om en vecka är jag ingen fjortis längre

2012-06-04

Dax att skriva att redigt inlägg nu som inte är 30-dagar ;) Hej på er, allt väl? Med mig är allt toppen. Där ljög jag egentligen, för det mesta är det förfärligt. Men jag lever lyckligt ändå.
.
I fredags så åkte jag in till morsan direkt efter skolan. Marie fyllde år i torsdags, och eftersom jag inte kunde komma in då fick det bli på fredagen. Vet att hon älskar min kladdkaka, så det vart hennes present från mig :') så under fredagskvällen satt jag, mamsen och Marie i tv-rummet och smaskade på kladdkaka samtidigt då vi kollade på Let's dance finalen. Sov över där också.
På lördagen sov jag ut och vaknade skapligt sent. Men det var skönt. Gjorde väl inte så mke under den dagen, segade nog för det mesta. Sedan runt halv fem vart jag ensamen hemma i lägeheten. FEST! nejmen ah, det var skönt så jag fick min egna tid. Åkte sedan hem till pappsen på kvällen.
Igår så vaknad jag tidigt och åkte iväg till Blackstad. Gick till kyrkan och var fotograf till några vänner som konfirmrade sig. Det kanske var lite segt, sitta i en kyrka i två timmar är inte min grej precis. Och verkligen inte om personen som satt bakom mig satt och sparkade på mig hela tiden och glodde på mig. Men ah, grattis till alla mina vänner som har tagit konfirmationen nu då :D och grattis till mig själv för att jag tog nattvarden :') haha, jag var bara tvungen. Vi i "publiken" fick också ta nattvarden tillsammans med dom som konfirmrad sig, så självklart tog jag den. HAHAH. Men jag slängde ju upp bilder igår från kyrkbesöket. Resten av den dagen gjorde jag väl inte så mke. Skulle egentligen pluggat till ett prov som jag hade idag, klarade det utan att behöva plugga så mke :') ska även sitta hela kvällen ikväll och plugga. BLÄÄÄÄ.

Kommentarer
Postat av: ∆ P E T R U S S O N ∆

Sv: plugga är aldrig kul :S

Jo det är bra! Sj?

2012-06-04 @ 21:48:13
URL: http://petrusson.blogg.se/
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Läser du inte rubriken på inlägget du kommenterade? :P

2012-06-04 @ 21:48:32
URL: http://mooollys.se
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

hihi ingen fara :D

Natti natti :)

Sov så gott så hoppas jag att du får en bra tisdagsmorgon ;D

2012-06-04 @ 23:00:34
URL: http://mooollys.se
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: tack! ^^

jadå :) sj?

2012-06-05 @ 00:54:00
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Isacs Mamma

Hej Vännen!

Hoppas du får en kanon fin Tisdag !

2012-06-05 @ 01:31:45
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: Vilma

Sv: Okej :D

Inget särskilt, allt bra idag? ^^

2012-06-05 @ 07:57:35
URL: http://salukin.blogg.se/
Postat av: ~ L I N N ~

Jag lever :) Själv då?

2012-06-05 @ 11:04:59
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: Louise (Foto & Vardag)

Hejhej! :)Tävling i min blogg just nu där man kan vinna en länk i ett inlägg! Men skynda på, bara 20 personer kan vinna & det är de som kommer först som blir länkade!Direktlänk till inlägget:www.elsalouise.blogg.se/2012/june/vinn-en-lank.html

2012-06-05 @ 13:30:20
URL: http://elsalouise.blogg.se/LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0