min långa helg

2012-05-29

Fredag; var i skolan på för/eftermiddagen som vanligt. Ville bara dö hela dagen och springa där ifrån, det är de enda jag minns från den skoldagen :') efter skolan så drog jag direkt in till stan, till morsan. Fixade mig lite, gick ut med Shelby and so. Sedan tog jag cykeln och cyklade iväg till morsans jobb. Att cykla i den hettan som var då är ingen dröm kan jag lova. Var stort sett död när jag kom fram, och så cyklade jag fel väg hela tiden och tog längre vägar osvosv.
Men var iallafall på mammas jobb till strax efter 6 på kvällen. Hon fyllde år somsagt så jag var där och firade henne. Men sedan vid 6 så cyklade jag hem igen. Var ensamen hemma ett tag sedan åkte jag hem till farsan igen.
Lördag; åkte jag till Hjorted runt tio på morgonen. Några vänner skulle konfirmera sig klockan tolv. Så jag åkte dit för att fota dom lite and so. Ska även på några andras konfirmation på söndag igen. Men ah, det var väl skoj. Åkte sedan hem, och åt lite middag, sedan åkte jag och pappa ner till Gunnebo till farmor. Faster och kusinen var hemma i helgen från Skåne. Så träffade dom ett slag. Pappa drog på kvällen men jag stannade hos dom längre. Och farmor, Gunilla, jag och Ella åkte till Hjorted för att hälsa på farfar lite. Satte dit lite nya blommer and so. Åkte sedan tillbaka till Gunnebo igen. Där vi kollade på Eurovision song. Så stannade hos dom långt in till natten. Gunilla skjusade hem mig igen runt halv tolv.
Söndag; träffade Gunilla och Ella igen ett tag, innan de skulle åka hem till Skåne igen. Jag och Ella gick ner till sjön ett slag för att fotografera. Det flippade ut lite... Det började med att hon råka skvälla lite vatten på mig med en pinne, och det slutade med att vi var genomblöta som om vi hade hoppat i med kläderna på. Och det var vi nära på och göra också :') men som tur så gjorde vi inte det! men jag var sjukt nära på att ramla ner i vattnet från ett berg (y Men när de två åkte hem, så var jag bara hemma lite och solade. Sedan skulle jag åkt till Ankarsrum till några vänner, men det slutade med att jag satt i Impalan till Västervik istället. Där jag och pappa tog en fika och så. Bara lite mys en söndagskväll.
.
Det var min helg det. Den har varit helgrym och har inte haft en stund ledigt ungefär. Har ju slängt upp en hel del bilder som ni nog inte har missat, och det räcker nog.
Just nu sitter jag i köket och försöker plugga på lite geografi och religion.. och lite idrott. Har fan mig fyra prov de närmaste dagarna. Så jag sitter här, är sjukt stressad och har panik. Har inte börjar med ett skit, och just nu har jag ingen tanke på att försöka börja heller. Så det blir väl att sumpa de här proven precis som alla andra. Bara för att jag är så äckligt dukig i skolan (y fan bara ta och brinn ner skolhelvetet, och alla lärare också som ger oss alla det här idiotiska uppfigterna. Är så jävla obeskrivligt taggad till sommarlooooooooooooovet ♥

Kommentarer
Postat av: yasmine modell mamma och fru

här är det bara soffmys

gör du nu då? kram

2012-05-28 @ 22:06:18
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Nämen varför det ?:(

2012-05-28 @ 22:12:22
URL: http://mooollys.se
Postat av: ♡ maliinpalins.blogg.se ᵖʰᵒᵗᵒᵍʳᵃᵖʰʸ

svar: njae, har blivit skit snorig, själv då?

2012-05-28 @ 23:15:33
URL: http://maliinpalins.blogg.se/
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: haha, vi pratade om kamerar tror jag :) Du frågade mig typ vilken kamer jag hade, hur länge osv ^^ Men du då? Vad har du för kamera? :)

2012-05-29 @ 00:41:19
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Bella Davis - MODELL BLOGG

hej goding :) här är allt bra tack, hur är det med dig :)?

2012-05-29 @ 15:36:46
URL: http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/
Postat av: HENRIETTA

sv:Lite sent svar men detsamma ;D

2012-05-29 @ 18:14:57
URL: http://henriiettaa.blogg.se/
Postat av: PETRUSSON ★ Photography

Sv: Tack! :)

allt bra?

2012-05-29 @ 18:37:44
URL: http://petrusson.blogg.se/
Postat av: Natalie Kudelka.

Hejhej finis! Allt bra? :)

2012-05-29 @ 19:31:13
URL: http://kudelkanatalie.blogg.se/
Postat av: linah

ha en bra kväll!<3

2012-05-29 @ 19:31:24
URL: http://linahsarkodiee.blogg.se/LÄS INNAN DU KOMMENTERAR:

Jag kör tyvärr inte med bloglovin - Läs inlägget innan du kommenterar, det du söker kanske står där i - Jag är intresserad av tävlingar m.m - Alla bilder som visas är tagna av mig om det inte står något annat - Tipsa gärna hur jag ska förbättra mig blogg!


Ditt namn?:
Stalker?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du någon blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0