran, så inte den bästa bilder precis ~


kort information

2011-12-06

Försökt att pluggat på religionen lite. Eftersom jag missade provet igår, så får jag göra det på torsdag eller fredag. Så jag försöker plugga på nu lite. Vilken som inte går någon vidare.

Men nu ska jag iallafall ta en paus av pluggandet och duscha lite. Behöver bli ren igen ;) hah. Vi hör senare ikväll gött fölk!

Förresten, till er som har era bloggar på blogg.se - har erat också ändras lite granna. På designen och så. Att allt text har blivit ljustgrått och att det är annorlunda knappar på "förhandsgranska", "spara & publicera" osv. Eller är det bara min?

Önskelista 2011 nr. 2

2011-12-06

Jag kom på lite annat som jag önskar mig i julklapp. Hittade lite mera kläder också som intersserade mig lite. Alltid bra det. Och så foundation och pengar. Nödvändiga saker det :)


hej mitt vinterland !

2011-12-06

Äntligen har snön kommit. Om om några dagar så ser det ut så som på bilden. Det kortet är från 2010. Så tro inte att det redan har blivit så mycket snö ;)

SNÖ

2011-12-06

Vad var det för vitt jag såg på marken i morse? jo första snön har äntligen hittat hit :D Det var på tiden tycker jag. Vi är inne på andra advent och första snön kommer nu liksom. Hoppas att det håller i sig nu med och att det forsätter snöa.
Och självklart har jag redan haft mitt första snöbollkrig. Hade det i skolan med mina fina vänner. Har drämt till vädligt många med snöbollar, och jag har blivit träffad jag med flera gånger. Och imorgon blir det mera. För då ska jag vara lite mera laddad för det. Idag stog jag med tunna leggings och tröja ute och hade krig samtidigt då det snöade. Så imorgon så ska jag nog ha jacka, vantar och mössa. Så att jag inte blir förkyld med. 

Just nu för tillfälligt så sitter jag och är social med Anton och Emmy. Och så mumsar jag på mina russins också. Helt otroligt gott det är, men ändå så är det äckligt :')  

5. Ett brev till dina föräldrar

2011-12-05

haha, ett brev till mina föräldrar? Jag har faktiskt inget speciellt att skriva till dom. Iallafall inget som jag skulle vilja ta upp det här då. Där alla i hela världen kan läsa. Men annars kan jag väl bara säga det jag vill så slipper jag få skrivkramp. Hahah, där tyckte jag att jag var smart.


filmtokig

2011-12-05

Och jag har kollat på ännu mer film. Jag blir visst helt tokig i film, filmtokig. Men nu ska jag iallafall inte se på några mer filmer för kvällen. För jag ser att klockan är redan halv åtta. Ska gå och lägga mig skapligt ikväll faktiskt. Så att jag blir på bättre humör för morgondagens skoldag.

Just nu är jag social med Anton och Malle på fb. Måste faktiskt vara ärlig med att jag har saknat de två töntarna. Eller nae, hihi. Men njut av kvällen. Nu ska jag skriva lite till Emmy och sedan gå genom några bloggar :) ses.

fördröjer min tid med film

2011-12-05



Nu har jag vaknat in till den riktiga världen igen. Har varit instängt på mitt rum och halvsovit lite till film. Tänkte sätta på nästa film nu. Vill bara att dagen ska ta slut och jag får gå till skolan, haha. Just nu så känner jag mig pigg men bara lite trött. Inte underligt, är ju en nyvaken flicka. Men så jag ska till skolan imorgon. Orkar inte vara hemma mera.

Men pappsen står och lagar mat nu, så det kanske är klart snarast. Då är det nog ingen ide att sätta på en film nu. Sålänge kan jag väl sitta här och vara social till folket :) så glor jag på mera film ikväll. För jag har inget plugg just nu som jag måste ta i tag med *happyface*.

njuta av livet

2011-12-05

Nu tänkte jag faktiskt bädda ner mig i min säng igen och sedan sätta på en film. Bara ligga och njuta för stunden. Och så vet jag att mina vänner sitter i skolan nu och kämpar med religionsprovet, hihi. Jag ville faktiskt till skolan och göra det. De var en sak som lockade mig för att gå till skolan idag. För jag var så taggad och kunde en stor del av det. Men nejdå, så fick det inte bli.

