förlåt men..

2012-03-31
Mår inte alls bra så har inge lust att lägga någon energi på något redigt inlägg ikväll. Anna gästbloggade förut, det får räcka. Jag älskar dig syster! 
Jag hoppas att ni förstår. Ska försöka att komma igång med blogggen i veckan igen. Med många nya intressanta inlägg och svar på era kommentarer. Vi hörs så länge :)

Bästa syster gästbloggar! :)

2012-03-31

Hejsan, Anna här! :))
Jag ska gästblogga åt min syster.
Som hon kanske har sakt så flyttar jag in till Västervik idag. Så jag åker om kanske 1 timme?
Hejdå Stensnäs o hej Västervik!!! :D
Nej men seriöst, inte kul att lämna barndomshuset, men skönt att komma in till stan!
Linnea, jag vet att du mår ganska dåligt över detta.. o jag förstår det!
Men du kommer ALDRIG förlora mig, jag kommer alltid va din storasyster och kommer alltid att finnas för dig! <3
Du är den bästa lillasystern som man kan ha! Jag älskar verkligen dig! <3
Vi kommer klara detta o glöm förhelvete inte att jag aldrig lämnar dig!!!!!
Vi kommer fortfarnade ha kontakt Linnea, den försvinner aldrig!
Visst, jag flyttar in till stan o du bor kvar här, men vi kommer att träffas ofta. Det lovar jag!
Jag är så jävla glad att jag har dig som syster, Linnea <3
Jag älskar dig  nu o föralltid, lillasyster! Glöm inte det! <3 <3 <3 <3

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, det var Linnea som tyckte att jag skulle gästblogga :)))
Ni får ha det så bra! :)

det roliga är över, bara att gå tillbaka till det tråkiga

2012-03-30
Hahah, blev inte av att plugga igår precis som jag trodde. Istället så somnade jag vid åtta tiden på kvällen i min säng, lampan tänkt, tjocka kläder på mig, och massvis med saker i sängen där jag låg. Vakande igen strax efter nio då Anna hade kommit hem från hennes prao och väckte mig :') tihi. Efter det åt jag bara lite och var mest med syster då, sedan vart det sängen igen.
Idag var det den sista dagen på pratiken. För sorgligt! Fick hejdå kram från alla barnen och de stog länge kvar och vinkade hejdå till mig. Så söta! Jag bara måste tillbaka och hälsa på någon dag.
Fick iallafall sluta en timma tidigare, så fick gå hem vid två. Då gick jag till farmor. Fick mellis där och väntade på pappsen kom runt halv fem. Då det vart middag där nere. Hon ville så gärna bjuda oss på middag så varför inte? Kom hem för någo timma sedan, och nu tänkte jag om jag skulle helt seriöst ta i tag med pluggandet...
Och jag sitter vid den nya datan, så jag har inga bilder eller något liknande ännu. Ska försöka fixa det. Och när man bloggar från den här datorn, så vägrar den att ha stycke. Så texten blir såhär tät och så. Kanske leder till att det blir jobbigt att läsa för er? ska försöka fixa det på något vänster.

hejhopp, äntligen ett inlägg

2012-03-29

Känns som att jag inte har varit aktiv här på en evighet. Men det var ju faktiskt bara igår det inte blev något inlägg. Har fullt upp om dagarna för tillfälligt. Och har egentligen annat att göra nu också. Men jag kan köra på ett inlägg och berätta lite ändå :)

Igår: Så var jag på dagiset som vanligt. Jobbade mellan åtta till tre. Jag fick vara med på deras gympalektion för första gången, inte så mycket till gympa va? haha.
Stannade på fritte som vanligt en liten stund. Körde lite biljard och chillade med Anna, Elias och Kevin. Mamma, Marie och Robin kom och hämtade upp oss strax innan fyra. De hade varit i Stensnäs och packat på kärran. Vi alla var bjudna på middag hos mormor och morfar. Så vi drog dit med en fart. Det vart ju ingen lång middag precis. Hahah, har nog aldrig varit med om en sån snabb middag. Robin, mamma och Maire bara tröck i sig maten för de var tvunga att dra till Gunnebo igen på ett möte vid fem osv. Men jag och Anna tog det lugnt och stannade där en bit in till kvällen.
Sedan runt sex tiden började vi vandra till vårat nya hem. Mamma och Marie hade lyckas att kommit dit då. Och då vart det bara att börja packa in kartonger och möbler till lägenheten. Så jag var där och kom hem runt tio på kvällen kanske. Då jag kollade läget här i det tomma huset, pratade med pappsen, åt och sedan var jag för trött för att sitta här framför och nördade. Så gick och la mig på direkten faktiskt.

Idag: Har precis kommit hem och borde sitta och plugga nu. Men fan heller, har ingen ork och vet redan att jag kommer sabba religionsprovet på måndag. Så jag ser inte så stor mening till att kolla på't ens.
Dagen i dagis har varit bra. Idag vart det att gå till skogen, och upptäcka alla kryp som bor där. Haha. Slutade vid fyra och då vart det fritte igen som vanligt. Idag satt vi bara och glodde framför tvn. Och så kom lilla pappsen och hämtade mig vid halv fem :)
Nu står han och lagar mat, och det är väl snart klart. Efter det blir det att åka till Hjorted med pappa och farmor. Plantera nya blommor hos farfar, och hela resan tar väl ungefär en timma. Och därefter, ska jag sitta och plugga hela kvällen. Som jag och antagligen ni också kan lista ut, att det inte kommer bli av :)

började dagen men massa stress

2012-03-27

Skulle ta halv tio bussen till Västervik idag. Vaknade några få minuter innan bussen gick. Vart skapligt stressat. Så tog alla mina saker och skulla packa ner i en väska. Men hittar man en väska då? Nä, och inte skolböckerna heller för den delen. Men jag hade min minitur med mig så bussen var lite försenad, så jag hann med den iallafall med ALLA saker jag behövde med mig.

Kom in till Västervik, åt frukost och sedan startade igång med religionpluggandet med mamsen och brorsan. Vi gjorde allt klart, förutom en uppgift. Alla vägrade göra den för att vi var så trötta, slitna och den var svår :') haha. Men vi drog iallafall till våran nya lägenhet också. Har fått in en hel del, även att vi inte får flytta in helt ännu. Och imorgon kommer mamsen och Marie hem hit för att packa ner soffan och datorn för att ta med det in till lägenheten. Usch, det närmar sig mer och mer. 

