adjöss min vän :(

2011-03-30

Har precis kommit hem nu från stan. Jag, Anna, mamma o pappa åkte och hälsade på mormor och morfar lite. Det var länge sen man träffade dom senast,  de har varit bortresta någonstans tror jag, till någon släckting typ. Men nu är jag hemma igen, sitter här och skriver lite med Sammy på facebook och smsar på Martin, Emelie och Rasmus. Åh, kan dom inte hålla på en plats eller? haha, jag blir ju förvirrad.
Ikväll så måste jag duscha och plugga till provet. Känner lite redan att det inte kommer gå så bra för mig.

Joo föresten, jag kan ju berätta att jag inte kommer ha någon mobil nu på en vecka. Haha, jag var ju så smart att jag slog vad med mamma och Anna. Min mobil ska vara avstängd och dom ska ha den en hel vecka. Haha, 50 kr står på spel. Vågade inte ta högre om jag förlorar, vilket som jag kommer göra xd haha.

Sees om en vecka igen min vän :( Lycka mig till, jag kommer förlora...

då så var skolan slut för idag

2011-03-30

Sitter här och har en stark halstablett i munnen. Det har blivit värre i halsen, har väldigt ont. Kan knappt äta och dricka utan smärta. Jag hoppas verklgien att jag blir sjuk, det orkar jag inte. Då så blir det bara till slut att man ligger efter i skolan, och sånt har inte jag tid med just nu.
Skolan har iaf varit bra, som ni förmodligen läste i det tidiga inlägget så missade jag båda bussana i morse. Så jag fick vänta på tjugo i nio bussen. Jag slapp iaf engelskan, men dom gjorde inget viktig ändå. Det var lite synd ;)

Ikväll så tänkte jag duscha och plugga. Tror nog att det är bara det jag ska göra. Sedan så måste jag få tag i Sammy och blablalbal.. haha! Har noprov snart, nästa vecka. Skulle vara bra om jag klarade det.
Just nu så sitter jag och håller på och göra en nya header. Får se om den blir fin så att jag byter till den senare. Annars så.. jaja ;) haha

missade både :o

2011-03-30

Sittet här och missar skolan. Missade båda bussarna i morse så jag sitter här nu och väntar på 08:37 bussen. Jag slipper iaf engelskan som jag har nu på morgonen i skolan. Egentligen så kan jag ju gå till badrummet och fortsätta att fixa i ordning mig som jag inte hann i morse. Sätta upp håret och sminka mig kanske? haha. Men måste nog gå och förbereda mig lite så att jag inte missar den här bussen oxå -.-

bloggar mera när jag kommer hem :D hörss

den första och sista

2011-03-29

Har varit dålig på att blogga idag, och jag kommer nog inte blogga så mke mera. Mitt humör bara sjönk ner nu på kvällen. Är ganska så trött och så. Tänkte att jag skulle kolla lite på no som jag måste plugga på och så vill jag hinna med med att duscha och göra mig ren tills morgondagen.
Känner mig lite sjuk oxå? inte alls kul, har inte lust och ligga hemma och sjuka mig. Men jag har hållit mig länge under sjuan tycker jag. Bara varit sjuk en gång och det var runt julen där någonstans. Jag har ont i halsen just nu, det har jag haft hela dagen. Så känner jag i huvudet lite nu med.

Nehe, känner att jag verkligen inte var på blogghumör just nu. Sittar och kollar genom lite bilder. Och jag hittar väldigt många gamla :o ni kan få se en mke gamal bild på mig som är tagen i någon sommar ;)

haha, så man såg ut :s massa tjocka kläder på sig och svart mitt i den varma sommaren? haha

kväääller

2011-03-28

gud, jag är helt slut och har ont i magen. Det tog mig en timme att baka dom där muffinserna. Men det vart iaf många, runt 40 styckna. Det räcker nog, så mke äter vi inte.
Nehe, jag är skit trött nu och jag vill gå lägga mig. Så jag ska bara skriva klart det här lite snabbt, och sedan borsta tänderna och göra mig ordning för kväller. Och sedan hoppar jag i sängen och läser lite innan jag ska sova. En väldigt bra planering, kommer tidigt i sängen. Då kanske jag inte envisas imorgon att ligga kvar i sängen ;) haha.

Receptet av kladdkakemuffinsaran om några är intersserade. Tror faktiskt redan att jag har skrivit upp det här på bloggen.

till att göra smeten:                                 till att göra muffins av dom:
bunke/skål                                             smeten
slickepott                                               slickepotten
deciliter (dl)                                           sked
matsked mått (msk)                                plåt
tesked mått (tsk)                                   muffinsformar
kryddmått (krm)

Gör så här:

Kladdkakemuffins     200* i 10-15 min   20-25st
2 st ägg
3 dl socker

Rör om

1 tsk  vaniljsocker
4 msk kakao
1 krm salt
1 ½ vetemjöl
100 g smält magarin

Rör om så att allt blandas i bunken/skålen. Lägg en klick av smeten i varsin forme och in i ugnen.
Om du vill så kan du strö på lite strösocker när dom är färdiga. Du tar du en fil och häller i strösocker in den och skakar över en muffins.

och så kör vi på ett till inlägg :D

2011-03-28

och nu så är jag tillbaka, ni har väll hunnit och sakna mig mke? vet egentligen inte varför jag sitter här igen framför bloggen. Men när man har tid så kan man ju ta och blogga lite i varje minut ;)
haha, ikväll blir det nog att baka. Pappa bad mig att baka någonting gott och då valde jag kladdkakemuffins. Inte så förvånade för det heller va? haha. Ne men han skulle på någon träff någongång i veckan och då ville han ha med sig lite fikabröd. Han tänkte på lilla mig där och att jag gillar och baka. Och det har han rätt i, jag älskar att baka. Så kvällen blir nog till att stå i köket och baka kladdkakemuffins :) mumsigt.

bilden från någon annangång då jag bakade kladdkakemuffins :)

gud vilken kämpig dag :o

2011-03-28

I morse så tjutsade (stav?..) pappa mig till skolan. Väldigt skönt att slippa och vänta på en buss i ett blåsigt väder, och att inte förengång skull missa den. Skoldagen annars har varit lite kämpig tycker jag. Inte något som jag tänker ta upp här, det tillhör mitt privatliv. Men om du är så nyfiken så får du helt enkelt komma fram och fråga mig. Men det är bättre nu, iallfall en aning. Min humör är på bättre humör och jag har pratat ut mig. Men annars så ha skoldagen varit helt okej, och lång.

