Glöm inte hoppet, glöm inte din dröm

2012-02-07

Ska hoppa in i duschen nu. Stå där länge och låta det heta vattnet rinna på kroppen. Har varit frusen hela dagen, så det ska bli redigt skönt att få värme på sig nu.
Har inte bloggat idag någonting. Men jag har prov imorgon, svenskan, och jag hade ju inte pluggat så mke på't. Vilket som jag inte har gjort nu heller. Har inte läst ett skit på hela dagen. Vilket som jag hade planerat att göra. Jag har helt enkelt gett upp hoppet. Jag är så förbaskat trött på skolan, ni kanske förstår nu hur trött jag är på skitet. Fyfan, har sagt till mamma att jag vill hoppa av skolan. Men nae, det fanns inte med i hennes tankar.

Imorgon, så blir det bara en halv skoldag för mig och alla andra tjejer i 8A. Vi ska dra in till stan på lunchen och ha något tjejsnack eller något liknande. Jag vet inte redigt. Så vi slipper tre-fyra lektioner, och vi slipper killarna, haha. Annars vet jag inte vad som händer mer imorgon. Har ju somsagt det där förbaskade provet som jag tjatar ut, önska mig lycka till!




Kommentarer
Postat av: sanashaba'

sv; den olivgröna! Står även i inägget! Vilken är din favorit då?(:

2012-02-07 @ 23:02:41
URL: http://ssanashaba.blogg.se/
Postat av: ping lowhngren

JJAA NOM NOM :DD

2012-02-08 @ 00:01:56
URL: http://pinggirl.blogg.se/
Postat av: E L I N F E L I C I A S

- haha, oj! det var inte dåligt :)

2012-02-08 @ 10:08:02
URL: http://elinfelicias.blogg.se/
Postat av: Danisa

SV: Jaha, nej det vet jag inte..Jag kan vara allergisk mot en sorts jorgubbar osv. och antagligen är det något specellt jag är allergisk mot t.ex. konserveringsmedel eller nått men jag vet inte..tyvärr :/

2012-02-08 @ 15:24:31
URL: http://danisaingebretsen.blogg.se/
Postat av: merve

sv; jaooopp, sådär :)

2012-02-08 @ 16:18:36
URL: http://mervevian.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0