exakt en månad kvar till sommarlovet!

2012-05-15

Helloo! Nu är jag tillbaka efter att varit lite off :D Igår så hade vi en idrottsdag i skolan. Med massa längdhopp, höjdhopp, kula och sådant. Så var ute i det blåsiga vädret hela dagen. Men det positiva var väl att vi slapp lekitioner och fick sluta som en fredag. Jag var iallafall med på längd, kula och spjut. Inte så intressant, det gick uruselt. Delvis för att jag inte hade gjort det där grenarna över ett år, och så stäckte jag benet så otroligt.
Stannade i Ankarsrum efter skolan, med Anton, Malle och Matte. Hur mke gjorde vi? inte alls mke. Gick till ica, var ute, spelade basket, de spelade dataspel osvosv. Och jag fick träffa Antons hundvalp när han skulle hem. HUR SÖT SOM HELTS! det var nära att jag tog den :') Men innan jag drog hem för dagen, så cyklade jag och Matte hem till honom. Han har precis flyttat till a-rum och jag ville se, haha. Men det är roligt och se hur andra bor. Sedan kom jag hem runt halv tio. Ville bara gå och lägga mig på direkten, för så trött var jag! Men jag hade inte ätit på hela dagen, så jag tog en korv och baugetter, satt här lite och kom till sängs vid halv elva-elva iallafall.
.
Idag, har jag gått i skolan trött, sliten och med enorm smärta i bena. Så att jag knappt kan gå. Men jag får väl se lite på den positiva sidan, jag fick sluta en hel timme innan mina vänner :') för jag hade ingen lärare på min sista lektion, så fick dra hem. Så just nu sitter jag här ensamn hemma, dunkar musik och är social med lite annat folk. Och det ska jag fortsätta med, så vi hörs! Ni får bilder från igår ikväll eller lite senare ~

Kommentarer
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

eheh okej skönt :) jag kollar tv

hur är det?

2012-05-15 @ 15:06:19
URL: http://mooollys.se
Postat av: Isacs Mamma

Ja du de blir att laga mat så får vi , har såååå ont i ett öga...

Hoppas du får en fin kväll<3

kram!

2012-05-15 @ 15:27:07
URL: http://isacsmamma.blogg.se/
Postat av: Madeleine -

Sv: Bra! Jo allt är också bara bra med mig! :)

Planer för idag?

Kramar :)

2012-05-15 @ 15:45:06
URL: http://missnock.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ

Hoppas du har en fin tisdag såhär långt :)

2012-05-15 @ 17:00:40
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Andreas

Hejsan! Allt bra med dig? :)

2012-05-15 @ 17:55:02
URL: http://livetonline.se
Postat av: ElinÅkerholm

sv: Bästa dagen på länge.. Själv då? :)

2012-05-15 @ 18:40:57
URL: http://akerholms.blogg.se/
Postat av: Ronjaa

Sv: Plugg, själv?

2012-05-15 @ 19:20:35
URL: http://iwasborrnthisway.blogg.se/LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0