tick tack, tick tack

2011-05-31

Då var nog tiden inne med att gå och börja plugga. Innan det blir alldeles försent. Måste nog duscha ikväll med, om jag inte gör det i morgonbittit istället. Äta lite med måste jag hinna med. Känner lite hunger i magen.
Skönt, imorgon så är det den sista dagen i skolan. Sen så är vi lediga i fem dagar. Jäkligt skönt. Sedan så är det typ, sju dagar kvar i skolan, i 7:an. Sommarn, vad vi har längtat efter dig.

Ska bara läsa lite bloggar, sen får jag sätta igång lite med pluggadet. Förresten så fyller jag år om 11 dagar. Alla mina vänner kommer fram till mig och frågar vad jag vill ha, och jag har inte en aning om det. Jag kom på lite saker förut idag. Men det är inget som jag vill att mina vänner ska köpa till mig. Och jag vill inte ens att mina vänner ska slösa ut pengar på mig. Men bara köp något pytte lite om ni nu måste ;) de går och tjatar på mig varje dag, haha för söta.

kan aldrig sluta le när jag ser dig..

2011-05-30

Här sitter jag och har tråkit, så jag tänkte att jag kunde blogga lite. Blev just ensamne hemma nu. Mamma och Robin åker och köper pizza.
Idag så ska jag plugga engelska. Har förhör på det imorgon. Så det är nog bäst att man kan något tills det. Men jag tror faktiskt att jag kan en hel del.
Tänkte gå en sväng ner till sjön med. Kan vara lite skönt. Får se om man nu går ner om man tar sig ett dopp också. Kanske fotografera lite med. Har inte gjort det på länge tycker jag, om man inte räknar med balen i lördags då.

Dag 19 - Smeknamn du har, och varför du har dom.

Mina smeknamn som jag hör mest är: Zeijlon, Z, fjortisen och mitt vanliga namn, Linnea :)

Zeijlon har jag nästan alltid haft. Jag fick det tidigt i Gunnebo. Men det är för att det är mitt efternamn. Och så har det alltid funnits två Linneor i min klass, och då blir jag Zeijlon. Det blev lättare så.

Z är för att det är första bokstaven i mitt efternamn. Det smeknamnet har jag egenligen inte haft så länge och kanske inte bli kallad för så mke. Men det händer ju ändå. Men det är ungefär samma sak för Zeijlon.

Fjortisen fick jag när jag började sjuan. Det är många som kallar mig det. Men det är inte för att dom tycker att jag är en fjortis precis. Jag vet inte varför det har blivit fjortis. Jag började ju först kalla Sammy för fjortis, och han kallade mig för det med, men det var ju bara på sämt vi körde det med. Men sen så har väldigt många börjat med det eftersom dom har hört det och så.

Och Linnea har jag ju för att det är mitt namn helt enkelt.


sitter i min ensamhet..

2011-05-31

Då så är det den sista maj idag då. Det har gått väldigt fort fram, snart är det sommarlov. Om två veckor eller vad det blir. Om tio dag så är det min dag med. Alla frågar vad jag önskar mig. Kommer inte på så mke, men får se.

Sitter just nu ensamen i sysalen. Väntar på att Anne ska komma tillbaka, hon äter lunch just nu. Hon ska hjälpa mig bli klar med min tröja som jag håller på med. Vill gärna att jag får hem den innan sommaren kommer. Kan bli en vädligt skön hemmatröja som man bara kan gå med ute. Maria skulle också kanske komma hit och göra sitt. Vad nu hon syr. Börjar sen vid halv tror jag, har lunch just nu :)
Men bloggar mer när jag kommer hem, hörss!

plugga kanske är tråkit, men nyttigt

2011-05-30

Har percis ätit en kladdkakebit som vart över sen igår. Säger att det blev en sen efterrätt från maten, haha. tänkte att jag skulle gå och ta i tag i pluggandet. Tänkte köra på att köte prov imorgon. I religionen, och nästa prov i religionen gör jag nästa vecka. Tror nog att det kommer gå skapligt för mig på provet. Allt sitter kanske inte men det går nog bra. Måste plugga engelska. Har förhör på massa ord tills onsdag. Har inte ens kollat genom orden. Men det är nog inte så svårt att lära in, får jag hoppas ;)



Kanske ska ta en redig lång promenad innan man sätter sig och läser. Skulle vara väldg skönt. Men får se hur länge jag sitter här och hur vädret är ute. Skulle gärna få med anna ut med.


Skoldagen avklarad

2011-05-30

Snart dax att äta, blir att grilla. Anna och jag ska göra lite pommen nu. Eftersom dom andra vill äta poptatisgratäng som är så äckligt. Så vi får göra något annat sjäva. Skolan har varit helt okej idag. Lite segt kanske och så, men det funkade. Men om man skulle göra lite mat då ;) ses sen!

Dag 18- Min garderob

Så här ser min garderob ut då. Lite suddiga bilder men vem bryr sig.


snart mat här hemma

2011-05-29

Har varit hos farmor nu på förmiddagen eftermiddagen eller vad det nu blir ;) Min kusin och faster var hemma här i Småland från skåne. Var ett bra tag sen jag träffade på dom senast. Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum och plugga, är snart klar med städningen och det känns väldigt skönt. Snart så är det mat, vilken tur det. Jag är vrålhungrig. Har inte ätit någon lunch idag mer än fika.

söööndag

2011-05-29

Det tog mig en hel timme att få ordning på Bellas bur. Men är iallfall klart nu, skönt. Gjorde om inredningen, bytte ut sågspån, sand och så. Var tvungen att hålla koll på Bella också så att inte hon smet undan. Men nu är iallfall allting klart med det.

Nu måste jag ta itag på mitt egna rum. Ser verkligen förjävligt ut efter Bellas städning. Blir att plocka ording alla saker till sin plats, damma och damsuga :) fast först ska jag nog ta en paus och göra någonting.

Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.

hm, det är väldigt mke jag skulle kunna tänka mig byta liv med för en dag. Först skulle det vara med någon kille, se vad deras tankar är och hur mke dom använder sin hjärna? får se vad dom tänkter när dom gör sina knasiga saker.

Sedan är det med ett djur xd för att bara se om dom har någon hjärna alls. Och hur dom tänker när någon jätte som oss kommer och börjar prata lustigt. Nu siktar jag på något litet husdjur typ katt, hund, hamster och sånt.

Sedan skulle jag vilja byta liv med någon jävla överdriven fjortis. För att se hur dom tänker om människor, varför dom trackar ner folk som dom gör, och bara snackar masa skit. Och så vill jag se hur dom är hemma hos sina föräldrar också, om de är samma person eller inte. Eller om dom förvandlar till mammas lilla flicka.

en nyvaken flicka!

2011-05-29

Dåså är det söndag igen. Vet redan vad jag ska göra under dagen. Jag ska börja med och äta lite frukost nu, haha. Men sen måste jag städa Bellas bur o mitt egna rum. Hela kvällen ska jag plugga religion och engelska. Låter som en rolig dag. Men det är saker som måste göras dom med :) Nu snart så ska jag gå och börja min dag med en god frukost. Men först så tänkte jag göra 30- dagar så att jag inte glömmer det, och så tänkte jag läsa genom lite bloggar :)

Dag 16- En bild på dig själv.


