Jag är här igen!

2012-06-23
 
Jag är inte död, jag lever fortfarande :D men jag är sjukt trött. Sov till fyra eller nått idag, för två timmar sedan så vaknade jag då. Och snart är det läggdax igen. HAHA nej men ah. 
Hade sjukt kul igår, speciellt på natten. Men jag var i solhem hos några vänner med massa folk. Vi åt lunch nere vid sjön som vanligt. Sedan hade vi lite lekar, typ som 5-kamp och tipspromenad osv. Helt ok faktiskt. Grilling på kvällen, och rostbiff ♥ älskart. Men det var grymt trevligt. Vi tänkte gå ner och bada sent på kvällen också, men alla var för onyktra :') många däckade och åkte hem tidigt, tråkigt. Men jag satt uppe länge och hade mys och prat med Rasmus, Mara o Monica. Sedan stack vi hem och var i sängs mellan 3-4. Alla börjar ju bli tråkiga nu förtiden och går hem tidigt :( hah, vilken som gör att jag också går hem skapligt. 
 
Tisdag till torsdags var jag i stan. Och när jag är i stan har jag inte så mke tid för datorn, sitter inte ett skit framför skärmen typ. Men delvis så klippte jag mig, och så umgicks jag med familjen och några vänner. Tyvärr så har jag inga bilder att bjuda på för tillfälligt. För jag insåg nu att jag har glömt min kamera i Solhem :') HAHA. Får sticka och hämta den ikväll eller morgon, men hörs så länge!

Kommentarer
Postat av: Ida Edström - Östersunds näst största blogg.

ha en bra kväll :)

2012-06-23 @ 18:27:27
URL: http://tjejenida.blogg.se
Postat av: Vilma

Sv: Det är bra, vad gör du? :)

2012-06-23 @ 18:30:34
URL: http://salukin.blogg.se
Postat av: Ida Edström - Östersunds näst största blogg.

sv: tack själv!
absolut allt är bra med mig, hur är det med dig? :)

2012-06-23 @ 19:30:04
URL: http://tjejenida.blogg.se
Postat av: hanna ♡

den va bäst! din? :D

2012-06-23 @ 19:58:47
URL: http://heaa.blogg.se
Postat av: Emelie Säw

Fina bilder du bjuder på :)

2012-06-23 @ 20:41:44
URL: http://emeliesaw.blogg.seLÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0