ett inlägg till min fantastiska syster

Bara för att jag älskar henne!

Du ser mig som jag är, och accepterar hur jag är som person. Om du inte fanns på jorden så skulle jag inte stå här idag. Du har hjälpt mig genom livet mer än vad du vet om själv. Allt skit som har hänt mig och när jag har luggit på botten. Så har du alltid stöttat mig, varit på din vakt. Du får mig känna trygghet när jag känner mitt hat, svaghet och rädsla. Det är därför som jag alltid kommer tycka att du är den bästa systern. Du är speciell för mig. Och vi har en rätts så udda kontakt som andra syskon inte redigt har. Vi har gjort så mke tillsammans. Alla våra resor och stunder som vi delat, alla våra minnen. Dom betyder grymt mycket för mig. Det finns ingen bättre syster som man kan få än dig. Jag är så jävla glad, att jag fick dig. Om du försvann ifrån mitt liv så skulle jag inte längre kunna leva. Du är en stor del av mig. Det är du som har gjort så att jag har blivit jag och skapat mig. En hel dag med dig kan man inte vara ledsen i. Du får mig på gått humör, vad du än säger. Utan dig i mitt liv hade jag aldrig hittat hem. Jag hittar inte ord att skriva, ett stort tack till dig. Du hjälper mig upp när ingen annan ser mig. Det får mig att känna lycka. Jag litar på dig. Så mycket som du hjälpt mig genom att bara finnas. Jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt. Anna Zeijlon, du är min allra bästa vän. Du har den absolut största delen av mitt hjärta och du betyder allt för mig.
Du och jag har alltid funnits där för varandra. Du är den bästa systern en lillasyster kan tänka sig. Jag säger det inte ofta men Anna, jag älskar dig! Det är sorgligt att allt det här händer nu i våra liv. Jag vill bo tillsammans med dig tills jag blir vuxen och gammal. Jag vill att du stannar kvar hos mig för evigt. Du är en underbar människa kan jag lova. Du är bäst på jorden. När vi var små kanske det var bråk varje dag. Men endå har vi så otroligt många fina minnen. Vi växte ihop och blev grymt tajta. Vilket som vi är ännu idag, vilket som vi kanske inte är om en månad. Men det vet vi inte än, vi vet inte vad som kommer hända. För framtiden är okänd. Vi har gjort så mke tillsammans. Som tillexempel i skogen. Kommer du ihåg då vi satt i våran koja, och hela taket rasa över oss så vi var tvugna att ta våran "soffa" som stöd? haha, det är ett minne av miljoner. Anna du är min storasyster, och det glömmer jag ibland. Det är inte ofta då jag verkligen tänker på att vi två är systrar, jag ser dig mer som min bästa vän. Och det finns ingen bättre. Jag vill inte att framtiden ska inträffa. Jag är sjukt rädd för den, och jag hoppas att vi aldrig växer isär. För vi har samma kött och blod. Tänkt om vi inte hade varit syskon. Vem skulle jag ha varit idag? du är lärt mig så mycket genom dehär femton åren. Du har lärt mig att inte ta imot skitsnack lika mke, och att göra om det dumma alla säger mot mig till något roligt. Du har lärt mig att njuta av livet och gå vidare. Ha roligt och ha humor. Du har inte tänkt på hur mke du har lärt mig va? men du ska veta att det är mke. Tack för all stöd och kärlek jag har fått. Jag älskar dig syster, Anna Zeijlon! ♥

Jag bara kände för att skriva av mig lite. Har inte träffat min syster på en evighet känns det som. I onsdags var senast, och hon har inte varit hemma på hur länge som helst heller. Så jag saknar kvällarna med dig. Jag kände också för att ge er lite bilder på oss genom åren. Och visa hur fin min syster är och hur kul man kan ha med henne, och hur ful jag kan vara på vissa kort :') OBS, en del av bilderna är sjukt gamla! så mobba inte mig. Och ja, jag tog våra seriösta bilder på oss. Fint va?




















Du är den bästa systern i världen! Det är värdefulla ord som jag inte bara säger för att du är min syster. Det är inte bara klotter utan det kommer faktiskt från din lillasysters hjärta! Jag menar varje ord jag har sagt i texten.
Om ni skulle ha delat hela era liv med denna brud, så skulle ni förstå exakt vad jag menar när det säger att hon är den bästa syster :') Jag älskar dig. Jag saknar dig. Jag behöver dig. Lämna mig aldrig!


Kommentarer
Postat av: sanashaba'

sv; hahah precis! Han rabblade ju upp en radio haha!

2012-02-20 @ 16:59:19
URL: http://ssanashaba.blogg.se/
Postat av: Vendi

Sv: Okidoki! ;)

Ja, jag är hos mamma hela veckan & helgen. :))

2012-02-20 @ 17:00:57
URL: http://aaaprilbarnet.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej

Hoppas du fått en grym start på veckan! :D

2012-02-20 @ 18:19:40
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: kkrazyjulia :s

-hihi tack du!:)

allt bra med dig idag då? kramis:)

2012-02-20 @ 18:47:33
URL: http://kkrazyjulia.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Åh jag driver inte när jag säger att jag blir nästan tårögd! Vill med ha en syster som dig haha! Så himla fint! :)



sv: Nä pappa bor i lägenhet nu & det är ju inte alltid så lämpligt för stora djur.. Och mamma gillar inte djur så mycket att hon vill skaffa några :( Kommer bli galna katt-damen när jag väl flyttar med massa katter och smådjur haha! :D

2012-02-20 @ 21:25:48
URL: http://lmse.devote.se
Postat av: HANNA

sv: tack så mycket :D

2012-02-20 @ 21:50:30
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: E L I N F E L I C I A S

- okej, kul :)

2012-02-20 @ 21:56:47
URL: http://elinfelicias.blogg.se/
Postat av: sanashaba'

sv; hahah precis! :D

2012-02-20 @ 23:56:31
URL: http://ssanashaba.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: inget spc :P sj?

2012-02-21 @ 00:30:20
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: att jag gör, favoritfilmen ;)

2012-02-21 @ 08:45:04
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Vendi

Sv: Ja, mamma bor i stan, och pappa bor kvar i huset i Gunnebo. :)

2012-02-21 @ 09:31:19
URL: http://aaaprilbarnet.blogg.se/
Postat av: vadfanskajagheta.se - Uppsalas största blogg

hej :) Jag har en tävling med nelly, asos, have2have och mylovebasket där du kan vinna vad du vill ur min lovebasket! Där finns massa fina fest klänningar, jeffrey campbell-skor, converse , usa inspiererade plagg och massa annat! Vore superkul om du var med :) Du hittar tävlingen på länken här bredvid: http://vadfanskajagheta.se/tavling-folj-min-lovebasket-och-vinn-valfritt-plagg/

2012-02-21 @ 10:41:15
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: E L I N F E L I C I A S

- jadå, själv? :)

2012-02-21 @ 13:29:48
URL: http://elinfelicias.blogg.se/



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0