Sommaren 2010

precis hemkommen :)

2011-05-28

Har precis kommit hem nu till hemmet. Hara varit i Västervik hela dagen, och nu på kvällen så åkte vill till norrhult. Dagen har varit väldigt rolig. Åkte mellan två- halv tre in till stan. Mötte på Johanna och Robin + Johannas familj vid parken. Vi började fotografera och så på direkten. Jag tyckte inte att jag fick till så många bra kort. Gick ner vidare ner i parken där scenen och dammen är. Fotograferade lite där och så. Sedan väntade vi till kvart i fyra tror jag att hon blev. Så kom alla balmänniskor som gick i ett tåg ner för storgatan till torget där dom höll tal. Sedan vandrade dom vidare till båten som körde de till Gränsö. Det var lite roligt att vara fotograf, sprang runt och försökte hitta paret hela tiden.


Robin och Johanna :)

Åkte vidare till norrhult till mormor och morfar. Mamma ville fira mormor lite tidigt för morsdag som egentligen är imorgon. Vi fikade och så, just nu så är jag precis hemkommen och sitter här lite. Är helt slut i min kropp. Har hållit igång hela dagen. Men dagen vart väldigt lyckad, tack så mke att jag fick vara med :)

tiden går allt närmre

2011-05-28

Tiden börjar närma sig nu :) jag, Anna, mamma och pappa ska åka in till stan till parken. Ska se på Robin och Johanna. Deras bal är ikväll och det går först igenom staden lite nu vid tre. Mitt uppdrag idag är att fotografera, så det blir och jobba lite och bli en fotograf.
Morgonen har bestått av att Robin har provat sin frack. Kollade lite på det, silig han vart ;) det blir väll första och sista gången man ser honom i frack. Senare så har jag försökt och gjort mig själv ordning. Har på mig leggings, stickad tröja och lite smycken. Det blir nog bra det. Får se om jag får till några bra bilder. Kommer ha med mig mina båda kameror. Ikväll så kanske vi ska åka till mormor och morfar. Mamma vill gärna fira sin mor, och då blir väll och vi hänger med också :)
Dax och åka snart :D

nyheterna stoppar det mysiga

2011-05-27

Har kollat lite på Talang 2011 nu med Anna o pappa :) det väl väll bra. Satt där nerstoppad i täcket och käkade godis. Nu kollar jag och Anna på wallander. Har redan sett filmen, men jag kan lika gärna se den igen. Pappa har gått och lackt sig, mamma jobbar och robin är hos sig. Så Anna och jag är liite ensamna ;)  haha. Det är nyheter nu på tv, men jag tror att filmen har börjat igen. Hejdå §

Dag 15- Varsin bild på dina djur och namnen på dom


Dvärghamster- Bella <3

Värdurskanin- Toffsa <3

sött som socker

2011-05-27

Anna och jag sitter här lite och kollar på en hemsida om hundarna som ska säljas. Kollar lite biler och videos på de 8 veckorna gammla valparna :) helt enorma söta är dom, vill verkligen ha en i mitt knä.
Nu så blir det och kolla på talang med dom som är hemma. Efter det så blir det nog att kolla på Wallander vid halv tio. Har varit nere vid Godishuset nu för att köpa lite gott till kvällen :)


inte bli sjuk igen...

2011-05-27

Känner av att jag mår lite dåligt. Hoppas det inte blir en riktigt sjuka, att ligga i sängs hela helgen. Har en fruktansvärt huvudverk och ont i halsen. Orkar inte med det här ;o

Är hemma ensamen med Anna :) mamma jobbar, pappa o Robin är inne i stan för att hämta Robins frack. Imorgon så är det Robins bal. Så det blir väll att ladda mina två kameror nu och sedan se till så att det finns bra mke plats i minneskorten. Ska fotografera dom lite när dom går till stadsparken. Får se om det blir några lyckade bilder eller om jag bara är stressad. Har inget att ta på mig heller. Vet inte om vi ska klä upp oss lite eller något?

Just nu så sitter jag och läser lite om hundar. Det finns en hundras som pälsalergier ska tåla- irish softcoated wheaten terrier. Mamam och jag tål ju tyvärr inte påladjur. Mina sysslingar har en sådan ras. Vi var och hälsade på dom för någon helg sedan. Allt gick bra och så. Har hittat här en sida om en hundfamilj som har valpar till säljes. Så jag sitter och kollar lite :)

kolla så jävla grymt söta :D

härligt med fredag i morgon :)

2011-05-26

Mormor och morfar har precis åkit här ifrån. De har varit här hela kvällen för att fira mamma lite. Därför så har det inte blivit något inlägg på bloggen. Men nu är jag här igen :) Fikade lite på mina kakor, bullar och tårta. Så jag är helt proppmätt just nu. Blir nog ingen kvällsmat för mig inte.
Dagen har inte bestått av så mke. Har varit i skolan. Det är torsdag så det är en tråkig och seg skoldag. Det har inte hänt så mke roligt. Här hemma så har det inte hänt så mke mer än nu på kvällen. Jag skulle behöft att städat Bellas bur, men det hände tydligen inte.

Nehe, nu ska jag gå och hitta på något innan kvällen är helt slut :)

förresten, väldigt härligt med fredag imorgon. Det behöver jag verkligen. Vill ha lite ledigt nu. Veckorna gå väldigt fort, snart så är det helt sommar. Och snart så går jag i åttan, tycker fortfarande att det är lite sorgilt att sjuan har gått så fort..

07:41 - Godmorgon

2011-05-26

Ska snart dra mig uppåt mot bussen. Idag är det torsdag, får se vad som händer idag. Inte precis dom roligaste lektionerna i skolan. Men jag är på ett glatt humör just nu :) får se om det håller sig i dagen. Ikväll så kommer några för att fira mamma. Vi ska mumsa på mina goda kakor som jag gjorde för någon dag sen, lite bullar och sånt. Får se om det blir någon tårta med. Måste städa Bellas bur med. Så ser min kväll ut iallfall :)

Skolan idag..

2011-04-25

Var ju somsagt på två studiebesök idag med 7:an. Ett på Elfa och ett på reningsverket. Vart först att åka till reningsverket på morgonen. Inte precis det trevligaste stället jag har varit på. Det stank och det var äckligt. Förstår inte varför vi skulle dit. Lärde mig inte så mke, höll bara för näsan hela tiden och ville där ifrån. Vi fik se en film om det också, om reningsverket i Västervik.
Sedan så fick vi äta. Jag, Emelie, Linnea och Moa gick till Åhmans för att få någonting i magen. Är inte så förtjust i sån mat men det fick duga. Vart väldigt mätt. Jag köpte bara lite pommes och en hamburgare, med en chokladbit till efterrätt.
Sedan så gick vi till Elfa. Där fick vi går runt i fabriken och se på maskiner och fick veta hur dom fungerade och så. Fick frågor som vi skulle svara på, om vad vi hade lärt oss och så. Fick fika där med. Jonny drack typ upp all saft ;o

Dagen blev väll lite okej. Kanske inte precis dom roligaste studiebesöken.

bara någon bild, inget med dagen och göra..

Grattis Mor :)

2011-05-25

Vill bara säga Grattis till min mor. Hon fyller år idag :)

Har inte bloggat någonting idag. Så jag tänke att jag skulle kunna göra det nu. Äter lite choklad jut nu samtidigt som jag sitter här med lite musik till. Var på två studiebesäk idag med hela 7:an i Västervik. Kan berätta mer om det senare ikväll. Här hemma så har jag och Anna fjantat oss lite. Vi skulle ju fira mamma idag, men hon jobbar hela dagen, så hon kommer lite senare ikväll. Annars idag så har jag väll bara tagit det lugnt mest. Inte hänt så mke här hemma. Blir väll att kolla lite på engleskan och religionen senare.