Ikväll ska jag iallafall bara vara hemma. Eller ikväll, det är väl kväll nu? klockan är ju redan över halv sju. Ska iallafall bara plugga och duscha, chilla galet helt enkelt.


bilder från idag ~

ännu en ny vecka, ny dag, nya tider

2012-03-26


Det blev dagis idag, vart överlycklig :D hihi. Vaknade vid halv sju och steg upp med detsamma. Hade svårt att få fram ljud men rösten kom så småningom, tur. Jag fixade mig och sprang upp till bussen tjugo över åtta. Skulle av vid Verkebäcksbron så jag tröck på stopp som vanligt, inget mer med det? Men bussen stannar inte såklart där jag skulle av, och det var bara jag som skulle av där. Och precis när jag skulle ropa stanna så tappar jag rösten igen och får inte fram ett enda ljud. Så jag satt ju där hjälplös. Så jag åkte in till Västervik och hoppade av vid station och sprang hem till Marie. Hittade mamma och bad henne skjusta mig till Gunnebo igen. Hennes bil är halvt trasig så det tog sin tid att komma tillbaka. Men jag kom iallafall fram tillslut. 30-40 minuter försenad, inte så bra för rykterna. Men det gjorde ingenting alls enlig min handledare, som tur.

Resten av dagen har varit kanon. Känns skönt att vara tillbaka och komma igång igen. Jag har bara varit lite hes, inget annat. Stannade på fritidsgården en stund med syster och väntade tills pappsen hade slutat jobbet och kunde hämta oss. Som vanligt.
Här hemma har jag inte gjorde så mke mer än chillat med Anna. Hon har även kört igång med sen packning för flyttningen. Om vi har "tur" får vi flytta redan på onsdag, övermorgon..

Jaja, imorgon så är jag ledig från dagiset så då blir det att dra in till stan igen tidigt på morgonen. Delvis för att köpa skor och för att plugga med mamsen. Jag har redan berättat det här va? Får se om jag hinner med med något morgoninlägg :)

vattnet droppar

2012-03-15


Bilder från idag när jag testade kameran lite ~


Jahopp, då var kvällen indragen också. Ska snart gå och duscha tänkte jag. Sedan äta lite smått och efter det blir det att hoppa i sängs. Ska försöka så att det inte blir så sent. Vill gärna sova och försöka bli så frisk som möjligt under natten. Ska upp tidigt imorgon, se hur jag mår och om jag orkar med dagiset. Om jag bara är lite täppt och hör lite dåligt, då borde jag väl kunna gå? Men om jag inte kan prata som idag, då kanske jag ska låta bli och jobba.
Isåfall, om det inte blir dagis, så funderar jag på om jag ska åka in till stan till mamsen. Jag behöver hjälp med religionen till ett prov. Och mamma är bättre på sånt än pappa faktiskt :') och så måste jag ha nya skor, jag har inga. Annars får jag ta allt det där på tisdag då jag är ledig om det blir dagis imorgon.

Herman smsade mig idag också, och frågade om jag ville hänga med på bio under kvällen på Hunger games. Kändes förjävlig när jag tackade nej för att jag ville vara hemma och bli frisk. För han hade ingen annan att gå med. Och så sa jag att vi kunde gå på den nästa helg eller någon kväll nu i veckan när jag är mera frisk. Men sen kom jag på att Emelie ville se den med mig med de andra tjejerna. Så.. vem ska jag dissa? ;o

vi kör på en solig söndag också

2012-03-25

Okej seriöst, jag vill inte det här mer. Det var nog inte så smart att jag var ute igår trots allt. Idag har jag tappat rösten, så kan inte prata. Hosta har jag och näsan är täppt. Halsen gör iallafall inte lika ont, inte öronen heller. Som tur! Men jag är osäker på om det blir dagis imorgon. Fan vad lack jag blir att det här var tvungen att komma just nu i praoveckorna -.-

Menmen, annars så rullar det på. Vi har ju kommit in i sommartid nu :D fram med klockan en timma, eller är det bak? Jag lär mig aldrig det där.
Och så är det ju våffeldagen idag. Åt ju våfflor förra söndagen i stan. Jag får väl nöja mig med det, för här hemma kommer det inte kunna bli några idag. Eftersom mamma har tagit våffeljärnet in till sig. Och jag tänker inte röra på mig och åka in för det, jag ska stanna hemma och bli frisk. Får väl "fira" våffeldagen någon annan gång med pappsen annars.

Ha en toppen söndag allesammans :D


Tänk om människor var som pengar. Då kunde man bara hålla upp dom ljuset för att se om dom var äkta eller falska ~


värme, blommor, fjärilar, sol, jordgubbsaft

2012-03-24

Jag hade lidit klart, så jag tog på med rejäla kläder och gick ut idag. Så har varit ute en stor del av dagen. Jag älskar verkligen vädret! Fick en härlig känsla av sommar, när jag satt i solen med jordgubbsaft, russin och en tidning. Tog även en runda med kameran och knäppte några vårbilder. Har jagat efter fjärilar och hackspätt idag. Fjärilarna fick jag väl några lyckade bilder på, men inte hackspätten tyvärr.






Jag är fortfarande sjuk. Och det är bara näsan kvar, lite halsen också. O just det, jag hör ingenting med högra örat ja. Inte så jätte roligt.

Igårkväll trodde jag att jag skulle få en lugn natt med sömn. Eftersom det mesta hade löst sig efter den hemska fredagen. Men fan heller, precis när jag hade loggat ut från facebook och sagt godnatt till mina vänner osvosv. Så kommer Anna hem och säger "Vi flyttar nu". Då hade tydligen hon, mamma och Robin varit i stan och börjar flyttat in i den nya lägenheten?! Men Anna sa också att vi inte får flytta in helt ännu, eftersom han som äger lägenheten vill fixa några listor eller nått. MEN ÄNDÅ? kände på direkten att jag inte alls var redo eller ville det här, så jag stängde in mig på mitt rum och stortjöt till söms. Roligt.. Så mamma har varit här hemma idag och hämtat lite grejer. Som tex tv-bänk och gardinstångar osvosv.