Men vi hörs senare iallafall. Vilka som nu hinner läsa min blogg nu mitt på dagen? haha alla är ju i skolan och på jobbet ;)

sjuklingen

2011-12-05


Och jag är vid liv igen! Fast har fortfarande ont i halsen, den är nog värst nu skulle jag tro. Och så har jag en liten känsla av illamående och yr.
Gick upp i morse för att fixa mig till skolan. För jag skulle verkligen till skolan, det hade jag bestämt mig för. Men när jag försökte äta frukost och så, då vände jag mig till sängen igen. Fy vilken äcklig känsla jag fick.
Så jag fick gå och lägga mig igen och sova. Hoppa över skoldagen och nu är jag nyvaken igen. Och så är jag själv hemma. Det gillar jag när jag är sjuk faktiskt.

Men jag tänkte gå och försöka äta frukost igen. Utan att spy upp det igen. Sedan blir det väl bara att ligga i soffan hela dagen och dra sig. Sova och glo på film o försöka bli frisk tills imorgon. Så vi hörs :)

4. Vad jag vill bli när jag blir stor

2011-12-04

Jag har faktiskt ingenaning längre. Jag har inte funderat ut det än redigt om vad jag vill bli. Förut ville jag blir något med fotografering, alltså jobba som fotograf till något. Men sen, nae. Det vill jag nog bara göra på fritiden som det ser ut nu. Men jag funderar faktiskt på om jag vill komma in på barn- och fritidsprogrammet på gymnasiet sedan i livet. Får se vad som händer :)

Men jag har inga ideèr eller drömmar för min framtid i jobb, tyvärr.

duscha duscha duscha

2011-12-04

Tänkte dra mig och ställa mig under varmvatten nu. Göra mig fräsh och ren ännu en gång. Ska gå och lägga mig skaligt också. Så att jag hinner bli friskt tills imorgon. För jag orkar verkligen inte stanna hemma i sängen.

Nu ska jag gå till köket för jag hör att det händer något där ute. Mamma och Marie är ju där så vad som helst kan ju hända. Sedan måste jag ju läsa genom religionen, att jag bara glömmer det hela tiden. Men vi hörs :)


Godmorgon igen

2011-12-04

Har sovit i någon timma nu eller så. Jag vaknade nyss kan man säga. Eller har hunnit att äta middag där imellan. Eller om man kan räkna sallad och en liten bit köttbit för middag.

Nu ska jag försöka läsa genom religionen med min sprängande huvudvärk. Får se om det blir någon skola för mig imorgon. Jag hoppas verkligen det faktiskt. Men om jag har en illamående känsla på morgonen, så skiter jag i det. För roligt att gå i skolan och känna av att man vill spy hela tiden och kan göra det när som helts. Så nej, då stannar jag hellre i sängen och sover mig hundra procent friskt :)

andra advent

2011-12-04

Det är ju andra advent idag. Helt otroligt vad fort veckan har gått. Känns ju inte alls länge sedan då jag sa att det var den första. Men jaja, andra ljuset brinner iallafall. Alltså är vi halvvägs in till julen. Bara två ljus till så är vi på Julafton. Känns lite.. nära?


det här är exakt det jag saknar

2011-12-03

Fyfan vad jag saknar det här. Att man ens kan sakna något så här mke som jag gör. När jag var i Fårbo i höstas med hela åttan. Och jag kom sjukt nära med massa nya. Vi hade så grymt kul tsm allesammans. Vi skrattade och lekte och dagen tog aldrig slut. Den var jätte lång och roligt och det fanns ingen minut då jag var still. Har massa fina minnen där ifrån. Då Izza och tönten hoppade i sjön med kläder på, då jag var med Filip och Lukas och kunde inte hålla käften av garv och de försökte sova, på natten då jag log på Anton och Izza på mig tätt och mysigt, då Moa inte vågade hoppa ner från våningsängen, då jag fick mitt fina ryck på tönten och slet till mig en pinne och drog till honom med den i skallen hårt :') haha ah, hela dagen vart ett stort fint minne för mig ♥
Men vafan har hänt nu då? Vårat fina killgäng som skapades den dagen har stortsett sprittlas. Visst, vi ses i skolan och kan kanske ibland chilla med varandra. Men det är fan mig inte ofta längre. Vart försvann mitt fina, störda, saknade gäng? Jag saknar er som in åt helvete grabbar!









Jag sitter här och garvar för mig själv till videon och bilderna, saknar. Jag skulle kunna sitta här och bara bomba er med massvis av bilder sedan den tiden. Men det blir nog allt för mke då. Istället kan ni trycka HÄR, HÄR och HÄR. Tryck på alla tre vettja :') så ser ni vad jag saknar i text, bilder och videos.