Fattar inte än att hela sjuan redan har gått ;o

Dag 13- En bild på dig och din familj



Baka en kaka ;)

2011-05-24


Har bakat lite nu. Tog en mycket bra tid, än vad man hade förväntat sig. Haha, men det vart väll lyckade. Bara att den sista plåten vart en aning bränd ;) skit samma. Imorgon så blir det Västervik då med 7an. Och det bli nog inte att åka till mammas jobb efteråt, Anna har blivit väldigt sjuk nu. Du får ta och krya syster. Nehe, jag är väldigt trött just nu. Om jag skulle lägga mig i min mjuka säng och bara koppla av och läsa. För sova vill jag inte göra än, det är för ljust tycker jag xd

hur skulle jag klara mig utan dig?..

2011-05-24

Ännu en kväll är kommen. Gud vad dagarna går nu för tiden. Bara tre veckor kvar i skolan. Sen så har man gått ut sjuan. Har gått helt för fort, hänger ju inte redigt med i farten. Jag har en liten ledig kväll. Det var ett bra tag sen den senaste. Jag ska bara baka lite kakor. Både till imorgon, för att mamma fyller år. Och för torsdag, för då kommer några för att fira mamma. Jag och min klass ska ju in till stan imorgon. Ska typ till Elfa och sånt, vi ska vara där en heldag. Jag tänkte att jag skulle stanna i stan efter, med Anna. Men hon känner sig lite sjuk nu, så vi får se hur det blir. Men vi tänkte gå till mammas jobb för att fira henne. För hon jobbar hela dagen, förutom på förmiddagen då vi alla är i skolan. Men får se hur det blir. Så det kanske inte blir så mke bloggande imorgon förrens på kvällen :)

Jag typ gillar dig...

Dag 12- En bild hemifrån


Hittade ingen bättre :)

tiiisdag :)

2011-05-24

Bloggade ju inget mer igår. Jag är ledsen för det. Men jag sa att kvällen skulle vara upptagen av pluggandet- religion. Jag tänkte att jag skulle göra provet idag, men jag gör det nästa vecka istället.

Har precis kommit hem, från godishuset. Var där nere och köpte en glass och tuggummi. Just nu så sitter jag här med lite musik på. Väldigt fint väder är det ute, lite blåsigt kanske men ändå soligt :)
Skoldagen var helt okej. Dom nya sjuorna till hösten var på besök. Jag känner en hel del av dom. Men jag träffade inte på de så mke. De hade sitt att göra och jag hade mitt. Annie var lite på besök med. Har saknat henne helt enormt ;o

Mitt liv består bara av stress..

2011-05-23

Har egentligen ingen tid för att sitta här och blogga. Kommer inte knappt ha någon tid alls idag för bloggen. Men nu får vara lite tacksamma och jag gör det nu. Måste plugga hela kvällen ikväll. I religonen, jag ska har två prov i religion innan sommaren. Och det är bara tre lektioner kvar. Vi får välja själva när vi vill ha proven. Jag är jätte nervös att jag inte kommer klara det. Har bara en kort kväll på mig nu och lära mig in 10 frågor med långa svar. För jag tänkte att jag skulle kunna göra provet imorgon. Det skulle vara smart, så att jag inte har allt kvar till sista minuten.

det börjar mörkna nu

2011-05-22

Det är ljust ute väldigt länge nu förtiden. Undra hur det kommer gå í sommar när man ska sova?

Har inte pluggat ännu. Men jag ska bara göra det här inlägget och sedan så ska jag plugga och sova. Behöver lite sömn efter den här dagen. Imorgon så blir det nog att gå upp tidigt för att hinna med och duscha. Måste ju vara ren och fräsh till en ny start på veckan. Nehe, ska bara gå in till tv- rummet till folket för att se vad dom glor på och pratar om :) hörs imorgon. Får se om det bli något morgoninlägg.

Dag 10- När och varför började du blogga?

Jag skaffade min blogg den 27 september 2010. Jag började blogga för att väldigt många av mina vänner har/hade blogg. Och jag var själv nyfiken på att testa på att blogga för att se och testa. Och om det var något för mig så skulle jag fortsätta. Och så tjatade många vänner på mig att skaffa blogg, för de trodde också på att det skulle passa till mig. Och det gjorde det ju, har bloggat över ett halvår nu :)

blommor

2011-05-22








tagna idag.

I hope every day

2011-05-22


Har tagit en lång paus nu av mina uppgifter :) städade mitt rum förut, dammade och damsög. Att plugga blir nog ikväll istället. Har varit ute lite nu, fotade lite på blommer. Blir nog och visa upp dom senare. Tänkte lite om jag skulle gå ut igen. Försöka och få med Anna också. Att åka till Norrhult blir nog inte idag skulle jag tro. Alla är ungefär upptagna och har annat för sig.
Just nu så sitter jag lite vid facebook och lyssnar på muisk :)

Jorden står kvar på sin plats

2011-05-22

Se, vi står fortfarande kvar på jorden. Vi vaknade i morse. Vi lever, ni ska inte gå på allt ni hör ;)

Ska hålla igång hela dagen idag. Jag har några uppgifter som jag vill ska bli klara innan kvällen. Jag vaknade för någon två- tre timmar sen. Nu så har jag precis städat klart Bellas bur. Har tagit ut soporna nu och så tänkte jag ta lite rast och blogga. Senare så tänkte jag städa mitt egna rum. Har sagt det i många dagarn, men det blir inte så mke städning. Sedan så måste jag plugga läxor och så. Jag måste komma ihåg och vattna mina blommor med. Dom håller på och dö, hahah.

Anna och jag vill åka till Norrhult med. Där så har jag också uppgifter som måste göras ;) inget frihet här inte. Men måste fortsätta nu, sees :))

Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Det är nog att jag har lyckads med början med att ta i tag i skolan. Jag har varit mke positiv med skoluppgifterna och verkligen gjort dom. Försökt varit på topp, kanske om jag kan tappa humöret ibland. Men det är jag lite stolt över. Att jag orkar med ankarsrum skolan och arbeterna xd


känns som att den dagen var igår~

2011-05-21

Har kommit hem igen. Vi hämtade upp Anna med hos sin kompis i Hjorted. Just nu så ska jag gå till soffan och sätta mig med min familj. De kollar på Smartare än en 5-klassare, om det heter så. Jag är väldigt sugen på godis. Mamma och pappa var nere vid Godishuset när jag var borta. Och nu är det försent att åka ner dit igen, de har stängt nu. O mamma eller pappa var ju inte så smarta o köpte en påse godis till mig heller. Så jag ska sitta och äta från deras påsar ;) Städ blir det inte kväll. Men att plugga ska jag nog göra precis innan jag ska sova :)

Vi lever bara en gång - ta vara på den tiden

2011-05-21

Jag och familjen har precis ätit klart nu. Vi har grillat och alla har hjälpt till med maten :) en härligt lördagskväll tillsammans med sin familj. Om några tio minuter så ska jag springa upp till vägen för att träffa på farmor. Vi två ska åka till hjorted till farfars grav. Saknar honom väldigt mke, har inte varit där på ett bra tag nu.

Ikväll så måste jag städa mitt rum, eller plugga. Eller så försöker jag hinna med båda. För se hur det blir. Men nu måste jag gå, ses :)

alla blir rädda i onödan

2011-05-21

Jaha, då går jorden under snart då ;) haha, det är ju ett stort skämt att folk går med på´t. Vi kommer leva imorgon. Det vet jag, utan tvivel.