Jaja, vi hörs! Glöm inte att vara mke ute nu och njut av det fina vädret :D

då är fredagsmyset över

2012-02-23

Har haft flera fredagar i rad nu som har varit åt helvete, men har alltid löst sig lite halvt in mot natten. Men nu ska det vara slut med det! Om det inte är ditt så är det datt. Nu ska jag inte ta mot mer skit. Men det kommer antaligen gå åt skogen på nästa fredag också, eftersom det är flyttarhelgen då...

Jaja, till det posetiva. Har ändå haft en mysig kväll med min far :D han kan verkligen slå till och bli bäst. Ikväll så ställde han sig i köket och gjorde kladdkakesmet till mig, som jag fick sitta och äta bara för att jag var så sötsugen. Och han har ju inte bakar på år och dar, haha. Han var också nere i Gunnebo och köpte russin till mig. Han passade på att köpa när han ändå skulle till affären för att kolla på en annons på ett kylskåp. Så snällt av honom. Vårt kylskåp hade ju gått sönder, som jag kanske inte har berättat? Men iallafall, det hoppade igång igen ikväll. Bara sådär. Så vi hade allt tur att det funkar fortfarande. För allt ska strula och gå sönder för oss, på samma gång också -.-

Men iallafall, så jag har suttit nerbäddat i soffan med täcke och datan i knät en stor del av kvällen. Myst med mina russin och kladdkaksdeg. Och såklart så sitter jag och pappsen och lyssnar på gamla raggarlåtar. De är faktiskt väldigt bra.

Men nu måste jag gå och lägga mig. Min näsa är fortfarande täppt, men kanske inte lika mke som igår. Huvudvärken har gått över som jag har haft i flera dagar nu, äntligen! Men jag har fortfarande ont i halsen och lock för öronen, så jag hör väldigt dåligt ;o


jag vill också njuta av våren

2012-03-23

Fyfan asså vad avundsjuk jag blir på allt folk. De slänger upp bilder på fb då de visar hur de steker i det 20 grader varma vårvädret, och hur de käkar klass och umgåd med sina vänner och har kul. Då jag måste sitta inne nerbäddad i en soffa dagen ut med tjocka kläder och täcken på mig. För jag råka vara sjuk mitt i den perfekta tiden. Självklart -.- Jag vill bli frisk, och det är nu!

Nejmen slut med klageriet. Har precis tagit ett långt bad. Det hjälpte faktiskt lite för sjukan, är inte lika täppt i näsan nu. Skönt och avkopplande var det också!
Jag tänker faktiskt på om jag skulle klä på mig och gå ut en sväng med kameran. Men jag vet inte, tvekar faktiskt också på att göra det. Vill bli friskt fort som möjligt. Och om jag går ut så blir det väl ännu värre. Brukar oftas ha sån otur. Så jag kanske ska hålla mig inne... För att göra mig själv glad kanske jag ska ta en fotorunda i huset? :D haha.


om någon undrar, så lever jag fortfarande!

2012-03-22
 
Mår fortfarande förjävligt, men en aning bättre än igår iallafall. Har sovit och sovit. Gick faktiskt och la mig runt nio går, och sov till tio idag. Och sömn det fick jag. Men hade konstiga drömmar som jag ofta får när jag är sjuk. Och värk hade jag också i hela kroppen, fyfan. Men jag fick iallafall sömnen som jag behövde.

Vad har jag gjort mer än sovit idag då? Jag har glott på flera filmer. Som tex Sällskapsresan och Dear John. Sedan har jag försökt och ätit. Men det bränner som fan i halsen och så mår jag bara illa av det. Har blivit en hel del dator också, och så har jag ju självklart blivit svartsjuk på min bror när jag ser honom ligga i det fina soliga och varma vädret och steker. Då man själv måste vara inne nerbäddad med tusentals kläder och täcken på. Usch, vill bli frisk nu genast! Blir nog inget dagis imorgon heller, tyvärr.

Nä, om jag skulle duscha och sedan gå och lägga mig. Det behöver nog jag. Och förlåt för att jag inte har svarat
på kommentarer på ett bra tag. Men orkar inte sitta med det nu när jag mår såhär.

Ni får en gammal arkivbild sedan våras, eftersom jag inte har några bilder på den här datan ~

nytt hem för bakterierna, nämligen min kropp

2012-03-21
 
Jag mår som om jag var i helvetet. Har nämligen gått och blivit förjävligt sjuk. Känns som att jag har världens åskväder i huvudet, kan inte röra mig någonting utan att det ska dundra till. Näsan är helt täppt, eller rinner som floder. Jag skakar som fan och kan knappt hålla mig uppe. Jag både ser, och pratar dåligt. Just därför får det här inlägget gå fort, så att jag gå och sova för natten.

Kan berätta lite kort om dagen. Började vid sju tiden på dagiset. Jag kom upp i tid iallafall, skönt. Sedan har dagen varit fullt med lek och skoj i dagiset. Redan då kände jag av lite sjuka mig. Vädret var också på topp och varmt. Och jag var så dum, så jag hade ingenting på mig förutom mina byxor, linne och skor.
Slutade vid två och gick över till fritidsgården. Där jag mest chillade med min syster och hjälpte henne med hennes jobb. Och så spelade jag pingis och biljard med Kevin och Leo. Alltid lika kul!
Sedan runt halv fem så kändes det som att jag bara skulle falla ihop. Som tur hade pappsen slutat att jobba då så att han hämtade upp mig och Anna.

Nyss kom jag upp från soffan där jag har luggit sedan jag kom hem. Kort och gått om min dag. Så ska jag gå och lägga mig, godnatt! Och som ni nog fattar då blir det nog inget dagis för mig imorgon.

jag är tillbaka efter två dygn

2012-03-20

Och jag är tillbaka somsagt. Härligt va? Det vart att sova över hos farmor två nätter. Skadade inte så mycket för mig. Ju närmare dagiset ju längre sovmorgon liksom, haha. Och så är hon ju så ensamen så gjorde det för hennes skull också.
Två dagar har det gått nu sedan jag började praoa på Gunnebos dagis. Och än så länge funkar allt. Jag trivs jätte bra och det är kul. Och jag sjunker verkligen ner till när jag var en liten flicka också, haha. Man bär på en härlig känsla när man är där :')
Jag vet inte redigt hur mke jag får berätta. Har ju tystnadsblick, det har alla som jobbar med människor och så. Men jag kan iallafall berätta att jag är på avdelningen där barn är mellan två och tre år. Och jag tror att det är runt åtta styckna barn på min avdelning. Det är härliga barn det. Inte alls jobbiga som skriker och tjuter för allt. Och jag går bra ihop med dom. Har fått massa nya vänner redan, haha. Så mina dagar framöver i två veckor kommer bestå av att leka och ta hand om små barn.