Har precis ätit mat nu ungefär. Har inte hunnit med så mke mera än skola och middag idag, haha. Jag vet inte precis vad jag mer ska skriva. Just nu så lyssnar jag lite på Minnah Karlssons musik och sitter vid facebook, och nu så ska jag nog kolla läget lite på andras bloggar ;) sees
(har ingen bra bild att visa :o)

i´m back :D

2011-03-27

mke dålig uppdatering, jag vet. Men jag har andra saker för mig på dagarna som är en aning viktigare än att blogga. Som skolan, läxer och uppgifter där ifrån, och så har man ju lite fritid med. Men egentligen så har jag inte haft för mig så mke idag. Bara för att man ställde om klockan igår och några andra klockor i dag så blev det lite strul för mig i morse med att gå upp i sängen ;) haha.

Det jag har tänkt mke på idag är att jag vill skaffa hamster igen. Min förra, med Morre till namnet, gick bort för kanske tre år sedan? saknar verkligen att ha något litet djur som kruper runt i rummet och på en. Men jag vet inte redigt om jag får ha en hamster, jag har inte ens frågat. Men jag skulle verkligen uppskatta att få en ny hamter. Delsvis så får jag mer saker att göra om dagarna och så får jag ju ha någon mysigt med mig att gosa med på kvällarna.
Saknar verkligen Morre <3

kanske inte den bästa bilden men man ägde ju inte precis den bästa kameran. Jag hade inte ens någon kamera förutom mobilen, jag var kanske runt 9 år eller något när bilden är tagen. Morre, vad är det för underligt namn egentligen? jag kommer ihåg dagen då jag fick honom som om det var igår, jag kommer ihåg när jag satt på min säng och tänkte ut på ett perfekt namn till honom medans mamma fick mixtra ihop buren, hihih.

Sommartiden är inne!

2011-03-27

har varit vaken ett bra tag nu, men jag har inte än hittat köket till att äta frukost i ;) kanske dax nu, min mage börjar att kurra lite.
Igår så skulle man ju släcka alla lampor på kvällen, som jag missade. Jag såg att hela huset var nersläckt och så kommer jag till mitt lilla rum, typ alla lampor tända. Hihih. Man skulle ju ställa om klockan med, en timme framåt eller bakåt? framåt tror jag nog. Så nu säger jag att det är tidig sommar.

Nehe, nu så skriker min mage. Får väll ta någon macka tillsammans med ett glas o´boy (y bloggar mer senare.

rubrik saknas...

2011-03-26

Väldigt dåligt bloggande idag, inte så bra. Det börjar närma sig kväller nu. Eller det är väll som kväll nu? klockan är ju redan nio och lite över. Har inte gjort så mke idag. Har varit trött och ganska så hängig. Får se om dagen i morgon blir lite piggare. Vet inte än vad jag ska hitta på men kanske så ska jag åka till Norruhult med mamma. Får se vad dagen bjuder på och vad vi gör det till.

Äh, var inte så bloggsugen just nu så jag struntar i det här nu för ikväll. Haha, bara för att jag är glad för att jag kan lägga upp bilder igen på bloggen så måste jag ju det :D

ännu en sommarbild <3! ni kanske märker ju jävla mke jag saknar sommaren, speciellt sommaren 2010. Hela året 2010 var fantastiskt, vill ha tillbaka året!

Våren börjar komma... igen

2011-03-26

Har percis kommit in nu. Har varit ute på en promenad med Anna. Tog inte med kameran så det blir inga bilder. Vi låg på ett berg ute i skogen och solade oss, hihihm Eller rättare sagt, jag låg och solade mig ;)
Nehe, mamma säger att jag ska hjälpa till med maten nu men jag tänkte ju ta en redig tidig vårstädning i mitt rum. Får se om jag hjälper till med maten lite iallfall. Senare på kvällen så ska jag sätta mig lite i hobby-rummet hade jag tänkt. Både för att göra klart min bilduppgift från bilden i skolan och sedan att jobba lite med mitt album som jag håller på med. Duscha blir det med, känner mig väldigt skitig. Och så blir det väll antagligen att kolla någonting på tv eller film :)

Går att lägga upp bilder igen här på bloggen. Väldigt skönt, så att det inte ser så tomt ut på mig blogg. Men jag kör på en rejäl sommar bild som jag tog förra året, 2010.

Jessica Andersson vann :o

2011-03-25

Som sagt som rubriken säger. Jessica Andersson vann lit´s dance 2011. Om jag ska vara ärlig så hade jag en aning om det men jag hejade själv på Frank faktiskt.

Kan fortfarande inte lägga upp några bilder på bloggen, vet inte vad som är fel? men jag orkar inte att börja styra med det nu så sent på kvällen. Isåfall så tar jag det i morgon istället, mycket bättre. Jag och Anna kanske skulle gå och kolla på en film? eller jag vill det, men så vill jag ha med henne oxå :) godnatt säger jag nu, ska nog inte blogga mera ikväll tror jag.

Min fredagskväll :)

2011-03-25

Kom hem vid halv nio, nio efter fuskis. Det ver väldigt bra, satt med Moa, Linnea och Emelie. Gud vad många gamla vänner jag träffade där. Och alla små barn som jag träffade dagligen när jag gick i gunnebo. Jag saknar verkligan 6:an i Gunnebo, det var så fantaskist kul. Och inte bara klassen utan dom små med. Jag älskar ju mindre barn så jag hade ju kontakt med typ alla på skolan. Saknar det verkligen, men jag måste åka och hälsa på dom någon gång snart.
När jag kom hem så satte jag mit framför tv:n på drirekten ungeför för att se finalen på let´s dance. Kollade klart på alla dansare och så. Sedan slog klockan tio och jag gick ifrån tv:n. Och nu så har jag missat om vem som vann xd haha, men jag ska kolla på aftonbladet. För där måste det ju stå.. eller?