Har varit i Västervik under dagen. Gick på marknaden och i klädaffärer med moder. Marknaden vart det en stor besvikelse på. Pytte liten och inte roligt att titta på. Visst så hittade jag två linnen, som jag inte kunde ha. Jag tycker iallfall att Västerviks marknader kan ta och bli lite bättre :)
Köpte en bikin iallfall, bikiniöverdel - H&M, bikiniunderdel - Lindex.
Nu så tänkte jag gå ut och sätte mig i solen och spela lite gitarr. Har fasnat lite för att spela. Det var faktiskt roligt, även att jag inte är bra på det. Eller så kan jag gå och hjälpa mamma med maten och börja med salladen :) Blir grillning.

Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?

Jau, jag vet ju själv att jag har massor av mål i min hjärna. Men när jag väl ska berätta dom så kommer jag inte på någon. Men jag får försöka-

* Utväcklas i skolan - måste bli bättre på att ta i tag i läxor och prov.
* Börja träna igen, har inte gjort det sen min skada - för att få muskler och orka mera.
* äta mer nyttigare och mindre onyttigt - för att det ska gå ännu bättre för mig med träningen.
* göra mera saker än att sitta hemma vid datan.
* spara pengar - kan behövas!


I'm still just a child,

2011-05-20

Då har en vecka till gått. Och en vecka närmre lov. Vad kan det vara, tre veckor kvar bara? väldigt fantastisk om jag får säga det själv. Jag är iallfall helt slutkörd efter den här veckan. Men den var inte så kämpig. Har gått undan ganska så fort. Men det ska bli skönt med lite helg nu igen. Imorgon så kanske jag ska åka in till stan på marknad. Vet inte precis om det kommer bli något stort, men att åka in och kolla skadar väll ingen :)

o vart försvann min ork?

2011-05-20

Jag tänkte blogga förut med jag orkade verkligen inte. Har inte en sån stor lust till det nu med. Hela dagen sen jag kom hem så har det varit så segt. Har inte haft ork till någonting idag. Vill bara slappa och njuta av värmen. Tänkte ta en rejäl längpromenad nu :) men jag ska nog sitta här ett tag till. Har lite musik och så sittar jag vid fb och skriver lite med Martin. Trevligt trevligt!

Kanske så ska jag ta med mig lille kameran min ut på en promenad :) det skulle nog kunna vara något.

symaskin suger egentligen ;)

2011-05-20

Sitter i sysalen med Maria, Izza och Moa :)) vi dunkar lite musik och syr lite saker. Jag håller på och syr ett linne till sommar, härligt. Vi har hål just nu. Eftersom vi inte får någon musik idag, för Anders är sjuk. Och jag som var så säker på läxan nu, haha.

Tänkte om jag skulle äta lite lunch med, är rätts så hungrig. Nehe, Maria kommer fram och slår mig nu, bara för att jag dunkar Ulrik Munther. Han är ju gullig <3 för söt!

Bild är sista timmen senare, får se vad man ska göra då. Sen är det helg!

en fredagsmorgon

2011-05-20

Har precis ätit frukost, borstat tänderna och håret och satt upp det, och sminkat mig. Så nu är det bara kvar att vänta tills klockan slår. Och så länge så ska jag spela lite gitarr :)

En fredag väntar framför oss. Har inte några speciella planer för dagen. Hoppas det blir varmt och soligt ute, så kanske jag kan ta en fotorunda.

godnatt folket

2011-05-19

Har nu kollat på dubbel 2½ men. Innan det så spelade jag lite girtarr. Jag kan nog fixa gitarrläxan till imorgon. Man får iallfall hoppas. Men nu ska jag iallfall gå och lägga mig. Är helt slut i kroppen och hjärnan. Imorgon är det en helt ny dag, hoppas det blir en varm och solig dag imorgon :)

Dag 07- En bild på dina gummistövlar

Jag har inte precis något eget par gummistövlar. Jag delar mesd Anna. Eftersom vi har samma skostorlek. Mamma kan nog också ha dom. Just nu så vet jag inte ens vart dom är. Jag har inte sett dom på länge, jag har inte dom på bild heller. Så det här gick ju inte ;)

tummen upp för en härlig kväll :)

2011-05-19

Har precis kommit in från en långpromenad med Anna. Väldigt skönt var det. Just nu så tänkte jag sätta mig vid tv:n och kolla på Herr&Fru :) vet inte redigt om det programmet är bra. Har bara sätt ett halft program än så länge, haha. Har musikläxan tills imorgon. Att kunna spela gitarr. Kan nog hyfsat :) får se vad det blir för betyg. Ska sitta lite vid gitarren senare i kväll.

Jag kan ju tacka för alla fina komentarer jag får :) Kanske inte så roligt för er att jag inte precis kan svara ordentliget. Men det är verkligen jätte gulligt av er alla, uppskattar det!
 


tog den tidiga bussen hem

2011-05-19

Har kommit hem nu efter en långtråkig dag i skolan. Tog den tidiga bussen hem eftersom vi slutade tidigare, orkade inte vänta på den andra. I skolan så har jag somsagt hängt med b- klassen. Varit med dom och med i deras lektioner. Jag kände mig inte precis hemma, det var ovanligt att gå med dom :) Var med på deras teknik, idrott och matte lektionen. Hade lunch och då kom mina klasskompisar hem igen efter en hård träning i simhallen. Sedan efter det så hade jag matte och idrott igen. Av idrotten så fick man sluta när man var klar med uppgiften. Det blev jag efter en halvtimme. Efter det så gick jag och Moa runt i skolan och väntade till bussen skulle komma :)
 
Nu så är jag äntligen hemma. Tog nyss en muffins och nu så sitter jag här :)

sitter i skolan med Moa

2011-05-19

Det får bli ett litet skolinlägg. Har ingenting att göra. Hela dagen så har jag och Moa varit med klassen 7b, bara för att vi inte hängde med till simhallen. Har haft många långa o tråkiga raster idag. Och nu så har vi haft typ två timmar eller nåt.. Så vi fick lov att sitta här. Våran klass kommer snart tillbaka. Sen så har vi matte och idrott, som jag precis har haft nu. Menmen, ska fortsätta med mitt :)

efter dag kommer natt

2011-05-18

Nu är det kväller. Vart inte att duscha ikväll, kanske blir det imorgon bitti. Då kommer jag iallfall upp ur sängen. Imorgon så ska klassen åka in till stan och simma lite i simhallen. Men jag ska inte hänga med, så jag får vara med i b- klassen. Men jag är helt slut, har suttit här väldigt länge nu. Tänkte om jag bara skulle kolla igenom läxan och sen hoppa i säng.

Anna gästbloggade förut :) vågade först inte läsat. Trodde att hon bara skrev massa skit först och mobbade ut mig, haha. Men det var väldigt gullit av henne med det hon skrev. Blir verkligen glad när jag får reda på hur mke jag betyder för henne. Anna, du är den bästa systern <3§

Anna gästbloggar :)

Tjena tjena, Anna här då :D

Skulle bara säga att.. jag är bäst och att jag har världens bästa syster! :D <3
Linnea Zeijlon, du är den bästa syster man kan önska sig.
Vad skulle mitt liv vara utan dig? :o Skulle vara det sämsta livet någonsin...
Du finns alltid där för mig och jag desamma!
Vi kan prata om allt, verkligen allt! <3
Vi kan bara komma och sätta oss och prata om allt. Vi skrattar åt allt.
Så jävla skönt att ha en sån syster, som man kan prata med allt om och
gör allt med, har alltid kul med dig!
Jag älskar dig syster! <3<3 <3
PUSS :*


alla gör misstag, o man lär sig av dom

2011-05-18

Anna o jag gick en kort promenad nu på kvällen. Pratade ut lite med varandra om våra tankar. Det är nog bäst att jag går och duschar snart. Hoppade över det igår. Kan fortfarande inte visa upp några bilder från dagen, om friidrottsdagen. För det fungerar inte just nu.
Jag bakade lite förut idag. Tänkte göra cookis med vi hade ingen blockchoklad hemma, så jag gjorde kladdkakemuffins istället.

Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?

min superhjälte är Anna Zeijlon. För hon har följt hela min uppväxt och lärt mig saker. Hon är min syster och hon var min första bästa vän. Anna är med i massa minnen och har gjort många äventyr med mig. Hon har lärt mig göra rätta saker och hjälper mig i nöden. Anna är den bästa syster som man kan önska sig. Hon kan vara en tjurig tonåring ibland, men hon finns alltid där ändå :)

friidrottsdag i skolan

2011-05-18

Tänkte visa dagen i bilder. Men jag hade bara mobilkameran med i skolan och just nu, så hittar jag inte mobilen.

Har haft somsagt friidrott idag hela skolan vid Bruksliden. Det gick inte så jätte bra för mig. Är fortfarande skadad i benet från förra veckan. Jag var bara med i två grenar - spjut o längdhopp. Spjut gick bättre på träningarna. Länghoppat så gjorde jag bara något hopp sen så kunde jag inte gå längre. Vet inte vad jag har gjort, men det är iallfall i högra låret som det gör ont.
Vi fick sluta tidigare än vanlgigt, härligt. Så jag sitter här hemma ensamen oxh funderar på att baka. Ni kanske tycker att jag är baktokig, men det är så himlans roligt :))

sjuttondemajtvåtusenelva

Åt mat för en stund sen. Just nu så försöker jag få lite bilder till datan från kameran. Har spelat lite gitarr och tränat på min läxa. Ska nog spela mera ikväll. Läxan är till på fredag och jag tror nog att k´jag kommer få ett G om inte ett VG t.o.m :) Får se, mamma pratar om att åka och handla lite mat bara och jag tänkte hänga med. Så att man inte bara sitter hemma utan också kommer ut lite.


Jorden går under?

2011-05-17

haha, vad folk går och säger att jorden kommer gå under på lördag. Alla är livrädda och säger att dom ska ta vara på dom sista dagarna. Haha, det är ju nästan så att man måste garva lite. Jag tror inte på det iallfall, jag kan inte fatta att folk ens går med på det. Hahah :'D

Det har inte varit något mer speciellt idag än som alla andra dagar. Har varit i skolan och den var helt okej. Varit på bra humör och jobbat skapligt. Imorgon så ska vi ha fiidrottsdag med skolan, så då blir det inte vanligt. Slipper alla lektionen och så kommer man hem tidigare. Vet inte om jag kan vara med i alla grenar. Tror att jag sträckte mitt lår förra veckan på torsdagen, och jag får ännu idag jätte ont när jag springer. Men får se hur det är imorgon :)

Dag 05- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”


Jag kanske inte tycker att den här bilden är precis "konstnärlig". Det är nog mera att jag vart nöjd med bilden och den vart lite häftig. Tyck vad ni vill men så säger jag om den :)

Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade

Jag har två ovanor som jag gärna inte skulle vilja ha, men jag skriver nog bara om en. Det är att jag är envis med att gå upp om morgonen. Varje vardag då jag ska gå upp för att äta frukost o.s.v innan skolan så vägrar jag kliva upp ur sängen. Oftas då tänker jag bara på att jag har hur mycke tid som helts på mig och att skolan inte börjar på länge. Och så väntar jag till den sista kvarten innan bussen går, då kommer jag på att jag inte har så mke tid kvar. Då inser jag att jag måste hoppa upp ur sängen och stressa för att hinna. Jag tänker varje gång när klockan ringer att jag kan gå upp hur enkelt som helts ur sängen utan några problem, och att jag hinner att ligga kvar en stund till i min säng. Men då blir det bara att jag somnar om och det är helt plösligt bara en kvart kvar tills jag missar bussen. 
På helgarna då det är ledigthet så är det inte likaså, då vill jag oftas upp och göra något av dagen. Men det kan hände att jag sover ganska så länge men det beror bara på att jag inte vaknar på min egna hand, och att det inte är någon som väcker mig.

Då vet du ett av mina största problem ;)

rrrr-rubrik

2011-05-16

Tjaa :)
Idag så har det varit en helt vanlig dag. Måndag nu igen, skolan och alla jobb börjar. Skolan har faktiskt varit
helt okej, en gamal vän kom tillbaka till skolan igen. Väldigt trevligt. Engelskaförhöret hade vi idag med som jag satt och kämpade med igårkväll till halv tolv. Fick full pott, väldigt stolt över mig själv.

Just nu så gör jag inte så mke mera än facebook och har lite musik på. Tiden har bara runnit iväg, klockan är redan halv åtta. Jag funderade på att plocka lite ordning i mitt rum o så plugga lite. Får se om jag hinner och har någon ork till det alls.

Anna sitter här också med mig. Det var hon som kom på rubriken, bara för att jag är så dålig på sånt ;)

härlig morgon :)

2011-05-14

Om några minuter så tänkte jag springa upp till bussen, så att jag inte missar. Kan nog vara smart att hinna med den för att komma till skolan. Nu på morgonen så ska vi ha idrott. Blir sista träningen innför friidrotten på onsdag. Jag ska nog välja kasta pjut och längdhopp.

Nu på morgonen så tog jag en extre lång o varm dusch. Väldig skön start på dagen må jag säga :)

Dag 03- En bild från någonstans du har varit




Öland med familj 2009.

tro på dig själv så löser det mesta

2011-05-14

Anna o jag kollade lite på Bröderna Lejonhjärta nu i en halvtimme på barnkanalen. Väldigt bra faktiskt, lite längtråkit kanske. Just nu så håller hon på och bakar cholkadbollar, och jag försöker förstå min läxa tills imorgon. Emelie försöker förklara lite för mig och så. Har fått reda på att det är väldigt mke som jag måste hinna plugga in tills imorgon. Bäst att jag sätter igång nu då ;s

två vita, en blå



Jag kollar lite på ellos.se för att hitta någon fin klänning till Robins student i sommar. Jag har hittat två styckna som jag tyckte om och som känns som jag. Det är dom två vita överst. Jag tror nog att jag skulle kunna passa i dom. Den ljusblåa klänningen under är bara en övrig som jag tyckte om. Den var söt och passa perfekt till sommaren. Nu är det bara att välja vilken av dom två vita klänningarna som jag ska ha, eller om jag kanske hittar någon helt annan.

en helt vanlig dag

2011-05-15

Har verkligen tråkit nu. Vet inte precis vad jag ska hitta på. Har läst genom några bloggar nu och så tänkte jag ta i tag i min egna. Min blogg är verkligen långtråkig nu tycker jag. Ni får gärna komentera med några tips om jag kan skriva om här på bloggen :) vad tycker ni vad jag ska skriva om och som ni tycker är interssant att läsa? så att min blogg blir mer roligare o interssantare. För just nu så händer det inte så mke i min vardag. Jag försöker att ta i tag i pluggandet och så, det tar ett väldigt stor del av dagen. Jag startade 30- dagar för att bloggen skulle bli lite intersantare, men jag vet inte. Kom med lite tips tack! :)

det är väll bäst för min egna skull

2011-05-14

Tänkte om jag skulle plugga lite nu. Har engelskaläxa till på måndag så det kanske är smart och sätta sig med dom. Om en halvtimme så tänkte jag kolla på melodifestivalen- final. Får se om det är några roliga. Ibland så kommer det någon som man kan garva i år och dar.

Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn

Ja, det är inget svårt med det hela. Jag tror nog att alla redan vet vad meningen är med mitt bloggnamn. Men annars om jag måste berätta så är det självaste mitt namn, Linnea Zeijlon, www.LinneaZeijlon.blogg.se


låt mig vara en tonåring, jag kommer att bli vuxen

2011-05-14

Har varit ute en stor del av dagen med Anna. Vi har hittat på lite olika saker. Åt lunch ute idag. Vid en fin sjö med ett slätt berg. Vi satt där länge och bara njöt. Jag har verkligen en känsla i mig om att det är sommarlov, om det ändå kunde vara det. Men det kommer snart, får vi hoppas :)

oturen missade mig (:

2011-05-13

Har suttit framför tv:n hela kvällen stort sätt. Klockan 19 så kollade jag på något bra program som jag hittade. Kommer inte ihåg precis vad det hette. Sedan vid klockan 20 till nu så har jag kollat på Talang 2011. Just nu så har jag lite musik och sitter vid facebook och skriver lite med Emelie. Tänkte om jag skulle gå och göra mig ordning till natten, lägga mig i min säng och plugga lite innan jag somnar. Jag är helt slutkörd. Jag blev verkligen trött efter den här veckan. Men som tur så får jag iallfall lite helg nu. Ta det lugnt och bara andas ut.

Utan dig är jag inget..

Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.


1. Jag kan göra många folk osäkra för mina tankar.
2. I sms så skriver jag oftas "haha" även att det inte finns något att skratta åt eller att det inte är ett dugg kul.
3. Jag kan inte blåsa tuggummibubblor än.
4. Jag suger på alla sorters namn.
5. Jag måste hoppa lite på en datastol för om den ska åka ner, annars så är jag förlätt.
6. Jag lever på att skämma ut mig själv och skämma ut folk.
7. Jag fryser nästan aldrig, på vintrarna så går jag i linne o t-shirt.
8. Jag äter aldrig med kniv. Om det är segt kött så sitter jag och kämpar med gaffeln för att köttet ska delas.
9. Jag är rädd för dammsugare, fönster och bilar mest.
10. Jag är mer som en kille än som en tjej.

Och det är bara att acc allt :) så här funkar jag helt enkelt. Och det blev bara några slarviga bilder ;)

tänkte att jag skulle försöka och köra igen :)

Jag tänkte om jag skulle försöka med 30- dagar igen. Förra gången så gick det ju inte så bra. Men ett till försök skadar väll inte. Dom tre dagarna som jag hann förra gången kommer se likadana ut :)

Dag 01- Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 03- En bild från någonstans du har varit.
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”
Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?
Dag 07- En bild på dina gummistövlar
Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- När och varför började du blogga?
Dag 11- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 12- En bild hemifrån
Dag 13- En bild på dig och din familj
Dag 14- Mitt första julminne
Dag 15- Varsin bild på dina djur och namnen på dom
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok
Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?
Dag 23- Någonting jag vill ha
Dag 24- Favoritrecept
Dag 25- någon som du kännt på en ganska kort tid men som ändå betyder mycket
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?
Dag 30- Din favoritsång.

fredag den 13 ;s

2011-05-13

Idag ska vi egentligen vandra under oturen. Men jag har faktiskt inte haft något oturligt idag.

Sitter ensamne hemma, men nu så hör jag någon bild kommer hem. Har inte huttit på så mke. Blev äldigt trött när jag kom hem så jag la mig i soffan och vilade mig lite. Idag i skolan så hade vi bildprov. Det gick skapligt bra för mig. Det kom massa saker som jag inte hade pluggat på men det gick nog. Alla andra lektioner rann också iväg. Och nu är det äntligen helg igen <3

Detta fält måste fyllas i -.-

2011-05-12

Städade Bellas bur kväll. Så nu är det ännu en gång rent hos henne :) Sitter just nu här vid facebook och läser lite bloggar. Anna sitter här med och göra lite sälskap´. Måste verkligen gå och plugga nu. Men vet inte om jag orkar. Det är bild och engelskan som jag måste ta i tag i.

bara en ny sak :))

2011-05-12

Skolan idag har varit helt okej. Hara varit på mycket bätter humör och jag känner mig glad. Har fortfarande en del tankar som snurrar runt mig. Men det kommer lösa sig.
I skolan så var det helt vanligt, vanliga lektioner och raster. Sista timmen hade vi idrott. Vi var borta vid Bruksliden och friidrottade lite. Tränade olika grenar till på onsdag. Vet inte än vad jag ska göra. Kasta spjut var lite roligt, men inget som jag var speciellt bra på. Jag kom på fem i tre att jag skulle ju hänga med fem över tre bussen för att komma in till stan. Så jag fick min motion. Jag struntade i att klä om, jag tog bara deodorant och parfym. Sedan i stan så gick jag hem till mormor o morfars lägenhet för att byta om och fixa mig ording igen. Gick senare ner till stan för att gå en shoppingrunda. Åt pizza och så inne i stan sen vart det att åka hem :)

Har ingen bild än på det ända linnet som jag köpte, så kan inte visa det. Men jag köpte inget mer än det.

You are everything I want

2011-05-11

Är på ett väldigt upp- och ner humör ikväll. Vet inte precis vad jag ska ta vägen elelr vad jag ska göra. Har gjort många stora misstag. Tror nog att jag ska gå och lägga mig tidigt kväll. Finns inget mer att göra för dagen.
Just nu så sitter jag och äter på någon kaka som jag bakade för stund sen. Jag fick receptet från skolan igår på hemkunskapen. Sitter lite vid facebook och skriver ite med Izza §

ingen kan vara perfekt, men du är nära

2011-05-11

Då har ännu en skoldag gått. Är helt slut. Jag längtar verkligen till sommaren nu, då man är ledig länge och det är bara sol och bad. Skoldagen har väll inte varit den bästa. Har varit med om bättre. Det började redan dåligt, inget som jag vill ta upp här. Har mått dåligt och varit lite smått sur hela dagen. Men jag blev på gladare humör när jag äntligen kom hem efter en hård dag :)

kanske en gammal och ut tjatad bild men ändå :)

lite kvällsplanering ;)

2011-05-10

Ikväll så blir det att baka, duscha, plugga och städa. Undra hur jag ska hinna med allt. Tiden har ju bara runnit iväg, klockan är ju redan halv åtta. Kanske är bäst att sätta igång nu då med något av sakerna. Ska nog börja o baka :) annars idag så har jag varit själv hemma, varit ute o datan. Har nog inte gjort så mke mera. Men ska gå nu, hörss :))

Kommentar o svar :)

2011-05-10

postad av: Molly
Inlägg: Du är för söt !
Kommenter: Kan du inte lägga ut lite bilder på eran kanin? :)

Svar: Joo visst kan jag göra det för er. Det är inte några problem :)




toffsa heter våran kanin. Vi har haft henne sen våren 2008, alltså i tre år. Hon är en vädurskanin. Vi köpte henne av våran gammla granne. Vi köpte också en av hennes syskon. Hon fick heta Vicky. Men hon gick tyvärr bort hösten 2008 för att hon blev sjuk. Och vi vet inte än av vad. Men det går bra med lilla Toffsa i våran familj :)


you are a angel who has fallen from the sky

2011-05-10

Är fortfarande ensamen, helt sjukt skönt. Pappa var hemma en sväng nyss men han åkte igen. Han skulle tydligan åka och handla. Har precis kommit in. Har varit ute i det soliga vädret. Hälsade på varan kanin lite och lekte med henne. Hon mådde fint. Vet inte precis vad jag ska göra nu? kan ju inte sitta och nörda hela tiden.