Igår efter jag hade slutat vid fyra, så drog jag till fritidsgården. Där min syster praoar för tillfälligt. Var lite social med henne and so. Vi körde pingis, och jag varnade henne att jag hade inte spelat det sedan fyran eller nått. Så jag hade nog tappat en liten del av förmågan. Trodde att jag skulle dö av garv så mke jag sög på det. Jag sköt överallt förutom till Anna typ. Men jag kunde det ju skapligt bra i mellanstadiet, men har visst förlorat gräppet om det helt. Sedan drog jag iallfall till farmor igen när jag hade varit där några två timmar eller så.
Idag så stannade jag vid fritte igen. Fast idag så chillade vi mest bara, snackade and so. Väntade till fem då pappsen hade slutat jobbet och hämtade upp mig och vi åkte hem. Men de här två dagarna har iallafall varit kanoners. Börjar vid sju imorgonbitti till två. Öhm, då blir det att ställa klockan på fem eller nått? Och det är nog bäst att jag går o lägger mig tidigt med. Men stannar på fritte imorgon också tills fem. Kommer göra det stortsett alla dagar framöver. Bara för att det passar så bra.

Måste bara fråga, igår morse. Hade ni också stora hagelbitar, åska och snö hos er då? När jag var hos farmor på morgonen och kolla ut så såg jag solsken. Precis när jag klev ut för att vandra till dagiset dundrar åskan igång och hagel i motvind. Så jag skyndade mig allt till dagiset. Blev en halvtimme tidig så jag stannade hos skolan ett tag för att kolla läget innan jag gick till mitt dagis.

Nä, nu vart det här inlägget väldigt långt och ni har nog lidit klart ;d haha. Har ingen bild alls att bjuda på idag. Men äh, det behövs inte. Det vart ju ett extra långt inlägg ist. Vi hörs nog imorgon kväll igen :)  

15:47

2012-03-18

Då har vi glidit genom morgonen och förmiddag. Har ni haft en lika bra start på dagen som mig? Sov som en stock fram till runt halv tio, tio. Och så kommer brorsan in och knackar på och säger att jag måste upp på om jag vill följa med in till stan för att träffa morsan och Marie. Och det gjorde jag! Så jag flög upp ur sängen och till badrummet på direkten, efter tio minuter satt vi i bilen påväg till stan. Så idag fick jag en rejäl frukost precis som igår. Mamma och Marie bjöd nämligen på våfflor, mums :)
Jag hade min kamera med mig och var beredd att ta massor av fina bilder. Men tror ni att kameran har batteri då? nä, det var självklart urladdat. Så det blev inga fina bilder. Så har inget att bjuda på idag.

Men nu ska jag bara kolla genom facebook och några bloggar lite snabbt. Sedan ska jag nog hoppa in i duschen, packa och sedan dra ner till Gunnebo. Har jag berättat det för er? Men jag ska iallafall till farmor ikväll och sova där. Så då får jag lite sovmorgon imorgon och behöver inte gå upp så tidigt. Jag börjar min prao halv nio imorgon, och farmor bor inte så värst långt ifrån dagiset där jag ska praoa. Så det blir nog bra. Kanske kommer hem på imorgonkvällen då. Eller det kanske blir en natt till? äh, jag får se. Men det jag försöker komma fram till är att det inte kommer bli något mer bloggande tills på måndagkväll eller tisdagkväll. Så vi hörs så länge :)


Godmorgon, eller?

2012-03-17

Har sovit bort hela min dag. Och jag funderar faktiskt på att gå o lägga mig nu också. Om ingen rolig kommer och är social, eller om jag inte får tillbaka min bortsprunga fantasi så att jag kan komma på något som jag kan göra. Vet ni något som jag kan hitta på en lördagskväll? Jag vet inte redigt vad det är med mig idag. Är sjukt trött, men jag har ju fått min sömn jag behöver? Men jag antar att det är bra att jag sover ut, så att jag klarar av veckan nu med små gulliga men jobbiga barn. Hahah nä, vad elakt. Jag tror faktistk inte det kommer bli så kämpigt och att de inte är så jobbiga.

Kom från matborden för någon halvtimme sedan. Och för min del, var middagen min frukost. Usch, måste sluta med det här och ta i tag med mitt liv :') haha. Våren är ju här och jag ska börja med att springa nu. All snö och is har smält i skogen på min slinga. Så det måste jag ta i tag med. Kanske ska ut ikväll då? Nä. Jag kanske kan baka? Nä. Jag kanske kan dra in till stan? Nä. Jag kanske ska göra klart religionen? Nä. Jag kanske ska slöa i sängen o sova o glo på film? Ja. Haha, jag är för trött och lat för allt idag :')


aww, haha :')


sitter här och njuter av min fredagskväll

2012-03-26

Nu ska jag försöka få ihop ett inlägg också. Slänge upp några bilder tidigare idag. Och det var från min eftermiddag. Då jag var ute och lekte med vovven och fotograferade. Marie tvättade bilden, mamma rensade lite, och Robin lagade cyklar som ska med in till västervik när vi bor där. Hade en helt underbar sommarkänsla där. Har varit varmt och soligt hela dagen här. Sommaren är på gång ♥

Just nu så sitter jag nerbäddat med täcke och allt i soffan i tv rummet. Har mina vindruvor att smaska på och mina fina vänner att vara social med på facebook. Sitter och lyssnar på gammal musik med min far och sitter o sjunger med. Rätts så okej fredagskväll faktisk. Var för lat för att hitta på något roligt, så då vart det bara att slappa. Lika skönt det.

