dina ögon är som diamanter

2011-10-27

Ännu en dag då jag har kommit hem från skolan. Känns skönt att var hemma igen. Min dag i skolan har både varit bra och dåligt. Lite annorlunda än de andra dagarna, har inte varit på samma humör känns det som.

Började dagen med ett träningspass på idrotten. Jag stort sett svimmade, jag skakade så mycket att jag knappt kunde stå. Jag blev helt yr och vimsig i huvudet och det slockande lite för mig. Alla trodde att det var för att jag hade dålig kondition. Men det var det inte, tom jag kände av att det inte var därför. Men det visade sig för att jag hade för lågt blodsocker. Säger man så, blodsocker? Det lät så dumt när jag sa så tycker jag. Men iallafall, så jag har mått dåligt hela dagen. Mina klasskompisar sa att jag har varit likblek i ansiktet stort sett hela dagen osv. Och så har jag inte kunnat jobba eller fokuserat. Men jag förstårt inte, jag åt en ordentlig frukost i morse? och jag har ätit bra de senaste dagarna nu tycker jag.



Men jag har iallafall tagit mitt mellanmål nu, så nu har jag ett stabilt blogsocker. Så jag mår mycket bättre och känner mig piggare igen :) tack och lov!

 


Kommentarer
Postat av: emmi

Dagens bloggare är uppe och du kan redan anmäla dig till morgondagens!

http://fashiontwisted.com/2011/october/todays-blogger-is-4.html#comment

För större chans att vinna, sänd flera kommentarer!

2011-10-27 @ 17:12:54
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: emmi

Härligt! Jag mår bara bra.

Vad gör du då? Kramar =)

2011-10-27 @ 18:35:30
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: Amanda

svar: härligt :)



Vill du vinna en Sony VAIO MINI LAPTOP? – Den perfekta bloggdatorn som är snabb med bra webcam och får plats i handväskan!

Läs mer på min blogg!

Kram, Amanda :)

2011-10-27 @ 18:39:38
URL: http://stockholmtomarbella.blogg.se/
Postat av: sanashaba'

sv; hahah, det var ju tur det iaf! :D

2011-10-27 @ 20:49:25
URL: http://ssanashaba.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0