Haha, vart inte precis någon längt eller interssant inlägg precis.

Maj 10, 2011

2011-05-10

Tack för alla jätte snälla och söta komentarer som jag får av er alla läsare, jätte gulligt :')

Har kommit hem från skolan nu då. Är ensamen hemma, väldigt skönt. Men resten av familjen kommer väll också hem snart. Idag så ska jag nog inte hitta på så mke. Bara plugga lite lätt ikväll. Ska nog gå ut en sväng med efter maten. Ett väldigt härligt sommarväder det har blivit. Det är bara att hoppas att inte någon snö kommer igen. För det ogillar verkligen. Nu har vi precis fått värmen och allt grönt på träden, då ska inte kyla och det vita kommer tillbaka. Jag vart väldigt trött på vinter efter en sådan läng vi hade i år.

Just nu så sitter jag lite vid facebook och har lite musik på medans. Jag är lite sugen på något sött?


Norrhult igår :)

2011-05-09



Du är för söt !

2011-05-09

Igår så kunde jag ju inte blogga så mkt mera än vad jag gjorde. Och det var ju för att blogg.se strulade lite. Men jag vaknade sent, åkte sedan till norrhult. Åkte ut till sommarstugan och mötte på mormor och morfar. Dom var hundvakt för Hampus så jag lekte lite med honom. Vi alla tog en promenad så jag, Anna, mamma och pappa tog en sväng in till Carola. Hälsade på lite och så. De har en hund som pälsalergier ska kunna tåla. Väldigt coolt och eftersom jag och mamma är allergiska så ville vi testa på det lite. Men det gick mke bra, jag kände inte av någonting. Och vi ska vara hundvakt för deras hund med :d väldigt spännande. Men nu kommer jag inte ihåg när, men det är nog ett tag till. Jag kommer heller inte ihåg hundens namn xd
Hemma så fixade jag, Anna och mamma lite i Toffsas utebur. Vi gravde ner en sandlåda till henne med sand i. Och så satt vi upp lite hopphinder som vi ska träna henne till. Och så fick hon ett nytt hus. Pappa och Robin byggde på altanen så länge. Senare så solade jag och Anna lite, grillade gjorde vi med senare på kvällen. Väldigt gott, kändes som sommar. På kvällen så hittade jag väll egentligen inte på så mke.

Idag så har jag inte hunnit så mke mera än skolan. Och det var okej. Hade lite huvudverk en stund och mådde illa, men det är över nu. Och nu så har jag och Anna precis kollat lite på Ulrik Munther :) han är alldeles för grym och söt!

bara så ni vet

2011-05-09

Kunde inte blogga något mer igårkväll däför att det var någon fel på blogg.se. Och jag kan egentligen inte blogga nu heller. Måste springa upp till bussen. Har precis fixat mig iordning klart. Så jag är redo för första skoldagen nu igen efter en rolg helg. Det blir att ha gympa första lektionen nu :) får se hu det går. Bloggar mer när jag kommer hem om igår med lite bilder.

lite smått om dagen :)

2011-05-08

Har inte haft någon tid alls idag för att att blogga efter frukosten imorse. Har precis ätit våran mat nu, jag och familjen. Det vart att grilla idag i det härliga, varma och soliga sommarvädret. Har somsagt varit i Norrhult idag. Både för att hälsa på mormor o morfar och Carola. Väldigt trevligt. Kan skriva lite mer om det senare ikväll. Här hemma så har jag, Anna och mamma fixat lite hos toffsa, medans pappa och Robin har byggt på altanen. Men nu så tog min tid slut och jag måste fortsätta med lite små saker. Bloggar mera senare ikväll :)

Godmorgon läsarna :)

2011-05-08

Vaknade för någon timme sen. Har inte än ätit frukost än, så jag tänkte att det skulle vara smart och göra det nu. Idag så kanske det bli att åka ut till sommarstugan i Norrhult. Det är ett fint väder så det blir nog att ta med sig kameran ut med :) får se om det blir några fina bilder. Annars vet jag inget mer som jag ska göra idag. Som jag alltid brukar säga, vi får se vad dagen bjuder på. Men det blir nog förmodligen bara en slappdag. Väldigt skönt om någon frågar mig :)

gumman.. <3

Izza, jag såg hur din lycka försvann när en vän till dig aldrig kom tillbaka.
Hon var även en fin vän till alla oss andra.
Jag vet att ni hade hållit ihop läng nu, men någongång så måste slutet komma.
Och den tiden är inkommen nu.
Våran vän tog adjö och försvann ur våra liv.
Men hon hade inget val till det.
Hon ville stanna hos dig men hon kunde inte det.
Jag vet dina känslor, det är en stor saknad till den tiden som redan har varit förbi.
Och en stor bit av dig är sorg, du består bara av sorg och tårar just nu.
Jag vet att bara lille jag inte kan göra dig lycklig ännu en gång.
Men om vi kämpar tillsammans igen som vi gjorde så bra förut, så kan vi nog se ett nytt leende igen vid dina läppar.
Jag klarar inte av att se dig så här ledsen, jag har aldrig sett dig så här förstörd förren nu.
Jag försöker göra vad som helts för dig och är vid dig.
Men du vill visst vara enamn just nu.
Och det accepterar jag, men du ska veta att jag står fortfarande vid dig och ingen av oss har lämnat dig.
Gumman, du betyder lika mycket för mig som du alltid har gjort.
Du ska veta att jag är helt tacksam över att jag är en av dina vänner.
Du har lärt mig så mycket under den här tiden.
 Du har lyckads att förändra mig till en mycket bättre människa än från den jag var innan sjuan.
Jag vet att jag kan vara lite tystlåten av mig ibland.
Men jag kan lika lätt vara helt galen, knäpp och vild.
Jag har delat så mycket skratt med dig.
Men nu, nu var det ett tag sen det sista skrattet var.
Det är för att vi har glidit isär efter dom här dagarna, ibland så känns det t.o.m att vi knappt känner varandra längre.
Jag börjar bli orolig för dig, men jag får heller inte så mycket ut ur dig.
Du kanske inte känner för att prata just nu men det är bara att börja när du känner för det.
Jag vill inte att du ska må ännu sämre för oss, att du känner att jag inte finns där.
Men jag finns där fortfarande gumman, jag har inte lämnat dig än.
Slösa inte tid på att känna dig ensamen när jag och många fler fortfarande står kvar och älskar dig.
När du behöver mig, står jag redan vid dig.
Jag väntar till jag hör "Jag behöver dig nu Linnea" av din mjuka röst. 
Du är mer älskad av oss alla än vad du tror och kommer alltid vara <3 

2011-05-07

olika bilder från idag :)

en liten fotorunda 7/5-2011






Hittar inte min ork till det

2011-05-07

har verkligen ingen stor lust att blogga just nu. Har precis ätit mat. Eller precis och precis, ett tag sen nu. Hittar inte på så mke just nu. Idag har jag haft kameran ute lite, kan visa några bilder ikväll. Som sagt har jag ingen lust att blogga, så ska gå nu. Men jag ska blogga ikväll isället :)


Du har mitt hjärta i din hand

2011-05-07

Helloo :)
Har inte hittat på så mke än av dagen. Jag sov väldigt länge, men nu så är jag utvilad och pigg. Kollade lite på Talang 2011 igår och efter det så blev det film, Twilight.


