helg på G

2012-02-10


Jag är fortfarande på ett strålande humör som igår. Och det är fortfarande för samma sak. Är alltså fortfarande superdupermegajätteglad för kameran :') hihi. Kan inte släppa det precis. Töntig, jag vet! Men ni kan nog inte förstå hur mke jag har längtat efter en systemkamera.

Men det är äntligen fredag idag. Och jag har kommit hem från skoldagen. Visst så har jag varit hemma i några timmar nu, men ah. Sitter här och äter vindruvor samtidigt då jag är social med Emmy och Malle. Väntar på att pappa ska komma hem. Jag vet egentligen inte varför, för det är inget speciellt jag vill honom eller så?
Skolan idag, har varit helt okej. Mathias är ju tillbaka, så ingen tyst stund längre... Men annars så har det varit extremt mke skratt och fnitter tycker jag.

Ikväll ska jag möjligtvis åka in till stan. Träffa lite fölk, sedan vara ute och ta kvällsbilder men systemis. Kanske kör på en filmkväll också? Ska sova där om jag nu åker in. Och så blir det stan imorgon och mera fotografering. Sedan resten av helgen, blir det bara plugg och städa sitt rum. Låter väl som en helt okej helg endå? :)

Kommentarer
Postat av: E L I N F E L I C I A S

- åh, roligt :D

2012-02-10 @ 16:49:28
URL: http://elinfelicias.blogg.se/
Postat av: moa

SV: Men gud va kul de heter :D fast inte plugga och städa xD men hoppas du får de jätte kul :D



Jag är med en kompis just nu och imorgon ska jag sola och vara med pojkvännen! :)

2012-02-10 @ 18:25:02
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
Postat av: Danisa

SV: Hehe, men det kliar bara så det är inte så farligt som att man typ svullnar igen så jag skiter i det och äter allt ändå ;)

2012-02-10 @ 19:05:30
URL: http://danisaingebretsen.blogg.se/
Postat av: ping lowhngren

hihi va hos min kilel o spela COD4 heheh såå joooo va har hätn idah sj då? ;D

2012-02-10 @ 21:37:32
URL: http://pinggirl.blogg.se/
Postat av: sanashaba'

sv; okej, vad kul att höra! :D

2012-02-11 @ 00:21:23
URL: http://ssanashaba.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0