Mars 25, 2011

2011-03-25

Sådär, har ätit klart nu. Våfflor med familjen på våffledagen, mysket trevligt. Ikväll så blir det att åka ner till Gunnebo och kolla på Fuskis Buskis 2011 klockan 19:00. Åker dit med mamma, Robin, Johanna och Anna. Pappa vet jag inte om han ska med. Själv så ska jag inte vara tillsammans med familjen på fuskis. Utan jag ska vara tillsammans med några vänner där ist. Vill ju inte skämma ut mig toltalt med min familj ;) haha

kan tyvärr inte lägga upp några bilder, det är något fel. Vet inte vad men det funkar inte att ladda upp bilder på bloggen. Får se om det ordnar sig lite senare :)

Våffledagen :)

2011-03-25

förlåt för att jag inte har bloggat något idag. Men jag har varit i skolan och nu när jag kom hem så började jag med en skoluppgift.
Men dagen har varit helt okej. Det är ju fredag, alltså sista dagen i skolan, får åka hem tidigt och det är inte så hemska lektioner. Men allt har varit bra, och det är ju bra. Sedan när jag kom hem så började jag med en skoluppgift ungefär på direkten. Men det är för att jag vill bli klart med den så att jag inte har något att bekrymma mig om. Det är en bilduppgift från bilden. Vi håller på med människans kropp, och så ska vi rita upp en person. Inte det enklase precis, jag har alltid haft problem med det. Är inte ens halvfärdig.

Men nu är det våfflodags här hemma :D det är ju våfflodagen idag, det var länge sen jag åt våfflor. Men jag bloggar mer senare :)


Jag vart ensamen :(

2011-03-24

Haha, bloggade för några få minuter sedan. Men jag har lust och blogga men vet inte om vad. Vart ensamen hemma nyss, pappa åkte in till stan för att ha möte med Anna. Mamma jobbar väll fortfarande och Robin i skolan. Väldigt skönt att ha huset för sig själv, man kan vara sig själv. Alltså så är det helt vilt här hemma så fort jag har huset för mig. Jag har alltid hög musik på och dansar vilt vid hallspegeln, där fick ni vet något nytt om mig ;) Jag tänkte starta med 30-dagar igen. Har hittat vädligt många från mina vänner men jag måste ju bara välja en. Men jag ska läsa igenom alla nu så får vi se vilken jag gillar bäst, så kanske jag kan starta med det imorgon eller någonting? :)

halv studiedag (y

2011-03-24

Slutade vid halv tolv idag, halv studiedag :D väldigt skönt, slapp matte och idrott då i skolan. Har inte gjort så mke sen när jag kom hem. Vet inte precis vad jag ska hitta på i min ledighet. Jag tänkte ta med kameran ut lite, men nae orkar nog inte. I morse så fick vi sätta oss och göra prov på direkten när vi kom till skolan typ. Hade samhällsprov som jag har pratat lite om i varje inlägg? haha, tror nog att det gick bra. Sedan hade vi geografi, det gick väll perfekto. Jag, Emelie och Maria vart klara med våra uppgifter om tornado. Senare hade vi svenska, där fick jag tillbaka mitt prov som jag gjorde i fredags. Vart inte så jätte nöjd med resultatet, men det får duga.

Men bloggar mer senare :)

Har pluggat nu :)

2011-03-23

Tror nog att jag har pluggat klart för kvällen, är fortfarande en aning osäker på provet. Men jag får helt enkelt se hur det går. Om jag inte lyckas, så finns det inte så mke mer att göra åt saken.
Vet inte vad jag ska hitta på nu redigt, kanske äta något? börjar bli lite smått hungrig, får se om jag hittar något gott att äta.

tummen upp för vädret föresten :D väldigt ljummet och skönt och stark sol som jag tycker det, kan komma lite vindar lite då och då men dom är inte så kalla (y)


Om man vill veta vad klumpighet är, så kom till mig

2011-03-23

Jag skulle ju ut på en promenad efter maten idag, och jag gick ensamen för det behövde jag lite. Komma ifrån allt och alla. Men att gå en promenad i skogen kan bli till ett äventyr. Jag tänkte ju gå lite på ställen där jag inte hade varit så mke förut och se lite nytt. Jag gick där lite hullerombullen och hade ingen koll på vilket håll jag kom ifrån från allra första början. Så plösligt så märker jag att jag är vilse. Fick panik och visste inte vad jag skulle göra, haha, sen så hittade jag ett traktorspår så jag tänkte den måste ju iaf komma från några hus eller en väg? Så jag började följa den, sedan mke längre fram så kom jag till en stor äng. Skogsvägen fortsatte åt ena hållet och restan runt om mig var bara ängen. Jag gick runt lite på ängen för att se om jag kände igen med men icke då. Men så några hundra meter från mig så ser jag en jägarplats med massa saker vid som jag kände igen. Så jag skulle springa dit, men så mötte jag på en beck som jag var tvungen att ta mig över. Så jag hittade typ en gren som låg över becken som en bro, och där på skulle ju jag upp och balensera. Självklart så åker jag i i becken -.- blir dinsur och fick klättra upp. Sedan så kände jag igen jägarplatsen och visste vägen hem, så där gick jag helt dinsur typ i en kvart innan jag kom hem till hiset igen.

Gud, det där kan jag lova att det var sista gången jag går själv till en okänd plats i en skog ;s men jag mötte på en del djur :) rådjur, 5 tranar, 2 svanar och några änder. Haha, som tur så var det ju inte så farliga djur ;)

klaga inte på solen när den väl är framme :)

2011-03-23

Dagen har ju inte varit den bästa precis, många dagar som har varit bättre. Är på ett lite depphumör idag, har inte mått så bra och så. Inget som jag kommer skriva här då alla kan läsa det. Om du vill något mig, så fråga !
Vi hade en mattetävling i skolan för ett tag sen om jag har nämt det? Vi fick veta resultatet idag :) men delade upp poängen så att det blev killar för killar och tjejer för tjejer. Jag trodde ju att jag skulle komma sist, för jag suger verkligen på matte, men jag kom tvåa :D väldigt stolit över mig själv att jag klarade så mke.

Men har inte så mke mer ork till att blogga mera. Dagen har varit dålig och jag får se om mera plugg kan rädda den..? det lät lite kontligt, men det är just så min kväll ser ut. Bara massa samhällsplugg :o


Men snart så är maten klart, bloggar mer senare idag.

 


en dusch till skulle inte vara så dumt ;d

2011-03-23

Har duschat idag igen precis. Väldigt skönt på morgonen när mobilen ringer, man stänger av larmet och går genast in till en varm dusch. En bättre start på morgonen kan det inte bli.

