en extra dag i år


Tjugonionde februari, det är inte varje år det datumet får vara med i kalender. Skottår!

Helloo! Har precis kommit från matbordet. Eller satt där typ en timma med broder och pappsen. Vi har diskuterat geografi och mitt prov imorgon. Jag är lite osäker på om jag kommer klara det. Men ska försöka plugga stenhårt ikväll så att jag klarar det skapligt. Har fått reda på att vi har engelskaläxa tills på fredag också. Så blir att plugga på den också. Så ska nog inte sitta något vid datorn idag men än nu. Eller jo, sent ikväll kanske när jag är helt slutkörd efter allt pluggande ;d

Idag i skolan, har varit helt okej men kanske lite dryga lektioner. Under svenskalektionen så skulle våran rektor vara med. Grymt drygt, man fick inte göra någonting för henne och hennes humor sög.. Sedan blev det ett författare besök senare på dagen under no-lektionen. Cannie Möller var det, om hon heter så? Hon stannade i en timma och snackade på som bara den.
Har även gjort hemkunskapsprovet idag. Det gick rätts så segt i början och jag kände mig osäker. Men jag fixade det tillslut. Och jag fick faktiskt ett VG på't om vi ska se det i det gamla betygskalan. Fick tillbaka svenskaprovet också som jag gjorde innan lovet. Blev iallafall godkänd vilket som var det sista jag trodde. Men jag är iallafall glad över det :)




Kommentarer
Postat av: wendy & Jenny ♥

Sv: Inget speciellt förutom att jag var ute i hela 4 timmar, haha så sköönt väder :)

2012-02-29 @ 18:32:09
URL: http://wendyjennys.blogg.se/
Postat av: Danisa

SV: Ja asså jag har ridit på ridskola men nu hjälper jag till med en shettis i väntan på att en perfekt häst som bor typ..i mitt hus ska komma och knacka på dörren och fråga om jag vill rida.. Haha ;D

Jaha okej :)

2012-02-29 @ 18:34:35
URL: http://danisaingebretsen.blogg.se/
Postat av: Mira

Hehe vi hade också besök av Cannie! Hon var väldigt... Egen, om vi säger så. XD

2012-02-29 @ 20:50:22
URL: http://mirasplace.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sV: jo det är bra :) sj?

2012-02-29 @ 20:56:51
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Elina

Fin blogg!



Allt bra med dig ?

2012-02-29 @ 21:01:08
URL: http://elinachristina.blogg.se/
Postat av: Tilda & Olivia

fin blogg, hänt idag då?

2012-02-29 @ 21:11:18
URL: http://goldentails.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0