ännu en ny vecka, ny dag, nya tider

2012-03-26


Det blev dagis idag, vart överlycklig :D hihi. Vaknade vid halv sju och steg upp med detsamma. Hade svårt att få fram ljud men rösten kom så småningom, tur. Jag fixade mig och sprang upp till bussen tjugo över åtta. Skulle av vid Verkebäcksbron så jag tröck på stopp som vanligt, inget mer med det? Men bussen stannar inte såklart där jag skulle av, och det var bara jag som skulle av där. Och precis när jag skulle ropa stanna så tappar jag rösten igen och får inte fram ett enda ljud. Så jag satt ju där hjälplös. Så jag åkte in till Västervik och hoppade av vid station och sprang hem till Marie. Hittade mamma och bad henne skjusta mig till Gunnebo igen. Hennes bil är halvt trasig så det tog sin tid att komma tillbaka. Men jag kom iallafall fram tillslut. 30-40 minuter försenad, inte så bra för rykterna. Men det gjorde ingenting alls enlig min handledare, som tur.

Resten av dagen har varit kanon. Känns skönt att vara tillbaka och komma igång igen. Jag har bara varit lite hes, inget annat. Stannade på fritidsgården en stund med syster och väntade tills pappsen hade slutat jobbet och kunde hämta oss. Som vanligt.
Här hemma har jag inte gjorde så mke mer än chillat med Anna. Hon har även kört igång med sen packning för flyttningen. Om vi har "tur" får vi flytta redan på onsdag, övermorgon..

Jaja, imorgon så är jag ledig från dagiset så då blir det att dra in till stan igen tidigt på morgonen. Delvis för att köpa skor och för att plugga med mamsen. Jag har redan berättat det här va? Får se om jag hinner med med något morgoninlägg :)

Kommentarer
Postat av: aDanceLife

Svar; Ja tackar:)<3

2012-03-26 @ 21:06:03
URL: http://adancelife.blogg.se/
Postat av: Isabellasphotographing

sv: ja, så härligt :D

2012-03-26 @ 22:01:23
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: vsg, jadå!

Hoppas du får en grym tisdag! ^^

2012-03-27 @ 01:13:51
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Jasmin - Halmstads största blogg.

Hejsan lust för ett länk byte? Säg till när du länkat mig så gör jag detsamma så fort som möjligt! :)

Annars hur mår du? :)

2012-03-27 @ 16:40:32
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Louise (Foto & Vardag)

Haft en bra dag? :)

2012-03-27 @ 18:49:21
URL: http://elsalouise.blogg.se/LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0