Sista skoldagen var det idag. För nu drar jag ut på prao som jag har tjatat tusen gånger om innan. Nu får inte småbarnen på Gunnebos dagis lätt när jag ska vara där i två hela veckor, haha. Nä men det här kommer bli grymt skönt! Har skrattar genom hela skoldagen. Jag och Emelie fick ju igång rätts så mycket skratt. Men hela dagen har varit helt toppen faktiskt :D


underbara vårkänslor 2012

2012-03-16







mitt seriösa jag

2012-03-15

Hej alla käraste läsare.

Jag har bestämt att jag ska vara seriös i det här inlägget. Min syster sitter bredvid mig och ser till att jag är seriös.
Jag kan först be om ursäkt för att jag inte är så aktiv här. Men för tillfälligt är det mycket skolarbete som tar mycket tid. Sedan börjar vi närma oss flyttningen. Är ju bara drygt två veckor kvar. Så det är mycket packning och rensning på gång.

Idag har dagen varit bra. Jag har känt mig glad men ändå har jag varit trött och hungrig. Det var en seg morgon, jag ville inte upp ur sängen. Så jag vaknade några få minuter innan bussen kom, så jag var stressad och hann inte äta frukost. Så därför var jag hungrig. Och av hunger blir man trött och tappar energi. Men ändå har jag känt mig glad och varit på topp. Hade som sagt noprov idag. Vi ska nog inte tala hur det gick. Svenskaprovet som jag hade igår, fick jag tillbaka idag. Och jag lyckades med det som tur var. 

Imorgon så är det den sista skoldagen. Sedan ger jag och min klass ut på pratik i två veckor. Ska bli skönt tycker jag. Men vi har dock ett religionsprov veckan mellan pratiken och påsklovet. Och jag har inte gjort klart frågorna än, så det blir väl en del plugg nu med. 

Men nu tycker jag att jag har drygat klart. Så nu har ni sett mitt seriösa jag. Anna har haft koll på mig hela tiden. Hejdå käraste läsare. 

Kram
Linnea Zeijlon 















TILLBAKA TILL OSERIÖSA LINNEAAAAAAAAAAAAAAAAA :D
ldghj lskdjyh gdlxighlkdghkxdjgh k, jag har det bra idaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag. Hihih, Ulrik Munther med en vanlig dag :')
181472056205710895638265782 år gammal bild, så mobba förhelvete inte min storasyster och min lillasyster ;oooooooooooooooooo 


jag orkar inte just nu

2012-03-14

Sorry för att jag inte är så aktiv här. Men just nu har jag massa annat viktigare som snurrar runt i mitt huvud. Bloggandet kommer gå både upp och ner nu de veckor som kommer. Får se om jag tar en bloggpaus. Men som det ser ut nu, så är jag bara trött. Så vi hörs imorgon igen. Är en helt sliten tjej som behöver sömn och som längtar galet till sängen nu. Godnatt! :)


aww min mördarblick, haha :')


det är tufft att bli vuxen och släppa allt

2012-03-13

Och jag kände mig själv till pricken. Har inte pluggat ett skit idag heller. Men vad hade jag egentligen förväntat mig? kommer inte klara något prov på ett bra tag. Som ni nog märker så är mitt självförtroende på botten just nu. Kan nog bero på att jag är på ett fruktansvärt dåligt humör. Och det kan nog bero på att vi har packar och rensat hela dagen lång. Ryser av att bara tänka på att jag flyttar om drygt två veckor. TVÅ VECKOR?! vart försvann tiden? 
Men ändå har det varit spännande att rensat. Jag och Robin har vart uppe på vinden och rensat där uppe. Och så har vi rensat gamla barnleksaker, barnkläder osv som mamma har vägrat att slänga genom åren. Men jag förstår henne faktiskt. Men nu är allt försvunnet. Förutom några fåtal saker, som vi var tvugna att spara :') Och jag måste faktiskt erkänna att jag fastnade vid många leksaker för att leka sista gången med dom. Hihi, lite töntigt kanske? men jag har iallafall mitt barnsinne kvar.




Ett vädligt fåtal av saker från min och mina syskons barndom. Vill tillbakaaaaaa ~

Life is wonderful if you look at it the right way

2012-03-13


Fy vilken härlig sommarkänsla jag har! Sitter här hemma i villan med öppen dörr. Min bror, mor och Maire är utomhus och har börjat rensa lite smått. Eller iallafall kollar vad vi har för saker och vad som ska slängas osv. Ska nog gå ut och se hur det går snart.

Ni kanske undrar vad jag gör hemma i stugan en tisdag. Men jag har faktiskt studiedag idag, woho! Trodde att jag skulle få lite sovmorgon, men helvete det asså. Folket kom ju hem runt åtta, halv nio. Och de hade ingenaning om att jag var hemma och sov, så de var inte så tysta. Men bättre att jag kom upp ist för att sova bort dagen. Ska plugga som bomben idag! Det måste jag nu. Har sagt det i en vecka och inget har blivit av. Men fan nu måste jag, har prov imorgon och på onsdag och har inte pluggat något ännu. Känns ju inte sådär jätte kul precis...

Men aja, ut i det fina vädret med er! :D

 


värmen är hittad

2012-03-12

Förlåt för att jag inte var så mke mer social här igår. Men jag har mina olika anledningar till det. Jag gick faktiskt ut och fotograferade under eftermiddagen. Var ute en skapligt lång tid, runt tre timmar kanske? Det vart mer en upptäcksvärld än en fotograferingrunda, hihi. Men några bilder fick jag väl på kameraskärmen.
Sedan på kvällen vet jag inte redigt vad som hände med mig? Jag hade varit glad hela dagen, men sedan bara sjönk mitt humör till botten. Och jag var otroligt otrevlig och tjurig, en redig tonåring kom fram. Och ni vill nog inte veta ordet av vad jag gjorde innan pappsen försökte stoppa mig...

