det blir som man gör det till

2012-04-06

Jag lever fortfarande och jag mår toppen :) det tråkiga är bara att det regnar och har gjort det hela dagen stort sett. Men hellre regn än snö säger jag då.
Jag är fortfarande hemma hos mamma i Västervik. Just nu så dammsuger Marie hela lägenheten. Och vi ska nog snart börja fixa med maten. Rulla köttbullar och skala potatis osv, förbereda lite. Ska bli gött med påskbord senare idag.
Jag, Anna, Robin och Marie har hunnit handla lite också. Det var inte länge sedan vi kom hem. Nya växter blev det, tycker att det är grönt överallt i lägenheten. Mamma jobbar idag till tre, så hon slipper alla jobbiga sysslor..

Igår när jag kom hit så blev jag ensamen hemma med Anna. Ett väldigt bra tag faktiskt, till nio på kvällen eller så. Men det var skönt att få lite ensam tid med sin syster. Johan kom hit på kvällen också. Så jag var mest social med Anna och han hela kvällen.
Första natten här gick faktiskt bra. Jag sov som jag skulle osv. Men jag har ju redan lyckas och tagit sönder mina persienner, så det lyste in otroligt mke! Mitt rum ser ut som ett bomberslag redan också, ska fixa det senare idag då vi ska sätta upp min spegel och lite krokar.

Ikväll blir det bara mys här hemma, påskmys. Med godis, chips, cola osv. Och i mitt fall - russin och druvor :') jag har redan tagit tusen bilder, och dom kommer upp antagligen imorgon eller på söndag. Så ni kommer få se lite av lägenheten :) vi hörs så länge!

Kommentarer
Postat av: R E B E C K A [ aDanceLife.blogg.se

SV; Okej, ha det bra där och jag önskar dig en super trevlig och mycket godis i PÅsk!!

Kram♥

2012-04-06 @ 14:18:49
URL: http://adancelife.blogg.
Postat av: Isabella

sv; Okej :) Händer i helgen då?

2012-04-06 @ 18:33:02
URL: http://beellizzen.blogg.se/
Postat av: bbecka

sv: tack detsamma! :)

2012-04-06 @ 20:15:56
URL: http://rrebeckan.blogg.se/
Postat av: Isabellasphotographing

Sv: trevligt :)

2012-04-06 @ 22:41:23
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se/
Postat av: marina

sv. fredagen var bra, för dig då?

2012-04-07 @ 10:30:40
URL: http://marinapalme.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: Tack!

Önskar dig en trevlig påsk! :D

2012-04-07 @ 12:11:42
URL: http://four.blogg.se/LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0