Idag iallfall så kommer jag gå i skolan som vanligt, sen blir det plugg här hemma hela kvälleg igen. Är väldigt jobbigt, lärarna är ju störda att ta alla prov samtidigt oxå? Usch, men jag får se om jag får in något i huvudet. Vi har ju provet somsagt imorgon, den första lektionen. Har mest bara massa tråkiga lektioner idag -.- som engelskabas, teknik, matte tor jag oxå? men måste nog gå och fortsätta med min morgon :) höörrs sen 

Jag kan göra allt, bara om jag har mod till det

2011-03-22

Har pluggat lite nu. Går ju inte så jätte bra och jag kan ju inte påstå att jag har kommit långt. Jag får se hur det kommer gå på provet på torsdag, det kommer nog blir en stor överraskning för mig.
Men jag tänkte gå ut på en lång promenad nu, måste få vara enamen ett tag. Är inte precis på topp om jag säger så. Sedan så måste jag försöka att bli klar med samhällen senare när jag kommer hem. Får nog be om pappas hjälp då :)

dåligt bloggande idag igen :o

2011-03-22

åt middag för en liten stund sen, pannkakor vart det bara idag. Har inte hunnit gjort så mke mer idag, skolan tar mke av min tid. Men den har varit helt okej idag. Det vara bara på dom sista lektionerna då jag kände att jag inte orkade göra någonting och bara ville hem. Och på siste lektionen, engelskabas, så hände lite saker som man verkligen inte vill ska hända. Usch, men det är ingenting som jag ska ta upp här på bloggen.
Ikväll så ska jag plugga hela tiden, började lite smått förut. Sedan så måste jag duscha och så får jag se om det är något bra på tv:n ikväll :)

Inte så interssant och långt inlägg. Men skolböckerna väntar, skolan är mke viktigare än en data. Har ändå väntat med pluggandet till sista minuten nu så jag har inget val.


det är ju bara skit :)

2011-03.21

sitter och pluggar med mammas hjälp. Går inge vidare, det kommer nog inte gå så mke bättre på provet heller. Det är samhällsprov vi ska ha nu, och det är på torsdag. Känns inte så bra, så imorgon så blie bara massa plugg. Ikväll så ska jag bara försöka och bli klar med alla frågorna som jag har kvar, åhh.

Klockan är redan kvart över åtta, dagen har verkligen runnit iväg. Även att jag inte har gjort så mke. Men nu så ska tydligen pappa ha datan? men det är väll bäst så, så att jag kan återvända till mitt roliga pluggande. Kanske inte blir så mke mer bloggande idag? vet inte, men vi hörs iallfall :)

bjuder på en gammal bild på mig :)

Godmorgon på er :)

2011-03-21

En väldig härlig morgon. Vaknade av att solen lös in, ser väldigt varmt ut ute oxå. Steg upp vid 6 för att duscha. Stod kanske i 20 minuter, nu har jag ätit frukost lite och så. Men om jag ska hinna med allt så måste jag nog gå nu. Vet egentligen inte varför jag bloggade? jag skrev ju inget vettigt ändå ;)

next:

Sista avsnittet av solsidan!

håller på att göra mitt rum rent

2011-03-20

ah, rubriken säger mke om vad jag håller på om just nu, jag städar mitt rum. Kanske inte precis det roligaste men man kan inte leva så stökit som jag har haft det. Jag började städningen på förmiddan men det visade sig att det var ett soligt och väldigt varm väder ute. Jag tänkte ju bara öppna fönstret för att vädra men sekunden efter det så satt jag i fönstret. Dinglade med benen utanför fönstrer och se på, fönstret bredvid så såg jag Anna :D haha, vi har en livlig fantasi.

Nehe, om jag skulle återgå till rummet. Ikväll så bler det iallfall att glo på sista avsnittet av Solsidan. Och så måste jag plugga lite och duscha.

hihih, jag kan inte släppa det

2011-03-20

kom ni ihåg igår när jag pratade om att jag fanns med på google.se om man sökte på mitt namn? haha, jag var bara tvungen att kolla idag med. Och idag fanns det 38 styckna bilder från min blogg och på mig ;d haha, jippie. Jag tycker iallfall att det är lite roligt. Inte för att jag tror att det är så många som söker Linnea Zeijlon på google, men att jag ändå finns med :D hih

Nehe, jag har ätit klart min frukost nu, och nu så tänkte jag gå till tv:n och kolla om det finns något roligt att glo på :) hörs senare

Jag lyckades att komma ut från min dröm, sängen

2011-03-20

Har precis stigit upp från sängen nu. Jag kunde ju ha tagit en längre sovmorgon? men det är skönt att komma upp i god tid så att man inte missar det fina vädret ute som jag nästan gjorde igår, låg ganska så länge kvar i sängen.
Tänkte gå ungefär en meter nu ut till köket och fixa lite frukost till mig själv. Är väldigt hungrig, har vaknat flera gånger i natt för hunger.
Idag så vet jag inte precis vad som händer. Men jag vill gärna hinna med om att städa mitt rum, måstes göra för det ser förjälvligt ut där inne. Och att plugga samhäll så att jag klarar av provet på torsdag. Sedan får vi väll se vad som händer under restan av dagen.

jag funderar på om jag ska...

2011-03-19

..börja o tänka på att bädda ner mig i sängen och sova. Skulle vara en bra tanke att få lite sömn efter en lång lördag. Har varit i gång idag lite tycker jag. Sov kanske till 10? åt frukost och lite sånt. Sedan gick jag ut med Anna på en rask promenad. Tog med mig kameran för säkerhets skull om jag skulle hitta någon fint. Det blev mera bilder än vad jag hade anat. Ingenting som jag orkar visa nu, dom liggar fortfarande på kameran. Jag fick lite träning och så i bena med, väldigt skönt om jag ska vara ärlig.

Har snart druckit upp min o´boy, äntligen. Så att jag kan göra mig ordning för natten. Bloggar mer imorgon, godnatt på er :*

Någon bild som ni kanske har sätt ett antal gånger? ;)

haha, lite kul faktiskt

2011-03-19

haha, jag hade lite tråkit nyss så jag sökte på mitt namn, Linnea Zeijlon, på google.se! Det är lite roligt att jag finns med ens. Det byts bilder varje dag på googel, så idag så var det inte så många bilder på mig som det annars brukar vara. Men jag hittade några från min släkt och från mig blogg, tihi. Jag ville bara visa lite för skoj skull. Och så var jag så sugen på att blogga men visste inte precis om vad ;)

Dom som är övertäckta av svart, är bilder som jag inte känner igen. Sedan så såg jag 6 bilder som tillhör mig och min släkt. Då ska vi se om ni ser numnerna på dom? Det börjar längst upp.

