om min lördag

2012-02-12

Först vill jag säga förlåt för att jag är så seg på att svara på kommentarer och sedan att jag bloggar så dåligt. Men jag har varit upptagen hela helgen.

Sov över hos Marie en natt till. Så sitter själv i hennes lägenhet för stunden med kissemissen Viggo och lite musik på. Ska börja plugga snart. Eller jag borde göra det, men det kommer knappats bli av. Annars så ska jag äta middag med mamma, Anna och Robin här i Västervik idag. Mamma har bjudit hem oss barn osvosv. För att det var så länge sedan vi träffades och gjorde något tillsammans osv.

Kan berätta lite om igår. Det vart en helt lyckad dag. Var först nere på stan, kollade lite i klädaffärer för att se om man hittade lite nytt. Vilket som man gjorde, lite tröjor och linnen. Ni kan få bild på det ikväll när jag är hemma igen. Tänkte göra ett inlägg då med bara bilder i från min helg. Låter väl bra? :)
Träffade iallafall en hel den människor på stan som man kände igen. Alltid lika roligt. Åkte sedan runt 5-6 hem till Linus och Annette. Vart bjuda på middag hos dom. Även att jag inte åt så jätte mke för att jag redan hade ätit, men så var det verkligen gott. Fick sedan stanna där själv med Linus till mitt i natten, för att Annette, Marie och dom skulle gå ut. Jag och Linus hittade inte på så mke då. Kollade på någon skräckfilm, spela kortspel/uno och sov. Åkte hem till Marie igen någongång mellan två, tre. Då jag satte mig här för att vara social med Anton och Malle. De skulle tydligen dygna, och de ville att jag skulle hänka. Men de somnade ju så ah. Fick iallafall min sömn jag med runt fyra. Härlig lördag, men nu ska jag gå och fixa mig lite :) hörs!


Kommentarer
Postat av: E L I N F E L I C I A S

- nej, bara pluggat osv. Dudå? :)

2012-02-12 @ 12:46:41
URL: http://elinfelicias.blogg.se/
Postat av: M O A

SV: Åhhhh men gud va kul att höra, du är säkert bättre på den än vad jag är så ge gärna tips på din blogg ;) hehehe

2012-02-12 @ 14:10:00
URL: http://moaahlgren.blogg.se/
Postat av: bb

2012-02-12 @ 14:25:28
Postat av: bbecka

Allt bra? :)

2012-02-12 @ 14:25:39
URL: http://rrebeckan.blogg.se/
Postat av: E L I N F E L I C I A S

- nej, jag raderade fel dokument så det är bara att börja om från början!



Okej, vad roligt :)

2012-02-12 @ 15:04:39
URL: http://elinfelicias.blogg.se/
Postat av: ping lowhngren

de e bara bra sitter o pluggar ;D<3

2012-02-12 @ 16:23:00
URL: http://pinggirl.blogg.se/
Postat av: sanashaba'

sv; ingenting tror jag inte. Känner mig sjukt seg! Vad ska du hitta på då?(:

2012-02-12 @ 17:24:30
URL: http://ssanashaba.blogg.se/
Postat av: Danisa

SV: Hehe, jo vi har gjort det men läkarna kunde inte veta vad som var fel, jag gjorde ett pricktest och det var mot typ vetemjöl och pälsdjur osv. men det visade ingenting tyvärr :)

2012-02-12 @ 20:32:42
URL: http://danisaingebretsen.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0