vattnet droppar

2012-03-15


Bilder från idag när jag testade kameran lite ~


Jahopp, då var kvällen indragen också. Ska snart gå och duscha tänkte jag. Sedan äta lite smått och efter det blir det att hoppa i sängs. Ska försöka så att det inte blir så sent. Vill gärna sova och försöka bli så frisk som möjligt under natten. Ska upp tidigt imorgon, se hur jag mår och om jag orkar med dagiset. Om jag bara är lite täppt och hör lite dåligt, då borde jag väl kunna gå? Men om jag inte kan prata som idag, då kanske jag ska låta bli och jobba.
Isåfall, om det inte blir dagis, så funderar jag på om jag ska åka in till stan till mamsen. Jag behöver hjälp med religionen till ett prov. Och mamma är bättre på sånt än pappa faktiskt :') och så måste jag ha nya skor, jag har inga. Annars får jag ta allt det där på tisdag då jag är ledig om det blir dagis imorgon.

Herman smsade mig idag också, och frågade om jag ville hänga med på bio under kvällen på Hunger games. Kändes förjävlig när jag tackade nej för att jag ville vara hemma och bli frisk. För han hade ingen annan att gå med. Och så sa jag att vi kunde gå på den nästa helg eller någon kväll nu i veckan när jag är mera frisk. Men sen kom jag på att Emelie ville se den med mig med de andra tjejerna. Så.. vem ska jag dissa? ;o

Kommentarer
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

fina bilder! :)

2012-03-26 @ 01:22:03
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Sv; Okej, vart du frisk då?

Ja idag är kg sjuk istället och ska bara ligga i soffan och försöka bli frisk, haha:)Kram!<3

2012-03-26 @ 07:42:15
URL: http://adancelife.blogg.se/
Postat av: bbecka

fina bilder :)

sv: ja den var super :)

allt bra annars?

2012-03-26 @ 09:40:51
URL: http://rrebeckan.blogg.se/
Postat av: LINNÉA FLYSTAM

SV: Okej, den är bra va? :)

2012-03-26 @ 20:17:04
URL: http://linneaflystam.blogg.se/
Postat av: LINNÉA FLYSTAM

SV: Ja okej, är den nyköpt? :)

2012-03-26 @ 21:02:13
URL: http://linneaflystam.blogg.se/LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0