1. Min kusin, Dennis
2. Bild på Eric Saade från min blogg
3. En natusfoto som är taget från mig
4. Min kusin Liselott och hennes blogg
5. En bild på chips OWL från min blogg
6. En bild på mig :D som inte syns så mke

Hahah!

dåliga blogg-dagar

2011-03-19

Väldigt dåligt bloggande på dom sista dagarna. Datan gick sönder på tisdags eftermiddagen, så vi gick in med datan till Västervik så att dom fick kolla på det. Och nu har den äntligen kommit tillbaka. Jag vet inte redigt hela historian om vad som hände med datan. Men pappa var ensamen hemma och körde lite med vedklyven ute. Plösligt så gick den sönder så han kollade som det hade gått någon propp, men sedan så började vedklyven att funka igen. Men så visade det säg att det typ hade kommit in någon elspik eller vad dom kallade det för, in i huset. Det kom in för mke el in i datan så mke som den inte klarar av. Något åt det hållet hände iallfall.

Sån tur så har jag iallfall inte gjort så jätte mke dom här dagarna, så jag behöver inte sitta här hela kvällen och blogga ;)
I tisdags så pluggade jag mest till svesnkaprovet som jag hade igår. Så mke mer gjorde jag inte, var i skolan och allt gick bra. I Onsdags så var det studiedag för alla skolor i komunen. Jag, Anna och mamma åkte in till stan en sväng tillsammans. Gick en runda men köpte inte någonting och hittade något fint gjorde jag heller inte. Torsdags så missade jag förmiddagen i skolan för att jag var på sjukhus. Inget allvarligt, det var bara att jag skulle få veta hur min träning skulle fungera för mina ögon. Jag har säker sagt det någongång på bloggen, jag ser dubbelt och suddigt. Väldigt irriterande och jobbigt. Men det ska jag få bort nu. Kan berätta mer om det senare. Kom tillbaka till skolan igen vid lunch. Sedan så var jag med i en mattetävling som inte gick så vidare bra.
I fredags, alltså igår. Så var jag i skolan som dom andra dagarna. Hade mitt svenskaprov, gick lite uppochner med det. Trodde att det skulle vara lättare och att jag kunde det. Men det fixade sig nog. På kvällen så var jag inne i stan på Mejeriet och kollade på musiktävlingen. Min bror och hans band Renamed var ju med, det var för deras skull jag åkte in till stan för ;) men alla var lika bra nog. Tyvärr så gick inte renamed vidare, det var lite synd faktiskt.

äntligen så är datan ledig igen :)

2011-03-14

Har pluggat liiite granna nu :) tihi, inte så mke men det får duga. Ska plugga mer sedan innan jag ska sova. Har inte hänt så mke här inte. Blev en sådan förbaskad tråkig vardag för mig igen då jag inte gör någonting. Glodde på någon film nu på kvällen som gick på tv. Vet inte alls vad det var för någon men den handla iallfall om baseboll. Nu så sitter jag och glor på det okände med pappa och Anna. Fast det slutar nog snart, och då efter det ska jag borsta tänderna hoppa i sängen och plugga tror jag. Och sedan sova så sött :)

Någon bild som jag tog för länge sedan, hittade ingen bättre ~

När man har tråkit så kan man blogga ;)

Bloggade inget mer igår, fastnade vid tv:n hela kvällen. Det vart inte att sitta vid svenskaläxan heller. Jag vet inte vad som hände men tiden bara flög i väg ;) tihi, men nu idag så måste jag ta i tag i den.
Jag hann med med att duscha igår iallfall. Och kollade på Solsidan med familjen och smaskade på rulltårta som vi bakade på kvällen också. Sedan så visade det sig att det inte var någon Wallander senare vid nio. Bröllopsfotografen var ju istället. Jag hade bara sätt halva den så jag bäddade när mig i soffan och började glo på filmen. Väldigt bra tycker jag iallfall. Kom väll i säng runt halv 12, 12 kanske? väldigt sent så jag ska nog gå och lägga mig tidigare ikväll.

Har kommit hem från en tuff skoldag. Den har varit seg, tröttsamt och inget har hänt. Inget interssant, åttorna har ju kommit tillbaka till skolan igen. Efter två veckor prao. Jag tyckte att det har varit väldigt lugnt tills dom kom tillbaka till skolan ;) haha
Nehe, om jag skulle vandra vidare till tv-rummet där min syster sitter och kolla på Disney Channel ;) och sedan äta lite mat.

Emil i Lönneberga :)

2011-03-13

Jag tänkte att jag kanske skulle gå och börja plugga lite på svenskan som jag har. Skulle vara en bra idè men jag vet inte om jag orkar. Har suttit här en stund nu och kollat på lite videoklipp av Emil i Lönneberga :') haha, man kan aldrig växa ifrån honom och tycka att han är tråkig. Han är en gullig liten busunge. Vem älskar inte honom lixsom?

tihi, men om jag skulle ta i tag i läxan ändå. Ikväll blir det iallafall att duscha och sedan glo på tv. Solsidan och Walladner är ju ikväll. Vi pratade lite om att göra något gott till kvällen? Men jag är inte speciellt sugen på någonting. Har ätit så mke onyttigt så det räcker för min del, ska nog sluta med gosaker igen.

Eric Saade blir kvällens vinnare!

2011-03-12

Melodifestivalen 2011 vinnare blev då Eric Saade med popular. Det blev ju ändå ett bra val, Eric som vinnare. Han var ju okej. Hans låt var ju bra, han har ju mke energi i sig och snygg dans. Och såklart så är jag ju en av dom tjejerna som tycker att han är söt (a) tihih, så det blev en bra vinnare till Melodifestivalen 2011 tycker jag.

En skön lördags-kväll :)

2011-03-12

Det har varit en ganska lugn och skön kväll. Åkte ju som sagt in till stan förut idag med pappa, mamma och Anna och åt ute. Eller ah, åt på en pizzeria. Men det satt fin med nyttig kycklingsallad, tihi. Jag var den ända som åt nyttigt och fick en väligt stor portion av alla oss. Så vi satt där länge, åt inte upp allt, fanns nog ingen chans att lille jag skulle klara det. Vi gick iaf upp till Netta och Chrilla efter det som har sin lägenhet bredvid pizzerian. Så vi fick väldigt god efterrätt där, saft och glass :D Var kvar där rätt så länge på kvällen. Såg dom första tävlarna på melodifestivalen och sen så bestämde vi att åka hem. Stannade på ica och köpte chips till kvällen. Och sen var det bara att springa till soffan när man kom hem och tjockade sig. Kolla klart på medlodifestivalen. Får se vem som vinner :)


Åker snart om några minuter

2011-03-12

har precis kommit ut från en lång, varm och skön dusch. Passar in i det här gråa, tråkiga kalla vädret. Jag måste nog skynda mig på lite. Familjen väntar på att jag ska bli klar så att vi kan åka in till Västervik. Familjen ska äta middag tillsammans ute. Lite onyttig middag, pizza och så. Tihi, men det är ju faktiskt lördag. Men för mig blir det väll att ta någon kycklingsallad, äter ju inte verken pizza, kibab eller hamburgare, haha.