Vi hoppar över till lite gladare nyheter. Idag har jag varit på en strålande humör. Kanske för att solen strålar stark över oss? :D Har ni också värme och sol hos er som oss? Jag har gått med linne utomhus och njutit med mina fina vänner. Vi satt ute en hel rast och bara fjantade och skrattade med varandra. En redig sommarkänsla man fick där ♥



lev varje dag som om det vore din sista


Det är ofta jag ligger och tänker. Tänker på allt som ingen annan brukar göra. Jag tänker djupt in i saker och ser saker helt annorlunda än vad andra gör. Och jag har kommit fram till en sak, varför går jag bara runt i huset och mår dåligt? jag kom inte till världen för att deppa ut det för en sak, utan att leva det. Allt kommer lösa sig, inget är omöjlig och om jag kämpar så kommer det här bli toppen. Tiden läker sår. Och jag är ju inte ung föralltid. Så jag måste ju ta vara på min tid här, och det vill inte jag göra genom att må dåligt. Visst, jag kan ju inte precis bli världens lyckligaste tjej eftersom mina föräldrar ligger mitt i en skilsmässa och det kommer jag ju alltid ha i tankarna. Men det skadar ju inte att försöka att leva livet. Men de ligger bara i en skilsmässa, de är ju inte precis påväg att dö. Och inte mina syskon heller. Jag kommer ju alltid få träffa dom och de kommer ju alltid finnas här för mig.
Och varför se det negativt när jag egentligen får det dubbelt så bättre nu? Jag få två hem, två egna rum, två egna garderoben, två badrum, dubbelt med kläder, dubbelt med saker, dubbelt med ägor. Och vem vet, kanske dubbelt med föräldrar. Inte för att det precis är det jag är ute efter. Men jag försöker se allt posetivt.

Det är ofta jag får känslan av att bara storttjuta, skrika och slå sönder alla saker som står i närheten. Men jag lyckas för det mesta hålla det inom mig. Och alla har rätt att vara ledsna, arga och må dåligt. Men just nu när jag skriver det här, så känner jag inget av det dära. Jag känner mig super glad. Liksom, jag och mina vänner o familj lever ju och vi alla har det bra. Tänk de stackarna i afrika som varken har familj, vatten, mat, hem och så. Våra liv är ju så mycket bättre jämförs med deras. Och vi snappar upp en lite mini sak och mår dåligt över det. De är väldigt många som gör så. Men jag har det bra här. Eftersom jag har allt det jag behöver. Jag ska inte må dåligt mer över det där. Jag känner mig redan ännu bättre, det här kommer bli kanon! Jag har redan massa saker planerat för min framtid efter allt det här. Och om jag vill, så kommer jag lyckas jätte bra.

Herregud, nu vart jag ju på ett jätte bra humör :D men det kanske låter lite som att jag inte bryr mig längre om mina föräldrar. Visst gör jag det och är orolig och så. Men det här ska inte behöva förstöra mig heltid. Jag ska börja kämpa för skolan igen, och få min utbildning som jag behöver. Och kämpa för att börja äta igen. Så att jag får min näring och energi så att jag lyckas gå genom mitt liv. Jag ska börja kämpa för min familj och mina vänner, så att ingenting går snett och fel. Jag ska helt enkelt börja kämpa för mitt liv och bli glad och lycklig igen. Bort med allt negativt och hit med allt posetivt. Det hjälper faktiskt att skriva av sig, på ett bra sätt som jag gjorde nu. För man blir verkligen glad. Jag tror jag ska klä på mig och gå ut nu i det friska vädret och njuta av att jag fick min chans att komma till världen :D Vi hörs!


nu vill jag bara hitta min sömn och sova

2012-03-10

Nu står det ÖVERALLT om Loreen och melodifestivalen. På fb, bloggar, tidningar osvosv. Imorgon kommer det vara bombat över hela Svergie om det. Så jag tror att några borde väl ändå redan ha tröttnat på det, precis som jag? därför ska jag vara lite udda nu, och säga ett stort GRATTIS till Thorsten och Ranelid som kom sist :D tyckte ni att det var dom rätta som kom sist, och att de är värda det platserna? det tycker jag!

Menmen, så ni kan väl redan ha gissat på vad jag har gjort ikväll då? Jo jag har haft mys med fadern i huset framför Melidofestivalen med täcke, oby, russin, kamera, mobil och allt. Redig fin kväll ändå :)
Annars idag var jag ute en stor del av dagen, jag skulle faktiskt ha fotograferat. Men jag tog inte med kameran ut? Så det vart en långpromenad utan den idag. Men jag ska faktiskt gå och nana nu. Har inget mer att göra uppe, och jag vill inte sova bort dagen imorgon precis som idag. För imorgon MÅSTE jag plugga. Vilket som aldrig vart av idag, jävla Linnea! :') Godnatt!





Live your life before it´s too late

2012-03-10

Okej, efter att jag har skrivit av mig rejält så mår jag mke bättre :) så då kan jag ju köra med ett inlägg. Kan ju berätta om min fredag. Den vart ju mer lyckad än vad jag trodde. Var i stan somsagt och åt middag med en del av familjen - mamma, Johanna, Robin och Anna. Stannade där ett bra tag, till ett på natten ungefär. Hade inte så stor lust att sova över eftersom jag har så mke plugg som jag ska ta i tag med idag. Men efter middagen så låg vi bara i soffan och slöade. Kollade på barnprogram från när vi vart små. Typ för fem åringar eller mindre :') det var faktiskt lite roligt att se igen. Men sedan bestämde vi att ge oss ut på stan efter slöheten. Som jag uppfattade så skulle vi till donken för att käka glass. Men det vart det inte, istället så gick vi runt i hela Västervik typ. Tills vi kom hem då vi bara myste med varandra, men dricka, chips och smått&gott :)
När mamma och Marie skulle skjusta hem mig, Robin och Johanna hem igen så vart vi stoppade av polisen. Hahah, Robin hade inget bälte på sig osvosv, så det vart lite kaos i baksätet. Men mamma och Marie fick blåsa såndär, sedan vart det inget mer med det. Som tur så var Marie nykter ;d

Idag, vaknade sent.. igen. Men annars så ska jag plugga hela dagen. Förutom nu, för nu tänke jag ta kameran ut på en fotorunda kanske. Och ikväll så ska jag glo på finalen av Melodifestivalen med mina russin. Nu Emelie så blir det att heja på Thorsten och Ranelid ikväll då -.-' 

 

min fredagseftermiddag

2012-03-05

Sitter just nu i Västervik hos Marie. Väntar på att min bror och Johanna ska komma hit. Så att jag, Anna, Robin, Johanna och mamma kan äta middag tillsammans. Mamma bjuder alla oss barn på tacos :') Stannar väl här tills ikväll då jag ska hem och plugga lite.