Jag kom på en sak nu också, ni kanske ser på min blogg att jag saknar det här stunderna? Eftersom jag har en bild från fårbo som header här på några av vännerna. Och så har jag fyra bilder från det på högersidan här på bloggen över "Senaste inläggen", hihi.

första inlägget för söndagen

2011-12-04

Vaknade för någon timma, halvtimma sedan. Skönt att få sova ut men ändå att inte sova bort hela dagen. Jag känner mig helt död. Jag ont i halsen, huvudet och jag får en spykänsla hela tiden. Det här var inte precis det jag ville. Hoppas ni har det så mycket bättre än mig just nu.

Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig ner i soffan, halvsova och sätta på någon härligt film. Och bara slösa bort min dag på det. Orkar inte göra någonting när jag känner mig såhär. Vi hörs senare :)

önskelista 2011

2011-12-03




Jag blir tokig. Jag önskar mig typ ingenting i julklapp. Det ända som jag verkligen upp till hundra vill ha är en kamera, en Nikon d5000 har jag fasnat för.
Vänner o familj kommer fram till mig och frågar vad jag vill ha hela tiden. Och jag har inget svar till dom. Så nu har jag suttit och försökt få ihop lite iallafall. Kläder, smink, kamera och godis. Godis tillhör ju julen. Jag får alltid det av mormor och morfar för att de inte har något annat att köpa till mig. Så jag skriver upp det som en tradition varje år på önskelistan ;) hihi


Dagens låt

2011-12-03


September - party in my head

Den gick precis på radion och Marie stog och dansade till låten. Så jag tänkte varför inte? på en fin lördagskväll och så. Njut! :)

en liten snabbisinlägg

2011-12-03

har kommit hem från staden Västervik nu. Drog in med mammi och Marie för att köpa lite fikabröd som vi ska fika på nu. Och hem en snabbis till Maries morsa för att hämta lite saker.

Men nu ska jag mysa ner mig i tv-soffan och vara tsm med min familj. Så vi hörs, och ha nu en bäst lördagskväll :)

3. en sak som får mig att le när allt är trasigt

2011-11-03

En sak? räknas vänner som en sak? iallafall, jag kör på det. En del av mina vänner får mig alltid på gott humör. De vet precis hur de ska hantera med mitt humör för stunden när jag är ledsen, arg, besviken osv. Då jag helt enkelt mår dåligt. De gör saker och säger grejer och får mig tänka på helt annat, och får mig alltid på gött humör. Jag nämner inga namn, för om de tänker efter med deras små hjärnor se vet de vilka de är :')  

Fast oftas visar jag inte när jag mår dåligt. Jag döljer det med skratt and so. Fast jag är oftas glad och deppar inte precis ihop för något litet. Just den här sekunden lever man bara en gång i livet, så ta vara på tiden.


bara två bilder från fårbo. Do you remember?

jag klarar mig inte utan dig

2011-12-03


Jag ska nog hänka och hitta på något med en putte del av familjen och vännen. De kommer hem snart för att hämta upp mig, och så gör vi något tsm. Vad vi nu hittar på, har vi ännu inte kommit på. Det gör vi sista sekunden. Måste ju bli lite spänning ;)

Har iallafall fixar ording mig precis. Satt upp håret, klätt på mig osv. Och nu ska jag börja plugga religion så länge till de kommer tillbaka. Så vi hörs gött fölk! :)
 


lördagsmorgon för de flesta

2011-12-03

Vadå Moa åkte åt igår? Hon har ju alltid haft svenska folket vid hennes sida, så vad hände igår? Jag som hade hoppats på att Moa och Amanda skulle till final. Men nej, det tyckte visst inte ni.

Godmorgon på er :) Då var vi inne på en lördag. Jag kände mig ju lite sjuk igår. Men det gör jag inte så mke idag längre. Eller jag känner lite illamående kvar inom mig. Jag hoppas verkligen på att jag inte blir sjuk.
Idag, vad händer idag? Mamma och Marie pratar om att åka någonstans och hitta på något. Jag vet inte om jag har lust att hänka faktiskt. Får se först vart de hade tänkt sig att åka.
Annars så måste jag börja plugga på religionen. Två dagar på mig nu, och jag kan fortfarande ingenting. För jag läste ju inte på något igår, hihi. 

at the moment

2011-12-02

Just nu i stugan sitter jag i tv:rummet med pappi, mammi, Anna och Marie. Sitter och myser tillsammans och kollar på idol. Kollar ni på idol? och vilka hejar ni på? :)
Sitter också och smaskar på mitt fredagsgodis som pappa kom hem med från affären. Röda, saftiga vindruvor. Kan det bli bättre eller? skulle inte tro det :')


är det vintersnuvan man tro?