Men ska föna håret och fixa och dåna lite nu :) bloggar mer senare.

Ser att våren är på väg och kryper fram :) Mke skönt.

Ska gå och spela :D

2011-03-12

Ska nu spela tv-spel med mamma xd tihi, bloggar mer senare :)

mysig med lite kladd

2011-03-11

Jag har bakat en kladdkaka till oss ikväll. Väldigt gott på en fredagskväll med lite kall glass till. En bra start på ens helg. Ska kolla på let's dance oxå som nu är paus på. Men nu är min kladdkaka klar och jag ska ta en bit tsm med familjen. Tror att programmet oxå har börjat. Så jag får nog säga hejdå till Martin som jag sitter och skirver med just nu och springa till tv:n.

Det vart ett väldigt kort, ointerssant och fort inlägg :) men får se om jag bloggar senare annars så ses vi imorgon igen.

Mina mysiga sockor :D

2011-03-11

älskar mina små sockor. Väldigt glad att jag gjorde dom, fast dom bliv ju en aning förstora. De är jätte varma och sköna iallfall. Ska nog gå med dom i hela helgen.
Jag passade ju på att fixa naglarna med. Filade dom till lite rundare och satte på lack. Mina naglar går ju bara av på vintern för att de inte får någon styrka från solen, så dom är inte jätte långa. Med jag har ett lack som stärker naglarna och den funkar faktiskt mke bra för mig. Ni ser på bilderna neråt vad det är för någon :)

men måste gå nu, dax för mat här hemma. Och det var på tiden, min mage bara skrivker efter något att jobba med. Det bli lax, potatis, sås och sallad. Mums för min del, det är gott :)

idag så ska det bli mer bloggande

2011-03-11

Dagen som skapar helgen är här igen, fredag. Var en stund sen jag kom hem från skolan. Det mesta har nog varit bra idag, inget dåligt har hänt iallfall. Jag gjorde klart mina strumpor/sockor idag på slöjden :) jag har på mig dom nu, väldigt mysiga. Det kommer en bild på dom senare, har inte hunnit att få sockorna på bild än.

Bloggade knappt någonting igår eller dagen innan det. Men det är både för att jag är upptagen av annat och att datan är upptagen av andra. Men idag så känner jag på mig att jag kommer blogga mera än dom senaste dagarna:)
Vet inte precis vad jag ska göra nu? kanske ta kort på mina nya sockor eller vad man ska kalla dom för, så att det är klart. Så är det bara att sätta sig här så fort datan blir ledig igen. Men jag ska nog läsa några bloggar och så och sedan gå här ifrån :)

märkte att det regnade ute?...

2011-03-10

Är hemkommen från skolan, ska snart gå till mitt rum och läsa lite tänkte jag. Jag har kommit på nu att det är torsdag. Alla dagar i veckan har kännts som fredag, och idag som dagen som är närmast fredag så har det känns som måndag. Men iallfall, skolan har varit ganska rolig idag. Jag har varit på topphumör tsm med Maria. Vet inte hur högljuda vi har varit och hur mke folk vi har stört? ;o Moa har ju kommit tillbaka nu med. Efter två eller tre veckor i Thailand. Och nu kommer hon hem till kalla Sveriga igen och är knallbrun.

Haha, en gammal bild på mig från sommaren 2010 :) saknar tiderna stort <3

Ska snart gå och sova :)

2011-03-09

Är ganska så trött så jag tänkte göra mig iordning för natten och läsa lite och sedan sova :) skulle sitta fint. Så der här blir bara ett litet snabbt, onödigt och inte så interssant inlägg xd Nu på kvällen så har jag kollat lite på Arga Snickaren och sedan början av någon film som började efter. Har inte pluggar någonting idag och det känns faktiskt rätts så skönt. Att få vara ledigt lite från allt pluggande.

Nehe, om jag skulle gå och smörja in mig i ansiktet och så, godnatt :)

tisdag, torsdag, måndag.. vilken dag är det?

2011-03-09

äntligen så är jag tillbaka, har inte haft tid att blogga idag. Jag tror att det är onsdag idag, eller? fast för mig så har det kännt som torsdag. Skolan har varit helt okej som oftas då. Historiaprovet gick bättre än vad jag hade förväntat mig, det var bara två frågor som jag var lite osäker på men jag fick nog till ett bra svar ändå.

Vi tänker på att hitta på något ikväll. Och med vi så menar jag med mamma, Anna och jag. Det är vi som vill hitta på något mest just nu. Vi funderar på att kanske bjuda hem några på fika eller om vi ska bjuda ut oss till någon? får se om det blir någonting av, har inte något plugga ikväll som jag måste ta i tag i :) vilken lättnad, så då tycker jag att man kan hitta på något så länge man är ledig? :D

tjockis-dagen

2011-03-08

Mamma kommer hem när som helst nu. Hon har varit i stan för att köpa semla och så. Vi ska fika lite jag och familjen tsm nu ikväll. Hahah, jag tycker att semla-dagen är rätts så onödig. Inget vettigt med det, blir bara tjock ;) hahah, jag slipper iallafall att beskryma mig för det, för mamma ska köpa en chokladmuffins åt mig istället för semla är äckligt ;o jag tar bort allt från den och äter bara brödet om jag ska äta xd haha
Visste du att det egentligen heter tjockis-dagen? haha, fick reda på det idag, eller jag har säkert hörst det förr. haha, men det låter ju lite knasigt.

bild tagen från goolge.se

Har suttit och pluggat hela kvällen nu, historian sittter iallfall lite nu i huvudet. Får hoppas att det går bra imorgon. Är väldigt nervös faktiskt, har inte varit så här mke oförberedd till ett prov som jag är nu? okej, nu kanske ni tycker att jag ör en plugghäst, men det är jag verkligen inte. Jag är bara en flicka som vill komma in på gymnasiet.

