tick tack, tick tack

2011-05-31

Då var nog tiden inne med att gå och börja plugga. Innan det blir alldeles försent. Måste nog duscha ikväll med, om jag inte gör det i morgonbittit istället. Äta lite med måste jag hinna med. Känner lite hunger i magen.
Skönt, imorgon så är det den sista dagen i skolan. Sen så är vi lediga i fem dagar. Jäkligt skönt. Sedan så är det typ, sju dagar kvar i skolan, i 7:an. Sommarn, vad vi har längtat efter dig.

Ska bara läsa lite bloggar, sen får jag sätta igång lite med pluggadet. Förresten så fyller jag år om 11 dagar. Alla mina vänner kommer fram till mig och frågar vad jag vill ha, och jag har inte en aning om det. Jag kom på lite saker förut idag. Men det är inget som jag vill att mina vänner ska köpa till mig. Och jag vill inte ens att mina vänner ska slösa ut pengar på mig. Men bara köp något pytte lite om ni nu måste ;) de går och tjatar på mig varje dag, haha för söta.

KommentarerLÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0