Åkte in hit direkt efter skolan med bussen. Har nog aldrig varit med om någon segare bussresa än den. Kändes som att jag aldrig kom fram till Västervik. Och det kändes som att vi var i Gunnebo typ en kvart eller nåt, kanske vi var också? Men nu har jag iallafall kommit fram till Marie, vilket som är huvudsaken ;)

Men ska vara lite social med familjen nu. Robin och Johanna kom precis nu. Får se om jag skriver mer ikväll :)

äh, jag kommer inte på någon bra rubrik

2012-03-08

Sitter just nu med musik på, social med Anton på fb, massa babbel med Annasyster, och en skål med jordgubbskräm. Rätts så härligt faktiskt. Känns lite som en fredag? men nej, får vänta tills imorgon innan den dagen kommer. Ska kanske åka in till stan imorgon också direkt efter skolan. Får se om jag vill eller inte. Ska äta middag med mamma, Robin och Anna isf.

Nu ska jag iallafall hjälpa till och försöka hitta recept till dagens middag - potatisplättar. Resten av kvällen så blir det plugg, plugg och åter igen plugg. Ska fixa det här nu! 
Har jäkligt ont i huvudet också, om mår dåligt. Har gjort det en stor del av dagen. Ingen sjukan som kommer nu va? för det orkar jag inte. Annars så har jag varit otroligt trött idag, vilket som leder till världens fnitter och damphumör. Värre än vanligt. Jag och Emelie kom igång ganska hårt under geografin :')  


Bjuder på en grymt gammal bild på oss. Början av sjuan ~

kommit hem från skoldagen

2012-03-07

Precis som rubiken säger så har jag precis kommit hem från skolan. Vi hade ju somsagt halv studiedag idag, vilket innebär att man får dra hem efter lunch :D Det är sånna här lägen då man ska bo i samma område som skolan, för annars måste man vänta en timma på en buss.

Men nu ska jag iallafall göra mig någon macka. Åt ingen frukost idag, försov mig lite halvt. Och skollunchen hoppade jag för att äta här hemma istället. Och så ska jag forstätta med bloggen lite. Ni har väl märkt att jag har ändrat lite på den? tryck annars F5 :)

Bara en liten slarvgjord header sålänge. Ska nog sätta mig och göra en redig lite senare i veckan om jag orkar. Annars så blir det att ha den här sålänge. Men vad tycker ni?

nu kanske ni förstår bättre?

2012-03-06

Samhällsprov 7/3
Religionsinlämning 12/3
Svenskaprov 14/3
Matteinlämning 14/3
Noprov 15/3
Svenskainlämning 15/3
Musikprov 16/3
Religionsprov 2/4

och sedan en engelskauppgift, som ska vara klar innan prao men har inget bestämt datum för inlämning ännu. Skulle inte förvåna mig ett dugg att vi får läxor i engelska och svenskan också.
Men det posetiva med skolan just nu, är att vi har halv studiedag imorgon. Hel studiedag den 13/3. Två veckors prao, 12-13. Och sedan bara fyra dagar i skolan efter det sedan har vi påsklov vecka 15. SÅ JÄVLA SKÖNT!
Men jag undrar hur de här proven kommer gå för mig? Eftersom jag redan har lagt ner skolan för tillfälligt. Och sedan att jag blir så stressad när jag vet att jag har mke framför mig, och genom det så lär jag mig inget när jag pluggar. Så öhm, stort F på alla?

Annars så har dagen i skolan varit helt okej. Har gått ovanligt fort och helt plösligt så är man hemma igen. Sitter just nu och lyssnar på någon tråkig radio som står på. Är även social med lite gött fölk och väntar på att pappsen ska komma hem. Ikäll så ska jag plugga! men jag vet egentligen inte på vad? vet bara att jag har för mke plugg, men inte vad för plugg. Men jaja. Det här vart bara ett tråkigt långt inlägg. Så jag avslutar med en bild nu som jag tog för några få dagar sedan :)



anledningen till att jag inte har bloggat

2012-03-05

Jag har faktiskt en bra anledning till varför jag inte har varit aktiv här. Under för/eftermiddagen var jag i skolan som vanligt. Helgen är slut och det är bara att dra sig tillbaka till skolbänken. Hände väl inget speciellt. Har varit trött hela dagen så jag har garvat åt allt ungefär.

Efter skolan så blev jag upphämtad av mamma, Robin, Anna och Marie. Och så drog vi fem ut i naturen för att ha en grilldag tillsammans. Vovven Shelby var ju självklart med med sitt härliga energi. Men vi var iallafall ute i skogen två-tre timmar innan vi alla tröttnade på att stinka rök och frysa. Kommer lite bilder!






söndagskvällstråk


AVSLUTA MENINGEN; 
Jag saknar - min syster, sommaren, gamla Linnea, mitt gamla liv
Jag pratar - fort, mumligt, fnittrigt
Jag skrattar - hela tiden åt ingenting
Jag tycker om - att fotografera
Jag avskyr när folk - käftar, tror sig, trycker ner folk
Mina närmaste vänner är - de finaste på jorden
Min första vän hette - Thilda kanske?
Min första kärlek hette - Filip 
Kärlek är - förjävligt underbart om det går rätt
Min favoritfilm är - inte på mitt rum  
När jag borstar tänderna - så blir det löddrigt i käften
När jag lagar mat - så bränner jag upp huset
Jag är rädd för - framtiden
Jag önskar - att jag fick miljoner önskningar
Den värsta känslan är - ensamet, olycklig
Den bästa känslan är - lycka, glädje, kärlek
Jag vill - förändra på mig själv till en bättre människa
Jag är bäst på - skratta, dampa och göra helt galna saker
Jag är sämst på - att använda min hjärna, hihi
Jag kommer alltid att vara - en äkta Zeijlon
Det finaste som finns - är mina vänner 
I sommar - ska jag göra oförglömda saker och göra sommaren annorlunda och rolig som aldrig förr
Sist jag grät var - i fredags...
Jag kan - sätta foten bakom nacken, haha
Min mobiltelefon är - borta, vet inte vart den är ;o
När jag vaknar på morgonen - så somnar jag oftas om
Innan jag somnar - ligger jag och tänker
Just nu tänker jag på - morgondagen
Mitt första barn - kommer inte än
Det fulaste som finns är - falska människor
Jag har aldrig - suttit på en häst
Idag har jag - varit ute
På gymnasiet - ska jag kämpa som aldrig förr
Jag vill verkligen - att allt löser sig i mitt liv just nu