Men nu kom mamma hem och vi ska fika :D haha, blir nog inget mer bloggande ikväll. Ska glo på tv nu tsm med familj och har inget mer att blogga om senare så vi hörs imorgon.

Har precis...

2011-03-08

.. kommit hem från skolan och nu så tänkte jag att jag skulle ta en macka innan maten blir av ;) Skolan har varit helt okej, inte så jätte tråkiga lektioner. Haha, min mobil dog mitt på dagen så jag smsade med massa, haha jag fick panik. Så Joel var snäll och lånade ut sitt batteri.. för en femma. Tihih, det var faktiskt om några viktiga saker jag smsade om, en del saker var faktiskt seriöst viktigt xd

Nee, jag är jätte hungrig och nu vill jag äta. Jag bloggar mer ikväll. Ah just det, det är ju tjockisdagen idag ju :) alltså semladagen. Jag ska be mamma att köpa något annat till mig tills kvällen då vi ska fika tsm, äter inte semla ;s

lite nytt är bra :)

2011-03-07

har ändrar på headern igen, som ni kanske ser och märker. Kan inte redigt bestäma hur min ska se ut, jag hittar inte precis något bra som passar mig. Men jag får se om den här får stanna ett tag nu här på bloggen? Gjorde bara en lite snabbt för jag ville ha något nytt. Tihih, men hoppas att ni gillar den ändå :)

Fast den förklarar ju lite av mig ändå, på den översta raden är ju bilder på natur vilket som jag fotograferar mke på. Och raden nere är ju några få av mina vänner som betyder ganska mke :) haha, dom har ingen val, dom måste vara med på min blogg ;)

Mina tankar kommer aldrig ut...

2011-03-07

Fyfan vad jag har suttit och pluggat historia nu. Usch, och inget har jag fått in i min hjärnan. Det lixsom går in i ena örat och stannar där i en sekund, sen åker den vidare ut genom den andra örat. Så funkar min hjärna, och just nu så är med hjärna helt slut. Det har åkt mke ord genom den xd haha.

Min tanke ikväll var ju att kolla på ullared på tv. Men det vart tydligen att sätta mig här nu? Men jag ska äta lite, sedan läsa på historian ännu mer. Och sedan så ska jag gå och lägga mig efter det. Vill gå och sova tiditg ikväll ,är trött och jag har inget mer att göra uppe?

Jag pluggar o pluggar men inget händer?

2011-03-07

Har precis ätit mat nu med familjen. Tänkte att jag skulle fortsätta med historian nu där jag slutade igår, blir en pluggar-kväll igen -.- usch, det är så tråkit. Men man måste kämpa till det man vill ha, alltså bra betyg.
Idag så har jag mått lite dåligt, har inte precis varit på topp. Haft världens huvudvärk, mått illa och varit hungrig hela dagen även att jag åt lunchen i skolan. Jag får nog gå och lägga mig tidigt ikväll och får hoppas på att jag blir bättre imorgon. Annars så har skolan varit helt okej idag. Måndagar går ju så fort, vet inte vart dom åker iväg?

Bara någon bild från igår :) ska plugga nu, får se om jag bloggar något ikväll.

Sitter på lektion om en timme ;o

2011-03-07

Hoppade in i duschen imorse. Han inte att duscha igår, för det första så tog alla min duschtid :( och för det andra så var jag upptagen med att plugga och att glo på Solsidan o Wallander hela kvällen.

Jahopp, idag så är det måndag igen. Vet inte redigt vad jag ska hitta på när jag kommer hem. Fortsätta att städa mitt rum kanske? Måste iallfall fortsätta och plugga på kvällen. Jag får se om det blir mke bloggande idag, om jag hinner och så. Men nu måste jag iallafall torka håret och göra mig mer iordning till skolan :)

värme, glädje o lek

2011-03-06

Nu ska jag visa upp några av bilderna som jag och Anna tog idag :) fast jag bestämer nog att bara visa på oss två. Tog några naturfoton oxå men dom kommer ni nog se lite då och då här på bloggen.








Nehe, nu börjar datan att bli lite seg. Antagligen för att den är trött på att ladda upp bilder. Somsagt, visar bara bilderna på mig och Anna och när vi är små igen ;d haha, man blir aldrig för gammal för att vara liten. Tog även kort på massa annat, och jag slår vad om att ni kommer få se dom här ;)

tar en paus nu från allt pluggande

2011-03-06

Sitter och pluggar religon, med pappas hjälp! haha, jag kan faktiskt erkänna att han gör mke av jobbet (a Idag iallafall så har jag typ städat mitt rum, varit ute och fotat med Anna. Jätte kul hade vi det, jag kände mig som litet barn igen. Idag så låg jag iaf inte kvar till sängen till 12, utan till nio-halv tio.
Det har varit skapligt fint väder ute idag. Man märker att våren är kommen :) Och jag fick massa fina bilder idag, ni kommer att få se dom senare och hur förjävligt kul jag och Anna hade det. Men Solsidan börjar nu och jag hinner inte precis springa efter kameran, ladda upp bilderna till datan och ladda dom till bloggen. Haha ne, men jag kanske hinner det mellan 20.30-21.00. För då är det ingen program som jag vill se på tv, och så börjar ju Wallander vid nio då. Men ska hämta mitt godis nu och tjocka mig i soffan med familjen och glo på Solsidan :D

tre sommarbilder på mig

2011-03-06

När jag vaknade imorse och såg ut så tänkte jag bara "Vilket sommar väder" :) Himlen var klarblå, solen lyste och det såg så varmt och skönt ut. Precis som om det skulle vara sommar. Jag ska bara ladda min kamera sen springer jag ut. Ska vara ute länge och fota har jag bestämt. I den här helgen så har jag sagt att jag ska göra massa saker men det händer ju aldrig? Jag har sagt varje dag nu att jag ska plugga, i fredags så kollade jag ju inte ens i böckerna. Igår så gjorde jag lite på historian iallafall. Men idag så ska jag först ut och sen plugga hela kvällen. Det måste jag göra, för snart så är alla prov här.

Sitter just nu och rensar bilder. Har väldigt många onödiga som inte ens är fina? så dom är ju inget att sprara, fula bilder. Sommar, ge mig sommaren tillbaka <3 :)


Gud vad spänd man blir :D

2011-03-05

Nu så gäller det. Klockan har slagit åtta. Melodifestivalen har börjat - andra chansen är ikväll. "Oh my gud" med Daniel Karlsson gick ju till andra chansen. Båda jag och Maria hatar honom så om han går till final, så har jag och Maria bestämt att vi inte är svenskar längre, haha :D Vi vill inte skämma ut oss totalt.
Vi har pratat lite om till vilket land vi åker till. Och vi har tänkt på Danmark, vi ska bo på Legoland, käka glass med choklad. Choklad är det ända ordet jag kan på danska xd haha.

