ingen speciell lördagskväll

2012-01-14

Under kvällen så har jag halft pluggat. Eller nej nu ljuger jag, jag har inte ens kollat på läxorna även att jag borde ha gjort det. Har svenskaförhör på måndag, så kanske ska köra igång.. imorgon.
Annars så glodde jag på Gladiatorerna med en stort del av familjen. Myspys med lite smått och gott. Men jag åt ju inget, har ju slutat med godis...


Lyckat värre. En sak som hände för en mini stund sen. Anna låg i min säng och tog upp hela platsen, så jag skulle hoppa lite lätt på henne. Men ist så gjorde jag så att hon drämde till sig och fick en stor fet bula mitt på panna. Så nu går hon runt i huset med ett baconpaket på huvudet. Tjuter lite smått och vill verkligen inte till skolan på måndag. Hahah, livet leker ibland :')

Kommentarer
Postat av: bbecka

sv: ingenting, sjukt trist... själv då?

2012-01-14 @ 23:31:05
URL: http://rrebeckan.blogg.se/
Postat av: sanashaba'

sv; idag var jag iväg hos lite folk o sånt, själv?(:

2012-01-14 @ 23:58:57
URL: http://ssanashaba.blogg.se/
Postat av: bbecka

sv: jag ska kanske på bio annars ska jag bara ta det lungt! :)

händer imorgon för dig då?

2012-01-15 @ 00:40:50
URL: http://rrebeckan.blogg.se/
Postat av: Sannie

Hej, Jag vill tacka dig personligen för att du medverkade i min porträtt tävling :) Jag kommer nu gå igenom alla bidrag och kommer utse en vinnare klockan 12! Om du var en av de som inte vann så kan jag meddela att jag sparkar igång samma tävling vid samma tid! :) Hoppas du vill medverka då också :) KRAMAR SANNIE Xxx

2012-01-15 @ 10:18:13
URL: http://sannies.se



LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0