2011-12-02

Har egentligen inget vettigt att skriva till er. Men jag känner bara suget till att blogga lite. Vi börjar dra in oss mot fredagskvällen. Mycket härligt! Blir att kolla på Idol ikväll skulle jag tro, och mysa lite med familj. Blir också läsa genom läxor och så.

Jag känner av lite i min hals, huvud och mage . Fast bara puttelite som tur. Att jag mår illa och får ont i huvudet och halsen. Säg bara inte att jag börjar bli sjuk. Perfekt time till helgen också. Och jag vill verkligen inte vara hemma från skolan, icke. På måndag så ska jag gå till skolan! Det har jag bestämt :) så nej, ingen snuva här inte. Men jag mår ju bra än sålänge. Men bara att det inte blir värre.


a old picture on me ~


2. Fem saker jag är beroende av

2011-12-02

Jag är faktiskt inte så beroende av något. Inte jätte beroende iallafall. Men ska försöka kommer på något :) De står inte i ordning, utan i hullerombuller.

1. vännerna
2. musik
3. choklad
4. mobilen, fb
5. glädje, skratt


sista dagen av skolveckan

2011-12-02

Och skolveckan var över. Men det menas inte med att pluggandet är över precis. Har prov på måndag i religion. Och jag har inte ens börjat plugga på't. Känns inte så okej.
Skolan har iallafall varit helt okeja. Den har varit helt normal med skoj i rasterna. Har inte hänt något speciellt om man tar bort alla galenheter vi hittar på. Inte några alls jobbiga lektioner, behövdes inte så mycket arbete i. Vi skulle tydligen inte ha något redigt förhör på engelskan. Så det var tur det.

Men jag skriver mera senare. Vi hörs! :)

1. Fyra saker jag stör mig på


1. Allt för överdrivna fjortisar som lever för att tracka ner på folk osv.
2. Personer som tror att de känner mig och vet allt om mig, men så vet de inte mer än en putti smula.
3. Allt för dryga personer.
4. Att julkalendern har blivit så usel. Julkalender är förfan en tradition för julen, som jag tycker. Ni kanske tycker att det är töntigt att glo på julkalender som stort. Men jag ser inget med det? fast dock har jag inte kollat på flera år. Men det är ju som att kolla på Kalle Anka på julafton.
5. Personer som blir sura eller arga för ingenting.





dock så har jag inte kollat på årets julkalender.
Tror faktisk inte att jag kommer göra det heller, tyvärr.


slapparen

2011-12-01

Ni får ursäkta att jag har varit usel på att blogga idag. Men har varken haft lust eller tid. Har gjort massa annat. Som nu, nu sitter vi allesammans och kollar genom massa gamla bilder sedan vi barn var små. Och vi kommer på massa härliga minnen som vi hade tillsammans. Hahah, och jag märker nu att jag kanske inte var en sådan lätt unge att ta hand om? (a

Måste egentligen börjar plugga lite på religionen. Har prov på't på måndag. Och sedan kom jag på att jag har engelskaförhör imorgon med. Och självklart glömde jag böckerna i skolan. Men mammi har sina stunder då hon är smart och påminde mig om att jag faktiskt skrev upp dom på ett papper här hemma. Nu måste jag bara hitta den dära orken igen, som aldrig kommer fram när det gäller att plugga.

Vi hörs härliga läsare! :)

första december tvåtusenelva

2011-12-01

Ny månad ännu en gång, första december idag. Alltså bara 23 dagar kvar till Julafton, härligt. Såg ni på julkalender imorse, eller ska ni göra det ikväll? Och har ni tagit chokladbiten ni som har chokladkalender? Jag kan erkänna att jag inte kollade på julkalender. Och jag kommer inte göra det heller. Men därimot så kör jag med chokladkalender. Och jag som skulle sluta med sötsaker, hihi.

Skolan idag har varit helt okej. Perfekt. Allt har varit slappt och chill. Eller nae, inte precis. Men har haft det roligt med mina underbara vänner och så. Hahah, Mathias tönten bjöd halva klassen på gratis glass bara för att de hänkade till ica. Och så köpte han choklad till mig även att jag inte ville ha. Så gulligt gjort.

gammal bild ~

Fick också reda på idag hur historiaprovet gick som jag hade för ett par veckor sedan. Ett stort fet jävla B på't. Kan man bli mer stolt. Hade även geografiprovet idag med. Det gick ju så mycket bättre än vad jag hade trott. Jag får verkligen hoppas på att betygen blir bra det med.