Idag är det ett väldigt fint väder ute. Tänkte om jag skulle ta med Anna ut en sväng, eller så går jag ut själv. Om kameran är laddad så kanske jag ska fotografera lite, det var ett bra tag sen nu. Jag måste nog städa Bellas bur med. Och självklart mitt egna rum, igen.

önskar att du var här

2011-05-06

fredag idag då, väldigt skönt. Är faktiskt helt slut efter dom här tre dagarna i skolan. Men det ska bli skönt med lite ledigt igen. En stor del av dagen har redan gått och jag har inte gjort ett skit. Bara slappat och tagit det lugnt. Så ska det vara, härligt. Det är fint väder ute igen, lite blåsigt men ändå varmt. Snart är det mat, kycklingsallad blir det. Väldigt gott!
Idag i skolan så var det bättre, men fortfarande snurrar mina tankar omkring mig. Hade ett oförberett prov i bild. Man skulle rita av en vän. Jag kan inte precis göra det gallant för min syn, men Carena sa att min bild blev perfekt och att det var en av dom bästa. Väldigt stolt över mig själv faktiskt.

lite kort om igårdagen

Bloggade knappt någonting igår. Hittade ingen tid och så orkade jag bara inte till det. Tänkte skriva lite om gårdagen nu istället.
Igår så var det faktiskt lite sudär i skolan. Var på varerande humör och hade inte alls lust att vara i skolan. Men det gick bra ändå. Och jag råkade skada Moa lite med (a) Jag drog bort stolen för henne när hon satt ner på kanten av den. Hon slog i sig riktigt hårt tyckte jag att hon sa, men det var bättre idag som tur. Hemma så tränade jag rätts så mke, lite olika saker. Sedan på kvällen så försökte jag plugga till musiken som jag skúlle ha haft idag. Men jag slapp den som tur :)) Mer än så gjorde jag inte. Jag var ensamen hemma ett tag med Anna, så vi fick ha ansvar för maten. Och det gick skapligt bra för oss.


text och bild

2011-05-05

Har varit upptagen hela dagen så därför så har jag inte bloggat något. Kanske kan jag blogga något ikväll, men inte helt säker. Jag måste plugga resten av kvällen, på musiksaken. Kan ännu inget av det, men får se om det går bra. Men Robin ska ha datan nu för arbete, så jag måste gå, hörss :))

vart försvann mitt liv?

2011-05-04

Har försökt och plugga hela kvällen nu, har kört religion. Imorogn så blir det nog att sitta och plugg hela dagen med.  Men då ska jag försöka första läxan i musik, kan ju inte så mke av det. Kanske inte blir så mke att blogga imorgon då då, som idag ungefär.

Har spelat lite wii oxå, haha. Baseboll spelade, suger på det. Men jag hade inget att göra och jag var trött på pluggandet då.

Vad ska det bli av med det här?

2011-05-04

Studsade upp ur sängen vid 6 i morse. Hoppade in i duschen och fixade mig lite till skolan. Första skoldagen idag efter nästan två veckors ledigt. Kommer blir lite kul att träffa och se alla igen. Just nu så är jag klar med allt och väntar tills min buss kommer, vid tio i. Har mke tid kvar.

Jag ser att det snöar ute. Jätte kul, jag blev ju såå glad när jag såg det. Hade ju strömabrott igår kväll med, härliga tider. Alla i familjen satt samlade i vardagsrummet och bara chillade. Det var lite mysigt faktiskt, hade ljus tända och så. Alla barnen började sova lite sen, haha. När strömen kom fram så försvann alla fort som tusan till sitt eget liv.

Men nu är det en ny dag med nya tag :))

Två duktiga flickor :')

2011-05-03

Anna och jag har varit duktiga hela dagen idag :) vi har hjälps åt att städa hela huset och så. Vi har plockat iordning lite, men inte dammat och damsugit. Det blev inte av. Jag stod och strök lite handdukar och påslakan med, och så har vi rensat bort lite saker från huset och så. Vi skulle egentligen laga mat också till familjen för att båda mamma och pappa jobbade sent, så maten skulle stå färdig när dom kom hem. Men dom kom tydligen inte så sent, dom fick åka hem lite tidigare. Så vi behövde inte stå i köket och bränna sönder mat och ta eld på huset ;)

Känner mig väldigt duktig av allt. Mamma o pappa blev glada och överraskade. Och nu så ska vi baka lite till mamma och vänner :)) och så blir det lite dunk musik högt i huset :D hörs!

Umgås lite med Anna

2011-05-03

är lite med Anna, vi är fortfarande ensamna hemma. Förutom att Robin är hemma med två kompisar, men dom stör inte så mke. Anna och jag kör lite Wii tillsammans. Just nu så kör vi lite olika sporter, som golf. Vi tar lite dricka och chips till spelet och har lite mysigt. Just nu så har vi tagit en paus av spelet och Anna städar lite i huset. Och jag sitter här och bloggar o sjunger. Men ska fortsätta min vardag nu, ses :)

En fin bild på Anna som togs förra sommaren :) vart väldigt nöjd med den bilden, förutom att bakrunden inte är så fin.

Studiedag :)

2011-05-03

Jag vaknade lite för en stund sen, kanske 30 minuter. Blev en lång sovmorgonn idag visst. Anna kom in och väckte mig idag, lite ovanligt. Vi är tydligen ensamna hemma, det visste inte jag at vi var, mamma o pappa sa säker det någongång igår. Nehe om jag skulle gå och äta lite frukost nu då :) är ganska så hungrig, hoppas vi har nått gott hemma med, hihi.

Och jag ska göra min dag till en städ- o plugg dag. Måste verkligen göra klart religonen. Och mitt rum ser förjävligt ut just nu, för att bella stökar till.

har pecis kommit hem :)

2011-05-02

Är ju ingen skola för mig idag, bara för att vi på högstadiet gick i skolan på en lördag förra terminen. Så jag passade på att åka till Gunnebo för att hälsa på min gamla skola. Väldigt roligt att se alla barn igen, självaste skola med, att gå där i dom små länga korridorerna med krokar på sidorna. Och lärarna var väll också lite trevligt att träffa. När man väl har lärarna så kanske man inte uppskattar dom så jätte mke. Men när man tänker tillbaka som jag så har dom faktiskt varit en del i min uppväxt, dom har hjälp en att klara framtiden. Jag åkte ner dit vid elva tiden ungfär. Mamma fick tjusta ner mig, hon skulle ändå in till stan. Jag hälsade på alla lärare och var lite med mina gamla vänner. Var med på 5:nas lektion kan man säga. Dom hade friidrott ute så jag kolla på lite och så.
Gick hem till famror sen och åt lunch och glass. Sen fick mamma komma och hämta mig igen och nu så sitter jag här :) har lite musik på, kollar facebook och lite bloggar.

Vart försvann det fina vädret då? det kände ju som att sommaren hade kommit. Har ju blivit lite kylit nu igen.

härlig kväll igår :)

2011-05-01

Första maj idag då :) blir inte o göra så mke idag tror jag. Plugga o städa måste jag iallfall göra lite under dagen. Annars så ska jag nog bara slappa lite. Gårdagen var jag ju i a-rum med Izza o Annie. Hade det jätte kul! Jag tog med mig kameran, men det vart inte så många bilder ändå.



Helt underbar kväll. Vi kollade ju på skräckfilm med, jag överlevde. Åkte hem vid tolv halv ett någonstans där tror jag? Pappa stod vid konsum och väntade, fatta hur rädd jag var. Typ sprang bort till bilden.