sista dagen på helgen

2012-03-04

Om man har en pappi som mig och om det är Vasaloppet hela förmiddagen på tv - så blir man väckt vid klockan sju på morgonen. Han kom in till mig och sa att Vasaloppet började. Jaookej då vet jag det typ? xd haha. Även att han kom in till mig flera gånger och tjatade om Vasaloppet så fortsatte jag att sova. Sedan vid tolv kom jag upp då det hela var slut. Men som om jag vill se vasaloppet eller? haha. Men hörde iallafall enda in till mig att Jörgen Brink vann i år igen.

Men iallafall, jag kom upp och åt min "lilla" frukost och sedan satte mig här. Ska ju börja äta som normalt folk nu, och det måste jag. Är livrädd för att något ska hända nu!
Men nu ska jag nog gå och fixa mig lite, så jag kan gå ut i det fina vädret. Fåglarna kvittrar och solen är högt uppe på himlen, vår! ♥


It's easy to believe someone when they tell you exactly what you want to hear

2012-03-03

En arg Linnea! LKHJKAGR UYKGARYU, vadå både fittgubbarna Thorsten Flink och Björn Ranelid i final nästa vecka i Melodifestivalen? GASH. Svenska folket, vad har ni för musiksmak? Ni vet ju inte vad musik är? Ranelid har ingen låt ens, han pratar. Thorstens låt består bara av en mening, "Jag reser mig igen" eller vad fan han säger. Hallå Sverige, vakna? Jag och Emelie har iallafall bestämt oss att rymma iväg, bara vi två. För att vi skäms så mke att vara svensk :') hihi.

Jaja, tillbaka till mig glada sida igen :D Var ju somsagt i Västervik förut idag. Tog en fika med pappi, handlade och åkte ner en sväng ner till stan. Kom hem och då vart det bara middag osvosv. Och resten av kvällen vart det bak, dunkmusik på hög volym, social med vännerna, och göra sig redo för Melodifestivalen. Melodifestivalen som förstörde min kväll! haha nej men ah. Bakade kladdkaksmuffins, det hela gick åt skogen. Smeten var seg och jätte konstig, kanske glömde någon ingrediens? Men det vart iallafall muffins av dom. Har inte smakat på dom, för jag har redan lite ont i magen efter mina vindruvor. Men pappsen tog en och han sa att de var kanon.

Men jaja, slut med den tråkiga informationen. Vi hörs alla vänner! :)





ny dag, nya beskymmer

2012-03-03

Sov väldigt länge idag. Usch, fan också. Men det behövde jag! efter den långa kvällen/natten igår som var förjävlig och aldrig tog slut typ.
Men just nu så ska jag börja fixa iordning mig så att jag kan visa mig bland folk. Ska åka in till Västervik med pappsen. Han vill bjuda mig på fika och bara umgås and so. Så gulligt!
Solen är högt uppe idag. Så när jag kommer hem och om det fortfarande är fint väder, så ska jag vara ute flera timmar med kameran med mig. Och ikväll blir det bara mys framför tv:n då Melodifestivalen är igång. Såg inte förra veckan, för då somnade jag på direkten när jag la mig i soffan. Men nu har jag sovit under natten så det ska inte hända igen ;d haha. Men vi hörs gött fölk.


Runt tio grader bara i skuggan? våran här funnen :) bilden är dock tagen igår ~

ett vitt tecken på vår

2012-03-02



Har sett massa av bilder på vårblommor och fåglar överallt. På fb och bloggar. Så nu vart jag avundsjuk och ville också hitta något bevis för våren har kommit. Så när jag kom hem idag så tog jag min kamera och gick ut. Hittade faktiskt ett vitt bevis - snödroppar.

Annars så vet jag inte redigt vad jag ska hitta på idag. Har bara lust att slösa bort hela min dag i sängen med film på, och nerbäddat med täcken o kuddar med tända ljus på. Får se om det blir så senare ikväll :)

Dagens som har gått har väl varit bra. Otroligt lugnt och skönt i skolan. Kanske för att två jobbiga töntar inte var i skolan idag :') Engelskaläxa hade jag imorse också. Hahah vilket skämt säger jag bara, fick väl inte en endaste rätt säkert. Men det får vi reda på senare. Vi hörs, har inte lust att sitta här och skriva längre ;d

en seg dag med huvudvärk

2012-03-01

Har suttit i vardagsrummet och glott på "Sista natten med gänget" med pappsen. En grym film faktiskt! Om jag ska vara ärlig, så gillar jag filmer med raggarbilar i från det årtalet.
Annars idag har jag bara chillar. Lagade lite middag and so. Har haft en skapligt irriterad huvudvärk en stor del av dagen. Så har inte orkat gjort så mke.

Sitter iallafall just nu och är lite social med folk, musiken är på, och bloggar läs av mig. Fast ska nog gå och göra mig lite oboy, och sätta mig med engelskaläxan. Har den tills imorgon, och jag har inte kollat på't ännu. Så gick det med att ta i tag med skolan.
Just det, hade ju geografiprov idag. Vet inte hur det gick eller vad jag kommer få för betyg på det. Men det gick bättre än förra gången iallafall. Var också hos sjuksyster idag i skolan. När man går i åttan så ska man ju på sånt där hälsokontroll. Gud vad drygt. Och det vart ju inte så mke bättre när hon kom på att jag mådde dåligt, eller att jag inte äter ordentligt. Och hon vart ju inte glad när jag ligger grymt mke efter med min vikt för ålder och längd. Så nu ska jag försöka gå upp i vikt och komma tillbaka till henne typ i maj eller juni, för att se att jag inte har gått ner i vikt ist. För då finns det en liten risk att jag får anorexia. Och vem fan vill ha det? så jag är rätts så rädd nu.

Men måste avsluta nu. Vi hörs gött fölk :) bjuder på en gammal sommarbild!