Ikväll, den 5 mars 2011 så avgörs det. Ska jag behöva bli dansk eller inte?

Vatten kan vara lite kul


Är nyduschad nu :) väldig skön känsla när man kommer ut från duschen och är ren. Det vart inte en sådan jätte lång dusch som jag brukar ta på kvällerna. Men det duger ändå, bara att jag blir ren. Nu ska jag lacka mina naglar så att dom blir starkare, dom bara går av nu på vinter för att det inte finns någon sol som stärker dom. Och så ska jag gå och smörja in mitt ansiktet med en kräm som sägs ska funka till att få bättre hud och bort med alla finnar. 
Sedan ska jag hjälpa pappa med maten, tacos :D tihih, gott. Och sedan blir det att plugga -.-

en lång o varm dusch skulle sitta fint :)

2011-03-05

Jag sov till klockan 12 idag? inte min grej, det har jag inte gjort på jätte länge. I sommras kanske det var den  senast gången? Ingen väckte mig i morse och så var jag ju uppe ganska länge igår. Men jag tänkte gå och duscha nu, och sedan så får jag se om jag tar med min kamera ut på en fotorunda. Får se om Anna vill hänga med oxå :) hon känner sig lite sjuk och trött så hon kanske inte vill häng med. 

Idag så ska jag plugga -.- Det vart aldrig av igår, jag var för trött och så fanns det inget roligt att plugga ;d haha. Måste bli klar så att jag är redo för alla prov som kommer ;s Jag vill gärna få bra betyg så att det går bra för mig genom skoltiden. Menmen, det är bara att hitta orken och viljan så ska det nog gå bra  (y)

då var ledigheten tillbaka, eller?

2011-03-04

Fredag! Min första tanke är: inte supertråkiga lektioner i skolan, slutar tidigt, god mat, myspys på kvällen med familj och chips :) bryt, så kommer inte min fredag se ut -.- Min ser ut så här, en lång dag i skolan. Trodde seriöst att den aldrig skulle sluta. Sedan kommer man hem, helt slut. Tänker att man ska lägga sig i soffa och bara ta en tupplur men inte det inte. För min del så blir det att sitta vid köksbordet och plugga, plugga och plugga. Jag har massa saker att plugga på. Religionen, samhäll, svenska och historian. Jag har matte och musik med, men det är en aning längre fram så den behöver jag inte ta hem än.
puh, jag ska starta efter maten till kvällen. För då ska jag kolla på let's dance med familj och gott, och så kanske måste jag hoppa in i duschen med :)

Så nu är det mat här, sen blir det är kämpa ;o


dålig upptaterat ;s

2011-03-03

Har varit väldigt slarvig med bloggan på den sista tiden. Måste försöka att hinna med mera, man datan är inte precis mitt liv. Men jag tänkte att gå och lägga mig tidigt ikväll. Är trött och varför vara uppe när man inte orkar göra någoting? Näe, bara onödigt.

Bloggar mer imorgon :)

Bilder från dagen ~

2011-03-02

Var ju som sagt ute och fotade lite förut idag när jag kom hem från skolan. Det vart inte alls så många bilder, kameran dog för att den hade tydligen dåligt batteri. Det vart inte så många lyckade heller, men jag kan ändå visa några av dom :)





Jag känner att väldigt många av dom blev mycket dåliga och slarv. Jag måste nog ta i tag i fotograferingen mer och verkligen konsentrera mig på det om jag ska saffa en systemkamera senare.

Om du kunde förstå så skulle det bli lättare

2011-03-02

Slutade skolan för ca fyra timmar sen. Pappa fick ju komma och hämta mig bara för att jag inte orkade vänta på en seg buss som stinker. Usch, ne att åka buss är inte min grej.
Jag tog med mig min kamera och gick ut för att fotografera. Jag såg massvis av saker som kunde bli ett bra kort, jag hann inte att fota så jätte mke för det ver tydligen dåligt batteri. Jag tyckte inte att så många bilder blev bra. Men jag ska ladda kameran nu och sedan senare ivkäll så ska jag fotografera lite innomhus kanske?
Jag har väldigt bra ögon för att se en bild som skulle bli bra, men sedan så blir det ju inte lika bra på kameran som man ser det. Det är därför jag ska uppfinna när jag blir äldre och en aning klokare, att jag ska uppfinna ett par linser som är en kamera. För då bli bilden så som man ser den, och då är det bara att säga eller tänka "ta kort" eller nått xd haha.

upp och hoppa neger-råtta

2011-03-02

Jag har duschat, ätist frukost och lite så. Ska nu bara borsta genom mitt hår och får se om jag ska sätta upp det. Idag så har vi halv studiedag. Lite skönt faktiskt, kanske hinner att springa up och fotogrfera. Det var länge sen jag använde min kamera nu, hoppas det är fint väder ute när jag kommer hem då. Jag slutar runt 12 tror jag, det bör vi nog göra.

Sedan på kvällen så måste jag sätta mig vid religonen igen, och nu kanske historian med. Har prov om det om en vecka. Kanske smart om man börjar med det arbbetet?

Nu så får nu ge mig sommar, längtar som fan till man bara kan springa ut utan att tänka på massa tjocka kläder. Man jag äntligen bli brun och bada, ha fin bakrund på kort. haha

Om tiden kunde stanna skulle vara en ära

2011-03-01

Idag så blir det inte så jätte mke bloggande här för mig inte, jag ska sitta och plugga hela kvällen. Ni vet religonläxan som jag har haft som jag har skrivit lite om. Det är borta! Allt är borta, inget av det finns kvar. Så jag måsta starta om hela uppgiften från början, jag som hade kämpat så mke med den, jag skulle facktiskt kunnat fått ett mvg på den. Uppgiften ska vara klar tills imorgon, Helen måste ge mig mer tid. Hon måste förstå mig och vad som har hänt.  Memen, jag kan inte sitta här med. Det är väll bara att sätta igång så att jag kommer någonvart iallafall..

Föresten så har jag hittat en till 30-dagar, fast iden här fanns det bara 20-dagar. Men det spelar ingen roll. Men den här 20-dagar händlar mer om bilder än att skriva. Men ah, får starta den senare.